Algemeen Log 165

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 166 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang! .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

286 gedachten over “Algemeen Log 165”

  1. We kunnen het hier ook wel eens over dammen en bridgen hebben.
    Om met dammen te beginnen:
    Dammen kan ook op een bord met 64 velden.
    Dat is eigenlijk een schaakbord.
    Er wordt gespeeld met 12 tegen 12 schijven.
    Alleen jammer dat de uitslag vantevoren vaststaat.
    Bij correct spel van beide kanten eindigt dit in remise.

  2. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Rinus met z’n gouden plak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 3: JanD, Verdieping, Koko Hattem en Plantje

    met 4: Wim

    met 5: Bernard en Appie

    met 6: Gezellig, drama123, Natascha, ja-tsja en Eva

    met 7 Ingrid

    met 8: Derk

    met 9 :Tim

    met 12:Joppuh

    met 14: Assendörper

    :D:D:D

  3. BeeldBuisBode

    EénVandaag (N1, 17:59)
    – PTTS (Post Traumatische Stress Stoornis) is bekend bij militairen, maar komt ook voor bij agenten’
    – Selectie aan de poort bij HBO
    – Kerstpakketten nieuwe stijl?

    Uitgesproken (N2, 20:25)
    – Actuele onderwerpen volgens omroep WNL

    Nieuwsuur (N2, 22:00)
    – Herman Tjeenk Willink geeft Rutte zijn laatste kans. In de studio ook een gesprek met koningshuiskenner Peter Rehwinkel over de rol van de koningin in de formatie
    – Chinezen kochten de afgelopen maanden in hoog tempo belangrijke onderdelen van de havens in Rotterdam, Piraeus, Genua, Napels en Marseille

    NATUUR: Goudzoekers (N2, 19:25)
    Waarom is biologische kip zo duur? In de eerste aflevering van seizoen 3 duikt het wetenschappelijke VPRO-programma Goudzoekers in de wereld van de biologische kip. Het merendeel eindigt tussen de gewone kip als basis voor knakworsten en kipnuggets. Nederlanders eten namelijk alleen kipfilet. De rest blieven we niet

    FILM: Desperado (RTL7, 22:35)
    Regisseur Robert Rodriguez herfilmde zijn eigen lowbudgetwonder El Mariachi tot deze fraai gestileerde reeks actieballetten uit 1995. Vreemdeling (Antonio Banderas) komt stadje binnen om zich te wreken op de misdaadbaas. Indrukwekkend, maar wanneer u niets heeft met Banderas, Salma Hayek of pistool- en vuurexplosies verveelt u zich stierlijk

    DOCU: Import: Afghan star (N2, 23:40)
    Jarenlang mocht er in Afghanistan niet worden gezongen. Nu heeft het land zijn eigen versie van Pop Idol. Er doen 4000 mensen auditie, onder wie enkele vrouwen. Uiteindelijk blijven er negen kandidaten over. Tijdens de shows maar ook thuis zien we ze, en duidelijk is dat de taliban er nog steeds veel invloed heeft

    Tijd voor MAX (N2, 17:35)
    – Fons de Poel, presentator van Brandpunt

    De Wereld Draait Door (N2, 19:30)
    Tafelheer: Giel Beelen
    – Politiek met Felix Rottenberg en Jack de Vries
    – Barbara van Kooten en Deborah Campert, de echtgenotes van Kees en Remco, schreven samen een boek, getiteld C’est la vie
    – De hoofdpersonen van de docusoap Oh oh Cherso
    – Muziek van Malle Pietje & De Bimbo’s ft. Vieze Fur
    – Gedichten van Nico Dijkshoorn

    Moraalridders (N2, 21:20)
    – Alexander Pechtold, voorman D66
    – Stine Jensen, filosofe/schrijfster
    – Lodewijk de Waal, oud FNV-vakbondsleider

    MaDiWoDoVrijdagShow (N3, 22:00)
    – Miss Montreal, zangeres
    – Ronald Plasterk over zijn rol in de formatie
    – Zangeres Dewi Pechler staat naakt in de Playboy
    – Jan Keizer en Anny Schilder over hun ervaringen met doorgedraaide fans

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    – Magnus Carlsen, de beste schaker ter wereld
    – Hans Böhm, schaakjournalist die ook live zal gaan schaken tegen Carlsen

    Ochtendspits (morgen, N1, 07:00)
    – Actualiteiten van omroep WNL. Gasten nog onbekend

    BeeldBuisBodeBeschouwingen

    Tijdens de uitzending van Pauw & Witteman komt het nieuws door dat er een nieuwe informateur benoemd is. Femke Halsema en Jacques Tichelaar reageren verbaasd als ze horen wie.

    Ook een geschikt Dagoogst-fragment gezien? Stuur uw tip naar de redactie o.v.v. Dagoogst en maak kans op een dvd!

    Kijkcijfer
    Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) is erbij om alle actualiteitenrubrieken van een oordeel te voorzien, ook ??s ochtends. ??Wellicht noodgedwongen door schaarste in ⤽onze belastingcenten⤝ is soberheid troef bij Wakker Nederlands ontbijtshow Ochtendspits (dinsdag, Nederland 1, 07:00, hoogtepunt 191.00 kijkers). Een blauw systeemwandje van Ikea-allure is het meest dominante decorstuk, naast de strak witte tafel waaraan presentatrice Petra Grijzen haar gasten ontvangt. Weg is alle warm-oranje franje van de voorganger Goedemorgen Nederland: op de achtergrond geen autosnelweg en spiegelkantoren meer (Dynamiek! Urgentie!), noch de keuken met blauw Nespresso-apparaat en sinaasappelmandje die tegelijk huiselijk benadrukten. Gezellig is het niet, in Wakker Nederland.??
    ***
    Hans Beerekamp (NRC Handelsblad) hield zich met iets geheel anders bezig en dook in de kunst. ??De verhuizing van Close Up (dinsdag, Nederland 2, 23:00, 101.000 kijkers) naar de late dinsdagavond is een felicitatie aan het adres van de AVRO waard. Al enkele jaren vertoont de omroep die het meest aan kunst op televisie doet, onder die noemer in de vroege zondagavond lange documentaires over kunst en kunstenaars. Dat was geen erg handig tijdstip, zodat het feit dat de gemiddelde kwaliteit niet meer onderdeed voor die van Het uur van de wolf (zaterdag, Nederland 2, 20:40, 153.000 kijkers) een goed bewaard geheim bleef.??
    (WD)

    —————–
    Barbara (vrouw van KEES) van KOOTEN bij DWDD-van Abraham Matthijs
    :D:D:D

    DoeMaar met 1 nacht alleen op Veronica-top 1000: komt best goed!

    Ga hier afsluiten, maar weet dat ik altijd (loeihard)doorwerk: Lekkere avond!

  4. Van RTV Zwolle

    Woningstichting SWZ in Zwolle heeft de Overstichtprijs gekregen, een prijs voor een organisatie of een persoon die veel doet voor het in stand houden van stedelijke en landelijk erfgoed.

    Het Oversticht roemt SWZ voor de manier waarop ze zich heeft ingezet voor het behoud van de oude Ambachtschool in Zwolle. De school aan de Mimosastraat heeft jarenlang leeggestaan, waarna kunstenaars het kraakten en langzaam opknapten. SWZ heeft het uiteindelijk gekocht en opgeknapt. De school is verbouwd tot 35 atelierwoningen. De Overstichtprijs bestaat uit een geldbedrag en een kunstwerk.

  5. :)gisteren bij koen&sander show ook al een intervieuw met, zoals ze ”m noemden ‘pechie’ …pechtold is ineens weer overal, zou hij hoop geput hebben na het debacle vrijdag, of is dat het zoveelste rondje d’66 promoten.

  6. Hoe mannen vrouwen kunnen verleiden op de dansvloer
    (Ook van Joop .nl dus helaas niet te linken)
    Wetenschappers ontdekken de meest effectieve ‘moves’

    In heel het dierenrijk krijgt het mannetje met de beste ‘moves’ uiteindelijk het vrouwtje. En ook bij mensen spelen de prestaties op de dansvloer nog steeds een rol in de verovering. Maar wat bepaalt eigenlijk waar vrouwen wat dat betreft gevoelig voor zijn? Veel mannen hebben zich die vraag wanhopig gesteld, maar wetenschappers hebben nu eindelijk het antwoord ontdekt. Een team van psychologen onder leiding van Dr. Nick Neave van de Universiteit van Northumbria vroeg een groep mannelijke dansers voor de camera hun best te doen. Vervolgens maakten ze daar 3D-animaties van, die ze aan een vrouwelijk testpanel voorlegden met de vraag wat aantrekkelijk was en wat niet. De animatie was nodig om te voorkomen dat de lichamelijke kenmerken van de mannen de aandacht van de daadwerkelijke bewegingen zouden afleiden. Met een ingewikkelde mathematische formule werd vervolgens berekend wat de essentie van de antwoorden was met als resultaat de ultieme paringsdans!

    Het geheim van de smid zit hem in “de snelheid en bewegingen van de rechterknie, in combinatie met de mate en variatie van de bewegingen van nek en rug”, aldus dr. Neave. Dat u het maar weet. En zegt dat u niets, wees dan niet ongerust: de video maakt alle woorden overbodig.

    Overigens, wilt u weten wat mannen vooral niet moeten doen op de dansvloer, ook dat werd door dit belangwekkende onderzoek aan het licht gebracht. Kunt u de tips gebruiken, kijk dan vooral hier.
    sjansende dansert en/of uitslover

  7. PE 😮 Verwennerij! Snelschaken bij P&W…iets ander tempo als jullie 2 dagen om 1 zet-ritme

    Magnus Carlsen verbluft de schaakwereld in het voorjaar van 2004 nadat hij remise speelde tegen Garri Kasparov, volgens velen de beste schaker aller tijden. Daarna verliest hij wel zijn tweede partij tegen Kasparov. Desondanks ontstaat er een ware Magnus-mania. De Washington Post ziet hem als ‘de Mozart van het schaken’.

    De nu 19-jarige Carlsen is sindsdien enorm snel opgeklommen in de ranglijst en werd de eerste negentienjarige nummer éém van de wereld. Op dit moment wordt het schaakwonder getraind door Kasparov. Daarnaast heeft hij een deal gesloten met het Nederlandse mode merk G-Star en staat hij model in de campagnes, samen met de Amerikaanse actrice Liv Tyler

    Op 10 september speelt Carlsen vanuit New York tegen de wereld in een online schaakevenement georganiseerd door G-Star: Raw World Chess Challenge. Het wereldteam wordt bijgestaan door grootmeesters Maxime Vachier-Lagrave uit Frankrijk, Hikaru Nakamura uit de Verenigde Staten en Judit Polgár uit Hongarije.

    Hans Böhm is een Nederlandse schaker en een expert in eindspelstudies. Hij is een internationaal schaakmeester en heeft van 1996 tot 2001 de Euwe-ring mogen dragen. Deze onderscheiding is vernoemd naar Max Euwe en wordt uitgereikt aan personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor het schaken in Nederland. Naast schaken had hij jarenlang een vaste rubriek in het KNSB-tijdschrift Schakend Nederland, in de jaren tachtig presenteerde hij met Vivian Boelen het radioprogramma Man en Paard en in 2003 schreef hij samen met Jan Timman het boek Briljant Schaken. Böhm zal tijdens de uitzending snelschaken met Carlsen.

  8. 500 x bloedgeven op je 67e (mag tot 70) Hulde :D:D:D

    In haar mogelijkheid tot werven kwam ze echter niet heul veul verder dan “Ja je hebt elke keer controle op je gezondheid”….nou ja: superrrrr
    en een Europees record.

  9. Marnix K. haalde zaterdag als gelegenheidsspits de 3-2 overwinning binnen op VHK volgens mij (bloedbank was hint ;)). Klasse Marnix, was die SH-festivalpeptalk niet voor nixxx 😀

    En Michel K. (ook ex-WVF) scoorde de 1e & 2e:D Wat een feest 8)

    100% ex-WVF-productie dus

  10. :)Jay Leno…nee deze is meesterlijk;

    Hillary Clinton on opening middle east peace talk “in a history of war and fighting, people can learn to live together” …and believe me, she knows where she?s talking about.

    Scherp! ;D;D;D

  11. Hillary Clinton on opening middle east peace talk “in a history of war and fighting, people can learn to live together” …and believe me, she knows where she?s talking about.

    Ja. leuk! Maar wat dan gedacht van deze:
    “Fighting for peace is like fucking for virginity”

  12. 9 citaten van slimme beroemdheden

    Bron: The Stir

    1. Arnold Schwarzenegger: “Ik vind dat het homohuwelijk iets is tussen man en vrouw.”
    2. Mariah Carey: “Als ik die uitgehongerde kinderen op TV zie dan moet ik huilen. Ik zou ook wel zo slank willen zijn, maar dan zonder die vliegen en dat sterven en zo.”
    3. Brooke Shields: “Van roken ga je dood en als je dood bent, dan ben je een belangrijk aspect van het leven kwijt.
    5. Jessica Simpson: “Is dit kip of vis? Ik weet dat het tonijn is, maar er staat op Chicken by the Sea.”
    6. Britney Spears: “Ik ga naar overzee, zoals Canada
    7. Britney Spears: “Ik ga nooit naar Japan, want ik hou niet van vis en daar in Afrika eten ze niet anders.”
    8. Victoria Beckham: “Ik weet niet veel van voetbal. Ik weet wat het doel is, en het doel staat bij voetbal centraal.”
    9. Christina Aguilera: “Dat Film Festival van Cannes, waar houden ze dat dit jaar?”

  13. a.s. zaterdag Dick, ze zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Ook het kasteelschip ligt al aan de loswal.
    Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden dus het belooft een leuke dag

  14. Goh eigenlijk best gaaf om even te kijken. We hebben ’s middags een verjaardag en daarna wil ik nog ff aan de stadsgracht kijken. Zoon hoeft niet te voetballen omdat Ittersum hun team heeft teruggetrokken. Misschien komt ’t er nog van.

    En de tafeltennis, is dat nog “still alive”?

  15. @ Koko, het lied op je link is dat “’t Daendelslied”?

    Straatmusical Daendels
    Deze avontuurlijke musical vertelt het verhaal van de Hattemse volksheld Daendels, afkomstig uit de gegoede burgerij, die opkomt voor de lokale bevolking.

    Om 11.00, 13.30 en 15.00 uur is deze straatmusical met veel humor en actie te zien op het Tinneplein.

    Tinneplein = een gelegenheidsnaam neem ik aan?

  16. Best leuk om een keer mee te maken Dick. Tafeltennis is ook weer begonnen en koko jr heeft zaterdag zijn eerste wedstrijd (tegen zwolle).
    Jr dacht te promoveren naar het tweede maar was goed genoeg voor het eerste bij de jeugd, zegt een trotse vader. haha

  17. Aha…spannend TT-derby Zwolle-Áttem: je vertelde over de comedy die het vrogger voortbracht. Mag je idd best trots op zijn: zoon in het 1e van deze hele gave sport 😀

  18. tinneplein is een bestaand plein in .attem waar zaterdag wat activiteiten te zien zijn. Aan dit plein zit ook het restaurant Het Spookhuis wat weer grenst aan het Daendelspoortje. Naast het bakkerijmuseum vind je trouwens De Tinne met een mooi terras.

  19. Sorry Dick maar ik heb om 10 uur een vergadering dus ik haak ff af. Hopelijk kun je zaterdag een kijkje komen nemen in .ATTEM. laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  20. @ Koko, oh bij Het Spookhuis. En bakkerijmuseum. Op dat terras zit Jurgen volgens mij ook wel eens, ken je iemand die zo heet?

    Vergader ze, vergadertijger! Zal eens kijken, lijkt me hartstikke leuk zaterdag. Wie weet tot ziens.

  21. Marley-One Love net op 3fm….Lets get together and feel alright.

    Vandaag einde suikerfeest voor de moslims
    Vandaag feestdag voor joden
    Vandaag voor de rest gewoon een prettige plukklare dag….

    Lekkere dag allemaal enuhhhh

    Lets get together and feel alright.

    :D:D:D

  22. Ziet er goed uit Frans! Xower[/url] Volgens mij ben je ook al een tijd bezig in Zwolle en hebben we elkaar al eens gesproken.

    Neem aan dat er hier nog wel een topic komt voor Dieze festival zaterdag over een week 😀

    Succes!

  23. do 09 sep 2010, 13:03 Tweets politici Verkiezingen Verkiezingsuitslagen Video Binnenland Stelling van de Dag
    Twingly blog zoekenJouw blog hier

    | lees voor
    Lijk gevonden in gracht

    In het water van de Albardagracht in Amsterdam is vanmorgen een stoffelijk overschot gevonden.
    De brandweer heeft het lichaam van de man uit het water gehaald en de omgeving van de gracht is afgezet voor onderzoek.

    Hoe de man in het water terecht is gekomen en is overleden wordt nog onderzocht. Vooralsnog gaat de politie niet uit van een misdrijf, meldt AT5.

    ——
    Was er nog iemand over van die penose-docu van zondag? Verbrande …, rooie…. en nog wat geteisem.

  24. @ Admin: Bovenstaande post kan weg.

    Lijk gevonden in gracht

    In het water van de Albardagracht in Amsterdam is vanmorgen een stoffelijk overschot gevonden.
    De brandweer heeft het lichaam van de man uit het water gehaald en de omgeving van de gracht is afgezet voor onderzoek.

    Hoe de man in het water terecht is gekomen en is overleden wordt nog onderzocht. Vooralsnog gaat de politie niet uit van een misdrijf, meldt AT5.

    ——
    Was er nog iemand over van die penose-docu van zondag? Verbrande …, rooie…. en nog wat geteisem.

  25. Funzige Paris H.

    Zo zie je gelijk maar QM, waar we het op het politieke log over hadden: Volgens mij ben je niet heel gelukkig als je dit vreemde voorwerp in je doos stopt. Terwijl je van gekkigheid niet meer weet wat je met al je geld moet doen. 😮

  26. Gister DWDD idd..:o

    Sterretjes

    Jean-Pierre Geelen

    ??Het eerste wat ik ga doen als ik op Chersonissos ben, is N*UKEN!??
    Het zinnetje, uitgesproken door een levende roze Barbiepop ??met pornoblond haar??, kwam afgelopen week herhaaldelijk voorbij. Een opgeilertje voor de serie Oh Oh Cherso, waarvan RTL 5 vorige week donderdag de eerste aflevering uitzond.

    Het idee: acht Hagenezen (vier jongens, vier meiden) samengepropt in een villa op Chersonissos, het Renesse van Kreta. Een camera filmt wat volgt: feesten, lallen, met z??n vijven in bad en zo vaak mogelijk de koffer in. Of ??daggeren?? (spreek uit: ??dekkeren??) in de disco ?? ??Gewoon beetje droogn*uken??, doceerde een van de deelnemers gisteren in De wereld draait door.
    De Hollandse versie van MTV??s Jersey Shore was meteen een televisiehit: meer dan een miljoen kijkers ?? na alle ruis van afgelopen week zal het aantal vanavond niet lager liggen.

    Het succes stoelt op oeroude televisiewetten.
    Tieten en bier, altijd prijs. Pionier Ursul de Geer baande de weg in de jaren tachtig, met zijn ??t Is hier fantástisch ?? op bezoek bij vakantiegangers waren zijn items over de feestende meute in Salou en andere verdorven oorden de meest spraakmakende.
    ??Het wordt alleen maar een grote gekke bende’
    Ook de casting is helemaal op orde. Sterretje, Kabouter, Sniper (??Ik schiet altijd raak??) en Jokertje, zoals hun bijnamen luiden, voldoen aan alle clichés: karikaturaal en volkomen over de top. Vooral ??Barbie?? (??Ik val op anabole mannen??) ?? type zonnebank en elke avond toeter ?? is een prototype dat ieder op zijn eigen wijze aanspreekt. Soortgenoten zien zichzelf weerspiegeld ?? stuitende domheid etaleren is allang niet meer iets om je voor te schamen, zoals televisie maar al te vaak bewijst. Anderen zullen zalig geschokt zoveel leegte en platheid aanschouwen.

    Deel van het geheim is ook de Hagenees, een elementaire oerversie van menselijk leven. Sinds het illustere duo Jacobse & Van Es (Koot en Bie) en hun Tegenpartij is de platte tongval een geheide hit, zoals ook de gouwe ouwe meezinger Oh Oh Den Haag aantoont. Woensdag nog dook bij DWDD in de rubriek met korte, opvallende tv-fragmentjes een stukje op uit Take me out, een tamelijk wezenloze vleeskeuring op RTL5. Het onooglijke papperige stekelkoppie Johnny werd massaal en unaniem weggestemd door een batterij meiden. ??Allemaal potten??, aldus het vernederde slachtoffer met opgestoken middelvingers. Een Hagenees ?? lachûh.
    Afgaand op de reacties lijken de meeste kijkers te denken dat het hier een documentaire betreft. Dat lijkt mij onzin: hoewel de personages dicht bij zichzelf blijven, lijken zij zich zeer bewust van de camera. Dan is een lichte vorm van ??scripten?? haast onvermijdelijk, ook al verklaarde een van de mannen in DWDD dat zij hooguit dingen herhaalden.
    Of het niet te plat was, luidde de vraag aan ??tafelheer?? Giel Beelen. ??Natuurlijk. Het is heel ordinair, maar ik zou bijna zeggen: televisie is per definitie ordinair.?? Zijn tip aan Jokertje en Barbie: ??Neem een heel slechte plaat op, en iedere discotheek wil je hebben.?? Waarop Jokertje bevestigde dat ze al ??overal?? gevraagd worden.

    ??Het wordt alleen maar een grote gekke bende. Dus ik zou zeggen: bereid je maar voor, want wij gaan door.??
    Dat was pas écht verontrustend.

    Uitstekend verwoord JP. Zag toch gister ook nog een stukje ouwe Koot & Bie tape? Oh, dat was bij dat item daarvoor met vrouw-Kees die met vrouw-Campert een boek had geschreven 😀

  27. Tijd voor thee?

    Bedankt voor de herinnering. Vrouw-dick heeft vandaag een stuk of 20 stokoude flessen rode wijn door de gootsteen gespoeld. Allemaal gekregen met Kers enz. Er zaten al verschimmelde kurken tussen. Zal de lege flessen zo in de glasbak mikken.

  28. Golden goal terug?

    Het is goed mogelijk dat de golden goal weer wordt ingevoerd in het voetbal. FIFA-voorzitter en beroepsmammoet Sepp Blatter ziet het wel zitten. Hiermee wil hij het behoudende spel tijdens verlengingen de kop indrukken.

    Het liefst wil Sepp Blatter tijdens het komende WK-voetbal al maatregelen doorvoeren. De herinvoering van de golden goal is overigens niet het enige idee waar de Zwitser mee rondloopt. “Maar we zouden bijvoorbeeld ook meteen penalty’s kunnen trappen”, zo citeert Sporza de voorzitter.

    Tijdens het EK van 1996 en het WK van 2002 werd er gewerkt met de golden goal. De ploeg die het eerste scoort in de verlenging wint direct de wedstrijd.

  29. Zoals beloofd, ga ik nu de partij tussen de 21-jarige Julius
    en ondergetekende openbaar maken.

    Wit: Peter Erik de Visser (56)
    Zwart: Julius Caesar (21)

    Locatie: een coffeeshop in Zwolle

    Datum: donderdag 9 september 2010

    1. b2-b3 e7-e5
    2. Lc1-b2 d7-d6
    3. e2-e4 c7-c5
    4. g2-g3 Dd8-a5
    5. Pb1-c3 b7-b5?
    6. Lf1xb5+ Lc8-d7
    7. Lb5xd7+ Ke8xd7?
    8. Dd1-g4+ Kd7-c6
    9. Dg4-c8+ Da5-c7

    (na 9….Kb6 10.Pd5+ Kb5 volgt: 11.c4 mat.)

    10. Dxf8 en zwart speelde nog een paar zetten door.

  30. Bericht door Peter Erik de Visser, op 9 september 2010 om 22:21
    Misschien wil iemand van de Zwolse CDA-fractie reageren op mijn
    opmerking over de heer Dannenberg?

    Die moet je ze gewoon mailen reageren doen ze alleen als het hoogste nood is.

  31. Bericht door Assendörper, op 9 september 2010 om 22:21
    Gezellig heb ik hier al een tijdje niet meer gezien.

    Klopt Asendörper zou die het ergens ander gezelliger hebben net als Tim? ( love is in the air)

  32. oei binnenhof/buitenhof en Sky High zijn er nog steeds? Nou New Ballance was toen trendy maar ja ik gebruik dat spul al een jaar of 7 niet meer. Ik dacht dat Zero Zero op last van de gemeente was gesloten?

  33. Bericht door Peter Erik de Visser, op 9 september 2010 om 22:51
    Ik ga mogelijk zeer binnenkort weer in de Kamperpoort wonen.

    Ohja lokatie al op het oog? En in wat voor’n tijds bestek?

    @Assendörper LOL :D:D:D

  34. PE; grote klasse deze positieve benadering. Als iedereen een klein stukje dankbaarder en positiever zou zijn, zou het een stuk aangenamer in dit land zijn. Bovendien hebben we een reputatie hoog te houden als 1 van de gelukkigste landen ter wereld. 😀

    Proost met ’t kouwe groene flesje…op het ozo verdiende bijna-weekend!

    Een ‘ardwerkende Nederlander.

  35. @ de Visser krijgen we deze nacht of ochtend nog een verslag van je nacht, of leuke dingen zoals een Pardoes klaar te maken of een mooi schaakspel of wellicht iets wat je nog nooit verteld heb?

  36. Zo verdieping nu zeg je de waarheid! Open een coffee shop in Berkum en je zult zien dat de economische groei niet meer bij te houden is en dat gepuis met die rollators ook na 19.00 van de straat en dan hebben we het nog niet eens over die 45 km brom mobieltjes! :D:D:D

  37. Dat zo’n PE ook niet Twittert; zo kunnen we hem helemaal niet volgen. En duikt ie zomaar weer ergens achter een digitaal schaakbord op, om Joppuh op ’t verkeerde been te zetten.

  38. Je valt in herhaling dick met je bonustrack ik ga slapen morgen is het zo weer 6 uur adios! @ Koko wij moeten even bellen of elkaar zien. Truste!

  39. Derk

    @Tim truste hoever is het schip? alweer in de vaart?

    Weet ik niet precies, maar in de vaart zijn we nog lang niet. Bijkomende complicaties omtrent de schroefas en nog 20 meter kimmen verdubbelen…

  40. PE heb je nog die 13-jarige grootmeester niet zien snelschaken tegen Hans Bohm van de week bij Pauw en Witteman? Hij won 😀

    Goed idee van Ruud: dobbelen….een dobbellog.

  41. Halverwege een goedemorgen allemaal.

    Derk, werk zit erop. Mooi , telefoon bijna een klein beetje uit?

    Wordt mooi weer. Zondag opentrekzakdag in de Nooterhof. Komt allen; drama in actie!

  42. @ Derk, hebben ze er vast zelf opgesmeerd. Leer mij dat skorriemorrie van de TeleTroepToeTerT kennen. Hebben ze weer een stukkie. Zie jij foto’s als bewijs? Hoe kun je toch in heaven’s name verwachten dat zo’n ding aan het eind van de dag schoon is? Gewoon niet overal bij stil staan. Smetvrees is zo geboren 😮

  43. Da’s vroeg voor zondagochtend 😮 Maar de Nooterhof-babes zullen zich er op dat tijdstip al wel melden. Wie weet zijn er wel Drama-groopies?

    @ Drama; Doe je ook een ooglap op, een grote gouden oorring in en een hoofddoek op? Staat je baard al in de groei?

  44. (Waarom blijft deze in het censuurfilter steken? Willen ze dat dit niet bekend wordt?;))

    Meer dan de helft van de vrouwen gaat VREEMD

    Tests bewijzen het. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen zijn kudth*eren. De toonaangevende webzijde vrouwonline.nl hield een Vreemdgaan Enquete onder haar lezers en vandaag werden de schokkende resultaten gepresenteerd. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen GAAT VREEMD (mirror). Heeft een minnaar. Neukt buiten de deur. Piest naast de pot. Doet een Jack de Vriesje. Een Jacques Tichelaartje. Amanda Krabbeet er op los. SonjaBakkert. En dat zijn er in totaal miljoenen. Duzzz. Terwijl u als hardwerkende Nederlander de centjes binnenhaalt om de hypotheek van uw vinex-hut, de aflossing van die suffe Peugeot stationwagen en die twee weekjes Zuid-Frankrijk te betalen, ligt uw vrouw in lingerie dikke ge*le buttsecks te hebben met een collegaatje. En nog een hypocriete grote bek hebben ook. Op de vraag hoe deze vrouwen het zouden vinden als hun partner vreemd zou gaan, antwoordt 64% met ronduit ‘k*t’.. Mooi. Dan weet u wat u te doen staat vanmiddag. Veel plezier!

  45. Whahahaha mooie aktie:

    Slachtoffer verplicht vandalen tot onnozel dansje
    Twee Nieuw-Zeelandse jongeren die betrapt waren op het spuiten van graffiti op een poort, werden door hun slachtoffer tot YouTube-pispaaltje gebombardeerd. De eigenaar van de poort, die de graffiti-spuiters zelf op heterdaad betrapte, beval de twee in zijn woonkamer een dansje te doen tot de politie kwam. Hun capriolen werden gefilmd en de video werd achteraf op de videowebsite YouTube geplaatst. “Ik liet hen dansen om hen te vernederen en ik denk dat dat gelukt is”, zegt de eigenaar van de met graffiti besmeurde poort. “De idioten mochten niet stoppen toen de politie gearriveerd was. Zelfs toen de agenten hun verklaring afnamen, moesten ze blijven dansen.” De politie bevestigde dat ze de twee jongeren al dansend hun verklaring hebben afgelegd

    Het dansje

  46. Aan ballenbakfanaten:

    Bron NU.nl

    DEN HAAG – De hygiëne in ballenbakken laat geregeld te wensen over. Dat concludeert de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) in een onderzoek dat vrijdag is gepubliceerd.

    De ballenbakken raken vervuild omdat de kinderen die erin spelen regelmatig ‘ongelukjes’ hebben zoals de VWA dat noemt: Bij het spelen moeten ze per ongeluk overgeven, plassen en poepen.

    De bacteriën die daarbij vrijkomen, zijn volgens de VWA niet schadelijk voor de volksgezondheid.

    Het is al langer bekend dat ballenbakken broedplaatsen van bacteriën zijn. Veel restaurants en winkels hebben de bakken daarom al vervangen door ander speelgoed.

  47. Bericht door dick, op 10 september 2010 om 08:42
    Mogguh! Nog een paar uurtjes smilies/cheesy.gif

    Tim, hoorde em gistermorgen: erg wennen. Toen ik binnenkwam was ie weer. Blijft wennen. Jij?

    hij was live op de gang, erg gezellig.

  48. @ Tim; Giel zit ook op Radio 5 of 6. En bij DWDD, doet alles om zijn vriendin te ontlopen. Dus vrees dat we nog ff met hem opgezadeld zitten.

    De schijf van “A silent express” nog maar eens strak in de gaten houden. Zat net (Veronica top 1000) strak in Hazes “Zij gelooft in mij” haha 😀

  49. In Steennwijk ook de komende dagen feest. “Kopje Cultuur” heet het hier. Grote tribune met nog groter podium op de markt. In het park werd vanalles opgebouwd. Hoever zijn ze met de voorbereidingen voor
    het Thorbeckegrachtenfestival?

    Zie net dat zondag (onder Drama’s weergaloze show in De Nooterhof Zwolle) Het Zwols jeugdsymfonieorkest “De Vuurvogel” op met hr Dam als dirigent, optreedt. Van 14:00-14:45 in Steenwijk dus.

  50. @ Dick, ik denk dat op skerp staan momenteel niet nodig is. Weet niet wat er aan de hand is maar van het ene naar het andere onderwerp gaan gaat bij mij heel traag. Ook het politieke log loopt over, en is traag.

  51. Klopt Ingrid; het log is traag. heb er gister al wat over geschreven op het politieke log…maar geen sjoechem.

    @ Drama, idd tentmuziek…maar het genre spreekt me niet aan. Heb je al 2x gewaarschuwd voor 12 december: jouw Esher 😀

  52. U2-BAD op Veronica top-1000

    Heerlijke uit je plaat muziek

    veurzittert van de PV kwam net binnen om te melden dat we vrijdag 15/10 naar Rotjeknor gaan….niet zachter gezet natuurlijk: hij vond het ook gaaf.

    Nu The Killers—HUMAN 😀 (or are we stiekum dancing?)

  53. Morgen gaat in elk geval niet lukken: verjaardag en gelijk daarna naar Thorbeckegrachtfestival. Misschien zondag ergens…ff contact blijven houden. Maar had je die mail nou wel gelezen? Vroeg voor afgelopen week maar een tijdstip te noemen. Ach, achteraf maar goed ook; het is weer heel anders gelopen.

  54. @ Koko, heb Dikke Tinne thuis besproken …(omdat er geen voetbal was) Van hun kant geen belangstelling. Zal eens kijken of ik nog ff kom kijken voor die verjaardag. Hoe dan ook heel veel plezier en goed weer toegewenst!

  55. VriMiBo | Uitgesproken PowNews

    De nieuwe actualiteitenrubrieken bij de publieke omroep lieten zich deze week ervaren als een teletijdmachine. Decors uit de jaren tachtig, ideologische verzuiling uit de jaren zestig en dat allemaal in een beursklimaat dat veel weg heeft van de jaren dertig. Freaky, vond u niet? Hoogtijd om dit eens te bespreken onder het genot van een vrijdagmiddagborrel. Vanavond heeft u weer de kans om de illustere ankermannen Weesie en Tromp te aanschouwen, zorg ervoor dat u tegen die tijd voldoende op hebt.

    ————————–
    1 reactie: Meer omroepen is niet de oplossing, de versplintering is nu compleet. Schaf alle omroepen af, en bouw het publieke bestel om naar BBC model met twee zenders. En stuur de omroepen die toch door willen gaan maar naar het internet of commerciële TV.

    Vanzelfsprekend heb ik ook een reactie achtergelaten 😉

    Waarom hebben we eigenlijk als staat, eigen televisiezenders nodig?
    Welke programma’s zou je missen. Alles kan ook door de commercielen worden uitgezonden.

  56. Stel voor dat we rond gaan met de pet t.b.v. een aanhangwagen voor de spelersbus van de FC. Zo eentje waar precies drie punten in passen, en die elke uitwedstrijd vol weer mee terug gaat.
    Vanavond ook!:D:D:D

  57. Vanmiddag bij opening ZOO geweest. Heb daar jaren rond gelopen en meegewerkt maar wat is het daar opgeknapt,ik wist werkelijk niet wat ik zag.Ik hoop dat ze succes hebben dat verdienen ze wel.

  58. Kwam QM niet uit de achterhoek?? Ben deze week in Bredevoort geweest .Wat een omgeving om te fietsen en gezellige mensen.Een aanrader .Winterswijk, Aalten etc .In Zwolle(gld) geweest.Ik wil in Zwolle graag oud worden want dit is mijn stad maar ik kan ij voorstellen dat je ook goed in die omgeving oud kunt worden.Er straald nog een enorme rust vanuit en bere gezellig.

  59. @Koko, daar staat bijna elke dag wel een ambulance. Met mij is alles goed en ik zit tegenwoordig vaker bij mijn vriendin die om de hoek woont. Ik geef de plantjes nog wel 2 keer per week water. 🙂

  60. @Drama

    Welke programma’s zou je missen. Alles kan ook door de commercielen worden uitgezonden.

    Nou, dat valt nog maar te bezien. Ik merk dat ik steeds minder naar de commerciële zenders kijk. Ik word gek van de overload aan reclame waardoor films wel een uur langer duren dan nodig is. Voor het overige veel dezelfde type series, spelletjes en roddelrubrieken.
    De kosten zijn 780 miljoen per jaar, ongeveer ?? 50 pp per jaar. Voor dat bedrag zou ik het publieke bestel niet willen missen.

  61. @Joppuh, ik zitte nog ff te wacht’n op het eet’n wat ik net ebbe besteld. Volgens mie eb ie langer in ’t café e’zeet’n dan ikke. Ie neumt mie noe al de SloaperT maa det bin ie toch?:D

  62. Ik ben binnenkort jarig.

    Om precies te zijn op

    5 oktober.

    Dan volgt hier mijn wensenlijstje:

    1. rolmopsen

    2. rumbonen

    3. condooms met aardbeiensmaak

    4. Opperdoezen

    5. piccalilly

    6. chocolademelk

    7. slagroom

    8. chocoladevlokken

    9. bananen

  63. RBC Roosendaal – FC Zwolle (10 september 2010, 20.00 uur) MariFlex Stadion te Roosendaal.

    Scheids: Rutger Bekebrede.
    Ass. Scheids: Richard Polman en Charles Schaap.
    4e Official: Edwin Boot.

    RBC Roosendaal: Arjan Christianen, Cees Toet, Cuco Martina, Wesley Pollemans, Joey Brock, Marcel van der Sloot, Jordy Zuidam, Mels van Driel, Niek Ripson, Melvin de Leeuw, Ralf Seuntjes. Coach: Peter van Vossen.

    FC Zwolle: Diederik Boer, Eric Botteghin, Albert van der Haar, Gieljan Tissingh, Arne Slot, Etienne Reijnen, Joey van den Berg, Erik Bakker, Bram van Polen, Danny Schreurs, Sjoerd Ars. Coach: Art Langeler.

    Wisselspelers RBC Roosendaal en FC Zwolle:
    RBC Roosendaal: Charlie van den Ouweland, Erwin Nuytinck, Felino Jardim, Maarten Boddaert, Melvin Koetsier, Pepijn Veerman, Roel de Graaff.

    FC Zwolle: Frank Olijve, Gillian Justiana, Joran Pot, Leon ter Wielen, Pepijn Kluin, Yannick Wildschut.

  64. Va RTV Zwolle

    In Zwolle is vrijdagmiddag het politieke Statenjaar van Overijssel geopend. Dat gebeurde op het ROC Deltion College waar provinciale politici bijeen waren voor lezingen en workshops.

    Thema was dit jaar ‘voor de verandering’, dat met name doelt op de Provinciale Statenverkiezingen komend voorjaar. Daardoor moeten waarschijnlijk nogal wat politici plaats maken voor anderen. Ook neemt dit Statenjaar Commissaris van de Koningin Jansen afscheid. Hij kon vanwege gezondheidsklachten vanmiddag niet bij de opening aanwezig zijn. Komende woensdag is na het zomerreces de eerste provinciale commissievergadering.

  65. @Dame; ?? 50 per jaar vind ik geen argument (denk dat je dat ook niet als zodanig bedoelt). Ik zou eigenlijk geen enkel programma van Ned 1, 2 of 3 missen. Verwacht het nieuws ook uitgebreid te kunnen zien bij RTL c.s. En dan liever nog bij RTL-gemist; kannut ook zonder die idd storende reclame.
    Afgelopen week iets opgevangen over nieuwe formats/programma’s op onze staatsbuis: daarbij zouden die platte Hagenezen als beste uit de bus zijn gekomen. Dat geeft weinig hoop.

    Maar goed: er zit een knop op m’n TV.

Reacties zijn gesloten.