Algemeen Log 186

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 187 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

331 gedachten over “Algemeen Log 186”

  1. Waarom duurde de logwisseling zo lang?

    Om iedereen een eerlijk kans op goud te geven natuurlijk, overigens heb ik het vorige log ook het laatste gerageerd! Ook weer n priessien weerd natuurlijk!

  2. Kampen/Madrid ?? Op woensdagochtend 13 oktober is een 41-jarige Kampenaar in zijn woning aangehouden voor het doen van een valse melding. De man had de 12e oktober gebeld met 112 dat er een bom zou ontploffen op het station in Madrid. Hierbij gaf hij ook adresgegevens door van een persoon in Madrid die verantwoordelijk zou zijn voor deze bom. De 41-jarige Kampenaar had woorden gehad met deze persoon en wilde dat de politie hem zou oppakken. Daarom verzon hij het verhaal van de bommelding. De Kampenaar is ingesloten.

    Misbruik van het alarmnummer 112 is strafbaar. Volwassenen kunnen een boete of zelfs gevangenisstraf krijgen. Er staat een gevangenisstraf van maximaal drie maanden op het gebruiken van het alarmnummer 112 als de noodzaak daartoe niet aanwezig is en een straf van maximaal vier jaar voor het doen van een valse (bom)melding.

  3. Joppuh, ik las de vergrendeltekst ; er was nog geen nieuw alglog, ‘k heb nog even twee andere dingen gedaan, en nog geen log.:o
    Toen maar gemeld op pollog.

    Ben benieuwd of admin kan aangeven waarom de omschakeling zo lang duurde (offutkan natuurlijk ook aan mij liggen!)

  4. 😀 Dank Voor alle Felicitaties:)

    nou het was een goede jacht door het durrep, vanochtend, denk je er rond een uur of 9.15 vroeg genoeg bij te zijn om gebak te scoren, maar al wat ik kon vinden was 3 stukjes tiramisu taart.
    Ik vrees met vreze de reactie van de jarige…:o

    hoe zal dit aflopen…

  5. ehhh, gezien haar leeftijd heeft de kleine nog Ruim 10-15 jaar de tijd iemand van het kaliber Roger Moore/ Paul Witteman te scoren… ons” deurbeleid ” is in wezen heel liberaal al vind ik een kop vol tattoos of piercings minder geslaagd.

  6. Bericht door Peter Erik de Visser, op 14 oktober 2010 om 11:46
    Nu vraagt iedereen zich natuurlijk af
    over welke weg ik het heb.

    Niet echt…

    Wanneer een antwoord meer verwarring dan duidelijkheid schept zou ik willen dat ik de vraag niet gesteld had.

  7. QM (12:27) helemaal eens…bovendien verwacht ik dat het deze eeuw in 1e instantie ook nog zo blijft gaan als wij gewend waren….waar we goed in waren en dat ons met trots vervulde:

    De man is de jager 😀

    Heftig idd

    een kop vol tattoos of piercings minder geslaagd.

    Toch altijd de mond gunnen en een bakkie mee doen.

    De deur staat altijd open….blijft een heerlijke uitnodiging!

  8. Voor de lunch nog…..het 3e citaat van de dag: 1 van Zwolse op ’t politieke…2 van Joppuh hier…..3. net van Plantje hier

    [Wanneer een antwoord meer verwarring dan duidelijkheid schept zou ik willen dat ik de vraag niet gesteld had.
    /quote]

  9. Nou Boudewijn, hoe sterk is de eenzame fietser??? :D:D:D

    Da’s nog eens een binnenkomer

    Maar liever dat nog dan het bord voor zijn kop van de zakenman…want daar word ie alleen maar slechter van!

    Nog een keer! en Nog een keer! en nog 4 keer!!!!
    =================
    Ongeevenaard: uit 1973

  10. Wilde eigenlijk de wedstrijden van Ajax en PSV erbij betrekken…
    Maar dan moeten nog 5 personen de poule aanvullen.
    De moeite waard of alleen De Tukkers?

  11. 😉 Je bedoelt vast die plaat die hoort bij

    Bericht door dick, op 14 oktober 2010 om 12:05
    Nachtportier…heb je lang moeten poseren?

    Toch lijkt ie wel trots zijn meles naar voren te duwen….zo van: skijt wat jullie er van vinden, het was allemachtig lekker….al dat (gevarieerde eten) en die hectoliters ‘sap dat wat met je doet’.

    Heeft wel wat vind ik: Bollebuiktrots

  12. Méén je niet Joppuh 😮 Heb het vaker over die facebookfoto’s gehad en dan verwijs je er ook met trots naar. Ze zijn voor iedereen zichtbaar bovendien 😮 Ook heb ik nog een berichtje op facebook gezet en een connectie aangevraagd om je de volgende keer op tijd te vragen?

    Maar ok als je ’t niet wilt: sorry.

  13. @ Observer, 13:42; staat er al een foto van jou op het onvolprezen weblogZwolle? Van mij wel, heb er ook niet om gevraagd, maar vind het wel geinig. Ben al lang blij dat niemand op een idee is gekomen………………………nee, nou moet ik er geen woord meer over zeggen 😉

  14. Connectie is prima, ik was even in bespreking op het werk, ja er wordt ook nog gewerkt, en ja, ik ben trots op de foto’s maar wil graag zelf bepalen of en waar en wanneer ze verspreid worden op het internet. Lijkt me toch niet onredelijk dacht ik.

  15. Gelukkig Joppuh. Werkbespreking: doen jullie dat ook niet op afstand?
    Ok, daar is wat voor te zeggen: waar wanneer en ook WELKE dus….want deze heb ik niet voor nixxx gekozen natuurlijk 😉
    Zeker niet onredelijk, alleen ik vond het juist zo gaaf dat je zo druk was met foto’s in de hier veel besproken beroemdste pleisterplaats van Zwollywood. Nou ja, vooral doorgaan dus; ik durf er alleen maar naar te kijken 8)

  16. @ Observer, Had je 13:42 al gelezen? Staat er al een foto van jou op het onvolprezen weblogZwolle? Van mij wel, heb er ook niet om gevraagd, maar vind het wel geinig.

    Je naam had ik wel moeten onthouden…..jij was van die grappige leugenbank tekeningetjes……uhhhhhhhhhhhh

  17. jaaaaaa Dick, ik heb je zelfs al gemaild via WLZ, dat zijn dan weer de extra mogelijkheden. Help me even onthouden dat ik de GaperT nog moet vragen waar hij was ten tijde van het nieuwe log openen! 😉

  18. 4 fotojankers en niemand komt terug op mijn mededeling dat mijn foto hier al erg lang staat. Het werd maar als vanzelfsprekend aangenomen dat ik erop stond, wilde geen spelbreker zijn. Best leuk hoor maar, nee hoeft niet van mij. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

    ik vind het hier te saai, kleurloos, alleen maar grijs van de teksten: daarom plaats ik sinds een tijdje ook veel foto’s op ’t politieke.

    Maar ok, als niemand anders daar zo overdenkt.

  19. Nee Dick, ik ben geen foto jankerd, het gaat mij alleen om het principe dat er zonder toestemming van degenen die het betreft foto’s gepubliceerd worden hier. Anders had ik ‘m zelf wel gepost of in mijn profiel gezet.

  20. Joppuh, extra gaaf vind ik dat de fotojankers niet eens een naam geven.
    Dat betekend “volledig anoniem” posten…..mag GELUKKIG maar uh: vergroot dan geen acties van anderen uit, lijkt mij.

  21. Ik post hier onder een nickname ; heb ik zo m’n redenen voor. Plaats hier ook geen foto’s van mij of anderen.

    Maar Dick heeft sinds kort geleerd hoedie een foto of afbeelding hier op het log kan plaatsen. Leuk kunstje. Maar pas op als je daar commentaar op hebt; daar kan Dick nl. niet mee omgaan; dan ben je meteen een janker.

  22. @ drrama; Gezien bovenstaande 1,5 regel lijkt het dan ook logisch dat je geen commentaar op anderen hebt zeker niet als die gewoon hun voornaam gebruiken en hier al ergens op de foto staan (zich kwetsbaar opstellen zeg maar).

    Janker vind ik wel toepasselijk ja.:D
    Och en of ik ergens niet mee om kan gaan volgens jou? Zal wel.

  23. PE…zat net ff tussen 2 zenderTs (waarvan 1 radio)

    Komt goed uit dus….Nirvana – Moist Vagina

    Wel een erg skreeuwerig nummer maar Nirvana blijft gaaf :D:D:D

  24. De stiefmoeder en vader van het verdwenen Somalische meisje Hamdi zitten vast. Ze worden verdacht van mensenhandel. De vader, een 42-jarige man uit Winterswijk, deed op 12 september aangifte van vermissing van het 14-jarige meisje Hamdi Mohamud Hassan.

    Zie ook:
    Somalisch meisje ‘geroofd’ op station Zwolle
    Ze zou -hoewel in gezelschap van moeder en broers en zussen- plotseling verdwenen zijn op het station van Zwolle, op een reis van Winterswijk naar Ter Apel. De vader deed aangifte van de verdwijning, maar reisde vervolgens gewoon door richting Ter Apel. De verklaringen die de familie afgelopen weken aflegden wekten argwaan bij de politie en worden nog onderzocht. Het is niet duidelijk waar het meisje nu is. Het is zelfs niet zeker of het meisje in kwestie Hamdi wel is, of dat het iemand anders betreft.

    De vader is op 28 september al aangehouden; de stiefmoeder op 4 oktober. De raadkamer van de rechtbank heeft woensdag gevangenhouding van de man bevolen voor een periode van 30 dagen. De vrouw zit in bewaring tot 21 oktober. Na afloop van deze periode beslist het OM of bij de raadkamer de gevangenhouding van de vrouw wordt gevorderd.

    ======

    Pff ik vind ut een ingewikkeld stuk Koko….Maar erg interessant!
    Hebben ze bij De Sensator geen journalisten die dit soort stukjes ombouwen tot een “populaire versie”? Bedoel de tijd, omdstandigheden en gelegenheid ontbreken me om dit uit te puzzlen. 🙁

  25. Westenholtenaren (en ex-exemplaren) we hebben een Thrillerschrijver voortgebracht/geïnspireerd! Zijn breur Bertus, “Kin”, was altijd een voetbalmaatje……Nog veel tebezichtigen en aan te raken (zelfs!) geweest toen hij immer met de kinderwagen ronde De Milligerplaya paradeerde.

    Erik Zandink (nu woonachtig in Hasselt) staat met een set boeken en zijn markante hoofd op bladzijde 5 van De Stadskoerier 😀

    Het boek heet “WEERZIEN”….goeie titel!!

  26. Bezuinigingen Dick, bezuinigingen.

    Maar desondanks hoop ik dat dit goed uitgezocht gaat worden en het meisje gevonden word maar ben er bang voor:'(

  27. @ Koko, vrees dat ik het helemaal met je eens ga worden:

    Maar desondanks hoop ik dat dit goed uitgezocht gaat worden en het meisje gevonden word maar ben er bang voor

    Dit gaat over mensenlevens en anderen die er over denken te moeten beslissen……kwalijk? Eerder duivels dan kwalijk!

  28. Ben op dit moment toevallig al 50 seconden aan het zoeken: hoe deed je dat ook alweer…..ergen bij profiel en/of gebruikerslijst.

    Maar we gaan door tot het gaatje Eva………we zull’n ‘m vind’n!!

  29. Bericht door Peter Erik de Visser, op 14 oktober 2010 om 11:52
    Het aroma komt je tegemoet als je het zakje open doet!

    Zakje niet open doen.:D

  30. Hmmm dit is natuurlijk geen mailverkeer…..maar Natas is ook gewoon een schat. Dus waarom zou je de waarheid niet mogen schrijven?
    We hebben toch vrijheid van meningsuiting?

  31. Assendörper je moet je geld ook niet naar de bank brengen kom het hier maar brengen is veul beter heur!!! Betaal je uit in oudijzer! :D:D:D

  32. Derk, daar heb ik wat an, die olde rotzooi :'( Geniet er liever van en geef het zoveel mogelijk uit aan de dingen waar ik van geniet.:)

  33. Bericht door Joppuh, op 14 oktober 2010 om 14:34
    Help me even onthouden dat ik de GaperT nog moet vragen waar hij was ten tijde van het nieuwe log openen!

    Ik had om 11.30 uur een afspraak bij de schoonheidsspecialiste.;)

  34. Bericht door Assendörper, op 14 oktober 2010 om 20:42
    Ik had om 11.30 uur een afspraak bij de schoonheidsspecialiste

    Moet je dick ook gezien hebben, die ging er rond 11.25 weg. 😛

    Joppuh had er volgens mij om 12.00 uur de afspraak staan.

  35. Ik had om 11.30 uur een afspraak bij de schoonheidsspecialiste.

    Ja, dan kom ie nooit op tied vör-n nij log, die specialiste éf zoooooo vólle w?rk an oe!

  36. Loesje
    W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor Sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor Garfield hier klikken.

    Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
    ++++++

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  37. Was Youri van Gelder/Intolerante Geert/Wous-Kabinet-verhalen dikke zat en ……
    heb De Dijk ingelust, Huub staat nu te zingen: “Ik heb een heel andere wereld in mijn hoooooooooooofd, 1000x mooier”.

    Kom je nog niet veul verder: Koffie dan maar.

  38. 8) Gelijk de mooiste:

    MIJN VAN STRAAT GEREDDE…ROOS
    :-*:-*:-*

    Vind “Had ik ellek ander kunnen zijn? Of ging het jou echt om mijijijijijijij?” Ook zo sterk!

    Oeps, komt bijzonder toevallig de Zwolse dame ook nog voorbij 8)
    Kon nog best een aardige dag worden :D:D:D

  39. http://www.youtube.com/watch?v=qFanCdG6UVU

    Er is een tekst gemaakt voor de tune bij FC Zwolle alle fans kunnen voor vanavond vast oefenen:

    Er zijn zoveel voetbalploegen waar iedereen van houdt.
    Maar ons Zwolle is de beste, een echte club van goud.
    Ze dragen blauw met witte kleuren, ja zie ze daar een staan.
    Op het gras gaat het gebeuren, Zwolle gaat iedereen verslaan.
    Wij staan voor voor FC Zwolle en zijn de twaalfde man.
    Ons kan niemand dollen, geen ploeg die van ons winnen kan.
    Wij zijn de ware kampioenen, ja de club van blauw en wit.
    Het zijn gouden seizoenen, als je bij FC Zwolle zit!

    Beb heeeeeeeel benieuwd of dit gaat aanslaan, vind het nog niet alles, maar misschien in een stadion.

  40. Bericht door QuestionMaster, op 15 oktober 2010 om 08:41
    Tjonge , ‘k schrijf historie mense maar wéér een afl. p&w uitgezeten…gisteren (of ik word oud)

    Het komt nog wel goed met je:)alles heeft zijn tijd nodig.;)

  41. Bij de Nederlandse traditie’s staat Sinterklaas op nummer 1.
    Ik zeg afschaffen die hap, hij neemt ieder jaar een hoop “zwarten” mee naar Nederland, en i.p.v, naar 3 weken te vertrekken willen ze hier allemaal blijven. En terug sturen naar land van herkomst. Wat is dat eigenlijk zijn het Mooren, terug naar Turkije waar Sinterklaas van daan komt. Of toch terug naar Spanje waar we over zingen. Wie het weet mag het zeggen.
    Denk dat we ze beter bij de grens kunnen tegen houden.>:(

  42. Sinterklaas is toch dat instituut dat krampachtig door school en middenstand in stand word gehouden, kijk ze nou eens leuren (NU AL) met hun pepernoten en choc letters…

    En ook het hersenspoelen met speelgoed-wat-snel-stukgaat in de ster blokken tijdens uitzendingen van zappelin is weer begonnen… het is zoooo noodruftig allemaal.Blij dat de kinderen hier nog gewoon blij zijn met lego en al die andere zooi niet hoeven.

  43. ZO is’t Ingrid! En reken erop dat het gezelligheidspeil alweer op het niveautje zit waar de man uit IJsselham net (telefonisch, neem ff waar) om vroeg 8)

  44. QM; Rutte drugsgebruiker 😮 Vertel!

    Nou ja, hij moet natuurlijk zijn vertier wel ergens vandaan halen, dus een beetje begrijpen doe ik het wel. Maar je hebt vast een interessant verhaal………..

  45. QM: P&W uitgezeten 😮 Vond JOUW Roemer heel sterk, Natuurlijk Dolf Jansen :D:D:D en die Lititia als (uitgetreden?) VVD-ster eigenlijk ook: nixxxx met Geert 😉 En ziet er goed uit…..Misschien hebben Pauw & Paul haal wel gematst en expres niet naar dat “Leger inzetten in Gouda-plan gevraagd” 😉

  46. Laten we ipv de bergen speelgoed thuis dramatisch op te hogen , sinterklaas dit jaar nou eens gebruiken om weg te geven.Heel veel kinderen in nederland krijgen nl speelgoed waar ze toch niet blij mee zijn of te oud…gewoon lekker ingepakt laten en weggeven aan degenen die er WEL iets mee kunnen… lijkt me een goed idee.

  47. @ Assie

    Morgenmiddag vrij Derk maar dat kan ik van de rente die ik van de bank ontvang niet betalen. Stelletje bandieten die banken.

    Tjonge NOU >:( Mijn zoon (niet ik: zéker niet ik!) zit bij ABN mensen (de bank die voorheen slim de steden Amsterdam & Rotterdam in hun naam dacht samen te brengen), de bank van kruipend Zalmpie……’t jochie is daar gekomen via zo’n soort Zilvervloot…….bij einddatum al veel gezeik gehad (met wel mooie dames, dat doen ze dan wel weer goed) overigens in die tijd de WVF-er van “pisvlek” daar ook nog ontmoet…….

    Nu heeft hij het geld laten staan en kreeg gister 4 euro rente of. Terwijl het iets rond de 20 oid moet zijn……..nou WIL ie alles zelf doen. Helaas in dit geval want ik was bijzonder graag dat kantoortje ff binnengestuiterd in Stadshagen >:(

    Nou ja, weet niet of ie dat doet (durft) of gaat bellen (dure 06 nummers) maar ben benieuwd met welke k…smoes ze hem afschepen.

  48. Tim: Ze zijn weer HELEMAAL geweldig…..vooral een zeer herkenbare Sigmund

    Maar wij vinden toch wel dat ie GEEN, ik herhaal GEEN blauwtje heeft gelopen…..want daar staat toch kan toch pas vanaf een minuut “ruwe investeringstijd”?

  49. Qm, ik ben toch ook wel één van diegene die sinterklaas een leuk gebeuren vind. En heb al wel vaker gezegd je kunt het zo duur maken als je zelf wil. Ik heb meer leuke herinneringen aan de gezellige sinterklaasavonden bij ons thuis. En geloof me wij hadden vroeger thuis geen cent te makke, maar wel heel veel lol.
    En zo vieren wij sinterklaas nu ook, veeeeeeeeel kado’s waar we dan een spel bij spelen, wat te eten en te drinken. En toen mijn kinderen nog geloofden kregen ze ook echt geen spelcomputer o.i.d. voor sinterklaas.

  50. ingrid, dat kan maar ik vind het too much, en kinderen begrijpen er sowieso niks van…én sint…én kerst.

    Je kunt het zo gek maken als je het zelf wilt maar ik heb het over de randverschijnselen eromheen.School en middenstand zorgen wel dat je sinterklaas MOET vieren…daar heb ik een bezwaar tegen.Plus het promoten van anders onverkoopbaar speelgoed… kinderen kunnen niet selecteren, zoals ouderen kunnen, en prikken niet door die onzin heen…

    Het is net als met beroerde collectanten aan je deur, die niet van jou accepteren ‘we geven niet’ maar dan aan je kind gaan vragen…moreel verwerpelijk.

  51. QM, weet niet wie jij aan de deur krijgt, maar daar heb ik nog nooit een probleem mee gehad. En als ze mijn kinderen (toen ze jonger waren) had ik zo de deur dicht gegooid. Dat hen ik 1x gehad met een jehova getuige die toeb ook mijn jongste begin aan te spreken, over wat hij er van vond dat ik hem niet de verlossing bracht. Toen heb ik gewoon gezegd, wij zijn uitgepraat, tot ziens.

    Wat je er ook van vind QM sinterklaas, ik blijf het een geweldige tijd vinden. Die tenzij je kinderen er slapeloze nachten van heeft. Ik heel leuk vind. En de kerstman die komt gewoon voor de kinderen in andere landen waar sinterklaas niet komt.

  52. ingrid…later bleek het de buurvrouw van een paar huizen verderop te zijn, die collecteerde.Het lijkt me toch duidelijk dat als je zegt ‘we geven niks’ dat een collectant dan kan doorlopen…maar blijven staan en kinderen geld vragen is wat mij betreft not done…

    En met die hele sinterklaas is het net zo, de kinderen aanspreken om de portemonnee van de ouders te plunderen…nu de kinderen oud genoeg zijn wijs ik ze hierop…hoe er NU al geschooid word mbv media en school…alleen de een trapt erin, de ander niet.

  53. Het leven is mooi het is weer vrijdag…..en je fietst het weekend in…hmmmm….alles voelt als een nieuw begin :D:D:D

    En je weet ….. te lang heb je niet gevoeld; wie je altijd was.

    Nu op Radio 2…..

  54. öë ?

    Wicher, eerst op je toetsenbord shift indrukken. Deze ingedrukt houden terwijl je drukt op de aanhalingsteken ” Laat dan de shift los en druk daarna geijk op de o, e of a etc etc Verder ertussen in niets indrukken.

  55. Over onromantisch gesproken! Het is tegenwoordig ook mogenlijk in de mc donalds te trouwen…

    zul je net zien dat er een kinderfeestje aan de gang is, een mooier inkijkje als wat je later te wachten staat, bestaat niet:P:P:P

  56. John Bijsterbosch uit ‘Attem net bij Tijd voor 2….

    Da’s toch niet Kapper John (Bijsterbosch) uit Stadshagen? Dacht dat hij uit ’t Paddendurp kwam.

    Maar goed “The Look” geweldige weekend-instuiterschijf 😉

  57. En de kerstman die komt gewoon voor de kinderen in andere landen waar sinterklaas niet komt.

    De kerstman kwam ook voor kinderen waar sinterklaas ook voor komt;)

  58. Zo de tandarts weer “overleeft” 1 gaatje en 1 vulling vervangen op eigen verzoek. Voor het eerst vroeg ie of ik eigenlijk geen verdoving wilde, hij zag in zijn admin dat ik die bij het vullen eigelijk nog nooit had gehad. Gaf aan dat ik de spuiten nog erger vond dan de behandeling zelf.Dus liever niet.

    Hoe is het eigenlijk met jou gegaan bij de tandarts dick?

  59. Bij ons thuis was er meestal 1 van de buurmannen sinterklaas, en 1 van de oudere kindern uit de buurt die bij velen deze rollen vervulde.
    De pakken werden altijd wel via via geregeld. Het leukste was de x dat mijn jongste broertje zij, he sinterklaas heeft dezelfde schoenen als papa.

    En de kerstman dat is iets wat pas later is komen overwaaien. En toen mijn kinderen nog in sinterklaas geloofden, werd er bij ons thuis niet aan kado’s onder de kerstboom gedaan. En wat er bij anderen thuis gebeurde, ja daar zit ik niet zo mee.

  60. 😀 boren zonder verdoving Ingrid. Nee, dat vragen ze bij ons ook niet meer: bikkel!

    Hoe heet deze plaat ook alweer? “stuck in the middle with you?”

    😮

  61. Ingrid mijn tandarts verhaal is tragisch en komisch tegelijk: sinds vorige week 3x geweest! Donderdag voor Jan l*l….ze had gebeld om te zeggen dat Dick er niet was (ziek volgens mij) maar ze kon ons niet bereiken…..ondertussen was ik al weggespoten want ik was erg laat.

    Verdeurie: weg over de Mastenbroekerbrug stond al kats vast….en S.hagen heeft maar 2 uitvalswegen….via die ander (oh nee 3 uitvalswegen maar ik ging via de officieuze natuurlijk) kwam ik een kleine 10 minuten te laat om te horen dus……………da’k weer kon gaan. Afspraak voor dinsdag gemaakt.

    Maar ut gekke? vorige week vrijdag t/m zondag enorm veel pijn gehad die alleen met paracetamol weg wilde…….daarna geen last meer 😮

  62. Nee, dat klopt Dich, weet dat ik er een x in het weekend ben geweest.
    En ook een behandeling kreeg, heb moeten pratien als brugman, omdat ik geen verdoving wilde. Ben niet bang voor spuiten in het algemeen. Maar in de mond, heb gelijk het gevoel dat ik stik, en dan die smaak, moet gewoon van kokhalsen.

  63. En nu dan Dick, zal toch maar gaan, de pijn komt vast weer terug wanneer, je het totaal niet uitkomt.

    Nu ff naar de kapper later……….

  64. Ga ook, want hij heeft woensdag een close-up foto gemaakt en vorige week vrijdag na 3 pogingen in die andere toko een overzichtsfoto….De kies zal er toch uit moeten en de zenuw ligt er nog. Heb Dick woensdag alleen gezegd dat het wel een keer mooi geweest is met al die tandarts kosten…misschien kiezen we voor een inplantaat of het (ver uit het zicht ;)) gat niet op te vullen. Maar ja, zo sta ik eigenlijk niet in ’t leven: gaten moeten opgevuld worden. Hoop trouwens wel dat de assistente van woensdag er weer is: heerlijke inwegdroomogen!

  65. Geachte bezoekers,

    De redactie wil graag aandacht voor off-topic berichtgeving.

    Herhaaldelijk worden door een aantal personen bij (serieuze-) onderwerpen vragen aan een andere bezoeker gesteld die niet van toepassing zijn op het nieuwsbericht.
    Naast dat de discussie dan een geheel andere wending kan nemen en off-topic wordt, toon je daarmee ook geen respect naar de degenen die wel op de inhoud van het bericht in willen gaan.

    De redactie is de laatste dagen teveel bezig met het editten van reacties die off-topic zijn, om daarmee een zuivere discussie gaande te houden.

    Graag aandacht hiervoor!

    Wie de schoen past….

    Redactie Weblog Zwolle

    ===============

    Het moet maar eens gezegd worden, en hij is er een paar keer voor gewaarschuwd inmiddels, dat Dick dagelijks het ‘spoor bijster’ is. Vandaag bij de artikelen ‘Somalisch meisje’ en ‘Vrouwenhuis’.
    Maar Dick is niet de enige!

    We willen niet naar een situatie dat elke reactie door de redactie gecontroleerd gaat worden. Jullie toch ook niet??

  66. Nee, het lijkt me geen wenselijke zaak dat de redactie iedere reactie moet controleren alvorens deze gepost kan worden!

    Wel moet ik zeggen, dat een simpel “On topic aub!” mij persoonlijk genoeg op de vingers tikt. Ik voel me dan even betrapt en probeer dan ook weer on topic te blijven.
    Laten we allemaal ons best doen ons daar aan te houden!

  67. beste admin en mede WLZ-bezoekers

    Aktie van admin is begrijpelijk ECHTER had men moeten volstaan met de slotzin:

    Graag aandacht hiervoor!

    Wie de schoen past….

    Redactie Weblog Zwolle

    Echter door specifiek 1 persoon als voorbeeld te stellen is in mijn eigen ogen de “admin van WLZ” een grens overgegaan wat absoluut niet noodzakelijk was om de boodschap over te brengen.

    mijn mening en daar moet u het maar mee doen

  68. Ik heb eerlijk gezegd ook wel eens iets over Dick gemeld. Hij kan echt discussies verknallen. Als de Admins melden dat hij meerdere keren gewaarschuwd is, dan houdt het voor hun ook eens op. Kennelijk geeft Dick geen gehoor aan de attenties en staat ONS forum op het spel. Moet Dick dan maar doorgaan en ons forum beperken? Dacht het niet!

  69. Ik ben het er mee eens, dat Dick soms te direct is in zijn mening. Maar, dan neem je als Admin Dick apart en geef je hem een logverbod van een paar dagen of weken, of zo.
    Ik vind het heel vervelend, om iemand zo aan een schandpaal te nagelen… das wel heel erg middeleeuws…
    Zoiets handel je onderling af.

  70. Een ban van een paar dagen Eva? Zal hem dat leren? Het lijkt me beter dat WIJ hem wat beter gaan coachen of terugfluiten. WE laten het ook allemaal maar gebeuren h??!

  71. Weet niet of hetgene nu hier gebeurt altijd willens en wetens is. En hoewel Dick wel eens de neiging heeft om af te dwalen, gebeurt mij dat ook wel eens. Doordat je reageert op wat een ander zegt. En zo dwaal je helaas wel eens af. Vindt het jammer dat het zo moet en ben het met MarKel en Eva eens over de manier waarop het nu gebeurt.

    En mocht het voor de admin een reden zijn om een ban te geven vind ik dat jammer. Een waarschuwing via de mail lijkt mij dan meer op zijn plaats. Maar misschien is dit al eens gebeurt, omdat dit niet de eerste vermlding is maar er zijn nog nooit namen bij gezet.

  72. Ingrid, ik heb de melding zeker 3 keer voorbij zien komen op WLZ. Maar inderdaad geen namen erbij. Als Dick zich daar dan niet aan houdt, zijn eigen weg gaat en ook nog een van de Admin. persoonlijk gewaarschuwd wordt, dan houdt het eens op.

  73. Het lijkt me beter dat WIJ hem wat beter gaan coachen of terugfluiten. WE laten het ook allemaal maar gebeuren h??!

    krijg bij deze uitspraak het beeld van Johan Cruijf op mijn netvlies die een of andere wijze uitspraak doet zonder ooit zelf zelf het speelveld te betreden. Met andere woorden: wijsheid vanaf de zijlijn.

  74. @ Marcello, ik heb moeite met het noemen van namen. Ze hebben Dick’s mailadres vast wel. Dus ik wil graag weten of ze hem eerst persoonlijk gewaarschuwd hebben.
    En ook ik ben niet roomser dan de paus en ben wel eens de fout in gegaan. Vast minder vaak dan Dick want ik ben ook minder op het log te vinden dan Dick.

  75. Of iemand nou 100x gewaarschuwd is, of nog maar 1x…
    Daar gaat het niet om.
    Dat ga je niet als admin openbaar uitvechten.
    Wij hebben niets met die informatie te maken, maar worden er nu dus toch in betrokken. Dat hoort niet!

  76. Wat een kakweer, hé…

    En misschien IS dick al wel direct benaderd, maar antwoordt hij niet? Dat weten wij niet. We hebben wel onze ideeën, maar we weten het ook niet. It’s up to the admins. Keep up the good work.

  77. Eva, zouden we Dick niet constructief een handje kunnen helpen, zodat ons forum voor iedereen overzichtelijk en vrij toegankelijk blijft? Dan is iedereen blij 😀
    Respect voor Derk.

  78. Bericht door ingrid, op 15 oktober 2010 om 19:33
    Dus ik wil graag weten of ze hem eerst persoonlijk gewaarschuwd hebben.

    Naar wat ik begrepen heb is hij inderdaad wel verschillende keren gewaarschuwd.

    Ik vind dat er met name wat te zeggen valt voor “elkaar aanspreken op off topic gaan”. Ik heb hier en daar wel eens voorgesteld om iets verder in het algemene log te bespreken. Dick (zo mag hij ook wel met naam genoemd worden) reageert daar goed op en gaat dan ook “mee” naar het algemene log. Hij heeft dat zelf ook regelmatig voorgesteld.

    Aan de andere kant kan (of misschien zelfs moet) gezegd worden, dat Dick wel bijzonder uitblinkt in off topic reageren. Het gaat dan niet om een gesprek dat langzaam maar zeker off topic meandert, maar het gaat in één klap helemaal ergens anders over. Ik denk dat voortkomt uit enthousiasme en impulsiviteit.

    Laten we er gewoon met zijn allen op letten. En ook bij iedereen en niet alleen bij Dick. Ik ben ook regelmatig op de vingers getikt en dat zal ook echt nog wel eens vaker gebeuren!

  79. @tim: ja eens met je standpunt: its up to the admins maar om er dan maar een publieke vertoning van te maken …….. ?

    optie 2: insmeren met pek en veren en dan op een bolderkar door de binnenstad laten rijden

    overdenking: heiligt het doel de middelen in dit geval ?

  80. 1 Dick heeft over alles een mening en geeft over bijna alles z’n mening. Das af en toe best irritant. Ik vrees dat hij nooit gaat leren dat-ie af en toe z’n kop moet houden. Maar so what: dan scroll ik wel even door. Hij brengt ook discussies op gang. Das mooi.
    2 Hij is vaker positief dan negatief. Doet nooit aan groepsbelediging, aanzetten tot haat of discriminatie. Ook scheldt hij niet, gebruikt geen schuttingtaal. Dus laat hem lekker doortypen joh! Admin mag ook doorscrollen.
    3 Als hij off topic reageert, plaats er een rijtje

    >:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(onder

  81. Hmmm een stad als Zwolle is niet veel anders dan zo’n klein dorp als hier. Hier praten ze ook altijd over iemand die er niet is en als ik ergens een hekel aan heb is dat het wel.

  82. Yup. Als je het niet accepteert van de admins: You Are Free To Go (niet direct op de man bedoeld)

    maar daarmee is de methode wat mij betreft nog steeds zeer discutabel, ongeacht of ik het nu eens/oneens bent met de admins

  83. @MaRkel heb je ook gelijk in maar ze verwijzen ook naar anderen.
    Denk dat de ADMIN het vandaag even een beetje zat was, ach iedereen heeft wel eens zijn slechte dag. 😉

  84. @derk:

    admin is een functie en geen persoon
    een persoon ‘kan wel eens een slechte dag hebben’
    een functie niet

    beter was geweest om dan te reageren vanuit een persoonlijk account en niet als admin.

    maargoed ik ben er wel klaar mee 🙂

  85. Ik twijfel… wat zal ik eens doen…. Roséetje of Duveltje????
    Of Cola Amaretto???

    IKKANNIETKIEZEN!!!!

    Krijg een Pierre Kartner gevoel….

  86. Bericht door Eva, op 15 oktober 2010 om 20:36
    Ik twijfel… wat zal ik eens doen…. Roséetje of Duveltje????
    Of Cola Amaretto???

    Neem maar een duveltje 😀

  87. Het moet maar eens gezegd worden, en hij is er een paar keer voor gewaarschuwd inmiddels, dat Dick dagelijks het ‘spoor bijster’ is. Vandaag bij de artikelen ‘Somalisch meisje’ en ‘Vrouwenhuis’.
    Maar Dick is niet de enige!

    We willen niet naar een situatie dat elke reactie door de redactie gecontroleerd gaat worden. Jullie toch ook niet??

    Uit bovenstaande berichtgeving blijkt wel dat de redactie niet over één nacht ijs is gegaan. Snap heel goed dat ze geen zin hebben om elke reactie te controleren op on/off topic. Het is aan ons om daar in het vervolg zorgvuldiger mee om te gaan.

    Als de naam Dick niet was genoemd dan hadden de vaste bezoekers volgens mij ook wel begrepen om wie het ging. Begrijp ook niet goed waarom hij op alles en iedereen reageert maar dat zal het aard van het beestje wel zijn. Heel vaak stelt hij vragen aan iemand die op een nieuwsbericht heeft gereageerd en ik kan me voorstellen dat niet iedereen zin heeft om daarop in te gaan. Daarom haken er nogal eens mensen af denk ik.

    Ik lig regelmatig met hem in de clinch op het politieke log maar dat vind ik niet erg want ik slaap er wel lekker op. Stoor me wel aan dat dagelijkse knip-en plakwerk om zoveel mogelijk reclame te maken voor de PvdA en de huidige regeringspartijen zoveel mogelijk in de zeik te zetten. Ik heb hem gisteravond even gesproken en heb hem ook uitgelegd waarom ik daarop reageer. Ben helemaal niet voor verboden maar het is misschien een optie om alleen een linkje toe te staan in plaats van die lange lappen tekst.

    Ben absoluut niet alleen maar negatief over hem want ik vind wel dat hij op het Algemene Log een toegevoegde waarde heeft. Op het Algemene Log vind ik hem gezellig en houdt hij de boel draaiende.

  88. Assendorper.

    Meende onlangs nog op politiek log hetzelfde bericht van de admin gelezen te hebben,en die was niet voor Dick bestemd toch?

    Ook hier geld wie de schoen past.

  89. Bericht door Eva, op 15 oktober 2010 om 21:49
    Das bier wat aan mij gewaagd is…. een grotere houdbaarheidsdatum

    Oh zijn die blikjes nog nooit opgehaald?

  90. In het pré-moeder- tijdperk dronk ik mijn beste vriend nog onder tafel… dat zegt behoorlijk wat, want hij is een veeldrinker….
    Nu zou ik dat echt niet meer kunnen…

  91. Die blikjes staan nog steeds in de kast… Minus 2, trouwens… want die zijn een klein poosje terug soldaat gemaakt…

    Maar ik vind een duveltje gewoon lekkerder…

  92. Eva toch Foeiiiiiii. Als je wilt beesten moet je nu hier zijn het is de biestemeakrte ofzo iedereen gek, maar hier wel een draaimolen en botsauto’s voor die kleine. ’s avonds bordje helemaal op en een streep Leuk hoor!

  93. echte training 3md geleden begonnen. Een jaar geleden met hardlopen begonnen. In de training denk +-10x een halve M of meer, alleen hier in Zwolle een echte Halve M gelopen. Maar ja een halve vond ik zo half;D

  94. Bericht door bantega, op 15 oktober 2010 om 22:04
    echte training 3md geleden begonnen. Een jaar geleden met hardlopen begonnen. In de training denk +-10x een halve M of meer, alleen hier in Zwolle een echte Halve M gelopen. Maar ja een halve vond ik zo half

    Hoor graag hoe die verlopen is evt met foto’s. Petje af hoor!

  95. Bericht door Eva, op 15 oktober 2010 om 22:04
    Derk!
    Joh!
    Waar????????

    Genemuiden. Dinsdag is er van alles braderie, kermis ect ect. En voorfeesten doen de bewoners hier alvast. Maar die kleine vind de kermis helemaal te gek. 200 meter lopen alleen je komt wel langs een cafe :D:D:D

  96. Bericht door Eva, op 15 oktober 2010 om 22:14
    Heeft Genemuiden maar 1 café???
    Niet meer?

    Nu nog maar 2 Eva. Zwartewater hotel is verkocht helaas. Maar het stikt hier van de keten enzo

  97. Van die illegale bierhonken met illegaal gebrouwen sterke drank….
    Mijn god… ik hoop toch dat we ons meissie daar bij kunnen weghouden….

  98. Was laatst bij het programma Fans een sneue vent, fan van Jannes, met ook zo’n keet in de tuin, vol drank, maar alleen hij en zijn vrouw maakten er gebruik van. Verder kwam er eigenlijk nooit iemand…

  99. Ik wou net zeggen: IK MIS JOPPUH!!!!

    Dit artikel is vergrendeld: u kunt hier geen reacties (meer) plaatsen.

    Maar daar issie gelukkig toch nog!!!!

  100. mwoah, ik haalde haar ieder weekend op en bracht haar ’s zondags weer naar moeders. Maar nu ze groot is en haar leventje daar leidt komt ze niet meer naar dr ouwe pa in Zwolle, dussss als het me te lang duurt dan ga ik daarheen en doen we wat leuks.

  101. @ Eva, hou had je had dan willen doen. Het kind de ene week in Zwolle en dan weer een week in Amsterdam.

    En een keet niets mis mee. Mijn jongste komt er ook wel. Lust geen bier. Geen frisdrank met prik. En hij heeft er niet minder lol om.

  102. Ik heb een aantal bekende vrienden, waarvan de mannen de kinderen 1 weekend om de 2 weken krijgen… Omdat, volgens hen, dit beter is voor de kinderen, om ook weekenden te hebben in “dagelijkse” omgeving…

  103. Denk dat het voor kinderen inderdaad erg vervelend is wanneer je geen enkel weekend in je eigen omgeving bent. Zeker voor het sporten, sociale contacten zoals feestjes e.d.

Reacties zijn gesloten.