Algemeen Log 93

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier. 

alg._log.jpg

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 94 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

281 gedachten over “Algemeen Log 93”

  1. Marcello, Clairy is zoooo goed…..zondag ook weer in Buitenhof met de doorratelende docters van Leeuwen. Skerpe vragen, doorvragen…..daar is ze echt beter in als Twan. Eva is ook wel skerp….niet zo verkeerd: Twan & Eva….maar er is only one dochter van Alexander Polak 😀

  2. Hé Zwarte crosser QM 10:55; Citaat van de dag, nixxx meer aan doen

    dick, wilders wel in de raad van den Haag, wilders weer niet in de raad van den Haag… die lelijke schreeuwerd begint aan de ziekte van Rita te lijden…OMG

    En wie iemand weggestemd wil hebben,
    * uh, doe de gillende maar dan. Heb je overigens die link van gister 17.59 al ingevuld? Heb hem vanmorgen weer gepost. Maar niet bij Henkie en de in prikkeldraad van obsessies gevangen nep-vrije.

    Hahaha stem op de Turkse partij…..heerlijke anti-PVV stem.

    10:58: Toren C niet gezien, maar -uitzendinggemist.nl- ‘de vloer op’ is vele malen leuker…er zijn nog zoveel oudere afleveringen van te zien.
    Absolute aanrader.

    * Is dat alleen via uitzendig gemist te zien? Die beide dames Ross en Meyer zijn wel heel goed hoor; verwacht er meer van. In dit land van mramottenbekkie Linda de Snol (met familie), alle soap en spelletjesmutsen, Heleen de verraadster, Vanessa, Paay (met dochter) en Brard…..zijn vrouwen als Anouk, Sanne Hans, OWwwwww de dochter van Kees van Kooten: Kimmetje, Ross en Meyer een verademing

    ——————————
    Link?

    En wie heeft ‘straatcommando’s’ nodig…de nieuwste kabouter Wesley…-met egel- NU op YouTube!!!

  3. Tweet van de dag? ’t is nog geen 12:00 dus wie weet:

    di 09 maart 2010
    Twee scholieren: ‘Is S een allochtoon?’ ‘Nee, want de moeder is ingeburgerd.’

  4. Marjan wat zegt hij tegen zichzelf dan?

    Nicolette straks ook. Maar ZIJ moet er wel wat voor doen

    Dit slaat volgens mij nog op de post van Wichert…. Of ik moet er naast zitten….

  5. @ Natascha, volgens mij is Marjanneke niet bedoeld om serieus op te reageren. Waardeer je poging wel. Marjanneke komt af en toe even langswippen, op het moment dat jij koffie aan ’t zetten bent is Marjanneke alweer foetsie. Jammer? Zéker!

  6. Haha VK…er loopt wel een verdwaalde goede journalist rond, ben zijn naam ff kwijt. Nos meldt het ook, tevens dat de Koef fit is. het zal wel. Godenzonen gaan van eigen kracht uit:

    09 maart 2010
    Na de vrije maandag bereidt Ajax zich sinds dinsdag voor op de topper tegen PSV. Zondag komt de nummer twee uit de Eredivisie op bezoek in de Amsterdam ArenA. De belangen zijn groot. Bij winst nadert Ajax de Eindhovenaren tot op één punt.
    Zoals meestal gebruikelijk dit seizoen is dinsdag de dag waarop de Ajax-supporters welkom zijn op de Toekomst. Zeker in aanloop naar de kraker tegen PSV wisten de fans het sportcomplex van Ajax te vinden. Het voorzichtige lentezonnetje maakte het verblijf extra aangenaam. De aanwezigen zagen onder meer Luis Suarez aan het werk. De Uruguayaanse captain van Ajax keert zondag terug in de selectie van Martin Jol. Afgelopen weekeinde, in de met 3-0 gewonnen uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, ontbrak de Ajacied nog wegens een schorsing.

    Ajax ?? PSV wordt zondag vanaf 16.30 uur gespeeld in een uitverkochte Amsterdam ArenA.

    Volg Ajax deze week op weg naar de topper via Ajax.nl en Ajax TV

  7. 😉 We hebben van de week een paar namen genoemd uit het verleden. Natuurlijk haast alleen Ajacieden. Je weet dat Arnesen, Lerby, Vanenburg, Kieft allemaal afbouwden bij PSVouw? Een jonge van de voetbal heeft wel een hele aparte benaming voor de bedrijfssportclub….PiSVee 😮

  8. Tjeu la Ling, Litmanen, Zlatan, Tahamata mogen natuurlijk nooit in een opsomming ontbreken. Net als Piet Schrijvers, Sjaak Swart en Piet Keijer…..oifoifoi teveel wereldtopperTs om op te noemen. Vandaag de dag? Me dunkt wat een deftig team! En hoeveel ex of nog rijpende Ajacieden spelen elders in de NL-competitie? Of in bijvoorbeeld Z.Afrika :D:D:D

    De Toekomst

    gegarandeerd 😉

  9. Bericht door Tim, op 9 maart 2010 om 16:08
    Natuurkunde PO geslaagd gistermiddag/avond, nog 2,25 uur te gaan van de 20 en het tijdsminimum is gehaald

    Gefeli nog 2,25 uur in te halen dus hmmmmmmm oke heb jij de volgende keer geen smoes om niet met ons wat te gaan drinken!

  10. die turkse partij zat in amersfoort, en daar woonden we tijdelijk…ik had echt helemaal niks met amersfoort en z’n arrogante bewoners…dus het was dubbel LOL, turkse partij stemmen en dan meemaken dat ze winnen ook nog…
    Zij winnen wel…willem lucht niet, geeft toch te denken..

    wat zou er van geworden zijn?

  11. Gefeli nog 2,25 uur in te halen dus hmmmmmmm oke heb jij de volgende keer geen smoes om niet met ons wat te gaan drinken!

    haha… dat was alleen natuurkunde…

  12. @ QM, Willem? Heeft niet eens zijn eigen forum meer onder controle. Volgens mij zijn webmaster ook niet, of hij is het zelf. Ganseneitje (ongeveer 6 personen posten onder die naam) gunt hem zelfs niet eens zijn eigen forum. Zij terroriseren Willem tot voorbij de voordeur. tja.

  13. @ Wichert, die heeft ie al geproefd en viel behoorlijk in de smaak begreep ik. Denk dat je je nog eerder op mag maken voor het bijzonder interessante bezoek van Ingrid aan de WVF-kantine :D:D:D

    Verwacht Freddy dan eigenlijk ook wel bij het ontvangstcomittee. Ze had het zelf volgens mij over 3 april, maar da’s zo na te kijken 😉

    Owwwww, wacht maar
    Dat valt tegen!
    8-mei-1014WVF C2ZAC C210:00uur

    10 april moeten/mogen we naar de kantine van Zwolse, dat wat ut!

  14. Goh Derk, waarom verbaast me dat nou niet….doe maar een snij…..kwaliteit maakt in eerste instantie niet heul veul uit. Servicecontract natuurlijk en zo snel mogelijk. Morgen leverbaar 8)

  15. Ben er verdeurie gewoon uitgemikt hier: belletje uit Meppel, wat ben jij nog zo laat aan ’t doen. Ik: hallo dat hoef ik jou toch niet uit te leggen. Met een humoristische ondertoon vanzelfsprekend. De A0 was eindelijk klaar en ik was even weg from base ivm bewerking….fli*kkeren ze zo mijn applicatie eruit. kan em nog ff opstarten om te controleren? Nee……Beeldbuisbode is belangrijker. Nog 1 bakkie erbij en vrijdag gewoon een uur eerder weg.

  16. Wil er toch nog 1 aan toevoegen:
    – SKAVUITEN!!!
    – “Rotjongensss”
    – Schoftentuig…gejat van 1 van mijn jeugdhelden Wim de Bie

    Groeten,
    Een zeer voldane uitzonderlijk hardwerkende Nederlander

  17. :D:D:D BeeldBuisBode met HARRY SLINGER….hoop dat Matthijs nog begint over 1 van zijn hits:

    Laat de rijken de crisis betalen!! 😉

    De wereld draait door (N3, 19:30)
    Tafelheer/Tafeldame: nog onbekend
    – Marco Pastors van Leefbaar Rotterdam en politiek commentator Felix Rottenberg
    – Frans Derks, oud-scheidsrechter over zijn boek Op zijn Frans
    – Zangeres Ellen ten Damme over de verkiezing van het nieuwe havenlied van Amsterdam. Zanger Harry Slinger is een van de kanshebbers om te winnen

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    – Voormalig minister Ronald Plasterk:D:D
    – Veilingmeester Mark Grol over de voor een recordbedrag verkochte Peter Stuyvesant collectie
    – Daniël Lohues over zijn nieuwe album:D:D

    Achtergrond beeldbuisinfo:

    Nieuwe beelden van een dansende prins Bernhard op de boot. Het antwoord op de vraag wat de nazi-vlag daar op die boot deed: ??Tja, die wapperde.??

    Kijkcijfer
    Bij Pauw en Witteman (maandag, Nederland 1, 23:00, 1.165.000 kijkers) deed Van der Zijl ??met een weldadige combinatie van bescheidenheid, zelfverzekerdheid en kennis van zaken?? dezelfde uitspraken als in Bernhard, het verhaal van een Duitser (maandag, Nederland 2, 19:22, 494.000 kijkers). ??Een curieus programma,?? volgens Hans Beerekamp (NRC Handelsblad). ??Doorgaans doet de NOS nogal zakelijk en een beetje gezagsgetrouw verslag van de ontwikkelingen rond het koninklijk huis. Maar in Bernhard, het verhaal van een Duitser werden de verrassend harde uitspraken van Van der Zijl […] slechts op een detailpunt uitgedaagd.??
    ***
    ??Het leek haast ingekochte ⤽exclusieve⤝ reclametijd,?? vindt Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant). Bernhard-biografe Annejet van der Zijl licht in Bernhard, het verhaal van een Duitser ??in vorstelijk decor het vooroorlogse leven van Bernhard toe. […] Van der Zijl: ⤽Ik pak sommige mensen hun schurk af, anderen hun held. Wat ik hoop, is dat ik een mens heb teruggegeven.⤝ Een mens dat in nieuw opgedoken beeldmateriaal op een jacht in zwarte zwembroek stond te huppelen en te springen. Moest je toch weer even grinniken om die schavuit van Oranje.??

  18. @ Dick, leuk he die avatar vond ik ookk direkt toen ik hem zag.
    Dick wij hebben op 8 mei Be Quick in ons schema staan, ach hoe het ook is, verwacht minstens een ontvangstcomité die ochtend.

  19. Bericht door wichert, op 9 maart 2010 om 18:32
    Zou in Zwolle ook moeten gebeuren .Veel negatieve berichten gehoord die niet kloppen.

    Klopt heb ik ook gehoord van de CU in Westenholte zouden mensen van …….. mee het stemhokje ingelopen zijn 😉

  20. Bericht door Koko Hattem, op 9 maart 2010 om 18:25
    Kunnen ze die oprit nu nie ff breder maken? Is toch niet te doen zo om met je auto er van af te rijden

    Klopt koko maar deze auto is gewoon fout! Dit is nl een oprit voor een 45km overdekte brommert, die witte strepen zijn waarschuwingen voor de weg gebruikers dat er hier van die 45 km dingen aan kunnen komen.

    @Henk Leuke foto had je niet 3 post-it onder de wisser kunnen leggen?

  21. Bericht door Joppuh, op 9 maart 2010 om 18:21
    ik denk 2-0 zondag voor Ajax, en zo wordt de competitie ook weer lekker spannend. Wie maakt er een poule, en de prijs een gakbal van Stado?

    Wordt zondag een drukke dag voor Stado. 😀

  22. Ik heb maar 1 x gestemd en mijn stem was voor Nelleke. Mijn vriendin heeft 2x gestemd na lang zoeken, ze kon de gebroeders Castro niet vinden op het stemförmulier. 😉

  23. Vanavond op Canvas:

    21.10 – 22.05

    Apocalyps. De Tweede Wereldoorlog
    Documentaireserie over het lot van alle betrokkenen bij de Tweede Wereldoorlog en het Derde Rijk. Afl.: Agressie. Het Berlijn van 1933 is een vrije en liberale stad. Dat verandert in 1939 als de F?hrer een pact sluit met Stalin en Polen binnenvalt. Er wordt een begin gemaakt aan de vervolging van de Joden en zigeuners. Frankrijk en Groot-Brittannië verklaren Duitsland de oorlog en Hitler bereidt zich voor op een oorlog tegen Frankrijk.

    22.05 – 23.00

    Sous le feu des ondes
    Documentaire over gsm-straling en de eventuele gevaren ervan. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan of de elektromagnetische gsm-stralen slapeloosheid, ademhalingsproblemen, hoofdpijn en kanker kunnen veroorzaken. De rol van de overheid komt ook onder vuur te liggen en soms wordt hen medeplichtigheid met de mobiele telefoonproducenten verweten. Het wantrouwen van het publiek groeit hoe dan ook.

  24. En op Ned 2 van 22.50 – 23.25:

    Het Derde Testament
    Hoe een plotselinge gebeurtenis je leven compleet kan veranderen. Het kan ons allemaal overkomen: volkomen onverwacht slaat het noodlot toe. Een onvoorziene gebeurtenis zet alles totaal op de kop. Hierna is het leven nooit meer hetzelfde. Hoe ga je daarmee om? Hoe reageer je als het lot je treft? -Katia Clarijs werd geboren in Brazilië als oudste van vijf kinderen. Haar streng gelovige moeder voedde haar kinderen heel strikt op. Katia mocht geen lange broek dragen en uitgaan was uit den boze. Toen Katia’s moeder na het bijwonen van een gebedsdienst thuiskwam, rees bij haar het vermoeden dat Katia zich met jongens had ingelaten. Toen haar dochter thuiskwam van haar werk stond haar koffer, met een bijbel er bovenop, op de stoep. Ze kon gáán. Het was voor de vijftienjarige Katia het begin van een nachtmerrie.

    -Een simpel ski-ongeluk. Meer leek het niet.

    Maar geochemicus, schrijver en journalist Sam Gerrits liep hierdoor een beschadiging van de zenuwen bij zijn nekwervels op. Dat had verstrekkende gevolgen. Want volgens Sam is dat de oorzaak van de psychose en bizarre waandenkbeelden die zich een paar jaar later manifesteerden. Sam belandde uiteindelijk in een isoleercel. Om het taboe op gekte te doorbreken, schreef hij het boek: Alleen – Berichten uit de isoleercel.

  25. effe een voorrangsvraagje. Ik kom van de SVI met de auto en rijd over de IJsselcentraleweg richting Hollewandsweg. Daar wil ik linksaf de Hollewandsweg oprijden richting stoplichten Te Siepe.

    Ik moet voorrang geven aan de auto’s op de Hollewandsweg, maar hoe zit het nu met de fietsers die op het fietspad naast de IJsselcentraleweg rijden om het fietspad aan de overkant van de Hollewand te bereiken.

    Het was een hele colonne die daar overstak maar wachten voor mij deden ze niet. Het waren kleine kinders dan doe je toch wat kalmer aan maar de auto achter me zat zich aardig op te fokken.

    Heb ik nou voorrang omdat ik al op de Hollewand rij of die kinders op de fiets ? (kinders hebben natuurlijk altijd voorrang, maar het gaat om het idee

  26. Heb ik nou voorrang omdat ik al op de Hollewand rij of die kinders op de fiets ?

    Volgens mij heb jij daar voorrang, maar ik durf dat niet met zekerheid te stellen.

  27. Als je het bekijkt vanuit het oogpunt dat jullie allebei op de IJsselcentraleweg rijden hebben de kinders voorrang. Immers: zij rijden er nog net wat langer op dan jij en gaan dus ten opzichte van jou rechtdoor op dezelfde weg als die waar jij van afslaat (de Hollewandseweg op).

    Als je er vanuit gaat dat jij al op de Hollewandseweg zit kruisen de kids jouw weg gewoon en heb je voorrang. Het is maar net hoe je het bekijkt.

    Persoonlijk gaf ik fietsers altijd voorrang in die situatie. Ik kon zo duidelijk laten zien dat ze voorrang kregen. Bovendien zette ik daarmee mijn auto (voorzien van branden licht + 3 remlichten) op de weg waardoor voor andere automobilisten zichtbaar was dat er iemand stil stond. Want mensen kunnen er soms hard rijden!

    Henk…wil je nog een optie nemen op de discussie die WFvN en ik over voetgangers en rotondes hebben? 😉

  28. Henk…wil je nog een optie nemen op de discussie die WFvN en ik over voetgangers en rotondes hebben?

    uhh ik volg niet elke dag het weblog, waar staat het ?

  29. Bericht door Admin., op 8 maart 2010 om 23:14
    We lezen steeds meer dat bezoekers moeite hebben met het off-topic gehalte bij nieuwsberichtgeving. Tsja maakt hier vandaag ook melding van, maar wat als Tjsa bij een interessant onderwerp van één van de criticasters totaal off-topic gaat. Dat zal je dan ook niet leuk vinden.
    Stelregel op Weblog Zwolle blijft, dat je (met enige flexibiliteit) met het geven van reacties je houdt aan de nieuwsberichtgeving. Dan blijft het voor iedereen duidelijk en prettig. En dat willen we toch allemaal.

    Het valt mij op dat regelmatige reageerders niet zo vaak gemaand worden tot “on topic”” dan incidentieele reageerders.
    Ik en mijn partner bezoeken meer keer daags WLZ en naast het algemeen log zou er een een chatbox mogen bestaan. Uiteraard met alle respect voor alle veelvuldige reageerders.

  30. Bericht door Henk, op 9 maart 2010 om 19:33
    Henk…wil je nog een optie nemen op de discussie die WFvN en ik over voetgangers en rotondes hebben?

    uhh ik volg niet elke dag het weblog, waar staat het ?

    Zijn we een tijdje geleden over bezig geweest. Maar WFvN heeft (onder naam Fietser2) hier de discussie ook mooi vorm gegeven met foto’s compleet 🙂

  31. Hoi Wim,

    Het probleem met een chatbox is dat de daarin gegeven informatie vluchtig is. Het blijft niet bewaard en is een momentopname. De kracht van Weblog Zwolle is juist dat alle gebruikersinput terug te lezen blijft en ook door veel mensen teruggelezen wordt (ook de algemene logs, ook al nemen velen er zelf geen deel aan).

    Ik vind het persoonlijk beter om de situatie te houden zoals het is: energie (gebruikersinput) bundelen in de reacties onder de artikelen en de algemene logs. Dit is m.i. veel krachtiger en geeft Weblog Zwolle meer body dan een chatbox waarvan de input niet permanent is.

    Toch bedankt voor het meedenken! 😀

  32. Wim, ik vind dat we het ook zelf in de hand moeten houden. Soms merk ik, dat ik wat off topic ga. Om dan direct de betreffende opmerking niet te maken vind ik ook niet nodig, maar daar moet het dan wel een beetje bij blijven.

    Sommige discussies zijn niet meer direct on topic, maar hebben er wel degelijk mee te maken. Ik noem een voorbeeld: er is een overval bij één van de tunnels gepleegd….en de discussie komt op een gegeven moment op camera’s….kan dat of niet?

    Een chat functie is moeilijk te beheren voor de admins. Ik denk dat we daar ook begrip voor moeten blijven houden.

  33. Kijk zo’n reactie als die van Wim kan ik wel waarderen! Hij legt gewoon uit hoe of wat en gaat niet meteen schreeuwen…..:D

  34. Bericht door wichert, op 9 maart 2010 om 16:50
    Tim van mij heb je en gakbal tegoed als je slaagt ,maar wel bij De Weste want als ik wat geef doe ik het goed

    Ik heb het al een jaar verprutst, ik moet hierna nóg een jaar ;)…

  35. Bericht door Plantje, op 9 maart 2010 om 22:50
    Tim…de gitaar is klaar!

    Klikkerdeklikklik!

    Lastig foto’s maken, zo’n spiegel als die gitaar is 🙂
    Maar zeker wel vet.

    en die stoel heb ik ook 🙂

  36. Bericht door Tim, op 10 maart 2010 om 08:09
    plantje, heb je ook nog een link naar die foto’s van tijdens de verbouwing

    Zeker: http://www.mijnalbum.nl/Album=NIV37RDK
    En dan moet je de laatste 9 foto’s of zo hebben.

    en die stoel heb ik ook

    He he… die van mij is echt aan vervanging toe! zitten allemaal scheuren in 🙁

    Lastig foto’s maken, zo’n spiegel als die gitaar is
    Maar zeker wel vet.

    Niet alleen dat: het klinkt ook super! Hij klinkt nu wat “smeriger”. Meer metal, maar ook gewoon een voller geluid.
    Bovendien is door de nieuwe pickups en de nieuwe toonregeling het geluid veel veelzijdiger geworden. Ik kan ineens veel meer verschillende klanken uit de gitaar halen!

  37. Goedemorgen, lijkt zo binnen zittend lekker weer, maar zal net zo als gistermorgen, toch wel weer behoorlijk koud zijn. Zo maar eens proberen.

  38. goedemorgen allemaal. Hier alles goed. Meisje heeft gegeten en ligt lekker te slapen. Eigenlijk wilde ik ff gaan lopen met haar vandaag. Het is immers mooi weer :D:D maar krijg visite straks….. Ook leuk.

  39. Pet nog op ,handschoenen nog aan oh wat verlang ik naar warm weer.Dan zie ik die kleine lammetjes hier dartelen door de wei en denk wat is de natuur toch mooi en wat zeuren wij als mens toch vaak over dingen die er zo weinig toe doen.Vanmiddag spelen in Hattemerbroek,morgen in Urbana en zaterdag in Wesepe.Hopen we weer veel ouderen en zieken een paar uurtjes te vermaken.Dat geeft je weer kracht om die drukke verkiezingstijd te vergeten.Je wordt ouder PAPPA,zeggen ze hier thuis

  40. @ Natacha, vond het gistermorgen ook erg koud, maar beter dan maandag met als aangename verassing weer eens wakker worden in een witte wereld om je heen. Hoop dat we dat in ieder geval hebben
    gehad deze winter. Tis in ieder geval droog dus laat ik daar maar van genieten. En eigenlijk denk ik over mezelf wat loop je te zeuren maar geniet van de jaargetijden, maar ja daar heb ik in de winter nou eenmaal meer moeite mee……… Nog 13 dagen Natas en dan

    Wilders: Fitna 2 pas na verkiezingen klaar DEN HAAG – Het vervolg op de anti-Koranfilm Fitna van PVV-leider Geert Wilders komt niet meer uit voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni. ⤸Fitna 2 wordt spectaculair, maar het lukt echt niet voor de verkiezingen⤝, liet de politicus woensdag weten naar aanleiding van een bericht van de NOS.

    Vorig jaar maakte Wilders al duidelijk dat zijn nieuwe film de consequenties van massa-immigratie uit moslimlanden zal laten zien. Hij zal zich daarin ook concentreren op thema’s als de vrijheid van meningsuiting en de sharia, de islamitische wetgeving. Wilders zei eerder dat hij professionele hulp uit de Verenigde Staten krijgt om zijn film te maken.

    Het was aanvankelijk de bedoeling de film voor de nieuwe landelijke verkiezingen uit te brengen. Maar nu die door de val van het kabinet zijn vervroegd, lukt dat niet meer.

    En dit zijn de inspiraties van deze blonde clown.Ook komt er binnenkort een film van hem uit die gemaakt is door bevriende Amerikanen.
    Daarnaast heeft meneer ook nog tijd gehad om een boek te schrijven die binnenkort uit komt.
    Op de vraag waar de inkomsten naar toegingen wilde dit heerschap niet antwoorden.

    En nog heeft zijn klapvee niet door,dat hij zijn eigen zakken aan het vullen is.
    Twee overheids inkomsten als fractie lid,inkomsten van boek en film.

    Zichzelf uitsluiten om maar enige verantwoording te moeten/kunnen nemen.

    En het klootjesvolk mag opdraaien voor de tientallen miljoenen euro die zijn beveiliging kosten.

    Wanneer wordt de worst die hij zijn klapvee voorhoud opgegeten en beseft men dat het een zeer verotte worst is.

  41. Opes 8:32 mijn laatste post….is die ISS glazenwasserT zo lang blijven oh-en 😮 8):o Nou ja, hij moet het hele smerige gemaal Stroink nog en een “steunpunt in Drenthe”: Moet af…..dat zijn de hardwerkende Nederlanders mensen! Wel ff tijd nemen voor sociale contacten!!! Dan maar wat later thuis.

  42. @ Wichert:

    Je wordt ouder PAPPA,zeggen ze hier thuis

    of

    Pappie loop toch niet zo snellllll

    Reken erop Wichert dat ik die patatgeneratie nog voorblijf 😀

    ‘T is beiden niet erg….heerlijke vrogger talk net met de glazenwasserT. Moet op youtube nog luisteren naar Cuby en Daniël Lohues die bij de begrafenis van Relus een zeer bijzonder optreden weggaven. En ff zoeken op jeromesupermensch.

    ‘T zal allemaal wel. Het staat in elk geval….geregistreerd 😉

  43. Ach zwolse, van de andere kant is het ook gewoon LEUK, kkkgeertje te zien mislukken, dus zsm binnenskamers halen die zooi, raakt ‘ie vanzelf overspannen door het mislukken van al zijn voornemens, en anders wel door al die fantastische partij-nazi’s om ‘m heen.

    Aan de ene kant wil je jezelf al deze onzin besparen, maar na de centrumpartij, na de leefbaren wéét je toch; dit heeft geen enkele kans.
    Al is het maar omdat eventueel succes onmiddelijk verbleekt omdat ‘gouwe oudjes’ uit het verleden weer opduiken…ene jan nagel, herman heijnsbroek…zelfs tara singh varma is niet uit te sluiten, de laatste als steun en toeverlaat voor fleur.

    Ik bedoel maar…

  44. Ingrid ben je de 23 e jarig? Ik moet nog 20 dagen wachten iig.

    Ingrid jij ben ook as vrijdag zoveel jaar getrouwd of niet? Als ik het me goed herinner iig:D

  45. Mogguh, QM, heb je net nog genoemd bij de glazenwasser….een ex-gabber die nu ook gewoon PvdA gaat stemmen 😉 Maar je relevante stelling van gister bij Henk: sociale ondersteuning moet geen subsidie worden.

    Ook nog een Plasterk-mening?

  46. @ Zwolse, ik hoorde over die homevideo-2 geen letter aandacht aan dat gepruts wat enkel om haat-beeldvorming gaat besteden.

    Heb je jankende Pastors gezien bij DWDD? Zag de herhaling…………………………………afgang dat niemand hem (voorzover ik heb gezien) herinnerde aan zijn afspraak:

    Als ik niet in het college kom stop ik. Ga ik nog een dag “organisatiedeskundige of iets dergelijks ongrijpbaars maar wel een paar K dollars genererends” doen” zucht! Weer ontsnapt………..Hoe’st eigenlijk met zijn sympatieke maat Sorensen?

    Hij gaf ook geen antwoord op de vraag of hij echt de burgemeester zou wegsturen (had ie ook gezegd) als ie in het college kwam! Kan niet eens, de gemeenteraad heeft de macht namelijk.

    Je hebt bruggenbouwers en klovenscheppers mensen!!!!

  47. Wichert kom je ook eens in de kantine spelen? Kom ik zeker. Tot nu toe spreekt me de programmering niet echt aan namelijk. En dat van gister was serieus, ben je zaterdagochtend in de kantine? Wil ff over vrijwilligerswerk bij WVF babbelen.

  48. Snap je Dick?:D

    Je hebt trouwens die glazenwasser toch wel een kopje koffie aangeboden, of was ie alweer weg voor je het wist 😛

  49. Schat, wat denk je zelf…..kopje koffie glazenwasserT? ontbijtkoek erbij. Hij wou nog wel een 2e maar deze hardwerkende Nederlander kwam anders niet rond.

  50. Natascha, we zijn hier verdeurie al gewoon aan het “injuichen” voor AJAX….maar uh toevallig staan hier 7 Ajax-blussers waar een andere collega naar verwijst: wegblussen die hap met hun eigen blussers 😮

  51. Heb die M.Pastoor gezien:o:
    Wringt zich in allerlei bochten om zijn kop te redden,en overal een afwijkend antwoord op geven.Hij voelde zichzelf nogal klein worden,en ik maar hopen dat er even doorgepraat werdt ,zodat die onder tafel verdween.

    Kreeg trouwens wel wat maagzuur van die gozer gisteren bij P&W van die leefbaren.

    Plasterk vond ik weer een verademing om naar te luisteren en te kijken.

    Vanochtend de collum ochtend humeur van Maarten van Rossem gehoord,ging over de criminaliteit in Steenwijk. 😀

  52. Heel goed Dick, je hebt je maatschappelijke plicht voor vandaag weer gedaan. Trouwens niet eens een beschuitje?

    oh ja nog geen voorspelling er voor gegeven….

    Poeh vind moeilijk, denk dat het voor beiden zwaarbevochten wedstrijd wordt. Ik zeg 1-1, ik zal dan zo ook ff een poule overzichtje maken.

  53. M: Luizig en angstig…spijt van zo’n beetje al zijn uitspraken; jammerlijk figuur.

    Hij zei het ook nogal dom: “Ik voel me nogal klein worden”…..ja sukk*l dat was de bedoeling van Felix…de informateur van Rotjeknor (????) ook. Was het overigens niet eens met Felix in alles wat hij over de burgervader zei. Zou ook tactiek van Felix kunnen zijn. feit blijft dat je binnen de PvdA gewoon alles mag zeggen. Van Brammetje Peper tot Ome Jan Pronk.

    Die gozer, viel er later in; zag er engig en zeker ONleefbaar uit.

    Oh…..Maarten en Steenwijk: bedankt voor de Tip. QM is fan van Maarten. Maar stemt geen PvdA, misschien om Maarten?
    Heb je ook een link?

    Plasterk lijkt me een ge-wel-di-ge man! Op zich al super dat ie regelmatig op tv blijft. Hij heeft geloof ik alleen maar dochters. Zal vast een hele mooie en lieve vrouw hebben…..dat ie altijd zo naturel geluk blijft uitstralen……Drama zegt daarover: blijf blij; geluk klopt op een blije poort!

    PS wat heeft Jeroen zijn haar toch lelijk gekleurd! Bovendien een kerel die zijn haar kleurt hahaha.

    Hoe zou het overigens met Co zijn? Ff naar zijn topic.

  54. Was op de radio Dick in het programma standpunt nl.

    Hij zei dat de grote markt in Steenwijk de grootste crimineelste plek van Nederland is.;).

  55. Dick bij gezondheid ben ik alle zaterdagen van 8.30 tot ???? bij WVF bezig.Je bent welkom ,de koffie heb ik klaar.Alleen deze zaterdag moet ik om 12.30 weg naar Wesepe en volgende week tot 12.00 want dan spelen we in Diepenveen

  56. Klasse, kom ik zaterdag wel even langs. Ze moeten 10 uur voetballen geloof ik. 12.30 weg; ok misschien zijn we dan nog in conclaaf. Maar dan komt Freddy toch wel even broodjes brengen?

  57. :):):) Zwolse, gave humor onze Maarten…loop 5x per week strak langs de markt. Denk dat als Maarten er al eens geweest is….ik wel een tent voor hem weet…..niet Zus & Zo maar: De Rechter. Ook niet alleen om de naam!! Maarten rulezzzzzzzz

  58. Klasse Natascha!

    Ajax – Psv:

    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    Denkende Dick 2-1

    Gae – Fcz

    Dick 1-2

    —————
    Gister ook ze genoten van de doelpunten voor ome Lowie’s Mannschaft?

  59. @ Ingrid, komt tijd komt raad….het wordt vast gezellig als je bij ons komt met de jongens…..Misschien worden jullie bij ons wel kampioen? :o:o:o

    In dat geval: TUURLIJK zijn wij om te kopen 😉

  60. @ Natascha 23e klopt jij een week later.Trouwdag volgende maand de 12e jij de 13e.

    Ben geen Ajax fan maar voor twente hoop ik dat zw winnen.
    Ajax -PSV 1-0
    GAE – FCZ 0-2

  61. Dwars door de week 😀

    @ Tim: Serieus :o:o:o
    Ik heb het al een jaar verprutst, ik moet hierna nóg een jaar

    Kun je, na verluid, declareren bij de Admin. Krijg je een tegoedbon voor 10 gakballen.
    Wat heb je liever 10 overheerlijke gakballen gratis of een jaar in de schoolbanken saai blokken, met nauwelijks wat aantrekkelijks om je heen om bij weg te dromen?

  62. Mijn trouwdag is as zaterdag Ingrid;)

    Nie gezien Dick, kwam ff wat tussen….

    Ajax – Psv:

    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    Denkende Dick 2-1
    Ingrid 1-0

    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2

  63. @ Dick, ach kampioen worden, vind het geweldig voor de jongens als dat zo zal zijn. Maar ik vind het mooier als je ziet hoe ze met elkaar omgaan. En ze hebben een wedstrijd minder gespreeld dan Be Q en nu hoorden we dat ze waarschijnlijk de afgelaste in ons geval 2 wedstrijden en BeQ 1 niet meer gaan inhalen. Dus ja als je dan beiden alles blijft winnen?? word je nog geen kampioen. Maar de tijd zal het leren, en wanneer we naar jullie komen, en om kopen is nodig weet ik je te vinden.

  64. Middag Dick,

    Als het goed is komt Derk vandaag nog hier, hopelijk heeft ie die site klaar zodat hij de lucht in kan (de site dan h?)

    Zal die beste man maar ff een HJtje geven als ie er is

  65. Zo is het Ingrid, sfeer: hadden we het gister ook over. Heb 2 maten die trainer zijn. De ene wil nog niet aannemen dat dat de basis is. Zeker in een standaardteam waar ze absoluut niet meer om tourbeurt reserve zitten. En…..ook een paar cent kunnen verdienen in die tijd.

    Dit vind ik dan wel weer typisch des-KNVB’s….

    niet meer gaan inhalen

    Nu gaat het over een C2, maar flikken ze die onzin ook bij een C1-team?

    😉 Omkopen…..Be Quick is dus de concurrent; ligt er natuurlijk ook aan wat Zwolse biedt 😮

  66. Hoi Ingrid,

    Ik hoop het wel, ik was net het bericht aan het typen en jij ook zie ik aan de tijd (12.14 )

    Jij gaat ze toch ook wel een keer bestellen h?;)

  67. haha ja op dat tijdstip, hoe laat was het dan eigenlijk???

    Na 21 uur ben ik KO door een opkomende longpleuritus oid hahaha maar t gaat al beter heb al codeine pilluh van de dok gekregen….

    Tussen 20.30 en 21 uur moesten er nog ff gauw wat kaarten geritseld worden voor een niet nader te noemen voetbal wedstrijd….

    Dus tja er kwam ff wat tussen :D:D

  68. Spannend Koko! Zou geweldig zijn….Denk dat Derk idd niet in de HJ zal spugen. Waarschuw wel alvast even de mooie vrouwen van ‘Attem. Misschien moeten de moeders maar gewoon de dochters binnenhouden 😮

    Misschien kunnen die schoonheden de bestellingen wel bezorgen?

  69. Koko ik beloof je bij deze dat ik ook zeker een x een bestelling ga plaatsen, mits ik er geen tientallen tegelijk hoef te bestellen natuurlijk;)

  70. Psst… Koko, Jan des Bouvrie is door de CIA naar een geheime locatie overgebracht.
    Namelijk een schip bij de Roggebotsluis om te waterboarden.

    Niet verder vertellen hoor! 8)

  71. Larry; Toch niet op die sloep van Derk 😮 Net nu hij elders is, stiekum een vuige binnenhuisgeldbuidelspekkerT verstoppen >:(>:(>:(
    Altijd al gezefd dat je de CIA’s en Mossad’s van tegenwoordig niet kunt vertrouwen. Maar weer eens wat ruis die kant op jagen 8)

  72. Hoef alleen geen HJ van je ben niet zo’n liefhebber.

    @ Dick, a.s, zaterdag zal er toch gezien de stand wel een overwinning in zitten.

    @ Zwolse, vind dat BeQ een geweldige clubsite heeft word altijd veel aandacht aan besteed, kunt er veel info weer vinden. Ik kijk er regelmatig.Dus compliment voor de webmaster(s)

  73. @ Ingrid, je merkt vast al dat ik me er nog niet in verdiept heb. Dit is pas de eerste wedstrijd sinds……midden december!

    Mooi voor jullie…..hoop het met je mee.

  74. Ach Dick echt verdiept ik ook niet zo, maar via de beQ site is het makkelijk weer te vinden je kijkt bij hun C2 en als word daar keurig bij gehouden. En verder staan er ook altijd leuke dingen op.

  75. Nou dat word heel hard trainen, tig kilo’s afvallen, en een ijzersterke dicipline aanmeten, waar kan ik me aanmelden :D:D

  76. Zwolle’s vishandel in Steenwijk heeft heeeeeeeeerlijke kibbeling met knoflooksaus. En genoeg ook….pff ben er nog vol van. Stonden we met 2 Zwollenaren (Harry P. nogmaals de groeten) bij Zwolle’s vishandel in Steenwijk 😀

  77. Nou Derk laat wel op zich wachten heur. Zit ik hier met al die HJtjes:D

    Borrelballen cq partyballen is ook mogelijk.

    Dick een bezorging in Steenwijk is ook wel mogelijk mits jij dan de koffie klaar hebt en me even helpt met rolstoel uit de Kokobus;)

    Ingrid, afhalen is altijd oke. Koffie vers gezet;)

  78. Natascha,

    Tientallen tegelijk is niet de bedoeling maar wel een mogelijkheid:D;)

    Gevaar is wel dat als je ze éénmaal gehad hebt ze waarschijnlijk wel per tientallen gaat bestellen h?:o

  79. Prut, en laat ff weten of je nog door die HJ heenkomt voor de avond. Anders lust mij er ook nog wel één goed koud; ga toch ruim op tijd weg straks. Iets met compensatietijd oid.

  80. Koko: Steenwijkse bezorging. 2 voorwaarden waar ik bij kan fluiten:
    – jou helpen
    – uitstekende koffie onder de automaat tappen.

    Mooi, verwacht er veel van :D:D:D

  81. Ik dacht altijd dat Jan de Bouvrie zijn meubeltjes wit had maar het schijnt toch zo te zijn dat er een behoorlijke zwarte laag grondverf onder zit:D:D:D

  82. Kleurrijk is Jandeboefje dus in elk geval niet. Maar buiten dat ik me net zijn gezicht kan herinneren, interesseert die binnenhuistijger me nixxx.

  83. Respect. Standbeeld voor Ajax-icoon Haarms

    De supportersverenigingen van Ajax gaan met elkaar geld inzamelen voor een levensgroot standbeeld voor Bobby Haarms. Het populaire clubicoon overleed vorig jaar op 75-jarige leeftijd.
    Zondag wordt er tijdens de wedstrijd tussen Ajax en PSV een collecte gehouden. Er is in totaal een bedrag van 60.000 euro voor het standbeeld nodig.

    Onvoorwaardelijke liefde

    “Bob was iemand die een onvoorwaardelijke liefde voor zijn club had, iets dat je tegenwoordig nog maar weinig ziet in de voetballerij. Daarnaast zorgde Bob dat hij altijd veel contact met supporters had. Hij kwam geregeld in het supportershome, zat na zijn vertrek als hersteltrainer vaak bij uitwedstrijden in het uitvak. Hij is voor iedereen echt een icoon. Met een levensgroot standbeeld willen we hem namens de supporters het permanente eerbetoon geven wat de fans graag willen”, aldus Daniël Dekker, woordvoerder van de opgerichte actiegroep voor Haarms, op de website van de supportersvereniging van Ajax.

  84. @ QM Hahahaha Fleur Agema (PVV) lid van kwalzalversgenootschap

    Waar is toch de tijd gebleven dat kruidenvrouwtjes en ander heksenvolk zich verre hielden van De Macht en soortgelijk aards gedoe? Van Marianne Thieme wisten we al dat ze rekent op de zeer spoedige terugkeer van Jezus Gristus op aard (lol), maar nu onthult Skepsis dat ook haar collega Fleur Agema (chef verzorgingshuizen en vice-fractievoorzitter van de PVV) de nodige vrolijke gekkigheid in haar brein koestert. Zo is Fleur bijvoorbeeld een gediplomeerd NEI® Practitioner/Coach. NEI® is een soort van therapie waarbij door middel van sessies blokkades worden gelokaliseerd. Die worden dan doorbroken door je duim en wijsvinger heel hard op elkaar te drukken. Ofzo. Deze ’therapie’ is verzonnen door Roy Martina, de man die ooit een kanker-genees cd op de markt bracht en tevens reclame maakte voor de BioStabil. U weet wel, dat ding dat heel veel mensen hebben aangeschaft maar waar alleen Tineke de Nooij en haar familie plezier van hebben mogen beleven. In die hoek moet je het dus zoeken. Misschien aardig om te weten over onze toekomstige minister van Volksgezondheid…:(:'(:o

  85. Tussen 20.30 en 21 uur moesten er nog ff gauw wat kaarten geritseld worden voor een niet nader te noemen voetbal wedstrijd….

    Ga je toch?

  86. di 23 dec 2008,

    TER APEL – Ten overstaan van circa tweehonderd patiënten en volgelingen heeft de Groningse politie gisteravond in het Centrum voor Natuurgeneeswijzen in het Groningse Ter Apel even voor acht uur de alternatieve tv-dokter en gezondheidsgoeroe Roy Martina opgepakt.

    Terwijl de volle zaal in Ter Apel zit te wachten wordt de televisiedokter Roy Martina buiten in een arrestantenwagen gedirigeerd. ‘Holistische arts’ Martina is aangehouden om hem te dwingen zijn inkomsten te openbaren.

    Martina werd gisteravond opgepakt, kort voor aanvang van zijn speciale kerstdienst, toen de zaal al propvol zat. De aanhouding leidde tot emotionele taferelen. De politie had het gebouw omsingeld.

    De actie dient om de arts te dwingen zijn bronnen van inkomsten te openbaren. Zijn voormalige zakenpartner Ad de Raaij leende hem bij het opstarten van zijn praktijk jaren geleden tweemaal geld: ??140.000 en ??72.604,83. Sindsdien liggen de twee overhoop over de terugbetaling van het geld. Martina zegt in Nederland maar ??1500 aan inkomsten per maand te hebben en daarom geen geld te hebben om terug te betalen.

    De Raaij sleepte de tv-dokter voor de rechter om hem te dwingen het geleende geld terug te betalen. De rechter vond het ongeloofwaardig dat de genezer geen bronnen van inkomsten zou hebben. Als ultiem middel om Martina te dwingen met de financiële billen bloot te gaan, bepaalde de rechter dat “lijfsdwang als uiterst dwangmiddel” op de tv-dokter mag worden toegepast.

    De advocaat van Roy Martina, mr. A. Endtz, was gisteravond niet voor commentaar bereikbaar. De persoonlijk assistent en woordvoerster van de arts, José van der Most, wilde gisteravond geen commentaar geven op de aanhouding van haar baas.

    Soort zoekt soort denk ik dan maar.
    😮

  87. Zo Derk net geweest en de site ziet er goed uit. Nog een paar dingetje en binnenkort is het dan zo ver.

    Wel wat later dan verwacht maar dat komt doordat de HJtjes ook op moeten.

    Was weer gezellig Derk.

    O ja de vrouwtjes in .attem kunnen weer veilig over straat, Derk is back home:D;)

  88. Bericht door Larry, op 10 maart 2010 om 12:26
    Psst… Koko, Jan des Bouvrie is door de CIA naar een geheime locatie overgebracht.
    Namelijk een schip bij de Roggebotsluis om te waterboarden.

    Niet verder vertellen hoor!

    Hoe weet jij dat ik zaken met Jan doe?

  89. Bericht door dick, op 10 maart 2010 om 15:25
    Respect. Standbeeld voor Ajax-icoon Haarms

    Hoop dat dit gaat lukken, ondanks dat ik niet met deze club heb.
    Vind ik wat deze man altijd heeft gedaan voor zijn cluppie, een standbeeld verdiend.

    En dat geld wat mij betreft ook nog altijd voor Marten Eibrink, zonder hem was er zeker geen betaald voetbal meer geweest in Zwolle.

  90. Beeldbuistip:

    Labyrint – Diep in de hersenen

    Met elektrische stroom de hersenen beïnvloeden. Dat klinkt nog altijd futuristisch. Maar het kan ervoor zorgen dat je als Parkinson patiënt niet meer trilt. Of dat je als patiënt met een dwangstoornis je handen nog maar 25 keer per dag wast in plaats van 500 keer. Bij Deep Brain Stimulation worden elektroden in het brein geplaatst die steeds elektrische signalen doorgeven vanuit een batterij in de borstkas. De risico’s van de operatie zijn niet gering, maar toch is DBS bezig aan een flinke opmars.

    Ned 2 20.55 – 21.30

  91. Ingrid….

    Wat lief dat je de BeeldBuisBode miste. Was al onderweg naar huis, heb mijn uurtje van gister opgenomen. Nog niet eens in de mailbox gekeken trouwens. Zwagert (en maat) is net weg. Op ’t werk gaat ’t best redelijk. Druk geweest met uitwerken interview met 1 van de 2 sectorhoofden (net onder directeur) die 8 weken in Uruzgan was. Vanmiddag nog weer aan ’t plotteren geweest van voor de opzichter bruikbare A0-kaarten voor een presentatie. Verder gewerkt aan nieuw item voor Personeelsblad en wat verder ter tafel komt….of aan bureau komt, zoals een bijzonder gezellige glazenwasserT. Een onderonsje “hardwerkende Nederlanders” zeg maar.

    Super van je dat je Mart’n Eibrink in het Bobby verhaal betrekt 😀
    om 18:54

    Nu als de bliksem weg om CL te kijken met 3 maten en hopelijk (te verwachten) een strak serverende gastvrouw :D:D:D

    Lekkere en/of pittige avond!

  92. Voor de volledigheid…ben ook nog ff in De Enk geweest; ze waren klaar voor de tentmuziek. Ik niet, heb een bitter lemon gedronken 😉

    Er lag een SensatorT….ene Sacha maakte wél een mooie lenteplaat op de voorpagina van de Regio-editie.

    Tjooooooooo

  93. Ajax – Psv:

    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    Denkende Dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1

    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1

  94. Bericht door ja-tja, op 10 maart 2010 om 19:32
    voetbal is leuker

    Ik had liever Manchester United tegen AC Milan gezien.
    Gaat veel meer spanning in zitten denk ik.

  95. Bericht door Larry, op 10 maart 2010 om 21:14
    Ajax – PSV 1 – 6

    Zit er één naast me en ze zegt: dat zou wel mooi zijn. Kan zondag nog leuk worden bij de Pierik Larry. Jij voor PSV en ik voor Ajax :D:D

  96. Bericht door Larry, op 10 maart 2010 om 21:14
    Ajax – PSV 1 – 6 Rode kaart Suarez door frustraties.
    Zwolle wint sneaky met 0 – 1 ondanks de vele aanvalsgolven van de andere zijde

    Eindelijk iemand met verstand van voetbal.
    :D:D:D

  97. Ajax – Psv:

    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    Denkende Dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1
    Larry 1-6
    Appie 1-2
    Wichert 4-2

    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1
    Larry 0-1
    Appie 2-1

  98. Ajax – Psv:

    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    Denkende Dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1
    Larry 1-6
    Appie 1-2
    Wichert 4-2
    Tim 1-3

    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1
    Larry 0-1
    Appie 2-1
    Tim 1-3
    Wichert 0-0

  99. Heb vanmorgen bij De Heer ontwaakt mee-gesms’t op een heerlijke stelling….ze draaiden daar om 8:10 ook:

    Hé Soulsssssssssssssssssssssssssssssissssssssssssssssterrrrrrrrrrrrrrrrr

    Stelling: Waarom zijn de blanken zoveel bekakter dan de zwarten :D:D:D Vrij naar Raymond volgens mij….
    Verdeurie niet gewonnen>:(>:(>:(

  100. AANBEVOLEN: gisteravond bij P&W, aan ’t eind van de uitzending: 12 afrikaanse vrouwen zingen à capella. Lust voor oor en oog. :D:D:D

  101. Goedemorgen,

    Hier alles onder controle Dick.
    Kacheltje in de schuur staat aan dus ik ga straks ff een kastje schilderen.
    Staat nu in de zwarte grondverf maar heb hem ook liever wit:D:D:D

    Ik ben nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen doen aan NL Doet op 19 en/of 20 maart

  102. Heerlijk gister: De Koninklijke…..douchen :D:D:D
    Wat een hufter die trainerT van Milan……dé cityboy/towntoyboy/metroman……met een kansloze 3-0 oid pas inbrengen tegen zijn oude club hahahahaha. Iemand met zoveel talent die voortdurend voor de glamour, de aandacht, de roem en geld kiest…..johhhhh gun ik em ook wel
    😉

    Jammer dat Seedorf eraf is. De Hunter mag zijn vizier nog wel ff bijstellen >:(

  103. Oeps Communicatiestrateeg is net niet zo arrogant als het er 9:26 staat……kon niet zien dat het vakje “naam” te klein was…..

    hij pikte dit enkel gedeeltelijk: CommunicatiestrateegwpR&W

    >:(>:(>:( Sorry voor deze misplaatste arrogantie en zo je weet is arrogantie ALTIJD misplaatst.

  104. Ajax – Psv:

    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    Doorlopend duf denkende dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1
    Larry 1-6
    Appie 1-2
    Wichert 4-2
    Tim 1-3
    Ajaks – PSV zoals gewoonlijk: 0-1

    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1
    Larry 0-1
    Appie 2-1
    Tim 1-3
    Wichert 0-0
    Gae – FCZ 2-0

  105. Mogguh QM….normaal gesproken wel, maar je kunt merken dat je het gister niet hebt gezien >:(>:(>:(

    Heb het (AANBEVOLEN: gisteravond bij P&W, aan ’t eind van de uitzending: 12 afrikaanse vrouwen zingen à capella. Lust voor oor en oog.)
    ook gezien gister, toen ik thuiskwam. Super kleurrijk, vrolijk en mooi
    :D:D:D

  106. @QM. Dames treden vanavond op in Carré (zang, dans en vertellings) Leonie Jansen heeft ze in Afrika “gepicked”. Ik weet niet of de groep een naam heeft.

  107. Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    Doorlopend duf denkende dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1
    Larry 1-6
    Appie 1-2
    Wichert 4-2
    Tim 1-3
    Drama123 0-1

    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1
    Larry 0-1
    Appie 2-1
    Tim 1-3
    Wichert 0-0
    Drama123 2-0

  108. @ QM,

    heel erg nietomtelachen…maar ja.

    Haha je moet wat he, als je je probeert in te leven in de Benny Hill-humor van “de in prikkeldraad van obsessies gevangen nep-Vrije” en Henk 😉 Wanneer gaat henk dit draadje trouwens eens veiligstellen? Di’s wel ons levenswerk van een maand of 3….Of zou ie deze dikke 1200 reacties weer wegflikkeren ivm te weinig (tot geen) PVV-sympatiën 😮 Zeg maar op de manier zoals zusterpartijen Leefbaar Rotjeknor en Berlusconi’s Forza Italia de boelen willen manipuleren?

  109. OM onderzoekt ronselen volmachten door Leefbaar Rotterdam
    Lokale partij zette kandidaten aan tot actief werven van volmachten bij gemeenteraadsverkiezingen… Kieswet verbiedt dit nadrukkelijk… LR beschuldigde eerst zelf op hoge toon rivaal PvdA van oneigenlijke werving

    Leefbaar Rotterdam heeft kandidaten van de partij aangezet tot het ronselen van volmachten. De partij gaf instructies hoe de stemmen van mensen die zelf niet naar het stembureau gingen bemachtigd moesten worden. De Kieswet verbiedt dat uitdrukkelijk.

    De ronselactie werd op touw gezet door raadslid Ronald Buijt, de man die de afgelopen dagen in de media, onder andere bij Pauw & Witteman, schande sprak over het verloop van de verkiezingen.

    Dat meldt het AD.

    Leefbaar Rotterdam verweet de gemeente dat stemmers hulp mochten krijgen bij het uitbrengen van hun stem. Naar nu blijkt heeft de partij echter zelf ook mensen ‘geholpen’ met stemmen. Buijt instrueerde kandidaten nauwkeurig hoe ze de volmachten te pakken moesten krijgen. Hij schrijft:

    Mensen , we zijn met een paar hondert kandidaten en symphatisanten . Als iedereen hier serieus én tijdig werk van maakt gaan we zeker 1 zetel extra halen . Die ene zetel kan straks het verschil maken !

    Bekijk de mail bij RTL Nieuws.

    Geconfronteerd met zijn actie zegt hij zich van geen kwaad bewust te zijn. Volgens de Kiesraad handelde hij in strijd met de Kieswet: “De kiezer moet als hij zelf niet kan stemmen het initiatief nemen om iemand anders te machtigen. Het initiatief ligt bij de kiezer en niet bij anderen, zoals bijvoorbeeld politieke partijen.”

    Op Twitter meldt GroenLinks-lijsttrekker Arno Bonte:

    Leefbaar Rotterdam heeft op grote schaal georganiseerd volmachten geronseld. Dat is volstrekt in strijd met de Kieswet. Ik ben in het bezit van de informatie waaruit de ronselpraktijken van Leefbaar blijken. Die heb ik aan de Commissie Geloofsbrieven gestuurd.

    PvdA-fractievoorzitter Peter van Heemst twittert:

    Leefbaar Rotterdam heeft schaamteloos volmachten geronseld. Anp vraagt net reactie. Schijnheilig en meten met 2 maten

    Update 20:50 Het Openbaar Ministerie start een ‘oriënterend onderzoek’ naar de ronselpraktijken van Leefbaar Rotterdam, meldt de Volkskrant.

    Update 22:09 Rechtse media als Elsevier haasten zich te melden dat de PvdA een ‘volmachtcoördinator’ heeft. Dat mag volgens de wet zo lang het initiatief tot het afgeven van de volmacht maar uitgaat van de kiezer zelf. In het geval van Leefbaar Rotterdam gaat het om het overhalen de volmacht af te geven. Dat is verboden. Buijt schrijft in zijn instructiemail:

    Als ze zelf geen zin hebben om te gaan stemmen maar wel sympathie voor jou of Leefbaar hebben probeer ze dan te bewegen tot het afgeven van een volmacht.

    AD: Leefbaar zette aan tot werven volmachten, PvdA furieus

    Video: Buijt dinsdag 9 maart bij Pauw & Witteman over zijn ‘controle’ van de verkiezingen. Een dag later werden zijn ronselpraktijken bekend.

    Vage gast idd, heb de P&W gezien

  110. Het Grote Gerda Glossy Spoeddebat

    Vijftig cent. Zoveel kost de glossy “Gerda” de belastingbetalert per huishouden. Het blaadje van demissionair minister van Vis, Poep & Boeren Gerda Verburg wordt vandaag in een oplage van 830.000 exemplaren rondgepompt onder de huisvrouwtjes van Nederland. Kosten van dit grapje: dik 400.000 euro. Klein bier zeggen de paarse broeken. Grof schandaal en CDA Agit Prop in verkiezingstijd aldus Marianne Thieme en de SP. En dus gaan we vandaag plenair soebatten over een in leder gestoken Gerda Verburg en haar zweepje. Iets zegt ons dat we in dit land de kwintessens niet helemaal op een rijtje hebben. Maar what the heck. Een live spoeddebat is een live spoeddebat. LIVE op NOSSTREAM.

  111. Bericht door dick, op 11 maart 2010 om 10:16
    www-nieuws:

    Willem heeft de moppentrommel terug
    =================================================
    Bij gebrek aan zinvolle discussies,en een webmaster die van geen toeten of blazen weet en met een botte bijl alles wegvaagt wat niet te bevatten is of niet in het straatje komt.

    Als alternatief de moppentrommel maar weer ingevoerd,zielige sneue bedoening daar.

    De webmaster zou de kreet stem LWL moeten verwijderen,of is dat vast voor 2014.;D

  112. Plantman-returns…goeiemiddag Plantman, ik bespeur een enigszins hardere toon? Je zult begrijpen dat ik dat alleen maar toe-:D Maar koersveranderingen vind ik altijd interessant.;)

    Of zijn het meer de onderwerpen: privacy(schending) en dat kinderporno gevonden draadje?

  113. “Jan des bouvrie weer op vrije voeten” & “wibi soerjadi weer uit de put”… dat is alles wat showbizz nederland te bieden heeft…

    Ik schakel maar over op Huffington post.com…het word me allemaal een beetje teveel8)

  114. QM, als je wat tijd over hebt/of ik zouden we eigenlijk die draadjes over tante TON nog eens na moeten lezen. Denk dat je niet meer bijkomt….er is een tijd geweest dat zeker de nep-Vrije gewoon op die heks wilde stemmen. Oeps gister nog wat gezien over NINA BRINK (met haar charmante man eens financier van dat zoere bettie), was ook bij P&W gister.

  115. Maare QM 12:30 hoe’st dan toch met de marmottenkop verbouwing van Linda, de transformatie van tante Geer, de borsten van Brard en de strijd tussen Yolante, Sylvie en mevr.Sneijder? En de belangrijste vraag QM, wie is nou verdeurie de “echte h*er van Amsterdam”?

    Wanneer gaat Gordon weer gewoon slipjes verkopen en die geblondeerde nep-zangert gele zwembroeken? Wanneer stopt Heleen van R. met verraden en te denken dat ze wat voorsteld? Waar haalt de vrouw van de Kaai-belangrijk tournooidirecteur-het idee vandaan dat ze opvoedkundig wat te melden heeft?

    Zucht: vragen, vragen en nog eens vragen….

  116. Dick,volgens Derk toch echt dit weekend8)

    Geef jij het ff door aan Weekend, Privé, Story, RTL boulevard, Shownieuws, HVN, NOS en anderen;)

  117. Werk, werk werk is het belangrijkste! Welke partij roept het altijd? Heeft het zelfs in de naam? PvdArbeid….dit is slecht bericht maar te verwachten in een heftige CRISIS

    Veel wijsheid voor de beleidsmakers in dit mooie land!

  118. Eigenlijk kan je dat toch niet maken, naar werkelozen toe…zeggen dat het geld op is… dit is namelijk ook droef nieuws voor al degenen die daar maar staan met al hun werkervaringsprojecten…

    Welke kant gaat het nu op in dit land? Word je nu als wannabe- stadswacht ingelijfd bij de pvv om stadscommando te worden…:(

  119. Ajax – PSV

    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    Doorlopend duf denkende dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1
    Larry 1-6
    Appie 1-2
    Wichert 4-2
    Tim 1-3
    Drama123 0-1
    Inge 2-2

    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1
    Larry 0-1
    Appie 2-1
    Tim 1-3
    Wichert 0-0
    Drama123 2-0
    Inge 2-1

  120. @ Natas: gaaf zeg! Inge en de directeur ook mee neem ik aan. Gister nog ff kort over gehad maar zaterdag echt spijkers met koppen slaan. Anders vrees ik een uitverkocht hok.

    Maaaaaaaaaaaar er is ook WVF-SVouwI

    Al van 1 persoon gehoord dat ie dat liever ziet….2 personen. Ben bang dat het deze DERBY niet wordt! Wel een heel gaaf moment ook, gezien de stand en………de lente 8)

  121. Ajax – Psv:

    Inge 2-2
    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    lente-dromende dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1
    Larry 1-6
    Appie 1-2
    Wichert 4-2
    Tim 1-3
    Ajaks – PSV zoals gewoonlijk: 0-1

    ————-
    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1
    Larry 0-1
    Appie 2-1
    Tim 1-3
    Wichert 0-0
    Gae – FCZ 2-0 (WIE HEEFT DIT VOORSPELD? VANDAAG WAARSCHIJNLIJK…anders mikken we deze er morgen tussenuit)
    Inge 2-1 (denk ik, IK HOOP 1-2)

  122. Klasse Natascha, jij had em ook al gekopieerd. Gelijk mijn vraag beantwoord:

    Ajax – Psv:

    Inge 2-2
    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    lente-dromende dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1
    Larry 1-6
    Appie 1-2
    Wichert 4-2
    Tim 1-3
    Ajaks – PSV zoals gewoonlijk: 0-1

    ————-
    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1
    Larry 0-1
    Appie 2-1
    Tim 1-3
    Wichert 0-0
    Drama 2-0 (Inge 2-1 (denk ik, IK HOOP 1-2)

  123. Edwin, voor de goede orde:

    De weddenschap om een clubbal is: wie er kampioen wordt Ajax of PSVouw?
    Of Wil je een zekere winnaar….wie er hoger eindigd….Ajax of PSVouw?

    Ook een eventuele andere definiëring is onderhandelingsvatbaar mijnerzijds 😉

  124. Ajax – Psv:

    Inge 2-2
    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    lente-dromende dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1
    Larry 1-6
    Appie 1-2
    Wichert 4-2
    Tim 1-3
    ook Drama zoals gewoonlijk: 0-1

    ————-
    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1
    Larry 0-1
    Appie 2-1
    Tim 1-3
    Wichert 0-0
    Drama 2-0 (Inge 2-1 (denk ik, IK HOOP 1-2)
    ====================================
    HOE LAAT KOMEN DE SPONSOREN bij de directiekamer van het onvolprezen WeblogZwolle LANGS MET HUN AANBIEDINGEN VOOR
    2 PRIJSJES?

  125. Dick je maakt er een zooitje van met die rijtjes hahahaha 😀 Houd jij je nou met water en geert bezig dan doe ik de rijtjes wel 😛

  126. Bedankt voor het ontlasten Natas :D:D:D

    Om het af te leren dan, mét ja-tja

    11 maart 2010 om 14:27
    Ajax – Psv:

    Inge 2-2
    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    lente-dromende dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1
    Larry 1-6
    Appie 1-2
    Wichert 4-2
    Tim 1-3
    Drama zoals gewoonlijk: 0-1
    ja-tja 1-1

    ————-
    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1
    Larry 0-1
    Appie 2-1
    Tim 1-3
    Wichert 0-0
    Drama 2-0
    Inge 2-1 (denk ik, IK HOOP 1-2)
    ja-tja 1-2

    ====================================
    HOE LAAT KOMEN DE SPONSOREN bij de directiekamer van het onvolprezen WeblogZwolle LANGS MET HUN AANBIEDINGEN VOOR
    2 PRIJSJES?

  127. Bericht door Natascha, op 11 maart 2010 om 14:07
    Ajax – PSV

    Snoeeeii herd werkende Joppuh: 2-0
    Natascha 1-1
    Doorlopend duf denkende dick 2-1
    Ingrid 1-0
    Assendorper 3-1
    Larry 1-6
    Appie 1-2
    Wichert 4-2
    Tim 1-3
    Drama123 0-1
    Inge 2-2
    Papa 2-3

    Gae – Fcz:

    Dick 1-2
    Ingrid 0-2
    Assendorper 1-1
    Larry 0-1
    Appie 2-1
    Tim 1-3
    Wichert 0-0
    Drama123 2-0
    Inge 2-1
    Papa 2-3

    Ik zie devoorspellingen van Edwin nog niet in het lijstje.
    Natascha, veel plezier zondag.
    Misschien kun je een reisverslag maken ?
    Tennminste, als je de Stentor leest, gaat het weer leuk worden.

  128. Smaakvolle ontwikkeling in ’t Konkeltje
    (traditioneel ontmoet trendy)

    Steeds meer mensen zijn op zoek naar de pure smaak. “Deze thee smaakt zoals oma deze vroeger zette” hoor ik vaak. En “Dat is tenminste echt lekkere koffie”. Fijn om te horen, maar het verbaast me eigenlijk ook wel dat het zo opvalt. Is er dan zoveel wat niet smaakvol is? Verandert de kwaliteit voeding? Wat bepaalt eigenlijk de smaak? Wat doen anti-oxidanten precies? Is groene thee beter dan zwarte thee? En hoe wordt cafeïne vrije koffie gemaakt?
    Er komen steeds meer vragen naar boven en om antwoorden te krijgen ga ik het gesprek in de winkel en met smaak-collega’s aan. En daar leer ik veel van en komen interessante zaken naar boven.
    Deze smaakvolle ontwikkelingen zou ik graag met meer mensen delen en graag nog meer reacties ontvangen.
    De keus viel op een weblog: Hierin vertel ik wat ik zoal meemaak in en buiten de winkel. Iedereen kan reageren en wellicht ontwikkelt zich weer iets smaakvols Zwolle.

    http://tkonkeltje.web-log.nl/vertrouwde_smaaksensatie/

  129. “Vanavond weer een koffieproefavond gehouden. Analyseer met 8 koffieliefhebbers de smaak van koffie en je hebt een geweldige avond! En de deelnemers maken de avond: 5 docenten, een echtpaar dat al vaste klant is en een Italiaan die 2 jaar in Nederland werkt.”

    1 avond opgesloten met 5 docenten. dat wordt oorlog.

  130. @ Dick, “”Maaaaaaaaaaaar er is ook WVF-SVouwI

    Dick, Zie jij SVI Als Duitsers ??
    Zoals jij aangaf bij jou verklaring van PSVouw.:o:o

  131. Bericht door dick, op 11 maart 2010 om 14:18
    Edwin, voor de goede orde:

    De weddenschap om een clubbal is: wie er kampioen wordt Ajax of PSVouw?
    Of Wil je een zekere winnaar….wie er hoger eindigd….Ajax of PSVouw?

    Ook een eventuele andere definiëring is onderhandelingsvatbaar mijnerzijds

    Nee, alleen kampioen.
    Dus degene die voor Twente is krijgt van ons een Twente is lek bal.
    😉

  132. Geachte supporters,
    11-03-2010

    Deze brief is opgesteld naar aanleiding van de misdragingen van een groep FC Zwolle supporters voor, tijdens en na de uitwedstrijd tegen MVV op 29 januari jl. Hierbij is de club FC Zwolle in een negatief daglicht gesteld. Zoals u allen behoort te weten, gelden voor iedere supporter spelregels. Deze zijn vastgelegd in een Reglement van Orde.

    Wij hebben helaas de volgende overtredingen geconstateerd:
    ⤢ Toegang verschaffen zonder toegangsbewijs
    ⤢ Betreden stadion onder invloed van drank en drugs
    ⤢ Provocerend, bedreigend en beledigend gedrag naar ordepersoneel en politie
    ⤢ Het niet opvolgen van aanwijzingen van het ordepersoneel en de politie

    Aan de hand van camerabeelden hebben wij zelf deze overtredingen kunnen waarnemen. Helaas hebben wij moeten constateren dat een deel van de misdragende supporters bij ons niet bekend is. Om willekeur te voorkomen hebben wij besloten niemand te sanctioneren middels een stadionverbod. Middels deze brief willen wij echter helder maken dat wij in de toekomst dergelijk gedrag niet meer zullen tolereren. Wij vinden het onacceptabel dat een relatief kleine groep supporters een negatieve invloed heeft op het totaalbeeld van onze grote supportersschare die gelukkig in zijn algemeenheid gevormd wordt door vele enthousiaste, positieve en zich correct gedragende supporters.

    Wij werken op dit moment met de politie aan een gezamenlijk convenant waarbij de club en de politie onderling persoonsgegevens mogen uitwisselen zodat het eenvoudiger is om misdragende supporters te identificeren en vervolgens te sanctioneren. Daarnaast zullen bij overtredingen onze stewards de desbetreffende supporter(s) direct vragen om zijn/hun legitimatiebewijs te tonen en de persoonsgegevens noteren. We wijzen in deze op artikel 5 van het Reglement van Orde. Indien hier geen gehoor aan gegeven wordt, zal de politie ingeschakeld worden. Na vaststelling overtreding zal direct overgegaan worden tot het opleggen van een lokaal stadionverbod conform de richtlijnen van de KNVB.

    SUPPORTERS, TOON U EEN WAARDIG 12E MAN! STEUN FC ZWOLLE DOOR DIK EN DUN OP GEPASTE WIJZE, DAT MAAKT HET ECHTE VERSCHIL!

    Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

    Met vriendelijke groeten,
    NAMENS FC Zwolle

    Het Bestuur

  133. “Helaas hebben wij moeten constateren dat een deel van de misdragende supporters bij ons niet bekend is”

    Dat betekent toch ook dat een deel WEL bekend is?

    wordt vast nog wel vervolgd.

  134. En dan, is er koffie………….
    Leuk admin, dat je daar aandacht aanschenkt. M.i. kan er aan goede koffie geen aandacht genoeg zijn. Vele (top) restaurants schenken heel veel aandacht aan de inkoop van hun culinaire producten en wijnen, maar de koffie hangt er vaak maar wat bij. Ook in Zwolle wordt veel aan koffie gedaan. Wij kennen allemaal uiteraard koffiebranderij “Algra Mocca D’Or”. Verder is Moniek Smit, een docente aan de “Dutch Coffee Academy”, daarnaast zit zij heel vaak in de jury bij Barista en Latte Art wedstrijden. En er zijn nog wel meerder bedrijven in Zwolle die zich puur op koffie concentreren.

    Sinds enkele jaren, heb ik ook mijn barista cetificaat gehaald en sind vorig jaar Europees gecertificeerd Barista level I. Daarnaast zit ik ook in het team van trainers, die Frans van den Berg (15 jaar) uit Hattem, begeleiden bij de wedstrijden om het Nederland kampioenschap Barista. Vorig jaar zat Frans ook al in de finale.
    Ik zelf houdt van mooie single arabica koffie’s.
    Een mooie koffie site, is http://www.koffiegek.nl
    Daarnaast natuurlijk wikepedia. maar ook op http://www.food-info.net van de Wageningse Universiteit is interesant.

  135. @ Edwin,
    Bericht door Edwin, op 11 maart 2010 om 16:35
    Ik zie devoorspellingen van Edwin nog niet in het lijstje.

    “Komt er ook niet”

    Slap hoor, 😉 Je hebt alle tijd om te kijken.:o

  136. Bericht door Larry, op 11 maart 2010 om 14:03

    Inge, hoe is het met je? Lekker genieten, hoop ik?

    Ja dat doe ik zeker. Heb nog een mooi poosje verlof……:D:D:D

Reacties zijn gesloten.