Algemeen Log 105

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 106 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

489 gedachten over “Algemeen Log 105”

  1. Nog even diep tot je laten doordringen mensen!

    Bericht door drama123, op 2 april 2010 om 22:20
    puntje bezuinigen:

    De Nederlandse ambassade in Parijs bestelde in 2008 voor bijna 14.000 euro aan champagne.

    droogleggen.

    Dieper! Dat diplomaten-gefeest is sowieso eens aan een frisse bezuinigingsronde toe! >:(>:(>:(

  2. Dank je drama 😉 Wel mooi dat de scheids mij alleen feliciteerd. Ben eigenlijk wel voor Koko’s suggestie…alle 3 een streepje?

  3. Grappig Koko, dat het antwoord op de vraag ook weer gelijk gepost is….wie zit er te sodemieteren met de digitale tijd :o:o:o

  4. Corrupt kan ook idd, chantabel zeker (zou je denken). Hier zit op z’n minst een complottheorie achter. Vrees dat de Rijdende RechterT niet toerijkend genoeg zal zijn om dit stinkende zakie tot op de bodem uit te zoeken >:(

  5. Iedere keer als er een nieuw Log komt ben ik in de keuken. Dit keer om een flesje wijn open te maken.

    Alle drie gefeliciteerd. Bij tegelijke inzending geldt volgens mij de alfabetische volgorde.:D

  6. @ Assendorper/Keukenprins, je bent wel een gentleman zo te lezen. Het flessie is vast voor de Assendorpse…Ach, en dat gentleman-zijn is toch veel meer waard dan zo’n luizig materialistisch stukkie goud 8)

    Alfabetische volgorde hahaha, leuk gevonden.

    Proots! Op een heerlijk Pasen 😀

  7. ASSENDORPER je moet even bij Stijf in Wezep gaan kijken, daar hebben ze van die wijnvaten.
    Hoef je maar één keer per maand zo’n kraan d’r in rammen

  8. Drama vergeet je niet Harry ook een streepje aan te zetten?

    Prut voor de rest ook. Bedoel, buiten is ’t vies koud met die gore wind. Zorgen dat het van binnen een beetje warm wordt 8)

  9. Ga ik ff checken van ’t weekend…. de pielleante (lees je mee Harry K. kun je thuis ook ff checken…). Volgens mij heb ik die naam ook wel eens gehoord; kom er op terug.

    Koko die slager in Heerde was dat ook geen Stief?

  10. Ik wolle eers zo’n flesse boven mien bedde hang, doar was vrouwe koko ut niet mee iens.

    Altied wa te moppern da mense;)

    Ik zegge deerne da is dan mien infuus;)

  11. @ASSENDORPER bij voorbaat gefeliciteerd!! Dan krijgen we in Zwolle een college van Burgemeesters. Dick, iets voor jou (Stadshagen)?

  12. Tussenstand log-openers t/m dit log:

    Goedemorgen;

    wij van de felicitatiedienst feliciteren na het ingaan van een zwaar en nachtelijk proces, en een sociale totstandkoming van de uitzonderlijke uitslag:

    Dick (komt nu op 15)
    Drama123 (komt nu op 4)
    Koko-Hattem (komt nu op 3)

    met 4: ja-tja en Drama123

    met 5: Tim

    met 6: Gezellig en Joppuh

    met 15: Dick

    :D:D:D

  13. @Appie ; hoe kunnen wij van de felicitatiedienst jou niet vergeten.
    Op dit log hebben 3 leden zich als eerste ex-aequo gemeld, en worden dus alledrie door ons gefeliciteerd8). Leden met meer dan 3 vermeldingen worden permanent vermeld in de eregalerij.

  14. @drama, staat het in de spelregels dat bij een gelijke tijd meerdere gouden plakken worden uitgedeeld? Eigenlijk was dick de eerste. Zelfs met zijn tweede reactie was hij Koko en jou voor. Of geldt dit alleen maar op Goede Vrijdag?:)

  15. @ASSENDORPER ; Inderdaad, die regel is gisteravond van kracht geworden gekomen ; zie meerdere postings tijdens jou oefeningen in de keuken. Zoiets noemen we tegenwoordig ook wel sociaal tot stand gekomen.;)

  16. Ik heb het inmiddels gezien drama. Omdat die regel gisteravond op zeer democratische wijze van kracht is geworden, leg ik mij er maar bij neer. Protesteren heeft geen enkele zin vrees ik.:)

  17. @ASSENDORPER ; Tijdens ons plezierige log-contact heb ik u uitgelegd dat wij voor de ontstane situatie via een bepaalde methode met een zorgvuldig geselcteerd geselecteerd gezelschap voor deze oplossing hebben gekozen. Het door ons ingegane proces biedt helaas geen mogelijkheid voor toevoeging van reglementen (ter stemming) of voor vervanging van de voorgestelde namen. Dit omdat de drie voorgestelde namen sociaal tot stand zijn gekomen en wij deze niet democratisch ter stemming aan de log-leden willen voorleggen.

    Nogmaals hartelijk dank voor uw reactie. Hoewel het spijtig is dat wij uw reactie niet eerder voor handen hebben gehad, moet ik u teleurstellen met ons antwoord dat wij niets met deze informatie kunnen doen.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  18. Bericht door Sjakie, op 3 april 2010 om 13:47

    ja in 60sec kan er veel gebeuren:D:D:D
    dick is de eerste 😉 goud voor dick,theo gaat naar zilver,koko de bronzen plak
    hebben ze toch nog allemaal prijs8)

  19. @Theo, ik dank u voor uw duidelijk antwoord en zal u verder niet tot last zijn. Hierbij bied ik u mijn excuses aan voor de onrust die ik heb veroorzaakt.

  20. @Natascha, ik kan het zelf ook niet volgen. Ik heb de reacties toch echt geplaatst onder ASSENDORPER en niet onder mijn eigen naam.:o

  21. Nu gaat het wel goed. Ik heb ook nog reacties van anderen bekeken. Ook daar zijn de namen veranderd in de naam die ze bij hun profiel hebben staan.

  22. Hoi allemaal. Ik zit weer eens in de ban. Binnenkort vertrek ik weer naar het zonnige zuiden voor een nieuw seizoen. Dus voorlopig zien jullie me niet meer. Groeten en geniet van alles wat je doet en gun een ander ook wat!:)

  23. Bericht door ZIB aka Zwollenaar i, op 3 april 2010 om 16:22
    Hoi allemaal. Ik zit weer eens in de ban.

    Je zit er vast niet over in. Veel plezier in het zuiden.

  24. Ja gelukkig wel zeg, de disco uit me hoofd is opgehouden en dat is al heeel positief:D Luchtwegen in me neus zijn ook weer een klein beetje open, dus vanavond weer lekker in de dampo en op tijd slapen dan zal t morgen wel weer wat beter gaan. Thanks for asking!:D

  25. Fijn Natascha, geniet van het Vrolijke Pasen 😉

    Hierblijven ZIB! vanuit het Zwoele zonnige zinderende Zuiden kun je toch verdeurie ook wel posten?

    Ingrid…schemaatje kampioensschaal 17/4 bij WVF? Wichert rekent er al op, zei ie net in de rust. Ben er zelf helaas niet bij. Maar die A1 competitie wordt ook heel deftig. Hoorde ik van mijn maat. Gisteravond werd opening van zaken gedaan. Zie ik je daar wel….Kan nu wel mooi de naam van een (voor mij nieuwe) kantinemedewerkster onthouden 😀

  26. WVF-1 middels een 2-0 overwinning….straight richting promotie 😀

    In de 1e klasse in het jubileumjaar (75 jarig bestaan) :o:o:o

  27. Uh Zwolse, mag toch as zaterdagochtend wel een gezellig en met zorg getapt bakkie koffie bij jullie drinken? Gezellig om in jullie toffe kantine eens kennis te maken lijkt me?

    PS Vandaag verscheen die in rode sjaal gehulde Nico in onze kantine. Zodat de politiek de macht dreigt te grijpen bij ons 😮 Met Freddy, Wichert (burgerraadslid) en Geer de R. (op de lijst voor SW)

    Maar gelukkig zijn we daar altijd zelf nog bij en de genoemde personen zijn als mens wel toppers 😉

  28. @ dick, denk niet dat we op 17/4 al een feestje kunnen bouwen bij jullie. Hebben de week daarop thuis de wedstrijd tegen lelystad, word ook een pittige wedstrijd. Als we alles blijven winnen zal op 8-5, de beslissende wedstrijd tegen BeQ zijn. En dan kunnen ze nog beiden kampioen worden Vandag we gewonnen van YVV. Jullie?

    A.s maandag gaat de bekerwedstrijd die ze moeten spelen misschien niet door, tegenstander heeft protest aangetekend, tegen de wedstrijd datum. Dat terwijl al allang bekend was dat die dag het vervolg van de beker was.
    Weten het nog niet zeker, kan maar zo zijn dat wij aanwezig zijn en de tegenstander niet komt opdagen.

  29. Mooi Natas, hoop dat je dan toch nog een wat kunt genieten.
    En aan de wedstrijd van gisteren heb je volgens mij niets gemist.

  30. Hoi Ingrid. Je had gelijk over sommige KHC-supporters. Van onze trainerT hebben we de hele dag nixxx vernomen. Iemand die kwam kijken naar de spelers nam het over…had het gelijk aan de stok met 1 figuur. Die al vrij snel stoere dreigende taal begon uit te slaan. Natuurlijk zei de “per ongeluk ingevallen trainert” wat terug. Daar bleef het bij. Ook vonden ze het nodig elke beslissing van onze grens te becommentariëren.

    We kwamen op 0-1, 1-1 met rust. Mijn zoontje moest half misselijk (na een week grieperig en niet getraind) in de dugout/kleedkamer blijven. En er vielen er 2 geblesseerd uit. Omdat we maar 13 spelers hadden, een tijd met 10 man(netjes) gespeeld. Maar met 11 man hadden we ook niet gewonnen hoor; 2e helft helemaal geen bezieling meer: slap. Waar het in de 1e helft wél goed ging….4-1 verloren.

    ====

    Triest: za.avond MISSCHIEN niet voetballen om de beker. Terwijl het al lang bekend was, laat protest….prutsers bij de KNVB en lamstralerige tegenstander. Dit is helemaal leuk op Paasmaandag:

    Weten het nog niet zeker, kan maar zo zijn dat wij aanwezig zijn en de tegenstander niet komt opdagen.

  31. @ Dick, jammer dat jullie hebben verloren.Blijft vervelend, je hoeft er maar 1 verkeerde tussen te hebben, en het loopt uit de hand.

  32. @ verdieping, ik gaf alleen maar aan als er ergens gesproken word over met name evenementen dat je dan vaak reageert met de woorden van, rommel, lawaai, overlast. En daarom vroeg ik me af bij welke carnavalsvereniging jij carnaval viert, want je reageert zo zuur.

    Naar een hele poos, reageer jij omdat QM, ook iets zegt, en Dick hierop reageert met:

    ingrid brandt iedereen tot op de enkels af als het niet strookt volgens haar gedachtengang.

    Ik vraag jou bij wie heb ik dan dan zoal gedaan, want als je beschuldigingen uitspreekt moet je ook vertellen wie ik heb afgebrand.
    Maar dat doe je niet.

    Waarom zou jou zure gedachtengang niet in mijn straatje passen? Vroeg me alleen af welke carnavalsvereniging, geen lawaai maakt en dus soms voor overlast zorgt het is waar jij lid van bent.

    En nu zeg je weer iets over rotte vis tegen ZIB, en misschien ook wel tegen mij.
    Maar je beantwoord mijn vraag niet.

  33. @verdieping wees niet zo’n slappeling en geef ingrid eens antwoord. Jij beschuldigt ingrid ergens van en ze vraagt m.i. terecht waarom jij haar beschuldigt maar jij komt niet met feiten.

  34. Zo hallo allemaal,
    Vandaag hadden we paasfeest in de speeltuin. Voor de kinderen t/m 6jaar eieren zoeken en vanaf 7 jaar een speurtocht.
    Gelukkig werd het droog op het moment dat we gingen beginnen.
    Kinderen en ouders/ opa’s/ oma’s hebben weer een leuke middag gehad.
    En daar doen we het toch voor.
    Kost wel de nodige energie maar daar teren we dan ook weer een week op;):D

  35. Een vraagje, …….ik was vanmiddag met vele duizenden anderen naar Sail Kampen. Ondanks het slechte weer hadden ze er daar toch weer een gezellig spektakel van gemaakt, een gezellig evenement voor jong en oud. Marine demonstraties, meevaren op de klippers, Shantykoren, maritieme demonstraties en noem maar op….

    Maar heb ik daardoor vandaag in Zwolle, de dynamische hoofdstad van Overijssel nog wat gemist?

  36. @Observer weet niet of je wat gemist hebt, ben vandaag (zoals zovele zaterdagen) op het voetbalveld geweest.

    Sail kampen is inderdaad een leuk evenement, wij zijn denk ik 2 jaar terug geweest. Druk, ach we waren niet alleen is ook zo ongezellig.
    We zijn toen met de trein gegaan, was erg gezellig. al een shanty koor op het station in Zwolle.
    We hebben toen nog een tocht met 1 van de boten op de ijssel gemaakt, was zeker de moeite waard.

  37. Inderdaad Dick, gefeliciteerd. Regenboog met een gouden rand?
    Maar zo’n fraai regenboog als vandaag boven Zwolle te zien was om 17:47h te zien was is daar niets bij.

    Ik ken heel wat regenbogen met zelfs twee bijbogen waarbij de bijbogen de kleuren omgekeerd hebben ten opzichte van de hoofdboog. De bijbogen zitten op enige afstand van de hoofdboog.
    Maar vandaag was er een regenboog te zien met een bijboog boven de hoofdboog maar nog aparter waren de twee extra bogen die strak tegen de onderkant van de hoofdboog zaten waarbij de kleuren in de normale volgorde waren. Prachtig!!!!!

  38. Geniet er maar van. Was nog mooier geweest als je het gezellig buiten op een terasje had kunnen doen. Maar misschien maandag nog

  39. @ingrid 22:46 Ik vanochtend vrij vroeg; om kwart over 9 stond ik al in de hamburgerlucht. Het was er gezellig en er werd lekker gevoetbald.

  40. Ja vind het jammer dat het dit jaar niet gaat lukken om er heen te gaan. Zijn dit jaar ook veel teams uit het buitenland heb ik begrepen.

  41. @Ingrid
    Foto’s maken van regenbogen valt best tegen. Gezien ik onderweg was en aangewezen was op het cameraatje in m’n HTC Touch Cruise is het echt niet daverend geworden. Ik ben allang blij dat de bijboog boven de hoofdboog net zichtbaar is. Maar de bijbogen strak tegen de onderkant van de hoofdboog zijn helaas niet te zien.

  42. Goedemorgen u allen,
    De eitjes staan hier op het vuur en de verf op tafel.
    Tja en de kinderen nog op bed;)
    Koko heeft al lekker onbijtje gehad samen met vrouw koko. Vrouwtje alweer an het werk.

    Hopelijk word het vandaag qua weer geleidelijk wat beter zodat we toch nog naar de camping kunnen gaan om de tent van koko jr op te zetten.

    De rest van de week ziet er goed uit wat het weer betreft.
    LLLLoooaaatttt maaaarrrrr kkkkoooooommmmeeeennnnn die Zomer

  43. Yep koko dat was mijn klus gisteren. Vrijdag plan ik niets die hou ik voor jou vrij.
    Was gisteren wel mooi hoor dat bergen 3 duikers erbij en Bernd ( eigenaar) en ik hebben ons neergezet met een kist bier en alles aan gekeken. *hips*

  44. @Koko ; Paasmeubelboulevardeierkamp? ook 1e Pdag? Stond in de krant dat dit eigenlijk allemaal uit verveling gebeurt:'(:'(

    Van de eier weer heerlijk gesmikkeld.

  45. Nou Drama123 mij zien ze daar niet, wel toepasselijk met pasen naar eierkamp;):D

    Morgen geven ze beter weer aan en zo ik me nu voel gaan we naar playa du coucance of beter gezegd de camping in koekange:D

  46. heb je dit voor jezelf moeten beslissen dan koko?
    lijkt mij een duidelijke zaak. weet je; in china lossen ze dit zo op. met de nadruk op lossen.

  47. Zo Sjakie was het nog gezellig in de stad.
    Jammer WFvN dat je geen goed gelukte foto’s hebt, maar jij hebt het live mogen mee maken.
    Wat een snert weer vandaag!
    Koko hoop oop dat het motegn wat beter is, jij lekker naar de camping en ik op het voetbalveld.

  48. Ben vanochtend nog in de stad geweest en toen kwam ik alleen kerkvolk tegen. Veel meer zal er vandaag niet open zijn geweest volgens mij.

  49. [/Bericht door Tim, op 4 april 2010 om 20:02
    Nog wat spannends gebeurt in Zwolle, afgelopen weekend?
    quote]

    @Tim, er reden vanmiddag wel veel politieauto’s over de Hortensiastraat. Wat er aan de hand was weet ik niet.

  50. Ingrid, de kinderen hebben de zwemkleding al ingepakt. Ik heb m’n doosje sigaren al in de kokobus. gaat helemaal goed komen:D

    Verdieping tegenwoordig heb je overal mensen voor dus ook met dit zal iedereen het wel weer niet eens zijn. Sta er niet van te kijken in ieder geval.

    Tim waar heb ie nou weer gezeten?

    Drama dat ie elders word toegelaten snap ik maar dat ie nederland vervolgens weer in kan is bij mij een groter raadsel;)

    Sjakie is natuurlijk thuis gekomen en heeft voor de bank gestaan. Sprak tegen de bank: als je nog één keer langs komt dan spring ik er op:D:D

  51. @Koko ; is sjakie volgens jou wel of niet ’s nachts de stad nog ingeweest? Hij kan ook, uitgeput van z’n bodedienst, op die bank direct al een beetje ingedut zijn; om 4 uur z’n nest opgezocht, zodattie des morgens kerkgangers de schrik aan kan jagen?

  52. Mooi Koko ga er voor, de kinderen maakt het meestal niet uit wat voor een weer het is.

    Was hier in de wijk ook een drukte van belang met alle auto’s van de kerkgangers, die zeker met pasen naar de kerk moeten. Op andere zondagen is het een stuk minder druk.

  53. kleine aanpassing: er is ??n Koko-Hattem, en ook nog ??n Sjakie:)

    Drama doet de luikjes dicht. Welteprutsen.

    PS. Koko denk eraan: Coucangé betekent ook paspoortcontrole.

  54. Tim ben je nog met de schuit langs Hattem gekomen?

    Drama idd in ieder geval één koko-Hattem maar die naam Sjakie heb ik vaker gehoord;)
    Welterusten Drama

  55. Morgen eens zien wat Sail Kampen te bieden heeft; om 9.30 even de koopjes pakken en dan rustig aan doen. Daarom nu maar even de luikjes dicht.

  56. De eitjes waren een beetje te hard gekookt Koko. Ik heb ze liever wat zachter.

    Ja, op youtroep wel maar hier in de kerk is er voorzover ik weet maar één. 🙂

  57. Ik zegge moi, doar bin ik weer.
    Vandaag toch lekker naar de camping, kokobus is geladen.
    Hopelijk krijgen we niet al te veel van die wegtrekkende buitjes.

    Tim veel plezier bij sail Kampen.

    Ingrid sta je mannetje op het voetbalveld.

    ASSENDORPER moest geloof ik nog naar de woonboulevard, nou succes;)

    Gisteravond nog telefoon gehad van onze Derk, die gaat vandaag met fam naar het mooie .attem (ballenbak) have fun Derk.
    Na lang wachten zal het a.s. vrijdag toch zover zijn dat kokogakbal.nl toch echt de lucht in gaat.
    Derk heeft die dag speciaal vrijgehouden en komt dan naar .attem.
    Dus vrijdag om 16.00 uur is http://www.kokogakballen.nl dan echt te bewonderen op het net.

    Drama vandaag nog plannen
    En waar is Dickkie Dick?

    Verder alle anderen een fijne tweede paasdag.:D

  58. @ Ingrid, Voorspoedig verlopen toernooi, voorzover ik het heb bezien. De Engelsen en Schotten waren deze keer niet aanwezig, wel Italianen, Zuiderburen, Oosterburen en Denen, naast uiteraard de Nederlanders. De tenu’s (ook van de scheisdrechters), werden met enige regelmaat te drogen gehangen. De kantine en alle afgeleidingen waren dan ook druk bezet en gezellig. Inderdaad, top toernooi.

  59. @ Ingrid, ga je vanmiddag ook naar het internationale tournooi bij SVI? Wil je dan de coach van D1 de groeten doen?

    @ Koko, zit nog steeds te denken

    Marion V uit stadshagen

    20-ster, 30-50 ster of ouder?

  60. Hé Koko, jongen, wal wat lang offline idd…wil ik na de volgende post ff zo houden. Druk met gezellige activiteiten. Zaterdag tijdens Blof en daarna genoten in onze mooie stad!! Tjonge in die bajes moet elke Zwollenaar toch eens geweest zijn!! We kregen een rondleiding, heet dat ding niet “Het zusje van de Librije?” ontvangen door 2 kerels maar wat een mooie vrouwen in de bediening :o:o:o Breurtie en ik keken de ogen uit. Tijdje met meester-kok Arjan B. staan oh-en die het eens was over het vrouwelijk schoon. Ok wel 10 Euri voor 2 flesjes zelfgebrouwen bier met 5,5 %. Maar die toelichting ook op die skuimers; het was het allemaal waard. Paar kroegen afgelopen daarna, veel bekends gezien. Daarna tot nu…visite en straks ook weer. Goed Goannnnnnnnnnnnnnnn

  61. @ Derk, op 4 april 2010 om 09:49

    Is’t goed afgelopen met de berging? Ook met de verzekering?
    Gelukkig waren er een paar welverdiende skuimers na afloop.

    Tjoooooooooo

  62. drama123, onderzetters, ipod oplaad adapter, en (alles van de markt behalve deze) ’n nieuw scheerapparaat ; stuk voor stuk koopjes.

  63. BeeldBuisBode

    Paasdagen niet echt Beeldbuisdagen vind ik.

    Misschien dit:
    Holland sport (N3, 20:30)
    – Trainer Gertjan Verbeek en voorzitter Jan Smit over het succes van Heracles Almelo
    – Een reportage over squasher Laurens Jan Anjema, die drie grote toernooien op rij heeft gewonnen
    – Een muzikaal eerbetoon aan de Ronde van Vlaanderen

    Dit wilde ik eigenlijk nog even zien: Er was een rechtszaak voor nodig, maar Peter R. de Vries mocht uiteindelijk toch zijn programma over Koos H. uitzenden (gisteren, SBS6, 21:30, 1.428.000 kijkers). De Vries onthulde onder anderen dat de kindermoordenaar in zijn TBS-cel porno mag kijken. De PvdA en VVD stelden direct kamervragen.

    Nu maar ff:
    http://www.peterrdevries.nl/archief/eerste-aflevering-van-veelbesproken-drieluik-koos-h./

    Een tv-arm Pasen verder!

  64. @Tim ; en weer zijn er 2 postings geweigerd. Beide keren komt diezelfde boodschap van 17.23 in mijn beeld. Snap d’r niets van.

  65. Grappig 1
    Flauw 1

    Deadline 30 april 23.59
    Iemand die de mening (grappig of flauw) aanhing, met de meeste stemmen… mag met een nieuw linkje komen :D:D:D

  66. 30 april, ben je op je voorhoofd gevallen ofzo. Dacht eerder aan morgenavond. Dan is de hele rampadam wel weer online geweest.

  67. NOGMAALS: HET GAAT OM [urlhttp://www.volkskrantblog.nl/pub/mm/2006/05/1146777890.55272.jpg]GRAPPIG/FLAUW[/url].

    Ik voel de bui al hangen: max 3 overwinningen op rij.

  68. (verbeterd:)
    NOGMAALS: HET GAAT OM [urlhttp://www.volkskrantblog.nl/pub/mm/2006/05/1146777890.55272.jpg]GRAPPIG/FLAUW.[/url]

    Ik voel de bui al hangen: max 3 overwinningen op rij.

  69. Huh, wa’s de definitie van Overwinningen in deze?

    Timmy, ze mogen ook nog wel een beetje teruglezen….maar het blijft lief dat je de link nogeens vermeld.

    Stand?
    Grappig: 2 (ja-tja et moi)
    Flauw: 1 (Tim)

  70. Overwinning: Meer punten hebben dan de ander 😮 😮 :o…

    Dick, de stand is als volgt:

    Grappig (via dick): 2
    Flauw (via tim): 1

    het gaat tussen de volwassene (dickiedick) en de minderjarige (Timmy) snappez vous?

  71. Dat duurt me te lang; jij ziet het als een overwinning als de meeste stemmers jouw mening delen?

    Zie het zelf meer als een zoektocht naar de “meest aansprekende humor”.

    Als het echt een wedstrijd wordt…heeft degene die 3x achter elkaar in het “winnende kamp” zat…toch ook wel minstens een Koko-gakbal m?t satehsaus of een vette klodder Zwolse mosterd verdiend?

  72. Snappez niet vouz Tim, want dan zouden wij elke keer met een plaatje aan moeten komen. Daar heb ik ten eerste al geen zin in. Stel voor dat DE SNELSTE uit het winnende kamp een plaatje mag doneren?

  73. Oke Ik vind hem flauw. Die beesten hebben geen boek nodig doen het meteen al als ze de eerste keer gaan vliegen

    BTW Mooi weer voor de Millingerplaya nu hoor 😛

  74. Bericht door Tim, op 5 april 2010 om 17:20
    drama123, onderzetters, ipod oplaad adapter, en (alles van de markt behalve deze) ’n nieuw scheerapparaat ; stuk voor stuk koopjes.

    Aha Tim is op de Heugte geweest. Altijd leuk daar

  75. @ Dick, kon het niet volgen waarop ik volgens jou NIET moet stemme.
    Hebben vandaag in de beker verloren door penalty’s. Was erg gezeliig veel publiek. Zelfs onze nieuwe voorzitter en zijn vrouw waren speciaal gekomen.

  76. De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 106 ) te voorzien.
    Helas Joppuh we zitten op 208 209 reakties

  77. Hé, verdikkie.

    Laten we ombeurten een plaatje aandragen, daarna stemmen we erover (grappig/flauw), iedereen die wil meedoen moet “IK” zeggen, dan komt-ie chronologisch op de lijst te staan.

    Dus:

    (Wacht)lijst 05-04:
    Dick [in stemming]
    Tim

    Morgenavond zal achter Dick het [in stemming] veranderen in grappig of flauw. Daarna zal ik (Tim, ja, Tim, Tim, timide, timmy, tim of TIm) een nieuwe aandragen.
    Wil je dus ook meedoen, zeg “IK” en ik zet je onder de lijst.

    Adi videci (ofzoiets).

  78. Ok Derk. 2-2 maar

    Derk, op 5 april 2010 om 19:08

    er lijkt wel een bepaalde logica in te zitten. Of die beesten het nu uit een boek halen of gewoon op instinct “werpen”…Niet zelden verdient de ontvanger de kakelverse stront eigenlijk wel 😉

    Morgen uber-Milligerplaya-weer (volgden “Erwin de sympatiekste”)…maar dat gaat mij helaas niet lukken.

  79. Avond Ingrid. Jammer zeg: ausgeschieden voor de beker, door de pengel-loterij nogwel. Het was wel aardig lekker vandaag, toch vond ik het in de wind nog wat te fris.
    Aha Jan & Trudy kwamen ook even kijken. Netjes en betrokken. Krijgen jullie vast een goeie veurzitter aan.

    Dit begrijp ik niet??? Of je wél wou stemmen bedoel ik in elk geval:

    @ Dick, kon het niet volgen waarop ik volgens jou NIET moet stemme.

    Maar er ontbreekt iets aan deze spontane humor-vergelijking. Wat weet ik nog niet. Heb jij een idee?

  80. Alarm Ingrid…goed hoor het volkslied maar uh…dit lijkt wel errug nationalistisch. Wat is de achterliggende gedachte achter je nieuwe avator, alvast warmlopen voor Zuid-Afrika?

  81. Hallo mensen, ik bin weer tuus in .attem.
    Mooi dagie had, kom ik verdeurie nog in de file bie staphorst.
    De karke zal wel net uut wezen wes.

    Alles goed hier?

  82. @ Tim, Heb Appie nu ook gelezen. 3-2 klopt dan maar het gaat mij dus niet om een stijd tussen jou en mij. Dat kan nl alleen als we elke dag (elke dag wou je toch) van mening verschillen en als elke dag 1 van ons tweeen een humor/niet humor beeld inbrengt. Heb geen zin om dagelijks wat in te brengen en om het dagelijks verplicht oneens te zijn met jou 😮

    Dus @ iedereen: gelieve mee te denken over gezellige spelregels 😉

  83. niet elke dag hoor, en ik kom terug van het woord ‘strijd’. Het is gewoon ‘iets’.

    Gewoon zeggen of je ’t leuk vin of nie. Morgen doe ik er een, ook zeggen. Dan geeft nog iemand anders d’r een… etc.

  84. Getverdegetver. Dit is nou waarom ik zo’n hekel heb aan groepsopdrachten. Morgen presenteren, maar het materiaal waarmee ik de presentatie moet maken heb ik nog niet eens aangeleverd gekregen. De een is er mee bezig, de ander antwoord niet op mails noch telefoon.

    En een goed cijfer zou geen kwaad kunnen

  85. @ Tim, voordeel van de twijfel (’t rommelt ergens) maar ’t is jouw feestje 8)

    3-2 mensen nog iets meer dan een hele dag om te stemmen :D:D:D

    5 personen mogen niet meer stemmen, omdat ze dat al deden:
    Appie, Derk, ja-tja, Tim et moi

  86. Op de camping nog een ongelukje gezien.
    Een automobilist ging zijn auto parkeren maar trapte i.p.v. op de rem volop op het gas. Tja da moi nie doen bie een automaat.
    Inclusief zijn eigen auto zijn er totaal 5 afgevoerd door de berging.
    Mensen van de camping zijn nog een beste tijd bezig geweest eer ze de eigenaar hadden gevonden.

  87. :D:D:D Eindelijk Marcello! Twee Paasvuren in Zwollywood! Een paar jaar geleden toen wij er veel baat bij hadden (met de jongens) moesten we er voor naar Hoonhorst. Mijn maat woonde er toen. Wel geweldig daar!!!

    De pastoor opende de bult met wijwater….Sjeroen Krabbe op laarzen (heb ik voor het gemak maar meegefilmt….hem samen met mijn maat in de maling genomen waarop hij heerlijk geïrriteerd hapte) en René Eyckelkamp, waren oa te ontwaren in de grote mensenmassa.

    Spreekt jong en oud aan….héle grote Paasvuren….daarom mensen. Om alvast in stemming te komen voor donderdag over een week

    Laaiend Vuur!

  88. Reed die met een Hummer Koko? 5 auto’s …… achja de berging had weer een goede dag. Zo zie je maar aan alle negatieve dingen zit ook iets positiefs 😀

  89. Tim hoeveel items geleden speelde dit?

    Tim, op 5 april 2010 om 20:51

    Ongevraagde tip? geniet ff (ook van de tekst) van de link op het eind van 20:54 :D:D:D

    Je hebt gepassioneerde muzikanten en songwriters…..pfff Huub van der Lubbe is wel een voorbeeld van beiden in één!

  90. @ Dick, inderdaad jammer, EZC was beter, zo simpel was het.
    Leuk inderdaad dat ze er waren, ze hadden al veel leuke dingen over ons team gehoord, en wilden nu zelf ff kijken.
    Snap nu (blond) waar het stemmen over gaat, en ik vind hem grappig.

    Ik ben nationalistisch, we gaan weer naar koninginnedag en 4/5 mei en daar vind ik het volkslied wel bij passen, en mijn vorige avatar was over datum.

  91. @ Peter, hoe kom erbij dat de Swollenaer failliet is, ergens gelezen of alleen gehoord. Mij jongste bezorgd namelijk dit blad.

  92. @ Ingrid….4-2 dus. Dacht even dat je Jan grappig vond, zou heel goed kunnen want hij kan soms best aardig uit de hoek komen.

    Nou Ingrid, ik hou ernstig erg van mijn vader- en moedersland….zal er nooit uit emigreren. Maar nationalistisch….pfff daarvoor heb ik alleen al op het internet teveel bagger gelezen. Oa over identiteit e.d. Maar ik weet zeker dat jij het goed bedoelt. Ach en met Koninginnedag, 5 mei en het nat.voetbal elftal hoort het er ook wel erg bij. Hoort bij de folklore. Maar dat Ik hou van NL oid, dat commercieel & goedkoop inspelen op die sentimenten met marmottenbekkie enz….sorry maar dat is aan mij niet besteed. Als ze er hier naar kijken door ik gelijk wat anders.

  93. @ Tim;

    Bericht door Tim, op 5 april 2010 om 20:46
    @dick, over het feit dat de Zwollenaer failliet zou zijn.

    Medewerkers vertelden wel eens…rond de jaarwisseling nog….dat ze het moeilijk hadden. Maar welke (vooral gratis) papieren krant heeft dat niet? Op swollenaer.nl staat ook nixxx.

  94. @ Dick, laat ik het zo vertalen dat ik ons land een prima land vind om in te wonen, dat ik niet blind ben voor de fouten die we in het verleden, en nu en in de toekomst zullen maken.
    Maar voor de rest vind ik het prima dat we een koningshuis hebben, maar het ook niet zo dat ik helemaal hier voor in katzwijm val. Maar on ieder 4 jaar zo’n circus te hebben zoals in Amerika om een nieuwe president te kiesen, hoeft van mij ook niet.

  95. Geen Hummer maar zo’n Kia SUV. Bij het inparkeren raakte hij eerst met rechtsachter de eerste auto vervolgens trapte hij het gas in tot op de bodem (was bedoeld voor de rem) raakt ie met linksvoor de auto die aan de andere kant naast hem stond.
    Deze raakte hij heftig zodat die auto doorschoot naar de daarop volgende.
    En tot besluit frontaal op de auto die tegenover hem stond.
    En toen werd Apeldoorn gebeld;)

    Vond het wel sneu voor de man op leeftijd. De beste kerel stond behoorlijk te trillen, en zo koud was het nu ook weer niet

  96. 4-3 en bedankt Ed

    6 personen mogen niet meer stemmen, omdat ze dat al deden:
    Appie, Derk, ja-tja, Tim, Ed et moi

    Tim, het zit em denk ik in de “doelformulering”. Wat is volgens jou het doel van deze humor of niet verkiezing?

  97. 6 personen mogen niet meer stemmen, omdat ze dat al deden:
    Appie, Derk, ja-tja, Tim, Ed et moi

    Hmm even uitloggen en onder een andere nick maar gaan stemmen :D:D:D

  98. @ Ingrid…

    @ Dick, laat ik het zo vertalen dat ik ons land een prima land vind om in te wonen, dat ik niet blind ben voor de fouten die we in het verleden, en nu en in de toekomst zullen maken.
    Maar voor de rest vind ik het prima dat we een koningshuis hebben, maar het ook niet zo dat ik helemaal hier voor in katzwijm val. Maar on ieder 4 jaar zo’n circus te hebben zoals in Amerika om een nieuwe president te kiesen, hoeft van mij ook niet.

    Helemaal eens….ik wist wel dat je niet zo’n nationalist was als ik hier bedoelde

    Maar nationalistisch….pfff daarvoor heb ik alleen al op het internet teveel bagger gelezen. Oa over identiteit e.d.

    We hebben oa bij Henk B. op zijn draadje regelmatig van die discussies gehad…Daar waren ze idd wel blind voor Nederlandse fouten. Vond trouwens die toespraak van Maxima, destijds, over “identiteit” best goed. Daar vielen er zeer velen overheen.

  99. Van ’t podium Ap…plankenkoorts deed ie een stappie naar achter zonder te kijken en hij sodemieterde zo 1,5 meter naar beneden. Ben al aan ’t checken hoe het nu met em is….maar ze hebben hem al in …..(oeps niet zeggen anders komen de TeleTroepToeTerT en Hart van NL natuurlijk ook gelijk) onder het mes.

    Zal doorgeven dat je bezorgd en betrokken was Ap…strakke actie!

  100. ? Assendorper; Ben hier bij mijn werkgever, -planner, -verdeler en -voorbereidster in hoogst eigen persoon. Als ’t ff meezit levert het vanavond nog wat overwerk op :D:D:D

  101. SNEIJDER ONZEKER VOOR RETURN TEGEN CSKA
    Internazionale kan dinsdag in de return van de kwartfinale in de Champions League tegen CSKA Moskou mogelijk niet beschikken over Wesley Sneijder. De Nederlandse middenvelder raakte tijdens de training geblesseerd aan zijn enkel na een duel met Sulley Muntari.

    Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure precies is. Inter verdedigt in Rusland een voorsprong van 1-0 uit de eerste wedstrijd. Sneijder miste in maart enkele wedstrijden voor Inter wegens een spierblessure in zijn rechterbeen.

  102. Rooney niet bij Man.Utd, Zlatan niet bij Barca, Wesley misschien niet bij Inter….Zeker de eerste heeft ze al aardig wat gekost (nederlaag tegen Chelsea)

  103. @ Ap, in het geval de Assendorper meldt dat hij naar de keuken gaat….wil ik nog wel weer ff alles op skerp zetten. Bedoel….goud is goud, das om de dooie dood niet nixxx!! Wanneer ga je Assendorper?

  104. @Appie, ik heb vanavond geen keukenwerkzaamheden meer. De broodtrommels zijn gevuld. Ik ga zo plat want ik moet er morgen weer vroeg uit. Als er vanavond/vannacht een nieuw Log komt dan gok ik op jou.:)

  105. Bericht door dick, op 5 april 2010 om 21:55
    Pijpies zijn er om te legen Derk, dus dat zal ook wel weer goed komen

    Nou prut dan maar he

    [Bericht door Derk, op 5 april 2010 om 21:54
    Volgens mij heeft ASSENDORPER de pijp vol /url]

    Ook hier wordt overgewerkt:D

  106. Prut Derk! Hmmmmm Heb die emoticoontjes al een tijd bij mijn favorieten staan (hier niet). Wil ze er vandaag of morgen toch tussen kunnen borduren 😮

  107. Ze staan allemaal op sk?rp appie. Ik weet niet of ja-tja ook nog sk?rp is want het was vandaag heel mooi carpoolweer. 8)

  108. De dames (nu 3 excl Ank) laten zich nog helemaal niet zien….maar ze staan wel op skerp te wachten. Misschien vindt de Admin het ook wel eens tijd voor een dame…..ik wel 😀

  109. Zohooo, pasen voorbij…weer ff tijd voor YouTube…
    Ik had geen idee maar er zitten dus ook kunst kanalen op,
    Tate, Brooklyn art museum…noem maar op.

    schitterende filmpjes…wie goed graaft tussen de zut vind wel eens wat moois:)

  110. Trusten (t)ja 🙂 Gun um aan de dames. Als Peterrrrr Rrrrr is afgelopen. Ben ik ook weg. Vanzelfsprekend mag Ap of QM em ook hebben. Trusten alvast!

  111. Skerpe & sluwe move (t)ja…Ap weg…QM kijkt worstelen. Doe zelf niet mee, kijk alleen uit nieuwsgierigheid nog 6 minuten. Suc6 in de strijd met de dames Bernard, Derk, Ramon, Sil, WF, YJ Algra…..komt geloof ik ook ineens binnen 😮

  112. Ben ook weg.

    Pff wat is die vent is een monster! Meneer schiet achterloos een in de martelkamer vastgeketend meisje dood….onderbreekt ff een vrijpartij met zijn meisje….om daarna gewoon door te gaan. Pleegt 3 bewezen kindermoorden en vermoedelijk nog veel meer!

    Bizar….ook over die foute rechter

    Die kinderporno in een TBS-kliniek!

    60-jarige hond…overleefde een paar jaar geleden k*nker…Hij is wel erg openhartig naar zijn ouwe maat toe. Infiltrant Nico van Empel.

    Deel 2 volgende week zondag en deel 3 een week later.

    Wel zal de rechter weer eerst toestemming moeten geven voor uitzending.

  113. Ik duik mijn bed in; zit hier bijna te maffen achter mijn PC. Ik denk dat Koko morgenochtend heel vroeg de eerste is op het nieuwe log.

  114. Wwe; spectaculairder dan voetbal;D ech’ waor…
    8) kan het eenieder aanraden.

    Peter r. wéér over de rug van slachtoffers zijn ego aan het strelen, agatsie die vent is góóór… met zijn ‘ikzegaltijddewaarheid’ bekkie…:(

  115. Mogguh QM, ben ook geen fan van Peterrrrr maar dit item is zo, zooooo groot!

    Nu heeft Joep van Deutekom het over de kinderp*rnokijkende kindermoordenaar. OPm moeiteloos over te stappen naar misstanden in de Katholieke kerk….en de meubelboulevard, de sauna en de parenclub. Oeps nu de CU….

  116. @Joppuh ; die van Hugo zag je tenminste nog aankomen

    Goedemorgen allen. Vandaag 17 graden en bijna windstil.

    Stilte voor een kortstondige nieuw-log-storm

  117. Mogguh Joppuh ook; goed doorgekomen die héérlijke dagen?

    Hoorde Been net over eventueel verdiend geld en of dat herbesteed kon worden: Nee. Eerst schulden aflossen. Er komt een boek (EINDELIJK) over Beenhakker in 1990!!! Heb het er hier ook al eens over gehad…..waarom we toen GEEN Europees Kampioen werden!

    Heb nog een Zwolse Krant bewaard, zoals ik vele interessante kranten heb bewaard…..intervieuw met aanvoeder Ruud Krol…..voor het tournooi!
    Kop? “Oranjerozen moeten bloeien op een vuilnisbelt”.

    Het boek komt van de week begreep ik. Auteur…ome Nol de Ruiter (destijd assistent, even fout dus als Willem van H die assistent van Dick A. was en pas na Portugal gaat janken over Dicky A.).

  118. Mogguh drama123, 09:26 Laat het stormen….stormvloed, deining en springtijd….anders is het ook zo saai.

    Weersvoorspellingen zijn UITSTEKEND lijkt me 17 graden.

  119. Interview, zonder u, Dick. Slap gelul van Nol, om nu nog eens na te gaan trappen, waar gaat het over? Michels had destijds gewoon Cruyff naar voren moeten schuiven. Maar hij was bang dat Johan meer succes zou hebben.

  120. Goedemorgen allen,
    Koko heeft een probleem met scootmobiel, stuur zit vast. Kan er niets mee beginnen.
    Wel luxe zo’n stuurslot op de scoot maar hoe krieg ik eum d’r weer af?
    Hulpdiensten van de welzorg zijn inmiddels onderweg;):D

  121. @ Joppuh; natrappen klopt, maar jij wou toch ook dondersgraag weten WAAROM het met zoveel sterren verkeerd ging destijds?

    Michels-Cruyff klopt. Of misschien had Danny JC destijds al wel onder de plak. Tuurlijk Don Leo was zoveelste keus. Maar we weten ook dat hij er een zooitje van gemaakt heeft. Discipline was ver te zoeken, vrees dat hij niet eens de baas was toen. net als toen JC bij hem op de bank kwam zitten toen het wat minder ging en ze volgens mij nog wonnen ook.

    Geef toe dat ik wel benieuwd ben. Maar geef ook toe dat ik baal van mezelf: Zo’n laffe lapzwans komt met een boek, doe alles om de herhaling van Peterrrr Rrrrr te zien…..het moet niet gekker worden>:(

    Toch wil ik de uitkomsten weten 😉

  122. Ja Joppuh dat heb ie makkelek eu zeg dan eu doan.
    Ik hebbe alles al probeerd maar ik kriege d’r geen bewegink in man.

    Die Drentse veengrond zal eum wel geen goed eu doan hem.
    :D:D

  123. @Dick. Denk eerder dat Michels er een zooitje van heeft gemaakt door Leo aan te stellen, daardoor ging het zaakje muiten (ze werden genegeerd terwijl ze zich duidelijk voor JC uitgesproken hadden) en was het point of no return al bereikt voordat Don Leo ?berhaupt iets ten goede keren kon.

  124. ????Dick, mooie dames van de welzorg??? D’r kump straks zo’n monteur en doar val ik nie op.

    Zal de beste kerel natuurlijk wel een lekkere bak koffie geven. En ook een beste koeke

  125. @ Joppuh, denk ik ook: muiten door aanstelling Leo. Maar zou de rol van Danny in JC’s leven ook wel eens (ooit) uitgelicht willen zien.

    Het is natuurlijk belachelijk slecht gecommuniceerd…..het is toch te gek voor woorden dat we NU nog niet weten waarom JC ineens niet meer wilde/mocht?

    Feit blijft dat Don Leo absoluut niet met de situatie overweg kon. Dat had hij idd tevoren kunnen inschatten….had hij teveel eergevoel (dat ie gevraagd werd) dat hij het toch deed? Nou bedankt dan Don….namens alle voetballiefhebbers. En bedankt Michels, en bedankt JC (Danny misschien ook wel). Mooie AMATEURS daar destijds bij de KNVB (ook bedankt trouwens) dat ze daar geen regie aan konden geven. Sterker nog, dat ze het niet eens fatsoenlijk hebben gecommuniceerd >:(>:(>:(

  126. Fijn dat die Nol zijn ei kwijt is maar aan mij zal hij niet verdienen! Ik vind het een beetje jammer dat het nu nog moet.

  127. Klopt Koko; vast en ckus

    Die Drentse veengrond zal eum wel geen goed eu doan hem.

    helende en lenteprikkelende grond :D:D:D

    Kun je stiekum een fotootje maken van de dames van Welzorg?

  128. Hoop dat Don ook nog een keer met een boek komt, over de werkelijke reden van zijn vlucht maar Mexico. Kan ie beter zelf schrijven voordat één of andere slijmballerige assistend hem er later mee in de rug steekt.

  129. Wat moeten we er nu nog mee dan Dick? Met ‘z’n alleen heel hard gaan zitten :'( over hoe geweldig het wel niet had kunnen zijn?

  130. @Koko ; Coucang? staat bekend om z’n kwalijke dampen, want Dick z’n stroomgebied. Mocht die monteur toch een andere oorzaak vinden: keep us posted:)

  131. Ja maar Koko ‘Attem, ie mutt-n dörvör ook weh zoals de Engelsen det zoo moooi zegg-n……euh “fingerspitzengef?hl” ebb-n! 😉 Moar ie ebb-n natuurlijk liever de vrouwgies van Welzörg met Fingerspitzengef?hl, det snappe ik ook nog weh! Ie ebb-n groot gelieke Koko!;)

  132. @ Natascha, ben al jaren benieuwd naar een reconstructie

    Als de aanvoerder bovengenoemde VOOR het toernooi al in de krant schrijft!
    Maar er zijn volgens mij meerdere schuldigen. Spelers vind ik niet schuldig want je weten hoe voetballers zijn. Zeker voor zo’n groot toernooi……alle ruimte pakken die ze krijgen.

    En bedankt Michels, en bedankt JC (Danny misschien ook wel). Mooie AMATEURS daar destijds bij de KNVB (ook bedankt trouwens) dat ze daar geen regie aan konden geven. Sterker nog, dat ze het niet eens fatsoenlijk hebben gecommuniceerd

    Dat laatste (KNVB) is in elk geval een feit! >:(>:(>:( KNVB zal ook wel de oorzaak zijn dat het in de doofpot kwam!
    Nu horen we het nog maar van 1 kant. Die van de KNVB praten helaas nooit.

  133. Dick we kunnen er niks aan veranderen, nu niet, in de toekomst niet en hoogstwaarschijnlijk toendertijd ook niet.

    Het is verrot dat het zo is gegaan, maar het is zo gegaan, wat wil je dan? Dat ze met z’n allen excuus aanbieden?

    Ik vind het gewoon niet netjes om iemand 20 jaar na dato nog eens ff met een emmer stront over te gooien. Want dan kunnen we over iedereen in de voetballerij wel een boekje open trekken toch?

    Gek eigenlijk, die voetballers/trainers/ medische staf etc zijn net mensen:D

  134. Ach die Nol wil gewoon nog een paar centen verdienen aan een boekje over een lang geleden WK in Italië. Zucht. mag ik even passen? Waar gaat dit in Godsnaam over? 😉

  135. Hou op skei uut Joppuh….Ut wiekend is altied al veul te kort. Disse 4 daang vleg’n umme. Moar goed ’t is dönd’s mooi west! Op noar 30 april pas ????????????????????????????????????

    Pfff bevrijdingsdag, Hemelvoart +extra dag en Pinkster’n allemoale loater. Moar iens in onze geweldige secöndaire arbeidsveurwaard’n hakk’ng (Ed) 😉

  136. @ Natascha, ik heb nog nixxx gelezen. Wil dat wel, bedoel als het boek er toch is. De enorm goede h*ernalist Paul van Gageldonk (geloof dat je dat zo schrijft) schreef eens meerder boeken over Feyenoord-hooligans. Tja, zeer afkeurenswaardig gedrag maar uit nieuwsgierigheid wilde ik het toch lezen. Volgens mij is de (denkbeeldige) ster van Paul er ook aardig door gestegen.

    Dus nieuwsgierigheid nieuwshonger.

  137. @Natascha ; Want dan kunnen we over iedereen in de voetballerij wel een boekje open trekken toch?

    ’t zijn nu slechte tijden. Herr Kessler vindt dat die voetballers best wat minder moeten verdienen.(Net als ‘m-zelf? Dat kun je compenseren met een uit-de school-klap-boek. Tenzij je nog een beetje vriendjes moet blijven met de knvb. Maar in aanloop naar de komende WK zal d’r nog wel een stortvloed van dit soort boekjes aankomen.

  138. Bedankt voor de morele steun Joppuh…en idd 29/4 moesten we ook maar weer eens aan meedoen.

    Ach voor mezelf eerst donderdagavond 15/4 De Dijk. Stappen. Vrijdag vrij en om 15.00 naar Preston Palace…17/4 (echt leuk nixxx voor jou?) 30+ avond in het altijd gezellige…..Berkum

    Ook wel een mooi setje om naar uit te zien 😀

    Stadsderby: SVI-WVF, krijg ik helaas slechte respons op. Misschien zondag nog ff naar Tentmuziek bij mooi weer: is te doen op ’t fietsie Joppuh?

  139. Heb het hier wel opgezet, zijn (nog) niet bekend… komt altijd pas NA de tentmuziek 😉

    Ik kijk wel ff: http://www.muziekindetent.nl/

    Da’s geinig, kwam dit ook tegen:

    [quoteAssendorper Volkslied

    Assendorp heeft een eigen volkslied!

    Wat zijn we trots op Assendorp

    Kerk en cultuur en Snackbar Norp
    En tob niet over allochtonen
    Iedereen die mag hier wonen

    De Jordaan van Zwolle
    O, wat is het leven fijn
    Rond het Assendorperplein (2x)

    Elke Tweede Zondag
    Muziek in de Tent
    Rond de klok van twee
    Assendorperplein (4x)

    Tekst & Zang : De Nieuwe Trutten

    Muziek : Hans Dillo

    Arrangement: Hein-Jan van Vilsteren

    m.m.v. Salsa Swoll

    ][/quote]

  140. Ongelooooooooooflijk, ontbijtje om 5:34. Dacht later nog ff dat je goud wou pakken op het nieuwe log en daarom zo vroeg naast je mandje stond. Dus om 6:00 zou je al zwetend gesignaleerd kunnen zijn toen je de vrouwen in Zuid voor de ramen probeerde te rennen

    Het is wat met die rockers van tegenwoordig….ook al gezond leven, bewegen, rennen. Maar gelukkig nog wel de andere vrouwtjes gek maken …….en de honden van schrik weg laten springen zeker.

    Lijkt me wel geinig als iemand je in vol ornaat weet vast te leggen voor dit onvolprezen log. Bedoel Frankwin Mussche heeft zichzelf in hardloopkleding als avator. Schemaatje 1/2 marathon op 5 juni, Plantje?

    Even hier verder Dick…

    Beetje gezond leven moet kunnen. Zit al veel te veel in de leasebak!

    Als men me weet vast te leggen mag het zeker op het weblog komen. Daar geef ik bij deze toestemming voor! 🙂

    De halve marathon daar waag ik me zeker nog niet aan! Het is wel echt een kick start van je dag!

  141. @Koko ; knap h?, dat ze je water-ijsje vanuit de ruimte in de gaten houden. Nog even, en dan kunnen ze ook de CO-2 uitstoot van je Kokobus met dezelfde techniek meten.

  142. @ Koko :):):) Hoewel je dit dansen vast wel bekent voorkomt:

    De tekst begint al uitstekend!

    je moet je het schompes werken
    en je doet het maar waarvoor?
    het kan elk moment gebeurd zijn
    maar ze gaan nog even door
    nog dichter bij de afgrond
    nog dichter op het vuur
    en het wordt alleen maar
    erger met het uur

    bommen voor de vrede
    leugens om het geld
    en wij moeten betalen
    ook al had je niks besteld
    waar halen ze de lef
    en de gore moed vandaan
    lief, trek iets moois aan
    want we gaan

    dansen dansen dansen
    dansen(3X)
    op de vulkaan

    dit is de grote vrijheid
    je mag zeggen wat je denkt
    niet dat het iets uitmaakt
    met hoeveel je ook bent
    ze doen toch wat ze willen
    al moet de hele boel vergaan
    lief, trek iets moois aan
    want we gaan

    dansen dansen dansen
    dansen(3X)
    op de vulkaan

    straks is het verboden
    of te laat om nog te gaan
    lief trek iets moois aan
    want we gaan

    dansen dansen dansen
    dansen(3X)
    op de vulkaan
    dansen dansen dansen dansen dansen

    Meezinger

  143. Dick ik moet zeggen dat ik in m’n rolstoel ook wel een beetje kan dansen. Zeker als ik een paar .attemse kruidenbittertjes op heb, dan heb ik het gevoel dat ik super kan swingen;):D:D al dan niet op een vulkaan. Hahahaha: dans je de hele nacht met mij……………………………………………………………………………………………………………………..

  144. @ Joppuh; Ach, die vulkaan…Zie em eerlijk gezegd niet zo….
    Als clash misschien….dat er zoveel oorlogen om nixxx ontstaan.
    Ok misschien toch weer door atoomwapens?

    Kwa (leef) klimaat en mileu slagen we er idd wel in de aarde zsm naar de kloten te helpen. Daar vind ik het frapant dat degene die het hardst (vooral in verkiezingstijd) schreeuwen dat we de aarde in bruikleen hebben (daar is een mooi woord voor), om vervolgens alleen maar aan geldelijk gewin te denken etc.

    Misschien is de vulkaan ook wel symbolisch voor alle (foute managerstaal) valkuilen die elk individueel mens tegenkomt. Vind de tekst in elk geval ook mooi en aansprekend. Maar zie geen dreiging van een vulkaan.

  145. @ Koko, ik kan helemaal niet dansen. Doe het ook liever niet. Al hélemaal niet als je verplichte pasjes MOET doen. Vrogger had ik 1 specialiteit…schuifelen. Maar vrees dat dat uit is nu. >:(

    Heb de radio uit, wacht nog op een link van John. Hoor nu toevallig uit de andere kamer (Sky) “Dansen aan zee van Blof”….die dans zou je misschien schuifelen kunnen noemen?

    Ook een mooie……dans je (wacht maar ff) De Sjonnies zijn sowieso GEWELDIG!

  146. @ Qm hahaha, ben er vandaag nog niet geweest. Maar merk dat niemand die joker die hier enkel meeleest en zgn een ban heeft gehad, meer serieus neemt. Hoe heet ie ook alweer….ow ja Reintje. Jammerlijk type, gelukkig is hij enkel een wannabee-Zwollenaar 😉

  147. Waar is Tim eigenlijk met dat humor or not spel van um?

    Tim hallllllooooooooo, je moet iets nieuws wel meer pluggen makker…..zo makkelijk creeer je geen nieuw-onvolprezen-weblogzwolle-spel>:(>:(>:(

  148. PVDickA : hoe zo fier overeind: ze doen niets!!!!!

    ontslagrecht:
    de partijtop overweegt hier geen concreet voorstel voor te doen in het verkiezingsprogramma

  149. @ Drama, iedereen profileert zich zelf nu in deze pro-verkiezingstijd. Slechts het dem.Kabinet kan wat doen en ook alleen met de zaken waar ze wat mee MOGEN doen van de 2e Kamer. Vind het PvdA aandachtspunt er uit springen in een lijstje:

    Leers: kiesdrempel verhogen…..daar is een vette meerderheid voor. Dus beetje goedkoop maar misschien heeft hij toch nog hoop dat hij lijsttrekkerT mag worden…..

    CU: Geen goed idee vind ik Maak kinderbijslag maar inkomensafhankelijk en/of geleidelijk hakken in hypotheekaftrek. Er zijn nog wel meer voorbeelden te noemen van iets inkomenafhankelijk maken…..boetes niet vind ik.

    PvdA: Natuurlijk ontslagrecht niet verruimen…..oh wat willen CDA (DonnerT begon er elke keer over, VVD, D’66 misschien ook/immers VVD gerelateerd en Geert, TON (ook VVD gerelateerd) dat graag……uitstekend dat PvdA nog ff aangeeft dat ze daar absoluut tegen zijn.

    Vond dit proefballontje in deze tijd ook niet slecht Wie heeft zo’n bak papier nog nodig?

  150. dick, sigmund heel leuk!
    Nadat ik de dag met giel beelen begin- jeweetwel- is het rond 8u sigmund…LOL

    ja reintje en andere trolls maken het henk log vrijwel onleesbaar met hun onzin…gelukkig is vree bij tijd en wijle nog redelijk aanspreekbaar… hij begint te beseffen dat geewee te vroeg gepiekt heeft en nu voor de verkiezingen aan de bak moet??? hahahahahaha, stumperpolitiek a la willem lucht:D …je wil alleen niet wééééééten hoe het riekt:P

  151. Inderdaad QM, Vree is soms best te spreken. Als ie maar geen vriendjes als Dreetje in de buurt heeft.

    Vree,Dree en
    GeeWee was te gast bij H.Beeeeee

    stumperpolitiek a la willem lucht

    :o8):D

  152. Ja QM (12:10) dat vraag ik me heel vaak af tjonge jonge. Heb je wel eens op zijn forum gekeken? Nu is er weer 1 te gast die zo zijn best doet…..kansloos gebeuren daar. Maar wel lachen!

  153. Bedankt voor je wens Drama; hetzelfde!

    Maar eerst toch echt….(bedoel Tim zijn spelletje zit ook al in de ijskast lijkt het) of de 400e post of een nieuw log die hopelijk eens door een dame geopend wordt.

  154. Nou Dick, ik ben vaak op gesprek geweest en heb echt bizarre ervaringen meegemaakt. Ziggo bv. na het 3e gesprek werd ik afgewezen omdat ze zeiden … let op… “dat ik geen relevante werkervaring had” En die conclusie werd door 2 interimmers getrokken nadat ik eerst 2x positieve feedback had gehad. Sterker nog, de bewuste interimmers adviseerden om niemand aan te nemen en het hele wervingstraject opnieuw op te starten. Heb nog wel meer gekke dingen meegemaakt maar deze spande toch wel de kroon. Voor mij dus never nooit Ziggo in huis, dat begrijp je.>:(

  155. dick; 12; 13…verklaar je nader, wie is het?

    da’k meteen naar youtube ga om diegene in levend lijf de bewonderen!

    Overigens, tip; op het YouTube kanaal van omroep Gelderland een mooie special van Boh Foi Toch…zéér de moeite waard.

  156. Dank je Koko, hoop en verwacht dat het jou ook gesmaakt heeft. Had mijn broodtrommel hier in de koeling gelegd puur om de filet american met peper maar verdddddddddddeeeeeeeeuuuuuuuuuurrrrrrrie

    ZONDER UI!

    Zit net aan de laatste kurkdroge boterham. Eet em echter wel op want besef dat ie droog is geworden door de overheerlijke zon die ik verd**** al een maand of 4 wens. Tjonge wat is het stadje, het park, het water ja zelfs mijn wandelmaat een stuk vrolijker en gezelliger als de zon schijnt.

  157. Bericht door dick, op 6 april 2010 om 12:23
    @ Zwolse, is dat goed zaterdagochtend een bakkie bij BQ?

    Ligt eraan hoelaat Dick.

  158. Cohen wil geen wachtgeld AMSTERDAM.

    Oud-burgemeester Job Cohen van Amsterdam neemt het wachtgeld waar hij recht op heeft, niet aan. Hij ziet ervan af omdat hij vrijwillig is teruggetreden om Wouter Bos op te volgen als lijsttrekker van de PvdA.

    Cohen heeft een jaar lang recht op 80 procent van zijn laatste inkomen en maximaal drie jaar lang op 70 procent. Hij verdiende ruim 10.000 euro bruto in de maand. ⤸Ik hoef niet op kosten van de gemeente campagne te gaan voeren⤝, liet hij weten. Hij kan daarmee de kritiek die hij op voorhand kreeg over het wachtgeld dat hij zou kunnen krijgen, naast zich neerleggen.

    De oud-burgemeester mag gebruik blijven maken van de ambtswoning aan de Herengracht, totdat er een opvolger is. Hij is wel op zoek naar een ander huis. Totdat hij verhuist, betaalt hij meer huur voor het privégedeelte van het pand. Het vinden van een nieuwe woning is nog niet zo gemakkelijk voor Cohen, aangezien zijn vrouw Lidie in een rolstoel zit. ⤸Ik ben blij dat de gemeente het goed vindt dat ik er nog even mag wonen. Maar het is eerst zoeken en vinden en dan verbouwen.⤝

  159. Snap niet zo goed waarom hij destijds niet gewoon is gestopt met wat hij deed en terug naar huis is gegaan als het hem toch allemaal zo tegen viel….

  160. Ongelooooooooooooflijk Joppuh,12:44
    Heb nog wel meer gekke dingen meegemaakt maar deze spande toch wel de kroon. Voor mij dus never nooit Ziggo in huis, dat begrijp je.

    Ziggo bv. na het 3e gesprek werd ik afgewezen omdat ze zeiden … let op… “dat ik geen relevante werkervaring had” En die conclusie werd door 2 interimmers getrokken nadat ik eerst 2x positieve feedback had gehad. Sterker nog, de bewuste interimmers adviseerden om niemand aan te nemen en het hele wervingstraject opnieuw op te starten.

    Hulde :D:D:D dat je die broekies niet over hun bureau hebt getrokken met hun k*tsmoezen. Nou ja, mensenkennis en empatisch vermogen zullen ze zelf wel nooit krijgen. Toch wel jammer voor beide ongetwijfeld ambitieuze gestropte interimmers. We moesten maar gewoon beklag met die losers hebben. Bovendien ben je door hun nu op een tof plekkie terecht gekomen….

  161. Hmmm deze conclusie moest ook

    Heb nog wel meer gekke dingen meegemaakt maar deze spande toch wel de kroon. Voor mij dus never nooit Ziggo in huis, dat begrijp je.

    Ach, niet verkeerd nog een keer af te drukken. Heb ook ZOVEEL negatiefs over ZIGGO gehoord….oa van mezelf >:(>:(>:(

  162. @ Zwolse :D:D:D
    Cohen wil geen wachtgeld AMSTERDAM.
    :D:D:D

    Drinken we zaterdag koffie bij die vereniging die met het 1e verdeurie in de gevarenzone staat?

  163. Tja, die interimmers zaten gewoon hun eigen omzet voor het komende jaar veilig te stellen. Wat echter onbestaanbaar en onvergeeflijk slap is, is dat de vaste mensen (Hoofd Inkoop en HR) daar hun oren naar hebben laten hangen. Dan wil je ook niet meer werken als er zulke slapjanussen de verantwoording moeten hebben Dick.

  164. @ Joppuh, zucht dus daar zitten ook al de verkeerde mensen aan de knoppen. Vooropgesteld: ik zou het niet willen en kunnen zeg maar in een MT.
    Maar heb vaak mensen van afd Pers.zaken gesproken (vorige vakantie in Spanje nog heel lang, en vaker, een verschikkelijk mooie vrijgezellige dame uit Bergen).

    Met de ene vraag: “Jullie hoofdverantwoording en ultieme kick is toch…..om de juiste mensen op de goede plek te krijgen?”

    Jaaaa zeggen die humanresouchmanagers dan allemaal. ondertussen DOEN ze “nee” en zijn ze er meer voor de werkgever! Fout cultuurtje en ondertussen reizen de netwerk (fout woord!)bijeenkomsten voor personeelsmuppets uit de grond. Zodat ze er inmiddels zelf wél warmpjes bijzitten. Zelfs in ons mooie Zwolle >:(>:(>:(

    Egocentrische nep-sociale likkers zijn ut.

  165. Dacht dat het over Larry ging Joppuh.

    gezien voorgaangde post:
    ====
    Bericht door dick, op 6 april 2010 om 14:04
    @ drama123, 10:19
    Dick, enig idee waar Larry is?

    Geen idee, druk met zaken?
    =====
    Maaruh…..beiden om 14:04 kon ook niet.

  166. dick; wat job al niet doet om de geewee kiezer binnen te halen:P…voorjaarsschoonmaak pvda???

    En hoe gaat ut nu met Emile Roemer, na z’n vliegende start niks meer van vernomen… en de klok tikt door.
    We verwachtten MINSTENDS een leuke SP viral moevie van ‘m… of een nieuwe opname van het SP lied???

  167. 475 vind ik nog niet zo erg. Maar ik vind het zo donders jammer dat het gloednieuwe, veelbelovende spel van Tim nu vergeten dreigt te worden……

    Ach, had ie ook maar moeten gaan spijbelen met dit schitterende weer en zijn spel moeten proberen te redden op de mobiele pc ergens in een park.

    Eigen schuld!

  168. heb het boi foh toch concert afgelopen zaterdag gemist:( maar dankzij omroep Gelderland was er toch een kleine herkansing.

    snif snif…sorry Hans, sorry jongens…volgende keer heb ik wel oppas en anders is er niks meer aan zo.

  169. @ QM Dat spul van GeeWee gaat denk ik helemaal niet stemmen. Zeker niet op PvdA. Of zouden ze zo huichelachtig zijn dat ze de interessantste partij van NL (net als hun grote leider) voortdurend de grond in boren om er daarna gewoon op te stemmen? Huichelachtig.
    Ze zouden bij VVD moeten uitkomen maar die MarkyMark bedrijft toch verdeurie ook verre van sexy-politiek!
    Bovendien passen de inkomsten van de meeste PeeWee-ers niet bij die van de VVD. Heb jij begrepen waarom ze bij de Kapitalisten niet een lekkere h*ckeydame aan het bewind zetten? Tjonge, we spraken er zaterdag 2 in onze mooie stad. Natuurlijk omdat ze als vliegen op de stroop van iemand met een bijzonder goede baan van zeer goede huize afkwamen.

    Nee, laat ze dan maar SP stemmen ipv NIET. Maar je kunt ze het zelf vragen QM bij Henk, of ze eindelijk GeeWee al hebben opgegeven en waar ze nu op gaan stemmen (Reintje gaat dit weer meekopiëren naar Henk’s draadje hahaha).

  170. @ QM; 3fm geeft vandaag kaartjes weg voor de Zwarte Cross. Wou er ook wel eens kijken. Oh sh*t moet eerst nog wat anders uitzoeken met kaartjes.

  171. Hehe, dat lucht op. Moest me ff ontspannen op ’t sanitair, gelukkig nog geen nieuwe log gestart tijdens mijn sanitaire pauze.

Reacties zijn gesloten.