banner_stichting-zwolle-online.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

ijsselhallen_2017a.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Supermarkten eerder ope...
Gaaaap, gooi de bezem er ma...
Informatieavond voor po...
GGZ, borrel, ik niet begrij...
Supermarkten eerder ope...
Aparte zwemlessen voor mosl...
Supermarkten eerder ope...
Pas hier op "moslims zijn o...
Supermarkten eerder ope...
Wat is De Moslim? Die 1% of...
Supermarkten eerder ope...
In ieder land waar de mosli...
Supermarkten eerder ope...
Lees een aantal stellige be...
Supermarkten eerder ope...
Dick, zolang de moslims and...
Verkeersstromen Zwolle ...
Verkeerssituatie Blaloweg/B...
Supermarkten eerder ope...
Dank je 'joppuh baalt van g...
Supermarkten eerder ope...
Dick 17.18 Heel mooi verwo...
Supermarkten eerder ope...
https://nos.nl/artikel/2194...
Supermarkten eerder ope...
@ 17:18 Vanzelfsprekend is ...
Supermarkten eerder ope...
Rietpluim ik moet jou hier ...
Supermarkten eerder ope...
@Pol Pot Wie is Dame?
Supermarkten eerder ope...
Heb een aversie tegen "ding...
Supermarkten eerder ope...
Of RietPluim is Dame of ze ...
Leger des Heils Overijs...
Idd Hikje wat heb jij vroeg...
Supermarkten eerder ope...
@Passant mee eens, alleen h...
Supermarkten eerder ope...
Dat zou zomaar kunnen. smiley
Supermarkten eerder ope...
Democratie, oftewel het vol...
Supermarkten eerder ope...
Zou ze dan toch een man zij...
Supermarkten eerder ope...
Ware gezicht? Alsof wij nie...
Supermarkten eerder ope...
RietPluim laat steeds meer ...
Leger des Heils Overijs...
Ik zou nog liever niet m'n ...
Supermarkten eerder ope...
Jouw w bezittelijk oh oh p...
Regionale aftrap Stopto...
Iedereen die gaat stoppen e...
Regionale aftrap Stopto...
Het zou ook fijn zijn als e...
Supermarkten eerder ope...
Ik vind het goed hoor, dat ...
Regionale aftrap Stopto...
ach als je wilt heb je de m...
Hoofdpagina
Het laatste nieuws uit Zwolle - Welkom
GroenLinks Zwolle start #pgbalarmzwolle
dinsdag 3 maart 2015 19:56

Zwolle - Dinsdagavond lanceert de Zwolse gemeenteraadsfractie van GroenLinks op Twitter het #pgbalarmzwolle. In de stad heerst momenteel al een #bibliotheekalarm, dat in de gemeenteraadsvergadering van 2 maart tot een uitbarsting kwam. “Zonder daar aan af te doen, vinden wij de problemen met het PGB in Zwolle toch van een hogere orde”, aldus fractievoorzitter Patrick Rijke. Het college heeft in de bezuinigingsbrief aan de raad ook deze bezuiniging verstopt. Burgerraadslid Remko de Paus reageert verontwaardigd: “Dat V&D een poging waagde de lonen eenzijdig met 6% te verlagen vond ik al schokkend genoeg. Het Zwolse college wil de PGB-ers nu zelfs eenzijdig met 20% gaan korten!”

 

In een eerste reactie geeft staatssecretaris Van Rijn (VWS) aan blij verrast te zijn met het initiatief van GroenLinks Zwolle: “Slapeloze nachten levert het landelijke #pgbalarm me op. Ik ben blij met deze Zwolse bliksemafleider. Het wordt ook wel een keer tijd dat de media en de politiek aandacht krijgen voor structurele vragen. Al die kritiek op invoeringsproblemen ben ik langzamerhand wel zat. Een gemeente die zegt ‘zorg op maat is prima, als je maar zelf meebetaalt’ lijkt mij eerlijk gezegd een substantiëler probleem dan een paar onbeantwoorde mailtjes bij de Sociale Verzekeringsbank.”

 
Moderne devotie award voor Mink de Vries
dinsdag 3 maart 2015 19:17

Zwolle - De ChristenUnie reikt in Zwolle de eerste Moderne devotie award uit. De ChristenUnie voelt zich verbonden met de waarden van de moderne devotie. Zij is aangenaam verrast door de aandacht voor de postmoderne devotiebeweging. Lijsttrekker Jan Westert reikt dinsdagavond de prijs uit na de Moderne Devotie-wandeling, waarbij stil wordt gestaan bij Thomas a Kempis en zijn betekenis voor deze regio en in het bijzonder de stad Zwolle.

De Moderne Devotie Beweging verwijst naar Thomas a Kempis en Geert Grote, die in de late Middeleeuwen de beweging in Deventer en Zwolle opgang brachten. Zij koppelden persoonlijk geloof en spiritualiteit aan de betekenis van waarden voor de gemeenschap en samenleving. Dat denken is niet alleen in kerkelijk termen van belang, maar sluit aan op het levensgevoel in de samenleving die sterk individualistisch is, maar waar ook de behoefte aan krachtige gemeenschappen en saamhorigheid voelbaar is. Dat gedachtegoed sluit ook aan bij de ChristenUnie die de ruimte voor een coöperatieve overheid wil stimuleren en van onderop initiatieven uit de samenleving waardeert om een krachtige gemeenschap te vormen. In Overijssel is ook noaberschap een krachtige waarde. De Moderne Devotie prijs zal jaarlijks worden uitgereikt. De eerste prijs gaat naar Mink de Vries, het spin in het web achter de beweging van de moderne devotie in deze tijd. Hij krijgt een granieten beeldje uitgehouwen door de Ommer beeldhouwer Henk Bosklopper. Het beeld symboliseert de kleinste gemeenschapskring: het gezin.

 
Expeditie Cultuureducatie
dinsdag 3 maart 2015 18:57

Zwolle - Op woensdag 4 maart 2015 organiseren Stadkamer en Rijnbrink Groep Expeditie Cultuureducatie voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met cultuureducatie in Overijssel. Het congres vindt plaats in Zwolle in Theater Odeon en omliggende locaties. Het centrale thema is ontwikkeling, Hadassah de Boer is dagvoorzitter en er is een markt voor cultuuraanbieders. Er zijn veel workshops en inspirerende sprekers.  Minister Jet Bussemaker zal bij de opening van Expeditie Cultuureducatie aanwezig zijn.

 

De middag start om 12.00 uur met een markt van cultuuraanbieders. Na de opening door dagvoorzitter Hadassah de Boer, gedeputeerde Cultuur van de provincie Overijssel Hester Maij en wethouder Cultuur van Zwolle Jan Brink volgt een plenair gedeelte. Key note: Arthur Kruisman en Patrick Donath. Vrije Denkers bij SLTN Inter Access. "Hoe kunnen onderwijs en cultuuraanbieders beter leren aansluiten op het nieuwe denken én doen van nu en in de toekomst?" De middag wordt vervolgd met twee rondes deelsessies en daarna een plenaire terugblik.  Als afsluiting  kunnen de deelnemers in informele sfeer napraten.

 
Nieuwe website voor Hospice Zwolle
dinsdag 3 maart 2015 16:29

Zwolle - Vanaf heden heeft Hospice Zwolle een nieuwe website online. Deze nieuwe website heeft meer functionaliteiten en is overzichtelijker en gebruikersvriendelijker gemaakt. Alle informatie is herschreven en helder ingedeeld. De introductiefilm met medewerking van burgemeester H.J. Meijer staat op de home page.

 

Het is via de nieuwe website ook mogelijk om direct een bijdrage te doneren of donateur te worden. De nieuwe website is tot stand gekomen met medewerking van Margriet Twisterling van Twist Ontwerp voor de vormgeving en Arnaud Geeve van Fresh-Media voor realisatie van de website.

 
VSW Windesheim zoekt voetballers
dinsdag 3 maart 2015 16:27

Zwolle - Voor het komend seizoen is VSW uit Windesheim op zoek naar voetballers die de 1e selectie willen komen versterken. VSW is een kleine en gezellige vereniging net “onder de rook” van Zwolle-Zuid.

De contributie is vrijwel de laagste van alle Zwolse verenigingen. Mocht je belangstelling hebben om de 1e selectie van de vereniging te willen versterken, neem dan contact op met onze hoofdtrainer Gerrit Keestra (gkeestra@home.nl) of Erik Bredewold (e.bredewold@home.nl) voorzitter TC. Overige informatie kun je terugvinden op de site www.voetbalsportwindesheim.nl . Uiteraard is iedereen welkom bij VSW, ook voor de recreatieve- en jeugdteams kan de club altijd voetballers gebruiken. Neem in dat geval contact op met Erik Bredewold.

 
Camper parkeerplaats bij Agnietenberg Zwolle
dinsdag 3 maart 2015 16:22

Zwolle - Kampeerauto’s kunnen binnenkort bij de Agnietenplas in Zwolle gebruikt worden voor overnachting. De openbare parkeerplaats bij camping De Agnietenberg is geschikt voor deze vorm van recreatie. Burgemeester en wethouders van de Overijsselse hoofdstad verwachten dat met onderhoud en beheer door de campinghouder de locatie in een behoefte voorziet.

 

Volgens camperaars zijn er in Zwolle te weinig mogelijkheden voor camperrecreatie. De gemeente vindt dat het aan marktpartijen is om in te spelen op de vraag naar dergelijke overnachtingsvragen. Nu de eigenaar van camping De Agnietenberg dit initiatief neemt, wil de gemeente daaraan meewerken. Voorwaarde is dat goede afspraken worden gemaakt om overlast te voorkomen, de veiligheid te waarborgen en schade aan de omgeving te ondervangen. Uitgangspunt daarbij is dat alleen door de RDW geregistreerde kampeerauto’s hier ’s nachts terecht kunnen.

 
Windesheim in debat met de provincie
dinsdag 3 maart 2015 14:27

Zwolle - Op donderdag 5 maart vindt het provinciale lijsttrekkersdebat voor studenten op het Windesheim plaats. Vertegenwoordigers van zeven partijen in de provinciale staten, komen bijeen om met de Zwolse student over de taken van de provincie te discussiëren.

De christelijke hogeschool Windesheim heeft in samenwerking met de Jongerenorganisatie voor Vrijheid en Democratie (JOVD) een programma opgesteld zodat ook studenten betrokken worden. "Het is van groot belang dat studenten worden betrokken in discussies die om hun leefgebied gaan," stelt Jos Dijkhof, voorzitter van de JOVD afdeling in Zwolle. "In je studententijd kom je veel in aanraking met zaken waar de provincie over gaat, zoals het busvervoer of de mogelijke uitbreiding van de campus. Maar ook na je studie heeft deze bestuurslaag veel te zeggen." Ondanks dat het debat op de campus van Windesheim plaatsvindt, is het toegankelijk voor alle geïnteresseerden in de aankomende verkiezingen. Het vindt plaats in gebouw G, lokaal 2.20 en begint om half drie in de middag.

 
Eind aan contant betalen bij parkeerautomaten
dinsdag 3 maart 2015 12:09
Zwolle - Zwolle bereidt zich voor op de invoering van kentekenparkeren. Vanaf eind maart 2015 worden in heel Zwolle ongeveer 65 straatparkeerautomaten verwijderd en worden de overige automaten ongeveer 170 stuks geschikt gemaakt voor kentekenparkeren en geheel ‘cashless' (papier- en muntgeldloze) betalingen. Bezoekers die willen betalen bij een parkeerautomaat zullen in de loop van 2015 steeds vaker tegenkomen dat ze op de automaat hun kenteken kunnen intoetsen, dat er minder automaten zijn en dat de apparatuur van de parkeeraccommodaties ook op kenteken werkt. Daarnaast is het niet meer mogelijk om bij de straatparkeerautomaten met muntgeld te betalen. Parkeren met een parkeerkaart blijft mogelijk.

Het aantal parkeerautomaten in Zwolle kan omlaag omdat bezoekers steeds meer van digitale parkeerdiensten gebruikmaken. Door de invoering van belparkeren in april 2014 en kentekenparkeren in januari 2016 hoeft de bezoeker niet meer terug te lopen naar de auto om een kaartje achter de vooruit te leggen. Daardoor kan in heel Zwolle het aantal automaten stapsgewijs terug van ca. 235 naar ongeveer 170. In de periode van eind maart tot begin december 2015 verwijdert de gemeente een aantal automaten en tegelijkertijd wordt er gekeken of de automaten op een logische plek staan.

 
Sparta snakt naar rode cijfers
dinsdag 3 maart 2015 10:24
Zwolle - Waar andere verenigingen in de regio er alles aan doen om uit de rode cijfers te blijven, daar proberen de korfballers van Sparta juist in de rode cijfers te komen. Als er zaterdag gewonnen wordt van Sparta Zevenhuizen dan promoveert de club en speelt het volgend seizoen weer met de gewilde schotklok.

Vijf jaar geleden acteerde Sparta voor het laatst in de overgangsklasse met de schotklok die in rode cijfers aftelt van vijfentwintig naar nul. Binnen die tijd moet de bal de korf geraakt hebben, anders gaat de bal naar de tegenstander. "Zelf speelde ik nog nooit een competitiewedstrijd met zo'n schotklok. Het lijkt me heel mooi om dat aan het eind van mijn spelerscarriere mee te maken. Je moet dan echt snel op zoek naar die ultieme scoringskans", vindt Dennis Compayen, een van de vaste waardes van Sparta.

 
IKEA Zwolle verwelkomt 150.000e bezoeker!
dinsdag 3 maart 2015 8:28

Zwolle - Op 18 februari opende IKEA Zwolle haar deuren voor het grote publiek. Inwoners van Zwolle en wijde omgeving liepen massaal uit voor de opening van de nieuwste en meest duurzame IKEA winkel van Nederland. Met de openingsweek en de voorjaarsvakantie er gelijk achter aan kunnen we met trots terugkijken op goedbezochte openingsweken. 

 

ikea_zwolle.jpg 

 

Na slechts anderhalve week na de opening heeft IKEA Zwolle afgelopen zaterdag de 150.000e bezoeker mogen verwelkomen. Storemanager Sandra Schouten verraste de familie Visscher uit Hasselt met een bloemetje, een cadeaubon van 250 euro én een jaar lang gratis heerlijk ontbijten bij IKEA Zwolle. ‘150.000 Bezoekers, fantastisch, dat hadden we toch nooit durven dromen!’ aldus Sandra. ‘Nu de vakantie voorbij is zal het iets rustiger gaan worden. We kijken er naar uit om bewoners uit Zwolle en omstreken hier te verwelkomen’.

 
Het weer: opnieuw een dag met neerslag
dinsdag 3 maart 2015 0:00

Zwolle - Dinsdag is het weerbeeld in grote lijnen te vergelijken met het weer van afgelopen maandag, het is bewolkt en er vallen verspreid over de dag buien waarbij kans is op hagel maar ook onweer. Ruimte voor de zon is er niet of nauwelijks. Bij een matige zuidwestenwind wordt het een graad of 6.

02-03-2015_weerfoto__omgeving_wijde_aa_2.jpg

Wijde Aa 

Woensdag zit er iets verbetering in het weerbeeld maar helemaal droog gaat het nog niet worden, wel is er iets meer ruimte voor de zon. De wind is matig van kracht, kracht 3 á 4, uit westelijke richting. Overdag komen de maxima uit tussen 7 en 9 graden. Donderdag is het droog en zullen we geregeld de zon te zien gaan krijgen. Het wordt circa 9 graden bij een matige noordwestenwind.

 
Dubbelgreep 25 jaar actief in Zwolle
maandag 2 maart 2015 23:42

Zwolle - Op zaterdag 7 maart is het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende Dubbelgreepdag in de Doopsgezindekerk aan de Wolweverstraat 9 te Zwolle. Er zijn die dag drie voorspeelmomenten  waarop leerlingen van Dubbelgreep hun met zorg en toewijding ingestudeerde muziekstukken  voor publiek uivoeren. 

Om 10.00  uur beginnen de violisten en cellisten op de strijkersochtend, om 13.30 uur begint de pianomiddag met de middelbare scholieren en volwassenen om 15.30 uur gevolgd door basisschoolkinderen. Om 19:30 uur volgt dan nog een korte maar krachtige finale met de volwassenen die hun kunsten ten gehore brengen op oa piano, dwarsfluit, gitaar, (alt)hobo en fagot. Muziek van uiteenlopende componisten als Philip Glass, Astor Piazolla en Mozart. Kinderen en volwassenen die er over denken om muzieklessen te gaan volgen, kunnen op deze dag een goede indruk krijgen van de ontspannen en ongedwongen sfeer bij Dubbelgreep. Tevens zijn de docenten aanspreekbaar voor nadere informatie over de muzieklessen. U bent van harte welkom!

 
Johan Belt 50 jaar in dienst bij Wezo
maandag 2 maart 2015 23:31

Zwolle - Maandag was het exact 50 jaar geleden dat Johan Belt bij Wezo kwam werken. Dit 50-jarig jubileum werd deze dag uitgebreid gevierd in aanwezigheid van burgemeester Henk Jan Meijer uit Zwolle.

02-03-2015_johan_belt_50_jaar_wezo_01.jpg

Rond 15. 00 uur werd er, in het pand aan de Lingenstraat 9, door alle collega’s een erehaag gevormd waarlangs Johan met zijn familie richting de kantine ging om daar dit bijzonder heugelijke feit te vieren. Voorafgaand werd Johan van huis opgehaald door directeur Ward Verkuylen. Eenmaal bij Wezo aangekomen  was er voor de familie een rondleiding. Burgemeester Henk Jan Meijer sprak vervolgens de jubilaris toe. Voor een bijzonder moment als deze wilde de heer Meijer graag zijn medewerking verlenen.

 

02-03-2015_johan_belt_50_jaar_wezo_02.jpg

 

02-03-2015_johan_belt_50_jaar_wezo_03.jpg 

 
O.B.S. De Octopus houdt reünie
maandag 2 maart 2015 19:59

Zwolle - Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van basisschool De Octopus wordt op vrijdag 10 april een reünie gehouden voor oud-leerlingen en voormalige medewerkers. Centraal bij het jubileum staat het hernieuwde kennismaken en (school) ervaringen uitwisselen. De reünie vindt plaats in het schoolgebouw aan de Provincieroute 143 te Zwolle.

Oud-leerlingen die de afgelopen 25 jaar op school hebben gezeten worden uitgenodigd om zich aan te melden. Aanmelden kan vooraf via het e-mailadres: jubileum@obsdeoctopus.nl. Vermeld je naam en het jaar waarin je de school hebt verlaten. De voorbereidingen en verder nieuws kun je volgen via facebook: www.facebook.com/deoctopuszwolle. Ken je nog oud klasgenoten? Informeer en breng ze op de hoogte van de reünie.

 
Erepenning voor Yvonne Wijnacker
maandag 2 maart 2015 19:13

Zwolle - Burgemeester Henk Jan Meijer reikte maandagavond in het Onthaastcafé op de nieuwe locatie aan de Zerboltstraat 63a (gebouw Stichting Focus) de erepenning uit aan Yvonne Wijnacker, oprichter en eigenaar van het Onthaastcafé. Yvonne Wijnacker ontvangt de penning als blijk van waardering voor haar bijzondere en jarenlange verdiensten voor de stad.  

 

onthaastcafe.jpg 

 

Yvonne brengt mensen in Zwolle samen. Het door haar in 2006 opgerichte Onthaastcafé is voor veel Zwollenaren een veilige en vertrouwde ontmoetingsplek. Een plek waar mensen met een beperking, andere geaardheid, levensovertuiging of afkomst zich gezien en gehoord voelen. Want voor Yvonne telt ieder mens en is ieder mens uniek. Zij geeft mensen behalve geborgenheid ook zelfvertrouwen, zodat iedereen naar eigen vermogen een waardevolle bijdrage kan leveren aan de Zwolse samenleving.

 
't Spiekertje zoekt vrijwilligers voor NL Doet
maandag 2 maart 2015 18:56

Zwolle - Dierenweide 't Spiekertje aan het Van Schaikpad in park Ittersumerbroek in Zwolle-Zuid is op zoek naar vrijwilligers die tijdens de landelijke vrijwilligers-actie 'NL Doet' op zaterdag 21 maart aanstaande een handje willen meehelpen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit schoonmaak-, schilder- en reparatiewerk van hokken en omheiningen van de dierenweide voor de geiten en de schapen. Een en ander gebeurt vanaf 09.00 uur in een gezellige, gemoedelijke sfeer waarbij er ook uiteraard ruimte is voor een kopje koffie met iets erbij.

spiekertje.jpg 

Dierenweide 't Spiekertje is een van de twaalf dierenweides die Zwolle rijk is en bestaat sinds 1995. De dierenweide wordt gerund door een vaste groep vrijwilligers, die dagelijks met de dieren bezig zijn. Elke week komen de vrijwilligers bij elkaar om de hokken schoon te maken en allerlei klusjes te doen. Wilt u graag werken met buurtgenoten en houdt u van dieren? Meldt u dan aan bij Johan Grolleman. Opgave voor vrijwilligerswerk tijdens NL Doet of uzelf aanmelden als vrijwilliger voor de dierenweide kan via beheerder Johan Grolleman, telefoon 460 60 31 of via email: j.a.grolleman@kpnmail.nl.

 
Teleurstellend optreden Zwolse handbalheren
maandag 2 maart 2015 15:54

Zwolle - Na al het carnaval-, vakantie- en wintersportgeweld was het weer tijd voor een potje handbal. De heren van SV Zwolle Handbal mochten zondagmiddag naar het Gelderse Hengelo op visite. Tegen het eerste team van Quintus heeft Zwolle het altijd lastig, maar het is niet onmogelijk te winnen. Ondanks die gedachte lieten de heren uiteindelijk punten liggen. Met een eindstand van 24-15 werd er huiswaarts gekeerd.

sv_heren.jpg

De heren van SV Zwolle hadden zich zo goed als kwaad voorbereid op de wedstrijd. Ervaringen uit vorige duels leerde dat de verdediging van Quintus zeer goed staat weinig toe laat. Hier werd zelfs nog op getraind. Vlak voor de wedstrijd werden nog enkele punten doorgenomen en de warming-up gestart.

 
Veiligheidsregio IJsselland: 'Veiligheid voorop'
maandag 2 maart 2015 15:42
Zwolle - De brandweer staat deze dagen landelijk volop in het nieuws. Belangrijkste aanleiding daarvoor is een onderzoek van de NOS naar bezuinigingen bij de brandweer gerelateerd aan de regionalisering.

Beeldvorming
In de media is het beeld ontstaan dat bezuinigingen worden doorgevoerd die ten koste gaan van de brandweerzorg. Dit beeld vraagt om een nuancering. In de landelijke publicaties zijn de feiten niet altijd duidelijk en loopt de discussie over bezuinigingen door inhoudelijke thema's heen die daar in principe los van staan. Bovendien zijn er verschillen tussen de veiligheidsregio's. Daarom hebben we er behoefte aan om de situatie die specifiek voor Veiligheidsregio IJsselland geldt te verduidelijken.

 
Ank Bijleveld geeft gastles op Windesheim Zwolle
maandag 2 maart 2015 13:41
Zwolle - Studenten van de Hogeschool Windesheim in Zwolle krijgen woensdag 4 maart een gastles van Ank Bijleveld, Commissaris van de Koning in Overijssel en Herman Dijk, dijkgraaf van het Waterschap Groot Salland.

Op 18 maart 2015 zijn er voor het eerst gecombineerde verkiezingen voor provincie en waterschap. Reden voor beide bestuurders om samen de jongeren op te zoeken.

 
Joël Voordewind op bezoek bij Trias
maandag 2 maart 2015 11:45

Zwolle - Tweede Kamerlid Joël Voordewind van de ChristenUnie bezoekt vrijdagmorgen 6 maart jeugdhulpverlener Trias voor ervaringen uit de dagelijkse praktijk. Met welke kinderen/jongeren en ouders heeft Trias contact? Welke ondersteuning is helpend en welke dilemma’s komen hulpverleners tegen? Ouderschap na scheiden en pleegzorg staan hierbij nadrukkelijk op de agenda. 

 

joel-voordewind.jpg 


Het programma start voor Joël Voordewind om 11.30 (tot 13.30 uur), met informatie over ‘Ouderschap na scheiden’ waarbij het belang van het kind, ouderpijn en het inzetten van eigen netwerken aan de orde komen. Bij het tweede thema - pleegzorg - krijgen werving en selectie alle aandacht, evenals de ondersteuning en begeleiding van ouders.

 
<< Begin < Vorige 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Volgende > Einde >>

Resultaten 9541 - 9585 van 10876

Nieuwstips Weblog Zwolle

Windesheim Zwolle

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

Toegang
Wat is er te doen?
vrijdag 22 september:
Droom van Zwolle
vrijdag 22 september:
Erik Borgman
vrijdag 22 september:
Young Gun Silver Fox
zaterdag 23 september:
PermacultuurZwolle
zaterdag 23 september:
EHBO aan baby\'s en kind...
zaterdag 23 september:
EHBO
zaterdag 23 september:
Jeugdtheaterschool Zwoll...
zaterdag 23 september:
Garage Dingerink
zondag 24 september:
Vocal group Twelve
zondag 24 september:
Fietsexcursie
zondag 24 september:
Reken Maar van Jazz
zondag 24 september:
Onslaught en Artillery
maandag 25 september:
Masterclass \'online zic...
maandag 25 september:
Yogalates
dinsdag 26 september:
Buren met Bomen