logo_internetmedia.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

banner-ijsselhallen-weblogzwolle-dec-2016.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

centraleharculo3d.jpg

Laatste Reacties
Start plaatsing zendmas...
Ach, het is maar een zendma...
Uitslaande woningbrand ...
Ja goede vraag. e tweede v...
Uitslaande woningbrand ...
En dan nu de vraag hoe lang...
Start plaatsing zendmas...
Ik ben het inderdaad niet e...
Start plaatsing zendmas...
Van antennemasten maken we ...
Start plaatsing zendmas...
Als ik dit lees, word ik we...
Denk mee over maatregel...
Het zou fijn zijn als er me...
Denk mee over maatregel...
Hoe moet ik onze kleinkinde...
Denk mee over maatregel...
Op welk onderzoek doel je, ...
Denk mee over maatregel...
Meer afval-weggooi-plekken ...
Denk mee over maatregel...
Hoe moet ik onze kleinkinde...
Denk mee over maatregel...
restafval betalen het an...
Denk mee over maatregel...
4x per maand wordt mijn afv...
Denk mee over maatregel...
Ik zeg al jaren dat de (kl...
Uitslaande woningbrand ...
[i]Bericht door Pistolenpou...
Wilfred Westerhuis per ...
gebrek aan kwalitijd, ligt ...
Berkum ontvangt opkrabb...
ik heb inside informatie du...
Senioren in Spoolde ont...
Als oud Spooldenaar vind ik...
K’s Choice viert 25-jar...
Cacoon crash = cocoon crash...
Uitslaande woningbrand ...
en hier ben ik gewoon doorh...
Werkzaamheden Belvédère...
En hoe gaat bus 1 rijden va...
Berkum ontvangt opkrabb...
PEC speelt niet, dus dan ma...
Wilfred Westerhuis per ...
jammer dat de trainer het v...
Berkum ontvangt opkrabb...
2-2
Berkum ontvangt opkrabb...
Ik denk 2-0
Uitslaande woningbrand ...
@sjaakmans, wat is nou bela...
Senioren in Spoolde ont...
Mooi initiatief!!
Senioren in Spoolde ont...
Waarschijnlijk erg blij met...
Nee tegen windturbines ...
Alles lezende lijkt me wel ...
Uitslaande woningbrand ...
[i]Bericht door stadsiehaag...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Het weer: Veel zon en zeer zacht
dinsdag 14 maart 2017 0:00

Zwolle - Dinsdag start de dag nog met wat laaghangende bewolking of mist, maar daarna is er volop ruimte voor de zon. Bij een matige zuidwestenwind wordt het tot maximaal 14 graden.

 weerfoto-14-maart-2017-klooienberglaan.jpg
Klooienberglaan

Woensdag is het meer bewolkt maar ook dan komt de zon nog wel aan bod. Bij een een matige westenwind wordt het maximaal 13 graden.

 
GroenLinks: Laat de treinreiziger groen zien
maandag 13 maart 2017 22:57

Zwolle - GroenLinks Zwolle lanceert tijdens het raadsdebat over de gebiedsontwikkeling een plan om de spoorzone te vergroenen. Met een spoorpark aan de kant van Hanzeland en een groene zoom langs Assendorp wordt de spoorzone niet alleen aantrekkelijker voor Zwollenaren. Ook treinreizigers krijgen een veel betere indruk van Zwolle als een van de groenste steden van ons land.

gl2.jpg

Tien jaar na de eerste schetsen van stedenbouwkundige Jo Coenen blaast GroenLinks de plannen voor een groene scheg, een Hanzepark en een lommerrijke Assendorperallee nieuw leven in. "Als er een tijdelijke loopbrug wordt gebouwd om een extra verbinding te maken tussen binnenstad en Hanzeland, verleid mensen dan om daar te verpozen in een groene stadsoase," licht woordvoerder Patrick Rijke het idee toe. "Hanzeland is nu stenig en 'gebouwig', een onaantrekkelijke omgeving om te verblijven. Als er een mooi stadspark ligt, is dat niet alleen fijn voor bewoners van Hanzeland, maar trekt dat ook mensen over de loopbrug. Je zult zien dat er dan ook nieuwe initiatieven op af komen die het gebied verder verlevendigen."

gl1.jpg

 
WRZV Zwolle verslaat Sporting Harderwijk
maandag 13 maart 2017 22:22
Zwolle - De zaalvoetballers van WRZV Zwolle blijven goed presteren in de hoofdklasse. Na de zege in Dronten tegen ASVD vorige week stond het belangrijke duel tegen concurrent Sporting Harderwijk op het programma. Eerder dit seizoen in Harderwijk eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel.

WRZV begon niet scherp en kwam onnodig op een 0-1 achterstand na knullig balverlies. De Zwollenaren bleven wel koel en in de organisatie voetballen. Dit leverde meerdere kansen op en uiteindelijke tekende Dani Lohman voor de gelijkmaker. Direct daarna was het Mohammed Ali Pour Asli die de wrzv op een voorsprong wist te zetten. Harderwijk bleef aanzetten en maakte vlak voor de rust de gelijkmaker nadat Pour Asli de bal verloor 2-2.

 
Weblog Zwolle heeft ruimte voor vrijwilligers
maandag 13 maart 2017 20:15
Zwolle - Dagelijks wordt Weblog Zwolle onderhouden en bijgehouden door een enthousiast team van vrijwilligers. In dit team hebben we ruimte voor nieuwe vrijwilligers die ons team willen ondersteunen.

Lijkt het jou leuk om dit enthousiaste team te versterken, en als eerste het laatste nieuws te publiceren voor een steeds groter wordende groep lezers van Weblog Zwolle? Klik dan in het menu naar de link vacatures, of mail ons voor informatie. Je kunt ons ook mailen met een open sollicitatie als jouw ideale functie niet tussen de vacatures staat.

 
Tijdelijke afsluiting Nieuwstraat
maandag 13 maart 2017 16:06
Zwolle - Verschillende kruispunten nabij de Nieuwstraat krijgen nieuwe bestrating. Daarom is de Nieuwstraat van maandag 20 tot en met woensdag 22 maart dagelijks tussen 11:00 uur en 20:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven.

Er wordt gewerkt aan de kruisingen Nieuwstraat-Steenstraat, Nieuwstraat-Broerenstraat en Steenstraat-Waterstraat. Door de werkzaamheden te combineren zijn slechts drie tijdelijke afsluitingen nodig. Het bevoorraden van winkels en horeca blijft dagelijks mogelijk tot 11:00 uur.

 

 
Rapproject Fakkelteit heeft een nieuw broertje
maandag 13 maart 2017 14:06

Zwolle - Zwolse jongeren, die zich bezighouden met hiphop, rap, dj, beats en dans, trappen maandag 20 maart af met Fakkelteenz. Bij deze activiteit van het jongerenwerk van Travers Welzijn zijn kinderen, jongeren en andere geïnteresseerden van harte welkom. Na deze aftrap zal Jongerencentrum Level Z iedere maandag de deuren open hebben voor Fakkelteenz.

fakkelteenz_persbericht_1.jpg 

Fakkelteenz is het jongere 'broertje' van Fakkelteit (ook een project van het jongerenwerk van Travers Welzijn), waarbij jongeren van 14 jaar en ouder samenkomen om te rappen en beats te maken. De jongeren van de Fakkelteit hebben onder meer op Koningsdag 2016 voor Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima opgetreden.

 
Vele handen maken licht werk
maandag 13 maart 2017 13:39

Zwolle - Vrijdag en zaterdag (10 en 11 maart 2017) zijn er in het hele land door 350.000 vrijwilligers in totaal 9.517 klussen geklaard. In Zwolle kwamen er in het kader van NLdoet ook vele mensen in actie, waaronder het college van burgemeester en wethouders.

nl_doet_11_maart_2017-52.jpg 

Het college van B&W verzorgde een lunch voor de vrijwilligers die wijk- en speeltuinvereniging Wipstrikkwartier opknapten. In Holtenbroek gaan vijf vrijwilligers van de ondernemingsraad van Drukkerij Zalsman uit Zwolle aan de slag met het schilderen van ‘minibiebs', kastjes waar (kinder)boeken in staan die door de hele wijk kunnen worden gebruikt. Het is een initiatief van kinderen uit de wijk.

nl_doet_11_maart_2017-46.jpg 

nl_doet_11_maart_2017-21.jpg
foto's Natascha Jannink

minibieb_schilderen.jpg 
foto Bernard Ensink

 
Opening Primark op 28 maart
maandag 13 maart 2017 10:53

Zwolle - Op dinsdag 28 maart opent Primark in Zwolle de deuren van haar 17de Nederlandse winkel. De nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van 4,088 m² en bestaat uit drie verdiepingen, gevuld met de laatste modetrends voor het hele gezin. Het Ierse modehuis heeft 235 nieuwe medewerkers aangenomen voor Primark Zwolle.

Op het moment heeft Primark meer dan 330 winkels wereldwijd. ‘'We zijn trots op onze nieuwe winkel midden in het centrum van Zwolle. Primark Zwolle is ontworpen volgens het laatste winkelconcept en biedt het winkelend publiek een geweldige klantbeleving. Met 47 paskamers, 42 kassa's en 212 etalagepoppen waarop de laatste modecollecties worden getoond, aldus Ronald Voogt, Algemeen Directeur Primark Benelux.'' Op zaterdag 25 maart maakt het winkelend publiek in de buurt van de Melkmarkt kans op VIP kaarten voor de pre-opening van Primark Zwolle op 28 maart! 2500 ‘I Love Primark' tassen worden deze dag uitgedeeld in de omgeving van de nieuwe Primark en 5 tassen bevatten één ‘Golden Ticket' waarmee twee toegangskaarten en een exclusieve verassing te winnen zijn. Verdere instructies staan op de gouden toegangskaarten zelf.

 
Hoogste punt Parkpaviljoen Wezenlanden
maandag 13 maart 2017 10:40

Zwolle - De bouw van het Parkpaviljoen Wezenlanden ligt goed op schema: in oktober 2016 ging de eerste heipaal de grond in, voor de Kerst is het beton gestort en afgelopen week is al het hoogste punt bereikt.

hoogstepunt_paviljoen_wezenlanden.jpg

Dat werd vrijdagmiddag door de toekomstige exploitanten Romy en Romano Meijer-Vrolijken gevierd in aanwezigheid van wethouder Filip van As. In de tussenliggende maanden is er veel werk verzet en krijgt Parkpaviljoen Wezenlanden steeds meer vorm. Op de ruim 600 vierkante meter grond nabij het provinciehuis in het park wordt een volledig transparant glazen gebouw neergezet dat met een mosgroen dak prima past in de groene parkomgeving. Het pand, dat gebouwd wordt door horecaondernemer Jeroen Vrolijken van restaurant en partycentrum Coelenhage in Wezep, is volledig energieneutraal. Het en grenst in combinatie met een nog aan te leggen strand aan de vijver in het park.

 
Expositie bij Windesheim: kunst om te verwerken
maandag 13 maart 2017 10:31
Zwolle - De Syrische vluchteling Talal Chkeifeh schildert om zijn ervaringen te verwerken. Vanaf 16 maart exposeert hij zijn werk bij hogeschool Windesheim. De 62-jarige Talal Chkeifeh was tot drie jaar geleden gemeentelijk architect in Syrië, maar moest vluchten voor de oorlog. Hij kwam uiteindelijk in Nederland terecht en woont nu in Almere. Om zijn ervaringen te verwerken is Chkeifeh met behulp van YouTube gaan schilderen. Hij schildert minstens één schilderij per dag en soms zelfs meer.

In het begin schilderde Chkeifteh de beelden die hij nog vers op zijn netvlies had staan. Beelden van de verwoestingen en de gevechten in zijn land. Hierdoor bleef de mooie kant van het leven in zijn werk onbelicht. Daarom is hij later ook de positieve kanten van Syrië gaan schilderen; de prachtige natuur, de (nog) ongerepte landschappen, de kleuren en de bergen. Zijn schilderkunst evolueert ook met zijn verblijf in ons land. Zo schilderde Chkeifteh onder andere de rode bakstenenhuisjes van Drenthe, de lange sloten en wateren van Noord-Holland en de verstilde omgeving van Zeewolde. Inmiddels heeft Talal Chkeifeh meer dan 500 doeken gemaakt. Een deel daarvan wordt van 16 maart t/m medio mei geëxposeerd bij hogeschool Windesheim, in gebouw X. De expositie is gratis toegankelijk en de doeken zijn te koop.
 
GroenLinks zoekt kandidaat raadsleden
maandag 13 maart 2017 10:28

Zwolle - GroenLinks Zwolle is in verband met de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018 op zoek naar kandidaten voor het raadslidmaatschap die een afspiegeling zijn van de diversiteit van Zwolle. De fractie werkt vanuit een visie op Zwolle aan een rechtvaardige en duurzame stedelijke samenleving.

De fractie als geheel zorgt voor een sterk beeld van GroenLinks naar buiten. Een mix aan talenten, een combinatie van denkers en doeners, van nieuw en ervaren, bepaalt straks het succes van GroenLinks in Zwolle. Op 22 maart organiseert de kandidatencommissie van GroenLinks Zwolle voor belangstellenden een informatieavond in de schuilkerk, Wolweverstraat 9 te Zwolle. Aanvang 20.00 uur Op 22 maart wordt ook de kandidaatstelling opengesteld. Er is een informatieboekje samengesteld waarin informatie wordt geboden over de procedure en de profielschets. Dit boekje is verkrijgbaar via kandidatencommissie@groenlinkszwolle.nl. Eventuele vragen kunnen ook via dit emailadres worden gesteld aan de kandidatencommissie. Kandidaten kunnen zich eveneens aanmelden via kandidatencommissie@groenlinkszwolle.nl.

 
Het weer: Ruimte voor de zon
maandag 13 maart 2017 0:00

Zwolle - Maandag wordt een dag met veel zon. In de (vroege) ochtend kan het eerst nog even mistig zijn. Bij een zwakke noordwestenwind wordt het maximaal 13 graden.

 weerfoto-13-maart-2017.jpg
Obrechtstraat

Ook dinsdag kan wat mistig starten. De rest van de dag wisselen wolken en zon elkaar af. Bij een zwakke zuidwestenwind wordt het maximaal 14 graden.

 
ZV 44 pakt voor tweede jaar op rij kampioenstitel
zondag 12 maart 2017 22:22

Zwolle - Het competitieteam van ZV 44 is er zaterdag 11 maart voor het tweede jaar op rij in geslaagd de kampioenstitel in de Nationale Zwemcompetitie te bemachtigen. Daarmee promoveert het team, slechts twee seizoenen na de oprichting van de Zwolse zwemvereniging in 2015, al naar de eerste klasse van de regio Oost.

zv44.jpg

De Nationale Zwemcompetitie bestaat uit vier ronden. Al na de eerste wedstrijd wist ZV 44 de koppositie in te nemen en deze werd het gehele seizoen niet meer afgestaan. De vierde competitiewedstrijd werd zaterdag in Zwembad Bestevaer in Genemuiden gezwommen. Hier werd wederom duidelijk dat het team van ZV 44 ook dit seizoen weer oppermachtig was. Met een eindstand van 8154,84 punten lieten de Zwolse zwemmers, de nummer twee van de ranglijst met ruim 909 punten achter zich.

 
THOR Zwolle volop in de prijzen
zondag 12 maart 2017 21:05

Zwolle - Ieder tweede weekend in maart staat het Friese dorp Kootstertille in het teken van Survivalrun, en wat voor één! Deze Friese Survivalrun kenmerkte zich ook dit jaar weer door afwisselende hardlooproutesdie gecombineerd waren met een reeks zeer pittige hindernissen. Vanuit THOR Zwolle namen ca 30 atleten deel die steeds beter om weten te gaan met dit soort runs en wisten Dries Kelderman, Gwen Kelderman en Eric van den Ham zelfs de hoofdprijzen te winnen. 

dries_1e_plek_kootstertille.jpg 

Vanuit THOR Zwolle nemen steeds meer atleten deel aan wedstrijden die overal in Nederland en België plaats vinden. Meerdere malen hoorde of zag je de naam THOR voorbij komen doordat menig Thoriaan zichzelf steeds beter weet te ontwikkelen als atleet. Daar bovenop werden er ook nog drie hoofdprijzen gewonnen.

dries_eric_en_gwen_kootstertille_2017.jpg 

eric_1e_plek_kootstertille.jpg  

 

 
Roots rising speelt in vrouwenvleugel P.I.
zondag 12 maart 2017 20:49

Zwolle - Het project "Prison Break" van de organisaties Poppodium Hedon, Strik Beats en Glimlach Producties ( Richard Jongetjes) zal op zondag 19 maart de band Roots Rising presenteren in de vrouwenvleugel van de P.I in Zwolle. Vier maal per jaar wil de organisatie gevangenen afleiding bezorgen en een beetje plezier gunnen via een live concert.

roots_rising.jpg

Roots Rising is een reggaesensatie uit het oosten! Deze 11-koppige band maakt een mix van Reggae, Hip Hop, Balkan en Ska. Met driestemmige vocale partijen, rake raps en bombastische blazers vertellen ze het verhaal over "peace, love, unity and having fun!". De dames in de Zwolse bajes kunnen een energieke show verwachten met een goed gevoede mix van Bob Marley, Manu Chao & The Roots. Meer informatie over de band is te vinden op hun website www.rootsrising.nl. Roots Rising bestaat uit: Vocal: Miou Amadée, Mc/ Vocal: Fabian Schrijver, Vocal/ Ac. gitaar:Bob Joosen, Saxofoon: Richard Wevers, Trumpet: Jelle Smid, Trombone: Isaac McCluskey, Bass Guitar: Jonatan Spruyt, Keys: Mathijs van Til, Drums: Joost Koppert, El. Guitar: Remo van Osch, Percussion: Pascal Schouten. De organisatie neemt overigens als "crew" nog 15 studenten mee van Hogeschool Windesheim ( afdeling SPH) , zij krijgen een rondleiding door de gevangenis en mogen het concert met -en tussen de delinquenten meemaken.  Bands die ook een keer willen optreden in de gevangenis in Zwolle kunnen zich aanmelden via www.strikbeats.com 

 
Eerste helft breekt Zwolle op in Tilburg
zondag 12 maart 2017 16:14
Zwolle - PEC Zwolle is er niet in geslaagd om voor de vierde keer op rij te winnen op bezoek bij Willem II. Het wordt na een matige eerste helft van Zwolle uiteindelijk 2-0 door doelpunten van Erik Falkenburg en Thom Haye. ,,We misten in de eerste helft de echte wil om te winnen", baalt doelman Mickey van der Hart.

Zwolle kende een zware eerste helft in Tilburg. Willem II was op alle fronten de betere. Doelman Mickey van der Hart moest al snel ingrijpen op pogingen van onder meer Obbi Oulare en Jordy Croux. Halverwege de eerste helft moest hij het antwoord schuldig blijven op de inzet van Erik Falkenburg. Uit een ingooi van Guus Joppen kon Van der Hart in eerste instantie de bal nog tegenhouden, maar de poging van Falkenburg was hem te machtig. Niet lang daarna was er een gevalletje doellijntechnologie. Ouasim Bouy redde spectaculair met een omhaal de bal voor de doellijn, nadat Falkenburg de bal richting het doel kopte. Tenminste, dat was het oordeel van scheidsrechter Kuipers. Maar honderd procent zeker wist niemand het. Trainer Ron Jans was in ieder geval dermate ontevreden dat Ted van de Pavert en Youness Mokhtar mochten invallen na 39 minuten, Kingsley Ehizibue en Mustafa Saymak mochten gaan douchen. ,,Ik baal verschrikkelijk. Na vorige week misschien wel onze beste wedstrijd van het siezoen. Die scherpte, die concentratie, die focus gaat erom om die vast te houden. Dat is niet gelukt in het eerste deel van de wedstrijd. We hadden zoveel moeite met Obbi Oulare", vertelde trainer Ron Jans.,,Er moest iets gebeuren", doelde Jans op de wissels.

 
Inschrijving Zwolse triathlon
zondag 12 maart 2017 11:49
Zwolle - Het kan weer, inschrijven voor triatlon Zwolle. Op 2 september staat de 7e editie op het programma met twee afstanden, de 1/4e en 1/8e triathlon, de teamtriathlon en het NK paratriathlon. Een aantal para-atleten staat twee weken later aan de start bij het WK in Rotterdam.

Met name twee weken voor het WK zullen de para-atleten zich nog willen testen en waar kan dat beter dan tijdens de nationale titelstrijd. De organisatie verwacht dan ook een groot startveld in de strijd om de nationale titels. Het is het tweede jaar dat Zwolle deze wedstrijd mag organiseren. Inmiddels loopt het aantal inschrijvingen voor de 1/4 en 1/8e triathlon behoorlijk door, maar er zijn nog startplekken voor atleten die met hun trainingen beginnen en het seizoen aan het pannen zijn. De organisatie is teruggegaan naar de eerste zaterdag van september, mede vanwege het WK triathlon in Rotterdam. Ook wordt het vernieuwde parkoers gehandhaafd. De start en finish is op de Milligerplas, maar het parc fermé wordt opgebouwd op de Werkerlaan. Meer informatie over inschrijven en het laatste nieuws is te vinden op http://www.triathlonzwolle.nl

 

 
Stadsderby WVF-Be Quick’28 eindigt onbeslist
zondag 12 maart 2017 11:41

Zwolle - Binnen de spelersgroep van WVF was voorafgaand aan de belangrijke thuiswedstrijd tegen stadgenoot Be Quick'28 een gezonde en sterkere spanning te voelen dan anders.

Het belang van deze wedstrijd was dan ook niet alleen de punten of de eer, maar meer het binnen halen van de 3 punten, om zo uit de onderste regionen van de ranglijst weg te blijven. Een belangrijke 6-punten wedstrijd, waarbij WVF na afloop het meest tevreden kon zijn met de puntendeling. WVF begon de wedstrijd met enkele wijzigingen ten opzichte van de vorige week; centraal in de verdediging keerde Robbert Jan Stals terug, hierdoor schoof tweevoudig doelpuntenmaker van vorige week Martijn Ruijsch door naar de aanvallende middenveldpositie. Marc Peppelenbos verving de geblesseerde Michel Koning en Marc van de Vegte speelde naast Brend Mellema in de spits.

 
Het weer: Mooie lentedag
zondag 12 maart 2017 0:00

Zwolle - Zondag wordt een heerlijke voorjaarsdag. Er is flink wat ruimte voor de zon. Bij een zwakke zuidoostenwind wordt het maximaal 14 graden.

weerfoto-12-maart-2017.jpg
Beeldsnijderstraat

Ook maandag blijft het weer aangenaam. De zon is ruimschoots aanwezig. Bij een noordwestenwind wordt het maximaal 12 graden.

 
Kerstbakjes actie Basiliekkoor voor Zonnehuis
zaterdag 11 maart 2017 20:17

Zwolle - Al vier jaren worden door de leden van het koor van de Onze Lieve Vrouwebasiliek in de weken voor Kerstmis kerstbakjes gemaakt, die ter verkoop aan de kerkbezoekers op de zondagen voor Kerstmis worden aangeboden.

kerstbakjesactie_olv_koor_voor_zonnehuis_foto_peter_jansen.jpg
Foto: Peter Jansen

De belangrijkste reden hiervoor is om met een kleiner wordend koor financieel de eindjes aan elkaar te knopen. Omdat dit de "Onser Liver Vrowen Sengers" goed lukt, heeft het koor besloten een gedeelte van de opbrengst te bestemmen voor een goed doel. Van de opbrengst met Kerstmis 2016 is daarom € 200,- bestemd voor het Zonnehuis in Zwolle, te besteden aan de "Snoezelkamer". Op woensdagavond 8-03-2017 heeft Ria Jansen, werkzaam bij het Zonnehuis, in de pauze van de koorrepetitie dit bedrag bij het koor van de kerk met de Peperbus opgehaald.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 91 - 135 van 9606

Nieuwstips Weblog Zwolle

OpenDag

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

banner-140-120.gif  

Toegang
Wat is er te doen?
donderdag 23 maart:
Thursty Tunes
donderdag 23 maart:
Rammstein
donderdag 23 maart:
Longpunt Zwolle
zaterdag 25 maart:
Kerken als Podium
zaterdag 25 maart:
Tekencursus
zaterdag 25 maart:
Contantine Hastalis
zaterdag 25 maart - zondag 26 maart:
Open dag modelbouwers
zaterdag 25 maart:
Earth Hour Lichtjeswande...
zondag 26 maart:
Kwizzy?s Muziek Bingo
zondag 26 maart:
Koorconcert
zondag 26 maart:
Excursie “Voorjaar in he...
zondag 26 maart:
Dansvoorstelling
maandag 27 maart:
EHBO cursus
maandag 27 maart:
Students on stage
maandag 27 maart:
Leger des Heils