Algemeen Log 83

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier. 

alg._log.jpg

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 84 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

262 gedachten over “Algemeen Log 83”

  1. Mooi discussie-onderwerp. Mijn vrouw geloofd het niet. Mijn beide collega’s hier wel…..maar het IS wel zo.

    Vroeg ze net of mijn radio niet te hard stond….mwwwwooooo. Had em namelijk digitaal op VERONICA….Nu De Dijk (overigens). Hij kwam van 3fm en dan gaat ie HARDER!

    Zoals tv-zappen van de publieken naar de commersjelen HARDER gaat. Hun reclame volgens mij nog HARDER. Beïnvloeding mensen, zonder dat we er grip op hebben……benieuwd naar jullie meningen en probeer anders eens?

  2. Bericht door Inge, op 11 februari 2010 om 12:40
    @natas, dat vind ik nog weer iets anders. Zwanger raken door verkrachting……

    Tja het is zo’n omslachtig iets voor de vrouwen maar… Eigenlijk zou de verkrachter het kind moeten opvoeden (Als deze daar uberhaupt toe in staat is, zucht…)
    lastige kwestie.

    ——

    Timmie….The Temper Trap – Sweet Disposition raakt nu wel uit vrees ik smilies/shocked.gifsmilies/shocked.gifsmilies/shocked.gif

    Moet je SMS’en 😉

    ——

    Bericht door Plantje, op 11 februari 2010 om 14:08
    Ik had mezelf overigens rechtser verwacht… Maar ik vond de (overigens zeer suggestieve) stellingen te ver gaan hier en daar!

    Het gaat daar ook om extreem rechts he. Als je heel erg rechts zit hoor je bij de harige kale-koppen gemeenschap. Neem voor jezelf aan dat je bij 90 “normaal-rechts” bent.

    ——

    Ik ben ook meer van echt stevige gitaarmuziek. Zoals Fear factory, rage against the machine.

    R.A.t.M. 🙂 Goed zo 🙂

    ——

    Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 15:00
    Haha WF; Willem is er nog STEEDS van overtuigd dat tante TON de leus van hem gejat heeft!

    Is toch ook zo. Gezien de data van zijn gebruik, en ze had toch toegegeven?

    ——

    Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 15:38

    Zet in op Tim (ToTo weet de quotering wel) dat hij thuiskomt van school, bakkie thee erbij …… inlogt en gewoon goud pakt op de ’83 smilies/angry.gif

    Nou ik zit te wachten 😀 Tot nu toe heb ik nog maar 1 punt :(…. En dan issie er al ondertussen. Putverdeurie toch.

  3. Oneens

    Bericht door ja-tja, op 11 februari 2010 om 15:39
    denk toch dat hier de chat-weblog- moet komensmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif

    Er moet een chat komen én een algemene log. Met elkaar kletsen kan in de chat maar sommige posts vind ik leuk om te lezen als ik uit school kom (bijvoorbeeld), dus als je niet online bent is dat makkelijker na te lezen.

  4. Nou heb ik toch wel even een recordje gemaakt mensen. De 450e post in één topic. Rondje voor iedereen! (en aangezien ik dat vind, doen we het zonder alcohol! Dus geen “is d’r nog koud pils” reacties hier!)

  5. Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 16:49
    Heb verdeurie nog geen poster van Wilhelm gezien smilies/angry.gifsmilies/angry.gifsmilies/angry.gif

    Emmawijk. Moet je wel ff de poster van solidara wegkrabben.

  6. Een glaasje water voor dick…

    Zo ik hoef niets meer te doen neem ik er ook een Proost!

    tut tut, geen alcohol nu.

    Kampen en Zwolle blijven groeien
    10-02-2010 14:49 | Van onze correspondent

    KAMPEN ?? Tot 2040 blijft het inwonertal van Kampen en Zwolle fors groeien. Dat blijkt uit een notitie van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

    De notitie, die woensdag via de gemeente Kampen naar buiten is gebracht, is volgens het college van burgemeester en wethouders een bevestiging van het woningbouwbeleid van de stad.

    De groei of krimp van het inwonertal van Kampen is al maanden onderwerp van debat in de gemeenteraad. Voor- en tegenstanders van de bouw van meer dan duizend woningen rond de toekomstige zijtak van de IJssel ten zuiden van de stad bestoken elkaar met tegenstrijdige gegevens.

    Uit de nieuwe notitie van het CBS blijkt dat in de periode tot 2025 Kampen een sterke bevolkingsgroei mag verwachten. Voor de periode tot 2040 geldt hetzelfde.

    De ⤝regionale prognose 2009-2040⤝ van het CBS behandelt de vergrijzing en de omslag van groei naar krimp in de bevolking. Volgens het CBS krijgen vooral gemeenten in Zeeland, Groningen en Zuid-Limburg?? te maken met sterke krimp. De Randstad en Almere zullen sterk blijven groeien. Ook universiteitssteden en steden met een sterke economische structuur zullen blijven groeien. In Groningen, Nijmegen, Amersfoort, Tilburg en Zwolle zal het inwonertal toenemen met 20.000 tot 30.000.

    Gemeenten als Heerde en Zwartewaterland zullen fors krimpen. Kampen en de Noordoostpolder daarentegen zullen een sterke groei (meer dan 5 procent) kennen. ⤸Deze cijfers bevestigen die van onze structuurvisie⤝, zegt burgemeester Koelewijn van de gemeente Kampen. In deze visie op de ontwikkelingen in de stad tot 2030 zal de gemeente groeien van 50.000 tot circa 60.000 inwoners. Deze cijfers zijn ook gebruikt om aan te geven dat de woningen langs de bypass nodig zijn.

    Volgens de stichting Werkgroep Zwartendijk ??die tegen de bouw van woningen langs de bypass is?? zal de stad tot 2025 niet verder gegroeid zijn dan ruim 50.000 inwoners. Ze baseert zich op CBS-cijfers uit 2005.

    ref. dagblad. (online, overtypen doe ik natuurlijk niet aan).

  7. Tim er zit hier een 5 in de klok dus nemen we er een 😀 😀 😀

    ————————

    foto verwijderd, haalde de hele site uit verband

  8. @ Tim:

    VS mag niet in Europese bankzaken snuffelen
    Europees Parlement stemt met grote meerderheid tegen akkoord dat VS inzage zou geven… Socialisten en Groenen steunen motie Liberalen… Privacy van burger veilig gesteld … VS wil gegevens om terrorisme te bestrijden, maar maakt niet duidelijk hoe
    De Verenigde Staten krijgen niet meer inzage in de banktransacties van personen en bedrijven in Europa. Het Europese Parlement heeft donderdag een akkoord daarover met grote meerderheid verworpen. De VS zeggen inzage in bankgegevens nodig te hebben om internationaal terrorisme te bestrijden. Het Europees Parlement vindt dat in het akkoord de privacy van Europese burgers niet is gewaarborgd. Bovendien is niet duidelijk wat er precies met de gegevens wordt gedaan.

  9. Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 17:03
    @ Tim:

    VS mag niet in Europese bankzaken snuffelen
    Europees Parlement stemt met grote meerderheid tegen akkoord dat VS inzage zou geven… Socialisten en Groenen steunen motie Liberalen… Privacy van burger veilig gesteld … VS wil gegevens om terrorisme te bestrijden, maar maakt niet duidelijk hoe
    De Verenigde Staten krijgen niet meer inzage in de banktransacties van personen en bedrijven in Europa. Het Europese Parlement heeft donderdag een akkoord daarover met grote meerderheid verworpen. De VS zeggen inzage in bankgegevens nodig te hebben om internationaal terrorisme te bestrijden. Het Europees Parlement vindt dat in het akkoord de privacy van Europese burgers niet is gewaarborgd. Bovendien is niet duidelijk wat er precies met de gegevens wordt gedaan.

    Human – Nonhuman
    1 – 0

  10. Bericht door dick, op 11 februari 2010 om 17:05
    @ Tim, die info per blog is niet zo interessant. Hoeveel post zijn er in totaal gedaan?
    Over 83 blogs? = gemiddeld?

    Ik zal eens kijken of ik vanavond tijd heb om te noteren… 🙂

    Iemand enig idee of er een cursus ‘morse’ bestaat?

  11. Bericht door Tim, op 11 februari 2010 om 17:05
    DEEEEERK!!!

    Ja Tim wat is er?

    BreedBeeldBuisBode

    Nova (N2, 22:15)
    – De euro is gered
    – Crisis in het betaalde voetbal***Hier ook al Natas! Straks wordt Margriet wéér ingevlogen?

    Sportjournaal (N3, 22:30)
    – Tennis: ABN Amro-toernooi Rotterdam
    – Olympische Winterspelen: berichten uit Vancouver, nog 1 dag te gaan

    GESCHIEDENIS: Andere tijden (N2, 21:25)
    Vandaag precies twintig jaar geleden kwam Nelson Mandela vrij. Andere Tijden blikt terug op de Nederlanders die destijds, soms met gevaar voor eigen leven, steun verleenden aan de strijd van het African National Congress (ANC) en Mandela tegen de apartheid

    CABARET: Micha Wertheim: Voor gevorderden (N3, 21:30)
    Na Micha Wertheim voor beginners volgt Wertheims tweede programma: Voor gevorderden. Daarin gaat de cabaratier, vanuit het idee dat de werkelijkheid slechts zijn droom is, alle richtingen uit. Intelligent, maar vooral ook erg grappig cabaret

  12. Deel 2:

    De wereld draait door (N3, 19:30)
    Tafelheer: Arie Boomsma
    – Jazzfanaat Edwin Rutten (EN OME WILLEM!!!!) versus Denise Jannah in een zangbattle
    – Singer-songwriter Blaudzun

    ATTENTIE!!!!!
    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    Wouter Bos in debat met Alexander Pechtold

  13. Hahaha Kwalbert en BramBaartmans:

    Pierre Kartner zal Albert Verlinde buiten opwachten als de presentator hem belachelijk blijft maken in zijn televisieprogramma RTL Boulevard. “Het is werkelijk bij de konijnen af. Als die man doorgaat, dan kom ik hem dat persoonlijk vertellen. Niet aan de desk, maar dan wacht ik hem buiten op,” zegt Kartner op de website Highlow.

    Kartner belooft de presentator niet direct te mishandelen.”Ik wil nuchter praten, want als je niet weet hoe de lijnen lopen, dan ben je of gek, of jaloers, maar er is iets met je aan de hand. Misschien heeft hij een verkeerd pilletje op. Je kunt niet aan de gang blijven over zo??n simpel liedje.”

  14. Amsterdams college weigert loonsverhoging
    Burgemeester en wethouders vragen Ter Horst om bevriezing van hun eigen salaris
    :D:D:D

    PVV’er Fritsma wil dubbel blijven vangen
    Lijsttrekker PVV Den Haag: keihard bezuinigen maar niet op mij

    Tijdens een debat voor de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag stelde PVV-lijsttrekker Sietse Fritsma de ene na de andere populistische bezuiniging voor (“Weg met het Residentieorkest!”), totdat D66-lijsttrekker Marjolein de Jong over zijn eigen dubbele gage begon.

    Fritsma wil het lidmaatschap van de gemeenteraad naast zijn Kamerlidmaatschap gaan doen. Het Haagse stadhuis ligt nog geen 250 meter verwijderd van het Binnenhof. Hij krijgt voor beide overheidsfuncties betaald (Kamer 7300 euro per maand, gemeenteraad 2100 euro per maand) alhoewel de werkzaamheden elkaar overlappen. De Jong: ‘Meneer Fritsma, doe eens een signaal. Lever een van die beide salarissen in’.

    Fritsma reageerde als door een wesp gestoken. ‘Wat een onzin. U weet niet waar u het over heeft.’ Vervolgens probeerde hij een jij-bak uit te delen omdat de Haagse D66 het Kamerlid Fatma Koser Kaya als lijstduwer op de onderste plaats van de kandidatenlijst heeft staan. “Die zou ook met voorkeurstemmen gekozen kunnen worden.” ‘Hypocriet!’ riep hij nog door het boe-geroep van het publiek.

    Er zijn lokale politici die in deze tijd van financiële crisis afzien van vergoedingen omdat ze al genoeg verdienen. Bekendste voorbeeld is de Rotterdamse PvdA-wethouder en ondernemer Hans Vervat die zijn maandsalaris van bijna 9000 euro stort in het Fonds Bijzondere Noden.
    ====================================================
    Bos: ‘Geen Nederlands geld voor Griekenland’
    Minister van Financiën spreekt EU-president Van Rompuy tegen, die zegt dat Europese Unie wel gaan doneren voor Griekse malaise
    Financiële steun in enigerlei vorm aan Griekenland is voor de Europese Unie als geheel of voor afzonderlijke lidstaten niet aan de orde. Minister Wouter Bos (Financiën) maakte dat donderdag duidelijk tijdens een debat in de Tweede Kamer.

    Hij benadrukte dat Griekenland zelf verantwoordelijk is voor het oplossen van zijn financiële problemen en eventueel extra maatregelen moet nemen, zo meldt onder meer Het Parool.

    Dit staat in schril contrast met het eerdere nieuws vandaag dat EU-president Herman van Rompuy bekendmaakte dat de regeringsleiders van de Europese Unie hebben besloten Griekenland te steunen in de schuldencrisis die de stabiliteit van de euro bedreigt. “We hebben een overeenkomst⤝, stelde Van Rompuy nadat hij in Brussel had vergaderd met de Griekse premier Papandreou, de Franse president Sarkozy en de Duitse bondskanselier Merkel.

    Van Rompuy gaf geen details. Dat zal hij aan het einde van de middag doen, na de informele top van de 27 regeringsleiders die vandaag in Brussel plaatsvindt.

    De Tweede Kamer heeft zich fel gekant tegen Nederlandse steun aan de Grieken. Volgens PvdA, VVD, SP en PVV kan het niet zo zijn dat de belastingbetaler hier moet opdraaien voor de financiële problemen in een ander land.

    ——-
    HUH CDA DAN????????????

  15. Amsterdams college weigert loonsverhoging
    Burgemeester en wethouders vragen Ter Horst om bevriezing van hun eigen salaris

    Stemmingmakerij. Er zit zeker iets aan te komen waar ze iets goed te maken hebben met de bevolking.

  16. @Dick

    Europarlement keert zich tegen Amerikaanse inzage in bankgegevens

    Door Joost Schellevis, donderdag 11 februari 2010 13:21, views: 8.597

    Het Europees Parlement wil niet dat de VS inzage krijgt in Europese bankgegevens. Een ruime meerderheid van het Europarlement stemde donderdag tegen de zogeheten Swift-overeenkomst met de Verenigde Staten.

    De Europese volksvertegenwoordiging volgt daarmee het advies van de Nederlandse Europarlementariër Jeanine Hennis-Plasschaert op. Zij bracht een rapport uit over de eenzijdige uitwisseling van bankgegevens met de Verenigde Staten, en adviseerde het parlement om daar tegen te stemmen. Donderdagmorgen deed het parlement dat ook: 378 parlementariërs stemden voor het verwerpen van het akkoord, terwijl 196 keer tegen werd gestemd. De overige 31 aanwezigen onthielden zich van stemming.

    Hennis-Plasschaert laat weten ‘ongelofelijk blij’ te zijn met de uitkomst van de stemming. “Ik had dit niet verwacht”, vertelt ze. Volgens haar werd de afgelopen weken vanuit zowel de Verenigde Staten als de Europese Unie de druk flink opgevoerd om het Swift-akkoord overeind te houden. “Het leek erop dat collega-parlementariërs onder die druk zouden gaan bezwijken”, zegt de VVD-politica.

    Overigens zegt Hennis-Plasschaert geen tegenstander te zijn van uitwisseling van bankgegevens. “Dat moet echter wel gericht gebeuren, dus geen massale overdracht van gegevens.” Ook vindt ze dat een uitwisseling twee kanten op moet werken; volgens het huidige verdrag zou Europa geen inzicht krijgen in bankgegevens van Amerikanen. Ze verwacht dat er binnenkort zal worden dooronderhandeld over de uitwisseling.

    Een week geleden werd al bekend dat Swift, het bedrijf dat de internationale betalingen afhandelt en de bankgegevens dus zou moeten afstaan, weigerde om aan de overeenkomst mee te werken. Het door de Nederlander Bessel Kok opgerichte en geleide bedrijf wilde dat er eerst een solide juridische basis voor de uitwisseling zou komen te liggen en wilde dat het Europees Parlement zich over de overeenkomst zou uitspreken. De Europese ministers van justitie besloten in 2009 om de overeenkomst met de Verenigde Staten over de toegang tot bankgegevens met negen maanden te verlengen, maar het Europees Parlement heeft dit ongedaan gemaakt.

  17. Ik zag zojuist een reclame flits op dit web voorbij komen van de SP.
    Moest ik denken aan gisteren.
    Gisteren dat verhaal van de SP en Margriet Twisterling in “twee vandaag” .
    Zag ook gisteren bij rtv oost, “En Dan Nog Even Dit”.
    Kijk maar op uitzending gemist, laatste blok.

    “Verder schuift Friso Schotanus aan. Friso heeft een duidelijke mening over de gemeenteraad van Zwolle die maandagavond heeft ingestemd met een garantstelling van een miljoen voor FC Zwolle. Daarmee kan de club een lening bij de bank afsluiten en hoopt FC Zwolle nieuwe sponsoren te vinden die willen investeren in de club. En wat gaat Ruud Gullit allemaal doen?”

    Dit was een veel positiever stuk dan van de SP.;)

  18. “We hebben een overeenkomst”. Kijk dat is een duidelijke uitspraak van Herman van Rompuy. Moet alleen nog worden goedgekeurd door de rest van de 27 leiders. Maar wat er ook gebeurt: Wouter Bos heeft als minister ingestemd met de 4 reeds genoemde partijen in de tweede kamer. Wordt toch nog donderen; JP niet naar Vancouver. Sneu.

  19. Griekenland liegt over tekort, komen in de problemen en de EU moet weer bijspringen om de euro (waarde, koers) te redden. Mijn mening (beetje bruut): eruit, met Griekenland. Zooitje. Als er een land wil toetreden moet er zoveel worden onderhandeld (logisch, moet ook), maar als je eenmaal erbij zit dan ben je een ‘friend-for-life’. Pff. Stom.

  20. Hoi Dick, die hardere reclames heb je ook op de publieken, neemt niet weg dat het verdomd irritant is, als ik niet wegzap zet ik het geluid altijd even uit. Dat bereiken ze er bij mij dan althans mee.

  21. Bericht door Papa, op 11 februari 2010 om 17:49
    “Verder schuift Friso Schotanus aan. Friso heeft een duidelijke mening over de gemeenteraad van Zwolle die maandagavond heeft ingestemd met een garantstelling van een miljoen voor FC Zwolle. Daarmee kan de club een lening bij de bank afsluiten en hoopt FC Zwolle nieuwe sponsoren te vinden die willen investeren in de club. En wat gaat Ruud Gullit allemaal doen?”

    Dit was een veel positiever stuk dan van de SP.

    Die Friso heeft ook een heel mooi boek over fc Zwolle geschreven.

  22. Merkwaardig: Op de twistvlietbrug staan nu twéé bussen achter elkaar te wachten voor de brug die open staat. Conclusies:
    a) De ene had veeeel vertraging en de andere is te vroeg vertrokken, of;
    b) Er is iets anders aan de hand

  23. Zojuist rond een uur of vijf gesignaleerd bij de fietsbrug over het kruispunt bij Westenholte…

    Weet iemand wat het antwoord was? (Of was zelfs een van de fotografen die erachter stonden van WLZ?)

    Fotootje

  24. @ Derk, Klopt, werd ook melding van gemaakt in het programma.
    Hij werd ook FC Zwolle trendwatcher * genoemd.
    Ik vond hem heel positief, aangaande onze FCZ.

    *Maar dit was naar aanleiding van Adjiedj Bakas, trendwatcher.
    Ook een interesante passage van het programma.

  25. Bericht door Tim; Mijn mening (beetje bruut): eruit, met Griekenland.

    Tuurlijk knul, en dan Spanje en Portugal ook maar meteen want die hebben het ook erg zwaar. Lekkere bondgenoot zouden we zijn als we zo zouden redeneren. 😮

  26. @drama123, 17:57, idd Wouter Bos doet uitstekend wat een kamermeerderheid wil in deze……Bovendien zegt Wouter IS er nog niet eens een aanvraag……Iedereen weet dat die Grieken hartstikke trots zijn dus misschien komt ie wel niet eens 😉

  27. Bedankt Joppuh, voor de bevestiging

    Joppuh, op 11 februari 2010 om 18:08
    Hoi Dick, die hardere reclames heb je ook op de publieken, neemt niet weg dat het verdomd irritant is, als ik niet wegzap zet ik het geluid altijd even uit. Dat bereiken ze er bij mij dan althans mee.

  28. Rita V. heeft een nieuwe naam voor Trots Op Nederland: TROTS. Tja, één woord is niet zo moeilijk als drie. Je moet je doelgroep wel tegemoetkomen.

  29. Zo Wie is de Mol en daarna een gedichtanalyse. Jongens wie helpt me op gang. Wat is dit voor crap.

    Een menigte

    Verbaasd merkte de moeder
    dat zij een menigte werd.

    Binnen enkele dagen was het
    gebeurd, bleek zij uiteengevallen
    in een waaier van vrouwen.

    De weerloos-blije liep daar
    van haar geheugen te genieten;

    de verslagene, die snel op weg
    wilde naar welke dood dan ook;

    de trieste die er niets van begreep,
    die alleen zachte vlindervleugels

    tegen de wangen van het kind
    zag slaan, onophoudelijk. Rond

    het groepje stormde de furie,
    pamfletten en woedende brieven

    in de handen. Achteraan ging
    de wanhoopsmoeder die al maanden
    de kapper niet had gezien.

    Hoe hen te hoeden, te zorgen dat elk
    de voeten in dezelfde richting sleept?

    Ons is iets overkomen, kan ze zeggen,
    wij zijn de menigte die moeder heet.

    En zij die in de verte aan het water
    staat, en wenkt, is een van ons.

    Anna Enquist
    uit: De tussentijd,
    De Arbeiderspers 2004

  30. Enig idee hoe vreselijk verslaafd aan WLZ alg log we zijn met z’n allen?

    Ik ben ong 6 uurtjes weg geweest maar het is niet meer te volgen!:D

    Oh ja Edwin, geen idee meer hoe Peter heette maar t zal ongetwijfeld met FCZ te maken hebben gehad. Truus de mier was 1 van de, het allereerst heette ik Priestress, had Alice destijds voor me bedacht want ik wist geen naam hahahaha pfff is alweer een jaar of 10 a 11 geleden.

    Dat forum van org heb ik geloof ik nooit zo heel erg actief aan meegedaan.

    @Dick
    Dat rode liedje heb ik serieus overwogen als binnenkomst lied op de bruiloft op het stadhuis, maar ja toen kwam die borsato met dochters en toen moest die het toch maar worden 😉

    @Inge
    Ha leuk, dat wist ik dus nog nie van jullie:D

    Nah ja ons verhaal is wel zo’n beetje bekend, het schijnt dat wij door meerderen al bij elkaar waren gebracht zonder dat we het zelf wisten. Ik in Lanzerote en Mars op t veld bij Zwolle;D

    @Tim
    Op zich vind ik je idee van de verkachter zou eigelijk moeten opvoeden niet zo gek, maar die vrouw wordt daar echt psygisch gesloopt als dat zo zijn

    Verder weet ik dus echt niet meer wat er allemaal wel en niet geschreven is pfff

  31. @Tim. gedicht van Anna E. Je zult vast wel handvatten voor analyse op school hebben gekregen. Daarnaast misschien: moeders moeten? altijd multi-tasken, of ze nou willen/kunnen of niet. Succes.

  32. @drama123, weet je al hoe je een dansmarieke invoegt? Zo nee, kijk dan even naar mijn bericht van gisteravond om 20:23 uur op het vorige Algemene Log. Succes:D.

  33. @drama123, als je iets niet kunt, vraag het dan maar even aan mij. Ik fungeer hier wel vaker als een soort helpdesk:):).

    @koko, reserveren is niet nodig. Stado houdt altijd wel een tafeltje vrij voor mij;D

  34. Meen je niet Natas?
    – Ben jij de eerste Willem’s-poster-spotter van Zwollywood 😮
    Zeg tegen Anneke (is mijn directrice), toen we naar een erg gezellig schoolfeest/ouderavond reden van de 2-ling: Goh hier hangt ook al geen poster van Willem…..Wat dacht je wat ze zei: “Wie is Willem?”

    Zucht….

  35. Wat donders jammer Natascha!

    Dat rode liedje heb ik serieus overwogen als binnenkomst lied op de bruiloft op het stadhuis, maar ja toen kwam die borsato met dochters en toen moest die het toch maar worden

  36. @ Helpdesk…wilde net foto’s maken met het gekregen apparaat van de “baas”. Zit ik gewoon de hele tijd te filmen….kreeg em niet meer op foto’s. Heb toen maar gedaan wat de helpdesk op het werk altijd zegt: Doe maar aan en uit….hielp ook geen f*ck. Nou ja ieder zijn ding vriendelijk moedertje Yvonne heeft de hele tijd gefilmd en brand het voor mij.

    2 vragen:
    – Waarom kan zij dat soort dingen wel….en mijn kids ook en ik niet?
    – WAT heb ik verkeerd gedaan aan dat foto- annex filmding? Het zal toch niet iets met geduld te maken hebben?

  37. @ AssendorperT….wakker worden, jij bent hier de zelfbenoemde helpdesk >:(>:(>:( Het hoeft toch verdeurie niet net zo lang te duren als bij ons op ’t werk 😮

  38. Ik denk bij het gedicht Tim op het moment dat je moeder bent, trekt iedereen aan je, je wil bovenal je moedr instinkt volgen, je partner wil aandacht, en je wil jezelf ook niet verliesen en zo sta je steeds in 2 strijd.

  39. @dick, ik moest even de broodtrommels voor morgen vullen. Maar je moet dat ding eerst uit zetten in plaats van aan en dan weer aan in plaats van uit. :D:D. Binnen 30 minuten antwoord van Assendorperhelpdesk daar kan geen andere helpdesk tegenop. 😀

  40. vandaag heeft een held zijn meissie ten huwelijk gevraagt door een spandoek aan de Westenholterbrug te hangen met de tekst: SONJA WIL JE TROUWEN en in de berm haar op te wachten met een rode roos. wat een held! haha! fotos?

  41. Goedemorgen allen,

    ASSENDORPER als helpdesk. HEEEEELLLLPPPP!!!!!

    SONJA??? misschien wel één van die DM’ers uit stadshagen, zal vast wel “ja ik wil” zeggen.

    Het was toch niet Jan R die daar met een roos uit eigen doos bij de wesenholterbgug stond:D:D

  42. Bericht door ingrid, op 11 februari 2010 om 23:09
    Ik denk bij het gedicht Tim op het moment dat je moeder bent, trekt iedereen aan je, je wil bovenal je moedr instinkt volgen, je partner wil aandacht, en je wil jezelf ook niet verliesen en zo sta je steeds in 2 strijd.

    Hmm zo had ik het nog niet bekeken. Wel die tweestrijd die die vrouw zelf strijd. Leuk te lezen, jouw reactie.

  43. Bericht door ASSENDORPER, op 11 februari 2010 om 20:59
    @drama123, weet je al hoe je een dansmarieke invoegt? Zo nee, kijk dan even naar mijn bericht van gisteravond om 20:23 uur op het vorige Algemene Log. Successmilies/cheesy.gif.

    Grapjas. Volgens mij vergis je je. 20:23 was de vorige algemene log al weg. Of ik ben gek.

  44. @ Danny, er stond wel een foto op….met mooie tekst. Daar kwam ik nog weer op terug…..”voor paal staan” was de essentie. 😉

    File: 4 km bij ‘T Harde na ongeluk…..waar gaat dat heen met onze autoverzekering >:(>:(>:( Van de week bij Groen-schadehersteller in Steenwijk was het me toch ook een partij druk :o:o:o

  45. Nou, dat was wel erg duidelijk gister…..Wouter Bos won op alle punten. Tjonge wat had ie zich ook goed voorbereid :D:D:D

    Valse start door de leugen van rat, ach daar word ie alleen maar sterker van 8)

  46. Oeps Tim….. Hoe zongen die dames dat ook alweer uit Het Gooi….die met “dubbel D”? Of heb je die versie nog niet gehoord?

    Sh*t ik moet nu echt zappen dat TROS TROTS op NL geneuzel met Rita live!!! VertroTsing 😀

  47. Bericht door dick, op 12 februari 2010 om 08:15
    Oeps Tim….. Hoe zongen die dames dat ook alweer uit Het Gooi….die met “dubbel D”? Of heb je die versie nog niet gehoord?

    Rollende R en Dubbel D

  48. Bericht door dick, op 12 februari 2010 om 08:18
    Meeeeeeeeeeeeeeeeen je niet Tim (1e plaat van 12/2)smilies/shocked.gif Alsof je er op bleef wachten smilies/wink.gif

    Vanuit mijn bed even flink de ‘eeeeeeeeeeeeeeeee’ aangehaald. Sw~t disposition!

  49. Haha ja: Ik heb een rollende R en een dubbel D…..ook goed gevonden
    😀 Moeten we die clip ook nog maar ff gaan kijken. Nodig! want ik heb Jos met zijn harde L nog op het netvlies >:(

    Gelukkig dat je nog zo skerp was Tim: Vanuit mijn bed even flink de ‘eeeeeeeeeeeeeeeee’ aangehaald. Sw~t disposition!

    Heerlijk he! En ik maar sms-en 😉

  50. Vrees dat de lange arm van de censuur de clip té on-WeblogZwolle’s vond 😮 Terwijl de clip van zachte G en harde L hier toch gewoon door jou (?) geplugd is :o:o:o

  51. Dick, snap best wel dat je vrouw niet weet wie Willem is hoor;D Ze zal vast niet de enige zijn;)

    Mensen, ik wens u allen die het vieren een fijn carnaval toe, ALAAF!! Ik beloof bij deze volgend jaar ben ik er weer bij:D

    Zo en nu ga ik koffie drinken bij de zuster van de zwager van Dick of terwijl, m’n tante;D

  52. @ Natas, heerlijk he, soms lijkt het allemaal zo wichtig die politiek en dat draadje hier en de reacties op het draadje bij Willem. Willem in door man gebeten hond. Maar het is allemaal relatief.
    Vind het eigenlijk ook wel tof dat wij thuis natuurlijk wel gezamenlijke interesses hebben. Maar véél interesses ook niet delen 😉

    Oh Natascha, dat wordt vast een gezellig bakkie! Doe d’r de groeten en misschien tot vanavond (heb nog steeds door dat feest niet gekeken waar we zitten, maar ik denk elders): Mooie pot gewenst in elk geval!!

  53. Ook niet: Prutsers! 2x het zelfde liede 2x slechts…..een foto als clip. Er zijn toch in het gooi mensen zat die ff een clippie willen maken voor dat soort dames. Zijn dan al verzekerd van een tegenprestatie lijkt me.

  54. De top van het CDA is boos op de PvdA omdat de partijtop instemde met een langer verblijf in de Afghaanse provincie Uruzgan maar als voorwaarde stelde dat er een officieel NAVO-verzoek moest komen. Toen die brief er kwam wees de PvdA het verzoek af.

    Tja… ’t wordt weer tijd voor een onderzoek.

  55. Instemmen trainingsmissie
    Volgens een bron van het blad zouden PvdA-onderhandelaars Wouter Bos en Bert Koenders hebben ingestemd met een verlenging van de missie in Uruzgan. Het zou gaan om een trainingsmissie met ongeveer 700 militairen.

    De PvdA eiste dat de missie van beperkte duur zou zijn en dat er aflossing zou zijn geregeld. Een andere belangrijke voorwaarde was dat er een brief van de NAVO zou komen om het officieel te vragen. Toen die brief er kwam wees de PvdA het verzoek van de hand.

    wordt ongetwijfeld vervolgd.

  56. :):):)

    Stijllozen/TeleTroepToeTerT/Elsevier/HP moet je de bron ook noemen. heb van de week nog niet zulke lachwekkende onzin gelezen als dit:

    Bericht door drama123, op 12 februari 2010 om 10:11
    Instemmen trainingsmissie
    Volgens een bron van het blad zouden PvdA-onderhandelaars Wouter Bos en Bert Koenders hebben ingestemd met een verlenging van de missie in Uruzgan. Het zou gaan om een trainingsmissie met ongeveer
    700 militairen. Absurd, absoluut onmogelijk uitgesproken door Wouter & Bert nog niet met een pistool op hun hoofd. Je geloofd dat ook nog drama hahahhahahahhaahaha

  57. Hhhmm hier moest een blanco regel voor:

    Absurd, absoluut onmogelijk uitgesproken door Wouter & Bert nog niet met een pistool op hun hoofd. Je geloofT

    Maar dat komt door het zeer lachwekkende bericht.

  58. Dick.

    Keek net bij de roeptoeterdt,zag ik daar J.P. op een groene fiets door Vancover racen.
    Meteen maar weg geklikt wil nog leuke dag hebben.:(

  59. Haha Zwolse; meen ik oprecht—-vreemd dat ie toch gegaan is 😮

    Wat kreeg Kereltje ze links en rechts om de oren, vond je niet? maar allemachtig wat was Wouter goed voorbereid! De brochures van de 4 grote steden, stemgedrag van D’66 alles werd behandeld. Ik zal wel flauw zijn, zeg onze intelligentste en beste politicus: Maar kun je 3 verschillen in fin.-econ. beleid met de VouwVouwDee noemen? Na veel theatraal omheen gepraat herhaaldelijke tijdwaarschuwingen kwam ECHT WAAR…….aan anderhalf :D:D:D

  60. @Dick, nee, ik geloof dit natuurlijk ook niet. De vernevelde waarheid zal wel een keer boven komen drijven, en die hoor ik dan graag van betrokken zelf. Tegenwoordig heet de waarheid meestal “misverstand”.
    Bronvermelding vind ik niet belangrijk. Iedereen doet met het bericht maar wattie wil. Ik denk niet zo zwart/wit.

  61. Gister begon het debat met de mededeling van P of W dat rat dit net gezegd had bij NOVA. Nou da’s lekker, ben je helemaal gefixeerd op dat debat krijg je dit er overheen. Denk dat er hooguit een kwartiertje tussenzat. Waarschijnlijk hebben ze het Bos wel verteld. Maar dat zei ie niet. Iedereen die de politiek neutraal probeert te volgen (ok je zult vaak een voorkeur hebben) vindt Verhagen’s gedrag als een rat overkomen. Hij heeft zichzelf al eens zo genoemd……..Het zou zelfs kunnen dat hij wachtte met wereldkundigmaken van dit “misverstand” tot vlak voor het debat. Of hij er toe in staat is? Absoluut!

    Een blinde kan zien dat deze regering een verstandshuwelijk tussen CDA en PvdA is. CU wordt ook lang niet altijd serieus genomen….waarom is Rat Verhagen de zegsman over het leger wel of niet in Uruzgan? Dat is toch Middelkoop?????

    CDA wilde en wil met de VVD

    Met VVD-kloon D’66 hoopt het CDA genoeg te hebben. Als ze nog steeds de grootste zijn zal Camielleke wel MP worden of nog erger Rat Verhagen? Brekebeen-JP zal toch niet nog een keer opgevoerd worden?

    Die VouwVouwDee is enkel voor de rijke egocentrische elite waar zoals je weet Geert ook bij hoorde. Ja ook bij de elite (hoeveel jaar is hij al Kamerlid? Hoelang zit hij al bij het engagement?) Hij stemde alles mee…..ook de komst van de Euro:

    http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/5154/Over_Griekenland_hoorde_je_Zalm_niet

    Bankdirecteuren: VVD-ers/DSB-boys VVD-ers:

    http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/5151/De_hooligans_van_de_bank

    Laat maar ik verheug me op het tv-debat maandag as. Geert wil daar wel zijn, wou niet op tv…had liever andersom gezien, want ik hoef die uitgroeiende gillende niet op mijn netvlies.

  62. Kereltje kreeg ze zeker links en rechts maar vooral Links om de oren:D.

    Enigste wat Kereltje kon doen is ,was tetteren om Bos niet uit te laten spreken.:D.

    En Wouter Bos bleef de rust zelve en kwam met argumenten waar Kereltje het toch wel moeilijk mee had.;).

    Ben benieuwd wat Wouter straks gaat vertellen met het wekelijkse minister president praatje.;)

  63. Vond de laatste zin van Jeroen Pauw (die ik toch inschatte als D’66 stemmer) ook zo gaaf. Oh ja: ze kwamen met een spotje dat je mocht chatten met JP. Kereltje gelijk bijdehand: “Mogen wij ook meedoen?”. Jeroen: “Nee, je hebt genoeg kansen gehad wat te zeggen!” 8)

  64. @ Drama, denk dat niet alleen de PvdA mn de brekebeen en zijn rechter- en linkerhand goed zat is. Aan Rouvoet te horen, een paar keer, hebben hun het er ook wel mee gehad. Wel jammer dat ze wanneer het er op aan komt toch vaak voor de conservatieve weg ipv de progressieve kiezen. Ze stonden tevoren toch als progressief te boek. Dit is mij bevestigd door een CU-notabele.

    Durf? Als er een goede reden is….die te verkopen is aan de achterban…..zou het nog best eens kunnen dat niet het CDA er de stekker uittrekt. Brekebeen wil namelijk eindelijk eens een Kabinet afmaken. Droomt ook nog wel van een Centrum-Conservatief kabinet….maar mocht het al komen…….zouden ze toch gek zijn als ze hem weer voor de klas zetten!!!

  65. Bericht door Inge, op 12 februari 2010 om 11:29
    @Ingrid. Heel veel plezier. Mij niet gezien. Nu niet en volgend jaar ook niet. Heb er helemaal niets mee

    Je vergeet; NOOIT NIET!
    :D:D:D

  66. @Dick. Oh, lees bijvoorbeeld het stuk van prof. Heertje op de site van RTLZ: de PVDA heeft de afgelopen 20 jaar het onderwijs in Nederland de vernieling in geholpen. Al die veranderingsmanagers waren allemaal lid van de PVDA.
    Ben benieuwd waar RTLZ staat op jouw schaal.

  67. Die ouwe Heertje heeft vaak goede dingen. Maar in wat ik gisteravond heb gehoord over onderwijs (je weet hoe machtig breed dat is) en wat ik al wist over de onderwijs standpunten van de PvdA, kan ik me uitstekend vinden. Voor mij gaat het er namelijk ook om:

    Het onderwijs voor iedereen betaalbaar houden voor iedereen. Iedereen moet kunnen studeren.
    Ach zo kan ik nog wel zoveel zaken bedenken. Kijk eerst maar eens naar het

    Het algemene onderwijsstandpunt

    Al wat bereikt? Eventueel met links te krijgen:
    Goed onderwijs voor iedereen
    Een miljard euro voor verhoging lerarensalarissen
    70 miljoen euro extra voor onderwijs aan achterstandsleerlingen
    275 euro netto extra in de maand voor schoolleiders
    2500 extra conciërges
    1,6 miljard extra voor kinderopvang
    Bijverdiengrens studenten eerlijker
    Investeringen in beter klimaat op scholen
    Extra investeringen (920 miljoen) voor innovatie op scholen

    Geen belang bij Heertje’s mening in deze dus…..veranderingsmanagers door de jaren heen? Er heeft een onderzoek gelopen over het onderwijsbeleid door de jaren heen. Heeft hij het daar zeker over? Zal wel. Hierbij de resultaten in deze kabinetsperiode en de standpunten voor de toekomst.

    By the way…..Ronald Plasterk zou van mij zo MP mogen worden!

  68. 1e prijs winnaar-carnavalsoptocht Westenholte (iemand van school De Vlieger) wordt NU langdurig geïnterviewd. Muzieksmurf op 3fm!! NOS-headlines.nl heeft de foto’s en video???

  69. Ondanks Chinese bezwaren heeft de Amerikaanse president Barack Obama op 18 februari in het Witte Huis in Washington een ontmoeting met de geestelijk leider van de Chinese regio Tibet, de dalai lama. Dat maakte een woordvoerder van het Witte Huis donderdag bekend.

    De ontmoeting is China een doorn in het oog. Peking “is resoluut tegen” zulke gesprekken, benadrukte het ministerie van Buitenlandse Zaken onlangs nog. China waarschuwde voor een ondermijning van de betrekkingen tussen Washington en Peking.

    China ziet de dalai lama als leider van het verzet tegen de Chinese heerschappij in Tibet. De dalai lama leeft in ballingschap in India.

    Zo blijkt maar dat Obama iig meer ballen heeft dan onze “leiders” die verzuimt hebben hem officieel te ontvangen!

  70. @ Plantman:

    Ik heb overigens de rest van de discussies hier voor een groot deel gemist

    Als je maar goeie muziek op hebt!

    Hoe lang nog tot het weekend?
    Nog 2 uurtjes zeg maar 8 Zwolse Kwartiertjes aan deze kant!

  71. Eerder al had bijzonder hoogleraar kiezersonderzoek Joop van Holsteijn geconcludeerd dat het De Hoop Scheffer ontbrak aan academische kwalificaties en hem gekenmerkt als ⤸iemand die zo trouw is aan de Amerikanen dat hij de leiband nooit gevoeld zal hebben⤝.

    Leuk h?, onder professoren. In dit geval te Leie. JdeHSch met z’n leerstoel.

  72. Rome overwhelmed door sneeuw.

    Het is voor het eerst sinds 1986 dat er zoveel sneeuw is gevallen.

    Waar hebben we het over. 24 jaar. Tegenwoordig is het overal “al zoveel jaar dit” en “al zoveel jaar dat”.

    Er is trouwens al bijna twee dagen geen verse sneeuw gevallen! De laatste keer dat dat zo was, was 4 dagen geleden!

  73. Misverstand/miscommunicatie. Dat dacht Bos al toen hij begon aan het debat en Hr. Verhagen zijn vuige verdachtmakingen net had geuit bij NOVA. Hij doet ze toch maar….waarom?

  74. Dick je bent duidelijk geen kenner, een plastic bal is ten eerste ronder van vorm.

    Dit is een eigengemaakte bal uit de jus.

    Hou jij je nu maar bij het water, ik spreek je later.

    Kijk maar ff je mail na

  75. Oh, sh*t gezakt en ontmaskerd……eet er idd te weinig Koko 😮
    Maar dat krijg je dat je afhankelijk bent van een ander als het over eten gaat 😮
    Was dit een live-opname van jouw kookkunsten?

  76. Koko Hattem
    Bericht door Koko Hattem, op 12 februari 2010 om 16:07
    Zo te zien hebben ze van zwollenaar ook gehakt gemaaktsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/grin.gif

    Hahaha

  77. Kijk Tim 16:05 Vrees dat je er wel een hele dag voor op de pot moet zitten en dat Rioolwaterzuiveringsinstallatie Zwolle de restanten van deze megabal ook niet zo 1,2,3 verwerkt.

  78. Bericht door Zwollenaar is back, op 12 februari 2010 om 16:18
    Ja lekker simpel, moet jou dan wel aanspreken…

    Bedankt voor dit ongefundeerde vooroordeel.

  79. Tja waarom moeilijk doen als het ook simpel kan:D:D

    Zelfs ZiB vind het grappig laat ie om 16.11 weten.

    Nou als die het grappig vind dan ben ik gelukkig wel heel simpel.

    Is mijn bedoeling ook en het lukt me aardig.

    Sommigen proberen ook een toon te zetten en kunnen daar zooooooooooooooooooooooo moeilijk over doen, daar snap ik dan weer niets van.;D

  80. Kadootje.
    Een gedichtje van Jan Wolkers,
    elders van het www gekaapt:

    Wintervlucht

    ik zweef op kou

    en sla de kille lucht

    als geesten van mij af

    de bochten die ik neem

    verbrijzelen de tijd

    en geven vleugels waar

    geen engel van durft te dromen

    de eindstreep krimpt van ongeloof

    een schaduw, niet te evenaren

    dan sta ik half ontkleed

    en zie de snelheid van mijn vlucht.

  81. Sh*t Tim:
    Heb “Train” meer.
    Jij “y en 1 letter:
    ik: de jij: van.

    Dus 3 letters meer van mij….dat zal me de nek omgedaan hebben >:(>:(>:( Bovendien ben jij vast eerder begonnen te typen;)

  82. BeeldBuisBode:

    Sportjournaal (N3, 22:30)
    – Olympische Spelen: berichten uit Vancouver
    – Tennis: het ABN AMRO World Tennis Tournament
    – Voetbal: Eredivisie, NEC – NAC Breda
    – Voetbal: voorbeschouwing op het voetbalweekend met Heracles-speler Birger Maertens

    Voetbal: Jupiler League (RTL7, 22:50 )
    Samenvattingen van de wedstrijden van vandaag
    * Met DE FC :D:D:D

    Nova (N2, 22:15)
    – Haïti, een maand later
    – De wachtlijsten in de jeugdzorg worden cosmetisch opgelost
    – Juridisch getouwtrek om de wijk Sheikh Jarrah in Oost-Jeruzalem

    P&W en DWDD ziet er niet spectaculair uit.

    Hier ook UITVOERIG besproken:

    Ze zijn vaak op zoek bij de Avro,?? doelt Joost van Velzen (Trouw) op eerdere speurtochten van de omroep naar Evita, Joseph en Mary Poppins. Ditmaal werd er gezocht naar politiek rechts in Zóóó rechts! (woensdag, Nederland 3, 20:25 uur, 414.000 kijkers) ??De rode draad in het programma was een hoe-rechts-ben-jij-test, die door een panel werd gedaan en door de kijker ook op internet kon worden ingevuld. Met vragen als ??Wat vind je van het dragen van hoofddoekjes???, ??Wat vind jij van het rookverbod in de horeca??? en een stelling als ??Elke schooldag moet beginnen met het Wilhelmus en het hijsen van de vlag??. Een heel divers programma dus. […] Wij wachten nu op een Zóóó links!??

    ??Zóóó pijnlijk,?? vond Marcel Peereboom Voller (De Telegraaf) hetzelfde Zóóó rechts! ??Het werd een kansloze uitzending. De krampachtige verjongingskuur van de Algemene, belichaamd door presentator Ruben Nicolai, begint potsierlijke vormen aan te nemen. Zóóó rechts! zou over de inhoud moeten gaan, maar er werd louter voor vorm gekozen. […] Na anderhalf uur was de martelgang voorbij en de jonge kijker, rechts of links georiënteerd, niets wijzer geworden…

  83. Opstellingen FC Zwolle – SC Telstar:

    FC Zwolle: Diederik Boer, Ruud Kras, Eric Fernando Botteghin, Albert van der Haar, Said Bakkati, Arne Slot, Etienne Reijnen, Erik Bakker, Niek Vossebelt, Eldridge Rojer, Danny Schreurs.

    SC Telstar: Harmen Kuperus, Jerold Promes, Anthony Correia, Jeroen Tesselaar, Calvin Mac Intosh, Mettin Copier, Gregory Schaken, Frank Korpershoek, Erwin Koen, Glynor Plet, Furdjel Narsingh.

  84. Ruststand: 1-0.
    3′ Corner SC Telstar
    18′ Corner FC Zwolle
    22′ 1-0 Goal FC Zwolle: Danny Schreurs (Shot)
    26′ Corner FC Zwolle
    32′ Corner SC Telstar
    36′ Gele kaart: Glynor Plet (SC Telstar)
    40′ Corner FC Zwolle
    45′ Corner SC Telstar
    45’+1′ Corner SC Telstar

  85. Full Time: FC Zwolle 1-0 SC Telstar.
    72′ Corner SC Telstar
    79′ Gele kaart: Danny Schreurs (FC Zwolle)
    84′ Corner FC Zwolle
    86′ Corner FC Zwolle
    90′ Extra tijd: 4 minuten.
    90’+1′ Corner SC Telstar
    90’+3′ Rode kaart: Calvin Mac Intosh (SC Telstar)

  86. @Gezellig, niet alleen het onderwijs is kapot gemaakt sinds dat de leerfabrieken zijn intrede heeft gedaan. Het hele land is ermee kapot gemaakt doordat alles steeds groter moet. Je ziet dat in de hele samenleving terug. De marktwerking maakt bijna alles kapot. Als je de politieke partijen hoort dan wil elke partij verbetering maar dan vraag ik mij af waarom dat niet gebeurt.

  87. Heb je gemist ToTo!

    Is wat zeg, die rodelaar al verongelukt voor de Spelen zijn geopend!
    Zie dat Tim het ook al heeft 12 februari 2010 om 21:22
    Was een ultragevaarlijke baan. Tijdens trainingen is een ander al naar het ziekenhuis gebracht.

    En die kerel die bij Giethoorn doodvroor….kwam vast te zitten in de wetlands….superverradelijk idd.

  88. Ik vind het echt erg van die rodelaar, hoe kunnen ze in vredesnaam die baan dan daarvoor gebruiken als ie zo gevaarlijk is >:(

    Morgenavond 21 uur 5000 m, Sven – Shauni 😀 supergave race hoop ik

Reacties zijn gesloten.