banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Matige start Be Quick i...
Hey Hessel doe mij dan maar...
Matige start Be Quick i...
Ook nog even naar jurassic ...
Getuigenoproep straatro...
Will heeft gelijk, het moet...
RAWdefinition en Pinkst...
Heerlijk Wat een verademin...
Matige start Be Quick i...
Het is super gezellig op Te...
Matige start Be Quick i...
@PeterD Er is internet op ...
Matige start Be Quick i...
Is er geen Internet op Ters...
Het weer: Stapelwolken ...
Ik heb gehoord dat de bewon...
Getuigenoproep straatro...
geloof dat will vertrok...
Matige start Be Quick i...
Terschelling? Niet gek maar...
Matige start Be Quick i...
@Bequicker oe de rood zwa...
Matige start Be Quick i...
Het trieste is dat dit Ronn...
Matige start Be Quick i...
Als mijn vrouw haar maandel...
Het weer: Stapelwolken ...
@Taupe Met wat?
Matige start Be Quick i...
L@urentine Waarom zo'n ve...
Het weer: Stapelwolken ...
He Tauge, ik denk dat je be...
Matige start Be Quick i...
Ik heb alleen een scoeter. ...
Matige start Be Quick i...
Bericht door Ronnie Morssin...
Matige start Be Quick i...
Waar blijft dat wedstrijdve...
Website voor toegankeli...
Mooi. Hoe meer aandacht hie...
Website voor toegankeli...
https://toegankelijkestad.z...
CDA: Liever vervoer ove...
Ja idd..Als bewoner pal naa...
Matige start Be Quick i...
Wat heeft vvB hier nou weer...
Matige start Be Quick i...
Wat een treurig blog is dit...
CDA: Liever vervoer ove...
En al die dieselvrachtwagen...
Getuigenoproep straatro...
Racisme is een minstens eve...
Matige start Be Quick i...
Als een dief van de nacht i...
Getuigenoproep straatro...
@ will donker getint li...
Ralph Keuning houder Er...
Hij heeft de Fundatie lande...
Matige start Be Quick i...
Tja onze succes supporter l...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
3,2 miljoen tegeltjes wijsheid gevraagd
dinsdag 6 januari 2015 19:56

Zwolle - De verbouwing van het station van Zwolle is nog in volle gang. De nieuwe perronkappen zijn geplaatst en de tunnel met winkelruimte begint ook zijn vorm te krijgen. ProRail komt nu met een actie om de tunnel te personaliseren.

Vijf noeste tegelzetters zijn aan een monsterklus bezig in de nieuwe reizigerstunnel van station Zwolle. 3,2 miljoen tegeltjes worden er aangebracht volgens een patroon op basis van een ingenieuze wiskundige formule. Tegeltjeswijsheid zeg maar. Maar er zijn nog veel meer tegeltjeswijsheden. ProRail wil vanaf nu elke week eentje delen via haar website. Stuur daarom jouw tegeltjeswijsheden in over het leven, de liefde of... het spoor natuurlijk. Van de beste vijf inzendingen maken we echte tegels, als cadeau voor de inzenders zelf én voor de tegelzetters. Deel jouw tegeltjeswijsheid via Twitter aan @ProRail of met de hashtag #tunneltegel. Je kunt ze insturen via een privéberichtje op Facebook of mailen naar socialmedia@prorail.nl.

 
Huiswerkbegeleiding op Sportpark Marslanden
dinsdag 6 januari 2015 17:39

Zwolle - Vanaf dit jaar, is het mogelijk om op Sportpark Marslanden huiswerkbegeleiding te krijgen. Vanuit de Stichting Sportpark Marslanden waarin 10 sportverenigingen samenwerken, is het mogelijk gemaakt voor leden (en ook niet-leden) om begeleiding te krijgen voor jouw specifieke leervraag. Of je nu moeite hebt met wiskunde, natuurkunde, het plannen van je huiswerk, het leren van een toets of examentraining wil, je kunt voor alle vragen terecht op Sportpark Marslanden bij BijlesZwolle.nl.

bijles_zwolle.jpeg 

Stichting Sportpark Marslanden en BijlesZwolle.nl werken samen om deze huiswerkklas vorm te geven. In het clubgebouw van SV Zwolle aan de Hyacinthstraat 66, is op de maandagmiddag en de woensdagmiddag een ruimte beschikbaar om huiswerkbegeleiding te volgen. Afgestudeerd docente Suzanne Poelenije verzorgt de lessen en begeleid de leervragen. Zij heeft diploma’s behaald in de vakken aardrijkskunde en geschiedenis. Daarnaast is zij werkzaam geweest als Cultureel Medewerker. Suzanne heeft ervaring met alle onderwijs vormen en niveaus, van middelbaar onderwijs, basisonderwijs tot MBO.

 
Racoon naar Hedon Zwolle
dinsdag 6 januari 2015 16:56

Zwolle - Poppodium Hedon bevestigd dinsdag de komst van een van Nederlands grootste bands van het moment; Racoon zal op vrijdag 20 maart optreden in het Zwolse poppodium. Het concert maakt onderdeel uit van de All In Good Time tour; vernoemd naar het gloednieuwe gelijknamige album dat 13 februari zal verschijnen. Voorverkoop voor het concert start aanstaande zaterdag op 10 januari om 10.00 uur.

 

racoon.jpg

Foto: Tommy N Lance

 

Het vorige werk, Liverpool Rain stamt alweer uit 2011. Er wordt dan ook halsreikend uitgekeken naar het aankomende studioalbum All In Good Time. De eerste single Brick By Brick slaat al net zo goed aan als de bekende hits Brother, Love You More, Oceaan en No Mercy. Met een nieuw album op de planken kan een grootse tour natuurlijk niet achterblijven en de eerste show in de HMH is al uitverkocht. Het is de grootste tour tot nu in de carrière van de Zeeuwse band.

 
sPECtaculaire activiteiten HCO
dinsdag 6 januari 2015 15:31

Zwolle - In januari biedt het Historisch Centrum Overijssel diverse activiteiten bij de FOTOntdekking over PEC Zwolle. Tijdens openingsuren is de expositie vrij te bekijken.

oec_hco.jpg

Kinderen kunnen aan de slag met een puzzeltocht en zo op eigen wijze de tentoonstelling beleven. Daarnaast zijn er presentaties en worden er seizoensoverzichten van PEC Zwolle vertoont, om de successen opnieuw te beleven! Kijk hier voor de agenda.

 
55-plus huisdierenoppassers gezocht in Zwolle
dinsdag 6 januari 2015 14:38
Zwolle - WijZ is samen met Stichting OOPOEH op zoek naar 55-plussers die af en toe op een huisdier willen passen. De landelijke stichting OOPOEH brengt mensen met een huisdier en 55-plussers die af en toe op een huisdier willen passen samen. OOPOEH staat voor Opa's en Oma's Passen Op Een Huisdier. Je wordt bij wijze van spreken opa of oma van een huisdier. Stichting OOPOEH heeft in heel Nederland al honderden ouderen geholpen aan gezelschap van een gezellig huisdier.

Simone Haverkate loopt stage bij WijZ. "Toen ik hoorde over dit project was ik direct enthousiast om dit in Zwolle onder de aandacht te brengen." Simone is samen met WijZ-vrijwilligers Connie Contermans en Natalja Kroes ambassadeur van Stichting OOPOEH geworden. Om Zwolse 55-plussers kennis te laten maken met Stichting OOPOEH organiseren de ambassadeurs binnenkort een informatiebijeenkomst. Aan de hand van verhalen en filmfragmenten wordt uitgelegd wat het inhoud om oppas van een huisdier te zijn. De ervaring van Linda uit Amsterdam wordt bijvoorbeeld gedeeld. Linda (87 jaar) past sinds een tijd op kat Piña. "Zelf een huisdier hebben is me iets teveel, maar voor af en toe is het ideaal. Met Piña was het liefde op het eerste gezicht. Het is een verrijking van mijn leven. Ik heb iets om voor te zorgen en krijg er liefde voor terug."

 
Eerste elftal WVF op trainingskamp naar Marbella
dinsdag 6 januari 2015 12:44

Zwolle - In navolging van verschillende betaald voetbalorganisaties, slaat ook het eerste elftal van hoofdklasser WVF haar trainingskamp op in Zuid-Spanje. Zaterdag 10 januari reist de selectie af naar Marbella om zich daar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

062015123915.jpg

Het initiatief en de daarop volgende acties komen uit de selectie zelf. Na de afgelopen drie jaar in Sevilla en Malaga te zijn geweest, was er geen twijfel over mogelijk dat er dit jaar weer een trainingskamp onder de Spaanse zon plaats zou vinden.

 
Zwollenaar Mulder aanvoerder PVV Overijssel
dinsdag 6 januari 2015 10:35

Zwolle - De in Zwolle woonachtige Edgar Mulder is sinds 2011 statenlid en fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid. In de afgelopen statenperiode had de PVV veel succes en invloed in Overijssel. De partij kreeg een meerderheid voor moties over het verminderen van subsidies, voor meer asfalt en minder windmolens. Tevens nam de Provincie onder leiding van de PVV stelling tegen het haat zaaien van extremistische turken in Almelo en werd Overijssel de eerste provincie die de Armeense Genocide erkende.

Mulder verheugt zich op de campagne. De Provinciale Statenverkiezingen worden op 18 maart 2015 gehouden. Wie er verder op de Overijsselse PVV-lijst komt te staan, wordt later bekend gemaakt. De PVV in Overijssel is de eerste provinciale fractie die met een smart-phone App komt om kiezers te voorzien van alle nieuws en informatie rondom de verkiezingen. Mulder: " CDA , PvdA en VVD spenderen soms wel meer dan 80.000 euro per verkiezing. De PVV doet het zonder belastinggeld. Wij zijn afhankelijk van de tomeloze inzet van onze vrijwilligers en de groeiende steun van de kiezers".  

 
Het weer: later wat kansen voor de zon
dinsdag 6 januari 2015 0:00

Zwolle - Dinsdag maken de aanwezige wolkenvelden ruimte voor de zon, later op de dag neemt langzaam de sluierbewolking toe. Waar in de ochtend de temperatuur nog rond het vriespunt hangt, is het overdag 2 á 3 graden. De wind komt uit het zuiden en is zwak van kracht.

05-01-2015_weerfoto__provincieroute.jpg

Provincieroute 

Woensdag valt er mogelijk in de ochtenuren nog een enkel regenbuitje. In de middag is het droog en komt af en toe de zon tevoorschijn. Bij een zwakke tot matige wind, kracht 2 tot 3, uit zuidwestelijke richting wordt het circa 7 graden. Donderdag is het bewolkt en val er geregeld een regenbui. De wind neemt in kracht toe en is matig tot krachtig en komt uit zuidwestelijke richting, het kwik komt overdag uit rond een graad of 8.

 
GroenLinks in gesprek 'rond de keukentafel'
maandag 5 januari 2015 20:29

Zwolle - GroenLinks Zwolle gaat tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst op 14 januari met Zwollenaren in gesprek 'rond de keukentafel'. Die tafel staat symbool voor de nieuwe 'verzorgingsstad': het gesprek gaat over de zorg in Zwolle. Wat verwachten Zwollenaren daarvan? Daarnaast is er tijdens de bijeenkomst in Focus op verbinden, Zerboltstraat 63A, gelegenheid voor een nieuwjaarstoost.

 

Dit jaar is de gemeente verantwoordelijk geworden voor veel nieuwe taken op het gebied van zorg, welzijn en werk. Met sociale wijkteams wil de gemeente in zogeheten keukentafelgesprekken ervoor zorgen dat Zwollenaren meer zélf bepalen hoe de ondersteuning  er voor hen uit gaat zien en wie daarbij betrokken worden. Reden voor GroenLinks Zwolle om aan het begin van het nieuwe jaar met een aantal betrokkenen - cliënten, hulpverleners, mantelzorgers, deskundigen en anderen - in gesprek te gaan over hun verwachtingen voor 2015. Elders in het gebouw vindt die avond ook de nieuwjaarsborrel plaats, zodat onze gasten het aangename en het nuttige kunnen verenigen.

 
Geen treinverkeer richting Kampen
maandag 5 januari 2015 20:02

Zwolle - Tussen Zwolle en Kampen rijden maandagavond geen treinen door een defecte trein.

De extra reistijd is meer dan 60 minuten. De verstoring op het zogenaamde Kamperlijntje is naar verwachting rond 21.00 uur verholpen.

 
Verbindingsloop CSV’28 Stadshagen een succes
maandag 5 januari 2015 19:21

Zwolle - De jaarlijkse snertloop van CSV’28 – dit jaar omgedoopt tot sponsorloop – heeft  zaterdag 3 januari 2.500 euro opgeleverd voor de Stichting Vrienden van het Zonnehuis. Met deze Rabo Verbindingsloop wil de voetbalclub uit Stadshagen haar betrokkenheid tonen bij de wijk.

 

 img_1119.jpg li

 

Aan de Rabo Verbindingsloop deden 135 lopers mee. De route over 2,5 km, 5 km of 10 kmep langs de hoofdingang van het Zonnehuis, waar medewerkers en bewoners de lopers hartstochtelijk aanmoedigden. Voor CSV'28 was de jaarlijkse snertloop een mooie gelegenheid om niet alleen in te zoomen op de saamhorigheid van leden onderling, maar om ook betrokkenheid te tonen naar de seniore medeburgers van de wijk. ‘Het Zonnehuis en CSV’28 zijn bijna buren en met de Rabo Verbindingsloop hebben we ook letterlijk, in de vorm van een sponsorbijdrage,  een mooi e verbinding gelegd tussen jong en oud.’

 
Vermiste vrouw gezocht in Zwolle
maandag 5 januari 2015 18:58

Zwolle - Sinds maandag 13.00 uur wordt een 65-jarige vrouw vermist van de Wilgenstraat uit Ommen. Ze zou lopend gezien zijn bij winkelcentrum De Dobbe in Zwolle. Er werd een Burgernet actie gestart.

UPDATE: De vermiste mevrouw uit Ommen werd een goed half uur later in goede gezondheid aangetroffen in Zwolle.

 
Cibap studenten tonen vakmanschap aan minister
maandag 5 januari 2015 17:24

Zwolle - Cibap studenten presenteren donderdag in Amsterdam de nieuwe excellentieroute voor conservering- en restauratieschildertechnieken aan de Minister van Onderwijs Jet Bussemaker. Ook laten zij een filmpje zien aan de Minister met uitspraken van studenten, docenten en bedrijven over excellent meesterschap. 

 

restauratie_cibap_zwolle.jpg 

 

Het Cibap geeft talentvolle studenten alle kansen om zich meesterlijk te ontwikkelen. Samen met drie andere vakscholen in het land heeft het Cibap, op verzoek van de minister, een plan ontwikkeld om een excellentieroute te realiseren die leidt tot meesterschap. Hiermee loopt het Cibap voorop in excellent mbo onderwijs. Studenten van de opleiding Decorateur en Restaurator kunnen in de toekomst bij goed gevolg de titel Meester Restauratieschilder behalen.

 
Beginnerscursus internationaal dansen
maandag 5 januari 2015 17:12

Zwolle - Op donderdag 22 januari gaat Dansvereniging Debka Internationaal Dansen weer van start met een beginnerscursus. Er worden dansen uit verschillende landen aangeleerd.

De beginnerscursus bestaat uit 5 lessen voor € 30,00. Aanvang 19.00 uur in basisschool De Toonladder, Bachlaan 158-162 te Zwolle .Natuurlijk bent u het hele dansseizoen welkom om vrijblijvend te komen kijken bij de groep die start om 19.45 uur. Voor informatie en opgave: Boukelien Akkerman, tel. 0522-255224. Meer informatie: www.debka.nl.

 
Stoomcursus tijdens Landstede Vakantieschool
maandag 5 januari 2015 16:03

Zwolle – De kerstvakantie is nog maar net voorbij of er kan alweer gepland worden voor de volgende vakantie. Leerlingen, studenten en volwassenen die hun niveau willen ophalen van Nederlands, Engels en/of rekenen zijn ook deze voorjaarsvakantie van harte welkom op de Landstede Vakantieschool. Hier kunnen zij tijdens de vakantie een 'stoomcursus' volgen waarin hun kennis van deze vakken wordt opgefrist of bijgespijkerd. Gedurende vier dagen volgen de deelnemers dan een intensief bijscholingsprogramma.

 

De Landstede Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs, huidige mbo-studenten en andere belangstellenden die hun niveau van het Nederlands, Engels of rekenen willen verbeteren óf die zich extra willen voorbereiden op hun (eind)examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid. Ook studenten en volwassenen waarvoor Nederlands niet de moedertaal is, hebben baat bij deze extra lessen. Landstede is de enige mbo-instelling in Zwolle en omgeving die deze mogelijkheid aanbiedt.

 
BDG sporthal wordt Sporthal Zwolle-Zuid
maandag 5 januari 2015 15:24

Zwolle - Sinds de oprichting van de sporthal, ruim 17 jaar geleden staat de sporthal in Zwolle-Zuid bekend als BDG Sporthal. BDG Technisch administratieve diensten is opgehouden te bestaan en daarmee eindigde de jarenlange sponsoring. Met het afscheid van deze loyale sponsor, een moment voor een totale remake van de sporthal, is vanaf 1 januari 2015 de BDG sporthal omgedoopt tot Sporthal Zwolle-Zuid.

 

dscn3778.jpg

 

Het lijkt alsof er een nieuwe sporthal staat in Zwolle-Zuid. De sporthal heeft een totale metamorfose ondergaan. Niet alleen de  buitenkant van de sporthal heeft een  nieuw elan, welke past bij de omgeving, maar ook de website is rigoureus aangepast  en heeft een verfrissend en informatief karakter gekregen. De medewerkers zijn herkenbaar aan de representatieve bedrijfskleding. In de afgelopen twee jaar hebben er vernieuwingen en uitbreidingen plaatsgevonden die bijdragen aan het toekomstbestendig maken van de sporthal.

 
Typhoon sluit Bevrijdingsfestival 2015 af
maandag 5 januari 2015 14:59

Zwolle - De bekende Zwolse rapper Typhoon zal Bevrijdingsfestival Overijssel 2015 afsluiten. Dat werd maandag door de organisatie bij Weblog Zwolle bevestigd. Andere namen van artiesten die naar hoofdstad Zwolle gaan komen worden de komende maand bekend gemaakt. Na de Grote Prijs van Nederland, de Gouden Greep en het winnen van de Zilveren Harp kwam de carrière van Typhoon in een stroomversnelling. De gemoedelijke Zwollenaar mag zich intussen een gewaardeerd artiest en BN-er noemen.

 nieuwjaarsborrel-2015-meander-bigband-en-on-typhoon-en-z-kayak-61-van-214.jpg

Glenn de Randamie, beter bekend als rapper Typhoon, komt uit een muzikale familie en is het jongere broertje van de rappers Blaxtar en O-Dog, en de R&B-zangeres Dinopha. Hij is tevens lid van de hiphopformatie Fakkelbrigade en brengt zijn muziek uit via Fakkelteitgroep/TopNotch. De afgelopen jaren bracht hij de albums Tussen licht en lucht (2007) en Lobi de Basi (2014) uit. In 2013 werd zijn oude nummer Bumaye wereldbekend door een remix. Typhoon werkte onder andere samen met Opgezwolle, Dries Bijlsma, Muppetstuff, New Cool Collective en Great Minds (Jiggy Dje, Sticky Steez, Winne), Akwasi en Freez. Typhoon mocht met het nummer Van De Regen Naar De Zon optreden tijdens de officiële viering van 200 jaar Koninkrijk. Hij was recent nog te bewonderen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zwolle.

 
Nieuw meldpunt huiselijk geweld IJsselland
maandag 5 januari 2015 14:58

Zwolle - Donderdag 8 januari verricht de Zwolse wethouder Nelleke Vedelaar namens de 11 gemeenten in de regio IJsselland de officiële opening van Veilig Thuis IJsselland, het nieuwe advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling.

 

Per 1 januari 2015 moet elke regio in Nederland een Veilig Thuis-organisatie hebben. Dit is vastgelegd in de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. Gemeenten dragen daarmee verantwoordelijkheid voor de meest kwetsbare groepen in onze samenleving: kinderen en volwassenen die te maken krijgen met agressie, geweld of verwaarlozing in huiselijke kring. Met de komst van Veilig Thuis IJsselland is er één advies- en meldpunt voor alle vormen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Dat is prettig voor iedereen: kinderen, volwassenen, ouderen, slachtoffers, plegers van geweld én professionals die ermee te maken krijgen.

 
Netwerkevenement over visie op Zwolle-Zuidoost
maandag 5 januari 2015 14:14
Zwolle - Netwerkevenement van het projectteam Aqua Delta Zwolle van Hogeschool Windesheim over de ontwikkelingen in het gebied Zwolle-Zuidoost. Eén van de sprekers is gedeputeerde Bert Boerman. 
Het projectteam heeft in opdracht van de gemeente Zwolle onderzoek gedaan naar de belangen van stakeholders in Zwolle-Zuidoost, waaronder overheden, bedrijven, grondeigenaren en bewoners. Het netwerkevenement vormt de afsluiting van het onderzoek en is bedoeld om visies, plannen en ideeën uit te wisselen en te discussiëren over sociale innovatie in het gebied.
 
Jong en oud acteren in theaterproject
maandag 5 januari 2015 14:05

Zwolle - In Theaterproject NU&DAN vormen studenten van het Deltion College en senioren een bijzondere tijdelijke theatergroep. Spelers en makers repeteren al sinds september iedere woensdag voor een bijzondere voorstelling, die op maandag 19 januari in première gaat in Schouwburg Odeon. De première van Destijds is inmiddels uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor de shows die dezelfde week bij Deltion en in Cultuurhuis Stadshagen worden gespeeld. 

 

destijdsdoornudan.jpg

Foto: Jarno Kraayvanger 

 

De voorstelling ontstond dankzij een samenwerking tussen studenten en leraren van de opleiding Artiest/Drama van Deltion, WIJZ en de Zwolse Theaters en focust op de ontmoeting tussen jong en oud. Een totaal van 24 acteurs in de leeftijd van 16 tot 82 jaar leggen in Destijds spelenderwijs de verschillen en overeenkomsten tussen generaties bloot. In een verrassende setting maken de spelers op luchtige en ontroerende wijze duidelijk hoe het is om met z’n allen in deze maatschappij te leven. Er wordt in sneltreinvaart geschakeld tussen verleden, heden en soms even stilgestaan bij de toekomst. Gebruik makend van herinneringen van de spelers, is een voorstelling ontstaan over verlies, liefde, eenzaamheid, vriendschap en fuchsia’s.

 
<< Begin < Vorige 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Volgende > Einde >>

Resultaten 9541 - 9585 van 10132

Nieuwstips Weblog Zwolle

banner_windesheim_opendag_2017_21juni.gif

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
zaterdag 27 mei:
Moderne Devotie Award
zaterdag 27 mei:
Musica Vocalis/HanzeOrke...
zaterdag 27 mei:
Rugerio del Stereo
zaterdag 27 mei:
EHBO aan kinderen
zondag 28 mei:
Tritone Quartet
zondag 28 mei:
Muziek Bingo
zondag 28 mei:
Tuincentra
maandag 29 mei:
Deltion College
maandag 29 mei:
Onderwijs van de toekoms...
dinsdag 30 mei:
ArtzKoorklas
dinsdag 30 mei:
TEDx
woensdag 31 mei:
Woest!
donderdag 1 juni:
John Bramwell
donderdag 1 juni:
Thor-Run
vrijdag 2 juni:
Close Talker