Algemeen Log 207

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 208 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

325 gedachten over “Algemeen Log 207”

  1. Je wilt niet weten hoeveel moeite het me heeft gekost om in ieder geval in dezelfde tijd te finishen.>:(>:(
    Maar Eva, ja-tja en Joppuh, van harte gefeliciteerd!:D

  2. Er ging hier van alles mis. Eerst werd mijn IP geweigerd omdat ik binnen 1 seconde 2 reacties had gegeven. Op mijn smeekbeden werd niet snel genoeg gereageerd. Toen was mijn werkaccount vergrendeld omdat ik driemaal verkeerde wachtwoord had ingetoetst. Toen bleek mijn PDA leeg, opnieuw opstarten en helpdesk bellen. Ten slotte was de site vreselijk traag.
    Ik wil maar zeggen: wat moeite betreft heb ik dik gewonnen.;)

  3. Misschien nog een wijsneuzerige opmerking zodat jullie mij allemaal herkennen als de enige echte Dame.
    En anders telt Derk alleen maar punt voor Assie. Die heeft het harder nodig dan ik.;)

  4. Ik ga het weer even proberen als mijn eigen herkenbare ik. Als jullie me niet meer zien of horen, dan weet je dat mijn ban langer duurt.

  5. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Eva met dr 10e medaille! 😀 😀 😀
    En natuurlijk Dame, Jopuh, ja-tsja en virtuele Assie met hun scores.

    Eregalerij:

    met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

    met 3: JanD, Verdieping, marieke de tweede en Plantje

    met 5: Dame

    met 6: Gezellig, Appie,Wim en bernard

    met 8: ingrid

    met 10: Koko hattem, ja-tja en Eva

    met 11: Natascha

    met 12: Tim

    met 13: drama

    met 20: Derk

    met 21; Assendörper

    met 22: Joppuh

    :D:D:D

  6. Ingezonden:

    Hallo,

    Wij zijn met onze (Zwolsche) band Soulstar een actie begonnen voor Serious Request om geld op te halen. Als mensen via onze actiepagina doneren maken wij kans om demo vd dag te worden en komt onze muziek op VPRO’s Luisterpaal. Kortom: win win voor 3FM en voor ons. Gaat behoorlijk goed maar misschien willen meer Zwollenaren onze actie steunen?

    Hier te bekijken: http://3fm.komzelfinactie.nl/demo/myheart

    Groet,
    Iwan Blokzijl
    http://www.soulstar.nl

  7. Ik had ook iets meer uithoudingsvermogen moeten hebben: om 16:48 heeft Admin mij gedeblokkeerd en om 16:55 kwam het nieuwe log erop.
    De (onverhoopte) volgende keer zal ik niet meer slim proberen te zijn, maar gewoon vertrouwen op de goede afloop.:)

  8. Ik heb er zoveel Dame, zal ze binnenkort een op fileshare zetten of naar photobucket en je de link geven kunnen jij en iedereen ze gebruiken.

  9. Joppuh, ik verdenk jou van samenzwering met Wensink naar mij toe. Zit net met peter R. de Vries aan de lijn we gaan het uitzoeken tot de bodem! 8)

  10. @Derk 17.32 Was inderdaad beter geweest. Moet wel zeggen dat ik vandaag erg veel complimenten gehad heb over het eten (meestal vinden ze het wel lekker maar zeggen ze niks) en dat is ook wat waard!

  11. Goh, sommige mensen zijn ook licht ontvlambaar. Mijn zoon en vriend gooiden een sneeuwbal tegen iemand’s raam. De man kwam naar buiten en zei dat hij ‘m “de kop eraf zou trapp’n” en “de volgende keer doodmaken”.
    Niet normaal zo’n type. >:(

  12. Euh dame er is al op mensen geschoten vanwege een sneeuwbal. Mishandelingen ook lees ik, erg he. Samen maken wij de maatschappij.

    Heb het hier ook wel gehad hoor van de week dat er een groepje in de buurt rond liep en tegen de ramen ging gooien, lekker laten gaan deed ik ook vroeger.

    @Appie dan hadden ze toch wel in de gaten dat je met iets héél belangrijks bezig was 😉

  13. Ik heb mijn zoon wel geadviseerd dat niet meer te doen. Niet gooien op auto’s, mensen (behalve de vriendjes) en ruiten. Er zijn idd steeds meer heethoofden die om niets ontploffen en tot de meest vreselijke dingen in staat zijn. Zo wil de kerst niet beginnen; vrede op aarde. 🙁

  14. Ach weet je zo’n man die zo reageert die heeft het nakijken, vriendjes vertellen het verder en ja juist hij gaat op de korrel. Ik snap zulke lui niet hoor oke als het ijsballen waren maar een sneeuwbal?

  15. Joppuh, ik verdenk jou van samenzwering met Wensink naar mij toe. Zit net met peter R. de Vries aan de lijn we gaan het uitzoeken tot de bodem!

    Oei oei oei, kan ik dit nog goed maken Derk?

  16. Als ik vroeger naar huis liep, dan kwamen mijn vriendin en ik langs een huis met een metalen tuinhekje. Even klepperen bij nummero tien was onze favoriete bezigheid. Die mensen stonden vaak al op de loer en kwamen dan ook scheldend naar buiten. Dat was de voornamaste aantrekkingskracht van het klepperen. We hielden pas op toen ze de identiteit van mijn vriendin hadden achterhaald (“we kennen je wel, je bent er ene van dieje” en ze dreigden haar vader te waarschuwen. Dat was voldoende schrik voor ons.

  17. Verdraaid Natascha daar had ik nog niet bij stil gestaan 😮
    Ik ben nu in ieder geval gewaarschuwd.:)
    En Derk; de knorrende magen van pubers gaan voor een “spelletje”, daar zijn ze heel duidelijk in 🙁

  18. Bericht door Koko Hattem, op 23 december 2010 om 19:22
    eNNN wEEEEE gggaaaaann nog niEEEE nnnnnnnnnnnnnnnaaaaaar huuiiSSS no g laNggee niee nOOgg gg lannnn GGGeeee nie

    Maar goed dat er geen .Attemer kruidenbitter bij zat die wijn doet al veel. lekkere worst er ook bij?

  19. Weet je wat altijd leuk was toen ik 16 was, bij het cafe de auto’s op blokken zetten van wie je wist dat die goed dronken naar huis probeerde te rijden. Toen moest je nog blazen in zo’n cristallenbuisje bij de politie.

    Prachtig om dan te zien dat diegene instapte dan een hoop gas gaf maar niet weg kwam.

  20. Zo ben ik even aan het borrelen met collega’s, zie ik dat er een behoorlijke spurt is ingezet om het nieuwe log te openen. Gefeliciteerd allemaal.

  21. Rijkswaterstaat heeft drie regionale wegen afgesloten vanwege stuifsneeuw. Het zijn de N35 tussen Raalte en Heino, de N36 tussen Westerhaar en Mariënberg en de N701 tussen Almeerderzand en Lelystad-haven.

    Ook in Noord-Brabant en Limburg heeft het verkeer veel hinder van de sneeuw. De politie in Zuid-Limburg heeft laten weten dat er alleen bij noodgevallen wordt uitgerukt. Enkele politiewagens waren in de sneeuw vastgelopen.

    In tunnels in Noord-Holland en bij de Noordtunnel in de A15 gelden verlaagde maximumsnelheden. Dat heeft te maken met smeltend ijs dat van de tunnels valt.

  22. Jammer Marcello, vind galgje leuk. Maar de jongste kwam rond die tijd net thuis van de film. En dan moet er even nagekletst worden.
    Nu nog even de laatste boodschappen ophalen. En dan ben ik er klaar voor.Lijkt me koud buiten.

    Goedemorgen allemaal trouwens.
    @ Koko al weer boven je theewater:)

  23. When I was young
    I never needed anyone (…)

    Op de volgende keer dan maar, Derk

    And love was just for fun…… Eric Carmen uit “All by myself”

    Vraag ut dan aan Joppuh!!!

  24. Bij Koko vergeleken was ik nog behoorlijk braaf, Joppuh. Biecht jij eens een jeugdzonde op.

    Maar Dame toch, ik was een braaf kereltje, alleen een beetje balsutrig soms, en cynisch. Oke dan: Ik zie een keer tegen een vrouw die ik niet mocht: “als jij later kinderen krijgt, zjin het allemaal meisjes”
    Uiteraard vroeg ze waarom dan wel?
    Zei ik “omdat geen gozerT het 9 maanden bij jou uithoudt”;)

  25. @jeugdzonde Joppuh
    Wel goed van je dat je het – met kennelijk knagend geweten – nog onthouden hebt… En is je voorspelling uitgekomen of zijn jullie inmiddels al weer 40 jaar gelukkig getrouwd?:)

  26. We hebben inderdaad een dochter van 19 jaar maar zijn zelf al weer 15 jaar uit elkaar.

    Ook leuk: voreger vroeg ik “vind je mij knap als ik mijn bril af zet?” “ja hoor”. “Ik vind jou ook knap als ik mijn bril heb afgezet!”;)

  27. Of deze Joppuh: “Jouw ogen doen me denken aan de Middellandse Zee”.
    “Echt, zo mooi, diep en blauw”.
    “Nee, zo waterig” of “Nee ik word er misselijk van”.

    Dit soort grappen zijn overigens niet de beste manier om een stabiele relatie te beginnen, maar dat heb je zelf wel gemerkt.:)

  28. Jaren geleden was dat mijn laatste schaatstocht, die Weerribbentocht. Ik als enigste nog op houtjes van Nooitgedacht. Halverwege veel klunen; vielen er wat schroeven uit…. ; dat werd dus klunen zonder schaatsen, oftewel ijswandelen.

  29. Maar Joppuh, het was dus wel raak geschoten dat je aan dat meisje bent blijven hangen (‘was sich liebt, dass neckt sich’) al is het dan geen 40 jaar geworden. Heeft je iig wel een mooie dochter opgeleverd.

  30. Ik had vroeger ook van die stomme houtjes, die nooit goed bleven zitten. Ik heb dan ook nooit goed leren schaatsen en ben nu te schijterig, stijf en verwend om me in de kou te begeven.

  31. Tis, inderdaad koud buiten, althans de wind die maakt het koud. Net nog even een paar boodschappen gedaan. Vond het wel mee vallen met de drukte. Misschien komt dat vanmiddag nog?

  32. Maar een mooie dochter heb ik zeker! Ik ben ook apetrots op haar, en we gaan ieder jaar samen skiën, zonder verdere aanhang dr bij, ja nu heeft ze een vriend en die mag ook mee, want door de ballotagecommissie (ik) heengekomen.

  33. Ingrid, ik denk dat de meesten het spul al in huis hebben. Ik ga vandaag alleen voor de niet-etenswaren naar stad. Ik heb een leuk cadeau voor mijzelf gezien in de Wereldwinkel.

  34. omdat dat op de dochter slaat die k heb van mijn ex, maar niet van de vrouw in kwestie waar ik deze grap mee uit heb gehaald Dame!

    antwoordt je m/z antwoord je, overigens!

  35. Leuk zo’n skitraditie, goed voor de vader-dochterband. Het lijkt me als gescheiden ouder (als je tenminste een weekendvader was) niet makkelijk.

  36. Ja Joppuh, ik had al op verzenden gestuurd en toen zag ik mijn foutje. Maar ach het wemelt hier van de type- en taalfoutjes, dus die ene kan er wel bij.

  37. Ja, ik was een weekend vader, maar dan wel ieder weekend, toen ze nog klein en afhankelijk was. Vanaf haar 8e gingen we ieder jaar met zijn tweetjes skiën, was idd heel goed en het contact is altijd heel goed geweest.

  38. Daar mag je jezelf gelukkig om prijzen. Ik ken vaders die hun kinderen niet meer zien: boze ex en boze kinderen. Dat is vreselijk triest om te zien. Die kinderen weten nog niet beter, maar zo’n ex zou zich toch over de eigen rancune heen moeten kunnen zetten, alleen al in het belang van de kinderen.

  39. Ja Assendorperstraat, vlak bij het klooster naast de supermarkt. Ze hebben hele mooie originele dingen die ook niet duur zijn. Ik zag een mooi blauw egeltje waar de cocktailprikkers in kunt doen.
    Moet je echt eens gaan snuffelen, Ingrid. Ze hebben servies en mooie kraamcadeautjes (slingers met stoffen dieren eraan). Ik zag er laatst een heel bijzondere kerststal van blik, echt apart. Ik heb er al een, dus vind het overdreven om er nog een te kopen, helaas.

  40. Moet je ook doen Joppuh ik heb 2 kinderen uit een vorige relatie en ben door gegaan met vechten tot het gerechtshof in Leeuwarden, heb een bevel liggen om om de twee weken mijn kinderen hier te hebben maar madam is er dan gewoon niet. om nu met een deurwaarder en politie die kinderen op te halen lijkt mij ook niet zo’n sterk plan. Ze komen vanzelf als ze ouder zijn. Mijn ex schoonvader spreek ik nog regelmatig en die praat vaak met de kids over papa 😉

    Proost

  41. Schandalig Derk. Ik vind dat hier veel harder tegen opgetreden moet worden. Je kunt het van de moeders kindermishandeling noemen. Ze ontneemt je kinderen om een band met je op te bouwen en iedereen weet hoe belangrijk dat voor kinderen is. Ik denk dat kinderen het hun moeder later ook kwalijk gaan nemen. Ik zou de kinderen – desnoods via de kennelijk redelijke schoonvader – toch steeds opnieuw laten weten dat ze meer dan welkom zijn.

  42. Prut Derk, hoe oud zijn de kiddo’s? En bedenk dat ze op enig moment zelf het verschil ontdekken tussen wat er over je gezegd wordt en hoe ze jou in werkelijkheid mee (gaan) maken, de jaren van dit onderscheidend vermogen komen bij kinderen (gelukkig) sneller dan je denkt!

    Zo, dat was even mijn serieuze kant voor vandaag. Vanaf nu is er weer volop ruimte voor : “Luim, jolijt en vertier” (Tip: probeer dit laatste zo bekakt mogelijk uit te spreken met de overbekende hete aardappel en je hebt een hoop lol)

  43. Zoonlief van 12 praat nu Engels met een Duitser terwijl ze Call of Duty spelen op de X-box live. Lachen. De Duitser heeft hem nu gepakt, dat vraagt om een antwoord. “Bitte, bitte” en dan knallen (uit The Longest Day).

  44. Kom best regelmatig op de Assendorperstraat, maar de wereldwinkel, ben ik inderdaad nog nooit geweest. Ga je nog ff bij Drama op de koffie? Wat een serieuse zaken net even, maar vibd dat Dame gelijk heeft met de macht van de moeder(s), vind dat ook zeker een vorm van geestelijke kindermishandeling. En inderdaad Derk koester dan je (ex) schoonpapa dan maar.

  45. Allemaal druk met boodschappen doen?

    Wij zijn toch maar gauw gisteravond gegaan. Heb vanmorgen een flinke tijd bij de kapper gezeten maar ach we kunne fris en fruitig het nieuwe jaar in:D

  46. Makke bende hier, en we begonnen zo goed, had nog wel op een tussensprint mbv Dick & Derk gerekend zodat het nog weer spannend zou worden vanmiddag!;)

  47. @Ingrid Ben net terug en lees je bericht over een bezoekje aan Drama. Te laat dus nu. Woont hij/zij op de Assendorperstraat? .
    De wereldwinkel zit naast Beversport. Daar was vroeger vlg mij een supermarkt.

  48. Bericht door Assie & Dme, op 23 december 2010 om 16:55
    Zou het Assie en Dame lukken als eerste te openen?

    Het is ons niet gelukt om als eerste te openen maar we zaten wel in dezelfde minuut. Vind het wel knap dat jij met 10 woorden nog in dezelfde minuut zat. Volgens mij kan dat alleen maar als je met 10 vingers kunt typen. Kom zelf niet veel verder dan beide wijsvingers. :'(

  49. Bericht door Dame, op 23 december 2010 om 17:14
    Bedenk net dat Assie misschien niet van (beetje) valsspel houdt. Nu ja, moet ie maar zien wat hij met zijn puntje doet.

    Assie is geen valsspeler. Vond het wel heel leuk dat je Heer Assie meenam naar het nieuwe Log. Dat puntje lever ik weer in want anders is er sprake van competitievervalsing. Iedereen moet zelf zijn puntjes maar bij elkaar zien te schrapen. De laatste tijd ben ik er niet zo fanatiek meer mee bezig. Het werd een keer zo gek dat ik op het laatste moment een tandartsafspraak heb afgezegd omdat ik een nieuw Log verwachtte.

  50. Haha Assendörper, dat meen je niet, van die tandarts! Wel leuk, ik zat laatst ook geheel tegen mijn principes tot over 17.00 te werken terwijl ik hier normaliter zo rap mogelijk weg wil zijn, allleen maar om zo’n mooie, grote, gouwe, glimmende, met Peli Eikelglans opgepoetste plak in ontvangst te mogen nemen! :D:D:D

  51. Bericht door drama, op 24 december 2010 om 10:57
    Wereldwinkel = ook Assendorp

    Maar Drama, we hebben hier toch alleen maar wereldwinkels?:)

  52. Bericht door Dame, op 24 december 2010 om 11:29
    Daar is het wel heel rustig de laatste dagen, Derk. Kerstbestand?

    Misschien wel Dame. De komende dagen zal ik daar ook niet zijn.

  53. Vaak lees ik mee en reageer ik niet zo vaak. Maar jeee, wat is het hard gegaan met log 206… En die daarvoor trouwens ook 😮

    @Derk: wat betreft de kerstgedachte; doe mij flappie maar van Youp 😛

  54. Soms maken júllie er inderdaad een potje van 😛 haha,
    zolang ’t maar een lekker potje is, is er niets aan de hand, toch?

    Ik ga eens even bedenken wat we de middag nog gaan doen. Janneke ligt nog op bed en Jip heeft de Wii net aangezet. Beetje wintersporten met Mario en Sonic dan maar 😀

  55. Drama heeft een boekenwinkel aan de assendorperstraat. En ik weet nu waar de wereldwinkel zit, schuin tegenover de Ac tion. Zal eens gaan kijken. Ben je voor jezelf nog geslaagd.

  56. Dan moet ik toch maar eens “wat een drama” roepen in de winkel, ik kom er met enige regelmaat; wie weet staat dan de echte Drama op 🙂

  57. drama zit incognito winkeltje te spelen in de assendorperstraat, en wil dat op die manier nog wel een poosje blijven doen. Er zit 1 boekhandel in de straat, en die is niet van drama…..

  58. Dame foei toch! Dan krijgen we hier een politie bericht dat een of andere Dame gedramatiseerd rond liep te schreeuwen in de assendorperstraat, laat dram maar lekker incognito blijven 😉

  59. Als je ze tegenkomt, kunnen ze je wel informeren

    Die vragen hun WLZ-vriendinnen niet mee als ze iets leuks gaan doen.:(
    Ingrid, Natascha, Zwolse, Eva, Marieke en alle anderen moeten maar een eigen theekransje orgnaiseren.

  60. Hoe is dit

    Bericht door Assie/Dme, op 23 december 2010 om 16:41
    Dame heeft een ban vanwege te snel posten (of vanwege oproep tot ban anderen). Probeer het nu even via ander IP-adres.

    afgelopen?????

    * een ban vanwege te snel posten of
    * vanwege oproep tot ban anderen

  61. 202 postings al, moar ik goat zo noar’t cafe’vör de kerstiviteiten , dus a-j dör sprint issut nij-e log vör iene van de andere sluip s k u t t e r s!

  62. @ Dame, we worden dus alsnog uitgenodigd, maar zeg niets toe.
    Het is dan alweer vuurwerktijd, en dan heb ik altijd graag dat 1 van de ouders thuis is. En aangzien mijn man in deze periode nooit vrij kan krijgen. Ben ik dus de ouder die thuis is. Dus ga er maar niet vanuit dat ik erbij ben.

  63. Dick weer via de mail ivm een ban ofzo

    Eerst nog een Kerstverhaal waar ik me heel erg betrokken bij voel…..

    Dan ook maar niet en

    Borsato—-rood: LIVE :D:D:D

  64. d’r is geen Admin on line dus ut duurt nog wel ff, goat ammel moar weer lekker sloap-n of noar-t café, ik ‘olle de wacht weh weer iero!

  65. ik ga ook want ik moet die kleine zo ophalen en dick heeft me lekker gemaakt met zijn verhaal over lekkerbekjes dus ik ga nog even langs de vishal

  66. Net binnen via de mail

    Jopph heeft ook een ban/reaktie slot. Die software moet toch eens goed nagekeken worden hoor hij kan niet posten maar wel via gebruikerspannel reageren naar mij toe.

  67. Ga nog maar ff een paar smsjes sturen aan SR! Ik zou het zo overweldigend vinden als ze een groot bedrag ophalen zonder overheidsbijdrage!

Reacties zijn gesloten.