Weblog Zwolle bezoekers steunen actie Haïti

Zwolle – Vandaag hebben na een spontane oproep van trouwe bezoeker Koko uit Hattem een aantal Weblog Zwolle-bezoekers op de Algemene Log geld ingezameld voor de actie Haïti. Natuurlijk zien zij graag dat er meer mensen mee gaan doen aan hun initiatief. Hoe meer hoe liever!

actie_wz_hati.jpg
Het bewijs dat de storting op goede wijze gerealiseerd is.

De redactie van Weblog Zwolle wil deze spontaniteit graag ondersteunen en vraagt bij deze iedere bezoeker die een bedrag wil storten, via de mail contact op te nemen met kokohattem@live.nl. Weblog Zwolle wenst de initiatoren heel veel succes!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

160 gedachten over “Weblog Zwolle bezoekers steunen actie Haïti”

  1. Dick, ik verwacht hier op de WLZ 4 Haiti actie niet veel van de zwolse politici….

    Die zullen op een andere manier vast iets doen.

  2. Koko, volgens mij zij Koenders net dat het belangrijk was dat het geld voor 24.00 uur binnen was? Ik herhaal: volgens mij zij Koenders net dat het belangrijk was dat het geld voor 24.00 uur binnen was?

  3. Kom op mensen nog eentje erbij en Dick moet de verdubbelaar van zijn eigen inzet inruilen. We hebben nog 50 minuten voordat koko de stand kan door bellen

  4. Verdieping? Wie van de (ver)3ping? Plantman dan? Observer? Zwolse? Gezellig? Ghehe? Ingrid? John? Marieke I en/of II? Piet? WF? Ydick? Yoz? Franklin? Die 2 SP-ers die vandaag actief waren? De lijsttrekkers van het CDA? Willem? Dogger? Freddie? Wichert?

  5. Zwols kwartiertje d’r bij Koko? Zet in op de politici (duurt allemaal even; voor en nadelen afwegen/herziening zus & zo) in ’t laatste kwartier en Larry is ook pas 22:30 thuis. The Plantman tokkelt ook tot 22:30?????????????

  6. Oe’st eigenlijk met de 13e? ’t geld brandt me in de geldbuidel….kunnen we met zijn 5-en toch een hele stevige vette hap met drinken voor scoren bij Paolo Haarman’s De Weste…

  7. Hé mannen (sorry natascha), ik volg het gesprek met een glimlach op mijn gezicht 😀
    Jammer dat ik geen zelfgebrouwenbiertje (door vaders) meer in huis heb, anders had ik hem even om ’t hoekje gebracht ten tijde van de gakballen-meeting in de kerk 😉

  8. @Derk, ik ga akkoord met ieder 50 euro maar dan verplaats ik de bijeenkomst liever naar café de Pierik want mijn onderkomen is niet berekend op zoveel visite:D:D:D Kopen we daar wel een balletje die zijn echt lekker hoor.

  9. ASSENDORPER wat doen we? marike de tweede ook maar laten komen en dan niet met dr vaders gebrouwen bier maar gewoon grolsch?

    Of wou je ze voor jezelf houden? er is nl een verlening 😀

  10. Heb net al met veel moeite gedoneerd via het 0800-nummer en ondanks dat ik best die beroemde gakballen eens zou willen proeven, bied ik niet mee. Maar geweldige actie, Koko! Als ik moet helpen braden, laat maar weten.

  11. Heeft koko me vandaag toch weer even 95 euro uit de zak geklopt. Koko fantastisch, geld is overgemaakt. Ik kijk al uit naar dat middagje /avond in de pierik

    Assendorper Toppie!

  12. @Derk, het heeft mij maar 75 euro gekost:D:D:D. Misschien een keer op het eind van een zaterdagmiddag in de Pierik? Merije je hoeft geen gakballen te draaien hoor maar je bent ook welkom.

  13. EINDSTAND STAAT OP ?? 395,- MET 15 personen

    Mensen super bedankt voor jullie steun. Ik ga nu proberen om er door te komen bij 555.

    Nogmaals bedankt en let wel dat dit bedrag word verdubbeld dus eigenlijk ?? 790,-

  14. @ASSENDORPER plan maar een datum als ik het maar een week van tevoren weet is het goed. Ik wil die ballen daar nu ook wel eens proeven na zoveel lezen.

    PS. ze hebben er toch wel Grolsch?

  15. Koko, blijf proberen! Ik heb om half 9 gebeld en ben nog niet teruggebeld. Ik ben blijven bellen, en kreeg na 3 kwartier eindelijk iemand aan de telefoon. Ze zijn dus iets overbelast…
    Of stort het rechtstreeks op 555 via telebankieren ofzo. Misschien telt het dan nog mee.

  16. @Derk, ik denk aan om een uurtje of vier op een zaterdagmiddag en laten ze maar een voorkeursdatum in februari/maart opgeven bij Koko. Iedereen heeft nu zijn mailadres en hij kan dan een datum bepalen waarop de meeste donateurs kunnen.

  17. Komt goed assendorper Paln jij maar een data en geef die door dan komt alle goed lijkt me.

    Mag ik Koko in het bijzonder bedanken voor deze aktie en natuurlijk iedereen die heeft meegedaan. Zwolle zegt Samen maak je de stad, maar ik lees liever: Samen helpen we elkaar, en dat is wat er hier gedaan is vanavond gebeurd is.

    Voor een ieder zijn inzet

    Hierbij kan ik jullie bevestigen dat er zojuist door mij aan 555 is doorgegeven dat ze bij mij ?? 395,- van de rekening mogen afschrijven. Diegene die het wenst kan ik een kopie van dit (wat mij nog word toegezonden) toezenden.

    Laat het even weten via mail als je een bevestiging wil hebben.

    Groet Koko

    SAMEN STAAN WE FF IETS STERKER

  18. Maar alle kleine giften maken tot een hele grote gift Derk.

    Ook mijn waardering voor Koko voor dit initiatief,zo te zien is het toch niet zo n zoerklikkie hier toch?;)

  19. He te gekke webloggers, een gakballen veiling.
    Had wat andere bezigheden, en toen inderdaad de mol gekeken, en nu nog ff hier.Laatste nieuws kijken. Had gelukkig zelf al wat gegeven dus ik tel wel mee, maar niet voor de opbrengst hier. Maar het belangrijkste is dat we geven toch!
    Assendorper en Derk gefeliciteerd:D:D:D

  20. Ook mijn waardering voor Koko’s inzet en inderdaad Zwolse, het is vanavond wel gebleken dat dit zogenaamde zoerklikkie tot daden in staat is waar sommige bezoekers van een ons aller bekende site niet tot in staat zijn. Die proberen alleen maar te profiteren in plaats van te doneren.

  21. Bericht door Koko Hattem, op 21 januari 2010 om 23:20
    Tim het zal op een zaterdag zijn en wil ik je wel uit Kampen halen hoor als het nodig is

    Zaterdags…. Hmhm.. Blijft een lastige dag, aangezien ik dan de hele dag moet werken… Maar ik kan wel een keer kijken om na het werk dan te komen… We will see 🙂

  22. Zo is dat Assendorper,gewoon die kanslozen negeren,zal ze eerder vervelen om tegen hun zelf te moeten tetteren .Op een normaal forum zijn ze niet welkom met zulk gedrag .:P

  23. zo nu eerst een .attems kruidenbittertje en een sigaartje.

    proost allemaal

    Ik denk dat die 41 miljoen x 2 wel mensen gelukkig gaan maken

  24. dat hangt er maar van af hoe het besteedt gaat worden. verdieping heeft weinig fiducie in de haitiaanse regering.
    hoeveel heb je binnengehaald, koko?

  25. verdieping,

    Bericht door Koko Hattem, op 21 januari 2010 om 22:38
    EINDSTAND STAAT OP ?? 395,- MET 15 personen

    Mensen super bedankt voor jullie steun. Ik ga nu proberen om er door te komen bij 555.

    Nogmaals bedankt en let wel dat dit bedrag word verdubbeld dus eigenlijk ?? 790,-

  26. Nogmaals echt ontzettend gaaf van iedereen die gegeven heeft. Een superactie. Ik kan me er niet genoeg over uitten….

    WLZ bedankt voor het beschikbaar stellen van een topic!

  27. Koko bedankt voor alle inspanningen!!

    Iedereen bedankt! Ik vind het namelijk zeer knap van ons dat we in zo’n korte tijd een bedrag van maar liefst ??395 hebben opgehaald! Chapeau mensen!

    :D:D:D

  28. Bericht door Natascha, op 22 januari 2010 om 08:43
    Ik hoef trouwens ook geen bevestiging hoor, ik geloof je op je woord!

    ik neem aan dat je integriteit van koko bedoelt?

  29. Nou heb ik gisteren een aantal maal met 0800-1112 gebeld, en uiteindelijk ben ik doorgeschakeld. gevraagd werd of ik mijn telefoon nummer achter wilde laten, zodat ik zo spoedig mogelijk terug gebeld kon worden. helaas we zijn een dag verder en gebeld is er niet.
    uiteindelijk maar gewoon internet gegireerd, maar knap waardeloos van de organisatie zo lopen ze een boel geld mis.

  30. @ verdieping, je word nog terug gebeld geloof me maar, ik heb nu zelf op een ander manier gegeven. Maar heb vorig jaar aan een actie voor artsen zonder grensen mee gedaan, en toen werd ik ook een paar dagen later terug gebeld.

  31. Inderdaad: bedankt allemaal! Met name Koko, hoop dat je van die vette sigaar en het bittertje genoten hebt.

    @ Derk: ’s goed kratje Grolsch van mij. Maar ik kan er maar 1 op de fiets houden.

  32. @ Koko; alles zit in het bedrag he? Neem aan dat ik nog op tijd dat laatste bedrag heb overgemaakt. Je belde namelijk (bleek later terecht) nogal snel met Hilversum.

  33. Zo ik wou ook graag de 160e reactie geven.

    Vraag me af of er wel vaker zoveel op één item word gereageerd en dan het algemene log niet mee gerekend.

    Hopelijk draagt deze bijdrage mee aan een goede toekomst voor Haïti

Reacties zijn gesloten.