banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Matige start Be Quick i...
Hey Hessel doe mij dan maar...
Matige start Be Quick i...
Ook nog even naar jurassic ...
Getuigenoproep straatro...
Will heeft gelijk, het moet...
RAWdefinition en Pinkst...
Heerlijk Wat een verademin...
Matige start Be Quick i...
Het is super gezellig op Te...
Matige start Be Quick i...
@PeterD Er is internet op ...
Matige start Be Quick i...
Is er geen Internet op Ters...
Het weer: Stapelwolken ...
Ik heb gehoord dat de bewon...
Getuigenoproep straatro...
geloof dat will vertrok...
Matige start Be Quick i...
Terschelling? Niet gek maar...
Matige start Be Quick i...
@Bequicker oe de rood zwa...
Matige start Be Quick i...
Het trieste is dat dit Ronn...
Matige start Be Quick i...
Als mijn vrouw haar maandel...
Het weer: Stapelwolken ...
@Taupe Met wat?
Matige start Be Quick i...
L@urentine Waarom zo'n ve...
Het weer: Stapelwolken ...
He Tauge, ik denk dat je be...
Matige start Be Quick i...
Ik heb alleen een scoeter. ...
Matige start Be Quick i...
Bericht door Ronnie Morssin...
Matige start Be Quick i...
Waar blijft dat wedstrijdve...
Website voor toegankeli...
Mooi. Hoe meer aandacht hie...
Website voor toegankeli...
https://toegankelijkestad.z...
CDA: Liever vervoer ove...
Ja idd..Als bewoner pal naa...
Matige start Be Quick i...
Wat heeft vvB hier nou weer...
Matige start Be Quick i...
Wat een treurig blog is dit...
CDA: Liever vervoer ove...
En al die dieselvrachtwagen...
Getuigenoproep straatro...
Racisme is een minstens eve...
Matige start Be Quick i...
Als een dief van de nacht i...
Getuigenoproep straatro...
@ will donker getint li...
Ralph Keuning houder Er...
Hij heeft de Fundatie lande...
Matige start Be Quick i...
Tja onze succes supporter l...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Oriëntatieavond Actief in de politiek
dinsdag 16 mei 2017 16:29
Zwolle - Op 24 mei organiseren de politieke partijen in Zwolle een avond om kennis te maken met de partijen en hun standpunten. Ook kunnen belangstellenden vrijblijvend in gesprek over hoe je actief kunt zijn in de plaatselijke politiek.

Programma
Deelnemende politieke partijen aan deze avond zijn D'66, PvdA, GroenLinks, VVD, CDA en de ChristenUnie. Zij presenteren zichzelf kort en geven inzicht in hoe ze hun standpunten bepalen. Daarna kan men informeel binnenlopen bij de verschillende fractiekamers om vrijblijvend met fracties en besturen in gesprek te gaan en te horen hoe men actief kan zijn in de plaatselijke politiek. Iedereen is vanaf 18.45 uur van harte welkom in het Fractiehuis van het stadhuis, ingang aan de Sassenstraat. Aanmelden voor deze avond kan nog tot en met woensdag 17 mei via raadsgriffie@zwolle.nl.

 
Lionsclub Zwollerkerspel viert jubileum
dinsdag 16 mei 2017 16:21

Zwolle - - Lionsclub Zwollerkerspel viert zaterdag 20 mei haar veertigjarig jubileum in Waanders in de Broeren in Zwolle. De club, opgericht op 25 mei 1977, doet dit samen met oud-leden en Lions uit het Belgische Tongeren, met wie het een hechte band heeft. Tijdens het feest wordt onder andere een jubileumboek gepresenteerd, dat verhaalt over de rijke geschiedenis van de Zwolse serviceclub.

beeld_johan_cele_van_eric_claus_foto_jan_jansen_2017.jpg
Beeld Johan Cele van Eric Claus, foto Jan Jansen

Lionsclub Zwollerkerspel handelt al vier decennia in de traditie van de Internationale Lions. Zo ondernam het vele activiteiten in dienst van de Zwolse samenleving. Onder het motto We Serve werden bijvoorbeeld forse bedragen geschonken aan diverse goede doelen, lokale doelen die mensen helpen die het moeilijk hebben. Hiervoor worden jaarlijks activiteiten georganiseerd zoals het Nieuwjaarsconcert en het Johan Cele Gala. Ook steken de Lions letterlijk de handen uit de mouwen, bijvoorbeeld voor de Voedselbank en Woonzorglocatie De Koppels in Zwolle.

 
Campagne 'Stap uit je scherm'
dinsdag 16 mei 2017 13:46

Zwolle - Op verschillende middelbare scholen Zwolle vindt donderdag 18 mei de campagne ‘Stap uit je scherm' plaats. Het doel van deze campagne is om jongeren bewust te maken van hun eigen social mediagebruik, door ze deel te laten nemen aan interactieve activiteiten waarbij social media en gaming centraal staan. De campagne is een initiatief van Tactus Verslavingszorg in samenwerking met Hogeschool Windesheim.

Socialbesitas
Social media en gaming zijn onderwerpen waar middelbare scholieren veel mee te maken hebben. Hoewel social media en games veel leuke kanten kennen, schuilt er ook verslavingsgevaar in het gebruik ervan: veel jongeren lijden aan socialbesitas. Volgens Tactus Verslavingszorg en het campagneteam zijn jongeren zich nog te weinig bewust van de negatieve kanten van social media en games. ‘We willen de jongeren niet aanpraten dat ze verkeerd bezig zijn, maar vinden het wel belangrijk dat ze weten wáár ze mee bezig zijn als ze zich op social media begeven,' aldus Ruth Petri, lid van het campagneteam. 

 
DIY (do it yourself ) GROEN
dinsdag 16 mei 2017 13:33

Zwolle - Zondag 21 mei 2017 van 13:00 -17:00 uur is het jaarlijkse voorzomerfeest van de Milieuraad Zwolle.

voorzomerplaatje.jpg 

Rond de 30 groene initiatieven werken mee aan het Voorzomerfeest Doepark Nooterhof. Een middag vol leuke, leerzame en gezellige doe-activiteiten voor jong en oud over natuur en milieu. Veel aandacht voor hoe je zelf op een natuurvriendelijke, creatieve manier o.a. kunt: maken, delen, verbouwen, hergebruiken, musiceren, bakken, vergroenen,.... Maar je kunt ook gewoon lekker genieten van de sfeer en het lentegroen in het park.

 
Motorclub Zwolle e.o. stelt archief veilig bij HCO
dinsdag 16 mei 2017 13:19

Zwolle - Motorclub Zwolle en omstreken is opgericht in 1967, dit jaar vieren zij hun 50-jarige bestaan. In de afgelopen 50 jaar zijn er veel foto's gemaakt, verslagen van toertochten geschreven en clubbladen uitgegeven. Dit archief is onlangs veilig opgeborgen in de depots van het Historisch Centrum Overijssel (HCO).

dsc_0003-bordermaker.jpg  

Twintig dozen met archiefmateriaal zijn overgebracht en veiliggesteld in de depots van het HCO aan de Van Wevelinkhovenstraat. Afgelopen vrijdag werd de laatste doos met de officiële overeenkomst van inbewaargeving per motor binnengebracht. MC ZEO voorzitter Cor Elsinga overhandigde deze aan HCO directeur Arie Slob.

dsc_0005-bordermaker.jpg

dsc_0014-bordermaker.jpg

dsc_0021-bordermaker.jpg 

 

 
PvdA: geen lapmiddelen voor Broerenkwartier
dinsdag 16 mei 2017 13:01
Zwolle - In de gemeenteraad van maandagavond heeft wethouder De Heer de nieuwe plannen gepresenteerd voor het Broerenkwartier. Over verbetering van Broerenkwartier wordt al lange tijd gesproken. Het college komt nu met een plan van aanpak. Daarin wordt voorgesteld de uitstraling te verbeteren door de kap te verwijderen, gevels aan te pakken en zichtlijnen te verbeteren. De PvdA-fractie sprak in de raad echter van lapmiddelen. Raadslid Jan Slijkhuis: "Onze fractie vindt dat er zorgvuldig te werk moet worden gegaan. Er moet nu niet gehandeld worden vanuit het gevoel 'dat er nu eindelijk wat moet gebeuren'. Wij willen geen lapmiddelen, maar een ambitieus plan voor de lange termijn, kwaliteit gaat boven snelheid. Natuurlijk moet het tempo er wel in blijven daarom stellen wij voor om de Herstructureringsmaatschappij Overijssel een leidende rol te geven. Zij hebben visie, werken samen met bewoners en bedrijven en maken geen plan op de tekentafel."

Tegengestelde belangen
Binnen het Broerenkwartier spelen tegengestelde belangen een rol. Er zijn veel verschillende eigenaren die allemaal iets anders voor ogen hebben. Dit leidt volgens de PvdA tot een door het college voorgestelde pragmatische aanpak van bijschaven en kleine stapjes: De gemeente moet voor deze ingrepen ook in de beurs tasten. Geld dat volgens de PvdA beter voor de lange termijn kan worden ingezet.

 
NK MBO Multi Event Zwolle
dinsdag 16 mei 2017 10:44
Zwolle - Op woensdag 17 mei organiseren Landstede Groep en Deltion College het NK MBO Multi Event Zwolle. Mbo-studenten uit heel Nederland doen - net als vorig jaar - mee aan tien Nederlandse Kampioenschappen Sport. Naast een opening bij sportpark Be Quick '28 worden de door Landstede Groep georganiseerde NK's om 10.15 uur spectaculair afgetrapt in het Landstede Sportcentrum met een professionele DJ, turnsters van het CSE (Centre for Sports & Education) en 255 deelnemers op de tribune. Deltion College opent de door de instelling georganiseerde NK's met een gave dansact op het centrale plein van de school. De NK's vinden van 11.00-15.30 uur plaats, om 15.45 uur is de prijsuitreiking op alle locaties.

Landstede Groep en Deltion College organiseren elk een aantal NK's die plaatsvinden op Sportpark Be Quick '28 (Stadionplein Zwolle), in het Landstede Sportcentrum (Hogeland Zwolle) en op de campus van het Deltion College (Mozartlaan Zwolle). De NK's zijn onderdeel van de jaarlijkse Nederlandse Kampioenschappen Sport voor mbo-studenten dat bestaat uit 28 NK's die in deze periode overal in Nederland worden georganiseerd. Landstede Groep organiseert het NK Veldvoetbal voor heren, het NK Volleybal voor dames en heren en het NK Streetball (3x3 basketball) voor heren. Het Deltion College organiseert zeven NK's: judo, karate, tafeltennis, squash, floorball, korfbal en dance. ‘Bij de organisatie van de NK's krijgen beide onderwijsinstellingen ondersteuning van een aantal stagiair(e)s van de opleidingen Sport & Bewegen, AV-specialist en Facilitair', zegt Jordy Lugtenberg, profielmanager Gezondheid(szorg) en Sport van Landstede Groep.

 
Het weer: Een zonnige aangename lentedag
dinsdag 16 mei 2017 0:00

Zwolle - Dinsdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Het blijft droog en vooral in de middag is het flink zonnig. Bij een matige zuidenwind wordt het maximaal 24 graden.

weerfoto-16-mei-2017-gerenpad.jpg
Gerenpad

Woensdag wordt een zeer warme lentedag met flink wat zon. Het blijft de hele dag droog. Bij een zwakke zuidenwind wordt het maximaal 25 graden.

 
Twee aanwinsten bij Regio Zwolle Volleybal
maandag 15 mei 2017 21:57
Zwolle - Regio Zwolle Volleybal heeft zich voor het komende seizoen versterkt met spelverdeelster Robin van de Velde en middenspeelster Marije Neuman. De 24-jarige Van de Velde speelde jarenlang bij Inter Rijswijk en een seizoen voor het Belgische Fixit Kalmthout, maar komt nu over van Voltena. Met Voltena werd de geboren Canadese onlangs kampioen in de tweede divisie. De 22-jarige Neuman uit Houten droeg de afgelopen jaren het shirt van Oskam Taurus.

"Ik ben ontzettend blij dat ik de kans krijg om aan te sluiten bij de selectie van Regio Zwolle", stelt Robin van de Velde. "Het is een jong, leergierig en gedreven team met een fijne sfeer. Ik kijk er naar uit om mijzelf samen met de meiden verder te ontwikkelen komend seizoen." De nieuwe middenspeelster van Regio Zwolle Volleybal studeert bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en woont dan ook in Rotterdam. Naast zaalvolleybal doet Van de Velde, die beschikt over een Canadees en een Nederlands paspoort, ook aan beachvolleybal. "Ik speel de hele zomer door in de vernieuwde Eredivisie Beachvolleybal Tour", aldus Robin van de Velde.

 
Getuigen opstootje gezocht
maandag 15 mei 2017 16:42
Zwolle - In Zwolle is afgelopen dinsdagavond 9 mei een opstootje geweest voor een café aan de Jufferenwal. De politie onderzoekt deze zaak en roept getuigen op te reageren.

Recent kwam bij de politie informatie binnen dat er op dinsdagavond 9 mei tussen 20.00 en 21.00 uur een opstootje tussen enkele personen had plaatsgevonden. Daarbij zou een van de betrokkenen een mes hebben getrokken. Vervolgens is een deel van het gezelschap in een auto gestapt en weggereden. Tot dusver heeft niemand zich bij de politie gemeld voor het doen van aangifte. Toch wil de politie graag in contact komen met die betrokkenen maar ook met getuigen van het voorval. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844

 
Spoor van vernielingen aan auto’s
maandag 15 mei 2017 16:39
Zwolle - Onbekende vandalen hebben afgelopen weken in Zwolle een reeks vernielingen aan auto's aangericht. De politie heeft sinds begin mei van dit jaar tot dusver 48 aangiften binnen. Van de dader(s) zelf ontbreekt nog elk spoor.

De eerste meldingen van vernieling werden gedaan op 5 mei in de wijk Kamperpoort. Daar werden op de Hoogstraat van een achttal auto's de spiegels afgetrapt of beschadigd. Enkele dagen later, in de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 mei kort na middernacht werden in een ander stadsdeel auto's vernield: Zo bleek op de Rhijnvis Feithlaan een achttal auto's rondom te zijn bekrast. Later kwamen daar meldingen bij op Vondelkade, Ambonstraat, Ternatestraat, Sumatrastraat, Bisschop Willebrandlaan, Berkumstraat, Westerveldstraat en de Van Wevelinkhovenstraat. De schade in de laatste gevallen bestaat vooral uit krassen in de lak. Op de Vondelkade vond(en) de dader(s) alleen krassen kennelijk niet genoeg en werd een kinderfiets op een auto gesmeten.

 
Mijn Zwolle van Morgen
maandag 15 mei 2017 16:27
Zwolle - Zwolle werkt samen met de stad aan de Omgevingsvisie ‘Mijn Zwolle van Morgen'. De visie geeft richting aan de ontwikkeling van de stad Zwolle in 2030. De gemeente organiseert in dit kader een bijeenkomst ‘Mijn Zwolle van Morgen' op woensdag 31 mei van 19.00 tot 21.30 uur in de stadkamer aan de Zeven Alleetjes.

Wethouder Ed Anker: "Hoe ziet de stad Zwolle er uit in 2030? Wat zijn uw ideeën? Het programma heeft alles in zich om samen met u er een boeiende en interactieve bijeenkomst van te maken. Met uw inbreng wordt de visie vóór de stad ook de visie van zoveel mogelijk Zwollenaren." Wie zijn ideeën over Zwolle wil delen tijdens de bijeenkomst ‘Mijn Zwolle van Morgen', meldt zich aan via omgevingsvisie@zwolle.nl. Graag voor 26 mei. In de bevestiging die volgt, beschrijft de gemeente het programma. Wethouder Anker vervolgt: "Als u komt, vraag dan een jongere mee en kijk door de ogen van de komende generaties" Wie meer wil weten over de omgevingsvisie kijkt op www.zwolle.nl/omgevingsvisie. Belangstellenden kunnen op deze website ook de opbrengst van eerder gehouden bijeenkomsten nalezen. Ideeën en suggesties over hoe de stad er uit kan zien in 2030 zijn ook welkom via omgevingsvisie@zwolle.nl. 

 
Verkeersmaatregelen: Omloop van de IJsseldelta
maandag 15 mei 2017 15:43
Zwolle - Zaterdag 20 mei a.s. vindt het wielerevenement "Omloop van de IJsseldelta" plaats. Om dit evenement in goede banen te leiden zijn verkeersmaatregelen noodzakelijk. De maatregelen zijn op 20 mei tussen 13.00 en 18.00 uur van kracht en hebben betrekking op de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala. De verkeersmaatregelen gelden voor automobilisten en staan aangegeven op verkeersborden.

Verkeer op de N35 vanuit Wijthmen, Dalfsen, Heino en Raalte richting de A28 wordt tussen 13.00 en 18.00 uur omgeleid via de Oldeneelallee - IJsselallee. Op de Oldeneelallee wordt voor verkeer uit beide rijrichtingen met bestemming Isala Ziekenhuis een omleidingsroute aangegeven. Verkeer vanaf de A28 behoudt doorgang over de Ceintuurbaan naar de Dokter van Heesweg en de Dokter Spanjaardweg. Verkeer vanaf de N35 wordt via de Oldeneelallee, Marsweg, Leo Majorlaan omgeleid naar de Dokter Spanjaardweg.

 
Het weer: Eerst zon, later bewolking
maandag 15 mei 2017 0:00

Zwolle - Maandag neemt na een zonnige start de bewolking toe. Het blijft tot in de avond droog. Bij een matige zuidwestenwind wordt het maximaal 20 graden.

weerfoto-15-mei-2017-beeldsnijderstraat.jpg
Beeldsnijderstraat

Disndagochtend is het bewolkt en kan er wat regen vallen. In de loop van de dag wint de zon meer terrein en is het droog. Bij een matige zuidenwind wordt het maximaal 23 graden.

 
De Zwolse Stadsproductie:Voor en door Zwolle
zondag 14 mei 2017 21:49

Zwolle - De mooiste creaties ontstaan wanneer dwarsdenkers de gebaande paden verlaten en krachten worden gebundeld. De Zwolse Stadsproductie is zo'n initiatief waarin wijkbewoners en - organisaties, cultuuraanbieders, scholen en amateurkunstverenigingen een theatervoorstelling van en voor de stad Zwolle maken. Op festival WOEST! vertellen de makers in een inspiratiesessie op maandagavond 29 mei over de successen en valkuilen tijdens de realisatie van hun droom.

de_zwolse_stadsproductie.jpg

 

Cultuurfestival Woest!18+
De inspiratiesessie van de Zwolse Stadsproductie is onderdeel van het avondprogramma van cultuurfestival Woest dat plaatsvindt op 29 en 31 mei op het festivalterrein voor de Verhalenboot en is voor iedereen met hart voor onderwijs, cultuureducatie en amateurkunst. Het thema van dit jaar is ‘labelen'. Het onderwijs van de toekomst is gericht op talentontwikkeling en persoonsvorming. Tijdens het festival wordt gekeken hoe kunst- en cultuurvakken hierin een rol kunnen spelen en krijgen de deelnemers handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Aanmelden kan via www.festivalwoest.nl.

 
Mars tegen Monsanto en CETA terug in Zwolle
zondag 14 mei 2017 21:35

Zwolle - De werkgroep MAMZ organiseert op zaterdag 20 mei de Zwolse Mars tegen Monsanto. De Mars tegen Monsanto is een wereldwijd fenomeen en wordt jaarlijks in ruim 400 steden en 40 landen gelopen. In 2015 liepen in Zwolle zo'n 400 mensen mee met de mars. Ook dit jaar start de Mars om 13:00 uur vanaf het Ter Pelkwijkpark.

18033450_1044734622293938_6204036282074528505_n.jpg 

Vitens
Afgelopen week riep Vitens consumenten op om het bestrijdingsmiddel Roundup niet meer te gebruiken. Uit onderzoek in opdracht van het Zwolse drinkwaterbedrijf blijkt dat 70 procent van de particuliere gebruikers niet weten dat ze in een belangrijk drinkwaterwinningsgebied wonen. De bestrijdingsmiddelen die vandaag gebruikt worden komen pas over jaren in het grondwater terecht waaruit het drinkwater gewonnen wordt. De wereldgezondheidsraad stelt dat het hoofdbestanddeel van Roundup, glyfosaat waarschijnlijk Parkinson en kanker veroorzaakt. Een jaar geleden concludeerde het CBS dat het Nederlandse oppervlaktewater door de aanwezigheid van te hoge concentraties glyfosaat het meest vervuilde van Europa is.

 
PEC Zwolle verliest slotduel in Eindhoven
zondag 14 mei 2017 19:41
Zwolle - Zondagmiddag stond voor PEC Zwolle de laatste wedstrijd van het Eredivisieseizoen 2016-2017 op het programma. In Eindhoven trapte het elftal van hoofdtrainer/coach Ron Jans om 14.30 uur af tegen PSV, dat vooraf derde stond en niet meer kon stijgen of zakken op de ranglijst. Bij PEC Zwolle ontbraken Danny Holla en Ouasim Bouy vanwege een schorsing. Hun posities werden ingevuld door de Zweed Erik Israelsson en Ted van de Pavert.

Het is de laatstgenoemde die de Blauwvingers na 29 minuten op voorsprong schiet. Na een foutje van keeper Jeroen Zoet komt de bal voor de voeten van de verdediger terecht, die niet twijfelt en de stand op 0-1 brengt. PEC Zwolle komt in het restant van de eerste helft nauwelijks in de problemen. Dit leidt ertoe dat de Zwollenaren ook met een 0-1 tussenstand de kleedkamer opzoeken. Jans: ,,We bleven in de eerste helft vrij gemakkelijk overeind en gingen met een heerlijk gevoel de rust in."

 
1e Damesteam Exstudiantes kampioen
zondag 14 mei 2017 14:44

Zwolle - De zaalvoetbalclub Exstudiantes Zwolle bestaat nog maar 3 seizoenen. De club zich richt op leden in de leeftijdscategorie van alumni, die graag een sportieve en fanatieke pot zaalvoetbal spelen, omlijst met een grote dosis gezelligheid. In 3 jaar heeft een fikse groei plaats gevonden, naar nu 6 teams: 4 herenteams en 2 damesteams. Het eerste damesteam, dat zich pas in hun eerste zaalseizoen bevindt, is ongeslagen kampioen geworden van de Hoofdklasse.

Hierdoor mogen de dames met de 3 andere kampioenen uit Nederland strijden om 2 plaatsen in de Eredivisie Zaalvoetbal. Afgelopen vrijdag was, na verlies in de eerste wedstrijd, een belangrijke tweede ontmoeting in Zwolle. Een prachtige zaalvoetbalavond was het vrijdag in Zwolle. Dames 1 van Exstudiantes Zwolle nam het op tegen OS Lusitanos in de WRZV Hallen. Promotie naar de Eredivisie staat op het spel, dat hebben de speelsters geweten, de tribunes zaten namelijk vol. Ogenschijnlijk sterkte dit de dames van Exstudiantes; ze speelden goed en kwamen dan ook erg snel op voorsprong door Jonneke Sterk die terugkeerde van haar blessure. Hierop volgde een sterke fase van Exstudiantes, met tussendoor uitbraken van de Amsterdammers.

 
WVF wint van Sparta Enschede
zondag 14 mei 2017 14:38

Zwolle - De week voorafgaand aan zaterdag 13 mei '17 was de spanning te voelen op sportpark de Weide Steen, op zaterdagochtend waren er allerlei feestjes rondom kampioensploegen, maar ook het besef dat het moest gaan gebeuren. Het kan toch niet zo zijn dat WVF, twee jaar geleden nog actief in de Hoofdklasse, afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 1e klasse, nu ook nog nacompetitie zou moeten spelen om klassebehoud voor de 2e klasse te bewerkstelligen?

De koppies van spelers en staf stonden strak, geconcentreerd, gefocust, bewust van het belang van winst in de allesbeslissende wedstrijd tegen het sterke Sparta Enschede, dat op de 3e plaats op de ranglijst staat en een lastige tegenstander vormt. WVF, dat de laatste weken vertrouwen opdeed met winst tegen IJVV en een punt in de uitwedstrijd tegen kampioen DZC, wist wat het te doen stond: winnen en niets anders. Ieder ander resultaat zou het risico met zich meebrengen dat OZC alsnog over de Westenholter ploeg heen zou komen.

 
Het weer: Afwisselend zon en wolken
zondag 14 mei 2017 0:00

Zwolle - Zondag wisselen zon en wolken elkaar af. Er valt af en toe een bui. In de middag gaat de zon meer de overhand krijgen. Bij een matige zuidwestenwind wordt het maximaal 20 graden.

weerfoto-14-mei-2017-meppelerstraatweg.jpg
Meppelerstraatweg

Maandag start met zon, in de middag is er meer bewolking. Wel bijft het voornamelijk droog. Bij een matige zuidwestenwind wordt het maximaal 20 graden.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 91 - 135 van 10132

Nieuwstips Weblog Zwolle

banner_windesheim_opendag_2017_21juni.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
zaterdag 27 mei:
Moderne Devotie Award
zaterdag 27 mei:
Musica Vocalis/HanzeOrke...
zaterdag 27 mei:
Rugerio del Stereo
zaterdag 27 mei:
EHBO aan kinderen
zondag 28 mei:
Tritone Quartet
zondag 28 mei:
Muziek Bingo
zondag 28 mei:
Tuincentra
maandag 29 mei:
Deltion College
maandag 29 mei:
Onderwijs van de toekoms...
dinsdag 30 mei:
ArtzKoorklas
dinsdag 30 mei:
TEDx
woensdag 31 mei:
Woest!
donderdag 1 juni:
John Bramwell
donderdag 1 juni:
Thor-Run
vrijdag 2 juni:
Close Talker