Sfeergroep FC Zwolle blij met middencirkeldoek

Zwolle – De sfeergroep van FC Zwolle, FCZ Tifosi, heeft met Zilveren Kruis Achmea een nieuwe partner binnen weten te halen. Gedurende een periode van drie jaar ondersteunt de zorgverzekeraar het nieuwe project van FCZ Tifosi: een middencirkeldoek. Een bekend fenomeen uit de Champions League, maar voor de Jupiler League een uniek gebeuren.

fc_tifosie_4363_470.jpg

Het doek heeft de grootte van de middencirkel en daarmee een diameter van maar liefst 18,5 meter. Op het middencirkeldoek staan de logo’s van PEC Zwolle, PEC Zwolle `82, FC Zwolle, FCZ Tifosi en Zilveren Kruis Achmea. Daarnaast worden de website  van FCZ Tifosi groot weergegeven. Het middencirkeldoek zal voorafgaand aan alle thuiswedstrijden van FC Zwolle gebruikt worden. De dragers van het doek bestaan uit C-junioren van voetbalverenigingen uit de regio. De sfeergroep is erg blij met de sponsoring. De zorgverzekeraar wil met de ondersteuning van deze sfeeractie van FCZ Tifosi meer bekendheid geven aan het merk Zilveren Kruis Achmea. Verder wil de nieuwe sponsor naast het ondersteunen van de maatschappelijke projecten van FC Zwolle ook FCZ Tifosi steunen in haar activiteiten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “Sfeergroep FC Zwolle blij met middencirkeldoek”

  1. FCZ Tifosi, goed bezig! JUllie moeten het tenslotte van sponsoren hebben! De positieve sfeeractie’s doen het meestal prima. Ga lekker door zo…!

  2. Geweldig initatief Tifosie !!!
    En dat Achmeade boel sponsort is geweldig.

    Ben iedere thuiswedstrijd bij FC Zwolle, en dit gaat inderdaad nog meer sfeer geven.
    Ga zo door !!!

    E̩n vraag heb ik wel: Waarom collecteerden jullie niet bij de wedstrijd FC Zwolle РFC Twente? Was het niet wat geweest om bij elke ingang iemand neer te zetten met een collectebus oid?

    Morgen mooi avondje tegen Fortuna. Heb er zin in.

  3. mooi doek!

    @ John, als je over reclame valt (waar ik het ook niet altijd makkelijk mee heb, maar ik begrijp het helaas ook wel) moet die betonnen bak zien op de achtergrond;)
    Dan knalt wat mij betreft het doek er mooi uit!!!

  4. Natuurlijk! Het doek fleurt de boel mooi op. Van mij mogen er nog wel twee doeken bij of voor de wedstrijd nog meer mensen met vlaggen op het veld! Maar als ik zie dat de sponsoren nog pontificaler en vaker op het doek staan als onze clublogo’s dan vind ik dat jammer.

  5. Tribunes uitbreiden naar het maaiveld dan zijn die lelijke grijze randen ook weg. Hier hogere prijzen voor vragen. Reclame boarding ervoor. Net zo als bij de Graafschap. Klim je erovereen stadionverbod voor het leven en gigaboete.

  6. @Yoz, in het oude stadion stonden er ook practisch geen hekken meer daar klom ook niemand overheen, op de laatste wedstrijd na dan..

  7. Ik kreeg wel het gevoel dat het doek wat zwaar was voor de kereltjes… Sommige waren als een dolle aan het wapperen, maar echt van de grond komen wilde dat ding niet. 😉

Reacties zijn gesloten.