logo_internetmedia.jpg
Hoofdpagina
Hoogtepunten
Opsporingsberichten
Koningsdag
Bevrijdingsfestival
Algemene Logs
Foto's bestellen?
Regionieuws
Spelregels/Disclaimer
Nettiquette
Vacatures
Advertenties

banner-ijsselhallen-weblogzwolle-dec-2016.gif

ketelzorg_banner_140x120pxbew.jpg

Webdesign Zwolle

glasservice-banner-0414.gif

banner_vriendenherberg.jpg

wrzv_2016.gif

gemeentebuttoninfo2.gif

zwenkwielen.net banner.gif

Laatste Reacties
Berkum naar tobbend Hul...
Zwolle - Koploper Berkum sp...
Klimaatverandering acti...
Blijft een mooie discussie,...
Berkum naar tobbend Hul...
Hulzensche Boeren - vv Berk...
Zondag koeien in Zwolle...
als je het zo zegt, dan kli...
Berkum naar tobbend Hul...
Ik voorspel 7-3
Klimaatverandering acti...
@Pik maar dan moet je ook a...
Auto op de kop in sloot
Valt me mee hoe weinig onge...
Het centrum van Zwolle ...
@s Als je het nou zou hebb...
Klimaatverandering acti...
[quote]Ik denk dat je tegen...
Zondag koeien in Zwolle...
tja.... koeien in de wei,...
Klimaatverandering acti...
regels regels pak ...
Berkum met moeite voorb...
nou nou nou mensen, de club...
Zondag koeien in Zwolle...
he is dat mijn neefje Koe D...
Primark opent deuren in...
Het valt mij ook op dat er ...
Auto op de kop in sloot
Net hun rijbewijs en denken...
Auto op de kop in sloot
Tja, kost ook niets om de p...
Berkum met moeite voorb...
Kneuzenclub met totaal geen...
Auto op de kop in sloot
stuurfout.... ammehoela.......
Primark opent deuren in...
Hopelijk wordt de boel de k...
Primark opent deuren in...
En de kinderen in Banglades...
Het centrum van Zwolle ...
dat blok beton is nog een e...
Berkum met moeite voorb...
Het tafelvoetbaltoernooi wa...
3 contractverleningen b...
Mag trouwens ook niet hopen...
Het centrum van Zwolle ...
En stop eens met al die hor...
Elektrische auto’s dele...
Erg mooi initiatief! Ik mo...
Het centrum van Zwolle ...
Er moet inderdaad eerst een...
Klimaatverandering acti...
Onze planeet verandert voor...
Denk mee over maatregel...
Een alleengaande betaa lt o...
Klimaatverandering acti...
We willen een versnelling m...
Rode Kruis zoekt collec...
@Co de Rood Wat bedoel je ...
Hoofdpagina arrow Hoogtepunten
Hoogtepunten: meest bekeken vanaf 2015
Programma Bevrijdingsfestival Zwolle 2015
donderdag 5 februari 2015 23:59

Zwolle - In 2015 vindt de 25ste editie van Bevrijdingsfestival Overijssel plaats, hét festival op 5 mei. Met diverse podia, meer dan tientallen optredens, honderden vrijwilligers, een maximum van 145.000 bezoekers en veel inhoudelijke projecten, is het festival meer dan een bezoek waard! Donderdagavond werd in het beste popodium van Nederland, Hedon Zwolle, het programma van het Bevrijdingsfestival Overijssel 2015 onthuld.

01wartsilaklein.jpg

Op het Wärtsilä hoofdpodium ook dit jaar weer mooie en grote namen als Racoon, Handsome Poets en The Common Linnets. Maar ook bands als Bongo Botrako en The Kik krijgen alle ruimte op het grote podium. De Zwolse Zotte Zusjes in samenspel met JSO de Vuurvogel openen het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Al eerder was bekend geworden dat Mainstreet de zogenaamde helicopteract is en de Zwolse Typhoon in Zwolle het bevrijdingsfeest afsluit. Maar er is meer op het #BFO2015. Op het Abbot Podium treden o.a. Birth of Joy en Skip&Die op. In de Deltion VIP Lounge worden intieme 'priveconcerten' gegeven. Bevrijdingsfestival Overijssel heeft samen met vijf grote onderwijsorganisaties uit Zwolle samenwerkingsprojecten opgezet. Hierbij kunnen studenten enerzijds meewerken als vrijwilliger maar anderzijds ook de betekenis van 5 mei vormgeven. Onderstaand de projecten die in 2015 hun uiting gaan vinden op Bevrijdingsfestival Overijssel. De Familie- en Theaterweide is er ook dit jaar weer, met nieuw dit jaar ‘het Bospodium', en natuurlijk ook de Festivalmarkt.

02abbott.png

03sena.png

04danstheater.png

Via Lees verder veel meer nieuws... 

 
Megabioscoop Zwolle krijgt negen zalen
maandag 12 januari 2015 11:47

Zwolle - Pathé gaat een nieuw theater exploiteren op het nieuwe Katwolderplein in Zwolle. De Pathé-bioscoop moet negen zalen gaan krijgen en circa 1.500 stoelen.

megabioscoop_zwolle.jpg 

Pathé-directeur Lauge Nielsen laat in de media weten dat hij hoopt in de loop van dit jaar te kunnen starten met de bouw. Dat hangt af van andere factoren, omdat de nieuwe bioscoop onderdeel uitmaakt van een groot bouwproject van projectontwikkelaar Multi Vastgoed. Op het plein komen ook woningen en een parkeergarage met ongeveer 710 plekken. De opening van de nieuwe bioscoop van Pathé in Zwolle gaat de sluiting betekenen van Pathé de Kroon, de vier zalen tellende bioscoop aan het Gasthuisplein die de onderneming momenteel in Zwolle exploiteert.

 
KFC en Burger King naar Zwolle
zaterdag 7 februari 2015 11:35

Zwolle - Fastfoodketens KFC en Burger King openen in 2017 een foodcourt op locatie De Vrolijkheid in Zwolle. Er komen vier restaurant op de locatie langs de A28 bij afslag Zwolle Noord, waaronnder een brasserie. Weblog Zwolle maakte voor KFC daar vorig jaar al melding  van.

 

fkc_zwolle.jpg
Volgens dagblad de Stentor presenteert projectontwikkelaar Reggestede op korte termijn de bouwplannen om in 2016 aan de Oude Meppelerweg te gaan bouwen. Op Weblog Zwolle liet KFC de laatste jaren weten grote belangstelling te hebben voor een filiaal in Zwolle. Aanvankelijk wilde men een KFC in het centrum van Zwolle, daarna nabij de nieuwe vestigingen van Hotel Van der Valk en IKEA op bedrijventerrein Hessenpoort. Nu lijkt de komst ook daadwerkelijk plaats te vinden in Zwolle Noord.
 
Brand in wokrestaurant PEC Zwolle stadion
donderdag 19 maart 2015 11:17

Zwolle - In het Wokstadion dat gesitueerd is in het PEC Zwolle stadion in Zwolle is donderdagmorgen rond 11.10 uur een brand uitgebroken. De brandweer van Zwolle schaalde de brand op naar Grote Brand en GRIP 1.

  

Diverse hulpdiensten en brandweerauto's gingen naar de locatie bij de Ceintuurbaan. Er kwamen zwarte rookwolken uit het stadion. Op het moment van de brand waren er ongeveer 60 personen in het restaurant aanwezig. Ooggetuigen melden in eerste instantie dat de brand is ontstaan bij een Cursus BHV in het stadion. Een andere verklaring is, dat op het dak van het stadion een koelelement vlam heeft gevat. De politie meldt dat er in de omgeving van de Ceintuurbaan verkeersmaatregelen zijn, ziekenhuis Isala is wel bereikbaar. Het stadioncomplex werd ontruimd. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. De brand was rond 12.00 uur onder controle. Aanstaande zondagmiddag speelt PEC Zwolle in het stadion tegen Excelsior. Die wedstrijd gaat gewoon door!

brand_pec_zwolle.jpg

Foto: Ramon Smit

19-03-2015_brand_in_wok_station_08.jpg

march_19_2015_brand_wok_stadion_1-2.jpg 

19-03-2015_brand_in_wok_station_05.jpg

Via Lees verder meer foto's... 

 
Wissel openstelling supermarkten op zondag
dinsdag 13 januari 2015 17:04

Zwolle - De supermarkten in Zwolle die het afgelopen jaar een vergunning hadden voor openstelling op zondag, moeten vanaf de komende maand dicht op zondag.

Alle zeven vestigingen van Jumbo in Zwolle zijn vanaf 1 februari een jaar lang gesloten op zondag. Het roulatiesysteem in Zwolle heeft dat zo bepaald. De volgende winkels zijn van 1 februari 2015 tot 1 februari 2016 op zondag open: de COOP aan de Vechtstraat, de Albert Heijn in winkelcentrum Stadshagen, de Aldi aan de Rijnlaan, de Aldi aan de Bisschop Willebrandlaan, de Lidl in winkelcentrum Zwolle-Zuid, de Lidl in winkelcentrum Holtenbroek en de Spar in de Wipstrik. De laatste wnkel was al op zondag open voordat het roulatiesysteem van start ging en heeft een vergunning voor onbepaalde tijd. Er is vorig jaar bepaald dat er geen verruiming van de openstelling plaatsvindt.

 
IKEA Zwolle start met feestelijke openingsweek
maandag 2 februari 2015 10:24

Zwolle - Het aftellen is begonnen en de spanning stijgt… Tijdens de openingsweek van 18 tot en met 22 februari zijn er veel spectaculaire openingsaanbiedingen. Deze aanbiedingen gelden alleen in de winkel, zo lang de voorraad strekt. En: maximaal 4 stuks per persoon. Weblog Zwolle nam in december al een kijkje .

schermafbeelding_2015-02-02_om_09.25.08.png

De nieuwste en meest duurzame IKEA winkel van Nederland is, op de inrichting en enkele details na, inmiddels zo goed als klaar. Op woensdag 18 februari 2015 opent IKEA Zwolle om 10.00 uur officieel de deuren voor het grote publiek. Vanaf deze dag biedt het woonwarenhuis alle inwoners van Zwolle en in de wijde omgeving volop wooninspiratie en slimme oplossingen voor een beter en duurzamer leven thuis. De winkel trakteert de hele dag op hapjes, muziek en bijzondere prijzen. Iedereen die samen met een vriend of vriendin als Zweed verkleed komt, maakt bovendien kans op een cadeaupas t.w.v. 100 euro. Ook de rest van de week is het feest. Tot en met 22 februari is er van alles te doen in de winkel. Van speciale aanbiedingen en lekkere hapjes tot inspiratieworkshops en leuke activiteiten voor kinderen zoals een speurtocht.

 
Typhoon sluit Bevrijdingsfestival 2015 af
maandag 5 januari 2015 14:59

Zwolle - De bekende Zwolse rapper Typhoon zal Bevrijdingsfestival Overijssel 2015 afsluiten. Dat werd maandag door de organisatie bij Weblog Zwolle bevestigd. Andere namen van artiesten die naar hoofdstad Zwolle gaan komen worden de komende maand bekend gemaakt. Na de Grote Prijs van Nederland, de Gouden Greep en het winnen van de Zilveren Harp kwam de carrière van Typhoon in een stroomversnelling. De gemoedelijke Zwollenaar mag zich intussen een gewaardeerd artiest en BN-er noemen.

 nieuwjaarsborrel-2015-meander-bigband-en-on-typhoon-en-z-kayak-61-van-214.jpg

Glenn de Randamie, beter bekend als rapper Typhoon, komt uit een muzikale familie en is het jongere broertje van de rappers Blaxtar en O-Dog, en de R&B-zangeres Dinopha. Hij is tevens lid van de hiphopformatie Fakkelbrigade en brengt zijn muziek uit via Fakkelteitgroep/TopNotch. De afgelopen jaren bracht hij de albums Tussen licht en lucht (2007) en Lobi de Basi (2014) uit. In 2013 werd zijn oude nummer Bumaye wereldbekend door een remix. Typhoon werkte onder andere samen met Opgezwolle, Dries Bijlsma, Muppetstuff, New Cool Collective en Great Minds (Jiggy Dje, Sticky Steez, Winne), Akwasi en Freez. Typhoon mocht met het nummer Van De Regen Naar De Zon optreden tijdens de officiële viering van 200 jaar Koninkrijk. Hij was recent nog te bewonderen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Zwolle.

 
Malafide glazenwasserspraktijken in Stadshagen
maandag 19 januari 2015 10:59

Zwolle - Net als in veel Vinexwijken in de rest van Nederland, heeft Stadshagen te maken met malafide glazenwasserspraktijken. D66 maakt zich daar zorgen over en vraagt of het college iets kan doen. Martin Bleijenburg van D66 laat weten dat het bestrijden van misstanden primair bij justitie ligt, maar dat ook het College zicht moet hebben op de manifestatie van eventuele misstanden. Dan kan volgens hem de gemeente een faciliterende rol vervullen in het voorkomen van dergelijke praktijken zodat vrije marktwerking, keuzevrijheid en gevoel van veiligheid worden bevorderd.

logo_d66.jpeg 

Aanleiding voor het vragen van aandacht voor dit onderwerp zijn eigen bevindingen en zorgen die D66 te horen kreeg uit de wijk. Ook het VARA-programma Rambam dat momenteel aandacht besteedt aan malafide glazenwasserspraktijken in Vinexwijken toont de urgentie. In de uitzending van 14 januari jongstleden bleek dat in de wijk Vathorst (Amersfoort) markt-betredende glazenwassers door gevestigde bedrijven op intimiderende wijze uit de markt worden gedrukt. Uit dit nieuwsitem wordt in niet mis te verstane wijze duidelijk hoe de vrijheid van handel, keuzevrijheid en gevoel van veiligheid voor ondernemers en wijkbewoners worden aangetast, om nog niet te spreken van het risico van slechte arbeidsomstandigheden en zelfs mensenhandel.

 
IKEA Zwolle groots geopend
woensdag 18 februari 2015 18:46

Zwolle - IKEA Zwolle heeft officieel haar deuren geopend voor het grote publiek. Aan Storemanager van IKEA Zwolle Sandra Schouten, Deputy Country Manager van IKEA Nederland Liz Young-Wilson en de burgemeester van Zwolle Henk Jan Meijer de eer om de nieuwe winkel officieel te openen. Het lint werd doorgeknipt met de volgende woorden van Sandra Schouten: "Een kindje is geboren".

18-02-2015_opening_ikea_zwolle_09.jpg

Voordat de winkel daadwerkeljk open ging voor het grote publiek was er een pre-opening voor genodigden. IKEA bood hier Ron Jans, als ambassadeur van Stichting Present, een cheque aan ter waarde van 10.000 euro. Ook zal het management zich een dag inzetten voor de stichting en zullen gaan helpen met het in elkaar zetten van IKEA meubelen.

18-02-2015_opening_ikea_zwolle_05.jpg

18-02-2015_opening_ikea_zwolle_08.jpg

18-02-2015_opening_ikea_zwolle_03.jpg

 
'K3 kan het' inderdaad!
zaterdag 31 januari 2015 19:10

Zwolle - Maar liefst drie keer speelde K3 zaterdag de voorstelling 'Ik kan het'. Tijdens de voorstelling die ook zondag nog twee keer gespeeld zal worden, bieden de dames Karen, Kristel en Josje de kinderen de kans om hun wensen uit te laten komen.

k3_1.jpeg

Iedere voorstelling begint met zo'n 2500 gespannen gezichten, van heel veel kinderen maar ook de aanwezige papa's en mama's. Het licht gaat uit en een 'oeh' klinkt door de zaal. De show begint, hoe kan het ook anders, met een aanstekelijke meezinger en alle kinderen zingen om het hardst mee. Tijdens de show trekken de dames van K3 een aantal gelukkige winnaars die hun wens in vervulling zien gaan. De kinderen konden vantevoren hun wens kenbaar maken via een formulier met een kleurplaat. Zo zijn er winnaars die echt even K3 mogen zijn, kinderen die echt gaan vliegen, in een videoclip meespelen en er worden zelfs taarten in iemands gezicht gegooid. Kortom een interactieve show vol met dansen en zingen.

k3_2.jpeg 

k3_3.jpeg

 k3_4.jpeg

 Meer foto's via lees verder...

 
Nieuwe tentoonstellingen bij de Fundatie
zaterdag 17 januari 2015 23:33

Zwolle - Zaterdagmiddag vond in Museum de Fundatie de opening plaats van twee tentoonstellingen; het megarealisme van Tjalf Sparnaay, en In search of meaning. Naast tal van genodigden was minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ronald Plasterk aanwezig in Zwolle.

dsc_5783.jpg 

De tentoonstelling In Search of Meaning - Mensbeelden in globaal perspectief onderzoekt de betekenis van de mensfiguur in globale context. Hoe kijken kunstenaars in verschillende werelddelen tegen het leven aan? In Search of Meaning is samengesteld door curator en publicist Anne Berk. Gebakken eieren, patat, broodjes en ketchupflessen, Barbiepoppen, knikkers en herfstbladeren. Kunstenaar Tjalf Sparnaay brengt dit soort triviale onderwerpen in beeld en blaast ze op tot enorm formaat, als donderslagen op het netvlies. Zo’n vijftig van zijn olieverfschilderijen, gemaakt tussen 1989 en 2014, zullen van 17 januari tot en met 6 april  2015 te zien zijn in Museum de Fundatie in Zwolle. ‘Closer’ is Sparnaays eerste museale presentatie in Nederland.

dsc_5795.jpg

dsc_5792.jpg 

dsc_5788.jpg

Via Lees verder meer informatie en foto's... 

 
Garantstelling PEC Zwolle nog niet definitief
dinsdag 17 februari 2015 14:58

Zwolle - Tijdens de raadsvergadering is de garantstelling besproken die PEC Zwolle de Gemeente Zwolle heeft verzocht. Dhr. Adriaan Visser gaf aan dat de garantstelling hoogstens tot 2017/2018 noodzakelijk zal zijn, aangezien dan de omzet stabiel zou zijn.

Daarbij werd benadrukt dat de garantstelling niet zal worden gebruikt voor aankoop van spelers, en geeft hij aan dat een afwijzing van de verelenging van de garantstelling zou resulteren in het moeten snijden in de maatschappelijke activiteiten, er moet worden gesneden in de organisatie en/of er moet worden ingegrepen in de selectie. Daardoor zou niet aan de ambitie worden voldaan duurzame middenmoter te zijn in de Eredivisie. Voor de huidig lopende garantstelling heeft PEC Zwolle aan alle verplichtingen voldaan, en heeft deze bijgedragen aan de groei van continuiteit, aldus Wethouder De Heer. Wat dat betreft lijkt er geen gegronde reden te vinden de garantstelling niet te verlengen. Een besluit zal worden genomen na een meningsvormend debat, op een nog nader te bepalen datum.

 
Grootste trampolinepark van Nederland in Zwolle
woensdag 16 december 2015 9:53

Zwolle - Op bedrijventerrein De Vrolijkheid in Zwolle wordt in het voorjaar van 2016 een indoor trampolinepark geopend. Het park komt in het voormalige pand van horecagroothandel Sligro aan de Ossenkamp. En het is niet het eerste leisure-bedrijf dat zich vestigt op De Vrolijkheid. Investeringsmaatschappij MKIS uit Dubai exploiteert het park. Zij huren het pand van Jansen Vastgoed.

schermafbeelding_2015-12-16_om_09.50.39.png 

Het trampolinepark wordt de grootste van Nederland met meer dan 1500 m2 aan trampolines in alle soorten en maten. “Ook dit is een fantastische aanvulling voor Zwolle”, vindt Gerrit Jansen van Jansen Vastgoed. “De investeringsmaatschappij heeft wat onderzoek gedaan en het blijkt dat mensen wel een uur in de auto willen zitten hiervoor. Dan bedien je toch een hele regio.” De naam van het park wordt Rebound. Speelparadijs Djambo Kids Play blijft gevestigd in het voormalige pand van de Sligro. De overgebleven 1500 m2 worden gebruikt voor het trampolinepark. Er komt ‘dunkruimte’ met baskets, trampolines voor trefbal, een ‘ninjaruimte’ en er komt een ruimte voor extra hoge sprongen met valbescherming door luchtkussens. Daarnaast zal aan de achterkant van het pand, aan de kant van de Ceintuurbaan, 1000 m2 worden bijgebouwd voor kleedruimtes, horeca en een ruimte voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. De ingang van het park komt aan de Ceintuurbaan-zijde. Daar worden ook zo’n 85 parkeerplaatsen gerealiseerd.

 
Mainstreet helicopteract Bevrijdingsfestival Zwolle
zondag 18 januari 2015 22:31

Zwolle - De Brabantse boyband Mainstreet zal op 5 mei de zogenaamde helicopteract zijn op het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle. Als Ambassadeur van de Vrijheid 2015 staan ze die dag ook op het festival in Assen. Caro Emerald, Dotan, Jett Rebel zijn de andere ambassadeurs. Dat maakte het Nationaal Comité 4 en 5 mei bekend op Noorderslag in Groningen. In een eerder stadium maakte Weblog Zwolle al bekend dat Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel, de Zotte Zusjes en Typhoon optreden in Zwolle.

mainstreet.jpg 

De ambassadeurs leveren niet alleen een muzikale bijdrage maar roepen ook de naar verwachting 900.000 bezoekers op om stil te staan bij vrijheid en onvrijheid in Nederland en andere delen van de wereld waar vrijheid niet vanzelfsprekend is. Want herdenken op 4 mei en het vieren van de vrijheid op 5 mei zijn voor deze jonge Ambassadeurs van de Vrijheid belangrijk, zegt ook Nils Käller, een van de vier leden van de Nederlandse boyband MainStreet. Nils Käller: “Voor ons is het een eer om op 5 mei Ambassadeur van de Vrijheid te mogen zijn. Wij hebben het goed in Nederland, maar er zijn in de wereld zoveel kinderen van onze leeftijd die onderdrukt worden. Kinderen die moeten vluchten voor hun leven. Mijn grootouders waren een jaar of 16 toen de oorlog uitbrak in Nederlands-Indië. Ze werden gedwongen het land te verlaten. Het is heel moeilijk om me te verplaatsen in hun situatie, ook al heb ik nu dezelfde leeftijd. Maar één ding weet ik wel: het was verschrikkelijk."

 
Noodopvang vluchtelingen Zwolle uitgebreid
woensdag 19 augustus 2015 13:49

Zwolle - In de IJsselhallen in Zwolle worden tot half september tweehonderd vluchtelingen extra opgevangen. Burgemeester en wethouders van Zwolle geven daarmee gehoor aan het urgente verzoek van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) voor medewerking aan meer noodopvang van (in dit geval) Syrische vluchtelingen. In totaal wordt daarmee zeshonderd vluchtelingen in de Zwolse hallen een bed, sanitaire voorzieningen en catering geboden.

15-07-2015_opvang_vluchtelingen_ijsselhallen_08.jpg

Sinds begin juli is een deel van het IJsselhallencomplex in gebruik voor de opvang van vierhonderd vluchtelingen, uit het door oorlog getroffen Syrië. Vorig jaar werden de IJsselhallen door het COA al gedurende een aantal maanden gebruikt om vluchtelingen na hun ‘intake' in Ter Apel tijdelijk te huisvesten in afwachting van het vervolg van hun asielaanvraag. Alle belanghebbenden constateren dat de opvang in 2014 en de opvang de afgelopen weken goed functioneert.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 15 van 9103

Nieuwstips Weblog Zwolle

OpenDag

Computer Service Zwolle

Space Winner Zwolle

Mc Donalds Zwolle

breman-banner-weblogzwolle03.gif

banner-140-120.gif  

Toegang
Wat is er te doen?
woensdag 29 maart:
WRZV Voetbal
woensdag 29 maart:
Club Cele
woensdag 29 maart:
Arbopositief
woensdag 29 maart:
Club Cele
woensdag 29 maart:
Theaterconcert From Tucs...
donderdag 30 maart:
Ignas van Schaick
donderdag 30 maart:
Thursty Tunes
donderdag 30 maart:
Kunst vh rouwen
donderdag 30 maart:
Handwerken
donderdag 30 maart:
Matthijs de Blois
donderdag 30 maart:
Netwerkwijzer
donderdag 30 maart:
Rapper en zanger Jonna F...
vrijdag 31 maart:
Fietsavontuur
vrijdag 31 maart:
David Jagger
vrijdag 31 maart:
Rock & soulband The Gran...