Algemeen Log 210

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

alglog.jpg

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 400 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 211 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

418 gedachten over “Algemeen Log 210”

  1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Appie met dr 9e Gouden plak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

    met 3: Verdieping, marieke de tweede

    met 4: Plantje em JanD

    met 5: Dame

    met 6: Gezellig, Wim en bernard

    met 8: ingrid

    met 9: Appie

    met 10: Koko hattem

    met 11: Natascha, ja-tsja

    met 12: Tim, Eva

    met 13: drama

    met 20: Assendörper

    met 21: Derk

    met 22: Joppuh

    :D:D:D

  2. Cheilo = Lip (Grieks)
    Labio = Lip (Latijn)

    DAT moet ik dus ook gewoon weten… Alles heeft zo zn griekse vertaling, maar OOK zn Latijnse vertaling…

  3. 11:44; Ik hoopte eigenlijk, dat dat van tijdelijke aard zou zijn en dat je nu weer vrolijk mee zou willen doen… Het log is toch wel een beetje saaiig zonder het volproppen van ons Dick…

  4. Als ie nou in het grasveld liep, zou ik zeggen… Tja, beest moet ook piesen…. maar ja, op de foto kan ik geen gras bekennen… Dan vraag ik me het doel van deze actie ook een beetje af…

  5. Trouwens, ik kom nu helemaal zeker morgenavond, ik werd daarstraks gebeld dat het vandaag en morgen zo rustig was op het pand dan ik niet hoef te werken:D

  6. Vrouwen denken vaker aan eten dan aan seks (mannen andersom)

    Categorie: Wetenschap
    Bron: Daily Mail/Welingelichte kringen
    Zestig procent van de vrouwen voelt zich ongemakkelijk tijdens het eten met hun partner. Het grootste deel van hen vindt het ook niet prettig als hun partner hen bloot ziet.
    Te dik.
    Dat verklaart ook waarom heel veel vrouwen minstens een keer per half uur denken aan eten, maar er vaak niet van genieten. Ze willen wel eten, maar ze mogen het niet.
    Te dik.
    En inderdaad: een op de twintig mannen denkt iedere minuut aan seks. En 36 procent heeft ieder half uur een uitgebreide fantasie.
    Vrouwen niet. Te druk met denken aan eten

    Bron: Daily Mail

    Zestig procent van de vrouwen voelt zich ongemakkelijk tijdens het eten met hun partner. Het grootste deel van hen vindt het ook niet prettig als hun partner hen bloot ziet.

    Totaal geen last meer van:D

  7. Argentinie in de ban van seksdans op TV (keek de Majesteit ook?)

    Bron: Welingelichte kringen.nl
    Categorie: Media
    Ook Argentinie heeft de plaatselijke versie van So You Think You Can Dance.
    Goed bekeken ook. Maar deze keer gingen twee dansers een stapje verder in hun jacht op de publieke roem. Hoofdrolspelers waren de professionele danser Nicolas Scillama en Sulvina Escudero, een model. Ze gingen na inleidende bezigheden zelfs zover ‘de seksuele daad te veinzen’, zoals HLN in Belgie het netjes omschrijft. Deze erotische dans bracht mede te weeg dat de veroordeling tot levenslang van Videla en het bezoek van het halve Nederlandse koninklijke huis nauwelijks publiciteit kreeg………

    Argentijnse tv

  8. Lastig Dame, hou wel meer van seks als van eten en drinken maar ik kan me van die laatste 2 geen dag zonder bedenken. Jij dan? Te druk met denken aan eten?

    Veel fantasieën zeker maar elke minuut? Ieder half uur een uitgebreide fantasie…..ben wel een dromer maar 2x per uur uitgebreid: gaat mij te ver.

  9. :)Handel in kaneelstokken in bloei

    Mannen in Malawi snijden massaal hun hatsieflatsie af. Er is tegenwoordig een ware run op de geslachtsdelen in het Afrikaanse land. Ze zijn erg begeerd door medicijnmannen en andere kwakzalvers.

    Medicijnmannen betalen bakken met poen voor de edele delen. Naar verluidt verkopen zij ze weer door naar het buitenland waar ze beschouwd worden als afrodisiacum.

    Voor het hooggerechtshof van Blantyre werd onlangs een man veroordeeld tot 20 jaar opsluiting en dwangarbeid. Hij had de robbeklopper van een niet nader genoemde man afgehakt. Weer een andere man werd in Mzimba aangevallen door vier kerels. Zij wilden zijn Jaap Stam ook afsnijden om er vervolgens geld mee te verdienen.

  10. Ajax legt El Hamdaoui boete op

    Ajax heeft Mounir El Hamdaoui een boete opgelegd, omdat hij zich bij zijn recente ziekmelding niet gehouden heeft aan de procedures van de club.

    De Marokkaanse spits heeft de sanctie, een geldbedrag met een onbekende hoogte, geaccepteerd. Daarmee is de lucht tussen El Hamdaoui en Ajax echter nog niet helemaal geklaard. Vorige week sprak hij met trainer Frank de Boer en zaakwaarnemer Sigi Lens, maar dat leidde nog niet tot tevredenheid.

    El Hamdaoui meldde zich ziek voor het CL-duel met AC Milan, waarvoor hij door de nieuwe trainer Frank de Boer uit de basis was gelaten. Na die wedstrijd kwam hij niet meer in actie. Beide partijen besloten de zaak tot 4 januari te laten rusten.

    Bericht door dick, op 29 december 2010 om 13:21
    Vertel Dame, iets met bang in NL en 5%?

    Nou 5% misschien niet, maar je maakte met je postings wel duidelijk waar je gedachten zaten. En dan is Derk 13:11 wellicht een wrede verstoring van je dromen.;)

  11. Ben een dromer idd. Niet over geld, is ergens anders al te lezen. Ach en zoveel kom je niet tegen over dat onderwerp in de sites waar ik dagelijks langs fiets. Oh natuurlijk ook over Top 2000 gister. Die Do vind ik idd een topper, heb er eens met Derk over gesproken.

    Maar maak je geen zorgen, Derk is niet snel een verstoring van mijn dromen….met welke post ook 😉

  12. Maar maak je geen zorgen, Derk is niet snel een verstoring van mijn dromen

    Kan Derk je dromen niet verstoren of verstoort Derk je niet in je dromen?8)

  13. Ben trouwens benieuwd hoe vrouw Derk wraak gaat nemen straks, Derk…
    Hoop dat ze dat op het log doet, hahaha….
    Het is misschien niet haar lijf, maar wel haar naam die nu wordt “blootgesteld”….

  14. @ Eva, toch kan ze het niet meer ontkennen. Haar gezicht is herkend…wel netjes die koffiekopjes en die cola-blikjes. En natuurlijk, dat ze snel wat heeft aangetrokken voor de foto werd gemaakt.

  15. Da’s duidelijk Dame…een vreemde groep

    Zestig procent van de vrouwen voelt zich ongemakkelijk tijdens het eten met hun partner. Het grootste deel van hen vindt het ook niet prettig als hun partner hen bloot ziet.
    Te dik.
    Dat verklaart ook waarom heel veel vrouwen minstens een keer per half uur denken aan eten, maar er vaak niet van genieten. Ze willen wel eten, maar ze mogen het niet.
    Te dik.
    En inderdaad: een op de twintig mannen denkt iedere minuut aan seks. En 36 procent heeft ieder half uur een uitgebreide fantasie.
    Vrouwen niet. Te druk met denken aan eten

    Ongemakkelijk voelen, tijdens het eten met hun partner; waarom?

  16. @Derk; Bij je fetisch hoop ik toch, dat het beter met je gesteld is…
    Ik meen namelijk een schede te herkennen bij deze van onderen blijkbaar vrouwelijke verschijning….

    Hahahaha

  17. Ongemakkelijk voelen, tijdens het eten met hun partner; waarom?

    Dat snap ik idd ook niet zo goed, als het nou tegenover vreemden is kan ik me er nog wat bij voorstellen maar nu niet….

  18. Trouwens… die vrouwen die zich ongemakkelijk voelen aan tafel, naar hun eigen partner toe, zijn niet onzeker tov de partner, maar tov zichzelf… Maar daar is niets mis mee en heeft iedereen last van.

  19. Nee, Dick, ik bekijk wel af en toe de mail voor het geval dat…, maar ik begin pas weer op 3 januari. Ik heb voor dit jaar de kost wel verdiend. 🙂

  20. Breinbreker:

    Gingivostomatitis =

    Gingivo = Tandvlees
    Stoma 1 = Operatief vervaardigde kunstmatige opening
    Stoma 2 = Mond
    Itis = Ontsteking

    Gingivostomatitis = Ontsteking van tandvlees en mond

  21. Maar heb je nog wat te wensen mbt vrije tijd?

    Als we het toch over wensen gaan hebben, hier een stukje uit mijn laatste blog op hyves:

    Ik wens??.

    Ik heb heel veel wensen voor 2011, wensen voor irl, wlz en trouwshop vrienden en voor familie! Hopelijk komen ze uit!

    Om te beginnen wens ik voor iedereen geestelijke en lichamelijke gezondheid en geluk, dat is het beste wat een mens kan hebben??.

    Ik wens voor alle Weblog Zwolle vrienden weer veel WLZ plezier in 2011. In het bijzonder wens ik voor Plantje en vriendin een hele mooie gezonde baby, voor Joppuh onwijs veel plezier met z??n nieuwe baan??..

    Lieve mensen, de allerbeste wensen voor 2011!!

  22. Een behanger? Een L de Behanger?

    Of gaat het hier om ons eigen Joppuh???

    Dat laatste en met die L. erbij denk ik van niet. Joppuh heeft zich onsterfelijk gemaakt door van de week hier op het log over zijn dromen te vertellen… 🙂

  23. Grappig dat jullie het hier over kleding hebben, ik was net met de was bezig en bedacht, wat zal ik aantrekken hahaha… Ik zal maar gewoon het dichtst bij mezelf blijven 😀

  24. Grapje, ik heb een hekel aan winkelen, maar heb deze week tijd, dus dan moet het maar weer eens. Als ik goed geslaagd ben, geeft dat wel een tevreden gevoel, maar nooit lang genoeg om weer snel te gaan winkelen.
    Enfin, ik moet er voor mijn werk wel een beetje netjes uitzien.

  25. Bericht door Dame, op 29 december 2010 om 17:29
    Eva, hoe oud is je meisje?

    Ze is 3 jaar oud, maar veel mensen schatten haar 4 jaar. Ze is lang, kletst je de oren van het hoofd en ze is heel (eigen)wijs

  26. Ze is superschattig en heel beleefd en netjes…
    Heel soms is ze een kleine Chucky, maar dat gedrag is dan meestal naar onszelf te herleiden, of naar een vermoeidheid van haar…

  27. Eva, ik vroeg het omdat ik net de (nieuwe) chinese parasol zag staan die ik dit voorjaar voor een habbekrats op een braderie had gekocht voor het vriendinnetje van mijn zoon. Bleek het ‘uit’ te zijn. Mocht ik het niet meer geven. Zou ze het leuk vinden? Zo ja, dan neem ik ‘m morgen voor je mee. Anders staat ie hier maar te staan.

  28. Ik ben bang dat ze die nog niet op “waarde” zal weten te schatten. Het zal eerder gebruikt worden om mee te hockeyen of iets dergelijks, denk ik….
    Of om de katten mee op te jagen 😮

    Ik denk, dat zo’n parasol voor meisjes van 7 a 8 jaar pas echt leuk wordt?

    Dankjewel voor het aanbod, heel lief dat je aan ons gedacht hebt, maar ik zou het zonde vinden van je parasol…

  29. Dat klopt denk ik wel, Eva, dat het meer iets is voor een ouder meisje. Ik ken ze echter niet (meer) van die leeftijd. Kan ‘m altijd laten staan, maar als er zich vanavond nog een liefhebber aandient die er morgen ook bij is dan neem ik ‘m mee. ’t Is wel een grappig ding.

  30. Zo jullie hebben vanmiddag aardig doorgekletst.
    Dick, zal wel aan het socializen zijn in de WRZV hal. En pikt vast ook wel een wedstrijdje mee.:)

  31. @Wichert… Ik ben ietsje ouder ;), heb niet haar prachtig mooie roodblonde haarkleur, ik zou willen dat ik haar figuurtje had…
    Maar verder zijn we allebei heel schattig, beleefd, lief, aandoenlijk ontdeugend en (eigen) wijs. We hebben allebei dezelfde zeehondenogen die bij mamma veel mannenharten heeft doen smelten en waar MarKel dus ook een zwak voor heeft. Hij heeft alvast een zware zaklamp gekocht om de mannen bij ons meissie weg te houden.

  32. @ Eva, Markel gaat het moeilijk krijgen, wanneer er zo’n pukkelige puber later voor zijn deur staat, omdat zijn Evaatje hem zoooooooo leuk vind.

  33. Ons meissie heeft trouwens al een vriendje… Een leeftijdsgenootje op de creche… Ze geven elkaar zoentjes, hollen achter elkaar aan en duiken samen in een stapel kussens om vervolgens lekker over elkaar heen te rollebollen…
    Dus ons meissie is er vroeg bij, zeg maar…
    Arme MarKel…

  34. Dame Koko heeft een eigen Koko bus met alle voorzieningen. Anders speel jij mijn chauffeur donderdag Koko :D:D:D Betaal ik je parkeergeld!

  35. Mijn schoonmoeder heeft van die spikes voor onder de schoenen gekocht bij Perry. Ik heb haar een beetje uitgelachen, maar was vandaag wel een tikkie jaloers toen ik voetje voor voetje door de straat liep, al glibberend zorgen dat mn meissie niet tot 6x toe op dr plaat zou gaan…

  36. Bericht door Koko Hattem, op 29 december 2010 om 19:59
    Derk sinds wanneer draag jij schoenen

    Sinds ik in contact ben gekomen met het Leger Des Heils. Prachtig man ik draag sinds kort ook een onderbroek. 😛

  37. Bericht door Koko Hattem, op 29 december 2010 om 20:04
    Ja hoor Derk is ook gul, wil ie het parkeergeld betalen voor iemand met een parkeerkaart die gratis mag parkeren.

    Ohja verrek dat is waar met zo’n invalide kaart.

    Zie je wel wij validen worden gewoon uitgekleed!

  38. @ Dame, nee het gaat hem niet worden, morgenavond gaan we ook oliebollen bakken. Heg je wanneer je man een baan heeft waarbij hij in deze periode absoluut geen vrij krijgt. En wanneer er zoals nu alles in het weekend valt. Hebben we afgesproken dat we het morgeavond gaan doen. Hij bakken, ik beslag maken.

    De oudste heeft net 2 maand de verkering uit, na 3 jaar verkering te hebben gehad.

  39. @Ingrid; Wat zuur voor je oudste!!! Drie jaar is niet zomaar wat..
    Is er veel verdriet in huis? Of boosheid? Of is je oudste een beetje onverschillig er onder????

  40. Derk jij hebt de keuze om een eind te lopen en gratis te parkeren. Als ik de auto een eind weg moet zetten heb ik grote kans dat ik met de wielen door de hondenpoep rijd en dat ruikt niet bepaald lekker;)

    Oja vlak de prijs van een parkeerkaart niet uit Derk, je wil niet weten hoeveel foto’s er gemaakt moesten worden eer ik te herkennen was.
    Telkens als de dame klikte met haar toestel zat ik op de kop in de stoel en had ik ineens een flinke haardos :D:D

  41. Gaat het om een zoon of dochter, Ingrid?
    Veel beter, dat ze allebei uitgekeken waren. Dat scheelt heel veel liefdesverdriet…

    Maar het doet je wel denken, hoor…
    Op 27 maart 2011 zijn MarKel en ik alweer 12,5 jaar samen…

  42. @ Eva, ik heb 2 zonen. En inderdaad liefdesverdriet is er niet echt geweest. Maar je was vast ouder dan 14 toen jij en Markel elkaar leerden kennen. Denk dat het goed is om te ontdekken dat er meer rondlopen op de wereld dan die ene speciale.

  43. Nee, ik was geen 14…
    Met mn 14e jaar mocht ik van mn ouders voor het eerst “uit” in de Open Hof in Kampen… een jeugdsoos toen… Allerverschrikkelijkst als ik daar aan terugdenk…
    Op mn 14e rookte ik voor het eerst (nu niet meer, gelukkig).
    Vanaf mn 19e gingen de puberale remmen behoorlijk los op scharrelgebied… Tot ik op mn 22e MarKel leerde kennen…

  44. Zelf vind ik het niet zo nodig om in hartje winter de bikinilijn tot in de puntjes (letterlijk) bij te houden, maar zulke lange haren gaan zelfs je huid irriteren!!!

  45. Nou heb ik wel eens een foto van je gezien, Koko… Je taalgebruik past niet helemaal bij het beeld dat ik van je had….

    Houd ik wel van!!!

  46. Zal morgenavond daar in de kroeg een lekkere babbelonische spraakverwaring worden met alle echte namen en nickname’s volgens mij denken de overige kroegtijgers dat jullie na een 1/2 uur al blauw zijn.

  47. Vind het concept van het programma leuk Eva. Maar de rol van presentator in dit programma van Joost Prinsen, vind ik vreselijk. Maar mijn familie vinden hem en het programma gweldig. Nemen het zelfs op, als ze het niet kunnen zien.

  48. Het programma is leuk. De stem van Joost Prinsen is mooi qua klank… Alleen hij moet niet zingen en geen lollig bedoelde opmerkingen plaatsen…

  49. Ik niet, maar er zit niet voor nies in ieder zichzelf respecterend dorp een kroeg naast de kerk. Uit welk dorp kom jij van oorsprong dan, toch niet uit Genemuiden.

  50. Nee ingrid, ik ben ik Utrecht geboren daarna lange tijd in Nunspeet toen even 3 jaar weggeweest, toen Groenlo en ook nog een half jaar Kampen en nu Genemuiden

  51. Ja, dat weet ik… Maar Het Haasje is van dezelfde eigenaar en die zou toch voor gratis bussen zorgen van De Buitenwacht naar Het Haasje???

  52. we beginnen met een speciaal nummer van Joan Albert Ban, (Haarlem, ongeveer 1597 – aldaar, 1644) componist en muziektheoreticus,
    voor Eva

Reacties zijn gesloten.