Algemeen Log 146

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 147 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

236 gedachten over “Algemeen Log 146”

  1. Omdat jullie allemaal dezelfde tijd hebben, en voorheen iedereen die dezelfde tijd hadden allemaal een gouden plak kregen, vind ik dat dat nu ook moet. Dus idd we moeten maar met seconden gaan werken 😀

  2. Dick, Dame, evenzo, zouden jullie als jullie iets copy-pasten van een website het in een quote willen zetten? Dus tussen deze tags [ quote] [ /quote] (uiteraard zonder spaties). Dat leest gemakkelijker, soms zie ik moeilijk wat jullie hebben getypt en wat jullie hebben geciteerd. Ik ben jullie (en eenieder die het ook doen) zeer dankbaar 🙂

  3. Dan krijg jij er 2 Joppuh!;)

    Ik vind dit een zeer goed verzoek, dat leest inderdaad dan een stuk makkelijker, soms leest het alsof het de woorden van de poster zijn en dan is het vaak niet zo. NIE GEK TIMMIE!

    Bericht door Tim, op 11 augustus 2010 om 19:18
    Dick, Dame, evenzo, zouden jullie als jullie iets copy-pasten van een website het in een quote willen zetten? Dus tussen deze tags [ quote] [ /quote] (uiteraard zonder spaties). Dat leest gemakkelijker, soms zie ik moeilijk wat jullie hebben getypt en wat jullie hebben geciteerd. Ik ben jullie (en eenieder die het ook doen) zeer dankbaar

  4. :):):) Als The Beatles, als The Zwolle-Posse met zijn vieren strak als 1e over de finish: Gefeliciteerd :D:D:D:D (voor de gelegenheid een extra juich-poppetje)

  5. Oh, dan is ’t goed. Hef uh d’r wel wat veur udohn…Ie’e rookt’n ut wiekend al Joppuh, doorummuh zo skerp as n pas uhsleep’n biele?

    Prut d’r moar op dah op de bokoam’nd

    Assie hej nog n nej bloesje an u trokk’ng?

  6. De deftig gegroeide zwanenfamilie (zie avator) is weer voor even terug. 1 ouder loopt midden over straat, gelukkig op tijd weg voor een auto. Een kat kijkt nieuwsgierig naar een ouder, maar 1x blazen is genoeg om de kat het “kattenpad” te laten kiezen.
    Net stond pa nog net in de berm, als beschermer van zijn gezin….kids (nog in gijzig dons, maar al bijna even groot) ertussen en ma zwom de watergang afturend. Wat zou er gebeurd zijn dat de ouder ineens midden op straat staat?
    Ah, er is brood gestooid; dom dat ze dat tot midden op de straat gooiden. Best een drukke straat hiervoor. Doeiii familie zwaan.

  7. @ Joppuh; Virtueel applaus in De Kuip nu op ’t journaal…de verwende en vewaande FiFa BoBo’s kwamen nl kijken.

    bokoam’nd = bedoeld als “bokavond” 😉

  8. Hij bedoeld dat de gekopieerde tekst dan in het grijze vlak komt, maar het was niet alleen een verzoek aan jou, hoe denkt de rest hier over? Het zou voor mij iig een stuk overzichtelijker lezen.

  9. De FD feliciteert alle vier de winnaars. De wilg in onze tuin krijgt hiermee een bestemming: daar hang ik de FD aan.

    Wie ’t over wil nemen: ga je gang.

    Joepdoei!

  10. @Tim

    Dick, Dame, evenzo, zouden jullie als jullie iets copy-pasten van een website het in een quote willen zetten?

    Nu stel je me wel teleur: dat doe ik namelijk juist heel nauwgezet. In het vorige log ging het een keer mis, toen kwam mijn commentaar ook tussen het citaat te staan.

  11. @ Derk; drinken? Weet het niet, moet nog erg veel snoeien en knippen en we hebben Eredivisie-live nu opeens…ff oriënteren welke mooie potjes erop zijn. Ajax is zaterdag geloof ik 19:00.

    Kom je volgende week nog in het mooie Zwolle?
    2 altijd geslaagde topevents:
    – Vrijdag Stratenfestival
    – Zaterdag Stadshagenfestival :D:D:D

    Ben al een beetje aan ’t peilen (geweest) maar er is veel belangstelling.

  12. Wat een spanning en vreugde allemaal, dacht dat bij ons de laptop door de kamer zou vliegen. 😀
    Ga nu maar even strijken, we mogen morgen om 7.30 uur in Heiloo zijn voor opnames van de Dik Trom film (als figurant) en daarvoor moeten nog wat kleding getreken worden. Hopen dat ie uiteindelijk ook nog in de film terug te zien is. Maar ook wel weer leuk om mee te maken. En je moet toch wat doen in de vakantie. Weer eens wat anders dan een pretpark.

  13. Ik zie hier geen uitdaging in, Dame, ik vraag enkel een gunst. Als je het eerder ook altijd deed, mooi. Ga gerust door. Excuses dan, als ik je verkeerd heb aangesproken.

  14. Ja Tim, ik ben het namelijk van harte met je eens dat het lastig leest als mensen niet quoten. Ik zie dat vrij regelmatig hier.
    Heel wat logs geleden wist ik niet hoe het moest. Dat loste ik toen op door ” ” te gebruiken. Sinds ik er achter ben hoe je kunt citeren, doe ik dat altijd. Heb na jouw opmerking zelfs twee logs doorgelopen om te kijken of ik dat soms vergeten was, maar dat was niet zo. Vandaar mijn verbazing over je opmerking.
    Excuses uiteraard aanvaard.

  15. dick…nav posting 20:59; het is verbijsterend ja.
    Maar ik verbaas me net zo goed over al degenen die in openbare gelegenheden alle remmen loslaten, en elk beetje elementair fatsoen kwijtraken.
    Bij disney parijs, bijv.Chips vreten en dan de helft op de grond laten liggen…onopgeruimde dienbladen op tafels, wat gaat er in die lui hun koppen om? Denken ze nou echt dat voor die paar cent entree iedere medewerker bij disney hun slaaf is ofzo???
    Ik ben alleen maar blij zelf niet zo te zijn, en kinderen te hebben die zich aan dergelijk gedrag ook storen…:o

  16. Goedenavond QM. hoe later op de dag…..

    Helemaal eens met 21:48! Asociale, gemakzuchtige, egocentrische na ons de zondvloeddenkers…als ze al kunnen denken. Is toch ook een kwestie van gebrek aan opvoeding dat ze niet eens hun welvaartsresten opruimen? Of gewoon negeren van de opvoeding en dat de opvoeder(s) ook geen tijd en zin meer in “opvoeden” hadden. Volgens mij staan wij Nederlanders wel erg hoog in het het asociale-, smeer en negeerklassement der onfatsoenlijke hufters. Hoorde ook eens dat er in andere landen dikke boetes op staan. Misschien wat voor hier? Sterkte voor degene die die boetes moet innen.

    Maar een stoeptegel naar de politiesmijten om inbrekers te beschermen die net uit de puberteit zijn (misschien is hij zelfs ook wel “opvoeder”) is nog onrendabel-Tokkie-achtiger lijkt me.

    Voorbeelden van verhuftering van de samenleving. Las vandaag dat Ajax- en Feyenoordhooligans elkaar willen afrossen bij de Europacupwedstrijd van Feyenoord in Gent….Politie: rossen/hard rossen en op z’n aller hardst rossen, laat de honden maar helpen.

  17. dick, misschien was het niet direct een goede vergelijking maar het begint met kleine dingen, zoals rotzooi achter je opruimen, -ook in de auto- beseffen dat je niet alleen op aarde bent…

    maar alles is relatief.Vandaag een toeristisch bezoekje gebracht aan Naarden. Uiteraard ook zo een typisch naardens omhoog gevallen figuur gezien (vet achterover gekamd haar, polo’tje… volmaakt gooisch vrouwtje aan de arm).Niet direct het type wat ooit armoe of gebrek gekend heeft, zeg maar.En jeetje, wat had ‘ie veel weg van youp van ’t Hek.Zo typisch van die mensen die nergens meer echt gelukkig mee zijn…
    Je zult maar blasé je hele leven de schijn op moeten houden, en een leven lijden waar het alleen om geld en goed gaat…da’s pas armoede.
    Laat mij maar lekker een ‘boerke van buut’n ‘ zijn in die lui hun ogen…:P

  18. Bericht door dick, op 11 augustus 2010 om 22:14
    Voorbeelden van verhuftering van de samenleving. Las vandaag dat Ajax- en Feyenoordhooligans elkaar willen afrossen bij de Europacupwedstrijd van Feyenoord in Gent….Politie: rossen/hard rossen en op z’n aller hardst rossen, laat de honden maar helpen.

    Klinkt als Wilders

  19. Alleen Geert zal niet hard/harder/hardst laten rossen op autochtone/roomblanke hooligans.

    Wat vind jij van hooligans midden in een stad als Gent? Nog in het buitenland ook dus?

  20. Bericht door dick, op 11 augustus 2010 om 22:29
    Derk, Wilders en zijn mensen zijn ook onderdeel van de verhuftering. Had je dat nog niet begrepen

    *belt morgen een advokaat voor scheiding*

    Ach dick weet je iedereen werkt er aan mee, als je verwijst naar QM met rotzooi laten liggen. Dat is niet politiek gekleurd dat is ze aangewend of geen fatsoensnormen normen meegekregen.

  21. Derk, de directrice is toch al wel van die denkbeeldend horend bij die impulsieve stem af?

    Schreef ik toch ook: opvoeding. Schreef toch ook dat ik die kerel met zijn stoeptegel naar de pliesie (om rotjochies die inbraken te beschermen) veel erger vond?

    Maar behandel iedereen gelijk. Ongeacht ras, kleur, geaardheid, afkomst of weet ik wat.
    Hooligans in een omgeving met andere mensen……whooowww…..heb jij wel eens met je zoontje tussen een grote groep van dat losgeslagen spul gestaan?

    Jammer, ik had een hele reactie oa over boeren en stadsmensen (met hilarische video van pas in Steenwijk) klaar op de laptop….kan ik um niet oversturen >:(>:(>:(

  22. Derk zal ik je ff uit de droom helpen? Wij hebben ook vrienden die op die kerel en zijn lijst hebben gestemd. Kennissen ook. Da’s hun keuze. Maar daarom kunnen we het er wel over hebben. Zoals bij gelegenheid ook wel gebeurd :D:D:D

  23. Ik droom niet dick maar leef en geniet 😀 Zouden er meer moeten doen. Ben benieuwd naar die video.
    @Tim hoe gaat het met het schip van je ouders? Alles volgens plan of moet ik morgenmiddag en kijken?

  24. Ik zie de miscommunicatie met Tim al.

    Tim bedoelde niet dat enkel citaten van het weblog hier tussen quote tags moeten. Maar ook wanneer er lappen tekst van een andere site neergezet worden.

  25. Derk, volgens mij waren we het hier een goed half jaar (gakballendoop Café De Pierik?) al over eens

    Ik droom niet dick maar leef en geniet Zouden er meer moeten doen. Ben benieuwd naar die video.

    Behalve dat “moeten”, “zouden er meer moeten kunnen doen, maar we leven nou 1x in een land met stronteigenwijze mensen”

    Zoals ik “droom” gebruikte, wist je eigenlijk ook al lang idd. En over politiek l*llen met vrienden en kennissen? Even vaak als ik er met jou over heb gesproken ongeveer.

    Video…heb alles geprobeerd met die laptop, maar dat wordt em vandaag niet meer >:(>:(>:(

    Video volgt.

  26. Sterrenregen in Zwolle !

    Glasgerinkel, dakraam stuk. Geschreeuw en gekerm op onze zolder .

    Inmiddels is alles weer OK met Bono & Mick Jagger.

  27. Superpopulair feest vlakbij café De Karre. Maar het ging geloof ik over stedelingen en boer’n.

    Dicky Woodstockfestival met oa Mannenkoor Karrenspoor en….Zwientie tikk’n

    Zwientie Tik weer populair op Dicky Woodstock

    Door de regen werd het ‘zwientie tik’ tijdens het Dicky Woodstock Festival een ‘fijne’ modderbende. Foto Marion Groenewoud

    STEENWIJKERWOLD ?? ⤽Het loopt allemaal hartstikke mooi man.⤝ Henk Kranendonk kan niet anders concluderen. Als organisator van het 22e Dicky Woodstock Festival en zanger bij het 20-jarig Mannenkoor Karrespoor is hij ⤽dik tevreden⤝.

    Het verkeer en de mensenstroom zijn strak geregeld. Hele gezinnen vieren feest in de tenten en daarbuiten. De regenbuien die zaterdag vallen, zorgen voor een modderpoel maar het betekent extra vertier voor het traditionele Zwientie Tik aan het eind van de middag.

    Twee varkens banjeren vrolijk in de modder en laten zich niet afleiden door de drommen publiek om hen heen. Ook de deelnemers aan het volksspel hebben duidelijk zin in een modderbad. Ze duikelen meer over elkaar dan dat ze in de buurt komen bij de ??zwienties??.

    Voordat ze de arena in gaan worden de mannen en (enkele) vrouwen geblinddoekt en rondgedraaid. Hierdoor zijn ze hun oriëntatie volledig kwijt. Wie toch een varken treft, laat het dier na één aanraking met rust zodat het verder kan wroeten. De snelste tikker is winnaar. Verderop is Zwientie Tik Junior aan de gang. Warm onder dak oefenen kinderen met twee biggetjes in een hok met stro. Ook hier blijven de dieren kalm alsof ze het tumult dagelijks gewend zijn.

    Kranendonk schat dat er tenminste 15.000 mensen naar Steenwijkerwold zijn gekomen de afgelopen drie dagen. Enthousiast is hij over optredens en de sfeer op het veld. ⤽Voute Vrijdag met Jaques Herb, Ria Valk en Bertus Staigerpaip was weer als vanouds lekker fout. Alle handjes de lucht in, mooier kan het niet. En daarna een fantastisch optreden van de Oostenrijkse formatie Kontrust.⤝

    Zaterdagavond verwacht de organisator ruim 6000 man. ⤽De laatste avond is altijd volle bak.⤝ Ook de boekpresentatie van ??Onbegriepelijk, 20 jaar mooi man?? van Mannenkoor Karrespoor noemt hij een hoogtepunt. ⤽ We treden nog eens per jaar op maar dit was onvergetelijk.⤝

    Kranendonk moet weer aan het werk want er komt een stoet klassieke tractoren het festivalterrein op. Even later staat hij op het podium en zingt met zijn collega??s van Mannenkoor Karrespoor uit volle borst: ⤽Het is lekker op de trekker, met het rubber door de blubber?⤝

    Erg veel volk altijd, 3 dagen en er gebeurd nooit wat.

  28. Twittergerucht zorgt voor run op pinautomaten

    Berichten over storing en gratis geld leiden tot chaos in achterstandswijken
    Plotseling opduikende en via internet verspreidde geruchten over een storing bij pin-automaten leidde woensdagavond op verschillende plekken in Nederland tot chaotische taferelen. Op sommige plaatsen zou de politie ingezet zijn.

    Volgens de geruchten was het mogelijk om met een pinpas van ING tot 250 euro te pinnen zonder dat dat in rekening werd gebracht. In werkelijkheid ging het naar aller waarschijnlijkheid om een storing waardoor ook mensen met een negatief saldo 250 euro konden opnemen. Volgens sommige berichten gaat het er om dat de pinautomaat handelt alsof het een buitenlandse pas betreft waardoor een hogere limiet is toegestaan.

    ING ontkent dat de storing leidde tot ‘gratis geld’.
    =====
    Twitter-humor?

  29. Veel volk ook in het achterhoekse (hier om het hoekkie, zeg maar) met Huntenpop.Ik ben eens gaan kijken en er is zowaar een heus festivalterrein uit de grond gestampt, compleet met reuze-rieten parasol.Enneh, zaterdag is het mooi weer!
    Op het program, zaterdag, onder meer; Kane, Di-rect, ennogveelmeer (maar zij zijn het hoogtepunt)

  30. Al weer wat ander daar

    Huntenpop

    Na Huntelaar 😮
    (zoiets hebben wij vrijdag over een week ook….niet)

    Super zeg!

    Kane, Di-rect,

    vond Kane live erg goed op het Overijsselse Bevrijdingsfestival.

    Nou ja veel plezier!! En voor eerst: een goede nacht 8)

  31. @Plantje

    Ik zie de miscommunicatie met Tim al.

    Tim bedoelde niet dat enkel citaten van het weblog hier tussen quote tags moeten. Maar ook wanneer er lappen tekst van een andere site neergezet worden.

    @Derk

  32. Kijk en dan gaat het weleens mis (0:01). Wat ik wilde zeggen, is dat ik vrees dat mijn postings niet worden gelezen. Ik geef juist altijd aan wat een citaat is en waar het vandaan komt. Juist omdat ik het – net zoals als jullie – verwarrend vind.

  33. Citaat = quote = letterlijke aanhaling van gesproken woord oid. Denk niet dat je het anders moet aanwenden want dan word het verwarrend.
    Zeker als je iets quote en je zou een artikel tussen quotes moeten zetten. Prefereer ook links. Maar de zeer onschuldige site van de VARA (kijk er maar en geloof de stijllozen niet zomaar, dommer kun je ook niet zijn) is hier de enige gecensureerde site….Tim’s idee: shortlinks, mocht ook niet meer. Tja dan moet je de tekst wel integraal afdrukken. Zij verwijzen zelf overigens altijd naar de bron. Wel jammer dat zo de links in de stukken niet te openen zijn. Maar goed, je kunt niet alles hebben.

    Goeiemorgen!

  34. Bericht door Joppuh, op 11 augustus 2010 om 19:29
    Assie niet eens

    What happened?
    Niet alert en sk?rp disse keer, de sloaperT Wel koffie ûh-mörst!

    Ik kreeg op de kop van vrouw Assie toen ik wilde reageren in het nieuwe Log en daarbij de kop koffie van de tafel kwakte met de muis. Vandaar dat ik niet in de kopgroep zat. :(:(

  35. Assie heb je mijn reacties gelezen op die ondoordachte mening op VK-opinie 8)
    Maar van waar je agressie, voel je je vriend van Geert? Stiekum heb ik dat altijd al gedacht. Geeft toch nixxx Assie, zie mijn tekst daar gisteravond over 😉

  36. Assie Thomas al gelezen :D:D:D

    Oifoifoi….en zure Mars :D:D:D Opinies (meningen) & feiten

    Vond dit doemdenken triest maar ozo treffend. Zo gaat het met “vertrouwen in de economie ook” Gister op het journaal een aansprekende docu

    Omdat politici bijna Kamerbreed al tientallen jaren ons volk bedreigen met de ondergang als we de verzorgingsstaat niet ingrijpend herzien, zijn veel mensen gaan geloven dat dit moet.

    Zijn tenminste w?l feitelijk juist 8)

  37. Assie, hoe laat komt de pic online

    Ik kreeg op de kop van vrouw Assie toen ik wilde reageren in het nieuwe Log en daarbij de kop koffie van de tafel kwakte met de muis. Vandaar dat ik niet in de kopgroep zat

  38. @Dick, ik ben druk met werk…
    Dat wil zeggen, nog wel.

    Mn contract loopt eind augustus af (kreeg ik gisteren te horen).
    Daarna maar even met vakantie en dan zien we wel weer verder.

  39. Hebben ze dat van te voren niet verteld Eva? Wat een naaistreek he!

    Goedemorgen trouwens allemaal!:D

    Er is net een auto klem gereden door 3 politie auto’s op de westerlaan, 6 agenten erbij. Stond 1 gast geboeid. Ben benieuwd wat hij op zijn kersfstok had!

  40. Beter laat dan nooit
    wakker (zouden ze bij
    de TeleTroepToeTerT, Wakker Dier en WakkerNederland
    zeggen

    Iemand die had getekend was in het
    Radio 1 journaal

    Er wordt niet teveel verwacht van deze onvreden van eigen leden:
    – zijn niet prominent genoeg :o:o:o
    – CDA kleeft toch aan pluche
    – CDA congressen zijn altijd klapmachines

    Nou ja, zo snel mogelijk zo veel mogelijk steun vinden. Heb je er alles aan gedaan. Lukt het niet: kiezen tussen principes, geweten en pluche….niet zo moeilijk lijkt me.

  41. dick…Sigmund en Dominee Gremdaat weten het wél, en zijn een baken in deze wrede wereld:)

    overigens gisteren nog Maarten van Rossem gehoord op radio 1???? (s’morgens, plm. 10.15u) en is daar een linkje van??? Hij was steengoed!

  42. Sh*t QM! Had maar ff gewaarschuwd. Misschien staat ie idd online…

    Hou je vast:
    Mark Rutte wordt uiteraard premier. Reservebaas Maxime Verhagen gaat Economische Zaken doen. JeeKaa De Jager was toch al bezig met de begroting dus die mag blijven op Financiën. Frans Weekers wordt zijn staatssecretaris. Voor BuZa is Atzo Nicolai in beeld. Ab Klink heeft voldoende geklungeld om te mogen blijven op Volksgezondheid. Kolonel Hans von Baalen mag alvast oefenen voor de spiegel als Defensiebaas. Sociale zaken gaat naar Edith Schippers of Stef Blok. De strijd wie als justitieminister voortaan bloggers en journalisten mag opsluiten gaat tussen Fred Teeven, Piet Hein Donner en Ernst Hirsch Ballin.

    Nogal stijlloos maar toch

    :o:o:o

  43. Bericht door dick, op 11 augustus 2010 om 22:14
    Voorbeelden van verhuftering van de samenleving. Las vandaag dat Ajax- en Feyenoordhooligans elkaar willen afrossen bij de Europacupwedstrijd van Feyenoord in Gent….

    Ik las dit bericht ook maar dan wel anders namelijk dat Ajaxieden naar Gent willen gaan maar nergens dat ze hadden afgesproken om elkaar te gaan afrossen. Als het Ajacieden lukt omdat die wedstrijd te verstieren, zit er maar 1 ding op, ajax uit europa toernooi! Net als dat gebeurd met andere clubs die herrie schoppen.

  44. nou dick, gekke geertje kreeg ze om allebei z’n oren, van maarten.In grote lijnen kwam het erop neer dat de pvv een dubbele agenda heeft, de vvd en het cda enorm belazerd worden en dat ons rampspoed en onheil staat te wachten als de pvv aan de macht komt…precies wat ik denk dus, hij haalt me de woorden uit de mond.

  45. Natas, ik las dat ze hadden afgesproken voor een ontmoeting in Gent…niet om een bakkie te doen vrees ik. Maar het afrossen was ook de actie die zou moeten volgen.

    Hoe was het potje gister? Geen tel gezien.

  46. Maarten van Rossum komt veel te weinig aan het woord QM. Hij zou ook eens vaker (zo genaamd off-record) met enge mensen als Arend Jan Boekenstijn moeten spreken :D:D:D

  47. Zo is het ook niet hoor mensen…
    Een maand geleden wist ik al, dat er van de 5 nieuw aangenomen mensen er 1,2 of 3 geen verlenging zouden krijgen. Ik voelde sindsdien de bui al wel hangen… Heb er nog keihard aan gewerkt om me aan te passen, maar dat mocht niet baten.

  48. @ Eva, Als je er alles maar voor gedaan hebt. Opes alles Lijkt me wel frustrerend, zit je er net; moet je al weer weg. Nou ja, je gaat je tijd goed besteden. Hoe is ’t in Westenholte?

  49. Ik las op AD en Nu.nl wat ik boven zei, uiteraard gaan Feijenoorders er op in als ze die ajacieden zien daar, bloed kruipt immers waar het niet gaan kan toch?

    Maar die gasten van Ajax hebben daar gewoon helemaal niks te zoeken.

    Ik vond dat de jonkies goed hebben gespeeld! Heb alleen 1e helft echt goed gevolgd trouwens.

  50. @Dick;
    Yep. Zoals een collega me eens zei: “Het ligt je, of het ligt je niet”.
    Nou vind ik het werk zelf erg leuk en de collega’s zijn leuk en het lukt me allemaal prima. Alleen niet binnen de gestelde afhandeltijd van 300 seconden. Daarvoor ben ik veel te dienstverlenend ingesteld. Als iemand belt voor een machtiging voor het een, wijs ik ook op de mogelijkheden van iets anders. Kost extra tijd, maar de klant is wel meer geholpen.
    Dat nekt me, denk ik.

  51. @Dick

    Waarom teleurgesteld met zo’n positief ingestelde moeder

    Hij zag zich natuurlijk ook al op de tribune zitten bij FC Zwolle. We hadden de afgelopen dagen ook flink ons best gedaan, maar helaas.

  52. Ach Natascha, dat tuig wil toch niet anders en het gaat over en weer. Ze zoeken elkaar op als het te lang geduurd heeft. Logisch maar toch te triest voor woorden hoeveel wedstrijden al met enkel thuissupporters moeten worden afgewikkeld. Het zal allemaal wel heel erg stoer en flink zijn in die wereld. Maar idd, uitsluiting dreigt….echt! Anders zoeken ze wel nevenactiviteiten als toen in Hoek van Holland.
    Maar erger…alle onschuldige mensen in de buurt. De ouders met hun kids, die er niet meer heen durven. Gelukkig heeft de nieuwe voetbalwet wat armslag gegeven in deze. Ongelooflijk dat hier nooit over gesproken wordt als het gaat om hard aanpakken.

  53. Mooi dat ze goed hebben gespeeld Natas. Was ook wel een beetje de teneur op nos.nl.

    FiFa gaat vandaag verder kijken of wij goed genoeg zijn…vandaag Mokum: Hotels checken/Rai/ArenA/persconferentie.

    * Klink heeft gister al beloofd de (Europese) wet te omzeilen. Eerst moet BTW betaald worden….om het later terug te krijgen.

  54. :o:o:o Eva

    gestelde afhandeltijd van 300 seconden. Daarvoor ben ik veel te dienstverlenend ingesteld.

    Snelheid en onpersoonlijkheid belangrijker dan klantvriendelijkheid????

    Wegwezen daar en bedrijf aan de schandpaal. Of is het een deurwaarderskantoor?

  55. Nee joh, hij voetbalt zelf wel aardig maar zeker geen pre-topsportniveau. Ik bedoelde dat we fanatiek op jacht waren naar de seizoenskaart die met het raden van de hotspot werd weggegeven. Hij is net 12, aan de vooravond van de puberteit zullen we maar zeggen.

  56. :):):) Ja, dat kan natuurlijk ook. Er zijn ook zoveel ouders die hun kinden zeer nadrukkelijk in een zo hoog mogelijk elftal willen pushen/praten/slijmen…”Mien zunne is zo goed” heb ik vaak gehoord.

    Net 12 owww heaven. Wij hebben 3 pubers thuis. Hoop voor jou dat het niet altijd even heftig toegaan. Maar het schijnt ook met jezelf te maken te hebben 😮 Ach, er mag ook wel wat inzitten.

  57. Dick, zullen we die fifa lui even eigenhandig gaan zeggen dat ze moeten opbok’n?

    @ Dame, je kan er ook gewoon 1 aanschaffen voor 12 jarigen is dat op de ME ??78,- en als je met hem meegaat kunnen jullie op het gezinsvak en kost het voor hem maar ??50 maar voor jezelfd dan wel weer ??130,-;)

  58. ‘Vrees voor Ajax-hooligans in Gent’
    Ajax-hooligans hebben massaal kaarten weten te bemachtigen voor het Europa League-duel van Feyenoord met AA Gent. Dit meldt De Telegraaf woensdag.

    Volgens de website afca.nl hebben 230 Ajax-fans een kaartje voor het duel in Gent in het bezit. Zij zouden van plan zijn de orde aldaar te verstoren. Dit zou voor Feyenoord verregaande gevolgen kunnen hebben, omdat de club nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de UEFA.

    Het duel staat op 26 augustus te gebeuren. De Belgische club scherpte de kaartverkoop eerder al aan. Zo kunnen alleen supporters uit de provincie Oost-Vlaanderen een kaart kopen voor het duel. Toch zouden ook Ajax-fans in bezit van kaarten zijn gekomen.

  59. Heb jij een kaart, Natascha? Ik ben van mijn leven maar een keer naar een (prof)voetbalwedstrijd geweest: FC Twente-Vitesse in het Diekmanstadion. Ik dacht altijd dat er niet veel aan zou zijn en dat je weinig zou kunnen zien vanaf een tribune, maar het tegendeel was het geval. Ik vond het geweldig. De vakken waar de jongens inzitten die ik buiten het stadion het liefst mijd, zorgden met hun trommels, toeters en liederen wel voor de sfeer.
    Vind zo af en toe gaan wel leuk, maar ben niet fanatiek genoeg voor een heel seizoen. Een kaart winnen voor hem was wel leuk geweest, maar anderzijds vind ik 12 wel een beetje jong om alleen te gaan. Er zit volgens adm. echter nog een kaart aan te komen, dus wie weet, wagen we dan weer een gokje. Kan ie met de zoon van Ingrid gaan.

  60. Ja dame, ik heb al jaren een kaart, Fc Zwolle zit heeel diep, misschien zelfs wel een beetje obsessief (= niet goed natuurlijk).

    Heel veel succes iig met hopenlijk nog een hotspot waar je een kaart kunt winnen.

    Wichert, ik geloof je meteen :D;D

  61. Oranje-debutanten stoppen shirt diep in de tas
    Stuk voor stuk hadden ze hun wedstrijdshirt en ‘haasje’ diep weggestopt in hun tas. De oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Oekraïne (1-1) gaat de boeken in als het debuut van maar liefst zeven voetballers.

    Jeffrey Bruma, Jeremain Lens, Siem de Jong, Ricky van Wolfswinkel, Erik Pieters, Leroy Fer en Roy Beerens maakten hun vuurdoop in het ‘echte Oranje’. “Dat T-shirt zit diep in mijn tas, die geef ik aan m’n moeder”, grijnsde Beerens.

    De vleugelaanvaller van sc Heerenveen moest van de zeven nieuwelingen het langste wachten. Beerens was in de zeventigste minuut de laatste die het veld van de Donbass Arena betrad. “Ik mocht op een begeven moment gaan warmlopen, toen heb ik wel een paar keer naar de bank gekeken of het al ging gebeuren. Ik kon niet wachten. In de kleedkamer kregen we van meneer Kesler een speldje. Hartstikke mooi, dat haasje nemen ze me niet meer af.”

    Van de debutanten lijkt de pas 18-jarige verdediger Bruma de meeste kans te maken op een vaste plek in de selectie. De Rotterdammer begon nerveus en leverde direct twee ballen in. “We waren als team een beetje onwennig. Het was bovendien extreem warm en het veld heel hard. Na een tijdje ga je daar aan wennen en wat makkelijker voetballen”, verklaarde Bruma.

    De tiener herstelde zich knap van die moeilijke openingsfase. Hij was Andrei Shevchenko één keer kwijt, maar hield de spits daarna prima onder controle. Voor de wedstrijd was het al tot een ontmoeting tussen Bruma en Shevchenko gekomen. “We hebben een jaar samengespeeld bij Chelsea. Hij vroeg hoe het ging en zo. Ik wilde eigenlijk met hem van shirtje ruilen, maar hij ging al vroeg in de tweede helft naar de kant en was daarna snel verdwenen.”

    De oud-Feyenoorder stelde al tijdens de rust zijn ‘debuutshirt’ veilig. “We kregen twee shirts, de eerste heb ik expres halverwege in mijn tas gestopt; de tweede heb ik na afloop geruild.” Bruma kreeg in de kleedkamer complimenten van Bert van Marwijk. “Hij zei dat ik het goed gedaan had, daar ben ik blij om. Ik kwam hier om me te bewijzen en ik denk dat dat wel aardig is gelukt. Dit is stap één, hopelijk kan ik er nog een keer bij komen.”

    Voor alle debutanten geldt dat de eerste kennismaking met Oranje naar meer smaakt. “We moeten natuurlijk wel reëel blijven”, zei Beerens, die weet dat Van Marwijk voorin al heel wat te kiezen heeft. “Maar toch smaakt dit zeker naar meer.”

    Dit is toch heerlijk om te lezen!

  62. Eva, erg vervelend voor je dat je binnenkort zonder werk zit! Als het gaat om te veel aandacht aan de klant besteden zal je zo wel wat nieuws gevonden hebben. Bovendien zul je dan ook vast wel goede referentie meekrijgen; toch?

    Maaaaar….

    Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 08:49
    MEEN JE NIET! Wat een oplichters, voor zo kort!
    Kunnen we met dat bedrijf niet beginnen in een speciaal “verdomhoekje” hier?

    Nou ja, werkze!

    Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 09:37
    Eva
    gestelde afhandeltijd van 300 seconden. Daarvoor ben ik veel te dienstverlenend ingesteld.

    Snelheid en onpersoonlijkheid belangrijker dan klantvriendelijkheid????

    Wegwezen daar en bedrijf aan de schandpaal. Of is het een deurwaarderskantoor?
    [/quote]
    Waarom moet een bedrijf dat efficient wil werken direct aan de schandpaal?!?
    Wat is dat voor onzin?!?

    Zo te zien ken je het bedrijf niet eens. En dan de aanname dat “onpersoonlijkheid” belangrijk zou zijn. Er is toch geen enkel bedrijf dat dat belangrijk vindt?!?

  63. Geen nieuws van beoogd-vice-MP

    Maxime Verhagen kan zich voorstellen dat leden van het CDA bezorgd zijn over onderhandelingen met de PVV. Hij zei dat zojuist bij aanvang van een nieuwe dag formeren in reactie op een manifest van CDA-leden die geen samenwerking met de PVV willen.

    Verhagen noemde die zorgen normaal, maar hij wees er ook op dat de onderhandelingen over een minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van Geert Wilders PVV nog maar net zijn begonnen. ”We zijn nog maar aan het begin van de onderhandelingen. We moeten het resultaat afwachten.”

    Ga maar rustig slagen Heer Verhagen waakt over u.

  64. Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 00:08
    Citaat = quote = letterlijke aanhaling van gesproken woord oid. Denk niet dat je het anders moet aanwenden want dan word het verwarrend.
    Zeker als je iets quote en je zou een artikel tussen quotes moeten zetten. Prefereer ook links. Maar de zeer onschuldige site van de VARA (kijk er maar en geloof de stijllozen niet zomaar, dommer kun je ook niet zijn) is hier de enige gecensureerde site….Tim’s idee: shortlinks, mocht ook niet meer. Tja dan moet je de tekst wel integraal afdrukken. Zij verwijzen zelf overigens altijd naar de bron. Wel jammer dat zo de links in de stukken niet te openen zijn. Maar goed, je kunt niet alles hebben.

    Links zou inderdaad een betere optie zijn. Via tiny URL wordt ook geblokkeerd? Waarom mag dat niet?

    Er is nu afgelopen dagen veel gediscussieerd over de lappen tekst die er neergegooid worden.
    Vervolgens komt Tim met iets dat waarschijnlijk een HELE GOEDE OPLOSSING voor het probleem is en het wordt gewoon weggewuifd?!?
    Omdat volgens de definitie iets overnemen van een andere website geen citaat is, maar gewoon jatwerk.

    Probeer het anders eerst gewoon eens. Misschien dat mensen er wel heel dankbaar voor zijn! Ik zag in ieder geval, dat Derk het wel een goed plan vond.
    Tim ook wel (want hij heeft het bedacht en het zou dom zijn iets te bedenken, hier te publiceren en er dan niet achter te staan ;))
    En mijn stem heeft ie ook!

    En om terug te komen op een eerdere vraag: ja, als er meer mensen zijn die dezelfde mening is toegestaan zou daar wel uit afgeleid kunnen worden dat er misschien wat in zit.

  65. Hé Plantman, lees jij echt het “vissen” naar meer niet 😮

    Schrijf toch ook: of is het een deurwaardekantoor? In onze tak van sport (alle ambtenaren zijn dienstverlenend/facilitair….hoeveel miljoen mensen zijn dat Plantman) is iets zo snel mogelijk willen en de dienstverlening verwaardelozen, juist een reden “doeiiii” te schrijven.

    Vind iemand zo kort in dienst nemen en hoop geven, dan op straat zetten schijnbaar zonder echt duidelijke reden, ….bizzar. Ze schrijft, let op het laatste

    Dat nekt me, denk ik.

    . Sta vaak te kijken van de manier waarop werkgevers hun personeel behandelen/voorlichten/op de hoogte houden/bearggumenteren…..je moet het altijd samen doen.

    Zou nooit kruipen voor een werkgever. Maar dat lijkt me ook niet nodig. Waarom moet ik me trouwens verdedigen naar jou toe, in een goed gesprek met Eva :o:o:o Je begrijpt dat ik er geen moeite mee heb, daar niet van 😉

  66. Het is nog lang geen 1 Juli.Plantje ik ben het met je eens dat je maar niet zo een bedrijf aan de schandpaal kunt zetten.
    Eva ik hoop dat je gauw weer werk vind.Dick vind het direct oplichters terwijl jij zelf al aangaf dat je wist dat er 2,3 van de 5 uit moesten.jij kunt in ieder geval goed relativeren.Je hebt een goede instelling en wilt er graag hard voor werken.Via dit log nog iemand een goede werkneemster nodig.Reageer snel voor ze weg is

  67. @ Plantje….’t ja ’t is te triest voor woorden en niemand geeft een verklaring —–

    Links zou inderdaad een betere optie zijn. Via tiny URL wordt ook geblokkeerd? Waarom mag dat niet?

    Iemand (stijllozen doen dat nog wel eens) heeft ze hier wijsgemaakt dat Joop een hele ernstige extreme site is denk ik. Het is gewoon een site van de VARA nixxx meer en nixxx minder. Heb ze nog nooit op een leugen kunnen betrappen en ze zijn snel. Als enige site geband?! Je mag alles van de stijllozen linken, misschien ook wel van stormfront maar niet van Joop. Helaas moet ik dan alles integraal plaatsen waardoor de links in de tekst wegvallen.

    ——-
    Files:

    3 km bij Strand Horst
    9 km bij Zwolle Zuid

  68. Bericht door wichert, op 12 augustus 2010 om 10:28
    Zo gauw een Nederlandse club speelt tegen buitenlanders dat dan iedereen voor die Nederlandse club is.

    Dit wil ik ontkrachten, ik kan al zo 5 mensen opnoemen bij wie dat niet zo is.

  69. Wichert…zie reactie op Plantman 😉

    Eens over samenwerking werkgever-werknemer? Of zou het opdrachtgeven moeten zijn zonder feedback: uitvoeren of anders oprotten?

  70. Beetje jammer en waarschijnlijk haatdragend (jaloers?) van die mensen Natas. Het gaat overigens ook om punten voor volgende competities. Maar gelukkig mag iedereen zelf weten voor welke club hij of zij is.

  71. Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 11:00
    Hé Plantman, lees jij echt het “vissen” naar meer niet

    Jawel

    Schrijf toch ook: of is het een deurwaardekantoor? In onze tak van sport (alle ambtenaren zijn dienstverlenend/facilitair….hoeveel miljoen mensen zijn dat Plantman) is iets zo snel mogelijk willen en de dienstverlening verwaardelozen, juist een reden “doeiiii” te schrijven.

    Ook daar worden efficiency slagen doorgevoerd. Dat hoeft niet altijd negatief te zijn. Als een overheidsinstantie minder geld krijgt toebedeeld (daar doe je vaak weinig aan) kunnen ze met de mensen die ze hebben efficienter werken. Of ze kunnen op dezelfde wijze doorwerken en mensen op straat zetten.
    Nu is daar bij Eva geen sprake van, want die efficiencyslag is al doorgevoerd en ze hebben daar schijnbaar (te) strikte regels voor opgesteld.

    Ik ben het wel met je eens, dat het op een gegeven moment te ver gaat hoor!

    Vind iemand zo kort in dienst nemen en hoop geven, dan op straat zetten schijnbaar zonder echt duidelijke reden, ….bizzar.

    Ik begrijp dat het contract niet verlengd wordt. Dat is iets anders dan op straat zetten lijkt me. Netto is er geen verschil en zit ze zonder baan en dat is erg vervelend voor haar. (Geloof me, ik heb zelf ook in die situatie gezeten en weet dus wat het is!)

    Sta vaak te kijken van de manier waarop werkgevers hun personeel behandelen/voorlichten/op de hoogte houden/bearggumenteren…..je moet het altijd samen doen.

    Dit gaat niet meer over Eva. Dus voel je ook aub niet aangevallen Eva.
    Ik sta er soms ook van te kijken. Maar aangezien ik bij ons bedrijf nu al een dikke 7 jaar meedraai zie ik ook de andere kant van het verhaal. Ik sta ook vaak te kijken van medewerkers!

    Zou nooit kruipen voor een werkgever.

    Dat is je goed recht…maar kruipen is natuurlijk subjectief.

    Waarom moet ik me trouwens verdedigen naar jou toe, in een goed gesprek met Eva

    Omdat je op het Algemene Log berichtjes post en niet in een gesprek bent met Eva. Volgens mij mag iedereen hier reageren. (Ik weet dat je het belangrijk vindt dat iedereen gewoon kan en mag reageren.)

    Je begrijpt dat ik er geen moeite mee heb, daar niet van

    Ik weet dondersgoed dat je altijd wel openstaat voor een discussie en ik waardeer dat ook wel hoor 😉

    Alleen altijd even opletten aangezien we het wel hebben over de situatie waarin Eva zich bevindt! Beste stuurlui staan aan wal is dan een situatie waar je snel in zit. Bovendien is het risico groot dingen te zeggen waar je Eva mee zou kunnen kwetsen. Voorop mag staan dat dat zowel van Dick als mij niet de bedoeling is Eva!

  72. Natascha ik gaf aan dat het zo eigenlijk zou moeten ,dat het niet gebeurd op grote schaal is jammer want net wat Dick ook zegt ,door elke club vallen er punten te verdienen voor het meespelen van Nederlandse clubs in het jaar erop.

  73. Absoluut niet haatdragend of jaloers! Waarom zou je voor de aartsrivaal (sportief gezien, dus niet die narigheid die sommige ”supporters” uithalen) van je club moeten juichen? Voor het landsbelang? Nou sorry maar dat vind ik gewoon niet interessant.

    Deze discussie al vaak gehad, mensen begrijpen het niet, prima, dat is heel vervelend voor diegene;D

    Ziekelijk competitief waarschijnlijk, maar er zijn dus mensen die dat hebben en ja daar ben ik er 1 van en ik schaam me er niet voor:D

  74. Trouwens wil ik wel even aantekenen dat het niet gezegd is dat ik een andere club dan niks gun, maar ik ga gewoon niet staan juichen voor ze, that’s all!

  75. Vond dit vooral vreemd

    Dat nekt me, denk ik.

    Dus ze weet het niet eens zeker? Is er dan geen helder afsluitend gesprek geweest? Laat staan een waarschuwing, tot verbetering.
    Zijn gesprekjes van een Zwols kwartiertje, maar ik vind het wel respectvol met elkaar omgaan in collegiale sfeer. Waar je elkaar nodig hebt. Komt ie….om de chemie op te wekken.

    Sterker nog Plantje, zou voor niemand kruipen (idd subjectief). En met niemand slijmen. Dat dat mijn goede rechten zijn weet ik ook 😉

    Maar het is haar zaak eigenlijk en misschien niet iets op verder te ontleden op een openbaar weblog.

    @ Plantje, je hebt gelijk over het mee-reageren. Maar ik bedoel eigenlijk: er moet wel een (sub) onderwerpje in zitten wat je aanspreekt. Volgens mij heb ik dat al gelezen. 8)

    Da’s wederzijds Plantje

    Ik weet dondersgoed dat je altijd wel openstaat voor een discussie en ik waardeer dat ook wel hoor

    Heb vandaag nog wat gelezen over verkeersovertredingen en privacy.
    Nu we het toch over discusseren hebben. Zeker op Sargasso.nl (nogal een stokpaardje daar). Dacht dat is wel wat voor de Plantman….maar ja: gedachte weer vervlogen.

  76. Natas, natuurlijk ken ik ook Feyenoorders niet niet blij zijn als Ajax Europees doorgaat. Andersom zullen ze er ook wel zijn, maar ken veel Ajacieden, ken er geen 1.

    Heb het er ook wel eens met die Feyenoorders over gehad of het afgunst en of haat was. Sommigen gaven dat toe, anderen zeiden dat ze Ajax nou 1x nixxx gunden. Persoonlijk vind ik het donders jammer van de Eurpese punten die bij een uitschakeling verloren gaan. En ik ben altijd voor een Nederlander, zeker in het buitenland. Maar ook dat mag…..hoop ik.

    —-Je zou je NERGENS voor moeten schamen!

  77. Mooi voor AZ! Vroeg het gister nog aan EL…

    Voetbalclub AZ heeft eindelijk weer een hoofdsponsor. Softwarebedrijf AFAS gaat de komende drie jaar het shirt en de kas van de Alkmaarders vullen. Het AZ Stadion zal ook worden omgedoopt tot het AFAS Stadion

    Veel werk ook voor o.a. schilders :D:D:D

  78. Persoonlijk vind ik het donders jammer van de Eurpese punten die bij een uitschakeling verloren gaan. En ik ben altijd voor een Nederlander, zeker in het buitenland. Maar ook dat mag…..hoop ik.

    Maar natuurlijk mag dat Dick, ik vind het alleen zo jammer dat het andersom, zeg 7 van de 10 x, niet begrepen WIL worden.

  79. Lekker betrouwbaar!

    Rechtse regering Slowakije trekt steun aan Griekenland in
    Jongste euro-staat verbreekt eerder gemaakte afspraken

    Moet de rest nou meer dokken :o:o:o

  80. Denk ook wel dat je gelijk hebt met WIL Natas. Iedereen denkt al snel vanuit zijn/haar eigen standpunt. Ook “inleven” is niet voor iedereen weggelegd. Als die persoon nou ook nog een beetje egocentrisch is aangelegd is een goed gesprek al bijna onmogelijk. Laat staan een discussie. Let it be.

  81. AZ heeft donderdag AFAS gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor. Het softwarebedrijf uit Leusden prijkt de komende drie jaar op het shirt van de Alkmaarders.

    Het AZ Stadion wordt omgedoopt tot het AFAS Stadion. Het transportbedrijf BUKO vulde in de laatste maanden van vorig seizoen als shirtsponsor de leegte die het failliete DSB had achtergelaten.

    Met AFAS haalt AZ weer een sponsor binnen die voor de lange termijn aan de club verbonden blijft.

    nu.nl

  82. Natas

    Volgens de EU Observer wordt Slowakije niet direct gestraft maar zal de beslissing wel ‘politieke consequenties’ hebben voor het land.

    Maar daarmee krijgen de Grieken het hun beloofde geld niet….En wat als meer landen als de Slowaken doen?

  83. Dat is goed nieuws voor AZ!

    Ja dat weet ik niet hoe het met Griekenland gaat aflopen Dick! Wat gebeurd er eigenlijk, als een land failliet is?

  84. Bij Stand Horst

    3 km bij Strand Horst

    zijn ze schijnbaar allemaal spontaan in de ankers gaan hangen. Misschien kan dat flitsteam nog ff bij Wezep gaan kijken 😛

  85. In San Francisco is gestemd over een RIOOLWATERZUIVERINGS-INSTALLATIE die vernoemd zou worden naar George W.Bush….Bij wijze van passend eerbetoon. Voorstel aangenomen

    ⤽Een fysieke manier om je geestelijk van iets te bevrijden,⤝ legt de 45-jarige Stacey Reineccius uit

    😀

  86. Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 12:32
    In San Francisco is gestemd over een RIOOLWATERZUIVERINGS-INSTALLATIE die vernoemd zou worden naar George W.Bush….Bij wijze van passend eerbetoon. Voorstel aangenomen
    ⤽Een fysieke manier om je geestelijk van iets te bevrijden,⤝ legt de 45-jarige Stacey Reineccius uit

    Hahahahaha, dat vind ik nog eens een goeie!

  87. Plantje, over privacy:

    Albert Verlinde kreeg in 2009 van het tv-programma VOC “het gouden oor”- Omdat Albert “ons” altijd als eerste op de hoogte houdt van roddel en achterklap. In de prijs zat echter een microfoon. VOC wilde hetgeen dat was opgenomen uitzenden. Als protest tegen de opgerekte grenzen van privacy. “ben ik blij dat het ding op kantoor stond” reageeerde Verlinde…aanvankelijk. Maar daarna voortkomt hij met een kort geding, de uitzending ervan.
    ———
    Kinderachtig laten kennen of zijn goed recht?

  88. Mooi citaat:

    Als je verkering hebt, moet je haar niet teveel aanhalen hoor. Laat je niet gek maken! Dat vrouwtje is leuk, maar de tijd is voor jou!!

    Dit advies kreeg wielrenner Van Emden van een oud lid van zijn wielerclub….

    EETZE mensen!

  89. Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 08:27
    Assie heb je mijn reacties gelezen op die ondoordachte mening op VK-opinie
    Maar van waar je agressie, voel je je vriend van Geert? Stiekum heb ik dat altijd al gedacht. Geeft toch nixxx Assie, zie mijn tekst daar gisteravond over

    Jazeker heb ik jouw reactie gelezen op dat artikel en daarna heb ik het geplaatst. Dus als ik iets van VK-opinie op WLZ plaats dan ben ik agressief? Hoe agressief ben jij dan wel niet? En vriend van Geert???? Je weet toch dat ik helemaal niet stem. Ik wist niet dat jij zo stiekum over mij dacht. Ik vond je altijd nog wel zo??n lieve jongen.

    Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 08:39
    Assie Thomas al gelezen

    Ik heb nog geen tijd gehad om Thomas te lezen. Staan wel vaker interessante artikelen op VK-opinie die niet door jou geplaatst worden op WLZ. Doe me een plezier en plaats die ook in het vervolg in plaats van zo selectief te werk gaan. Het geeft het Log in ieder geval wat meer kleur en dan ga ik jou misschien ook wel weer lief vinden. Nou vooruit dan hier alvast een :-*

    Werk ze nog even. Ik moet er zo weer vandoor en denk niet dat ik vandaag nog in de gelegenheid ben om hier terug te komen.

  90. Ik lees even jullie reacties terug en ben wel erg gecharmeerd…
    Erg lief hoe een onderwerp opeens een eigen leven kan leiden vol met lieve beschermende reacties.
    Echter, het is niet nodig om ze aan de schandpaal te nagelen. Het is een prima werkgever en zij moeten ook maar roeien met de riemen die ze hebben…
    Dat voor zover mijn objectieve mening. Mijn subjectieve mening (uiteraard heb ik die ook wel hoor, wie niet over zn werkgever) ga ik liever niet op het log zetten…

    Natuurlijk heb ik er flink de Pee in, om over 2 weken weer werkloos thuis te zitten. Maar, c’est la vie! Eerst maar eens bellen met het CWI en dan met vakantie. Daarna zien we wel weer.

  91. Hé Assie. Denk over “aardig” wat je wilt. :-* mag je houden, of weggeven aan wie je wilt en “lief” hoeft niet. Zo klef. Natuurlijk bepaal ik zelf wat ik hier op zet. Maar vond het wel nuttig de infantiele mening van die Afgaan op dat topic te weerleggen. Zoals je ziet was ik niet de enige.
    Tuurlijk kom je nog wel ff terug, gewoon voor de comedy en om dat goud binnen te tikken. 😉

  92. Hahaha Eva; groot gelijk met je objectieve en subjectieve mening….volle kracht op zoek naar een nieuwe job. Dat gaat ongetwijfeld lukken 😀

    En Oi foi foi de vakantie nog voor de boeg—-Geweldig, als zelfs de leerkrachten alweer aan het werk zijn 😮 Vandaag schreef een leerkracht daar nog over :o:o:o

  93. Ik heb ondertussen het bericht gelezen op org, wel heeeeel vaag allemaal, ik geloof best dat er iets gaande is maar zo apart dat ik nergens anders helemaal niks er over lees.

  94. Bericht door dick, op 12 augustus 2010 om 12:39
    Plantje, over privacy:

    Albert Verlinde kreeg in 2009 van het tv-programma VOC “het gouden oor”- Omdat Albert “ons” altijd als eerste op de hoogte houdt van roddel en achterklap. In de prijs zat echter een microfoon. VOC wilde hetgeen dat was opgenomen uitzenden. Als protest tegen de opgerekte grenzen van privacy. “ben ik blij dat het ding op kantoor stond” reageeerde Verlinde…aanvankelijk. Maar daarna voortkomt hij met een kort geding, de uitzending ervan.
    ———
    Kinderachtig laten kennen of zijn goed recht?

    Ik vind die microfoon in een dergelijke bokaal niet kunnen.
    Zo ook vind ik het niet nodig, dat bekende Nederlanders gestalked worden om er vervolgens verhalen over te schrijven die toch niet waar zijn.

  95. Op de vingers getikt door de VN:

    Frankrijk neemt groei racisme en xenofobie niet serieus

    VN beticht Franse politici van laksheid. Ze zouden niet de wil hebben om rassendiscriminatie te bestrijden
    In Frankrijk heerst een “duidelijke opleving van racisme en xenofobie”. Dat staat in een rapport van de anti-discriminatie afdeling van de Verenigde Naties. Het anti-racisme panel van de VN neemt in het negentig pagina??s tellende rapport Franse politici onder vuur.

    Omdat ze geen politieke wil hebben om racisme aan te pakken, is de situatie uit de hand gelopen, zegt Pierre-Richard Prosper, voorzitter van het anti-racisme panel, zo meld Expatica.com.

    Het uitzetten van de Roma en woonwagenbewoners, het verbod op de boerka en het debat over de nationale identiteit en immigratie zorgen voor een grimmige sfeer in Frankrijk. President Sarkozy neemt steeds strengere maatregelen tegen immigranten. Zo wil hij binnen drie maanden de helft van alle illegale nomadenkampen ontruimen en ook dreigde hij onlangs de nationaliteit van Franse criminelen in te trekken die niet in het land geboren zijn.

    Frankrijk heeft laten weten de kritiek van de VN direct op te pakken. Ze gaat werken aan een nationaal actieplan tegen racisme.

  96. @ Plantje, dus die mic gaat je te ver: eens in normale omstandigheden. Maar doet (Kw)Albert niet ongeveer hetzelfde/ laat hetzelfde doen om info bij mede-BN-ers weg te halen?
    – afluisteren
    – roddelen
    – in de bosjes
    – foto’s
    – achtervolgen
    – vuilniszakken uitpluizen
    alles zoveel mogelijk stiekum
    – weet je nog hoe lady Di waarschijnlijk aan haar eind is gekomen?

    Vind je het werk van papparazzo wel altijd kunnen? Hier in Zwolle woont ook een hotspot-roddelfotograaf die altijd met de grootst mogelijke Telelens voor de TeleTroepToeTerT stond in te zoemen op pisstinkende steegjes etc om bagger over een ander te weten te komen.

    Het hypocriete is natuurlijk Heer Verlinde’s 1e reactie

    “ben ik blij dat het ding op kantoor stond”

    later

    Maar daarna voortkomt hij met een kort geding, de uitzending ervan.

    Of dat ie overal over jankt in zijn programma maar als zijn vriend Onno in het nieuws is, is dat in eens notdone.
    —–
    Gelukkig weet ik er verder niet zoveel van. Wel dat het op mij overkomt of dat roddelspul zo vaak een dubbele moraal hanteert.

  97. @ QM (14:18) Plantje reageerde op

    Prefereer ook links. Maar de zeer onschuldige site van de VARA (kijk er maar en geloof de stijllozen niet zomaar, dommer kun je ook niet zijn) is hier de enige gecensureerde site….Tim’s idee: shortlinks, mocht ook niet meer. Tja dan moet je de tekst wel integraal afdrukken.

    Bij Henk poste ik ook altijd links….natuurlijk mochten daar alle links, net als elders 😉

  98. @Dick…ik quote mijzelf even…

    Zo ook vind ik het niet nodig, dat bekende Nederlanders gestalked worden om er vervolgens verhalen over te schrijven die toch niet waar zijn.

    Wat die paparazzi doen vind ik dus ook niet kunnen!

  99. wij van de felicitatiedienst feliciteren :

    Joppuh, met z’n 8e gouden plak,

    Eregalerij:

    met 4: ja-tja, ingrid

    met 5: Natascha

    met 6: Gezellig, drama123 en Tim

    met 7: Joppuh

    met 8: Assendörper

    met 20: Dick

    :D:D:D

  100. Ik hoop dat ik nu eens het voor aankondigings mailtje van een nieuw log krijg Normaal doet de Admin dat altijd naar Assendörper

    Ik heb eerder begrepen dat Wim, Derk en Ingrid ook tot de winnaars van deze editie behoren, omdat ze in dezelfde minuut reageerden. De stand van Wim en Derk ken ik niet. Ingrid zou dan op 5 komen.

    Eens?

  101. Bij vorige rondes is ook dezelfde tijd meegeteld. Het lijkt me fair om dat nu ook te doen.

    Hoeveel gouden plakken had jij Derk?
    Ik pas dat dan wel aan.

Reacties zijn gesloten.