banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Rozentunnel tijdens zom...
zwolle zuid is achter het ...
PEC Zwolle verslaat Gen...
@Bruins je hebt geen versta...
Heather vat vlam op ter...
Vaak schrijf ik zomaar wat ...
Rozentunnel tijdens zom...
@Leonardo Hoezo kolder van...
PEC Zwolle verslaat Gen...
Oh je hebt nu 2 namen lees ...
Ryan Thomas langer in Z...
Ryan Thomas...Ryan Thomas.....
PEC Zwolle verslaat Gen...
Ben het volkomen met Leonar...
Getuigen van woninginbr...
Toch niet weer een Oostblok...
Rozentunnel tijdens zom...
Dat er geen station is bij ...
PEC Zwolle verslaat Gen...
Dat doe ik pas als figuren ...
Rozentunnel tijdens zom...
Zwolle Zuid ligt vlakbij he...
Rozentunnel tijdens zom...
Zwolle Zuid ligt aan een dr...
PEC Zwolle verslaat Gen...
@Leonardo67 Wanneer ga jij...
Rozentunnel tijdens zom...
FS, je hebt groot gelijk!! ...
Heather vat vlam op ter...
Hikje schrijft zo maar wat....
Rozentunnel tijdens zom...
Ik woon niet in Zwolle-Zuid...
Heather vat vlam op ter...
japser
Heather vat vlam op ter...
Ik vind het geen gekke opme...
Heather vat vlam op ter...
Wie is Heather en is ze in ...
Ryan Thomas langer in Z...
Is die nieuwe tv in de geze...
PEC Zwolle verslaat Gen...
Kun je je niet beter druk m...
PEC Zwolle verslaat Gen...
Klopt Jaco, omdat ik een he...
Getuigen van woninginbr...
Jaren geleden werd de famil...
Getuigen van woninginbr...
Goh hoe verrassend buitenla...
Getuigen van woninginbr...
Buitenlands accent.... tja ...
Hedon gooit alle deuren...
Verdieping kan ik me ook er...
Heather vat vlam op ter...
Misschien dat de Lwl van Wi...
Hessenpoort nog duurzam...
@aja Dus al die bushokjes a...
Heather vat vlam op ter...
Europese richtlijnen voor h...
Provinciale Staten rese...
Lezende ' Provinciale State...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
Inzet op verduurzaming gemeentelijke panden
dinsdag 3 februari 2015 17:52

Zwolle - Hoe kunnen gemeentelijke panden in Zwolle - zoals bijvoorbeeld scholen, parkeergarages en het stadhuis en Stadskantoor - (nog) duurzamer worden? De gemeente gaat uitzoeken op welke wijze haar eigen vastgoed zo weinig mogelijk energie verbruikt en zo kosten bespaart.

 

Burgemeester en wethouders vinden het bovendien belangrijk om het goede voorbeeld te geven waar het gaat om het stimuleren van duurzame maatregelen. Zwolle zet al langer in op duurzaamheid: zo is eerder in samenwerking met de provincie een groot aantal zonnepanelen geplaatst op de daken van onder meer wijkcentra. Het stadhuis is voorzien van warmte-koudeopslag. Om effectieve, slimme maatregelen te kunnen nemen gaat de gemeente uitzoeken hoe zij  het eigen vastgoed zo duurzaam mogelijk kan maken. Daarbij wordt gekeken hoe resultaat kan worden geboekt op de korte en lange(re) termijn. Het onderzoek is eind dit jaar klaar. Dan is duidelijk hoe de duurzaamheid van het gemeentelijk vastgoed verder vergroot kan worden.

 
Ontwerp jubileumshirt Zwolse Halve Marathon
dinsdag 3 februari 2015 16:36

Zwolle - Janiek Backers heeft de ontwerpwedstrijd voor het jubileumshirt van de Scania Zwolse Halve Marathon gewonnen. Uit alle inzendingen is door Stichting Halve Marathon Zwolle uiteindelijk voor het ontwerp van Janiek gekozen. “Wij willen de ontwerpers en creatievelingen, die een ontwerp hebben ingestuurd, graag bedanken voor hun inzet en mooie creaties”, aldus de organisatie.

 

ontwerp_jubileumshirt.jpg 

 

Het speciale hardloopshirt wordt aan alle deelnemers van de vijftiende editie van de Zwolse Halve Marathon aangeboden, voor een bedrag van 25 euro. Als maker van het winnende ontwerp ontvangt Janiek Backers uiteraard het shirt met haar eigen ontwerp. Daarnaast mag zij gratis deelnemen aan de Zwolse Halve Marathon of de Wavin 4 Engelse Mijlen op zaterdag 13 juni 2015. Ook krijgt ze een dinerbon. De inschrijving voor de Scania Zwolse Halve Marathon is zondag 1 februari via www.halvemarathonzwolle.nl van start gegaan.

 
Maatregelen voor doorstroming verkeer naar IKEA
dinsdag 3 februari 2015 16:29
Zwolle - Met de komst en opening van IKEA op 18 februari aanstaande heeft Zwolle er een nieuwe publiekstrekker bij. Om te voorkomen dat het verkeer tijdens piektijden op Hessenpoort en de omliggende wegen vastloopt, worden er door Rijkswaterstaat, provincie Overijssel, IKEA en gemeente Zwolle diverse maatregelen genomen. Er zijn verschillende scenario’s uitgewerkt, zodat het verkeer zo snel mogelijk in goede banen kan worden geleid, ook bij onverwachte drukte. 

Een goede doorstroom van en naar Hessenpoort en daarmee het voorkomen van onveilige situaties op de A28 heeft de hoogste prioriteit. Zeker zolang de nieuwe knoop A28/ N340 nog niet is gerealiseerd, is het sturen op bereikbaarheid van het gebied essentieel. Dat geldt niet alleen voor het bedrijventerrein, IKEA en andere ondernemers, maar ook voor de stad en regio en voor belanghebbenden zoals hulpdiensten. Om de bereikbaarheid en doorstroming in het gebied te garanderen, hebben Rijkswaterstaat, provincie Overijssel, IKEA en gemeente Zwolle diverse maatregelen genomen. Zo staan er langs de hoofdwegen dynamisch route informatiepanelen (DRIP’s) om weggebruikers te verwijzen naar IKEA. Om file op de A28 te voorkomen en doorstroming op Hessenpoort te bevorderen, worden verkeerslichten aangepast aan de nieuwe situatie. IKEA zet verkeersregelaars in, zodat klanten vlot een parkeerplaats vinden. Weggebruikers van en naar de overige bedrijven op Hessenpoort worden zo geleid dat zij niet de verkeersstroom aan IKEA-bezoekers kruisen. Bij zeer grote drukte worden er vanaf de afrit bij de Lichtmis en bij de Hermelenweg tekstkarren geplaatst en worden automobilisten zo nodig omgeleid.

 
PEC Zwolle - FC Dordrecht voorbeschouwing
dinsdag 3 februari 2015 16:07

Zwolle - Woensdagavond speelt PEC Zwolle in de 21 e speelronde van de Eredivisie tegen FC Dordrecht. Het duel in de midweekse speelronde wordt in het IJsseldelta stadion gespeeld en vindt plaats om 19.45 uur. Op dit moment staan de Blauwvingers op een mooie vierde positie in de Eredivisie, met 36 punten uit twintig wedstrijden. FC Dordrecht is al geruime tijd hekkensluiter in de Eredivisie met elf punten.

Eerder dit seizoen won PEC Zwolle in het Riwal Hoogwerkers stadion met 1-2. Het duel was van beide kanten niet hoogstaand met weinig schoten op doel. In de 40 e minuut opende PEC Zwolle-aanvaller Ryan Thomas de score. In de tweede helft incasseerde Bram van Hintum twee gele kaarten waardoor de ploeg van Ron Jans met tien man kwam te staan. Direct na de rode kaart kwam de 1-1 van de schoen van Dordrecht aanvaller-Giovanni Korte. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, maar diep in blessuretijd maakte Mustafa Saymak de winnende treffer voor de Blauwvingers, waardoor zij alsnog met drie punten van het veld stapten.

 
Afnemend animo overname familiebedrijf
dinsdag 3 februari 2015 15:44

Zwolle - Familiebedrijven zijn een belangrijke factor in de Nederlandse economie. Zo’n 70% van het midden- en kleinbedrijf is een familiebedrijf. Maar bedrijfseigenaren die de onderneming hebben overgenomen van familie, hebben minimale verwachtingen deze ook weer aan een familielid door te geven.

 

Het lectoraat Familiebedrijven van Windesheim doet momenteel onderzoek naar de overname van familiebedrijven. Het lijkt erop dat jongeren dit niet als vanzelfsprekend zien. Er is zoveel te kiezen, dus waarom zou je je ‘beperken’. Ook belemmeren beeldvorming, verwachtingen en emoties vaak het gesprek over opvolging binnen de familie. De Family Business Track van Windesheim wil dit doorbreken. Het is een traject voor studenten en young professionals die zich onafhankelijk en gedegen willen oriënteren op een eventuele rol in het familiebedrijf.

 
Hoogbejaarde man nog steeds vermist in Zwolle
dinsdag 3 februari 2015 15:05

Zwolle - Sinds maandagavond 2 februari 22.00 uur wordt een 80-jarige man uit Zwolle vermist. Hij verliet zijn woning in de Aa-landen en daarna is niets meer van hem vernomen.

vermissing_hoogbejaarde_man.jpg

Hij is vertrokken op een safarigele herenfiets van het merk Sparta met donkergrijze fietstassen. Een man op een dergelijke gele fiets is maandagavond rond 23:00 uur gezien in de omgeving van Hoonhorst. Of dit de vermiste man is, is onduidelijk.

UPDATE: Meneer is levend en redelijk wel gevonden!! 

 
Carnaval mensen met verstandelijke beperking
dinsdag 3 februari 2015 13:24
Zwolle - Vrijdagavond 13 februari a.s. wordt er weer carnaval gevierd in ‘De NieuweBierton' aan de Schellerbergweg, voor mensen met een verstandelijke beperking uit Zwolle en omgeving.

Het feest begint om 19.00 uur en zal tot 22.00 uur duren, zodat mensen niet vroegtijdig het feest hoeven te beëindigen, omdat hun taxi wacht. Prinses Marloes wordt binnengebracht door de huisband ‘de Knollentrekkers". Ook "Towersnörr'n", de dansgarde van de Tonnezotters en vele andere artiesten, zullen belangeloos optreden, waarmee de organisatie, die in handen ligt van "WIJ", heel blij is!  Vorig jaar zijn er prachtige creaties voorbij gekomen. Het zal dit jaar vast opnieuw moeilijk zijn om een keuze te maken en prijzen toe te kennen aan degenen, die er het mooist uit zien.
 
Sieraden buitgemaakt bij straatroof
dinsdag 3 februari 2015 10:14

Zwolle - Een 56-jarige vrouw uit Zwolle is maandagmiddag 2 februari het slachtoffer geworden van een straatroof.

politie_logo_4.jpg  

Tussen 15.45 en 16.00 uur werd zij op de Gantel, vanuit een grijze Mercedes personenauto, aangesproken door een vrouw die haar de weg naar het ziekenhuis vroeg. In de auto zaten nog een oudere vrouw en twee mannen, allen van Zuidoost-Europese afkomst. De oudere vrouw pakte het slachtoffer vast en probeerde een ring van de Zwolse van haar vinger te trekken. Ondertussen zag de vrouw in de auto kans het slachtoffer haar halsketting te ontfutselen. De oudere vrouw had een mond vol gouden tanden, de jongere vrouw een gezet postuur en was ongeveer 25 jaar oud. De bestuurder wordt geschat op 35 - 40 jaar en had een baardje.

 
Het weer: minder buien, meer zonuren
dinsdag 3 februari 2015 0:00

Zwolle - Dinsdag valt er af en toe nog een winterse bui maar is er ook meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige wind uit noordelijke richting en overdag komen de maxima uit tussen 4 tot 6 graden.

02-02-2015_weerfoto__marslanden.jpg 

Marslanden 

Woensdag wordt een droge dag met veel zonnige momenten. De wind draait van noord- naar noordoostelijke richting en zwak tot matig van kracht, kracht 2 tot 3. Het kwik komt overdag uit op een graad of 3. Donderdag ziet het ernaar uit dat het opnieuw een droge dag gaat worden. Er is aanvoer van koudere lucht waardoor het ook in onze regio iets kouder wordt. De wind komt uit noordoostelijke richting en is zwak tot matig van kracht, overdag komen de maxima net boven het vriespunt uit.

 
Hoogbejaarde man vermist in Zwolle
maandag 2 februari 2015 23:53

Zwolle - Sinds maandagavond wordt in Zwolle een dementerende man van 80 jaar vermist.

De hoogbejaarde man is uit Zwolle-Noord van huis vertrokken op Sparta fiets met geel frame. De man heeft grijs haar en draagt een legerkleurige jas met leren kraag en gebreide grijze handschoenen. Hebt u tips? Bel 112!

 
Leroy Labylle op huurbasis naar MVV
maandag 2 februari 2015 23:32
Zwolle - PEC Zwolle-speler Leroy Labylle wordt de rest van het huidige seizoen verhuurd aan MVV.
 
Het elftal uit Maastricht staat momenteel op de zeventiende positie in de Jupiler League met 20 punten uit 22 gespeelde wedstrijden. Voor zijn komst naar Zwolle speelde de Belgische speler ook al voor MVV. Hij scoorde voor dit elftal toen vier keer in 46 duels. Labylle kwam voor PEC Zwolle in totaal zeven keer in de Eredivisie in actie. PEC Zwolle wenst de Belg veel succes bij MVV.
 
Burgernet ingezet voor vermist meisje in Zwolle
maandag 2 februari 2015 21:25
Zwolle - Maandagvond 2 februari kregen deelnemers een bericht van Burgernet in verband met een meisje dat sinds maandagmorgen wordt vermist.

Het is een 12 jarig meisje dat maandagmorgen naar school is vertrokken vanaf de Gouwe, echter is zij daar nooit aangekomen. Zij heeft lang zwart haar, stevig postuur, draagt een wijnrood donsjack en een zwarte legging, in het gezicht heeft het meisje een moedervlek. Mocht u haar gezien hebben of weten waar zij verblijft dan kunt u bellen met de politie.

UPDATE: het meisje is terecht! 

 
Tomás Necid terug naar PEC Zwolle
maandag 2 februari 2015 19:04

Zwolle - Tomás Necid keert terug in Zwolse dienst. De spits, die tijdens de eerste seizoenshelft al voor de Zwollenaren uitkwam, heeft van CSKA Moskou een transfervrije status gekregen waarop PEC Zwolle alert anticipeerde. Necid blijft zodoende een half jaar langer actief in de Hanzestad en staat dus tot de zomer van 2015 onder contract bij de Blauwvingers.

De Tsjechisch-international maakte in de eerste seizoenshelft indruk. Hij wist in 14 competitiewedstrijden 8 keer te scoren. In de KNVB Beker trof hij tweemaal doel in 3 duels. Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Het staat als een paal boven water, dat ik heel gelukkig ben met de terugkeer van Necid. Tijdens de eerste seizoenshelft heeft hij bewezen een absolute kwaliteitsinjectie voor ons elftal te zijn. De afgelopen periode heeft Necid geen wedstrijden gespeeld, vandaar dat hij 2 tot 3 weken nodig heeft om weer wedstrijdfit te raken."

 
Eli Babalj versterkt PEC Zwolle
maandag 2 februari 2015 16:45
Zwolle - PEC Zwolle heeft Eli Babalj per direct aan de selectie toegevoegd. De spits wordt het komende halfjaar gehuurd van AZ. Tevens heeft PEC Zwolle een optie tot koop bedongen. De 22-jarige aanvaller, die nog wacht op zijn officiële debuut in het Nederlands voetbal, speelde dit seizoen tien wedstrijden bij Jong AZ. De voetballer wist in zijn tien duels voor de Alkmaarders maar liefst acht keer het net te vinden. Babalj heeft de Australische nationaliteit, maar bezit ook over een Bosnisch paspoort.

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Babalj werd enkele jaren terug als groot talent naar Nederland gehaald. Alleen zit hij bij AZ momenteel op een dood spoor. Eli stond van de zomer al hoog op ons wensenlijstje, maar van een overgang kwam het toen niet. Ik ben blij dat het de club nu wel gelukt is hem te contracteren, want ik verwacht dat hij voor ons van meerwaarde kan zijn.

 
Politie : minder misdrijven, meer verdachten
maandag 2 februari 2015 13:45

Zwolle - Het is in 2014 veiliger geworden in de politie-eenheid Oost-Nederland. Het aantal misdrijven daalde met tien procent en het aantal verdachten dat werd afgehandeld, steeg met negen procent. Vooral het aantal woninginbraken, straatroven en overvallen daalde fors. Deze trends zijn in alle districten van de eenheid zichtbaar. Dit blijkt uit de voorlopige cijfers over 2014. De cijfers werden op maandag 2 februari gepresenteerd door de heer Stoffel Heijsman (politiechef Oost-Nederland) alsmede de heer Hubert Bruls (regioburgemeester Oost-Nederland) en de heer John Lucas (plaatsvervangend hoofdofficier van justitie in het arrondissement Oost-Nederland.

klpd_1.jpg 

Het is het tweede jaar dat de politie nationaal is georganiseerd en ook in Oost-Nederland als één geheel werkt. “We zijn een grote organisatie die op dit moment wordt opgebouwd en ik ben daarom blij dat we ondanks alles, de veiligheid in onze steden, dorpen en buurten zien toenemen”, zegt politiechef Stoffel Heijsman. “Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het succes niet alleen aan de politie te danken is. We werken samen met onder meer gemeenten, het openbaar ministerie en burgers en het succes mag dan ook mede aan hen worden toegeschreven. Maar dat doet niets af aan de inzet en de expertise van de politiemensen, die telkens weer beschikbaar en inzetbaar zijn voor de aanpak van problemen in buurten en wijken, naast het beslag dat de reorganisatie van de politie legt op medewerkers en organisatie”.

 
Handbalheren verliezen nipt in Wijchen
maandag 2 februari 2015 12:25

Zwolle - Afgelopen zondag speelden de mannen van Zwolle tegen het eerste van The Flyers in Wijchen. Helaas was de lange reis naar Wijchen zonder veel resultaat, want de eindstand was 18-17 in het voordeel van the Flyers. Uit eerdere resultaten (21-13 uit, 18-18 thuis) bleek dat het een lastige opgave zou worden om de heren uit Wijchen te verslaan, dus de heren gingen niet overmoedig de wedstrijd in.

The Flyers begon sterk en stonden al snel op een 2-0 voorsprong. Het eerste antwoord van Zwolle kwam in de vorm van Lesley Rigter. Zo bleef Wijchen een tijdje op een kleine voorsprong, maar aan het einde van de eerste helft liepen ze verder uit tot een ruststand van 12-7. De boodschap in de rust was actiever verdedigen en elkaar helpen om de aanvallen van the Flyers te kunnen stoppen. Na de rust begon Zwolle met frisse moed, maar het leek op een verlenging van de eerste helft. Vanaf de stand van 16-12 begonnen de heren in te lopen tot 16-15 door drie goals van Bart Kroeze. Het einde van de tweede helft werd heel spannend en zelfs coach Erwin van der Meij zorgde voor een goal! In de slotfase werd helaas een break niet benut en zo konden de Zwollenaren het niet gelijk maken. Uiteindelijk werd de einstand 18-17 en werden de handen geschud in de sporthal.

 
Mooie winst voor handbaldames tegen CVO
maandag 2 februari 2015 11:57

Zwolle - Afgelopen weekend stond de wedstrijd tegen de dames 1 van CVO op het programma. Na drie wedstrijden op rij verloren te hebben, waren de handbaldames van S.V. Zwolle gebrand op een overwinning op CVO.

"We wisten dat het een zware pot ging worden, de thuiswedstrijd was immers ook maar met één punt verschil gewonnen. En CVO is altijd al een geduchte tegenstander geweest. Na een flinke peptalk in de kleedkamer voorafgaand aan de wedstrijd, gingen de dames vol gezonde spanning warmlopen en klaarmaken voor de wedstrijd". Vanaf het begin was duidelijk dat beide ploegen de winst mee naar huis wilden nemen en zou het weer een wedstrijd worden die gelijk op ging. Zwolle wilde graag, zoals afgesproken, het eigen snelle spel gaan spelen. CVO begon vanuit het midden met een schot, welke door een geweldige redding van keepster Taylor Onderberg gestopt werd. De dames gingen hierna in een snelle tegenaanval, wat resulteerde in een doelpunt van Despina Englezos, die met een mooie strakke bal werd aangespeeld door Nienke Reumer; de score was geopend.

 
JenaXL klaar voor Beneluxfinale First Lego League
maandag 2 februari 2015 11:32

Zwolle - Het wedstrijdteam NXTgen, bestaande uit leerlingen van de middelbare school JenaXL in Zwolle, behaalde op 28 november 2014 de eerste plek tijdens de regiofinale van de First Lego League bij het Deltion College. Het team kwalificeerde zich samen met nog twee teams uit de regio voor de Beneluxfinale van de First Lego League in Eindhoven op 7 februari.

Het is de vijfde keer dat een groep leerlingen van JenaXL mag deelnemen aan de Beneluxfinale.  Mede hierdoor is er binnen de school veel expertise aanwezig. Leerlingen uit de bovenbouw helpen nieuwe teamleden een weg in de wereld van programmeren en construeren.  Team NXTgen is volop aan het voorbereiden voor de Beneluxfinale. Na de regiofinale zijn de leerlingen aan de slag gegaan met de tips die ze van de verschillende jury’s op het Deltion hebben meegekregen. Daarnaast hebben ze het robotprogramma verbeterd en zijn er missies toegevoegd. Zaterdag 7 februari gaan ze in een door Techniektalent.nu gesponsorde bus naar Eindhoven om samen met 49 andere teams te strijden om de Champion’s award.

 
Munten en sieraden gevonden bij inbreker
maandag 2 februari 2015 11:08

Zwolle - De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van verschillende munten en sieraden die zijn gevonden bij een inbreker. De inbreker is op 18 januari op heterdaad betrapt aan de Thomas a Kempisstraat in Zwolle. In zijn zakken had hij toen diverse munten en sieraden waarvan de politie het vermoeden heeft dat ze van diefstal afkomstig zijn. Van wie de spullen zijn is nog onbekend.

 

Wie herkent zijn of haar eigendommen? Neem dan contact op met het gratis nummer van de tiplijn: 0800 - 6070.

 
IKEA Zwolle start met feestelijke openingsweek
maandag 2 februari 2015 10:24

Zwolle - Het aftellen is begonnen en de spanning stijgt… Tijdens de openingsweek van 18 tot en met 22 februari zijn er veel spectaculaire openingsaanbiedingen. Deze aanbiedingen gelden alleen in de winkel, zo lang de voorraad strekt. En: maximaal 4 stuks per persoon. Weblog Zwolle nam in december al een kijkje .

schermafbeelding_2015-02-02_om_09.25.08.png

De nieuwste en meest duurzame IKEA winkel van Nederland is, op de inrichting en enkele details na, inmiddels zo goed als klaar. Op woensdag 18 februari 2015 opent IKEA Zwolle om 10.00 uur officieel de deuren voor het grote publiek. Vanaf deze dag biedt het woonwarenhuis alle inwoners van Zwolle en in de wijde omgeving volop wooninspiratie en slimme oplossingen voor een beter en duurzamer leven thuis. De winkel trakteert de hele dag op hapjes, muziek en bijzondere prijzen. Iedereen die samen met een vriend of vriendin als Zweed verkleed komt, maakt bovendien kans op een cadeaupas t.w.v. 100 euro. Ook de rest van de week is het feest. Tot en met 22 februari is er van alles te doen in de winkel. Van speciale aanbiedingen en lekkere hapjes tot inspiratieworkshops en leuke activiteiten voor kinderen zoals een speurtocht.

 
<< Begin < Vorige 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Volgende > Einde >>

Resultaten 9541 - 9585 van 10543

Nieuwstips Weblog Zwolle

banner_windesheim_opendag_2017_21juni.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
maandag 24 juli:
Onderhoudswerkzaamheden
woensdag 26 juli:
Blauwvingerdagen
donderdag 27 juli:
Thursty Tunes met Het Ko...
vrijdag 28 juli:
Pop up Cinema
vrijdag 28 juli:
Pop up Cinema
zaterdag 29 juli:
Onno Slot
woensdag 2 augustus:
cursus Kaartlezen
donderdag 3 augustus:
cursus Kaartlezen
zondag 6 augustus:
Koopzondag
zondag 6 augustus:
Ikea
dinsdag 22 augustus:
30 jaar BZK - 30 Kunsten...
woensdag 23 augustus:
While She Sleeps
zondag 27 augustus:
Ikea
maandag 28 augustus:
Huttendorp Aalanden
dinsdag 29 augustus:
Bruisconcert