Algemeen Log 183

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 184 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

253 gedachten over “Algemeen Log 183”

  1. Ik heb begrepen, dat vrienden hem gevonden hebben.
    Alleen, er zijn wel tegenstrijdige verhalen. Zo zou hij in de nacht van woensdag op donderdag zijn gevonden, terwijl hij op woensdag in de namiddag een eind aan zijn leven zou hebben gemaakt. Dat kan ik niet rijmen… Hij heeft een vrouw en 2 kinderen. Waren die dan niet thuis?

    Ik heb voor vanavond de video al geprogrammeerd voor RTL Boulevard (hoe erg eigenlijk!!). Ben benieuwd wat Albert Verlinde er over te zeggen heeft, als hij er al is vanavond.

  2. over doden niets dan goeds

    maar als ouder word ik toch een beetje misselijk als iemand zijn kinderen zo laat verrekken.
    Noem mij maar ouwerwets maar voor je kinderen moet je stáán, die hebben ten slotte nergens om gevraagd.

    dus ergens is het ook een rotstreek.

  3. Acteur en zanger Antonie Kamerling is op 44-jarige leeftijd overleden. Zijn familie zegt dat hij zijn leven heeft beëindigd omdat hij depressief was.

    Kamerling werd in 1990 bekend als Peter Kelder in de soap Goede tijden slechte tijden. Later was hij succesvol in films als De kleine blonde dood (1993) en All Stars (1997),waarvan later een tv-serie werd gemaakt. Als ‘Hero’ scoorde hij een nummer 1-hit met Toen ik je zag.

    Verder was Kamerling te zien in series als Voetbalvrouwen en Windkracht 10.In de musical Turks Fruit speelde hij naar eigen zeggen een ” droomrol”. Met zijn vrouw Isa Hoes kreeg hij twee kinderen.

  4. Ongelooflijk he! Er dit is zeker niet het enige geweldadige bericht van een puber dit jaar >:(>:(>:( Zo ligt dit bijvoorbeeld nog vers in het geheugen Urk

    quelle vie! Ja. Eerst verantwoordelijken voor minderjarige kinderen zijn toch de ouders. Al zal het om de dooie dood niet meevallen sommigen een beetje redelijk in de maatschappij te zetten.

  5. niet meevallen moest toch niet hét probleem van de maatschappij zijn…lijkt me.Maar iedereen kent wel de ouders die standaard de andere kant uitkijken…

    😮 maar deels zit het ook in het kind zelf, vrees ik.

  6. BeeldBuisBode:

    EénVandaag (N1, 17:59)
    – Antonie Kamerling (44) overleden
    – Mark Rutte: eerste liberale premier sinds 1918
    – Hoe gaan we om met de Roma?
    – Sms’en is dodelijk

    Uitgesproken (N2, 20:25)
    – Het verhaal achter de zaak-Dirk Post
    – Is occultisme Dirk Post fataal geworden?
    – Ingesproken: advocaat Peter Plasman

    Nieuwsuur (N2, 22:00)
    – Formatie in laatste fase
    – ‘Animal Cops’ op komst
    Sportjournaal: in Nieuwsuur
    – Voetbal: aandacht voor de training van Oranje en de persconferentie van bondscoach Bert van Marwijk in voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Moldavië
    – Interview met Guus Hiddink in Berlijn
    – Schaatsen: aandacht voor de presentatie van de nieuwe ploeg rond Marianne Timmer

    PowNews (N3, 22:50)
    – Inhoud onbekend

    FILM: Die Hard (RTL 7, 20:30)
    Dolle actiefilm zette standaard voor het genre dat in de jaren 90 zou worden vervolmaakt: kwinkslagen & stunts. Bruce Willis speelt geamuseerd New Yorkse agent die in kantoorgebouw is om zijn vrouw te bezoeken, maar vervolgens ontdekt dat zij in gijzeling wordt gehouden door een sluwe terrorist (prachtige rol van Alan Rickman)

    REIZEN: Brazilië voor beginners
    (Canvas, 21:15)
    In de reeks Brazilïe voor beginners een aflevering over de verhoudingen tussen mannen en vrouwen. De Vlaamse seksuologe Mieke Mievis praat met boerinnen, fotomodellen, prostituees en idealistische ‘vredesvrouwen’over de Braziliaanse machocultuur en hoe ze daarmee omgaan

    DOCU: Ex-Moeder (N2, 22:55)
    Filmmaker Nadine Kuipers werd op haar zesde gescheiden van haar drugsverslaafde moeder Wilma. Meer dan twintig jaar later heeft ze weer regelmatig contact met haar. Maar Wilma is nog steeds aan de drugs en dat zorgt voor constante zorgen, zoals wanneer haar huis afbrandt. Nadine besloot haar dilemma vast te leggen op film

    Tijd voor Max (N2, 17:35)
    – Nationale Patiëntendag
    – Het is kinderboekenweek: in gesprek met schrijfster Mirjam Oldenhave
    – Muziek van Grant & Forsyth
    – Te gast: actrice Martine Bijl

    De wereld draait door (N3, 19:30)
    Tafelheer: Giel Beelen
    – Aandacht voor het overlijden van acteur/zanger Antonie Kamerling
    – Jean van de Velde, regisseur van de serie All Stars
    – Riek Dekker, oma van ‘zeilmeisje’ Laura Dekker
    – Muziek van Alain Clark

    MaDiWoDoVrijdagShow (N2, 21:20)
    – Gospelkoor Elijah treedt op met rockdiva Chi Coltrane
    – Illusionist Hans Klok
    – Aandacht aan het overlijden van Antonie Kamerling

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    – Hersenonderzoeker Dick Swaab

    In verband met het overlijden van Antonie Kamerling hebben RTL 4 en SBS6 de programmering aangepast:

    – 18:00 Extra uitzending van Shownieuws en de reguliere aflevering zal compleet in het teken staan van Kamerling

    – 20:00 De uitzending van Goede tijden slechte tijden zal een In Memoriam-aflevering zijn

    Antonie Kamerling (44) heeft vannacht een einde gemaakt aan zijn leven. Eén van zijn hoogtepunten was de nummer 1-hit ??Toen ik je zag?? uit de film All Stars. Kippenvel

    Hero – Toen ik je zag Hij deed em in 2008 ook in het Glazen Huis.

    BeeldBuisBodeBeschouwingen:

    En de Seoul Drama Award gaat naar…..: Toren C (woensdag, Nederland 3, 21:20, 270.000 kijkers)! Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant): ??De vrouwen hielden bij hoog en laag vol dat ze hem echt gewonnen hadden. Een bijna kansloze zaak, die doet denken aan de cabaretier die dood neervalt op het podium, eindeloos toegelachen door een nietsvermoedend publiek. Vermomd als Torentypetjes aten ze in een restaurant kronkelende kwal. Ze gingen karaoke zingen in een glazen kamer. Ze oefenden op hun dankwoord in het Koreaans: ⤽Het is goed om te zien dat we hetzelfde gevoel voor humor delen.⤝ Het bleek dus allemaal waar. De vrouwen stonden echt in bonte avondjurken op het podium van een bomvolle zaal. En dat was behoorlijk grappig.??

    ??Sommige ouders zouden sowieso gaan steigeren als hun dochter met nieuwe vlam Jack Spijkerman aan zou komen zetten,?? schrijft Charlotte van den Berg
    (Sp!ts). ??In My parents are gonna love you (woensdag, NET 5, 20:30, 463.000 kijkers) houden eeuwige vrijgezellen hun ouders voor de gek, door te doen alsof ze de liefde van hun leven hebben gevonden. Die liefde is wel een bekende Nederlander die zich tijdens het ??meet the parents??-ritueel steeds onuitstaanbaarder gaat gedragen. Goedgelovige ouders en de sterk acterende ??verliefde?? Jack en Anne maken samen – zonder dat pa en ma dat weten – pijnlijk prachtige televisie. Tot presentatrice Katja Schuurman de ouders uit hun lijden verlost en de verborgen camera??s onthult.??

    Lekkere avond!

  7. Ik ben bezig met het nuttigen van twee boterhammen
    (twee witte boterhammen en dan heb ik het over het
    boeren tijgerwit van de HEMA).
    Deze boterhammen zijn dik besmeerd met huzarensalade
    van het eigen merk van Albert Heijn.
    Mijn advies, wanneer u kiest voor deze combinatie, luidt
    als volgt: rooster de boterhammen.
    Met oud brood kan dat natuurlijk altijd wel, maar ook in dit
    geval – ik heb het brood vanochtend gekocht – meen ik dat het roosteren van het brood valt aan te raden.

  8. Over onze Stadshaagse Knip; moet je maar eens aan de formateur en nieuwe minister Opstelten vragen…. Die liep hier voor de gemeenteraadsverkiezingen mee te leuren, zonder dat ie ook maar een flauw benul had waarover het ging.

  9. Over de VVD gesproken:
    Als VVD-lid heb ik toch wel de nodige moeite met het bereikte
    regeringsakkoord. De meeste pijn zit hem in de gedoogsteun
    van de PVV, waarmee de VVD fractie heeft ingestemd.
    Dat daarover door de leden van de VVD verschillend wordt gedacht,
    zal u ongetwijfeld bekend zijn.
    Van mij had het niet gehoeven, maar we kunnen het natuurlijk altijd
    even aanzien. Ik ben alleen bang dat het nieuwe kabinet de kerst
    (van dit jaar) niet zal halen. En dat geeft mij weer wel een goed gevoel.

  10. Ach Drama, het is toch al mooi dat PE zo eerlijk is? QM begon vandaag ook over muziek op het politieke. Vind het al mooi dat ze zich uitspreken. Of Tim moet hier een bindend protocol over schrijven…maar dan leveren we wel een stukje vrijheid in.

  11. In de Amerikaanse stad Indianapolis zijn gistermiddag drie geldzakken uit een geldwagen gevallen. Er lag ongeveer twee miljoen dollar op straat. Duizenden dollars worden nog vermist.

    Getuigen stortten zich op het geld ”als een school piranha??s die werd gevoerd. Mensen renden de straat op, verzamelden zoveel geld als zij konden en letten niet op het verkeer”, aldus een getuige. Niemand raakte gewond.

  12. @ Drama, dacht dat Dame 19:32 reageerde op het vertellen van haar droom… (jullie lijken ook zo op elkaar ;))

    Reactie op 19:31…Weet niet of het ze goed uitkomt. Denk dat PE en QM per ongeluk op een ander topic begonnen te posten.

  13. Koekstad niet, mooi om over te zeuren (wij een heerlijk gekleurde unieke rooie ;)) [urlhttp://nos.nl/artikel/189875-spoorboog-in-deventer-van-de-baan.html]Maar zouden wij nu ook meer goederenvervoer krijgen[/url]?

  14. Hoi Dick, een brug over Deventer die een ronde zou doen om en nabij een woonwijk. Mooi dat dat is afgeblazen! Of Zwolle meer treinverkeer gaat krijgen? Ja, denk het niet vanuit het westen nemen ze een andere route of die mooie rode brug moet vier railverkeer gaan krijgen. Maare met die hanzelijn komt er wel meer personen vervoer via Zwolle en dat is alleen maar goed! Zijn een hoop mensen die uit de auto stappen.

  15. >:( Ajax moet het zo’n drie weken stellen zonder Siem de Jong.

    De middenvelder, die dinsdag tijdens een training van Jong Oranje geblesseerd afhaakte, heeft een scheurtje in zijn rechterhamstring opgelopen.

    De Jong speelde tot nu toe alle duels voor de Amsterdammers waarin hij drie keer tot scoren kwam.

  16. Dame, ik zit er klaar voor….kom maar op met je droom met PE in de hoofdrol. Heb al bijna 24 gewacht; nu kan het wel lukken

    Dick, geloof me, je wilt het niet weten.:o:o:o

  17. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Natascha met dr 7de goudenplak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 2: blauwtje

    met 3: JanD, Verdieping en Plantje

    met 5: Wim

    met 6: Gezellig, ja-tsja, Appie, Eva en bernard

    met 7: Koko hattem en Natascha

    met 8: drama en ingrid

    met 10 :Tim

    met 12: Derk

    met 15: Joppuh

    met 17: Assendörper

  18. @ Dame, op 7 oktober 2010 om 20:33

    Dame, ik zit er klaar voor….kom maar op met je droom met PE in de hoofdrol. Heb al bijna 24 gewacht; nu kan het wel lukken

    Dick, geloof me, je wilt het niet weten.

    Als noooooit tevoren :D:D:D

  19. 1e Helft details van FC Zwolle Vrouwen – VVV-Venlo Vrouwen.
    2′ Corner VVV-Venlo.
    5′ Corner VVV-Venlo.
    8′ Corner FC Zwolle.
    9′ Corner FC Zwolle.
    11′ Corner VVV-Venlo.
    33′ [1-0] Frijlink (Shot).
    36′ Corner VVV-Venlo.
    44′ Corner FC Zwolle.
    HT’ FC Zwolle rust met een 1-0 voorsprong in Zwolle door Frijlink in de 33e minuut.

  20. 2e Helft details van [90′] FC Zwolle Vrouwen – VVV-Venlo Vrouwen, 1-1.
    47′ Corner VVV-Venlo.
    56′ Corner VVV-Venlo.
    65′ Corner VVV-Venlo.
    70′ [Gele kaart] (FC Zwolle).
    76′ [Gele kaart] (VVV-Venlo).
    88′ Helaas VVV-Venlo Vrouwen komt op gelijke hoogte 1-1. Wedstrijd duurt nog paar minuten, dus winst zit er nog in in Zwolle!
    88′ [1-1] (Shot).
    90′ [Gele kaart] (VVV-Venlo).

  21. Het is afgelopen in Zwolle bij FC Zwolle Vrouwen – VVV-Venlo Vrouwen, 1-1. FC Zwolle Vrouwen hebben 4 wedstrijden gespeeld waarvan 0 gewonnen, 1 gelijk en 3 verloren, en staan nog steeds helaas onderaan.
    90’+4′ Arbiter fluit voor het eindsignaal. Eindstand: 1-1.

  22. van RTV Oost

    Bij een ongeluk op de Brinkgreverweg in Deventer zijn donderdagavond een motorrijder uit Deventer en een automobiliste uit Zwolle gewond geraakt.

    foto 1 van 2
    De motorrijder sloeg vanaf de Henri Dunantlaan de Brinkgreverweg in, waar de automobiliste net aan het keren was. De motorrijder kon de auto niet meer ontwijken waarna de twee op elkaar botsten. Door de botsing raakte de automobiliste bekneld in haar auto. Zij is door de brandweer bevrijd. Beide slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

    Ik hoop dat het met beiden goed gaat.

  23. Ik kan niet garanderen dat ze nu allemaal al werken, maar over een paar uurtjes werken alle links.

    os CLoesje
    W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor Sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor Garfield hier klikken.

    Jos Collignon over Geert Wilders
    Voor deze speeltuin, klik hier.

    Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
    ++++++

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  24. Trusten allen.
    Gooi er nog een dagsluiting in voor het slapen gaan.

    Illegaal
    Hun huid geschramd
    aan prikkeldraad en scherven
    hun ziel gekneusd
    hun vlees gekooid
    verscheurd

    van kamp naar kamp –
    in niemandsland
    zelfs niet vogel-vrij.

  25. Koko, ja da’s mn laatste nacht. Morgenochtend even een paar uurtjes slapen en dan meehelpen met de verhuizing van mn ouders.
    Kortom weekend…ik zal wel spierpijn hebben

  26. Nachtbroeder, dan kun je morgen ook nog even genieten van het mooie weer.

    Goede dienst verder en geniet van je weekend.
    Ik ga een poging doen om de slaap te vatten

  27. Ontroerend treffend Zwolse,

    Illegaal
    Hun huid geschramd
    aan prikkeldraad en scherven
    hun ziel gekneusd
    hun vlees gekooid
    verscheurd

    van kamp naar kamp –
    in niemandsland
    zelfs niet vogel-vrij.

    —————

    Over mensen die minder geluk hadden met de plek waar ze geboren werden.

  28. Heerlijk weekend QM: geniet ervan en idd kids en speelgoed….besteed er maar niet teveel kostbare tijd aan. Voor het weekend is vrees ik dat ik eerst nog ff een afspraak bij de tandarts moet maken >:(

  29. @ Dick, balen kiespijn vreselijk. Maar gelukkig kun je nog voor het weekend terecht. Vind naar een weekendtandarts gaan niet geweldig. Hoewel als je echt op de kop staat van de kiespijn ben je blij dat je kunt gaan.s6

  30. Zo, goedemorgen! Ik ben er ook weer eens 😉

    Nog wat gemist?

    Gisteren even een minder avondje. Onze bassist gaat part time weer een opleiding doen en heeft daardoor te weinig tijd voor beide bands. Hij heeft onze band gekozen om uit te stappen 🙁
    We moeten dus op zoek naar een nieuwe bassist!
    Tevens spelen we met de gedachte om er een aparte zanger bij te nemen, zodat ik enkel nog gitaar ga spelen en wat achtergrond zang doe. Ik vind het wel jammer van de zanglessen die ik heb gehad, maar ze hebben me toch niet opgeleverd wat ik eruit hoopte te halen.

  31. Hmm dat is inderdaad jammer Plantje.

    @Dick
    Ik zit nog even in dubio, OF vanavond NL 11tal kijken OF naar het eeuwfeest voor de bussinesclub van Fc Zwolle (die ook voor vrijwilligers is). Dus of zitten op de bank aan de salontafel of zitten op een stoel aan een tafel van 3000 euro, ik twijfel nog;D

  32. @ Natascha, ik koos mooi voor het eeuwfeest! 1-malig spektakel dan kijk je toch bij thuiskomst of morgen naar het Ned.elftal (1 van de vele wedstrijden op weg naar kwalificatie).

    Veel wijsheid bij je keuze 😉

  33. @ Plantje, ook lullig voor ons: duurt het nog weer langer voor we je kunnen zien optreden. Eerst maar eens zien dat de samenstelling van je band weer is zoals je het voor ogen hebt. Succes en vooral veel gezelligheid!

  34. Ik heb zojuist bij Mans Snijders in de Roggenstraat
    een pakje lange vloeitjes gehaald.
    Ik rook nu een joint met Nieuwe Oogst Purple.
    Het is een buitenwiet.
    In de aanbieding bij Dino’s: 4 gram voor 10 euro.
    Misschien leuk om te weten dat ik als tabak
    Groene Winner heb gebruikt.

  35. maar ik heb het verkeerde feest voor ogen, vanavond is de reuni van oud spelers en daar zijn we bij uitgenodigd haha, al die feestjes ook ,wat een feestbeesten bij de fc hahaha

  36. Ik vond het wel een leuke opmerking vanochtend, op Radio 1; over de vraag waarom Obama de nobelprijs van de vrede verdiend heeft…”met wie heeft hij vrede gesloten, dan…Hillary Clinton? ” lol

    …ze vergeten mcCain;D

  37. Je blijft me verbazen PEdV!

    Wat vind je van een indicatie van het THC gehalte op wiet? Zou dat goed zijn of slecht? En wat vind je van de ontwikkeling die wiet heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren? (Namelijk dat het steeds sterker is geworden)

  38. To:
    The Psychology Department
    of the Queensland University
    (or something like that)
    Brisbane
    Australia

    ZWOLLE, The Netherlands
    October 8 2010

    Dear Madam, dear Sir,

    Let’s play chess.

    If you win, I will build a new University for you on the Moon.

    You may choose the colour.

    With kind regards,

    Peter Erik de Visser

  39. Bericht door ingrid, op 8 oktober 2010 om 13:10
    Jammer Plantje van de band. En een meezingende gitarist is alleen maar prima toch.

    Ja inderdaad jammer!
    Ik weet ook wel, dat mijn zang beter kan…beter moet eigenlijk. Maar ja… We zullen zien!

  40. idd Dick, er bij, onder, boven, naast, voor, achter. HIJ LIGT ER in ieder geval. Of staat ie? Of misschien stond ie en is ie omgevallen, dus ligt ie;);)

  41. @ Koko, als ie maar niet natregent, wegwaait, beschadigt of verdampt…Tegenwoordig verdampt alles ook zomaar onder je vingers vandaan. Ach, Tim mag er best wat moeite voor doen.

  42. @ Ingrid, moest met de dame naar 3 plekken om een foto te maken. Het gaatje zit waarschijnlijk onder een kroon. Moet het woensdag aan mijn eigen tandarts (de kroonzettert) laten zien. Deze vriendelijke mevrouw heeft er fluor op gesmeerd, moet het speciaal behandelen en paracetamol slikken bij aanhoudende pijn >:(>:(>:( Dacht in “afleidiing zoeken” ook een aardige pijnstillerT te hebben gevonden. Balen dus!

  43. Ach ja, het gaat ook om de binnenkant ;). Beetje schokkeren met een kunstgebit af en toe. Nooit meer kiespijn…Geen tandenpoetsen. Wat zijn de nadelen eigenlijk 😮

  44. Bericht door dick, op 8 oktober 2010 om 15:42
    Ach ja, het gaat ook om de binnenkant . Beetje schokkeren met een kunstgebit af en toe. Nooit meer kiespijn…Geen tandenpoetsen. Wat zijn de nadelen eigenlijk

    Geen pinda s meer kunnen kauwen.;D

  45. Hoe krijg je het weer voor elkaar Dick, wordt weer een gepeperde rekening als het tegenzit. Dan maar een boel verdovende drankjes er in.
    Maar wachten tot woensdag da’s lekker, kon niet eerder. >:(

  46. Heb wel vaker pech met dat soort dingen en je wilt ook niet weten wat ik al aan die bekkenbeulen heb betaald. Was ik ook al met de dames overeengekomen: bier en whiskey. Ja, dat spul lacht wel.

    Heb gezegd aan het eind of het begin van de dag. Ook omdat ik niet in Zwolle werk….2 gaatjes (sorry voor de woordspeling) wo en do om 8:40 wel bij Dick Weelink = leuke man. En door vrouw-dick knap bevonden; ben jij toevallig ook bij Dental Clinics (zo heten ze tegenwoordig)?

  47. Nee, ik zit niet bij hun, ben al vanaf mijn 6e bij tandarts meeuwissen eerst pa nu zoon. Bevalt prima. Ken Dick wel zijn zoon zit bij mijn oudste in het voetbalteam. Kan me er wel iets bij voortstellen dat vrouw Dick hem een erg leuke verschijning vindt. Dick zelf staat volgens mij liever op het tennisveld al op het voetbalveld. Maar hij komt als het engzins kan wel kijken bij zoonlief.

  48. Tandarts Meeuwissen? Ken wel een mooie Áttemse met die achternaam 😮 Haha, dus zoonlief zit op de voetbal, dat pleit voor em!
    Het is wel een vak hoor. Hierachter zijn 3 gezinsleden bezig om zich erin te specialiseren. De oudste kan al een praktijk openen als ze zou willen.

  49. Gelukkig is het bij allemaal tot in het normale gebleven. Maar ik denk dat je zelf er niet zo heel veel aan kunt doen. Je kunt peotsen flossen enz.Maar als je een zwak gebit hebt ben je gewoon de pineut.

  50. Ja precies en dat is bij mij dus het geval, ik heb echt een vreselijk zwak gebit helaas. Maar mijn tandarts wil me niet doorsturen voor een gebit Ik ben nog te jong. Maar ik ben boven al 3 kiezen kwijt en ik heb er nu nog last van 2 dus die zullen er ook wel niet zo lang meer in blijven zitten. Dan zal hij me toch echt door moeten sturen, ondanks dat ik zo jong ben.

  51. Natascha zou ik zeker doen even informeren zoals Ingrid aan geeft.Dit heeft niets met leeftijd te maken,maar veroorzaakt gewoon veel ellende.Als dat niet lukt zijn er nog andere instanties.Proberen hoor

  52. @Tim ik heb het scherm bij het bunkerstation afgegeven nadat ik te horen kreeg dat je er zaterdag toch ging werken. Helaas is een ander geworden want in de AOC zaten veel valse pixels deze is goed alleen 17″of 15″iig veel plezier ermee :D:D:D

    Ik hoor wel via mail of die bevalt!

  53. Hunter, minuut of 8 voor rust 0-1

    Mooie foto’s in Jan van Ommen’s Peperbus…Bij de opening van de topsporthal. Geer Marsman, Keje Molenaar (snel nauwer bij Ajax betrekken), maar vooral Marie Peters en dochter 😀 Jaap Hagedoorn wordt alleen genoemd, was toch niet onbelangrijk bij de realisatie begreep ik. Maar Jaap is een bescheiden genieter he.

    Dinsdagavond maar eens zorgvuldig rondkijken in de sporttempel. Volgens Don Leo (ook aanwezig scheen het) doet onze hal zeker niet onder voor andere topperts in de wereld. 😀

  54. @ Drama, Esther Groenenberg (op facebook)

    Ik sta in de Flair van deze week! Kopen dus!!!!!

    En ze staat 12/12 in de tent in Assendorp tijdens de Tentmuziek. :D:D:D

  55. Komende zondag is de muziek van Mary had a litle Band in de Assendorper Tent te horen. Is ook leuk. Heb haar gezien met het bevrijdingsfestival (in dezelfde tent waar Esther ook optrad).

  56. @ Marieke…dat weet je vast nog, maar ik was net te laat om nog naar binnen te mogen “op de mooiste dag van het jaar”. Kreeg van de week ook mail over Tentmuziek, maar zondagmiddag hebben we een verjaardag van een schattig nichtje. Andere keer weer: veel plezier!!

  57. Bericht door Tim, op 8 oktober 2010 om 21:41
    Zit ‘r een voedingskabel bij?

    Kijk morgen maar even, als je nog wat nodig hebt dan hoor ik het wel.

  58. Dick moet dit bericht maar even overslaan. Ik kan het niet laten om de nieuwste van de Speld hier te plaatsen:

    Criminelen doen niet genoeg om onze elite te onderhouden?

    De immer dalende criminaliteit en pakkans hangen als een zwaard van Damocles boven de gegoede elite van Nederland. Met name de advocatuur voelt de klappen van een inzakkend verval van waarden. Bob Kogo wil het vandalisme nieuw leven inblazen om orde op zaken te stellen.

    De toon in het YouTube-filmpje:
    – wéér minder vernielingen van publieke gelegenheden
    – in gebieden waar weinig kansarme migranten wonen, zoals Overijssel, is het voor advocaten zelfs moeilijk om het hoofd boven water te houden.

    Voor de fijnproevers. Geweldig!

  59. @Dick; misschien heb ik haar wel een keer gezien. Maar om eerlijk te bekennen heb ik de laatste paar keer tentmuziek moeten missen vanwege andere activiteiten.

    Haha, ik kijk ondertussen naar de Voice of Holland; kok Lonnie is nu aan het zingen:o

  60. @ Marieke II, hoe herkenbaar

    Maar om eerlijk te bekennen heb ik de laatste paar keer tentmuziek moeten missen vanwege andere activiteiten.

    Vrees dat dit op een ander scherm aanstaat (denk ook dat ik het niet zo erg vind

    Haha, ik kijk ondertussen naar de Voice of Holland; kok Lonnie is nu aan het zingen

    Hier overheerst het NL-elftal nog even.

  61. @ PE, het mocht ook niet echt een naam hebben.

    Nog naar ZOO geluisterd of zenden ze vanavond niet uit?
    De worteltjes al weggebracht? Toch wel wat knoflooksaus over de wortels?

  62. Nog een mooie afsluiter voor het slapen gaan,trusten allen.

    VERDRAAGZAMHEID

    Het is goed om elkaar te verdragen
    Verdraagzaamheid is een opdracht
    Die van ons mag worden verwacht
    Om aan een betere wereld bij te dragen.

    Verdraagzaamheid is een moeilijke zaak
    Omdat er zoveel verschillende culturen zijn
    Mensen zitten niet altijd op dezelfde lijn
    En dan loopt het helaas vaak weer spaak.

    Ook in verschil van Godsdienst en geloof
    Mist men vaak de verdraagzaamheid
    Hetgeen dikwijls tot gewelddaden leidt
    En tussen mensen veroorzaakt het een kloof.

    Verdraagzaamheid, laten we er naar streven
    Dat we elkaar in het goede mogen waarderen
    En allen in hun cultuur en geloof respecteren
    Om zo te komen tot een beter samenleven

  63. van RTV Oost

    ‘Zwolle heeft Raad van State voorgelogen’vrijdag 8 oktober 2010 | 17:48 uur
    De Raad van State is in 2006 voorgelogen door de gemeente Zwolle over het tracé voor het recreatieve fietspad langs de spoorlijn Zwolle-Dalfsen.

    De eigenaren van een stuk grond langs de spoorlijn zeiden dit vrijdag bij de Raad in Den Haag. De gemeente komt nu terug van het toen voorgespiegelde tracé, omdat dat te duur is. Daarom is er een nieuw bestemmingsplan gemaakt voor een gewijzigd fietspad bij de buurtschap Herfte. Volgens de eigenaren is er woordbreuk gepleegd en krijgen ze bovendien nu een slechter uitzicht vanuit hun woning. De gemeente erkent wel dat de Raad van State toen verkeerde informatie kreeg, maar die bleek pas achteraf verkeerd, zegt een woordvoerder. De Raad oordeelt binnen twee maanden over het nieuwe bestemmingsplan.

  64. Van RTV Oost:

    De gemeente Zwolle moet maatregelen nemen tegen een duivenhouderij aan de Kadeneterkamp. Dat eisten buren van de houderij vrijdag bij de Raad van State.

    Volgens hen vliegen dagelijks 75 duiven uit en die vervuilen met hun uitwerpselen de tuin en hun woning. Maar de gemeente weigert op te treden, omdat het een hobbymatige activiteit is. Er wordt geen milieuregel overtreden. De buren vinden dat het feitelijk om een bedrijf gaat, waar ook nog eens wordt verdiend met het fokken van dure postduiven. De duivenhouder ontkent dit. De Raad van State doet over zes weken uitspraak.

  65. Nu wel weer even genoeg aangetoond dat RTV Oost wel degelijk aandacht heeft voor Zwolle (alleen berichten die niet op WLZ staan). Laatste voor vanavond:

    Beiaardier speelt nummer Kamerling
    De beiaardier van de Peperbus in Zwolle speelde vrijdag op het carillon het nummer ‘Toen ik je zag’ van Antonie Kamerling.

    foto 1 van 3
    Hij deed dat als eerbetoon aan de acteur en zanger die woensdag zelf een einde aan zijn leven maakte. Beiaardier Kroeze is een cultuurdrager. Volgens hem wordt er in de stad veel gesproken over de dood van Antonie Kamerling. De muziek die hij speelt op het carillon stemt hij daarop af.

  66. Zouden we dan eindelijk weer een goede regering hebben in NL? Dit standpunt deel ik tenminste met de kanbinetsleden

    ‘Nederland wijst eisen Fifa af’

    Copyright 2010, Novum
    ‘Nederland wijst eisen Fifa af’
    (Novum) – De Nederlandse regering heeft eisen die wereldvoetbalbond Fifa stelt aan landen die het WK voetbal willen organiseren afgewezen. De eisen gingen te ver. Zo wilde de Fifa een tijdelijke opschorting van de arboregels en strafrechtelijke immuniteit voor medewerkers van de Fifa. Nederland heeft aangegeven hier niet mee akkoord te gaan, meldt NRC Handelsblad vrijdag op basis van stukken die de krant had opgevraagd.

    Door de afwijzing van de eisen wordt de kans dat Nederland het WK voetbal binnensleept kleiner. De regering is zich daarvan bewust, maar heeft desondanks besloten er niet mee akkoord te gaan omdat ze in strijd zijn met nationale en Europese wetgeving. Nederland en België zijn in de race om het evenement in 2018 of 2022 te mogen organiseren. Ook België is overigens niet akkoord gegaan met de eisen.

  67. Goeiemorgen!

    Lekker uitgeslapen vanochtend! (Iets te lang eigenlijk…)

    Vandaag met een beetje geluk weer voor het eerst in maaaaaanden tijd sporten.

    Gisteren was het helaas toch weer tegen acht uur ’s avonds dat ik thuis was van het werk. Dus dat goede voornemen om niet meer te lang te werken lijkt al snel de mist in te gaan 🙁

    Maar niet getreurd! Het is weekend en we kunnen nog veel leuke dingen gaan doen! Zoals vanavond bijvoorbeeld als de band Rio[/url] speelt in Sally o’ briens!
    En wat zie ik daar? Anne Smeets? Daar heb ik zangles van gehad! Nu moet ik zeker gaan kijken!

Reacties zijn gesloten.