Hotspot Special

Dit is een zogenaamde Hotspot Special.
Een Hotspot waarmee een prijs valt te winnen.
Dit keer wint degene die het juiste antwoord geeft 4 kaarten voor Legoworld in de IJsselhallen van 22 t/m 27 oktober 2009.

dsc06159.jpg
Aangeboden door de Organisatie Lego World

Op welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ?
dsc06161.jpg
Hier!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

26 gedachten over “Hotspot Special”

  1. Ik denk dat Harry dan de winnaar is als het voor die OBS staat. Het getoonde beeld is van steen en het antwoord en de foto van Jora laat een houten beeld zien.

  2. Het was voor de redactie even nadenken, het is nog nooit voorgekomen dat er twee erg op elkaar lijkende beelden in Zwolle staan. Daarin heeft Jora gelijk!
    Alleen is deze foto gemaakt op de locatie zoals Harry Dreuning exact aangeeft. Dit beeld is van beton en dat gaf de doorslag.
    Harry heeft het juiste antwoord gegeven en verdiend daarmee 4 vrijkaarten voor Lego World 2009.
    Hij mag zijn persoonlijke gegevens mailen naar info@weblogzwolle.nl.
    Van harte gefeliciteerd!!

  3. Bijzondere situatie inderdaad. Wist ook niet dat er in Zwolle twee praktisch dezelfde beelden staan. Misschien wel drie nu ik erover nadenk.
    Harry, gefeliciteerd!

  4. dit beeld is ook van beton en staat op een houten sokkel.
    Er wordt overigens toch een exact adres gevraagt en dat heb ik gegeven als eerste , want dat is een vereiste bij een speciale hotspot.
    Spui 2
    nou…. laat ook maar

  5. wees sportief en geef haar in ieder geval gelijk.
    Ik moet Jora gelijk geven. Als een beeld meerdere malen is gegoten (in beton) en de foto is van één van die twee, betekent dat niet dat de ander het fout heeft.
    Het is dan nu zo, dat het ándere beeld gefotografeerd is, maar geef haar dan in ieder geval gelijk en deel desnoods de kaartjes.

  6. Jora, doe niet zo ontzettend zieliig. De vraag is zoals altijd “Waar is de foto gemaakt”. Dat was niet de Klooienberglaan. Berust erin.

Reacties zijn gesloten.