Van Boven genomineerd voor beste webpoliticus

Zwolle – John van Boven, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de gemeenteraad van Zwolle is genomineerd voor beste webpoliticus. Samen met 28 andere politici uit Nederland en als enige politicus in Zwolle.

Het gaat om de vraag: wie is de politicus die de sociale media het beste gebruikt. Op www.bestewebpoliticus.nl  kun je getipt worden. De jury bepaalt vervolgens of de “tip” inderdaad op de nominatielijst komt te staan. Er zijn 4 categorieën: beste webpoliticus, beste weblog, beste website en beste tweet. De nominatie van John van Boven, ChristenUnie is in de categorie beste webpoliticus. Vanaf nu kan er gestemd worden. Dat kan tot 1 maart a.s. Dat kan op: http://www.bestewebpoliticus.nl/cgi-bin/artikel.cgi?ID=1352 Stem daar op ChristenUnie, John van Boven uit Zwolle. Hij hoopt de eer van de Zwolse politiek hoog te houden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

22 gedachten over “Van Boven genomineerd voor beste webpoliticus”

  1. Vind: Hij is de enige genomineerde politicus van het onvolprezen WeblogZwolle….zal dit weblog ook zeker promoten als hij een prijs krijgt. Dus hier gaat een digitale stem richting jury! :D:D:D

    Bovendien heeft John al het nadeel dat hij van een relatief kleine partij is in niet de grootste stad. Neem aan dat ze een vermenigvuldigingsfactor op de kale stemmen loslaten!!!

  2. Hij is m.i. constructief op het weblog aanwezig en ik vind het ook leuk dat je zodoende met hem kan discussieren. De CU is bepaald mijn partij niet, maar door John krijg ik er toch meer sympathie voor.
    En ik waardeer hem meer dan een andere ‘politicus’ die zich ook op dit weblog nog wel eens laat horen.
    Of hij de beste is vd genomineerden weet ik niet, want die anderen ken ik niet…
    Maar denk inderdaad, Dick, dat hij als lid v.e. wat kleinere partij in een middelgrote stad wat nadeel heeft bij deze verkiezing.

  3. Ook mijn stem heeft ie ondanks dat CU niet mijn partij is, ik heb het i.d dat er van de andere patij’en wel meelezers zijn maar weinigen die ook voor hun mening durven uit te komen uit dat doet dhr. van Boven wel.

  4. Met Ingrid. CU niet mijn partij maar kan de aanwezigheid van John echt waarderen. Mijn indruk:

    John leest mee op een druk bezochte nieuwswebsite van Zwolle. En behalve meelezen laat hij ook op een constructieve manier van zich horen (niet dat ik het altijd met hem eens ben maar kan zijn commentaar desondanks wel erg waarderen). Hij is een politicus die niet in z’n ivoren torentje zit maar actief in ieder geval (ook) de internettende Zwollenaren opzoekt en daar ook mee in discussie gaat. Goede zaak!

  5. Weet je Dick IN ZWOLLE is de Christenunie eigenlijk helemaal geen kleine partij – VVD en SP zijn hier kleiner…
    (volgens Wikipedia;)

  6. Oh Carola, wist wel dat het op ons stembureau, volgens mij ongeveer de grootste van Zwolle….altijd de torenhoog boven de rest verheven grootste is. Zal wel komen omdat vele CU-stemmers in die kerk/stembureau “kerken”.

Reacties zijn gesloten.