Algemeen Log 78

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 79 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

349 gedachten over “Algemeen Log 78”

  1. Gemiddelde alglogduur is 4 dagen; dus nr. 100 is ongeveer eind april.
    Stel voor dat onze geachte adverteerders centjes in een pot doen, en dat diegene die nr. 100 opent dit bedrag aan een goed doel gaat besteden.
    Mijn goede doel is: ballen-party van Tim.

  2. Drama123 van harte jongen/meid. Koesteren die gouden plak!

    Algemene Log Ballen-Party lijkt dus in een oranje gloed te worden gevierd. Altijd goed, er moet meer gevierd worden…..Koko al plannen trouwens?

  3. Heb ik wel eens wat leuks van gehoord. Maar bestaat hij nog dan?

    Vrees niet dat hij in mijn top-10 komt overigens. Heb je zo wat bij de hand?

  4. Bericht door Tim, op 28 januari 2010 om 20:14
    Pffffffff gakballetje plannen met Derk wil niet erg.

    Nou nou Tim, jij bent zo druk 😉 Komt goed moeten volgende week of zo maar eens een balletje doen met Koko erbij

  5. dito.

    En ik ga bed’in.
    Goedemorgen Plantje, ik hoor van je.
    Koko, sigaarse.
    Dick, krijg geen muisarm.
    Enzovoort.
    En derk nog bedankt. Je hebt nog gakballen tegoed.

  6. Mogguh, beterschap Edwin (of is een ander ziek?). Sterkte op school Tim en wat een lieve wensen.

    Ga de link aanzetten Brug ipv de radio; bedankt.

    Het lijkt er verdorie op dat de voetbal ook nog doorgaat morgen >:(
    Hopen dat de moeders wil kijken.

  7. @ Dick hoop echt dat we vandaag nog lezen dat oost er uit licht.
    Wij mogen morgen naar het altijd weer mooie dorp IJsselmuiden.
    Oftewel 7.45 uur vetrekken, en ze hebben al 2x eerder voor Jan met de korte achternaam klaar gestaan en dan werd er gebeld afgelast.
    Toen waren de weeromstandigheden beter dan nu, kan me dan ook niet voorstellen dat IJVV niet op vrijdagavond al kan zien dat de velden slecht zijn.

    Tegen wie moeten jullie.?

  8. Sneeuwt in Zwolle al weer een beetje, houd dit dan nooit op.
    Gistermorgen een heel stuk moeten lopen, het was op een groot stuk van d Zwarte weg weer eens spekglad. Er stond politie en er waren al behoorlijk wat mensen onderuit gegaan.
    Heb zo de balen van dit pokke weer.

  9. Goede morgen,

    Hier is het spekglad leuk hor al die auto’s kijken die hier glibberen. Zijn hier op de kruising al 2 blikschades op gelopen en de fietsers die lopen.

    Wat lees ik nu is de slagboom van het winkelcentrum in stadshagen kapot?

  10. @ Derk’kan de lol er neit meer van inzien heb zo genoeg van dit weer,
    terwijl ik eigenlijk meestal diegene ben die roept het glas is halvol…
    maar nu even niet.

    Op zich willen we wel voetballen anders heb je als dit zo door gaat dat je weer wedstrijden op elkaar gepropt krijgt, doordeweeks. Want de WK komt eraan, weet nog steeds niet wat dit met amateurvoetbal te maken heeft. Maar omdat het bij YVV onder betere omstandigeheden al 2x niet door gegaan is vresen we het ergste.

  11. Uiteraard ben ik gewoon op het werk, is nu ook lekker stil.;)
    spraakwaterval staat een beetje droog.;D;D

    Hier in Apeldoorn een beetje natte motsneeuw.

  12. Bericht door Derk, op 29 januari 2010 om 09:17
    Goede morgen,

    Hier is het spekglad leuk hor al die auto’s kijken die hier glibberen. Zijn hier op de kruising al 2 blikschades op gelopen en de fietsers die lopen.

    Wat lees ik nu is de slagboom van het winkelcentrum in stadshagen kapot?

    Dat ding was niet gewend om te werken.;)
    :D:D:D

  13. PC-problemen bij onze pliesie: Vreemd dat die (zeer) dure ingehuurde “computerexperts” dat niet kunnen verhelpen. Het is natuurlijk ook gemeenschapsgeld. Weet jij daar wat over Plantje?

  14. Edwin verplicht beter? Vanavond Maastricht?

    Goedemiddag allemaal trouwens!

    Dick, Zwolse, gisteravond had ik een discussie….. Om netjes te blijven ( was met schoonfamilie) heb ik de discussie gestopt aangezien we beiden niet zouden gaan toegeven en ik alleen maar feller wordt en dan ook dingen ga zeggen ik eigenlijk niet zou moeten zeggen. Maar goed LB. Het kwam er op neer dat ze vonden dat in NL niemand arm hoeft te zijn en niemand op de straat hoeft te leven, ik was dat uiteraard niet eens. Kreeg argumenten als dat moeten ze geen bier kopen of dan moeten ze niet die stereo kopen;D Het was een kwestie van de juiste keuzes maken maw het was altijd eigen schuld.

    Hoe denken jullie hierover? Allen natuurlijk, niet alleen Dick en Zwolse…

  15. @ Natas…..Maastricht: daar ga je nu toch al naar toe?
    Ze zullen wel bedoelen dat de uitkeringen redelijk zijn. Voor zover ik weet is dat ook wel zo. Heb je in de discussie ook argumenten als ziekte (diverse, bijvoorbeeld geestelijke en hoe ga je om met de aangeboden zorg. Kun je er niet anders mee omgaan?), verslaving, scheiding. Dat is vaak voornamelijk buiten eigen schuld.
    Of
    Berooid: bijvoorbeeld door “Dirk Scheringa en geldbeluste maatjes” etc. gebruikt? Gister zag ik een oplichter op tv over flitskredieten. Geloof dat ie een paar HONDERD % rente vroeg. Wehkamp vraagt overigens ook niet weinig. Lenen is natuurlijk ook een keuze, maar volgens mij is hebzucht sterkte. Koopziekte heb je ook nog.

    Het is niet allemaal zo zwart/wit als het lijkt.

  16. Op zieke mensen zeiden ze, dan willen ze de hulp niet hebben… want er zijn goede instanties genoeg… Waarop ik zei dat vaak niet de juiste instanties erachter zaten etc maar nog…

    Ik ben er iig flink verdrietig van geworden dat er echt mensen zijn die zo zwart wit denken…Toen ik vertelde de discussie te willen stoppen kreeg ik nog te horen, ”ik vind dit zo lachen he zulke mensen” (ik dus) en ik maar met me goede gedrag netjes blijven… Waarschijnlijk vermoedde ze de discussie gewonnen, leef lekker in die waan.

  17. @ Natascha, klopt 12:31 en sommige mensen zijn ook heel moeilijk te behandelen. Het heeft niet altijd alleen met de “wil” van de patiënt te maken. Er zijn ook mensen die meerdere ziekten hebben, bijvoorbeeld een verslaving/zeer traumatische ervaring én een psychische ziekte.
    Laat mensen die zo praten maar blij en gelukkig zijn dat ze zelf gezond zijn. Hopen dat ze nooit zoiets tegenkomen.

  18. @ Natascha.

    Ik ben het met de stelling eens dat niemand arm hoeft te zijn.Wel denk ik dat vele op of onder de armoedegrens komen door hun eigen budget beheersing en geld uitgeven aan materiele dingen die eingenlijk niet van levensbelang zijn.Denk aan leningen afsluiten of bij postorder bedrijven zaken kopen om het te WILLEN hebben.Ze berekenen niet dat ze op den duur de lasten niet meer kunnen ophoesten en boven hun stand leven..Vaak komen zulke mensen dan in een neerwaardse spriraal en gaan dan keuzes maken tussen de maandelijkse rekeningen betalen of het willen hebben van een flatscreen of iets dergelijks.

    Er zijn ook genoeg mensen die op bijstand niveau leven en met goed overzicht het net aan redden. Niet dat dit altijd even prettig is,maar ze redden het wel.

    Maar armoede betekend voor mij ,dat ik dagelijks geen eten heb en geen voorzienigen heb,zoals water ,elektra,gas.
    In principe hoeft dit niet voor te komen.

    Wat het dakloos zijn betreft is dat een hele andere materie,vaak worden mensen dakloos door wat ik bovengaande zei.
    Mensen glijden af en grijpen dan naar middelen zoals drugs/drank om hun problemen te ontlopen.

    Wat mij nog steeds het meeste aangrijpt en dat heb ik al vaker gezegt,heel veel mensen komen in het daklozen circuit terecht na een ontslag uit een psychiatrische instelling,en voor hun weinig tot niets is geregeld wat betreft nazorg.
    Deze mensen zijn wel ziek en dat wordt door velen onderschat en onderkent.

    Al met al komt het er vaak op neer hoe je eigen keuzes zijn,kiezen tussen welzijn of materialisme is voor sommigen heel moeilijk.

  19. Zwolse, die mensen bedoel ik dus niet!

    Ik bedoel mensen die buiten hun schuld om armoede hebben of dakloos zijn. Mensen die kopen op afbetalen etc vallen daar niet onder.

  20. Natascha.

    Het begrip armoede is zo breed uit te meten.

    Denk dat iedereen armoede op zijn/haar ervaring of mening deelt.

    Wat is armoede? Als je om wat voor reden dan ook op bijstand niveau beland is het absoluut geen vetpot en is het passen en meten,maar te doen.

    Armoede vind ik persoonlijk honger lijden,geen voorzieningen hebben.

  21. Het is ook inderdaad heel breed uit te meten maar dit betrof de zwervers…

    En natuurlijk weet ik ook dat de uitkeringen hier niet slecht zijn vooral als je gewoon ”normaal” leeft, maar ongelukken oid zitten in zo’n klein hoekje waardoor het zo snel heel erg fout kan gaan.

    De armoede die jij noemt, is 3e wereld armoede. Ik vind armoede in Nederland weer iets anders omdat we hier gewoon een heel andere maatstaven etc hebben. Vind ik dan… ( ben ff aan het denken aan de hand van een voorbeeld, maar wil een goed voorbeeld dus moet er nog ff langer over denken hahaha)

    Trouwens, ben vandaag ff op chrome overgestapt, had al een paar dagen last van een slechte verbinding terwijl me man op dezelfde verbinding geen last heeft. Heel vreemd dus. WLZ deed wel het op i.e maar veel sites niet…

  22. @Derk
    Zie nou ik teruglees pas je bericht tussendoor, sorry. Daarom ben ik dus ook gestopt omdat ik niet wilde dat het uit de hand loopt omdat ik mezelf ken, maar dan zo’n opmerking erachter aan vond ik toch wel heel erg jammer.

  23. Bericht door Tim, op 28 januari 2010 om 21:35
    He plantje. Wat bestaan er veel gitaren. Ibanez is wel een leading-brand, hoorde ik?

    Met Ibanez heb je relatief veel gitaar voor je geld…

    Nu weer even werken. Gisteren was het 23.30 uur of zo…lekker vroeg weg dus. Wel in hotel gebleven…te lam om de stad in te duiken!

  24. Hoes’t ondertussen in Museum de Fundatie?

    Dat is tussen 16.00 en 20.00 uur gratis open. Ook voor kinderen. Er zijn rondleidingen, live muziek, hapjes en drankjes. En u kunt in gesprek met Fien Overijs en Dick Buursink.

  25. BeeldBuisBode:

    De wereld draait door (N3, 19:30)
    Matthijs van Nieuwkerk en tafelheer Marc-Marie Huijbregts blikken terug op de afgelopen maand met:
    – Journalist en presentator Pieter Storms
    – Presentatrice Karin de Groot
    – Noortje Herlaar, winnares Op zoek naar Mary Poppins

    FILM: Van geluk gesproken (RTL8, 20:30)
    Lovende kritieken over dit drama van Pieter Verhoeff uit 1987: ‘Rake, gelauwerde film van Verhoeff over een Amsterdamse volksbuurt. Met Peter Tuinman, Geert de Jong en Michiel Romeyn.’

    Nova (N2, 22:15)
    – Verzet tegen megastallen in Brabant groeit
    – De Britse oud-premier Tony Blair blijft tijdens verhoor de inval in Irak verdedigen
    – Arthur Docters van Leeuwen, voormalig bestuursvoorzitter van de Autoriteiten Financiële Markten (AFM), waarschuwt voor nieuwe crisis

    TV Show (N1, 22:00) ondanks Ivo Nihiel…oa Suarez
    – Zangeres Susan Boyle
    – Voetballer Luis Suárez

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    – Femke Halsema, fractievoorzitter van GroenLinks over het verhoor van de voormalige Britse premier Tony Blair over de Irak-oorlog
    – Schaker Hans Böhm

  26. Bericht door ingrid, op 29 januari 2010 om 14:30
    Las net dat we vanaf maandag Willem door de hele stad gaan tegenkomen.

    Met aanhang?:D

  27. Oh heaven Ninaatje Brink….
    Die heb ik eens afgebeeld gezien in een SM-pakje. Waarschijnlijk fotoshop, maar ik krijg het beeld niet van mijn netvlies als ik die graaister zie >:(>:(>:(>:(

  28. Hopen dat het vanavond ook niet snel te glad wordt. Want ik moet waarschijnlijk nog naar Takens, dochterlief wegbrengen. Het wordt tijd dat ze zoiets in Zwolle krijgen….al is het dan vast te laat voor onze kinderen.

    Sorry voor de ene >:( teveel

  29. @ Dick, volgens mij weet jij dan beter dan ik op dit moment, waar hij was. Als je zegt zoontje ga ik er van uit dat je de jongste bedoeld.

  30. Begreep onlangs dat de Bierton nog zo’n 2 jaar open bleef, misschien valt daar nog iets te regelen 1x in de 4 weken op vrijdagavond een tenetdisco. Tis in ieder geval niet zo eind rijden,(valt ook nog wel mee) als de weersomstandigheden wat minder lijken te zijn.

  31. @Natascha:
    Nog een stukje naar aanleiding van je post van 12.06;

    In mijn oude stad heeft een vriend van mij ooit een gesprek gehad met een zwerver. Hij was natuurkundige. Door omstandigheden, ik meende scheiding en psychisch disfunctioneren, is hij op straat terecht gekomen. Van het een komt het ander en inderdaad; de juiste instanties bereiken deze man niet. En de zwerver kwam niet bij de juiste instanties omdat hij geestelijk niet zoals de gemiddelde nederlander functioneerde.
    Het was wel een markante man; in de zomer op een terrasje kwam hij bij je zitten. Vroeg om je bril (welke met enige huivering werd gegeven) en hij bekeek hem. Na een kundige blik vertelde hij de sterkte van de glazen:o. Dit klopte ook nog!
    In de buurt van mijn woonplek woonde een zwerver in een steeg. Ik moest hem vaak passeren om mijn kamer te bereiken. Op zich een behulpzame man. Maar ook verslaafd aan de drank. ’s Ochtends hielp hij de marktkoopman met kleine klusjes. In nuchtere toestand was hij een prima kerel. Maar wanneer hij te veel had gedronken, was ik iets huiverig om langs hem te lopen.

  32. Opstellingen: MVV Maastricht – FC Zwolle
    MVV Maastricht: Volkan Unlu, Alexandre Bryssinck, Laurent Castellana, Philipp Haastrup, Jorrit Ritzen, Tom Daemen, Brian Linssen, Tom van Hyfte, Faty Papy, Daniel Gomez, Malcolm Esajas.

    FC Zwolle: Diederik Boer, Ruud Kras, Eric Fernando Botteghin, Albert van der Haar, Said Bakkati, Arne Slot, Cees Keizer, Etienne Reijnen, Eldridge Rojer, Cecilio Lopes, Danny Schreurs.

  33. Op de radio alleen maar wat over de financiële problemen bij Willem II en de 1-0 voorsprong door die jongen van Nijland (zoon van Groningen’s manager en gehuurd van de gloeilampen).

    @ Marieke II; Je kunt snel afglijden inderdaad als je ergens aan verslaafd bent. Ervan afhankelijk bent. Dan kun je het daarvoor nog zo goed hebben gehad en het is wel erg simpel om te stellen dat het jou nooit gebeurd. Zoals tevelen doen. Zo heb ik ook menigeen horen zeggen dat ze nooit overspannen zouden worden….toch gebeurd het. Goede gezondheid is een kostbaar bezit.

    Prut in elk geval op een goed en gezellig weekend, dat altijd weer veel te snel voorbij is.

  34. Tussenstand na 87 min.: MVV Maastricht 0-2 FC Zwolle
    5′ Corner MVV Maastricht
    6′ Corner MVV Maastricht
    16′ Gele kaart: Ruud Kras (FC Zwolle)
    31′ Corner FC Zwolle
    34′ Corner FC Zwolle
    44′ Corner FC Zwolle
    45’+1′ Corner FC Zwolle
    52′ Corner MVV Maastricht
    52′ Corner MVV Maastricht
    55′ Corner FC Zwolle
    56′ 0-1 Goal FC Zwolle: Eric Fernando Botteghin (Shot)
    57′ Corner MVV Maastricht
    63′ Corner MVV Maastricht
    69′ 0-2 Goal FC Zwolle: Cecilio Lopes (Header)
    76′ Corner FC Zwolle
    84′ Gele kaart: (FC Zwolle)
    87′ Corner MVV Maastricht

  35. @ Marieke II, vind Clau een kanjer dus ze zal het ongetwijfeld goed onder woorden hebben gebracht. Sonja had het al over “en morgen gezond weer op”.

    Zwolle gefeliciteerd :D:D:D

  36. @ ToTo, je bent weer een kanjer zo gedetailleerd je verslaglegging.
    Ben blij dat ze weer gewonnen hebben:D, zeker tegen MVV.
    En ze staan nu gedeeld 2e in de periode.

  37. 5 februari 2010, 20.00 uur: Helmond Sport – FC Zwolle (Stadion de Braak, Helmond)
    Helmond Sport: 11 gespeeld, 5 gewonnen, 3 gelijk, 3 verloren (thuis dit seizoen) 25 doelpunten gescoord en 22 tegen.

    FC Zwolle: 13 gespeeld, 6 gewonnen, 3 gelijk, 4 verloren (uit dit seizoen) 19 doelpunten gescoord en 14 tegen.

    Helmond Sport vs FC Zwolle: laatste 6 wedstijden
    Helmond Sport: 1 gewonnen, 1 gelijk, 4 verloren. 8 doelpunten gescoord en 13 tegen.

    FC Zwolle: 5 gewonnen, 0 gelijk, 1 verloren. 12 doelpunten gescoord en 4 tegen.

  38. 8 februari 2010, 20.00 uur: FC Zwolle – RBC Roosendaal (Stadion FC Zwolle, Zwolle)
    FC Zwolle: 11 gespeeld, 7 gewonnen, 2 gelijk, 2 verloren (thuis dit seizoen) 18 doelpunten gescoord en 12 tegen.

    RBC Roosendaal: 11 gespeeld, 6 gewonnen, 3 gelijk, 2 verloren (uit dit seizoen) 16 doelpunten gescoord en 7 tegen.

    FC Zwolle vs RBC Roosendaal: laatste 6 wedstrijden
    FC Zwolle: 5 gewonnen, 0 gelijk, 1 verloren. 12 doelpunten gescoord en 4 tegen.

    RBC Roosendaal: 4 gewonnen, 0 gelijk, 2 verloren. 11 doelpunten gescoord en 6 tegen.

  39. @Ingrid, echt wel! FC Zwolle doet het uitstekend nu:D
    MVV Maastricht thuis bijna onverslaanbaar. Voor de wedstijd van FC Zwolle, hadden ze (thuis) 7 gewonnen, 2 gelijk, 1 verloren.

  40. Vrogguh toen ik nog naar alle uit thusi wedstrijden van P.E.C ging had ik een sch*t hekel aan deze ploeg wat een laffe ploeg was dat toen.
    Steeds verdedigen, uitbraak en heel sneaky winnen.
    Sommigen zouden dat waarschijnlijk slim noemen.

  41. @ Ingrid, heb de 5 dametjes veilig kunnen afleveren in Balkbrug. Gelukkig haalt een ander op.

    Bij ’t weer:
    Bericht door dick, op 29 januari 2010 om 21:29
    Bij een buitentemperatuur van -1,5, geen neerslag gelukkig. Bij Balkbrug had het wel gesneeuwd. Wat strooiwagens gezien, maar de wegen zijn goed begaanbaar.

  42. @ Ingrid, Peter Gerards kon je toch wel waarderen?

    Als keeper kwam hij uit voor PSV, PEC Zwolle, MVV, Seiko Hongkong, Alwehda Bahrein, RKC Waalwijk, SVV en FC Utrecht.

  43. @ Dick kon ik Peter Gerards waarderen, maar mijn tijd was eigenlijk meer met de Bolle van Zwolle en Adje Raven.
    Maar het was gewoon de manier van spelen van MVV, echt niet om te pruimen.

    Mooi dat je deze 5 dames weer veilig thuis hebt kunnen brengen.
    Begrijp trouwens nog steeds niet van je opmerking over het kijken van die wedstijd met mijn jonsgste waar dan?

  44. Ingrid de wedstrijden tegen MVV waren de naarste wedstrijden ook in de nacompetitie.Ik weet nog 1keer dat we in Maastricht wonnen waren we met 5 bussen,stonden dons de tranen in de ogen,maar vanavond was het ook dik verdient

  45. Pssstttt toch maar wel naar Maastricht geweest! Lekkere wedstrijd wel 😀

    @Marieke de tweede
    Precies zulke gevallen is wat ik bedoel, ik weet ook dat er meer dan genoeg mensen zijn het wel prima vinden zo op de straat en te doen wanneer ze willen, maar waarschijnlijk wilden de mensen waar ik de discussie mee daar hun ogen niet voor openen.

  46. M?gge!

    Het is weeeeeeeeeekend! 😀

    Vanochtend maar eens vroeg op gestaan! Nu eerst koffie. Dan mijn mail doornemen….zat ook nog ergens iets van Tim tussen. Misschien heb ik nu dan eindelijk tijd om te reageren 🙂

  47. @ Natascha:
    En trouwens, wat is er mis om een zwerver aan te spreken en deze vraag te stellen? Er zijn altijd wel zwervers, bijv. straatkrant-verkopers, die je te woord kunnen staan en misschien wel iets over hun voorgeschiedenis kunnen/willen vertellen. En dan ook even meteen de straatkrant kopen. Daar staan ook wel eens soortgelijke verhalen in.
    Dit bovenstaande is natuurlijk bedoeld voor diegene waamee je de discussie had;)

  48. Dick wat weet jij nog van Peter Gerards?? Hij is toen voetbalmakelaar geworden,maar volgens mij in diverse zaken gewikkeld geraakt.Hoor of zie niets meer van hem .Hij was volgens mij maatje met Klass Drost

  49. Natascha,wat ik op TV zag waren ze heer en meester daar in Maastricht,dan is de terugreis ook niet zolang,tenminste als het niet al te slecht op de weg was.Ik neem aan dat je genoten hebt,want op Tv zie je natuurlijk alleen de hoogtepunten

  50. @ Wichert, hij is idd voetbalmakelaar geworden. Er werd wel eens gelispeld dat hij in vage zakies zat. Ook nog in Hong Kong geweest. Wel een bijzondere keeper.

  51. @ Ingrid idd mooi dat de 5 dames veilig in Balkbrug kwam. Thuisbrengen deed een ander en dat is niet goed gegaan.
    De vader van een ander meisje haalde ze op, had een collega in de auto die hij naar Genemuiden bracht….terug over de dijk. Geleden ze met 5 kinderen en die pa van de dijk af. Het ijs brak gelukkig de val. 1 klein bultje en mijn dochtertje heeft een kleinde blauwe plek. Auto geloof ik nogal rechtstandig naar beneden en mijn dochter zat achterin en maakte zich druk hoe eruit te komen. Gelukkig was het ijs hard genoeg. Ze zijn een paar uur bij een hele vriendelijke rietteler binnen geweest. En werden om 3.30 thuisgebracht door een andere vader. Toen lag ik al in bed. Denk dat de kar daar nog staat. De dochter van de chaffeur wond zich op dat anderen misschien wel zouden denken dat haar pa niet kon rijden….1 meisje moest om 8.30 al weg voor een uitvoering.
    —-
    Heb WHC-Ajax gekeken met mijn maat Hans (Henze van gister) en zijn zoontje Mathijs en jouw zoontje begreep ik (zijn maatje).

  52. Wat een nare ervaring voor vooral die meiden. Misschien leren ze er wel van dat als jullie (ouders) aangeven dat het gezien de weersomstandigheden het beter is om niet te gaan ze dit aannemen.

    Als ik jou verhaal lees over votbal kijken weet ik voor 100% zeker dat dit niet mijn zoon is geweest, naam Hans(Henze), zwarteweg zegt mij niets, en de jongste is niet zo’, voetbal kijker op TV dat hij dit bij een vriend zou gaan doen.

  53. @ Derk, hoezo iets meer?
    @ Ingrid, De dames waren niet te houden en het was weer erg druk.
    Oh, dan is Henze zeker in de war met een andere Ingrid van ZAC. 😉

  54. Ja Dick weet hoe dat gaat als ze iets in hun kop hebben, hebben ze het niet in hun …. Weer een ervaring rijker. Gelukkig naar omstandigheden goed afgelopen. En ook geleerd dat er ook aardige behulpzame mensen op deze aarde rondlopen.

  55. @dick; da’s schrikken geweest voor de dames en 2 heren. Gelukkig is het redelijk goed afgelopen en hebben aardige mensen vannacht weer punten gescoord.

  56. Tjonge, zou de VVD het dan toch in de gaten hebben? Hun slogan op het ‘promotiebord’ voor politieke partijen is:

    Auto’s zorgen niet voor files. Slecht beleid wel

    Inderdaad, je moet met enig beleid te werk gaan bij het kiezen van je vervoermiddel. Of zouden ze dat niet bedoelen?
    Misschien ook wel want in hun verkiezingskrant staat:

    Omdat het van economisch belang is, zet de VVD in op verantwoord autogebruik en voldoende aanbod
    van alternatieven

    Ik krijg toch een beetje de indruk dat de VVD niet helemaal weet wat ze wil. Ze waaien met alle winden mee als je het mij vraagt.

  57. Ze gaan altijd van hun eigen ego uit. Tante TON ex-VVD kwam met een mislukt file-plan. Ze weten het idd zelf ook niet, gewoon schoppen is veel makkelijker.

  58. Ben alleen lid van een voetbalclub WF. Maar stem PvdA, die zul je bedoelen? Nou, nog wat te melden? Moet ook nog ff….is de kust nu veilig kan ik er zo naar toe zonder te worden aangeklampt met politieke ideeen?

    Bedoel nixxx tegen aanklampen, maar dan wel graag over een ander onderwerp.

  59. BeeldBuisBode:

    Interessante onderwerpen:
    EénVandaag (N1, 17:59)
    – Marco Kroon die vorig jaar de Militaire Willems-Orde ontving voor zijn optreden in Afghanistan, wordt nu verdacht van drugs- en wapenbezit
    – Het vertrouwen in kroonprins Willem-Alexander neemt af

    Krijg het vanavond niet mee, ivm gezelliger omstandigheden. Mijn directrice was vanmorgen nog bij de Zwolse Henk van Zon, met carnavalsvierende vriendinnen:
    HUMOR: Van Zon op Zaterdag (N1, 21:25)
    Fijne satirische talkshow waarin uw ronkende presentator Henk van Zon (Erik van Muiswinkel) zijn rechtse licht laat schijnen op de samenleving. Sidekick is de pinnige Anneke Schuytema-De Boer (Ellen Pieters). Deze keer wordt het feminisme besproken. Wat zou Van Zon daarover te zeggen hebben?

    Morgen weer Klinkie in Buitenhof en een ander boeiend personage:
    Buitenhof (morgen, N2, 12:05)
    – Ab Klink, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, over zijn maatregel om medisch specialisten te korten
    – Wouter Bos, vice-premier en minister van Financien blikt terug op een roerige week

  60. We zijn wel ‘aangeklampt’, door Wethouder Knol, maar alleen om het blaadje met 10 ‘roodnodige’ punten voor Stadshagen.
    Nog nooit heb ik links gestemd maar zie bij die 10 punten toch wel wat interessante stukken staan zoals het behouden van de knip ;D

  61. Roodnodig in de maatschappij idd…samenwerking. Hahaha, de knip als synoniem voor de geldbuidel? Kijk maar uit dan er zijn er genoeg die de wildste plannen hebben met jouw geld.

  62. Haha Wf, had het in de gaten. Maar wel een mooie gelegenheid om er een zeer belangrijk VVD-doel (geen “middel” meer volgens mij voor de meesten) aan te linken.;)

  63. Even een oproep aan alle weblog bezoekende politici mijn jongste zoon wil dat de voorjaarsvakantie nu eens samen gaat vallen met carnaval.
    Dat is al zo vaak beloofd, wanneer word daar nu eens rekening mee gehouden. Ik sluit me hier als moeder bij aan.

  64. Ja dat doen de lagere scholen met een katholieke achtergrond inderdaad, en ook het TAK gaat meestal wel carnaval vieren maar de rest van de scholen niet. En het is zo simpel gewoon de voorjaars vakantie gelijk met carnaval laten vallen. Niemand heeft mij nog een plausibele reden kunnen geven waarom dit niet kan. En zoals gewoonlijk in dit soort gevallen zwijgt de politiek. En zijn de schoolbanken op carnavalsmaandag op sommige scholen heel wat leger dan zou moeten.

  65. Feyenoord – Ajax

    Yvonne 1-2
    Inge 2-2
    Natascha 1-0 (op zijn duits)
    Dick 1-3
    Marcel 3-1
    Appie 1-1
    ja-tja 2-1
    Tim 3-2
    Koko 2-0 (op zijn frans…volgende keer op z’n Grieks)
    drama123 3-0
    Ingrid 4-2
    Joppuh 2-0

    Even gekopieëerd dit was de laatste toch dat de beste (Feyenoord) mag winnen, fijn e wedstrijd iedereen, denk aan je hart.:D

  66. Ha dat ken ik daar werkt ook een jongen die vroeger mijn `buurman`was. maar die werkt geloof ik niet meer op zaterdag. Naam kan ik niet zo opkomen hij woont aan de Okmastraat.

  67. @Ingrid:

    Schoolvakanties
    Bekendmaking vakanties

    Scholen kunnen zelf beslissen wanneer zij de vakantieperiodes bekend maken. De meeste scholen vermelden de vakantiedata in hun schoolgids. Ouders kunnen via de medezeggenschapsraad overigens wel invloed uitoefenen op het tijdig vaststellen en bekendmaken van de vakantiedata.

    Met andere woorden: kaart het aan bij de MR van de school van je kind.

    Alleen volgen de meeste scholen het advies van het ministerie van onderwijs op. En die houdt dus geen rekening met carnaval. Hoewel ze het op hun website wel aangeven:

    ** In 2010 vallen de adviesdata voor de voorjaarsvakantie niet samen met de carnavalsweek. Het is te verwachten dat de scholen in de rooms-katholieke delen van het land dan de adviesdata niet zullen aanhouden en vrij geven met carnaval.

    De data van de zomervakanties zijn verplicht. Voor de overige vakantiedata geldt dat het ministerie van OCW voor deze vakanties slechts adviesdata aangeeft. Scholen mogen hier dus van afwijken. Het ministerie adviseert om bij de school na te gaan op welke dagen deze gesloten is in verband met vakantie.

    Wellicht dat je ook bij het ministerie van onderwijs wat kan proberen. Als daar de adviesdata zo zijn dat ze samenvallen met carnaval, dan zal denk ik zo ongeveer elke school dan vakantie hebben.

    Of je er uberhaupt wat mee bereikt, weet ik niet maar niet geschoten altijd mis. Maar je ziet dus waar je moet zijn voor de vakantiedata.

  68. Derk, op dat bunkerstation werken 3 mensen op volgorde op Zaterdag. Diegene die jij kent, daar heb ik vorige week nog mee gewerkt. Zijn naam begint met een J, nietwaar?

  69. Ten eerste Fey -Aja, k vind deze uitslag terecht, had het leuker gevonden als Feyenoord loon naar werken kreeg maar goed. Heerlijke wedstrijd, lang geleden dat ik met zulke spanning deze wedstrijd heb beleefd.

    Appie gefeliciteerd!

    @Wichert
    Was zeker een leuke wedstrijd waarbij de kansen ook wel een beetje over en weer gingen vind ik, Bakkati ( ben geen fan van m) was errrrruuuuggg goed! Op de heenweg waren ze al aan het strooien in het midden van het land, terug weg was goed te doen alleen hoe meer we deze kant op kwamen hoe slechter de weg schoon was.

    @Edwin
    Wij wel, anderen zijn er minder bekaaid afgekomen;) We waren er precies om 20 uur, daarvoor was er 10,9,8 en dus hebben veel mensen niet voor hun kaart betaald. 1 was er voor die tijd opgepakt als ik het goed begreep en die jongens wilden natuurlijk niet weg voordat hij terug was maar ja dat ging niet gebeuren zoals altijd. Ook tijdens de eerste helft was het nog een beetje onrustig, zijn een paar mensen gegrepen door een hond, mensen die wilden sussen overigens. Maar ik ben de buhne niet afgegaan dus heb niet precies gezien hoe of wat er allemaal gebeurd is. Toen wij weg reden zaten de jongens nog niet in de bus.

    Yvonne, hoe was het bij Jesse?

  70. Weet het niet precies, maar weet wel dat Hein niet zo lang geleden een bedrijf heeft overgenomen in Kampen. Misschien is het een ander bedrijf maar zoveel soortgelijke bedrijven zullen er niet zijn in Kampen met die achternaam. Jij bent er vast bekender….

  71. Hein heeft een aantal jaren terug het bedrijf Bunkerstation Dekker overgenomen, van de gelijknamige eigenaar (dekker dus). Deze had zijn werk verplaatst richting de telecommunicatie binnenvaart, waaruit het goedlopende bedrijf DekaTel uitvloeide. Hein heeft toen dus het bunkerstation overgenomen, later een bunkerboot in Lelystad neergelegd en zojuist een bunkerstation uit Kerkdriel gekocht.

    Ben je ook weer op de hoooogte 😉

  72. Moet genoeg zijn idd Tim 😉 Nickname? Kom op he, wel een beetje eerlijk en oprecht door ’t leven gaan. Daar past geen Nickname bij.:o
    Ach, we hebben Zwolle eigenlijk altijd al als voorbeeld “place to be” bestempeld.

  73. Hmm.. Tja…

    1
    PSV Eindhoven
    20 16 4 0 47:13 34 52

    2
    FC Twente Enschede
    20 16 4 0 40:15 25 52

    3
    Ajax Amsterdam
    20 13 4 3 56:17 39 43

    4
    Feyenoord Rotterdam
    20 11 6 3 31:17 14 39

  74. De admins worden bijdehand:

    Bericht door Tim, op 31 januari 2010 om 19:55
    Mag je ook met de tractor door die wasstraat?

    ———————-

    Misschien kun je dan gelijk zeep en een handdoek meenemen

  75. ‘China deelt besmette usb-sticks uit voor aanvallen op Britse bedrijven’
    Door Dimitri Reijerman, zondag 31 januari 2010 16:25, views: 18.735

    MI5, een van de Britse geheime diensten, stelt dat China op grote schaal inbreekt op computers van bedrijven door aan Britse zakenmensen besmette usb-sticks en camera’s te ‘schenken’. Ook overheids- en defensiesystemen zouden doelwit zijn.

    De Britse krant The Sunday Times meldt dat in een uitgelekt MI5-rapport is te lezen dat geheim agenten van de Chinese geheime dienst Britse zakenmensen op onder andere beurzen trakteren op allerhande elektronica, waaronder usb-sticks en camera’s. De cadeautjes zijn echter geprepareerd met malware, zo stelt MI5. Als de eigenaar de stick of camera aan een computer koppelt, dan kan het systeem besmet worden door middel van een trojan. Hierdoor kunnen Chinese hackers relatief eenvoudig op afstand inbreken in de systemen.

    Een andere breed toegepaste methodiek van de Chinese geheime dienst zou het uitzetten van ‘seksvallen’ zijn, waarbij de activiteiten van Britse zakenmensen in hotelkamers heimelijk opgenomen worden. Hierdoor kunnen zij naderhand gechanteerd worden. Ook zouden veel hotelkamers in de grote steden standaard voorzien zijn van afluisterapparatuur.

    Volgens MI5 heeft de Chinese geheime dienst niet alleen Britse bedrijven in het vizier; Chinese hackers zouden ook defensienetwerken en andere overheidssystemen hebben aangevallen en bovendien verschillende maatschappelijke organisaties de afgelopen jaren hebben bespioneerd. Vorig jaar werd in een ander overheidsrapport gesteld dat de Chinese overheid de mogelijkheid zou hebben om onder andere elektriciteitsnetwerken in Groot Brittannië uit te schakelen en dat ook de waterhuishouding en de distributieketens voor voedsel ernstig ontregeld zouden kunnen worden. Daarnaast klaagt MI5 dat het te weinig mensen heeft om de Chinese aanvallen effectief te kunnen bestrijden, omdat een groot deel van zijn personeel wordt ingezet om het internationaal terrorisme te bestrijden.

    Geleend van tweakers.net/…/…

  76. Het woord avatar komt oorspronkelijk uit het Sanskriet. In de Hindoeïstische filosofie betekent het incarneren of verschijnen van een (abstracte) god in de wereld in de persoon van een levend wezen.

  77. In Hinduism, Avatar or Avatāra (Devanagari ???????, Sanskrit for “descent” [viz., from heaven to earth]) refers to a deliberate descent of a deity from heaven to earth, and is mostly translated into English as “incarnation”, but more accurately as “appearance” or “manifestation”.[1]

    — tot zover —

  78. Theo of Teo is een jongensnaam, die ontstaan is als afkorting van de jongensnamen Theodoor (van het Latijn, staat voor Godsgeschenk) Theodorus of Theofiel. De vrouwelijke variant van deze naam is Thea,Theodora,Doortje

    -ha, die zit.-

  79. Tot zover deze schriftlezing. Tim bedankt. Zijn er voordat de smileys etc. als avatar werden bestempeld, eigenlijk wel zichtbare beelden van Avatars uit de oude tijden van de Sanskrieters, of gold daar ook zoiets als een godenafbeeldigsverbod? Zo maar een gedachte.

  80. Tim, nogmaals bedankt. Ik wist, voordat je je vraag van 21.21 uur stelde, totaal niet wat een Avatar was. Dus weer: nooit te oud om wat bij te leren.

  81. Goedemorgen,

    Tim gefeliciteerd.

    Hattem ligt weer verscholen onder het witte tapijt. Straks even lekker met woef de sneeuw in.
    Zo eerst onze dochter met scoot en slee naar school brengen.

  82. Bericht door dick, op 29 januari 2010 om 10:50
    PC-problemen bij onze pliesie: Vreemd dat die (zeer) dure ingehuurde “computerexperts” dat niet kunnen verhelpen. Het is natuurlijk ook gemeenschapsgeld. Weet jij daar wat over Plantje?

    Beetje late reactie…

    Ik weet er zo niets van, maar ik vind het wel een zeeeeer vreemde zaak!

    Goeiemorgen trouwens! Ik ga maar eens rustig aan naar Grunn hobbelen…

  83. Goedemorgen deze hele witte morgen!

    Toen ik wakker werd om 10 over half 6 was de straat een beetje wit toen mijn moeder wakker werd om half 6 lag er nog niks. En een uur later, man man man:D

    Plantje, ff checkuh, was jij zaterdagmiddag in het HC tussen 12 en half 2? In het grijs?

  84. Iemand gister nog Studio voetbal gezien?
    Geheel in het teken van Feyenoord-Ajax was Jan Everse er te gast. Oud-speler van zowel Feyenoord (1973-1977) als Ajax (1977-1980)

    Vanavond eigenlijk eens Toren-C kijken. Moet soms ook wel leuk zijn.

  85. Oh ja Dick wat ik nog kwijt wilde, Suarez had wel een penal kunnen krijgen. Ik persoonlijk had m ook niet gegeven omdat ik de overtreding te licht vond maar het is wel iets waar ze hem wel voor geven.

    Yvonne wat een prachtig kereltje zeg!

    Plantje, als ik het zeker was had ik je ff een hand komen geven maar irl ben je net ietsie breder dan op de foto dus wist niet zeker;D:D Het is nou de tweede x dat we op zaterdagmiddag aan het sporten zijn geweest en ik moet zeggen, tis lekker rustig dan!

  86. Health Center van Achmea. Natascha en ik hockeyen toch niet Dick! 😉

    Dat ik een keer voor VVD op kom in een ander draadje hoeft niet in te houden dat… 😀

    Plantje, als ik het zeker was had ik je ff een hand komen geven maar irl ben je net ietsie breder dan op de foto dus wist niet zeker Het is nou de tweede x dat we op zaterdagmiddag aan het sporten zijn geweest en ik moet zeggen, tis lekker rustig dan!

    Haha! Ik ben vrij klein inderdaad 😉
    Zeker…op zaterdag is het lekker sporten! Jammer, dat het SPA dinges het niet deed.
    Je kunt gewoon naar me toe stappen hoor!

  87. Weet het niet meer met jou Plantje, je komt ook al voor de VVD op en ondanks dat er bij de hockey een grotere mix van mensen ontstaat. Lopen er ook nog veel van “verhevenen” (zichzelf zo voelend of neerkijkend op).

  88. Wat eerlijk Natas! Hebben we het maar niet meer over die handsbal tegen de 16 aan. PSVouw is minder bezig. Twente pakt de punten wel: zondag tegen Ajax. maar je 9 punten achter op 2 teams 😮

  89. Bericht door dick, op 1 februari 2010 om 10:19
    Weet het niet meer met jou Plantje, je komt ook al voor de VVD op en ondanks dat er bij de hockey een grotere mix van mensen ontstaat. Lopen er ook nog veel van “verhevenen” (zichzelf zo voelend of neerkijkend op).

    Maar Dick, dat is toch ook jouw grote kracht? 😉 We kunnen je moeilijk echt helemaaaaal inschatten 😛

  90. Je moet me geheugen even opfrissen Dick, handsbal? Affelay vond de 3-0 tegen Feyenoord geflatteerd? Ik vond Feyenoord gewoon beter.

    Komt goed plantje!

    Tim gefeliciteerd met je broertje!:D

  91. Is dat zo

    Affelay vond de 3-0 tegen Feyenoord geflatteerd?

    Hahaha, mooie afgang!

    Heb alleen Studio Sport gezien. Volgens mij Vlaar? Grote blonde leek bewust met zijn hand naar de bal te gaan. Zou bij G. kijken maar door miscommunicatie zat ik op de fiets voor een verjaardag toen mij de uitnodiging ter ore kwam….volgens week dan maar tegen Twente.

  92. Oke dat heb ik dan dus inderdaad gemist. Moet wel zeggen dat ik Suarez weinig opvallend vond! Of de 17 jarige de Vrij deed het zo goed, kan natuurlijk ook hahaha….

    Ja Affie was een beetje bijdehand tegen de h*ernalist maar die liet zich er niet door van de wijs brengen.

    Ah zonde nou ja dan idd volgende week maar.

  93. Vind het wel mooi als voetballers een beetje assertief tegen de media zijn. Wekelijks kun je in Johan-3’blaadje weer gestroomlijnde en saaie verhalen lezen. Dit heb ik ook gehoord

    Moet wel zeggen dat ik Suarez weinig opvallend vond! Of de 17 jarige de Vrij deed het zo goed, kan natuurlijk ook hahaha….

  94. Ja in me hoofd wel plantje maar me voeten, brrrr die zijn zoooo koud hahaha

    Als Affie m er nou vervolgens had uitgelult wel maar hij gaf zo snel toe….

  95. Ook ik heb studio *j*x gezien. Het was weer alleen *j*x wat eruit werd gelicht.
    Handsbal Oleguer?
    Natrappen in het klokkenspel van ahmadi?
    Uitdagen van Demy tegen het Feyenoord publiek?

    Uiteraard niets van laten zien.
    >:(

  96. Uhm dat heb ik tijdens de wedstrijd ook niet gezien Edwin? Ik stond wel zowat IN de televisie met die schwalbe van Jon Dahl, in eerste instantie leek het net of ie echt werd gepakt.

    Hier en daar was de scheids wat inconseqent aan beide kanten maar ik vond het een leuke pot om naar te kijken.

    Ik heb stekenlenburg trouwens nog nooit zo kwaad gezien op zijn medespeler, wat was die gast aan het schelden zeg:D en terecht.

    Ah fijn de enige echte klassiekers van dit seizoen zijn weer voorbij (evt bekerfinale nog) op naar 14 maart!!

  97. De PvdA vindt het te koud om campagne te voeren en pleit daarom voor uitstel van de gemeenteraadsverkiezingen.

    In schriftelijke vragen aan staatssecretaris Bijleveld (Binnenlandse Zaken) stellen de Kamerleden Heijnen en Kalma dat de kou het campagnevoeren belemmert.

    Een woordvoerder laat weten dat het verzoek geen betrekking heeft op de verkiezingen van 3 maart aanstaande, aangezien het daarvoor te laat is.

    De gemeenteraadsverkiezingen zijn standaard in de maand maart. De PvdA wil dat de minister onderzoekt wat de voor- en nadelen zijn van uitstel van de verkiezingen naar een moment waarop het warmer is.

    Ook vragen ze een onderzoek naar het effect van het weer op het opkomstpercentage.

    De SP laat in een reactie weten de PvdA te willen helpen door hen 500 mutsen aan te bieden. “Wouter Bos heeft gezegd dat de partij meer naar links moet kijken. In dat geval willen we onze linkse vrienden graag helpen”, aldus SP-Kamerlid Ronald van Raak.

    © NU.nl

  98. Na zijn vertrek bij RKC Waalwijk is Anton Jongsma vrij om te gaan en staan waar hij wil. De middenvelder mag meetrainen bij FC Zwolle en FC Groningen, clubs waar hij al eerder actief was, zo meldt De Stentor.

    De 27-jarige Jongsma is volgens de regionale krant in gesprek met FC Zwolle over een terugkeer bij die club. Anderhalf seizoen geleden verliet hij Zwolle voor RKC Waalwijk, waar hij vorig seizoen nog dertig competitieduels voor speelde. Tijdens de huidige jaargang speelde Jongsma, mede door blessures, slechts eenmaal.

    “Jongsma is weer fit. Hij kan bij Zwolle komen trainen als er geen afkoopsom betaald hoeft te worden”, zegt technisch manager Bert Konterman tegenover De Stentor. Bij FC Groningen, de club waar Jongsma debuteerde in het betaald voetbal, mag hij zijn conditie op peil houden.

    Naast Jongsma is ook Jeffrey van den Berg in beeld als mogelijke versterking. De linkerspits is transfervrij na het faillissement van HFC Haarlem. “In feite hebben we helemaal geen nieuwe jongens nodig. Dit valt onder het kopje meevallers”, zo zegt Konterman over de twintigjarige Van den Berg, die nu op proef mee kan draaien bij FC Zwolle.

  99. @ QM, kom je niet meer bij Henk langs?; Zo gek lijkt me het voorstel niet. Er zijn er ongetwijfeld wat mee eens. Neem aan dat niemand op die comedy zicht te wachten in een ijzig koude winter. Natuurlijk komen er bij (zo’n grote kans op) ontoegankelijk weer, minder mensen naar de stembus.

  100. Nou dan doen de partijen toch een mooie aktie, samen? Busjes inzetten om de mensen naar het stembureau te rijden? Desnoods rijden ze zelf wel hun auto?

    Goed idee?

    Ik opper maar wat hoor, de SP flikte dat ook met het referendum.

  101. De verkiezingen zijn 3 Maart,ik heb PIET P gebeld en die voorspelt dat er dan geen Elfstedentocht is.Ik vind dat iedere Partij toch dezelfde narigheid heeft wat het weer betreft,nu maar zien wie daar het beste mee om kan gaan.

  102. De datum naar de lente verschuiven is natuurlijk het simpelst. Ook het prettigst om campagne te vieren, kan ik me voorstellen.
    Oud busje inzetten gebeurt hier ook al op het VVD-draadje. Hier alleen om er mee te pronken. Iemand van “zusterpartij-D’66” doet niet anders als de kwaliteit en het merk van het busje bespreken. Alsof het daar over gaat. Gaaaaaaaaaaaaaap.

    Duidelijk is wel dat het materiële erg belangrijk voor ze is.

  103. Juist nu met het koude weer kunnen ze laten zien dat ze er ECHT voor gaan. Jammer weer, gemiste kans. Wie gaat er nou stemmen op WATJES.
    😀

  104. Ik bedoelde het campagne voeren. 😀

    Bericht door dick, op 1 februari 2010 om 13:52
    Edwin, jij gelooft niet dat de opkomst lager is bij slecht weer

    Het ligt eraan, wat voor een weer. Storm met regen of te warm (in maart) ;):D:D

  105. Ernstig, De TeleTroepToeTerT weet het ideetje al weer ernstig te verdraaien en vervormen. Helaas mag ik het “oneerlijke berichtgevings-geluid” hier niet plaatsen. Zie de digitale “Joop”. Dan maar integraal:

    Telegraaf-media doen alsof ze dom zijn
    PvdA zou komende gemeenteraadsverkiezingen willen uitstellen… ANP-bericht waar ze dat op baseren zegt duidelijk iets anders…
    Een storm van gemaakte verontwaardiging is bij de Telegraaf-media, waaronder telegraaf.nl en geenstijl.nl, opgestoken. De PvdA zou hebben voorgesteld om de komende gemeenteraadsverkiezingen uit te stellen. Niets is echter minder waar. Tweede Kamerleden van de PvdA hebben aan staatssecretaris Ank Bijleveld (Binnenlandse Zaken) gevraagd om te onderzoeken of het in de toekomst mogelijk zou zijn om de verkiezingen op een later moment in het jaar te houden. Dit staat overigens duidelijk vermeld in het ANP-bericht waarop de Telegraaf-media hun suggestieve berichtgeving baseren.

    De Stijllozen & De TeleTroepToeTerT anti progressief Nederland? Hoe kom je erbij!?!??! :o:o:o Maar ja, de TeleTroepToeTerT heeft natuurlijk al een jaar of 70 ervaring in verdraaien en meehuilen.

  106. Zou het één met het ander te maken hebben Edwin? Zonder campagne geen verkiezingen?

    En alsjeblieft, jij trapt in watjes-beeldvorming….je stemt zeker ook op de knapste vrouw?

  107. Wie zegt nou dat het 3 Maart slecht weer is ,wat een onzin.Als het werkelijk spiegelglad is heeft dat natuurlijk invloed op de opkomst,maar mensen #MAART

  108. Ach Dick eerst karnaval en dan verkiezingen we vallen van het ene feest in het andere.Ol de Zakken heb ik nog niet genoeg.Ze zijn haast niet in de kantine te vinden met dit schaatsweer

  109. anders wel frapant dat er juiist nu, met dit weer om uitstel wordt gevraagd. het zou mij niets verbazen dat het een met het ander samenhangt. maar van die pvda kontedraaiers zullen we t wel niet horen.

  110. Dat zijn de enstigste berichten Wichert: Olde Zakk’n verenigt u! Kom er zaterdag aardig wat tegen. Zal wel een beetje reclame maken.
    Ach, ja we rollen die lente zo in, maar verdorie net nog bij de lunchwandeling. Moest je bij elke stap uikijken dat je niet weggleed.

    In hunkerende afwachting van het voorjaarszonnetje,

    verblijf ik

  111. Dick, zoals vaker is gemeld. ben ik geen forumist op de site van willem. willem is mijn oude buurman die ik jaren ken en waarvan ik het schandalig vindt hoe ze met m omgaan daar op dat forum. bovenstaand bericht geeft wellicht meer te zeggen over jezelf dan over mij. in ieder geval lees ik met veel plezier de wakkerste krant van het land.

  112. Bericht door verdieping, op 1 februari 2010 om 14:30
    anders wel frapant dat er juiist nu, met dit weer om uitstel wordt gevraagd. het zou mij niets verbazen dat het een met het ander samenhangt. maar van die pvda kontedraaiers zullen we t wel niet horen.

    LOL Maar laten we eerlijk wezen de grootste kontedraaiers zijn toch wel D66.

  113. @ Verdieping: Zijn we dat in elk geval eens Verdieping

    Ben geen forumist op de site van willem. willem is mijn oude buurman die ik jaren ken en waarvan ik het schandalig vindt hoe ze met m omgaan daar op dat forum.

    . Dacht dat jij er ook wel eens tussen had gezeten. Heb er zelf wel een tijdje gereageerd, maar het begon ernstig digitaal te stinken. Triest dat ze allen gevlogen zijn. Gelukkig mag je lezen wat je wilt in dit land. Nu begrijp ik wat meer waar je je afgunst vandaan haalt en mee deelt.

  114. @ Verdieping; Maar wat bedoel je met “zeggen over”. Wil je beweren dat complottheoriën creeeren en op zich heen roeptoeteren niet aan de TeleTroepToeTerT besteed is?

  115. @ Derk, wat is daar voor vreemds aan? Zoveel mensen worden geprovoceerd door sneeuw-/ijsballen als ze daar op reageren word het alleen maar erger tot de bewoner kwaad naar buiten stormt. Dom ja….zeker. Ook voor zijn eigen gemoedstoestand.

    Maar Drinkman wilde niet weg, stoof over de bar en sloeg de barkeeper. Bij de gratie gods kwam er geen aangifte. moet je voor de gein eens lezen wat de PVV voor straffen voor dat gespuis in het verschiet heeft!
    Nu….”in die foute tent kom ik nooit weer. Zal ook wel een Linkse tent zijn geweest”….zegt natuurlijk veel over iemand…..heel veel!

    Wat stem jij Derk?

  116. Braafheid is definitief weg bij Bayern M?nchen. De vleugelverdediger heeft Louis van Gaal niet kunnen overtuigen en mag de rest van het seizoen op huurbasis spelen bij het Schotse Celtic.

  117. Dat verhaal bleek later ook weer door de media opgeblazen te zijn. Achja overal wat he.
    Wat ik ga stemmen? Hier in Zwartewaterland weet ik het nog niet, bezoek soms wel inloopavonden maar naar die met gospel gezang ect die sla ik over. Ik ben nog aan het denken dus.

    Triest bericht net 2 mensen overleden op de dijk hier in genemuiden. Fataal auto ongeluk ( dus van genemuiden naar de dijk toe)

  118. Jazeker en het lijkt mij ook duidelijk dat ze bij de redactie van de sympathiekste krant van nederland ook zat zijn van die miljarden verkwistende bos en zijn kouwelijke-achterban.

  119. Je kent hun geschiedenis ook? En hun opruiiende drang complottheoriën in de maatschappij te blazen. Hun sensatiedrang, hun voorkeur voor TON toen VVD en nu “De Gillende”? Hun stalken van BN-ers…..voor jou? Hun censuur in de digitale reacties? Hun overdrijven en nep-belangrijkmaken van items middels Oorlogs-chocoladeletters? Tja, zal wel want je bent fan van “de goorste zwarte handenmaker van NL”.

    Veel plezier ermee. Maar kom me niet met aanames die op dat vod gebasseerd zijn.

  120. Haha werk je bij de TeleTroepToeTerT Tim? Nee hoor, ze stellen voor om de arbeid naar een aantrekkelijker tijdstip te verplaatsen. Zodat de opkomst en de werving er niet onder leiden. Voorstel dus, en uitstel….Arbeit wordt altijd op prijs gesteld. Wel goed lezen Tim.
    Gelukkig zijn er nog mensen met ideeen. Mensen die zelf nergens mee komen enkel alles afzeiken hebben we genoeg
    😉

    Gefeliciteerd met je broer(tje?):D:D:D

  121. Broertje ja ;)..

    En toch vind ik het raaar om de verkiezingen uit te stellen totdat het wat minder koud is. Ik denk dat ik maar een voorstel ga indienen voor geen school in de winter. Veel te koud om te fietsen.

  122. En alsjeblieft, jij trapt in watjes-beeldvorming….je stemt zeker ook op de knapste vrouw?

    Watjes beeldvorming???
    Hoe bedoel je?

    Dat is toch echt iets wat bij mij opkomt. Dat haal ik echt niet een rechts medium.
    😀

    Ps; ik hoorde laatst iemand roepen dat de volkskrant recht is.
    Heb ik wat gemist?
    😀

  123. Tim het is al erg genoeg dat we de gakballen ook al wat later moeten nuttigen. Wat dat betreft mag voor mij de sneeuw om 17.00 uur weg zijn;):D

  124. @ Edwin; Jij repte over “watjes”, door mensen als watjes neer te zetten doe je aan beeldvorming.
    * wie heeft het nou over een rechts-medium?
    Maar ik vind die comedy over dat ideetje inmiddels al weer zo overdreven.
    * Volkskrant is vrogger een stuk progressiever geweest en Katholiek. Heb er nixxx mee. Vind hun zeer gevarieerde opinie-site, met zeer uiteenlopende meningen, wel interessant. En Dr.Sigmund natuurlijk 😉

  125. BeeldBuisBode:

    DWDD volgens mij niet veel aan gezien de gasten en…Overkill Mu weer.

    22.00 Toren-C (N3)

    Nova (N2, 22:15)
    – Marco Kroon ontkent beschuldiging
    – Wellink voor de commissie-De Wit
    – Wat maakt de Franse identiteit? President Sarkozy startte een nationale maatschappelijke discussie

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    Te gast, o.a.: Huub Stapel en Rita Horst over de film ??IEP!??

  126. Als ik was uitgenodigd: Nou koko ik kan niet zaterdag 13 februari (ivm toetsweek), print maar een foto van mij uit en zet die daar maar neer, bewaar die gakballen maar.

  127. Dick, waar komt die diepgewortelde woede tov de sympathiekste krant van nederland toch vandaan?
    regelmatig proef ik in je stukjes een ongeremde drang om deze krant op alle mogelijke manieren af te moeten zeiken.
    Zit er iets dwars, of heb je toevallig een verleden als bezorger bij de telegraaf?

  128. @ Verdieping. Heb je onder een steen gelegen. Kijk maar eens op Wiki en vanmiddag stipte ik al wat feiten aan. Bezorger? 🙂 Zwartere vingers kun je niet krijgen. Denk dat het mijn hang naar de waarheid is, probeer oprecht in het leven te staan; zei staan er haaks op. Maar veel plezier met jou ding.

  129. Nou spijt me geweldig Verdieping maar ik vind de telegraaf net zo vreselijk als de stentor, trekken alles uit zijn verband. Zijn niet mijn krantjes!

  130. Eens Natas, De Sensator is inderdaad de sensatiekant opgegaan. Waarschijnlijk een noodsprong om te overleven. Heb van beiden een voorbeeld van bijzonder slechte, super gluiperige/sensatie ho*rnalistiek. Zal het hier niet gebruiken, want het is toen al met de kranten kortgesloten. Ze erkenden hun foute werkwijze.

  131. Foute werkwijze? Zo zou ik het in het geval van de Telegraaf niet willen noemen.
    Er zijn een flink aantal maatschappelijke problemen. Een daar bijkomend probleem is dat men zich niet serieus genomen voelt worden door de politiek.
    Er zijn teveel media welke leven van de nuance. Het enige wat ze doen is nuanceren om op die manier overal vriendjes te behouden en tussen alles door te glippen. Dit wekt veel frustratie op bij de gemiddelde mens. De Telegraaf is een krant welke op haar manier de kop boven het maaiveld durft uit te steken en de beestjes bij de naam durft te noemen.
    Ik kan me voorstellen dat wanneer je je afschermt voor populisme en je alleen bezig houdt met het lezen van linksere media de Telegraaf anders op je over komt dan wanneer je maatschappelijke problemen zelf ervaart, kritisch bent, niet van het grijze gebied houdt maar meer van “ja” of “nee”, en behoefte hebt aan maatschappelijk sociale erkenning.

  132. @ Jacco:
    kop durft? Da’s puur commerieel belang.
    beesie bij naam? Idd BN-ers lastig vallen tot het vervelendst en beschamendst aan toe. Omwille van de omzet. Rioolh*ernalistiek.
    beesie bij naam? Deden ze in WO-II ook. Zie Wiki.
    Haha: Mensen die de TeleTroepToeTerT een fout-sensatieblad vinden, zijn niet breed maatschappelijk georiënteerd. Kijken maar 1 kant op:

    Ik kan me voorstellen dat wanneer je je afschermt voor populisme en je alleen bezig houdt met het lezen van linksere media de Telegraaf

    Welterusten Jacco, maak je jezelf nog meer wijs?

    anders op je over komt dan wanneer je maatschappelijke problemen zelf ervaart.

    Daar had ik het juist over Jacco om 19:12!

    Zwolse kan je nog meer vertellen over haar ervaringen op hun censuurrijke draadje.

  133. Het is op dat moment wel heeeeeel druk bij de Pierik!

    Ik moet nog ff overleggen welk weekend we naar Den Haag (oma is jarig dat mag je natuurlijk niet meer missen) gaan. Ik geloof dat dat ook op die dag gepland stond.

    Mensen wat is er nou zo bijzonder aan dat duet van Kane en Carice van Houten? zie/hoor ik het niet of?

  134. Verdieping.

    De afkeer van de Telegraaf is te lezen in het onlangs uitgekomen boek,,Het geheim van De Telegraaf,, van Mariette Wolf.(uitgeverij Boom).

    De Telegraaf kreeg niet voor niets een een verschijnings verbod in 1945 tot 12 september 1949.

    Met name sinds oktober 1944 was het een zeer foute krant onder leiding van vader Hak en zoon Hakkie Holdert.

    Met als absolute dieptepunt het antisemitische commentaar op ,,,Ter Overdenking,,, .

  135. Vandaag nog weer, willens en wetens, hoe super-onbelangrijk ook. Als ze het kunnen verdraaien en de lezers kunnen laten lezen wat ze willen lezen….mag blijkbaar alles. Zie post van 14:00

    Telegraaf-media doen alsof ze dom zijn
    Volgens Telegraaf-media was er een plan de komende gemeenteraadsverkiezingen te willen uitstellen… ANP-bericht waar ze dat op baseren zegt duidelijk iets anders…

  136. Jacco.Het enige wat ze doen is nuanceren om op die manier overal vriendjes te behouden en tussen alles door te glippen. Dit wekt veel frustratie op bij de gemiddelde mens. De Telegraaf is een krant welke op haar manier de kop boven het maaiveld durft uit te steken en de beestjes bij de naam durft te noemen.
    ——————————————————————– De enigste vriendjes komen uit de rechtste tot ultra rechtse hoek van de Telegraaf.
    Zelfs de weergave van het nieuws wordt gebracht met een knipoog naar de reaguurders van Geert de Gillende.
    Ze houden in ieder geval hun status van facistische krant tot op heden in stand.

  137. Berlusconi wil Israël bij EU
    Italiaanse premier noemt toetreding ‘zijn grootste verlangen’
    De Italiaanse premier Berlusconi wil dat Israël lid wordt van de Europese Unie. Berlusconi brengt een driedaags bezoek aan Israël in gezelschap van maar liefst acht ministers. Samen met Israëlische collega’s werd een kabinetsvergadering gehouden.

  138. Op 13 februari kan ik wel. Met de drukte valt het wel mee op dat moment omdat die carnavalsmalloten al weg zijn ;). Die optocht komt daar om ongeveer half drie langs. Moet ook nog een afspraak maken met Larry.

  139. Bericht door verdieping, op 1 februari 2010 om 20:54
    Pfffffff, 60 jaar na dato. Zitten hak en zijn zoon nog steeds in het bestuur dan?

    ——————————————————————–

    Gelukkig niet maar hun erfgoed wel.

  140. ASSENDORPER zoals ik het nu lees ga ik meer betalen want ik rook. Als jij die gakballen en bier laat staan kom je goedkoop uit, maarja…….

  141. @Derk, ik rook er ook nog bij. Eigenlijk moeten wij korting krijgen omdat wij meer risico lopen om het aardse plotseling te verlaten. Iemand die “gezond” leeft gaat vaak op den duur (jarenlang} sukkelen en dat zijn de duursten. Bovendien betaal ik heel veel accijns op mijn leefgewoonten. En dan heb ik het nog niet eens over de AOW en het pensioen waar ik misschien helemaal niet een beroep op hoef te doen.

  142. Goedemorgen,
    Er zal vast nog wel meer vallen dan dit beetje, in ieder geval kan iedereen nu redelijk op tijd komen. Geen gefrustreerde ondernemers en geen domme mutsen meer ;):D

  143. mentor BZ geen idee waar BZ voor staat maar ik ben dan vaak in de mediamarkt of in de stad te vinden :+… Niet de bedoeling maar ja om nou alles te doen wat de bedoeling is >_

  144. haha

    Bericht door Admin., op 17 oktober 2006 om 09:14
    Ter info: Weblog Zwolle scoorde maandag meer dan 4.000 hits. Zwolle weet de Weblog te vinden. Als alle oud-bezoekers de nieuwe website gevonden hebben zal het aantal wellicht nog meer worden.

    hoeveel zijn dat er nu

  145. @ Tim, wat is er voor China’s chantage te zeggen en tegen de dalai lama, die namens een door China onderdrukt volk spreekt?

    Wens je veel keus in de MediaMarkt. Zaterdag moet het een gekkenhuis zijn geweest van mensen en auto’s. Oorzaak? 20% korting.

  146. Glasvezel in Zwolle Met postcodecheck WANNEER ZIJN WIJ AAN DE BEURT?

    Schijnt in Zwolle tot de wijkcentrale te komen. Elders gehoord dat het echt in de woonkamer komt.
    Is niet duur: ??45,- voor onbeperkt bellen, interactieve tv (met 2 digitale ontvangers), 3 mb download en 0,5 upload , het goedkoopste pakket.

  147. Oeps, helemaal vergeten.
    Duidendmaal excuses….

    Bericht door Koko Hattem, op 2 februari 2010 om 08:37
    Edwin wil je Tim wel ff met u aanspreken

    Moet iedereen met u aangesproken worden?

  148. Gezellig? VERTEL VERTEL!!

    Morgen mensen! Ben maar voor de zekerheid lopend naar t werk gegaan, dan krijg je tenminste ook geen domme mutsen zooi op de weg:D;D

  149. Valt me nu pas op dat bij de banner-carrousel hier bovenaan de Christen Unie en D66 ontbreken. Waarom?

    =========

    Die wensten op deze wijze niet aan campagne te doen (ze hebben budgetten).

Reacties zijn gesloten.