Algemeen Log 213

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

alglog.jpg

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 400 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 214 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

673 gedachten over “Algemeen Log 213”

  1. Beste mensen, ik wil u allen de allerbeste wensen wensen, dus niet alleen de vaste zoere kliek:P maar iederiene!!

    HAPPY NEW YEAR!!!:D

  2. Ik mis op de hoofdpagina trouwens wel HET verhaal over DE stroomstoring in Zuid (hint!). Beleven wij in Zuid een x iets, staat ’t niet op ’t Weblog… (Of kijk ik er nou over heen?)

  3. Het staat wel op de site van de Stentor, maar meestal is WLZ eerder met dit soort nieuws. Al hoewel; eerder waren ze wel; hier waren al meldingen van de stroomstoring toen er nog niks op de site van de Stentor stond.

  4. Ik had ook wel wat meer verwacht Carola, maar ik denk dat de admins te druk waren of ook eens een keer vrij hadden (dat laatste gun ik ze van harte)

  5. @ Appie: Nou dan moeten wij maar een berichtje voor ze schrijven:
    Op 31 december vond een grooootse vreee-se-lij-ke stroomstoring plaats in Zwolle-Zuid. Webloglezer Carola kon geen ineens thee zetten (of water koken omdat ze op inductie kookt) en heeft derhalve erg geleden…
    Prachtig neutraal persbericht toch zo? 😉

  6. In Wijhe in Overijssel staat een kerktoren in brand. De spits van het katholieke gebouw uit de negentiende eeuw heeft door onbekende oorzaak vlam gevat.

    Het vuur is in wijde omtrek te zien.

  7. Hij wilde naar bed Joppuh

    Wel jammer want vandaag is wellicht een van mijn laatste kansen geweest om nog s goud te pakken, vanaf maandag ban ik druk in de weer voor mijn nieuwe werkgeverT.

  8. De toren van de kerk staat in lichterlaaie. De woordvoerder verwacht niet dat de kerk zelf nog te redden is -> laatste verbaast me, maar ik heb dan ook geen brandverstand…

  9. nu.nl:

    Een groot deel van de toren is zwaar beschadigd, maar het vuur is niet overgeslagen naar de rest van de kerk. Eerder verwachtte een zegsman wel dat de kerk als verloren moest worden beschouwd.

    Het vuur begon rond half negen en was dik een uur later onder controle. Tijdens het blussen van het vuur luidden de klokken in de kerktoren voortdurend, al kon nog niemand zeggen hoe dat kwam. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

  10. @Dick—> oudjaars Youp:

    Dwaze hoeders
    Zal Trix die kersttoespraken zelf schrijven? Of heeft ze een handige copywriter die wat vogelt met opbeurende woorden voor het klootjesvolk? Vrees het laatste. Lijkt me ook onmenselijk om jaar in jaar uit zelf dit soort humorloze onzin op te moeten kalken. Daarbij gaat het ook helemaal niet om de tekst. Het gaat om de traditie. Dat je daar voor die boom zit en op deftige toon iets blaat over licht, vertrouwen, bezinning, geloof, geduld, respect en saamhorigheid. De bejaardenberg knikkebolt bij gebrek aan visite respectvol naar de televisie en de rest van het land is rond dat uur al prettig bezopen de tafel aan het dekken. Die hele toespraak interesseert niemand ene ruk. En dat weet Trix zelf natuurlijk ook. Ceremonieel klusje dat geklaard moet worden.

    Grappig dat de dagen na Kerst bepaalde journalisten er nog een serieuze analyse op loslieten. Zij zagen dat Trix een duidelijke vingerwijzing gaf! Dat ze zich niet zomaar laat wegzetten door de politiek. Ze was volgens een radiomevrouw duidelijker dan ooit. Terwijl ik dacht: wie interesseert dit kerstgezever nou nog? Oudbakken geleuter voor gereformeerde kneveltjes en consorten. Wie zou het merken als ze volgend jaar gewoon de tekst van 1985 nog eens uitspreekt? Niemand toch? Het gaat toch om het plaatje? De koningin die geruststellende, moederlijke woorden blaat. Het sprookje vanuit haar onbereikbare paleis dat dit jaar zo romantisch in de sneeuw lag. Volgend jaar husselt iemand dezelfde woorden tot een nieuw prakje en kakelt ze dezelfde letters de ether in. En binnenkort mag haar zoon het doen. Net zo bekakt en vanuit dezelfde poppenkast. Wat een onzin.

    Hoorde dat Lex en Max dit najaar een voorstelling bezochten van het jubilerende Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam. Een deel van de oorspronkelijke tekst moest van de RVD worden aangepast. Een stukje over een nogal zwevende koningin moest eruit omdat dat te veel aan de chronisch hallucinerende Juliana deed denken. En aan de met dolfijnen bomende tante Irene natuurlijk. Zo zagen de prins en prinses een aan de familie aangepast stukje werkelijkheid. En binnenkort mag deze prins zich koning noemen en ons rond Kerst toespreken?

    Zou toch leuk zijn als Alex dan eist dat hij de kersttoespraak live mag doen en in normale straattaal keihard zegt waar het op staat. Hij veegt de vloer aan met alles en iedereen. Met Wilders, Cohen, Pechtold, Rutte, de deserterende Femke, maar ook met Sterretje van Oh oh Cherso, Yuri van Gelder, Louis van Gaal, Nigel de Jong, moslimterroristen, T-Mobile, kutmarokkanen en ondergetekende, die wat hem betreft een veel te grote muil heeft. Lijkt mij prachtig. En helemaal als daarna Máxima nog even ongevraagd de micro grijpt en de roomse rukkers alle hoeken van het kinderdagverblijf laat zien. Van kinderen en misdienaars blijf je met je geile fikken af! Stelle viespeuken! Ga neuken! Moedertaal dus!

    Een smullend volk zit te smikkelen voor de buis. De koning en koningin spreken. Er wordt gelachen. Men is het met ze eens. Of juist niet. Er is discussie. Het gaat ergens over. De koning geeft toe dat het belachelijk is dat zelfs in een kindertheater teksten voor hem worden aangepast. Hij is toch niet dement?

    En dat is hij zeker niet. Een paar weken na zijn bezoek aan het voor hem netjes opgekuiste kindertheater zat hij namelijk samen met zijn moeder gezellig bij zijn Argentijnse schoonfamilie aan de kerstdis. En daar was geen enkele tekst aangepast. Daar ging het over alles. Dus ook over het leed dat oom Jorge Videla berokkend is. Alsnog levenslang op zijn oude dag! En ik vrees dat de Zorreguietaatjes daar niet blij mee zijn. Ze kennen oom Jorge te goed. Trix heeft geproost met de enge vader van Max. Dat heet een privébezoek. En dat snap ik zelfs. Maar zend op hetzelfde moment dan niet een wollige kersttoespraak vol opgepiepte vredesclichés uit. Op dit moment zitten ze er nog. Misschien wil Poch de familie wel terugvliegen? Niet te vroeg uitstappen!

  11. @MarKel: nou er schijnen noodaggregraten te staan. Lijkt me geen definitieve oplossing.
    Denk dat het algemene log niet kapot, maar misschien de ‘harde kern’ wel 😉

  12. Laat ze eerst bij Airplay maar eens zorgen dat ze exactere berichtgeving doen vóór dat ze nieuws gaan plaatsen.

    Het betreft nl de RK Kerk in Boerhaar gem. Wijhe dat is een héél andere kerk dan de kerk van Wijhe zelf !! 😮

  13. @Carola: da’s wel sneu wanneer niet eens een kopje thee meer kan zetten…. Hoe is het nu met je vochtbalans?

    *wie kookt er nou electrisch:o*

    Zonder gekheid; het is wel erg vervelend dat de electriciteit nog niet voor elkaar is. Is er al iets bekend over de oorzaak? Of heb ik daar met m’n duffe hoofdje over heen gelezen?

  14. @f:

    Laat ze eerst bij Airplay maar eens zorgen dat ze exactere berichtgeving doen vóór dat ze nieuws gaan plaatsen.

    Als dat zo mocht zijn F, dan heeft nu.nl het ook verkeerd… Welke informatie heb jij om aan te geven dat het een andere plaats betreft? Dan lijkt me dat zinvolle informatie om daar iets mee te doen in plaats van het hier met bovenstaande posting af te doen…

  15. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    JanD met zijn 5e Gouden Plak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

    met 3: Verdieping, marieke de tweede

    met 4: Plantje

    met 5: JanD

    met 6: Gezellig, bernard en Dame

    met 8: ingrid,Wim

    met 10: Koko hattem, Appie

    met 11: ja-tsja

    met 12: Tim, Natascha

    met 13: drama, Eva

    met 20: Assendörper

    met 22: Derk

    met 24: Joppuh

    :D:D:D

  16. @ Marieke de 2e: gelukkig mochten we bij de buurvrouw (die een gasfornuis heeft) een pannetje water koken en zo heb ik de stroomstoring ter nauwernood overleefd 😉

  17. Dank je Vriend, jij ook de beste wensen, ja ik heb een goede jaarwisseling gehad tegen 10.00 uur vanochtend kwam ik pas uit het cafe 😮
    Tot 1/2 2 ben ik thuis geweest je kent het wel buurtjes, en pfff schoonfam. maar die kleine jongen heeft genoten van al dat vuurwerk.

  18. Joppuh ook de beste wensen, ook een goede jaarwisseling gehad?
    Oke Derk dan heb je het aardig volgehouden.
    We gaan hier zo het restant vuurwerk nog afsteken.

  19. Foei Koko dat is strafbaar, zit hier net even de foto’s te bekijken van het carbiet schieten hier op het havenplein. Zie ik ineens mijn oude buurjongen met een mooie blauwe bus en daarop het FC Zwolle logo geschilderd.

  20. Bericht door Koko Hattem, op 1 januari 2011 om 19:46
    We gaan hier zo het restant vuurwerk nog afsteken.

    Ai die rotzooi maar niet de Iessel over skiet.:D

  21. Die ken ik Koko heb de bouw gevolgd via discovery heel karwei geweest van 2 landhoofden zijn ze begonnen.

    Ja Assendörper en alle andere nog de beste wensen.

  22. Hier is iedereen gelukkig nog in bezit van beide ogen en alle vingers. Helaas heeft mijn jongste zoon nog wat vuurwerk over waar nog twee bommen van gemaakt moeten worden. Sinds dit jaar zet hij wel uit zichzelf een vuurwerkbril op. Dat is winst. Niettemin zal ik blij zijn als het laatste restje ook in rook is opgegaan.
    Wat mij betreft mag het vuurwerk in iedere wijk beperkt blijven tot enkele plaatsen waar profi’s het afsteken. Maar dat zal wel een utopie blijven.

  23. Oh Dame vriendje van mijn zoontje kwam met zo’n bril en de mijne wou er ook meteen heen, nou waren die hier nog te koop. Hij stoer staan kijken met de bril op. Zo is het ook met botsauto’s wist je dat die vonken die van boven komen. Was ooit eens een reportage op tv dat als de kermis was geweest dat er zoveel jonge kinderen met oogklachten bij de dokter kwamen.

  24. Allemaal de beste wensen. Hopelijk iedereen in het bezit van alle ledematen aan het nieuwe jaar begonnen.

    ja hoor Ingrid, alles zit r nog an!

    Jij ook de beste wensen voor t nieuwe jaar!

  25. Nou dan zou ik pas beginnen te vrezen zometeen heb je die rollen papier in je nek hangen. Enne al was het toiletpapier ( lekker zacht) dan nog 1000 kg lood is netzoveel als 1000kg toiletpapier.

  26. Derk en Koko en alle anderen nogmaals de beste wensen. Afgelopen nacht heb ik dat ook al gedaan en ik blijf niet aan de gang. Kreeg vanavond nog onverwachts bezoek maar ze zijn inmiddels weg. Ik zei tegen mijn dame we gaan zo naar bed want de visite wil ook naar huis.

  27. Lees, op de nieuwspagina’s vele meldingen over gladheid. Is het hier in de regio ook glad. Wie is er vanavond nog weg geweest?

  28. Vanavond, vannacht en morgenochtend is het door bevriezing en opvriezing van natte weggedeelten plaatselijk glad. Ook morgenavond kan het opnieuw lokaal glad worden.

  29. Ze waren hier wel aan het strooien maar ben net even iemand weg wezen brengen naar Hasselt, nu nog niet glad maar als er mist of neerslag gaat komen dan kan het morgenochtend best wel eens glibberen worden.

  30. Maakt het weer een gweldig begin van het jaar, heb het met dat geglibber eigenlijk wel weer gehad. Maar schijnt de rest van de week nog aardig onvoorspelbaar te blijven.

  31. ingrid de winter is net begonnen 🙂 Geniet ervan, alhoewel ik moet zeggen dat ik ook weer uitkijk naar dagen met meer en langer zonlicht. Je merkt het hoor

  32. Sinds afgelopen nacht 02.00 uur was er een vervelende storing via de server van de website. Na de nodige communicatie is het probleem rond 12.40 uur hersteld.

    Excuses voor het ongemak.

    Redactie Weblog Zwolle

  33. Joppuh aan het eind van een dag deze week een nieuwjaarsborrel doen in stappie? Niet zo uitgebreid want ik moet ook terug.

    Een fijn plan Derk, maar aangezien ik na een werkdag uit Vianen moet komen denk ik dat het dan toch ’s avonds moet. Als ik een dag vrij ben of thuiswerk laat ik het je weten, dan kunnen we eerder op de dag iets afspreken.

  34. De plaats waar dat bericht van Joppuh zou moeten staan is gewoon leeg, echt heeeeel raar….. Admin kom dr eens in, a’j dr bent natuurlijk.

  35. Oei, ik zit iets te veel met mn hoofd in de medische termen…
    Het had touché, moeten zijn geloof ik…

    Toucher = met 2 vingers inwendig aftasten…

  36. Het volgende wil ik van harte aanbevelen:

    Al vele jaren wordt er op de eerste zondag van het jaar gebeden om vrede door Joden, Christenen en Moslims in een gezamenlijke bijeenkomst. Beurtelings wordt gastvrijheid verleend door de Synagoge, een kerk of een moskee. Dit keer is de zondagavond 2 januari 2011 om 19.00 uur de Gulzar-e-Medina moskee gastheer voor SLAG (Samen Leven Anders Geloven). Een gebedshuis van Surinaamse moslims, gelegen aan de Koningin Wilhelminastraat 95.

  37. Eva het is dat de afstand tussen mij en Koko te groot is anders stond ik iedere ochtend al om 6 uur bij hem aan de deur 😉 Hebben we een tijd gedaan hoor maar iets wat gewoon gaat worden is niet meer spannend 😉

  38. @Natas!

    Update 15.24 uur – Rijnmond.nl:
    Hij is inmiddels weer goed aanspreekbaar. De voormalig linksbuiten zou nog wel last hebben van uitvalverschijnselen. Hij is deels verlamd. Het is verder nog niet bekend hoe ernstig de situatie is. Coen Moulijn werd op nieuwjaarsdag getroffen door een herseninfarct.

  39. Van RTV Oost

    Het COC Zwolle doet onderzoek naar geweld tegen homoseksuelen in Overijssel. Dat zegt voorzitter Both.

    Het COC besloot tot het onderzoek na signalen uit de achterban. Volgens Both is er wel een beeld van geweld tegen homo’s in de Randstad, maar is de situatie daarbuiten onderbelicht. Hij denkt dat er nog een taboe ligt op het melden van incidenten, waardoor onduidelijk is hoe het er elders voorstaat. De laatste melding in Zwolle is al van 2006, toen een homo na Roze Zaterdag in elkaar werd geslagen.

  40. Joke

    A professor was giving a lecture on “Involuntary Muscular Contractions” to his first year med students.

    Realizing that this was not the most riveting subject, he decided to lighten the mood.

    He pointed to a young woman in the front row and asked, “Do you know what your asshole is doing while you’re having an orgasm?”

    She replied, “He’s probably playing golf with his friends.”

  41. Kennen jullie de film de Lift? Nu in het echt

    In Saoedi-Arabië is een jongeman van zestien op een tragische manier om het leven gekomen, voor de ogen van enkele familieleden. Zijn hoofd bleef vastzitten tussen de deuren van een lift, die door een defect niet blokkeerde en toch nog een verdieping hoger ging. Volgens de krant Kabar gingen de deuren al dicht toen het lichaam van de knaap zich nog buiten de liftkoker bevond. Als er iets tussen de deuren zit, gaan de deuren normaal gezien weer open, maar dat was hier niet het geval. De familieleden keken machteloos toe. Deskundigen zoeken uit hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.😮

  42. Brrrrr….

    Hebben jullie op youtube ook de onthoofding van Harry Potter / Daniel Radcliffe gezien??? En er maar niet bij vermelden dat het trucje is goed gegaan!!!! Blijf je toch onbedoeld in spanning…

  43. Niks mee te maken, als ie er volgend jaar niet tussen staat dan ga ik er ook geen moeite meer voor doen.
    Maanden werk om het perfect te krijgen en sta ik er niet tussen, zijn ze daar helemaal gek geworden>:(>:(>:(

  44. Hoe je het doet kan me niet schelen, het kost me elke maand een vermogen om de boel op band te krijgen en wie zie ik er wel in staan……Ben Liebrand en dat soort figuren.
    Die gasten doen zelf niets want ze hebben overal hun mannetjes voor en Koko draait zich het apezuur en is niet op de lijst te vinden.
    Derk regel jij het even!!!!!!!!!!!

  45. Bericht door Derk, op 2 januari 2011 om 18:03
    Doe maar de masterdisk, kan ik er ook nog wat aan verdienen

    Kijk daar komt de aap uit de mouw, je zal wel meer kunnen verdienen aan die mixen van Ben en zo.
    En als VRIEND kan daar niet aan tippen;)

  46. ‘k Wil niks zeggen, Henk, maar na je 50ste reactie behoor je bij de kliko’s. Volgens mij ben jij die grens inmiddels wel gepasseerd.:D

  47. Iedereen nog de beste wensen 🙂

    En Eva, varen was tof, in Mainz aan boord gekomen, naar Basel gevaren, in Breisach kerst gevierd en in Straatsburg geladen en in Mannheim weer van boord gegaan. Vriendin was mee dus was superrrr!

    WIE IS… DE MOL 😀 -> kijk ik al een hele poos naar uit 🙂 🙂

  48. Bericht door Koko Hattem, op 2 januari 2011 om 19:05
    Nog effe en ze gaan het hier nog over voetbal hebben

    Excusez moi maar ik kan niet wachten tot de competitie zijn vervolg gaat hebben:D:D

  49. Derk op het andere lijntje melden ze net dat ze daar vanaf 3 januari open gaan……lees dan ook eens……

    Tim jij ook de beste wensen kerel, zo te lezen heb jij het idd wel mooi gehad.

  50. @ Tim, nog de beste wensen. En tof dat je het zo fijn hebt gehad. Nu nog een paar maanden bikkelen en dan slagen. En een keuze maken voor een vervolgopleiding.
    @ Natascha, gaaf weer wie is de Mol. Weet jij al wie er mee doen.
    En van mij mag de voetbal ook weer beginnen.

  51. 14 januari eerste wedstrijd Koko, thuus tegen Emm’n;D:P

    Ff een serieuze post van mij:

    Aankomende week begint er een programma op Rtl 4 wat heet: Help, ons kind is te dik!

    Ik persoonlijk walg van zulke programma’s. Oke, je kind is te dik, dat is niet prettig als diegene daar last van heeft en lastig om te laten afvallen MAAR ik gok van 6 van de 10 x de ouders er toch bij waren? En vervolgens gaan ze hun kind op nationale tv te kijk zetten. Ik persoonlijk word daar heel verdrietig van…

    Ik gok dat de kinderen er zelf wel toestemming voor hebben gegeven maar toch, een enkel idee wat afvallen geestelijk met zich meebrengt? Laat staan bij kinderen/pubers….

    Zo dat ben ik weer ff kwijt.;)

  52. Ik begrijp je helemaal natascha over dat programma, Neem aan dat er ook niet veel mensen naar zullen gaan kijken.
    Kan me namelijk ook niet voorstellen dat je dan zo’n programma wilt zien en zeker niet als je er op tegen bent.

  53. Bericht door Koko Hattem, op 2 januari 2011 om 19:43
    En als je tot je nek toe in de shit zit moet je de kop niet laten hangen

    That’s the spirit!!:D

  54. Ik zeg de laatste maanden vaak dit tegen mezelf, Sterker door strijd and proud to be me!

    en soms heb je dan gewoon een kutdag, ach shit happends

  55. En Natascha wat voor gepest zal het voor die kinderen op (kunnen) leveren… Je hebt helemaal gelijk; vreselijk zo’n programma.

  56. Bericht door Appie, op 2 januari 2011 om 19:48
    En Natascha wat voor gepest zal het voor die kinderen op (kunnen) leveren… Je hebt helemaal gelijk; vreselijk zo’n programma.

    Idd het gepest kan er nog wel bij, bij het geworstel met je eigen gedachten…:(

  57. Natascha deze tekst heb ik op een tegeltje geschilderd en aan mijn revalidatiearts cadeau gegeven.
    Hij vond hem wel sterk en heeft hem op zijn kantoor/ kamer gehangen.

  58. Koko ik vroeg of je kon schilderen, ik begin boven bij die deuren en dan kan jij onder die druipers uitsmeren. 😉 Of loop je gewoon selectief mijn berichten weg te tipexen op het scherm? Kunstschilder pfffffffffffff

  59. Ja Zwolse en Dick zijn er niet, die zijn natuurlijk per mail gedachten en strategieën aan het uitdenken, verdenk Dame ook al van deelname 8)

    Zwolse zwaar weekend gehad?

  60. Noppe het is donker en schilderen moet je met daglicht doen en dan nog heb ik die man nodig die de druiper naar onderen uit rolt. :D:D:D

  61. @Koko, klopt het dat jij vanmiddag met de KOKOBUS over de Hortensiastraat in Zwolle reed? Ik wou oversteken om naar de Pierik te gaan en meende dat je net voorbij sjeesde.

  62. Bericht door Derk, op 2 januari 2011 om 20:10
    Natascha deze uitzending gezien?

    Nope niet gezien, heb m opgeslagen, zal morgenochtend na het werk eens kijken.

    Bericht door Koko Hattem, op 2 januari 2011 om 19:53
    .
    Hij vond hem wel sterk en heeft hem op zijn kantoor/ kamer gehangen.

    Dat lijkt me een groot compliment Koko:D

  63. Tim, laten je ouders de scheepstoeters ook loeien om 0:00 uur nieuwjaarsdag? Ik sprak gisteren een vriendin die lang in Rotterdam heeft gewoond. Zij werd net als ik sentimenteel bij de gedachte aan het getoeter van de schepen tijdens oud en nieuw.

  64. Heb ik ook Dame. Ik kom uit een klein dorp aan een rivier en dan dat loeien van die scheepstoeters om 12 uur; ik vond dat een van de hoogtepunten van oudejaarsavond.

  65. @JanD, vanmiddag ben ik er nog even geweest. Het was daar reuze gezellig maar het viel me wel op dat er nogal wat koopjesjagers waren die je er anders niet of heel weinig ziet. :'(:'(

  66. Bericht door Assendörper, op 2 januari 2011 om 20:25
    @Koko, klopt het dat jij vanmiddag met de KOKOBUS over de Hortensiastraat in Zwolle reed? Ik wou oversteken om naar de Pierik te gaan en meende dat je net voorbij sjeesde.

    Ja idd dat klopt, we waren even op bezoek geweest in Zwoolywood. Ik heb je niet gezien, nu moet ik zeggen dat het zonnetje ook flink in de voorruit scheen.

  67. Yup, de scheepstoeters loeien dan machtig mooi 🙂 Vooral als het dan boven het vuurwerk uitkomt en dan de gefrustreerde gezichtjes aan de wal ziet 😉 😉

  68. @Appie, Misschien kunnen de ouders van Tim ons volgend jaar een plezier doen door op het Zwarte Water voor anker te gaan en de toeters flink te laten gaan.:)

  69. Nee geen zwaar weekend gehad,maar wel weer blij dat ik vanaf morgen weer in het gewone gareel kan lopen.
    Kerstspullen weer opruimen,srategieen met Dick doornemen.:)allerlei plannen uitwerken,wordt weer drukkies met alles.:)

  70. Misschien, misschien in Kampen volgend jaar, we’ll see 😉 In zwolle sowieso niet, dat is altijd hetzelfde volk (niets op hun tegen verder hoor) maar het is 1 grote groep altijd en ieder jaar zelfde, niet de mensen met wie wij zo veel omgaan.

  71. Bericht door Dame, op 2 januari 2011 om 21:11
    koopjesjagers
    Wat was er te koop, Assie? En waarom heb je de vrouwen van het log niet even gewaarschuwd?

    @Dame, tussen 16.00 en 19.00 uur bedroeg de prijs voor een drankje 1 euro. Vorige week had ik dat al wel gezien omdat ze dat hadden aangekondigd. Toen ik vanmiddag naar de Pierik ging, heb ik daar helemaal niet meer bij stil gestaan. Ik kwam binnen en het was daar erg druk. Toen drong het weer tot me door dat er een paar piekenuren waren. Ben er maar even geweest omdat ik niet goed tegen al die drukte kan.

    De volgende keer zal ik de vrouwen van het Log ook even informeren wanneer er weer piekenuren zijn. 😉

  72. Hmm, een pilsje voor een piek is wel goedkoop maar daar gaat mijn jagershart niet sneller van kloppen. ik wil wel een trofee mee naar huis kunnen nemen. Liever koop- dan koppijn de volgende dag.:D

  73. Bericht door Dame, op 2 januari 2011 om 21:42
    Ben ook aan de rivier geboren, Appie. Geen kind van een zeeman, maar van een scheepsbouwer.

    Nou maak je me echt nieuwsgierig aangezien ik in die handel/bemiddeling zit

  74. Assie, dat hoeft niet, want die heb ik al.:D Ik ben meer van de leuke kleine hebbedingetjes, zoals een mooi houdertje voor een waxinelichtje of een oude kerstbal oid.
    Dat kan in Assendorp (of Pierik?) wel vinden, al was het alleen maar in een van die wereldwinkels bij jullie.:)

  75. @Dame, we hebben ook allebei wat met schepen. Mijn schoonvader en schoonmoeder waren binnenvaartschippers en zijn na het varen in Zwolle op het schip blijven wonen.

  76. @Dame:

    Dat kan in Assendorp (of Pierik?) wel vinden, al was het alleen maar in een van die wereldwinkels bij jullie.

    Dan moet je voor de aardigheid ook eens bij Meinesz en Bennesz naar binnen gaan 😀

  77. Assie, vooraan de Van Karnebeekstraat zit anders een geweldige kledingzaak. Daar sta ik graag voor het raam te kijken, al was het alleen maar uit nostalgie.:)

  78. Klopt Dame, daar komen de Staphorsterboeren nog de lange onderbroeken kopen.:D Neem aan dat je die winkel bedoelt. Begint de naam van die winkel met een B?

  79. Bericht door Dame, op 2 januari 2011 om 22:11
    Mooie rode zakdoeken en jasschorten zoals mijn oma ze nog droeg.

    Dat spul draagt mijn schoonmoeder nog steeds. Daarom kom ik ook af en toe in die winkel. Aardige dame trouwens die deze nostalgische zaak runt. :'(:'(

  80. Dat zal nog wel 30 à 40 jaar duren Derk eer ik daar voor me zelf kom. 😀 Ik hoop dan wel dat die Staphörsters nog wat lange onderbroeken voor mij hebben laten liggen. 😀

  81. Assie, die zunige Staphorsters willen jou tegen die tijd hun tweedehands ondergoed van wijlen opa vast wel verkopen. Er is ook een levendige handel in die jurken met bochel.:P

  82. Die scheepswerf schijnt trouwens wederom op de rand van een faillissement te staan. Vroeger werkte het halve dorp er; nu nog maar een handjevol.:(

  83. Dame gaat sluiten: niet het log maar d’r ogen. Morgen weer vroeg dag. Waarschijnlijk veel handjes schudden en zoenen uitwisselen.8)

  84. Goede smorgens….

    Vanmorgen wakker geworden met een ieniemienie, maar wel aanwezige, laagje sneeuw…
    Ik kan geen sneeuw meer zien!!!!

    Nog 4 maanden en dan is het weer lekker terrasjesweer…

  85. @Assie en Drama Gaan jullie Assendorp aanmelden? Mijn stem hebben jullie alvast.

    Van RTV Oost

    Er komt een verkiezing voor het leukste dorp van Overijssel.

    Het gaat om een verkiezing van de regionale dagbladen De Stentor en Twentsche Courant Tubantia en de regionale omroep RTV Oost. Steden en dorpen, wijken en straten kunnen zich aanmelden via een website die vanmiddag de lucht in gaat. Het wordt een afvalrace. Overijsselaars kunnen vanaf half maart stemmen.

  86. Goedemorgen Dame, en de anderen ook,

    Wat mij betreft doet Assendorp niet mee. De andere dorpen moeten wel een faire kans krijgen;)

    Ben wel beniewd wat de andere assendorper-wlzers er van vinden.

  87. Goedemorgen allemaal, waarom zou Zwolle niet het leukste dorp kunnen worden. Zwolle doet net alsof het een stad is, maar stiekem is het dat natuurlijk niet 😀

  88. Uit Trouw over Zwolle

    Onderzoek naar homogeweld in provincie

    Het COC in Overijssel, een regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit, gaat onderzoek doen naar geweld tegen homoseksuelen in de provincie. Voorzitter Joeri Both heeft zondag een bericht daarover van RTV Oost bevestigd.

    Het COC besloot tot het onderzoek na signalen uit de achterban. ⤸De media berichten veelvuldig dat er in Utrecht homo’s worden weggepest en in Amsterdam vaak homo’s in elkaar worden geslagen⤝, stelt hij. ⤸Maar de situatie buiten de Randstad is zeer onderbelicht. Er lijkt hier bijna nog een taboe op het melden van incidenten te liggen. Daardoor hebben we eigenlijk geen idee hoe erg de situatie in bijvoorbeeld een provincie als Overijssel is.⤝

    Het COC Zwolle werkt voor het onderzoek samen met de andere COC-vestigingen in Overijssel. Het is de bedoeling dat de resultaten in het najaar worden gepresenteerd, als het COC Zwolle 35 jaar bestaat.

    Both en de voorzitters van de andere COC-vestigingen in Overijssel roepen homoseksuelen die zijn aangevallen op om ook vooral hun ervaringen door te geven en aangifte te doen. Volgens Both ligt de bereidheid om dat te doen in de provincie ⤸heel erg laag⤝.

  89. @Derk, docu die je gister aanbeveelde gezien, interessante docu! Het gewicht van de vrouw die de maagverkleining kreeg, was ook mijn gewicht afgelopen zomer tot op de onsjes aan toe;)

  90. En dat is het nou juist Derk 9 van de 10 x zit er een verhaal achter, maar vaak willen mensen de moeite niet nemen om het te horen;)

  91. Iedereen nog een gezond 2011.Net als met dak en thuislozen en alle andere groepen overal zit een verhaal achter,maar de mensen oordelen zo gauw.En Natas wat die pondjes betreft je zit toch lekker in je vel???

  92. Bericht door Dame, op 3 januari 2011 om 07:59
    @Assie en Drama Gaan jullie Assendorp aanmelden? Mijn stem hebben jullie alvast.

    @Dame, als Assendorp wordt aangemeld dan schat ik onze kansen groot in om als leukste wijk van Overijssel te worden gekozen. Ik ga dat zeker niet doen want als we wel als eerste eindigen dan komen ze met bussenvol hier naar toe. Misschien leuk voor onze middenstand maar ik hoef al die drukte hier niet.

  93. Bericht door wichert, op 3 januari 2011 om 15:06
    Iedereen nog een gezond 2011.Net als met dak en thuislozen en alle andere groepen overal zit een verhaal achter,maar de mensen oordelen zo gauw.En Natas wat die pondjes betreft je zit toch lekker in je vel???

    Zo is dat Wichert! Nu zit ik wel weer lekker in me vel ja maar dat is anders geweest;)

    And the vote goes tooo…..Assendorp!!😀

  94. Na erwtensoep en boerenkool is het nu tijd voor something completely different: stampot wortels-uien met gemarineerde speklapjes en dobbelsteentjes bacon:P

  95. @Dick

    Dame, volgens mij zag ik je zaterdagmiddag rond 15:15 wandelen in de AA-landen…op rode laarsjes

    Die rode laarsjes, die doen het ‘m, geloof ik. Kan zijn Dick: rondje door Westerveldse Bos en via sportvelden terug naar huis. Klopt dat met je waarneming?

  96. Hmm klinkt goed drama, eet smakelijk!! Helaas zijn bacon en speklappen voor mij verboden waar geworden;) (heb ik mezelf verboden)

    Hier vanavond gek aardappelen met doperwten (uit pot:P) en een rundersaucijs en heerlijke optimel caramelvla na….

    Eet smakelijk allen voor als je er aan toe bent!

  97. ik hoef al die drukte hier niet

    Hmm, Assie, jij wilt het mooie Assendorp dus voor jezelf houden? Of ben je bang dat Assendorp aan het succes ten onder gaat?:)

  98. stampot wortels-uien met gemarineerde speklapjes en dobbelsteentjes bacon

    Hutspot met hachee is ook een heerlijk combi, Drama. Wel een overload aan uien.

  99. Sorry Wichert, mijn stem gaat ook naar Assendorp! Een gezellige wijk, met een kroeg met goedkoop bier, veel wereldwinkels, een strontkar en er gebeurt nog eens wat. Wat wil je nog meer!:D

  100. Dame, volgens mij zag ik je zaterdagmiddag rond 15:15 wandelen in de AA-landen…op rode laarsjes

    onmogelijk toen waren we bij de millinigerplaya 😛

  101. Die was rustig Dame, eerst inlezen en wat handen geschud, maar dat gaat binnenkort wel veranderen, ik heb in elk geval een positieve indruk. We gaan het zien!

  102. Dame even doorgaan op je parmante rode laarsjes ze zagen er practig uit. *nu even Koko overtreffen* Het persoon die ze aan had deed mij naar een sprookje veroveren en denk er zelfs nu nog aan. 😛

    Nu jij Koko :D:D:D

  103. Kijk Derk ik ga die strijd niet aan maar wat ik neerzet is wel gemeend, zoals ik al zei ik ben direct maar ga er ook geen gelikt verhaal van maken.

    ZO NU U WEER:P:P:P

  104. Ja Koko dat weet ik daarom ben ik blij dat je bij de laatste meeting niet je charmes in de strijd gegooid hebt.:D Normaal vraag je aan een dame eten we de broodjes bij mij of jou en jij bent dan weg.

  105. Joppuh met un bettie geluk maken wie in ut neie log ok nog ens zo’n 200 reacties, zeker als die dapse uut genemun ut iedere keer over die rooie leersn giet hem

  106. Ja mooi hoor Koko dame derk stond in de lingerie om mij te verwennen en jij wou er mee weg gaan kijk dat laat ik dus niet gebeuren he gedeelde smart is dubbele smart :D:D:D:D

  107. Koko strabant? Ik vind ‘m wel charmant. Kijk dat kan zomaar het begin zijn van een gedicht. ‘De kokogakbal haalt ieder mens uit een dal.’
    ‘De kokobus is een taxi met een kus’

  108. Bericht door Koko Hattem, op 3 januari 2011 om 20:11
    Nu achteraf had ik veel liever een hapje gegeten met Dame

    Sorry Koko maar ik ga er nu echt sterk aan denken om ook hetro te worden. 😉

  109. Ja sorry Dame maar jij bent ons doel en daar maken Koko en ik nu ruzie om, wel zijn wel zo fair dat we elkaar iedere dag bellen en vragen naar de veroveringen naar Dame toe en ik wet nu dat Koko jouw mailt en jij met hem op Skype zit >:( Langleve de keylogger :D:D:D

  110. Bericht door Koko Hattem, op 3 januari 2011 om 20:17
    Derk ik wil niet arrogant overkomen maar ben altijd mezelf

    Pfffff arrogantie ten top, alleen dit schrijven al 8)

    Wit voetje halen bij Dame? ;D

  111. 20.21 kijk ik later even, ik wil nu even duidelijkheid van Koko. Probeerde hem al net te bellen maar meneer deed net of die sliep of ik hoorde een kat >:(

  112. Nee dat was mijn maat die hier was om alles schilder klaar te krijgen. We hebben het zo goed voor elkaar dat een schilder er werk inziet zoals mijn wensen zijn. Je leert hem wel eens kennen maar als wij met z’n tweeën zijn ……………………

  113. Ben benieuwd of dit een serieus alarm blijkt te zijn.

    Trein ontruimd om verdacht gedrag passagier

    BARNEVELD – Een internationale trein afkomstig uit Duitsland is maandagavond in de buurt van station Barneveld ontruimd wegens verdacht gedrag van een passagier. Dat heeft het KLPD gemeld.

    Er zaten driehonderd mensen in de trein, die onderweg was naar Amsterdam.

    De politie zette de trein stil na een melding door de Duitse autoriteiten.

    Die waren ingeseind door een vrouwelijke passagier van de trein omdat zij vond dat een medepassagier zich verdacht gedroeg, aldus een woordvoerder van het KLPD. De man was al eerder uitgestapt.

    De politie voert momenteel onderzoek uit in de trein.Er zou mogelijk een verdacht pakketje in de trein liggen. Een woordvoerder van de KLPD kan dit echter niet bevestigen.

    Tegenover NU.nl zegt de woordvoerder dat hier pas uitlatingen over gedaan worden als de politie het onderzoek heeft afgerond.

    De passagiers worden met bussen naar hun bestemming gebracht. Het treinverkeer tussen Amersfoort en Barneveld ligt stil, meldt de NS

  114. Bah Derk wat moet jij toch veel zeggen om mij te overtreffen, ik zeg één keer dat de Dame meer indruk op me achterliet dan de laarzen en meteen voel ik iets van jaloezie 😉

  115. Ja Koko, sorry maar ik wil Dame ook en doe mijn best, allen jij bent zo SkerP sorry daar kan ik niet tegen op,

    Hoeveel postings nog en woensdag 16.30 kebab?

  116. Bericht door Appie, op 3 januari 2011 om 20:58
    Derk volgens mij flikt hij jou een kunstje…

    Meen je niet grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr >:(

  117. Ik wacht met smart op een mooi ongerept en maagdelijk blank nieuw log met nog 0 reacties, dat moment is gewoon eeeuhh, nou ja…. u weet wel, ik heb het donderdag nog uiteen proberen te zetten in nette bewoordingen hoe dat voelt!;)

  118. Bericht door Joppuh, op 3 januari 2011 om 21:05
    Ik wacht met smart op een mooi ongerept en maagdelijk blank nieuw log met nog 0 reacties, dat moment is gewoon eeeuhh, nou ja…. u weet wel, ik heb het donderdag nog uiteen proberen te zetten in nette bewoordingen hoe dat voelt!

    Dit moet echt de eerste posting zijn, mooier als maagdelijkheid kun je het niet posten !!!!!

  119. Bericht door Tim, op 3 januari 2011 om 21:09
    pff vreselijk verkouden hier

    Moet je met dit weer ook niet op het voordek staan zoenen 😛

  120. Na 5000 dode vogels nu ook 80.000-100.000 dode vissen in Arkansas. Volges biologen staan beide mysteries los van elkaar. Vreemd.:o

  121. Vond ik ook jammer. Ik heb er nog wel meer gemist, die ik een volgende keer ook graag zou ontmoeten: Marieke, Appie, Assie, Henk, Stadshagenees en nog wel meer die ik nu vergeet te noemen.

  122. Lijkt me ook Derk, kernproef ofzo. Biologen zeggen dat het niet kan omdat alleen zoetwaterbaarzen zijn gertoffen en niet alle vissen.

  123. RTV-oost volgt Assendorp en wel en van de sv. Komend voorjaar op de regionale omroep.
    about 2 hours ago via web
    .svzwollevoetbal
    SV Zwolle

    Zou dit waar zijn.

  124. Vanavond 10 uur een mooie serie op 3 .de hele week trouwens .6 Afleveringen.Je moet er even aan wennen maar het is echt heel realistisch

  125. Zo lees ik graag henning Mankell en kijk de Wallander serie die naar aanleding van zijn boeken zijn gemaakt, wel de originele Zweedse vesie ipv bbc

  126. Oh, wat is iedereen op eens rustig. Stilletjes op de loer naar het volgende nieuwe log. Veel s6, ga nog ff tv kijken, en dan zoek ik mijn bed maar weer eens op.
    Iedereen die morgen de weg op moet. Doe voorzichtig aan.

  127. Ik ken de film al, heb hem nu geloof ik 2 keer gezien. Da’s wel genoeg…
    Ondertussen ben ik iets, op de pc, voor mijn werk aan het lezen.

  128. t Het nog nooit, nog nooit zo donker west,
    Of t wer altied wel weer licht??

    Zes hounder en n olde sege,
    n Swien op t hok en n kaampke laand,
    En twijmoal doags even over t loantje,
    En din huil opoe hom bie d`haand.

    klein stukje, Ede Staal.

  129. Hij verkoos de vrijheid en sloeg op de vlucht,
    hij gaf nog een schreeuw ten afscheid,
    ik riep hem nog na, denk er aan,
    daar buiten is het maar een vluchtig bestaan.

    Hij luisterde niet, verdween in het verschiet,
    liet een kwalijke geurspoor na,
    Ik had hem graag behouden,
    ik rook niets, want ik was goed verkouden.

    Het gezelschap waarin ik verkeerde
    was op mezelf na, zeer ontdaan,
    ik zei nog, ⤝ik wilde hem behouden,
    hij wilde niet luisteren, ging snel bij mij vandaan⤝.

    Even dacht ik hem nog terug te vinden
    omdat ik een vrouw hoorde zeggen,
    ⤝is het geen scheetje⤝,maar dat was tegen een baby lief,
    hij was verdwenen mijn vluchtig ongerief.

  130. Kennen jullie Harry Niehof met Cuba Blues (ism Los Bomberos) ook?
    Zooooo leuk; cubaanse muziek, maar dan in het Gronings.
    Toen ik het voor ’t eerst hoorde, merkte ik eerst niet op dat er in een andere taal dan spaans gezongen werd.

    Kan helaas geen filmpje op youtube vinden…

  131. Nee wichert, vind het ook een goede zaak. Is wel snel gegaan. Was ook echt een aankoop van Jol. Hij was ook te dik zeiden ze. Die met die Marokaanse naam, uit de jeugd, vind ik wel goed.

  132. Milleniumtrilogie harder dan het in boekvorm is uitgekomen.Met lezen kun je je eigen fantasieen los laten op de film wordt het keihard uitgebeeld

  133. Koko die bane in Attem was wel lange dichte he of open oe wast ook weer .Ik reed er langs toen was er niets te beleven terwijl overal geschaatst werd.Overigens is de haven wel mooi geworden.

  134. Ach Wichert sinds dat klaas op de bane hef eu pist valt d’r niet meer te schaatsen hier.
    Nee vorig jaar zat er een gat in de wal en nu schijnt er teveel lucht onder het ijs te zitten, ze hebben er wel een aantal dagen op kunnen schaatsen maar idd hier kan het pas later dan elders.

    Bij de haven “voermanplein” is het idd mooi geworden, kost wat maar dan hei ok wat

  135. Ik moet zo weg en zul je zien dat het nieuwe log er komt, waarschijnlijk zal meneer Derk er wel een plakkie bij krijgen.
    pffffff beetje met een potlood spelen, ga an het werk man

  136. Sorry Derk.

    Ik moet zo weg en zul je zien dat er dan een nieuw log komt, waarschijnlijk zal Derk er dan een plakkie bij krijgen.

    pffffffffff een beetje vakantie vieren, ga an het werk man

  137. Eens maar helaas Wichert, krijg ze er niet meer heen. Vrogger toen de kinderen allebei nog voetbalden, kwamen er wel wat toppers op af. Nu slechts af en toe wat verdwaalde dames, die het liefst buiten blijven.

    ‘T is nie annnssss

  138. Hoe staat Zwolle hier in? In vraag, aanbod en nieuwbouw?

    7 miljoen vierkante meter kantoorruimte staat leeg

    Dat is bijna 14 procent van het totaal en de leegstand zal de komende tijd toenemen

    In Nederland staan bijna 7 miljoen vierkante meter kantoorruimte leeg. Dat meldt de NOS. Het is 13,9 procent van de totale voorraad, zo heeft vastgoedadviseur DTZ Zadelhof berekend.

    Volgens Zadelhoff zal de leegstand alleen maar toenemen, omdat steeds minder mensen vaste werkplekken zullen hebben. Het adviesbureau noemt het dan ook onverstandig om nog nieuwe kantoorruimte bij te bouwen zonder na te denken over een bestemming voor de leegstaande panden. De rijksoverheid zou jierbij een veel sturender rol moeten spelen, zo meldt de NOS.

    NOS

  139. Dick a.s maandag zal er in de rad over gesproken worden .Er ligt een kadernota 2011-2020 oftewel de strategie bestaande en nieuwe locaties.

  140. natas om Ajax te bevrijden zijn er nog wel wat andere maatregelen nodig net als bij Feyenoord trouwens.Toch lijkt het mij een spannende competitie te worden.Hoe doet Psv het zonder Reis en Affelay.Kan Twente het volhouden met al die wedstrijden .Veel zal ook afhangen in de maand Januari van de transfermarkt,al geloof ik dat er niet al teveel zal gebeuren.Als onze FC maar compleet blijft vind ik alles goed

  141. dick: was pas optlog:

    woensdag 22 december 2010
    Zwolle – Om de sterke positie die Zwolle heeft als kantorenstad van Noord Nederland te behouden en te versterken, heeft de gemeente een kadernota kantorenlocaties 2011 ?? 2020 opgesteld.

    De Zwolse kantorenmarkt is traditioneel sterk en gezond maar de Nederlandse kantorenmarkt is sterk veranderd. Bijstelling van beleid en nieuwe inspanningen ten aanzien van uitgifte van doelgroepgerichte nieuwbouwlocaties en aanpak van de leegstand zijn absoluut nodig om de regionale positie als kantorenstad te versterken.

    Voor ontwikkeling van kantorenbouw op de lange termijn heeft Zwolle drie scenario??s in beeld gebracht. Een slecht weer scenario dat uitgaat van de bouw van 8.000 m2 kantoorruimte per jaar, een normaal weer scenario dat uitgaat van de bouw van 12.000 m2 per jaar en het mooi weer scenario, dat gaat uit van 16.000 m2 per jaar.

    Zwolle gaat in de kadernota uit van het normaal weer scenario. Dit betekent dat, naast een realistische kantorenprogrammering de komende jaren zwaar wordt ingezet op actieve acquisitie, accountmanagement, monitoring en begeleiding van bestaande locaties zoals Oosterenk en Hanzeland. Dit om potentiële bedrijven te verleiden zich in Zwolle te vestigen en de huidige klanten te behouden. Dankzij de centrale ligging van de stad en de uitstekende bereikbaarheid per spoor en auto liggen er vooral kansen voor bedrijven met een regionale functie. De nota zet ook in op een actieve samenwerking met vastgoedeigenaren en gevestigde bedrijven om de leegstand effectief aan te pakken. Met bovenstaande werkwijzen denkt de gemeente dat vanaf 2013 een groei van 12.000 m2 nieuwbouw per jaar haalbaar is waardoor de stad haar sterke positie als kantorenstad van Noord Nederland kan behouden en versterken.

    Reacties (38)
    heftig en deftig

  142. @Wichert, t was maar een grapje over Mido, hij kost niks (hooguit onkostenvergoeding) en ik denk ook niet dat er op de training iets zou gaan veranderen…

    Ajax heeft er goed aan gedaan de Boer een contract te geven, nu gewoon leren roeien met de riemen die je hebt en over een paar jaar is is alles weer koek en ei, tenminste, als ze het beleid veranderen;)

  143. “Vliegtuig in Eindhoven botst op ree” en ” Brandweerwagen knalt op F-16″ zomaar 2 nieuwsberichten vandaag. Wat is er toch aan de hand met het vliegverkeer vandaag?

  144. Mn arme meissie… om half 2 naar bed gedaan en eigenlijk nu NOG niet echt wakker… Heb haar om 4 uur een kusje gegeven om haar wakker te maken. Dat lukte, maar ze draaide zich om en sliep weer verder… Ik heb haar nu in mn eigen bed gedaan, ik hoop maar, dat ze daar een beetje wakker wordt…
    We hebben dus vandaag een thuisdagje…

  145. Derk, zo’n schip kan op z’n hoogst doormidden breken; daar hebbie toch geen stempel voor nodig? Of zet je die dwars, horizontaal, in ’t midden?

  146. Bericht door Eva, op 4 januari 2011 om 16:26
    Mn arme meissie… om half 2 naar bed gedaan en eigenlijk nu NOG niet echt wakker… Heb haar om 4 uur een kusje gegeven om haar wakker te maken. Dat lukte, maar ze draaide zich om en sliep weer verder… Ik heb haar nu in mn eigen bed gedaan, ik hoop maar, dat ze daar een beetje wakker wordt…

    Beetje ziekjes misschien?

  147. Derk dat zijn geen opties, als ik via de zalkerdijk ga dan kom ik niet verder dan de Oase en via Elburg blijf ik haken bij één of andere visboer.;) Tja dan hebben we Zwolle nog………wat zal ik daar van zeggen, stel voor dat ik Dame tegen kom:D:o

  148. Beetje ziekjes misschien?

    Zoals ze nu is zou je dat wel denken, ja…
    Alleen ik kan dat verder nergens anders aan merken…

    Nu ook, we gaan zo puzzelen, ze is weer hieperdepieper vrolijk…

    Dus voor iedereen succes zometeen met het nieuwe log…

  149. De Oase…Zo enorm goed eten!!!!

    Wij hebben daar 3 jaar geleden onze trouwreceptie gehouden…
    Een overheerlijk zelf uit te zoeken warm buffet…
    Hadden we een gast die een voedselallergie had (wisten wij niets van)… geen enkel punt, maken we voor u iets speciaals…
    Die jongen is figuurlijk in de watten gelegd, toen! Geweldig!!!

Reacties zijn gesloten.