Algemeen Log 101

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 102 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

294 gedachten over “Algemeen Log 101”

  1. Proficiat , Ja-Tja. Jij ook 1 x van de honderd en 1?;)
    Dit is zeker een gehaktballetje waard, Ik pak nog een groenlootje. :P:P

  2. @ Natas, gefeliciteerd, ik zat in de k’tine, (tweede helft training, helaas wel knieblesure opgelopen) naast een paar verstokte F’oord aanhangers, opmerking er uitgooien en reactie erop was erg gaaffffff.
    Toen lachte ik nog……………. Arbitrage had m.i. wel iets scherper mogen zijn. Ik verwachte de finale Twente – Gae, maar dat zal nu wel
    F’oord – *j*ks worden. Speelt *j*ks ook nog thuis, in de kuip.8) Wie mag dan de meeste supporters meenemen?? Je zal al jaren een seizoenkaart F’oord hebben en plaats moeten nemen in het uitvak van de kuip. :D:D:D

  3. @ QM, Inge heeft nog wat adressen in Frankrijk die ongeveer voldoen aan jou beschrijving 6 pers. + vaatwasser ed. Neem even kontakt op zou ik zeggen.

  4. Uiteraard, als FCZ aanhanger, hoop ik dat er minimaal een verlenging komt. Dit kost de gae aleen maar kracht, waarmee, misschien, een tegenstander in de eerst volgende competitie wedstrijd haar voordeel mee kan doen en dat komt zeer waarschijnlijk FCZ weer goed van pas, als zij zelf wel de wedstrijd wint, natuurlijk. Forza FCZ.:D:D:D

  5. Sorry voor Dick het is niet persoonlijk bedoeld, maar ik zou het wel heel leuk vinden als er een finale Feijenoord – Gae komt…..

    Uiteraard hoort Ajax gewoon thuis in de finale in dit geval.

    Ingrid en ja-tja bedankt voor de felicitaties:D

    Ik wist dat ik gewonnen had dus daarom ff voor het werk posten:D:P

  6. Mogguh,
    Vandaag weer zo’n mooie dag.

    Vrouw koko haalt vandaag de caravan van stal, spullen d’r in en zaterdag opzetten.
    Maar eens even kijken of ik zo’n dongel kan regelen zodat koko ook op de camping op WLZ kan8)

  7. Koko helaas voorspellen ze na vandaag weer regen.Maar toch veel genoegen op de camping.En denk aan de Dongel wat is WLZ zonder Koko???

  8. Wichert ik heb gekeken op buienradar en voor zaterdag komt er idd wat regen maar dat blijft (als ik er op kan vertrouwen) onder de lijn Hoogeveen, en dat komt mij wel goed uit.
    Anders neem ik Klaas B mee en kan hij de paraploft vasthouden ;):D

  9. *zucht diep* er lopen alweer werklui op ’t balkon… Als d’r iets irritant is, is dat dat er werklui op het balkon staan terwijl je zelf aan het werk moet met huiswerk ofzo. Toekijkende ogen. Brrr.

  10. @ Joppuh, jij ook gefeliciteerd met de overwinning van Feyenoord, maar ik feliciteerde Natascha omdat ze de uitslag goed had. Sorry dat ik jou als echte Feyenoorder was vergeten.

  11. Heb voor vanavond gezegd dat Ajax van GA zal winnen, en dat geloof ik ook nog steeds, maar omdat Feyenoord toch in de eredivisie wel mijn cluppie is, hoop ik nu stiekum dat die deventenaren vanavond een opleving hebben.8)

  12. ja-tja, :D:D:D jatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjatjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Wereldprestatie!

  13. Mogguh, Natas, leuk dat jullie gister wonnen. Hoopte het ook van tevoren. Maar gaan we het nog over de wedstrijd hebben?
    En over dat schandalig vuurwerk? hoe dom kun je zijn???? Hoe erg kun je je club naaien. Dwazen hadden nog mazzel dat de wedstrijd niet even stilgelegd werd. Dan is het nog duurder.

    Wat vind jij van die zweetbandjes/-banden? Pfff bij Twente liep er 1 maar die lap van Gio sloeg toch alles. Krijgen we die comedy nou weer? Het zijn ook zulke ijdeltuiten. Ze hebben niet eens lang haar. Wat voor functie heeft die lap, dezelfde als wenkbrauwen?
    ——————–
    Haha Natas, het maakt niet zoveel uit wat je leuk vindt….het kwaliteitsverschil zal zich wel uitbetalen. neem toch niet aan dat Ajax met de Twente-instelling tegen die pot aankijkt? 3 smakmakende basisspelers aan de kant laten staan en vanuit een verdedigende stelling 1-0 genoeg vinden? Alles in het kader van de strijd om het nakende kampioenschap…

    Werkt alleen maar negatief. Het negatieve gevoel dat ze anders die pot hadden kunnen en moeten winnen blijft nl hangen. Hebben ze mazzel dat ze Sparta hebben van ’t weekend.

  14. Nou Dick, dan heb je het niet begrepen, Gio had afgelopen zaterdag tegen Vitesse een gapende hoofdwond die met een stuk of 8 hechtingen gedicht werd. Dat zwarte ding zat er dus functioneel, bovendien vond ik het niet echt opvallen maar geheel in de fijne Rotterdamse traditie dus een functioneel ding zonder poeha!
    Moraal van dit verhaal: een mooie zwarte band is niet lelijk!;)

  15. Bericht door dick, op 25 maart 2010 om 09:03
    @ Tim & de rest goeiemorgen; werkmensen? kofie geven….stoppen ze wel met die flauwkul smilies/wink.gif

    doen ze maar in die keet die buiten staat 😉

  16. Mogguh Ingrid….ff naar Meppel, misschien vanmiddag nog ergens langs. Maar ze voorspellen ook dat het minder wordt geloof ik. We zien wel.

    Heb vorig jaar een slogan opgevoerd.
    En dit jaar ook alweer gesignaleerd, dus gaat ie mee naar 2011:

    “Als de ooievaar centraal Giethoorn overziet, is de Lente in ’t verschiet”

    En het klopt :D:D:D

  17. Goeiemorgen Joppuh, oh Boronckhorst had er dus een reden, wellicht nogal aan de grote kant (?) 😉 Maar er liepen er meer. Nog minstens 2; vind het zo aanstellerig staan. Die Schut liep er ook vaak mee. Zijn da nou metromannen Joop?

    Vond je van het vuurwerk?

    En van de wedstrijd?

  18. @ Tim; oh, als daar maar een kratje staat waaraan ze de HJ’jes open kunnen tikken, vermaken ze zich ook wel. Er hangt toch ook nog wel een ouwe Playboyposter? Dat houdt ze meestal ook nog wel een uurtje langer binnen.

  19. in de keet . of het is te heet of te nat dan zitten ze op hun gat;)
    een druppel uit de lucht dan slaan ze al op de vlucht, naar de keet
    zitten ze weer op hun reet
    en dat noemen ze WERK-volk , 8)

  20. 😮 Een geweldige rekening, vrees ik Joop en een sprintje voor de keeper die een paar minuten 20 meter voor zijn hok moest blijven staan.

    Ach, ze hebben toch geld zat.

  21. @ Tim….heb het ook gehad met die commerciële wous. Geloof dat ik maar me maar beoordelingsmateriaal laat toesturen over VARA-programma’s. Jan-overkill-Mu uit DWDD stemmen en een goede vervanger (zijn er zat….haal Sander de Heer maar terug van Radio 2) voor Giel zoeken….

  22. @ Koko, dan zal hij wel opperen dat er werkpaarden en luxe paarden zijn 8) En dan moeten de 4 opperlieden dat maar aannemen en …..aan de slag gaan 😮

  23. Tussenstand log-openers t/m dit log:

    Goedemorgen; wij van de felicitatiedienst feliciteren:

    ja-tja (gaat naar drie; echte runner-up)

    met 5: Tim

    met 6: Gezellig en Joppuh

    met 14: Dick

  24. @ Wichert, wat vind jij dan van die macho-/metromannencultuur in het voetbal?

    Belachelijke stelling natuurlijk, maar ik heb idd nixxx tegen burka’s. Volgens mij doe je je zelf wel heel erg tekort als je erin gaat voetballen. Maar de overgebleven “uit ijdelheidsoverwegingen”? gedragen haarbanden, waren dan denk ik alleen bij Twente?

  25. http://www.myspace.com/thebandmakebelieve, ben hier niet zo handig in maar als je hier kijkt kun je 2 liedjes van hun zingen.

    Gaan we zelf heen, moeten we nog even bekijken, we rennen dat weekend al van het ene naar het andere voetbalveld, zowel op zaterdag als paasmaandag. En zondags hebben we voor dat we dit alles wisten, ook al wat afgesproken. En FCZ moet ook thuis spelen.

    We hebben al wel vaker optredens van hem gezien, maar het is pas de 2ex dat ie in Zwolle staat.

  26. Dick ik zie liever een Ruiz voetballen met een haarband dan van die houten klazen zonder,want het gaat er mij om dat ik kan genieten van mooi voetbal met of zonder haarband.Het zou jou niet staan Dick maar je hebt het met jou geweldige kapsel ook niet nodig

  27. Bericht door dick, op 25 maart 2010 om 09:37
    @ Tim; Da’s wel snel: 7:05 smilies/shocked.gif Dus je begint de dag nooit met een smilies/cheesy.gif dansje en een ge*le goedenmorgenwens? smilies/shocked.gif

    meestal wel, maar vanochtend was die kl*otzak zo irritant dat ik hem eerder heb uitgedrukt?

  28. Mensen ik ben nog op zoek naar een verhoogde toiletpot.

    Dit word niet meer vergoed door WMO. De reden daarvoor is omdat het te koop is bij de bouwmarkt en omdat mensen dit al kopen voor hun eigen gemak.

  29. ja-tja en dick; join the 2-linkerhandenclub: ik ben ook zo handig als een bos wortels.

    gestucd plafond sauzen: kan ik!. Alleen nog dat ronde witte plafondplaatje verwijderen. Handige zwagert gaf de tip: simpel, met een schroevendraaier, klik , klaar.
    Ik dus ook: klik, maar tevens krrrrrr : scheur in plafond….>:(

  30. Vind het zo gaaf dat Ruiz geen haarband nodig heeft om op te vallen. Nieman maakt mij ook wijs dat die haarbanden functioneel zijn. Vind het jammer dat toen zo de nadruk is gelegd op “shirts in de broek”. Hoewel ik het natuurlijk wel begrijp. Geef mij Ruud Krol maar maar die schitterende wit-rood-witte-(of Oranje)lap over de broek.

    Ach zo’n Beckhamm-ook…..dat spul (dan een niveau of 20 lager) had ik altijd graag als tegenstander…..1x iets toefluisteren was vaak al genoeg. Door uiterlijk vertoon willen opvallen is vaak ook onzekerheid. Een voetballer moet met zijn voeten (of hoofd pffff wat kan ik ook genieten van een heerlijke zweefduik bijvoorbeeld….of een Jaap Stammetje) spreken. Al die plakplaatjes is toch ook lachen. Of die Kezman-coupes. Helemaal kaal is nu weer mode geloof ik.

    Of Ton Winst Bogarde…..Lex Goudsmit; dan verontwaardigd als ie wat goud af moet doen voor ie begint hahaha.

    Gekleurde schoentjes bij de jeugd vind ik (in tegenstelling tot velen) vaak wel weer gaaf: vaak lef en je kwetsbaar durven opstellen. Licht wel aan welke kleur trouwens.

    Nee, er gewoon alles aan doen om te voetballen….een René van de Kerkhofje voor de finale ’78 Argentinië?

    Uiterlijk vertoon, het stelt allemaal geen kl*ten voor en als ze wat gevraagd wordt kunnen de meesten nog geen 3 woorden cliché-tekst achter elkaar uitkramen. Mooi dat Bommel gister die prijs kreeg, hij is 1 van de uitzonderingen.

  31. @ Ingrid (10:04), Goh toevallig net lange mail geschreven over “gezellige verplichtingen”. Tja, dan “moet” je idd wel ff naar je neefje kijken.

  32. :):):) Drama…..strakke club “the 2-linkerhandenclub”. Lijkt me nog gezellig worden ook 😀

    Wel dapper dat je het zelf hebt geprobeerd….Al is het waarschijnlijk de laatste keer.

  33. Dick ik vind het afschuwelijk die gekleurde voetvalschoenen. Zal die van mij er niet in tegen houden, want zij hebben ook gekleurde voetbal schoenen. Maar in mijn hart vind ik het niets. Net zo als hoog opgetrokken sokken, broeken die aan de achterkant nog niet niet afzakken.

  34. Hahaha, dick…’gielvanderadio’ fail vanochtend…hij had rond 7.30u een bejaarde aan de telefoon, en oma weigerde mee te zingen met ‘begin de dag met een dansje’…moest giel het zélf doen…OMG

    LOL:):):)

  35. @ Ingrid; Haha, ja vinden de meesten, gekleurde schoenen. Vind het bij kinderen wel getuigen van lef. Niet dat hele overdreven felle hoor. Was ik idd nog vergeten:

    Net zo als hoog opgetrokken sokken,

    Waar blijft de tijd dat de kousen gewoon op de enkels rustten? Maar over de knieën en zo’n belachelijk grote tent van een broekie erboven……asjeblieft zeg. Slidingbroeken vind ik ook nixxx.

    Ga wel voor een heel mooi tenu.
    Barca, Ajax, Feyenoord, Ac Milan, Inter etc etc.
    En natuurlijk: kop omhoog borst naar voren en gaan.

  36. Bericht door dick, op 25 maart 2010 om 10:26
    @ Tim, 10:11; Met welke comedy ging Giel te ver dan vanmorgen?

    geen idee, als hij wat stoms doet of gaat smakken in de microfoon als hij de chocoladefabriek belt denk ik: opdonderen. Kan echt weinig hebben van die vent.

  37. Livingroom VR 23-4-2010
    22.00 uur The GazzGuzzlers
    Een fijne mix van Rock’n roll, Rhythm and Blues bop, Rockabilly, Swing, gebracht op een zo puur mogelijke wijze! Swingen en genieten!

    Met oa Herman S.

  38. @ Tsja, zeker nooit van het 3m-teamforum gehoord 😮 Da’s niet zo moeilijk hoor….maar communicatie is iets wat je samen doet…..kijk maar eens om je heen. Vragen kan ook. Ben jij trouwens familie van Ja-Tja?

  39. Dick, om heeel eerlijk te zijn, ben ik eind de eerste helft alweer in slaap gevallen, ik was helemaal kapot gister, te veel lichamelijk inspanning gehad, kregen een controle op het werk dus dan moet alles spik en span zijn…..

    Dat vuurwerk, net wat Joppuh zegt, gaf mijn kippevel, alleen jammer dat het op het veld gegooid werd en ook jammer dat jij het overdrijft dat de keeper een sprint moest trekken want hij stond al op rand 16 al die tijd;) Vlak voor rust werd het dus zwart…

    Wat vond jij van de 17 jarige spits? Ik vond m goed (op basis van wat ik gezien heb)!

    Ik ben ook tegen haarbandjes, als je last heb van je haar tijdens je werk moet je het misschien in een ander kapsel knippen. Bij Gio was het broodnodig en ook de grote ervan was nodig.

    Mensen wat is het toch heeeerlijk weer buiten!:D

  40. Ik vind gekleurde schoentjes nog erger dan haarbanden! bah!! de trend van nu paars met rose!! hoe bedenk je het in hemelsnaam?

    Voetbalschoenen moeten ZWART!!(evt een wit accentje kan nog)

  41. Mijn jongste broertje speelt gelukkig nog wel op zwart maar die oudste is helemaal los, hij zal die paars met rosen ook wel willen hebben…:(

  42. @ QM Agnes Kant…de Normaals en de Jovinks. De familie van mijn schoonzusje uit Didam; ook de moeite waard! Maat van me heeft jaren verkering gehad in Winterswijk maar dat is weer wat verder weg. Andere maat is zo’n gat daar vlakbij. Maar uh….als jullie te ver van huis zijn en je moet s*ijten….dan doe je dat toch ook gewoon op ’t land?

  43. Joppuh: pikzwart, vind ik het mooiste zonder witte strepen-comedy. Vind gekleurde schoenen bij die jongen wel getuigen van lef. Maar het staat extra l*llig als ze geen deuk in een pakkie boter skopp’n 😮

  44. @ Natascha, nee dan is een analyse lastig

    Dick, om heeel eerlijk te zijn, ben ik eind de eerste helft alweer in slaap gevallen

    Het verbaasde me dat Stoch (licht geblesseerd? geloof het niet) N’Kufo en/of Perez niet in de basis stonden. Werden duidelijk gespaard en de laatste 2 vielen veel te laat in natuurlijk. Perez had ie gelijk na de 1-1 moeten brengen. Die was nogal gefrustreerd!
    Zei nog tegen mijn zoontje bij 0-0. Zul je zien dat Feyenoord nu scoort, als Twente zoveel kansen mist. Toch eerst een Twentse treffer. Maar goed als je als coach e.e.a zomaar laat gebeuren verdien je ook niet te winnen. Vind het prima zo… Feyenoord deed dat na rust wel goed, maar het kon ook niet anders. Het kon toch niet zo doorgaan.

    Precies: vuurwerk op het veld is zo dom! Ze mogen blij zijn dat ze niemand raakten en dat het spel niet stil is gelegd…Die keeper sprinte misschien niet weg maar kon/durfde ook niet dichter bij zijn doel komen dan rand 16.

    Maar fakkels op de tribunes vind ik altijd gaaf. Bij WHC-Ajax ook.

    Eens:

    Ik ben ook tegen haarbandjes, als je last heb van je haar tijdens je werk moet je het misschien in een ander kapsel knippen.

    Begreep de noodzaak bij v. Bronckhorst ook.

    Zoals altijd bij de commerciëlen vond ik het commentaar weer slecht. Jij

    Wat vond jij van de 17 jarige spits? Ik vond m goed (op basis van wat ik gezien heb)!

    Hij hemelde die jongen teveel op vond ik. Vond hem wel aardig spelen, ook met dreiging. Maar hij miste ook een keer een mooie schietkans. Die keeper was ook niet slecht.

    Ben je nou wel weer wat fitter als gisteravond dan?

    Geweldig idd!!!!
    Mensen wat is het toch heeeerlijk weer buiten!
    Iedereen kijkt ook weer een stuk vrolijker, net een machtig mooie vrouw gesproken in Meppel; ik kom de dag wel weer door.

  45. ik heb hem ook niet nodig ,, nooit besteld laat staan dat ik nog een bonnetje heb8)

    maar op voetbalveld ist trend kledng,schoentjes.
    maar ook in dagelijkse hoor kijk eens hier bij millinerplaya
    normaale zwembroek zie je niet eens meer (haast)
    meiden?jongens? broek tot over de knie er onder onderbroek tot de oksels
    vroeger liep mij opa er ook zo bij maar nu ?:'(

    het wordt saai in nederland over paar jaar allemaal burkini aan?

    8)8)8)

  46. Als Leo Driessen commentaar geeft is het voor ons Feyenoorders per definitie irritant, die gozerT doet niet eens de geringste moeite om zijn voorkeur voor Ajax te verbergen.>:(

  47. @ ja-tja, 14:15 en dan heb je het nog niet eens over je gewezen-topless-mode. Of de badmode die ik aan Derk heb gemaild.

    Joppuh; anders doen wij samen die finale; duo presentatie?

  48. Maar QM je bent toch al snel (in die eindeloze ruimte) ver van een plee verwijderd? Hoorde dat mensen dan wel eens in het bos scheten…..alzo geschiedt hier vlakbij in “Het land van Bartje” ook nog wel. Maar je Bartje moest natuurlijk minder poepen want hij bidde niet voor bruune boon’n. Dat dan weer niet.

    Owwwwwwwwwwwwwwwwww Guus Hiddink vergeten!

  49. Ik vind Driessen sowieso eerrrrrgggg irri, Marcel zei nog moet die man nog niet met pensioen?!

    Je kan idd een jongen ook te veel ophemelen maar er zit wel iets in…

  50. Vind er eigenlijk maar een paar goed. Snoeks vind ik de beste.

    Voor de radio zijn veel goede verslaggevers. Da’s nog moelijker natuurlijk. Helaas is er nooit weer iemand gekomen die in de buurt van Theo Koomen kwam. Wel mensen die al tevoren (bij grote tournooien) een bandje lieten meelopen en super-overdreven uit hun pan gingen om later dat bandje commercieel te maken (Sjek van G…..ook bekend van “glij em er eens in”)

    Maar zo’n Willem Kieft ook…..tjonge jonge groot geworden bij Ajax maar als je hoorde hoe ie liep te zwammen destijds bij die zenderT van kale Kees…..triest!

    Thomas Egberts vind ik goed. Toine van P. ook. Maar gister weer die dressman Umberto…..brrrrrr

  51. @ QuestionMaster, 14:58 :):):) Straks komen Vreetje, Dreetje en Reintje bij jullie (uit pure frustratie en afgunst natuurlijk) de boel ondersche*ten 😮

    Heb gister Patty B. gezien en die verschrikkelijke wous naast haar. Ben met mijn directrice speciaal blijven kijken……allemachtig dat programma is bijna even erg als die uber-ijdele kakkert & Kwalbert in Boulevard. Oh wat errug als je toch zo tot je ellbogen in de shit van een ander moet roeren. Die Brard kan helemaal haar ogen niet goed open doen, maar dat hoeft ook niet. Je hebt haar ogen niet nodig om te zien of ze oprecht is. Is ze ook nog paranormaal begaafd hahaha; wat een kneuzenparade!

  52. Paul van Onkenhout heeft een schitterend stuk in de nieuwe VARA-gids over dat spul en en programma als “Ik hou van Holland”.

    Zucht, diepe diepe zucht en ja hij staat bij ons ook wel eens op…..nou dan ben ik echt ergens anders!

    Weet zeker QM dat genoemde heren ook met een oranje sjaal en een rood wit blauw vlaggetje zitten zwaaien. Is die geweldige show met dat gat in de muur ook nog op tv???

    Trouwens QM doet Henk van ’t jaar zijn vlaggetjesdag niet?

  53. Glazen Huismail:

    DE BURGEMEESTER!!!
    Morgen wordt, door niemand minder dan Henk Jan Meijer, burgemeester van Zwolle, het bidbook voor het Glazen Huis officieel ingediend bij 3FM.
    We willen 3FM nog duidelijker laten weten dat Zwolle de beste kandidaat is!

    *** HOE, IN WELK PROGRAMMA WELLICHT?

    TAARTEN
    Deze week hebben verschillende DJ??s een taart ontvangen (zie twitter van Coen en Gerard). Vandaag is Sander Lantinga aan de beurt!
    Sander willen we extra in het zonnetje zetten, hij heeft tenslotte gestudeerd in Zwolle!!!!
    Doe mee en laat een bericht, waarin je duidelijk maakt dat het Glazen Huis naar Zwolle moet, achter op http://coenensandershow.hyves.nl/

    THE BATTLE IS ON!!
    Gister heeft 3FM een nieuw bericht geplaats, zoals ze zelf zeggen: the battle is on!
    Met z’n allen laten we zien hoe graag wij Zwolle het Glazen Huis willen!!!
    Laat ook een bericht achter op http://seriousrequest.3fm.nl/page/09_nieuws/346456

  54. Petje af voor de gemeente, plaats ik een fotootje op het weblog van een gat op de oldeneelweg en twee dagen later is het hersteld.

    @ Henk: Misschien heb je ook nog een pic van mooie verleidelijke vrouwen in strakke kleding? Misschien loopt heel vrouwelijk Zwolle er dan morgen zo bij?

    Kreeg trouwens ook gelijk antwoord op mijn mail na dat topic over gestoorde communicatie bij de gemeente 😀

  55. Bericht door dick, op 25 maart 2010 om 16:34
    Dat was het Rokjesdag

    Denk echter dat hier
    donderdag is het feest alweer voorbij. (EBO)
    “vrijdag” had moeten staan.

    Idd was vandaag en ik moet zeggen ik heb ervan genoten heerlijk terras gevonden met goed uitzicht en dat in Dronten!

  56. Bericht door dick, op 25 maart 2010 om 16:35
    Mail gechecked Derk?

    Ja dick en mens kan soms druk zijn is heel begrijpelijk 😉

  57. Wel een beetje jammer Derk, maar wat in ’t vat zit verzuurt niet. Ook zo’n mooi woord idd “druk”….. bijna even mooi als “werken” 8)

    Mooi dat je hebt genoten in Dronten…en je ogen waarschijnlijk weer goed voor je hebt laten werken 😀

  58. BeeldBuisBode:

    De wereld draait door (N3, 19:30)
    Tafeldame: Actrice Halina Reijn
    – Tekenaar Peter van Straaten
    – Tenor Ernst Daniël Smid
    – Zangeres Do
    – Rapper/presentator Lange Frans
    – Valerius zorgt voor muziek

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    – Illusionist Hans Klok
    – Pink Army-oprichter Peter Schouten

    KNVB Beker: Go Ahead Eagles – Ajax
    (RTL 7, 20:30)
    Rechtstreeks verslag van de halve finale van de KNVB Beker vanuit Deventer

    Nova (N2, 22:15)
    – CDA-jongeren willen Leers
    – Nout Wellink over het roerige jaar voor DNB
    – Nederland zet asielkinderen op straat

    Sportjournaal (N3, 22:30)
    – Voetbal: vrolijke koppies in De Kuip
    – Robben gevierde man bij Bayern: HEBBEN WE HET NOG NIET EENS OVER GEHAD….ROBBEN KNAL BM GEWOON NAAR DE FINALE
    – Go Ahead Eagles-Ajax
    – Wielrennen: Verslag van de WK Baan
    – Schaatsen: WK Kunstrijden in Turijn
    – Zwemmen: Verslag van de Swim Cup

    BeeldBuisBodeBeschouwingen:

    Het viel Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) tegen dat Harm Edens, presentator van Zeg ??ns SOAAA! (woensdag, Nederland 3, 20:30, 479.000 kijkers), zelf geen soa bleek te hebben. ??Niet vanwege de brave Edens, maar omdat de uitslag van zijn soa-test de spanningsboog moest vormen van het NCRV-voorlichtingsprogramma.?? De uitzending bestond vooral uit interessante feitjes en vervelende plaatjes. ??Al met al zit er op tv ook maar weinig beweging in dit genre: de vaste ingrediënten zijn een studio, publiek, wat filmpjes en de Deskundige.??
    ??Denk je met je neus in de boter te zijn gevallen, heb je een kat in de zak gekocht!?? Voor mensen die niet gezegend zijn met een flinke dosis assertiviteit is er gelukkig Kat in de zak (RTL 4, 20:30, 687.000 kijkers). ??Een vlot programma met veel onderwerpen, die een mooie dramatische opbouw hebben. Heerlijk, al dat persoonlijk leed, al die emoties en ruzies op televisie,?? aldus Marije Drenth (Sp!ts). Ze vindt eigenlijk dat mensen zelf wat meer op hun strepen zouden moeten staan, in plaats van Kat in de zak te gebruiken. ??Maar dan was dit programma wél overbodig en dat zou zonde zijn????.
    (AK)

  59. @ Derk, je hebt gelijk. Het duurt maar zo machtig kort en velen in de omgeving zijn bezig met o.a. “moeten, haasten, hebzuchtig méér en krampachtige zoektochten; desnoods ten koste van anderen “. Jammer!

    Hé lekkere avond en tot later!

  60. hahaha paar jaar geleden een kerel met een heeeele( dure)mooie
    auto
    toen vroeg een verslaggever als u nu moest kiezen
    tussen u auto of u vrouw
    riep hij gelijk dan me vrouw de deur uit

    paar maanden later idd vrouw was vertrokken
    dus voor hem was zijn auto–een strakke vrouw–:D:D:D

  61. Geen idee Ingrid, daar gaat Admin over.

    Het zal niet de makkelijkste zijn.
    Moet ook niet want die gakballen krijg je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen:D;)

  62. Vanmiddag even met Tim een lekker ijsje gegeten bij V & D. Tim deed er wel een uur over, ook geen wonder als je voor iedereen de deur van V&D openhoud;)

    Ben je nog geslaagd Tim en zijn die paintgasten alweer weg:D
    Je zal al wel een flink aantal van die eitjes in je snufferd hebben gestopt.;)

  63. Bericht door Natascha, op 25 maart 2010 om 14:36
    Ik vind Driessen sowieso eerrrrrgggg irri, Marcel zei nog moet die man nog niet met pensioen?!

    Er is er nog 1, hij heeft een prettige stem maar zal (bijna) nooit toegeven dat hij een fout maakt. En bijna alle verslaggevers hebben sympathie voor het bijna bankroet hoofdstedelijk clubje.

  64. Dick gefeli met de klinkende overwinning… Had niet gedacht dat gae zich zo makkelijk gewonnen zou geven, nou ja de tweede helft dan.

    Nou dat wordt Ajax – Feijenoord in de Kuip op 25 april, leuk:D

  65. Bericht door Koko Hattem, op 25 maart 2010 om 19:52
    Vanmiddag even met Tim een lekker ijsje gegeten bij V & D. Tim deed er wel een uur over, ook geen wonder als je voor iedereen de deur van V&D openhoudsmilies/wink.gif

    Ben je nog geslaagd Tim en zijn die paintgasten alweer wegsmilies/cheesy.gif
    Je zal al wel een flink aantal van die eitjes in je snufferd hebben gestopt.smilies/wink.gif

    Ja, d’r kwamen allemaal kinderwagens aan 😉 Daarvoor moest ik wel even de deur openhouden. En oude vrouwtjes kwamen er ook uit, uit die v en d. Prachtig, hoe rustiger in de v en d, hoe beter. Uiteindelijk was het nog steeds veel te druk.

    En die eitjes… Daar zitten er al veel van in mijn snufferd ja 🙂

  66. sjon reageerde op dat AD artikel over rokjesdag:

    rokjes mag wel van de pvv of moet daar extra belasting over betaald worden?

    ;D

  67. @ Tim goedemorgen? weet je het niet zeker of ie goed zal zijn.
    Sluiten jullie op het Greydanus deze week jullie jubileum feest af?

  68. Mogguh QM, ananiem scheldende kneuzen kennen we wel. Niet eens de moeite van het typen waard eigenlijk. Zal mij niet verbazen als dit Reintje is die zei hier ook al een ban te hebben gehad. Maar de naam Reintje kwam hier nooit voor. Leuk spel joh, lekker anoniem onder verschillende namen posten….als je een jaar of 8 bent. 😉

    Maarten, graag gedaan!

  69. anO >:( ” Natascha, bedankt! We hebben in De Steek in elk geval een goeie keeper voor het NL/elftal voor wie nog twijfelde. Heb 3 schandalige onbestrafte overtredingen gezien…1 van Ajax. Vond het vooral mooi dat er 6 verschillende doelpuntenmakers waren. Waaronder Suarez niet eens. Hoorde dat er geen Ajax supporters naar Rotterdam mogen. Dat is natuurlijk verkrachting van de onafhankelijke beker. En oneerlijk omdat de finale alleen maar in De Kuip wordt gespeeld. Nou ja ze zoeken het maar uit.

    24-4 kan er ook nog wel bij als te plannen voetbalkijkdatum….beetjes slimme kroeg springt en enthousiast op in! Sally is er altijd klaar voor, heeft 7 mega grote schermen in de zaak!!

  70. Ja peter van straaten was geniaal, dat is het met dwdd, soms gaat het alleen over sport- voetbâh – en dan denk je ‘skippen’ en soms blijf je hangen…
    Eigenlijk geen verschil met Sonja, destijds, bedenk ik me nu:)

  71. ‘het gesprek’ is hier van de kabel gehaald…ergo, we hebben ‘graafschap tv’ …echt zo een bejaarden zender.
    Maar ‘graafschap tv’ terug inruilen voor ‘het gesprek’ schijnt niet mogenlijk te zijn…helaas.:(

  72. @ Admin; Kun je Ilse niet vragen of ze wat wil inspreken over Zwolle voor dit onvolprezen log? Of ff samen de locatie van het Glazen Huis bekijken, daar is ze ook altijd wel present.

    Vrogger zeiden ze: we gaan koken
    Nu: we ondergaan een kookworkhop…zeg dan nog cookeworkshop of kookwerkwinkel

    zucht!

  73. @Dick ; aanvaard nou eens die gebakken lucht (kookworshop):):)

    maar prik het daarna verschrikkelijk door;);)

    keep up the good work8)8)

  74. :):):) @ Drama; Gebakken lucht, waar geen afzuigkap tegen bestand is.
    Da’s lang geleden Drama: doorprikken.

    Dank je voor de upkeep wens; jij ook he! En ondanks het beduidend minder weer is het écht met een paar uurtjes al weer WEEKEND!

    *** neemt een slok koffie en een lekker stukkie Wiechert Ketellapper op Ilse. In de hoop dat ze niet al te hijgerig om haar heen hangen 😉
    ——————————————————————-
    @ Derk: “jouw Do” was gister in DWDD, niet meer gezien trouwens ivm 8-uur journaal.

  75. KFC wil dit jaar al open

    ZWOLLE – Fastfoodketen Kentucky Fried Chicken wil nog dit jaar een vestiging openen in Zwolle. Het kiprestaurant gaat voor een ‘drive-thru’ in de buurt van de snelweg A28. Een vestiging in de binnenstad is vooralsnog geen serieuze optie.

    Volgens M. Jeeninga van beoogd franchisenemer Jawo horeca is men nog hard op zoek naar een geschikte plek. “Maar we willen dichtbij de A28 zitten en ook dicht bij het achterland van Zwolle.” Via advertenties is Jeeninga al op zoek naar personeel voor de Zwolse vestiging. Jawo exploiteert al vestigingen in Groningen en Apeldoorn. Om een zaak te openen moet een franchisenemer aan tal van voorwaarden voldoen. Een drive thru moet een perceel van zeker 2500 vierkante meter met dertig parkeerplaatsen hebben. Er wordt bovendien een investering van minimaal 900.000 euro gevraatgd. De dichtstbijzijnde vestiging van de Amerikaanse kipketen zit in Apeldoorn. Kentucky Fried Chicken wil het aantal vestigingen in Nederland komende jaren fors uitbreiden. De concurrerende keten Burger King opent binnenkort wel een vestiging aan de a28 in Zwolle: bij de Lichtmis.
    de stentor

  76. Vind dit wel zo belachelijk:

    BRUSSEL – Alsof een val met de fiets nog niet erg genoeg was, heeft de Belgische bejaarde Georgette Van Den Bossche er van de Vlaamse stad Aalst nog een factuur van 250 euro bijgekregen. Reden is dat de brandweer haar bloedvlek op het wegdek heeft schoongemaakt.
    De brandweer van Aalst verwijderde de vlek. Het karwei duurde twintig minuten, meldt de krant Het Nieuwsblad donderdag.

    ”Een schande”, foetert haar man Jozef donderdag in krant Het Nieuwsblad. ”Ze kennen daar geen menselijkheid, geen gevoelens, alles gaat volgens de procedure. Er valt niet mee te praten.”

    Kiezeltjes

    De ruim zeventigjarige vrouw uit Wieze was vorige zomer uitgegleden over een paar kiezeltjes. Bij de val kwam ze op haar gezicht terecht, kneusde haar schedel en brak twee vingers. Ze lag acht dagen in het ziekenhuis.

    Volgens burgemeester Ilse Uyttersprot is de rekening een standaardprocedure. ”Als er een ongeval gebeurt krijgt de stad Aalst de facturen voor het vervoer met de ziekenwagen, de opname in het ziekenhuis en sturen we de brandweer om de rijweg schoon te maken”, zegt ze.

    ”Het is standaardprocedure om de kosten te verhalen bij de betrokkenen.”

  77. @ Natas…idd nog een pizzahut, maar we hebben straks wel een unieke online-gakballen-service! Hasselbaink, idd te lang geleden om nog over te emmeren.

  78. Dick, jullie mogen thuis tegen Reaal Dronten, gezien de stand moet dit voor jullie een goed resultaat kunnen geven.

    Wij moeten morgen thuis tegen KHC, lastige tegenstander, en bij de uit wedstrijd waren daar ook heel vervelende ouders, hopelijk laten ze die thuis.

    Wie op het log had zijn zoon/docher bij HTC C1 dacht ik spelen?
    En vertelde toen trots dat zij het goed deden.

  79. Zondag 28 maart 2010 begin zomertijd

    Op zondag 28 maart 2010 begint de zomertijd; om 02.00 uur gaat de klok een uur vooruit. Hierdoor kan ??s avonds een uur langer van het daglicht worden geprofiteerd. De zomertijd eindigt op zondag 31 oktober 2010 om 03.00 uur.

  80. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft besloten dat Ajax supporters mag meenemen naar de KNVB-bekerfinale tegen Feyenoord. Het aantal is echter nog niet bekend.

    Ook zal het tijdstip van 18.00 uur aangepast moeten worden. ‘Het zal met het oog op de veiligheid echt vroeger moeten beginnen’, aldus een woordvoerder van Aboutaleb tegen het NRC.

    De burgemeesters van Rotterdam en Amsterdam hebben vorig jaar afgesproken dat duels tussen Feyenoord en Ajax tot 2014 alleen worden bijgewoond door fans van de thuisclub.

    Ze namen die beslissing na ongeregeldheden tussen beide supportersgroepen. Voor wedstrijden als de bekerfinale en de Johan Cruijff Schaal kan echter een uitzondering worden gemaakt.

  81. :D:D:D Voor Abou (13:42); ze meldden vanochtend op radio 2 dat er géén supporters meemochten. Steekt hij toch zijn nek uit, hij heeft al heel wat te schaften gehad met losgeslagen, doorgesnoven en -dronken mafkezen…..zie 9:56.

  82. Zwols A1-voetbal Kampioenschap

    28 mei 2010 is het weer zover!

    Het SZKV organiseert de tweede editie van het Zwols Kampioenschap voetbal op 28 t/m 10 juni 2010!
    Dit jaar wordt het nog spannender, want alle voetbalverenigingen in Zwolle doen mee! De gastheer van dit jaar is Be Quik??28.

    Speeldata:

    · Speelronde 1: vrijdag 28 mei

    · Speelronde 2: dinsdag 1 juni

    · Speelronde 3: vrijdag 4 juni

    · Halve finale: maandag 7 juni

    · Finale: donderdag 10 juni

    Wie zal er dit jaar Zwols Kampioen worden?

    Hou de website in de gaten voor meer informatie over het

    Zwols Kampioenschap Voetbal 2010!

    =====================================================

    Zondag 25/4 KNVB-bekerfinale dus een stuk vroeger. Uurtje of 14:30?Het Zwols-A1-kampioenschapsdraadje

  83. 🙁 wat we hier in nederland MET NODE missen zijn filialen
    van TACO BELL…>:(

    en nu ik toch klaag:)…ook simpel maar lekker oosters kant en klaar – beter dan de chinees op de hoek- is welkom…zoals filialen van ‘little tokyo’ …die doen wonderen met wat groente en tofu.

  84. …oh, en ik vergat ‘Applebees’ …goed en goedkoop uit eten met het hele gezin, ipv weggekeken te worden door bezoekers die vast onderdeel uitmaken van het interieur, en alles wat dat niet wenst te zijn als storend ervaren…

  85. @ ingrid, 13:13

    Oh thuis, moet kunnen toch: 1 streep richting kampioenschap! Ach ” vervelende voetbalouders”: “Blijf met je klauwen van mien zunne! Hij moet altijd spelen en is een voorbeeldig kind”, doen net of hun kind heilig is en de rest bagger. Verwen maar raak die jongen! Krijgen we straks lekkere portretten van in de maatschappij!
    Het l*llige is dat die kinderen zelf vaak helemaal niet op dat betuttelende zitten te wachten. Laat dat spul maar in hun sop gaarkoken.

    Ken een gezin heel goed, waarvan het jochie in HTC C1 speelt. Die begonnen wel sterk, maar zijn behoorlijk weggezakt zeg!

    Tussen de middag vieze miezer regen, geloof dat ze dat ook voor morgen voorspellen; gadverdamme. Dan te bedenken dat we dinsdag-donderdag heerlijk weer hadden. Zou met een maat naar ons 1e kijken, maar ik weet niet of ik er met regen wel zoveel zin in heb. Nou ja we zien eerst morgenochtend wel ff aan.

    Succes!

  86. @ QM, misschien bezorgd KokoK zijn gakballen ook wel in de Achterhoek, je weet niet wat je proeft!
    Het maakt mosterd, Satehsaus. mayo of wat ook totaal overbodig.

    Ff dit log in de gaten houden tot zijn gakbaldraad online komt 😀

  87. Zo goedemiddag,
    Ben net terug uit zwollywood en heb een balletje bij De Pierik gehad.
    Het hokje van het afhaalgedeelte was vernieuwd, heeft ASSENDORPER vast en zeker wel mee geholpen.

    Kon ook nog net naar binnen met de rolstoel maar heb dan ook geen centimeter speling.

    Ik hoorde bij vogellanden dat er bij Ton Jansen in Olst afgelopen nacht een caravan is gestolen van het terrein.

  88. @ Dick, jullie ook succes, weet je het vervelende vond ik dat ze “onze”jongens in het veld begonnen te intemideren, en als je iets bij die van mij moet doen is dat. Dus hopelijk geen ouders.

    Goed van je de data van de A1 kampioenschap. Zal ze noteren in de agenda.

    Ja ik had in het begin van de week ook nog de hoop lekker in het zonnetje aan de kant te staan, maar het zij zo.

    Jammer van HTC C1

  89. Klasse post KokoK, veel feitelijke informatie. http://www.assendorperT.nl voor al uw extra handjes. Deze ervaringsdeskundige beschikt tevens over technisch denk- en inlevingsvermogen 😀 Is ook nog wel eens de moeite waard KokoK…oh nee zonder 3e K: het gaat niet over gakballen…Een eindje verder op, bij de Boni, zit Harry de V. met allerlei bijzondere spulletjes. Als je er toch langs rijdt?

  90. @ ingrid, 14:29; Brrrrr maar niet te lang over hebben, over die ophitsende ouders. Heb nogal een beeldend voorstellingsvermogen, dan ga ik ze zo voor me zien. Da’s dan weer zonde van de vrijdagmiddag, die net zo lekker opschiet. Dank voor je succes-wens.

    Heb wel wat met De Tuinders, oom van mijn moeder was 1 van de oprichters. Wel lachen met dat spul daar, er zijn er ook lekker veel voor Feyenoord 😉 Bovendien hebben ze daar in JJ een uitstekende jeugcoach rondlopen en in Kwak een geweldige hoofdcoach. Zou Journalist Gert van D. al geëmigreerd zijn? Nou ja als ie niet bij De Dijk is 15/4 is ie vast al weg. Familie van Natascha maakt zich overigens ook zeer verdienstelijk voor De Tuinders.

  91. @Koko ; je weet het soms niet; twijfel alom ;
    Het hokje van het afhaalgedeelte was vernieuwd, heeft ASSENDORPER vast en zeker wel mee geholpen.

    Meegeholpen ; heeftietnou vernield of vernieuwd;)

  92. Ik hoorde bij vogellanden dat er bij Ton Jansen in Olst afgelopen nacht een caravan is gestolen van het terrein.

    ik heb ook gehoord dat er een verhoogd toilet in zat…..

  93. Bel de VVD maar Koko, hun leden hebben zo’n beetje de meeste baat gehad bij de uitgedeelde bonussen. Ook hebben de DSB-VVD-ers er veel kaas van gegeten.

  94. dick, valt je ook op dat de postings bij Henk’s blog steeds gekker worden… de opkomst van Cohen heeft de racistische heren geen goed gedaan, zo lijkt het wel…

    Wat ik dus al voorspelde komt uit, ze winnen zetels maar verliezen in feite, want eendimensionale gekke geertje legt het toch af tegen cohen…en daar bálen ze van…
    We wilden ze af zien gaan, we zullen ze af zien gaan…:P

  95. Hé QM! Lachen daar he….ze zijn het spoor helemaal bijster en in wanhoop komt er enkel wartaal uit.

    Ze gaan af als een gieter, deze 3 tenminste. Ze staan vast niet model voor de hele club.

  96. @ Koko >:(>:(>:( Zelf de kaas van het brood gejat! Is er dan helemaal geen fatsoen meer in graaiend-Nederland? Leven de de Bouvrietjes, de De Mollen, de Breukhovens en de Zalmpies, de De Graves, de Brinkies (gesteund door een vuttende Breekijzer) en de van den Endes(Vermogen volgens Quote: ??1,5 miljard), de Fentener van Vlissingens (Vermogen volgens Quote: ??1,6 miljard), de Wessels (Vermogen volgens Quote: ??1,6 miljard), de Blokkers (zelfde), de De Rijckes (??1,7), de Pon’s (??1,7 miljard), de Goldschmedings (??1,9), de van der Vorm’s (??3,5 miljard), Charl?ne de Carvalho-Heineken en haar familie (??3,5), en als koploper in NL natuurlijk Familie Brenninkmeijer (??20,5 miljard)

    Zo enorm uit de hoogte dat ze alleen maar op het gepeupel neerkijken, er op spugen en erom lachen? Is solidariteit te ver te zoeken om het woord uberhaupt maar in de mond te nemen?

  97. Een recordaantal landen doet zaterdag mee aan Earth Hour, de jaarlijkse actie van het Wereld Natuur Fonds tegen klimaatverandering

    En nu, Zwolle op de kaart. waarom doen we nu niet mee???

    Om 20.30 uur lokale tijd doen miljoenen burgers en overheden in zeker 125 landen een uur lang het licht uit, aldus het WNF.

  98. Dick als dat zo is dan moet jij maar ff mee, gaat mij niet lukken al die gooise matrassen te voorzien van koko(gak)ballen:D:D:D

  99. dick…je weekend kan niet meer stuk, na dreetjes verkapte poging tot een huwelijksaanzoek tot je, hahahaha wat erg!

    wat die lui bezielt weet ik ook niet hoor, gevalletjes sigmund denk ik:)

  100. @QM,
    Mij niet gezien, lijkt mij beter dat een ieder er altijd rekening mee houd i.p.v. dat ene uurtje de verlichting van de Eifeltoren uit te doen en meer van dat soort onzin.

    Misschien dat ik morgen om 20.30 voldoende Hattemse-kruidenbitter heb gehad zodat bij mij het licht ff uitgaat:D:D

  101. @ QM, sigmund zou idd wel raad met ze weten. Vandaag het ik em nog gepost, heb jij em al gezien?

    Ok KokoK die staat: laatste dag: At your service 😉

  102. BeeldBuisBode

    EénVandaag (N1, 17:59)
    – Hoe moet het verder met de paus na doofpotbeschuldigingen?
    – Overleeft de euro de crisis?
    – Gesprek met de minister-president

    Netwerk (N2, 20:25)
    – Kinderen van verstandelijk beperkte ouders hebben het vaak niet makkelijk
    – Steeds meer gemeenten weren fietsen uit het centrum

    Voetbal International (RTL7, 21:25)
    Te gast is cabaretier Peter Heerschop

    Nova (N2, 22:15)
    – Aankomend lijsttrekker van de PvdA Job Cohen over de toekomst van Nederland
    – D66, SP en GroenLinks willen hypotheekrenteaftrek beperken, CDA en VVD zijn hier fel tegen
    – Kim Jong Ryul, jarenlang assistent van Kim Il-sung (1912-1994), doet een boekje open over de Noord-Koreaanse dictator, en zijn zoon Kim Jong-il (1942)

    Sportjournaal (N3, 22:30)
    – Wielrennen: WK Baan in Kopenhagen
    – Schaatsen: WK Kunstrijden in Turijn
    – Voetbal: Eredivisie, NAC – ADO Den Haag

    Voetbal: Jupiler League (RTL7, 22:50 )
    Samenvattingen van de wedstrijden van vandaag

    FILM: The Cooler (RTL8, 20:30)
    Voor de fans van William H. Macy sowieso een must, deze moderne film noir (2003, Wayne Kramer) gesitueerd in de venijnige glitterwereld van Las Vegas. Macy is iemand waar ongeluk aan kleeft, en zo heeft hij een baantje kunnen vinden in een casino in Las Vegas: hij brengt ongeluk bij de spelers. Tot het tij lijkt te keren. Zijn baas (Alec Baldwin) is niet blij…

    MUZIEK: World stage: Arctic Monkeys
    (MTV, 21:10)
    Tjeemig de peemig! Zomaar muziek tussen de reallife perikelen van tienermoeders en skateboarders en mode-ontwerpsters door. En nog wel een heel concert. Van de Arctic Monkeys!

    De wereld draait door (N3, 19:30)
    Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. Verder met:
    – Misdaadverslaggever Peter R. de Vries over de zaak-Milly Boele en de media
    – Boekenweekgeschenkschrijver Joost Zwagerman
    – Zanger en presentator Gerard Joling
    – Muziek van Rigby

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    Wijnkenner Harold Hamersma en psychologe Esther van Wildenberg, die onderzoek deed naar alcoholisme, over de effecten van wijn

    ***
    Is Sanne de Mol? Of toch Kim? De overige deelnemers van Wie is de Mol? wachten vol spanning op de ontknoping.

    BeeldBuisBodeBeoordeling:

    Peter van der Ploeg (Sp!ts) wist zeker dat Frits de Mol was ?? hij had al zijn geld op hem ingezet ?? in Wie is de Mol? (donderdag, Nederland 1, 20:30, 1.460.000 kijkers). ??Maar nee hoor. Kim. De feeks. […] De onvoorspelbaarheid van deze Mol is dus wel wat het programma zo spannend maakt. Behalve dan dat ze zo??n laatste blabla-aflevering maken met ja-wat-was-het-spannend-h?-gesprekjes, heeft het team achter Wie is de Mol? weer een fantastische serie afgeleverd. Ik kan niet wachten tot ik hier volgend jaar m??n geld weer aan verlies.??
    De grote verbouwing (SBS 6, 18:00, 370.000 kijkers) is volgens Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) de uitzondering op alle woonprogramma??s die ongeveer hetzelfde zijn. Hij noemt dit ??het enige draaglijke woonprogramma op de Nederlandse tv. Het geheim: het is niet zo verpletterend Hollands.?? Dat komt onder andere doordat de presentator geen Martijn Krabbé of Quinty Trustfull heet, maar Kevin McCloud. ??Betrokken, geen aansteller, wel kennis van zaken. Het andere geheim: het landschap ?? de heuvels van Campsie Fells ogen toch net even ruimtelijker dan de Vinex-locaties van het gemiddelde klusprogramma.?? (AK)

  103. En voor wie nog geen voetbal genoeg heeft gezien deze week:

    Rechtstreeks verslag
    van de tweede halve finale in de Belgische voetbalbeker: Roeselare – Cercle Brugge

    Ketnet/Canvas 20.35 uur

  104. Ik zie iets voor me, bij het glazenhuis, een standje, kokogakballen te koop voor het goede doel, allemaal WLZloggers die geheel vrijwillig daar die ballen staan te verkopen (in de vrije uren uiteraard) en dan op de laatste dag Dick en natuurlijk Koko himself die het geld gaan aanbieden..!!

    Idee?:D

  105. Bericht door QuestionMaster, op 26 maart 2010 om 15:46
    dick, valt je ook op dat de postings bij Henk’s blog steeds gekker worden…

    Who the fuck is henk’s blog? linkje?

  106. Ingrid, in den beginne dacht ik een leuke bijdrage te kunnen leveren…maar sinds ene reinoud word dat steeds minder…ach ja, tijden veranderen.

    Vermaak is een te groot woord, eigenlijk.:)

  107. Bericht door QuestionMaster, op 26 maart 2010 om 21:36
    Vermaak is een te groot woord, eigenlijk.

    Vermaak doe je met vrinden onderling in het echt en niet op het net

  108. QM, heb van de week een paar x meegelezen en die Reinoud, leest ook heel veel hier mee op weblog Zwolle. Ik vind het absoluut geen log om mee te willen praten. Je weet wat hun gedachten goed is en dat is in ieder geval niet de mijne.

Reacties zijn gesloten.