Algemeen Log 216

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

alg._log.jpg 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 400 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 217 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang! .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

635 gedachten over “Algemeen Log 216”

  1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Onze Joppuh met z’n 26ste Gouden Plak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

    met 3: Verdieping, marieke de tweede

    met 4: Plantje

    met 5: JanD

    met 6: Gezellig, bernard en Dame

    met 8: ingrid,Wim

    met 11: ja-tsja, Koko hattem

    met 12: Tim, Natascha en Appie

    met 13: drama, Eva

    met 20: Assendörper

    met 24: Derk

    met 26: Joppuh

    :D:D:D

  2. Derk ik ben een scholier hé, geen student 😉 En bij mycom komt enkel de kast aan, de andere onderdelen komen hier rechtstreeks heen via webshops. Ze zijn al onderweg 🙂 En de webshop waarbij ik moederbord en processor heb besteld, heb ik al meer vandaan gehaald (Afuture)… Werkgeheugen komt van Azerty, kast via Mycom en H50 koop ik als ik de kast ga afhalen.

  3. Bericht door Tim, op 13 januari 2011 om 20:26
    Dame, reactie op jouw reactie in het vorige log.

    Ik ben geen enorme gamer, maar als ik een pc koop, moet hij goed zijn. Die videokaart heb ik als koopje kunnen krijgen, die is normaal inderdaad niet te betalen… Processor vind ik wel belangrijk, maar het moederbord ook: op deze past de videokaart wel prima, op mijn huidige zit hij op 1 mm na tegen mijn werkgeheugen aan 🙁
    En ik welke leeftijdcategorie mag ik “bij jou thuis” rekenen? (je mag best mailen als je ’t niet wilt typen hier)…

    Ik ben even wie is de mol kijkende, ik lees het zo wel 😉

  4. Derk ik heb het met behulp van tweakers samengesteld, daar beetje gezocht wat goed spul voor een goede prijs was, toen alles op elkaar afgestemd (sockets, AMX montage etc)… Nu WIDM, tot later 😉

  5. Ja kijk Dame zo open je naturlijk nooit een nieuw log.

    Maar voor jou als hekkensluitster van log 215

    Tim, die heeft Abraham twee jaar geleden al gezien, maar weet behoorlijk wat van computerhardware. Scheelt weer, want dan hoeft Dame zich daar niet in te verdiepen. Wat raar trouwens dat je nog wel op 215 kon reageren want het werd na mijn posting van 20:22 vergrendeld.

  6. Derk, daar ben ik heel gelukkig mee. Na mij werden er trouwens nog twee postings geplaatst, terwijl die al gesloten was… Volgens mij zit Joppuh erachter.:(

  7. @Dame ze koopt maar, verdiend zo’n mooie vrouw ook. Alleen moet ze niet telkens met de laptop aankomen lopen en vragen wat vind je van dit setje 😉

    @Joppuh hoop dat we er nog vele mogen drinken *plop* hmm

  8. of verwen d’r maar eens door het als verrassing zelf voor haar aan te schaffen!

    Eens met Dame Derk, en boov’ndien ‘eij dr zelf misskien ook nog weh skik van!

  9. De kunst met pc’s kopen is de juiste prijs/kwaliteit verhouding te vinden. Prijzen stijgen vaak exponentieel… Beetje meer geheugen…beetje meer euro’s…nog een beetje meer…enz. Tot dat punt dat een beetje uitbreiding ineens 3 keer zoveel kost.

    Maar zelfs als je alles “redelijk” neemt staat er onder de streep nog altijd een behoorlijk bedrag!

    Ik heb een hele tijd bij Paradigit in Maastricht in de winkel gestaan en me vaak verbaasd over het gemak waarmee mensen duizenden euro’s uitgeven! En vaak komt dat toch doordat alle onderdelen afzonderlijk wel goedkoop lijken.
    Gelukkig hoefden we bij Paradigit niet te pushen en mochten we ook op een eerlijke manier zoeken naar een goedkopere variant.

  10. Zo in de gauwigheid: ziet er goed uit! Ben altijd wel fan geweest van AMD.

    Ga je Linux of Windows draaien? Mocht je Windows gaan draaien…zorg je dan voor een 64bit versie? Daar zit je wel aan met 4GB intern. Kan beide kanten uitgaan, maar je loopt het risico, dat je niet de volle 4GB kunt gebruiken.

  11. Anders wordt het vrij snel een hete, rokerige boel daar binnenin 8)

    Ben nu zelf aan het kijken voor een leuke mac pro samenstelling, dag spaarcenten. 🙂

  12. Plantje, de PC krijgt windows (en ja, een x64, daar had ik al aan gedacht 😉 x86 komt er hier niet in. Laptop blijft lekker ubuntu draaien.

  13. Ik weet Oostski, ik dacht al dat het zo was maar ik zou het toch nog even navragen. Meer oppervlakte. Die processor is overigens black edition, welke meer ruimte voor overclocken biedt oid. In welk opzicht?

    Zeg plantje of derk, 2*2GB DDR3 + 1*4GB DDR3, dat gaat gewoon werken?

  14. Zeg plantje of derk, 2*2GB DDR3 + 1*4GB DDR3, dat gaat gewoon werken?

    Als het goed is wel. Als die 2*2 GB maar goed op elkaar afgestemd zijn en in de juiste banken zitten. Dat moet echt een paartje vormen…

    Ben nu zelf aan het kijken voor een leuke mac pro samenstelling, dag spaarcenten.

    Ach ja…als je ergens heen moet met je geld…waarom dan niet Apple? 😉

  15. Plantje, doe zelf veel met 3D, video editing en andere Adobewaardige bezigheden, plus dat ik wel een beetje vastgeroest zit in Osx, maar wordt iig een dualboot met Ubuntu erbij 😉

  16. Bericht door Tim, op 13 januari 2011 om 22:54
    Plantje, de PC krijgt windows (en ja, een x64, daar had ik al aan gedacht x86 komt er hier niet in.

    Hier staat een x86 en die bevalt me beter dan die oude x64.:D

  17. via via was men op zoek naar een figurant van 10-12 jaar.
    De rol is inmiddels al vervuld; het ging om vanavond, morgen en zaterdagavond…

  18. @Tim; ja, ik had het op het nieuws gezien… en dan ook nog een vreselijk deuntje. Het was één of ander kindergelach als ringtone:o

  19. W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor Sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor Garfield hier klikken.

    Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
    ++++++

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  20. Loesje: Hoezo “Heb ik me WEER 3x aan HETZELFDE vriendje gestoten”….?

    Taalkundige is ze dan nu voor de 6e, de 9e, of misschien wel 12e keer met hetzelfde vriendje??????

  21. Bericht door Eva, op 14 januari 2011 om 06:36
    Loesje: Hoezo “Heb ik me WEER 3x aan HETZELFDE vriendje gestoten”….?

    Taalkundige is ze dan nu voor de 6e, de 9e, of misschien wel 12e keer met hetzelfde vriendje??????

    Zeer scherp Eva! 😀

  22. Veel Japanse jongemannen hebben geen zin in seks

    Meer dan een derde van de Japanse jongemannen tussen de 16 en 19 jaar heeft geen interesse in seks of er zelfs een hevige afkeer van. Dit zijn ruim twee keer zoveel mannen als in 2008. Zorgwekkend is ook het toenemende aantal officieel ??seksloze?? getrouwde stellen, wat betekent dat ze langer dan één maand geen seks gehad hebben. Het aantal hiervan is toegenomen tot 40.8 % van alle echtparen, en dat was in 2004 nog 31.9%.

    Geen seks = geen voortplanting stelt Kitamura, het hoofd van de Japanse gezinsplanning unie. Dat is funest voor de bevolkingsopbouw, want het Japanse geboortecijfer van 1.21 per gezin ligt ver beneden de 2.08 baby??s die nodig zijn om de bevolking in stand te houden. Op het moment zijn er ruim 127 miljoen Japanners, maar als de maatregelen om meer seks te hebben ??en dus kinderen- mislukken dan zijn er bij de volgende eeuwwisseling nog maar 47.7 miljoen.

    In een poging het tij te keren heeft de overheid maatregelen genomen: van een hogere kinderbijslag tot het afdwingen dat bedrijven hun staf niet na 18.00 laten overwerken. Maar ?? zo stelt Kitamura- dat heeft natuurlijk geen enkele zijn als mensen dan geen seks gaan hebben.

    Bron: Telegraph

  23. Ja, die (11.45) is mooi. Bij mij moet ie nog ff voor de deur wachten. Een collega gaat een weekend weg met de kids. Maar die kinderen waren niet erg, zei ie. Gaf ie geld voor een ijsje. Die ijscoboer was een stuk bij hun huisje weg. Dan was hij al wel klaar “met de vrouwe” als ze terug waren.

  24. de FC lijkt er klaar voor:

    Kluin neemt plaats Ars in bij FC Zwolle20

    Pepijn Kluin staat in de spits als FC Zwolle de competitie vrijdag hervat met de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Hij is de vervanger van Sjoerd Ars, die wegens trieste familie-omstandigheden ontbreekt. Ars en zijn vrouw verloren dinsdag hun pasgeboren kind.

    Het is onduidelijk wanneer Ars weer op het veld zal staan, dat bepaalt de aanvaller zelf. De selectie van FC Zwolle is geraakt door het drama rond de spits.

    Trainer Art Langeler wil zo min mogelijk sleutelen aan het elftal, dat voor de winter maar een keer verloor en slechts zeven punten verspeelde. Het betekent dat Kluin de plaats van Ars inneemt, net zoals vorige week in de oefenwedstrijd tegen Hertha BSC (0-2).

    Langeler beseft wel dat Kluin een ander type spits is dan Ars, iets statischer. ⤽Maar Kluin zal spelen in de geest van Ars, ook om ruimte te maken voor Danny Schreurs. Daar is hij intelligent genoeg voor.⤝

    De selectie van FC Zwolle is fit, op Frank Olijve (kneuzing in de enkel) na……..

    =================================================

    Opstelling: Boer; Bakkati, Botteghin, Reijnen en Justiana; Slot en Van der Haar; Van Polen, Schreurs en Van den Berg; Kluin.

    —–krijg thuis wel een verslag na afloop.

    😀

  25. Ja Dick, in “de Stentor” staat nog meer. Financieel plaatje alle Jupilair ploegen vorig seizoen, boete FCZ en iemand die een shirt van Fred Patrick aan Zwolle wil terug geven.
    Vanavond maar even kijken met 3 gasten.

  26. Zwollenaar Hennie Spijkerman heeft het prima naar zijn zin als assistent van Frank de Boer bij Ajax. De voormalig trainer van FC Zwolle, die eerder onder trainer Henk ten Cate ook al assistent bij Ajax was, verliet Zuid-Afrika (Ajax Cape Town) om begin januari terug te keren in Amsterdam.

    © Ajax.nl
    ⤽We kennen elkaar uiteraard al lang⤝, vertelt Spijkerman op de website van Ajax over de relatie met De Boer. ⤽Frank heeft stage gelopen bij het eerste op het moment dat hij de cursus Coach Betaald Voetbal deed. In die periode hebben we veel over voetbal gesproken. Op het moment dat hij de A1 onder zijn hoede kreeg, ging ik ook regelmatig kijken.⤝ Een kleine twee weken is Spijkerman terug bij Ajax. ⤽De kunst is om elkaar te vinden in zo??n korte tijd. Dat geldt voor mij, maar dat geldt ook voor Danny Blind en Frank. We discussiëren en praten over de dingen die we tijdens een training willen doen. Ik probeer in ieder geval mijn ervaring in te brengen. Dan komen we tot een compromis.⤝

    Momenteel vertoeft Spijkerman met de Ajax-selectie in Turkije, waar de spelersgroep zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft. ⤽Er wordt hier hard gewerkt. Ook kwalitatief is het van een hoog niveau. De manier van spelen zie je terug in de trainingen. Het is een jonge en nog redelijk onervaren groep, maar er is wel een enorme drive. Dat is goed om te zien. Het is een groep die open staat voor trainers en die ook beter wil worden.⤝

    http://www.sportiefzwolle.nl

  27. @Eva, dat zeggen we meer Amsterdammers maar dat blijft meer bij woorden dan bij daden:o

    Dick dat verhaal van dat shirt is echt geniaal!

  28. Een man uit Dalfsen is de afgelopen week vermoord op de Filipijnen.

    Hij zou zijn omgekomen door twee kogels in zijn hoofd. Hij zou op de Fillipijnen een huis aan het bouwen zijn. Nadere gegevens ontbreken vooralsnog.
    ————–
    Bron: RTV Oost

  29. Peter Post overleden. De man die ons aan de radio en de tv vast leek te plakken. De man die de tongriemen zeer behoorlijk in beweging bracht. De regisseur van de Raleigh-ploeg die zo succesvol was. Rust in vrede.

  30. Dick nare berichten allemaal ,kom net uit Dalfsen gespeeld voor Zonnebloem .Daar niets vernomen.Peter Post erg van genoten ook op de Baan

  31. BeeldBuisBode

    EénVandaag (N1, 17:59)
    – Albert Heijn (83), ex-bestuurder van Ahold en kleinzoon van de gelijknamige oprichter van het supermarktconcern, is gisteren overleden
    – Demonstratie in Den Haag om steun te betuigen aan de demonstranten in Tunesië

    Studio Sport (N1, 18:40)
    – Snowboarden: voorbeschouwing op het WK in Spanje
    – Schaatsen: het EK korte baan in Heerenveen

    Uitgesproken (N2, 20:25)
    – Het overlijden van Albert Heijn
    – De baardenactie in België uit protest tegen het almaar uitblijven van een nieuwe regering.
    – Tientallen zieken door giftige zeecontainers

    Voetbal International (RTL7, 20:30)
    Inhoud onbekend

    Altijd wat (N2, 20:55)
    – Veel Amerikaanse senatoren zijn multimiljonair
    – Doen alsof je nog een jaar te leven hebt

    Nieuwsuur (N2, 22:00)
    – Nederlandse WikiLeaks bekend
    – Oud-wielrenner Peter Post (77) overleden
    – Overleeft de euro de crisis?
    Sportnieuws in Nieuwsuur
    – Schaatsen: EK korte baan in Heerenveen
    – Schaken: het Tata Steel Toernooi

    Voetbal: Jupiler League (RTL7, 22:00)
    Samenvattingen van de wedstrijden van vandaag

    JISKEFET Ned 3 met Tampert 21.25

    22.00-23.35 Temmink film met Jack Wouterse

    ACTUALITEIT: Uitgesproken (N3, 20:25)
    Na 213 dagen heeft België nog altijd geen nieuwe regering. Uit protest laten de Waalse filmmaker Benoît Poelvoorde en de Vlaamse radiopresentator Koen Fillet nu hun baard staan. Hij gaat er pas af, wanneer er een nieuwe regering is. Ze hopen dat hun baardenactie veel navolging vindt onder de Belgen

    FILM: Caché **** (N2, 22:50)
    (2005, Michael Haneke). Een welgesteld Frans gezin wordt bedreigd via anonieme, mysterieuze video-opnamen van hun huis. Opnieuw een alleszins beklemmend thrillerdrama van de regisseur van Funny Games. Met Juliette Binoche en Daniel Auteuil.

    MUZIEK: On Stage – EBBA Awards 2011
    (N3, 23:35)
    Onder de titel 3 On Stage zendt Nederland 3 het komende jaar diverse popfestivals en concerten uit. Te beginnen met het Eurosonic Noorderslagfestival
    dit weekend in Groningen. De 25ste editie was binnen 20 minuten uitverkocht. Het festival begint met de uitreiking van de EBBA Awards (European Border Breaking Awards). Presentator is Jools Holland.

    De Wereld Draait Door (N3, 19:30)
    Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. Verder met:
    – Annejet van der Zijl, schrijfster van de biografie Sonny Boy
    – Ricky Koole en Sergio Hasselbaink, hoofdrolspelers in de verfilming van Sonny Boy
    – De cast van Downistie
    – Muziek van Krach

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    – Jeroen Smit, auteur van Het drama Ahold
    – Hartpatiënt Pieter van de Rest schreef het boek Hart gezocht
    – Twee deelnemers aan de Belgische baardenactie

    ———————

    BeeldBuisBodeBeschouwingen

    Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) was onder de indruk van de manier waarop minister-president Rutte in internetfilmpjes (om 11:26 vandaag op Youtube 15093 keer bekeken) vragen beantwoordde die hem via Twitter waren gesteld. ??Wat opvalt: het consequente ‘jullie’ waarmee Rutte zijn kijkers aanspreekt. Is nu ook de VVD de etiquette al kwijtgeraakt, of denkt Rutte dat Twitter en Youtube enkel door middelbare scholieren wordt gebruikt? Maar het opvallendst is de volstrekt naturelle, ontspannen toon waarop @Minpres zijn praatje houdt. Losjes voorovergebogen, uit het hoofd sprekend – ik kon hem niet betrappen op opzichtig voorgekookte oneliners van een legertje speechschrijvers.??
    Willem Pekelder (Trouw) zag Sam: het afscheid (dinsdag, Nederland 1, 988.000 kijkers) van Ria Bremer, die eerder een documentaire maakte over de jonggehandicapte Sam. “Dankzij Sam staat de kwaliteit van leven nu wereldwijd op de agenda”, sprak Bremer trots. Dat klinkt wat overdreven ?? alsof andere landen daar zelf al niet mee bezig waren – maar door Sam krijgt “de wereld” misschien wel een genuanceerder beeld van hoe in Nederland over levensbeëindiging wordt gedacht.??
    (IH)

  32. @ wichert, was voor die baancarriere nog wat te jong. Maar hij heeft heel wat in gang gezet. Dat van die vermoorde Dalfsenaar stond op RTV Oost. Ze hadden nog niet meer nieuws, zal een kijken.

  33. Het moet niet gekker worden: >:(

    ZEVENAAR – De botsing van dinsdag tussen een goederentrein en een internationale ICE is waarschijnlijk het gevolg van koperdiefstal.
    Dat meldde het Korps landelijke politiediensten (KLPD) vrijdag na onderzoek. Op de plek van het ongeval is 300 meter koperdraad verdwenen.

  34. Uit dijkwachtersnieuwsbrief:

    Groot Salland alert op hoogwater in IJssel

    Het water in de IJssel zal de komende dagen flink stijgen. Oorzaak hiervan is het vele smeltwater in combinatie met neerslag in het stroomgebied van de Rijn.
    Dit water komt voor een deel in de IJssel terecht. Het Waterschap Groot Salland verwacht vooralsnog geen problemen door de hoge waterstanden in de IJssel in zijn werkgebied: van Deventer tot en met Kampen. Wel neemt het waterschap een aantal voorzorgsmaatregelen en blijft het waterschap de ontwikkelingen alert in de gaten houden.

    Verwachte waterstanden
    Volgens gegevens van Rijkswaterstaat wordt de komende week (3) een hoogste waterstand in de IJssel bij Deventer verwacht van ca. + 6.60 meter boven NAP, in Zwolle ca. + 3.20 meter en op zaterdag bij Kampen ca. + 1.65 cm boven NAP. Deze waterstanden zijn geen aanleiding om grootschalige acties op touw te zetten zoals de inzet van dijkwachten langs de IJssel en inzet van de hoogwaterbrigade in Kampen. De situatie kan wijzigen wanneer de waterstanden hoger worden dan voorspeld of het hoge water lang gaat duren waardoor dijken verzadigd kunnen raken. Voor Kampen kan de situatie ook wijzigen wanneer de verwachte zuidwestenwind zou veranderen in een flinke noordwestenwind.

    Maatregelen waterschap
    Op dit moment kan het waterschap volstaan met scherp toezicht door eigen personeel. Er is een aantal voorzorgsmaatregelen genomen zoals het afsluiten van sluizen en gemalen in waterkeringen en het afsluiten van riooloverstorten. In de loop van deze week zal het waterschap drijfvuil (daak) op meerdere locaties langs dijken verwijderen om schade aan de dijken te voorkomen. Het hoge water op de IJssel is bijzonder te noemen, maar beheersbaar.

    Grond- en kwelwater
    Binnendijks langs de IJssel tussen Deventer en Kampen is op een aantal plaatsen sprake van kwelwater. In een aantal gevallen zelfs zand meevoerend. Waar nodig zijn al maatregelen genomen in de zin van het aanbrengen van bekisting.

  35. Bericht door dick, op 14 januari 2011 om 17:03
    Amateurspeler Feyenoord verdachte van drugssmokkel

    Wat is de toegevoegde waarde om te vermelden dat die jongen voor de amateurverening Feyenoord speelt?

    Ik kan me hier best kwaad om maken, dit is gewoon (misschien onbewust) Feyenoord weer proberen in een kwaad daglicht te zetten, ik vind powned trouwens zowiezo but…. (boosheid is op powned gericht, niet op jou Dick);)

  36. Bericht door Joppuh, op 14 januari 2011 om 20:17
    ‘n’untien in nölt’n’ökkien!

    Babelfish vertalen bakt er niets van. Kun je het ook in Nl zeggen? 😉

  37. Hmmm ook lekker. water staat wel hoog bij jullie als de berichten zo lees ben je morgen thuis? Ik wou even met die kleine hummel langs de Ijssel rijden.

  38. Wie heeft van de week de uitzending van de wereld draait door met Youp van ’t Hek gezien. Moet een leuke uitzending zijn geweest. Kan alleen op uitzending gemist het niet terug vinden.

  39. Derk het water staat hier idd hoog, zoals je weet woon ik 50 meter van de speeltuin vandaan en daarachter ligt nu de ijssel.
    ____ /
    ——————–/ /
    / [ ]
    / ____________[ ]
    ijssel dijk speeltuin huize koko

  40. De Elseviers Scholenmagazine is weer uit: het Celeanum heeft zijn plaats bij de Top 10 van VWO-scholen in Nederland weten te behouden.:D

  41. 3-4 voor FC Emmen!

    2′ Corner FC Emmen.
    2′ Corner FC Emmen.
    5′ Corner FC Zwolle.
    10′ (Schot).
    14′ (Schot).
    18′ Corner FC Emmen.
    19′ (Schot).
    26′ (Schot).
    38′ (Schot).
    39′ Yel Em.
    44′ (Schot).
    51′ Corner FC Zwolle.
    65′ Yel Zw.
    71′ RC.
    74′ Corner FC Emmen.
    89′ Yel Zw.

  42. FC Zwolle start het 2e helft van seizoen met een nederlaag.

    FC Zwolle – FC Emmen ”3-4 (3-3)”.

    (1e helft).
    2′ Corner FC Emmen.
    2′ Corner FC Emmen.
    5′ Corner FC Zwolle.
    10′ [1-0] Danny Schreurs (Schot).
    14′ [2-0] Pepijn Kluin (Schot).
    18′ Corner FC Emmen.
    19′ [2-1] Tjarron Chery (Schot).
    26′ [3-1] Bram van Polen (Schot).
    38′ [3-2] Johnny de Vries (Schot).
    39′ [Yellow Card] Johnny de Vries (FC Emmen).
    44′ [3-3] Eldridge Rojer (Schot).

    (2e helft).
    51′ Corner FC Zwolle.
    59′ [WISSEL] Yannick Wildschut voor Albert van den Haar (FC Zwolle).
    65′ [Yellow Card] Joey van den Berg (FC Zwolle).
    65′ [Yellow Card] Said Bakkati (FC Zwolle).
    66′ [WISSEL] Bart de Groot voor Jeffrey de Visscher (FC Emmen).
    66′ [WISSEL] Ruud ter Heide voor Sander Fischer (FC Emmen).
    71′ [Red Card] Joey van den Berg (FC Zwolle). 2x geel.
    74′ Corner FC Emmen.
    76′ [WISSEL] Erik Bakker voor Pepijn Kluin (FC Zwolle).
    82′ [WISSEL] Richard Stolte voor Marcel Piesche (FC Emmen).
    89′ [Yellow Card] Arne Slot (FC Zwolle).
    94′ [3-4] Hans Denissen (Schot).

  43. Dit was FC Zwolle 2e nederlaag van het nieuwe jaar 2011.
    Hertha Berlin SC – FC Zwolle ”0-2”. Vriendschappelijk. Donderdag 6 januari 2011.
    FC Zwolle – FC Emmen ”3-4”.

  44. Tim, dat is natuurlijk waar. De cijfers geven aan dat er relatief veel de school gewoon afmaken. Misschien helpt het dat leerlingen niet naar een andere school willen en daarom een tandje erbij zetten. Da’s toch mooi. Iig resultaat om trots op te zijn, de school, maar ook de stad.

  45. Herstel: Hertha Berlin SC – FC Zwolle ”2-0”.

    En is FC Emmen 1e overwinning na 2 nederlagen in het nieuwe jaar 2011.
    FC Emmen – VfL Osnabr?ck ”1-5”. Vriendschappelijk. Woensdag 5 januari 2011.
    Werder Bremen II – FC Emmen ”1-0”. Vriendschappelijk. Zaterdag 8 januari 2011.
    FC Zwolle – FC Emmen ”3-4”.

  46. Klopt maar mentaal is het wel een tikkie hoor, de eerste van het seizoen verliezen. Als ze breken tegen DB is het gebeurd. Maar dat gaat niet gebeuren 😉 DB gaan ze pakken, de moed komt terug, en klaar.

  47. Wegens de grote drukte op de website van RTV Rijnmond kijkt u nu naar een noodpagina.

    Live-beelden zijn te zien op TV Rijnmond. Op Radio Rijnmond 93,4 FM is rt een doorlopende nieuwsuitzending.
    Grote brand op
    rangeerterrein
    Kijfhoek

    Op het terrein van spoorexploitant Keyrail op Kijfhoek in Zwijndrecht staat een ketelwagon met het brandbare ethanol (alcohol) in brand.

    De brandweer blust met crashtenders en heeft als voornaamste zorg dat de brand niet overslaat naar naburige wagons. Daarin zouden restanten van LPG kunnen zitten.

    Ethanol brandt ‘schoon’ op: de stof wordt omgezet in water en kooldioxide. Bij metingen is gebleken dat er tot dusver geen giftige stoffen zijn vrijgekomen. Volgens burgemeester Scholten van Zwijndrecht wordt daarom in de directe omgeving niet de waarschuwing gegeven om ramen en deuren gesloten te houden. Wel vraagt de Veiligheidsregio iedereen dringend om uit de buurt van de brand te blijven.

    De brand brak vrijdagavond rond half tien uit. Aanvankelijk werd gemeld dat er vijf treinwagonns in brand stonden. Het blijkt nu om één wagon te gaan, van de railvervoerder vervoerder DB Schenker.

    Treinverkeer beperkt
    Op last van de hulpdiensten is het treinverkeer beperkt tussen Rotterdam-Lombardijen en Dordrecht.

    A16 dicht
    De A16 is uit voorzorg afgesloten tussen knooppunt Ridderkerk-Zuid en de Drechttunnel. Omrijden via de A15 geen optie. Deze snelweg is in de richting Gorinchem vanaf de tunnel onder de Noord afgesloten wegens werkzaamheden.

    Verkeer richting het zuiden zou wel kunnen omrijden via de Heinenoordtunnel naar de Hoeksche Waard en via de Kiltunnel bij ’s Gravendeel de A16 weer kunnen bereiken.

  48. Ik vraag me af… Zo’n wagon gaat niet vanzelf branden. Zou er een pyromaan dit veroorzaakt hebben? Die moeten ze echt zijn kop erafrukken. Zoveel mensen in gevaar brengen.

  49. W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor Sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor Garfield hier klikken.

    Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
    ++++++

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  50. En dan nu alle bagage naar boven brengen en eens zien of ik kan slapen.

    Oh ja mensen niet vergeten: Appie is overleden. Heijn, de man die zoveel heeft betekend.

  51. @Tim, laatste overwinning van FC Den Bosch was op vrijdag 29 oktober 2010 in en tegen Sparta Rotterdam 3-1 (2-0).
    3′ [1-0] Samuel Scheimann.
    38′ [2-0] Niels Vorthoren.
    49′ [2-1] Iliass Bel Hassani.
    56′ [3-1] John Verhoek.
    73′ [Red Card] Donovan Slijngard (Sparta Rotterdam) 2x geel.

  52. Laatste 8 wedstrijden van FC Den Bosch: 0 gewonnen, 5 gelijk en 3 verloren.
    RBC Roosendaal – FC Den Bosch 2-2 (1-1).
    FC Den Bosch – FC Volendam 0-1 (0-0).
    AGOVV Apeldoorn – FC Den Bosch 3-1 (1-0).
    FC Den Bosch – Go Ahead Eagles 1-1 (0-0).
    Almere City FC – FC Den Bosch 1-1 (1-0).
    FC Den Bosch – VVV-Venlo 1-2. Vriendschappelijk.
    RKSV UDI 1919 – FC Den Bosch 0-0. Vriendschappelijk.
    Helmond Sport – FC Den Bosch 2-2 (1-0).

  53. Nou, ik ben blij, dat ik gisteren niet heb zitten wachten tot de Go Live in Groningen klaar was. Ik kreeg om 1.30 uur een mailtje dat ze klaar waren! Gelukkig kan ik mijn werk van huis uit doen.

    Marcel, gefeliciteerd!

  54. @ Dick——-> Youpservice…

    Lachen!
    ??Mag ik een kilo Moerdijkse spruitjes?⤝ vraagt de aardige meneer aan de groenteboer. Deze vraagt zeer eigentijds of hij mag weten wat hij ermee gaat doen.

    ⤸Kerstboomverlichting voor volgend jaar⤝, zegt de man.

    ⤸Ik weet niet of ze zo lang blijven gloeien⤝, antwoordt de groenteman.

    ⤸Dan eet ik ze wel op en ga tegen die tijd zelf als kerstboom in de hoek van de kamer staan. Dan heb ik weer eens een functie⤝, oppert de man een beetje somber.

    Hij vertelt vervolgens hoe zinloos zijn leven is geworden. Hij is 58, de kinderen zijn het huis uit, op de zaak werd hij overbodig dus zit hij in de vut en zijn vrouw wil eigenlijk alleen nog met hem fietsen. Op maandag past hij op zijn kleinzoon van anderhalf en als hij dan samen met het kleine mannetje de eendjes voert staat het huilen hem regelmatig nader dan wat dan ook. Hij denkt na over het werk dat hij heeft gedaan. Hij moest namens een grote sigarettenfabriek het roken onder de jongeren stimuleren en dat deed hij goed. Zo mocht hij politici benaderen en ervoor zorgen dat zij geen maatregelen tegen het roken in openbare gelegenheden zouden ondersteunen.

    Met de reclamejongens overlegde hij over het imago van de rokers. Cowboys werden ingezet. Stoere cowboys die genoten van een sigaret. Diep inhalerende cowboys. Geen hoestende rocheltrommels natuurlijk. Hij had de strijd wel een beetje verloren. Links kreeg het voor elkaar dat de kroegen rookvrij werden, net als de restaurants en de disco??s en de stations en de ziekenhuizen en de treinen en de trams en?? eigenlijk alles. Vandaar die vut. Nu golft hij af en toe tegen een gepensioneerde longarts tegen wie hij regelmatig grapt dat hij dankzij hem zo mooi woont. De longarts lacht keer op keer beleefd.

    Hoe zinloos was zijn leven en hoe zinvol is het nu? Hij heeft geen idee.

    Hij staat bij de groenteman en maakt het spruitjesgrapje. Humor is zijn benzine. Brandstof om vooruit te komen. Vooruit waarheen? Nergens heen.

    Vorige week vroeg de computerwinkelier in een overvolle zaak of hij even het wachtwoord van zijn laptop wilde intikken.

    ⤸Dat mag u wel doen hoor⤝, antwoordde hij gevat, ⤸het wachtwoord is hofnarretje⤝. Iedereen lachte en dat deed hem goed.

    Zo scharrelt hij zich door het leven. Per dag ploetert hij een paar uur op internet zijn humor bij elkaar. Vooral als het regent. Zijn vrouw heeft eigenlijk geen kind aan hem. Een van zijn nieuwe hobby??s is twitteren. Dus als hij op Telegraaf.nl leest dat er in het Haagse Nieuwspoort cocaïne is gevonden dan schrijft hij dat volgens hem het hele Binnenhof al jaren aan de drugs is. En daar reageren anderen dan weer op. Zo geeft hij na de inbraak in het huis van Wes & Yo de moeder van Jan Smit de schuld. Die kwam de gastendoekjes terughalen. Een andere lezer vermoedt dat het de vrouw van Kluivert is geweest omdat de rekening van het sprookjeshuwelijk nog steeds niet geheel voldaan is. Zo brabbelt hij zich door de dagen.

    ⤸Anders nog iets?⤝ vraagt de groenteman.

    ⤸Nee, mijn grapjes zijn op.⤝

    Thuis achter zijn laptop leest hij site voor site de geruststellende overheidslulkoek over de Moerdijkbrand en denkt: wat is pr toch een prachtig vak. Je leven lang liegen en je zakken vullen. Dat de ministers in dat busje bleven vindt hij ronduit knullig, maar ook wel weer geestig.

    Dan belt zijn beste vriend dat hij na dertig jaar roken getroffen is door longkanker. Hij weet niet zo goed hoe hij daarop moet reageren. Zijn vriend vertelt dat hij bestralingen en chemo krijgt.

    ⤸Je kunt ook een paar uur op het terrein van Chemie Pack gaan wandelen⤝, probeert hij grappig te zijn. Aan de andere kant blijft het stil. Dan roept hij wanhopig: ⤸Humor is vaak het beste medicijn.⤝

    ⤸Klopt⤝, zegt zijn vriend, ⤸ik lach me dood.⤝

  55. Bericht door Tim, op 14 januari 2011 om 22:37
    Klopt maar mentaal is het wel een tikkie hoor, de eerste van het seizoen verliezen

    Tim, beetje opletten, RKC uit is ook verloren gegaan;) Maar ik vermoed dat je bedoeld de eerste na de winterstop.

  56. Gisteren na half elf stroomuitval in onze straat. Zat net klaar om een thriller te gaan bekijken. >:(
    Heeft nog een paar uur geduurd. Ergens vannacht is de stroom weer gaan lopen.
    Grappige keerzijde is dat hele straat met kaarsjes om de tafel zat.

  57. Dame woon je in de kaarsenmakersstraat???Admin nog niets gelezen over aanvraag spoeddebat van Swollwacht over koninginnenacht en dag en festiviteieten 5 MEI

  58. Haha, Wichert. Die straat heeft wel flink geprofiteerd van ons buurtje. 😀
    Vanochtend begreep ik dat de stroom na een luide knal in het elektriciteitskastje uitviel. Nu draait er een noodaggregaat, met als gevolg dat ook alle straatlantaarns branden. Ben benieuwd wat de oorzaak zal blijken te zijn: een muis, een steenmarter?

  59. na de stroom van meldingen over stroomuitval 😉 van de afgelopen weken begin ik me af te vragen of het misschien een lucratieve business zou zijn om verhuurder van noodaggregaten te worden 🙂

  60. Stentor:

    – De activiteiten rond Koninginnedag en -nacht en de binnenstadsactiviteiten tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle gaan dit jaar zeer waarschijnlijk niet door.

    De Centrale Commissie Oranje (CCO), die verantwoordelijk is voor een zeer groot deel van de activiteiten in Zwolle, is in conflict met de gemeente over de rol die het mag spelen tijdens het Bevrijdingsfestival. Die woede is zelfs zo groot dat de CCO in een brief aan de burgemeester heeft laten weten dit jaar geen enkele activiteit te zullen organiseren.

    Laten we hopen dat gemeente en CCO het geschil bijleggen, want het zou toch wel jammer zijn als deze succesvolle evenementen niet doorgaan.:(

  61. Nou MarKel, iets beter je best doen. 😉 Uit de Gelderlander:

    Foto: De Gelderlander

    Afbeelding: Rijkswaterstaat
    Afbeelding: Rijkswaterstaat

    1/3

    NIJMEGEN – Het hoogwater zal in Rijn en Waal lager uitkomen dan deze week werd voorspeld door Rijkswaterstaat. Doordat de regenval minder hevig wordt dan verwacht, reikt het water bij Lobith maandagochtend naar schatting tot rondom de 15.35 meter. Na maandag gaat het water hier weer zakken.

    Het hoogwater komt daarmee ruim een halve meter lager dan eerst gedacht werd. Rijkswaterstaat, dat eerder de piek ivoor dinsdag had voorspeld, heeft de verwachtingen vanochtend bijgesteld.

  62. Foei MarKel een te grote afbeelding.
    Water staat in de ijssel best hoog. Ben vanmiddag even gaan kijken.Lang geleden dat ik het zo hoog heb zien staan.

  63. Bericht door Dame, op 15 januari 2011 om 10:57
    Gisteren na half elf stroomuitval in onze straat. Zat net klaar om een thriller te gaan bekijken. smilies/angry.gif
    Heeft nog een paar uur geduurd. Ergens vannacht is de stroom weer gaan lopen.
    Grappige keerzijde is dat hele straat met kaarsjes om de tafel zat.

    De ervaring met stroomuitvallen leert, is dat er over 9 maanden veel baby’s geboren zullen worden. En da’s geen grapje.

  64. De ervaring met stroomuitvallen leert, is dat er over 9 maanden veel baby’s geboren zullen worden. En da’s geen grapje.

    Haha, Tim, schijnt overigens niet waar te zijn heb ik begrepen uit een onderzoek na de grote stroomuitval Haaksbergen. Als het hier zou gebeuren, zou het een groot wonder zijn ;), en dat laat ik jullie dan tijdig weten!:D

  65. wat ? waarschuwingsmail ? waarvoor ?

    pffffff lachen zeg

    als ik een waarschuwingsemail zou moeten krijgen, dan had ik denk ik iets gezegd als:

    moet je maar een programma maken wat automatisch de omvang van een plaatje aanpast

    maar dat heb ik dus NIET gezegd
    😉

    en ik weet nu dat de plaatjes kleiner moeten zijn

  66. Bedankt Dame 😉 Ik heb eigenlijk nog nooit opgepast maar zolang ze slapen vind ik het best, en ik krijg mijn neefjes nichtjes ook altijd in slaap, misschien ben ik wel een beetje saai… 😉

  67. Tim; Dat maakt je de ideale oppas…. Een gezin zit niet te wachten op een populaire, zeer in trek zijnd feestbeest. Liever iemand die een beetje saai (of verantwoordelijk) is.

    Dan blijft de stereo tenminste uit of op burgerlijk zacht, wordt de koelkast niet volledig leeggeplunderd, wordt er geen megafeest gegeven, terwijl die kleine er maar niet van kan slapen, blijft de drankkast ook netjes gevuld …. EN… vinden de ouders dezelfde avond niet nog een gebruikte condoom in hun bed die duidelijk niet van hen kon zijn….

  68. He get, Ingrid, heb je dat zelf meegemaakt? Ik denk dat Tim helemaal niet saai is, dat ie liedjes zingt voor de kleintjes of ze misschien vertelt over de specificaties van het door hem aangeschafte computersysteem, waardoor ze snel in slaap vallen. 😉
    Eigenlijk jammer dat ik ze niet meer zo klein heb…:)

  69. Tim; Dat maakt je de ideale oppas…. Een gezin zit niet te wachten op een populaire, zeer in trek zijnd feestbeest. Liever iemand die een beetje saai (of verantwoordelijk) is.

    Dan blijft de stereo tenminste uit of op burgerlijk zacht, wordt de koelkast niet volledig leeggeplunderd, wordt er geen megafeest gegeven, terwijl die kleine er maar niet van kan slapen, blijft de drankkast ook netjes gevuld …. EN… vinden de ouders dezelfde avond niet nog een gebruikte condoom in hun bed die duidelijk niet van hen kon zijn….

    Twee perfecte reacties 🙂

    en nee, ik zou me helemaal niet prettig voelen bij het plunderen van een huis… En daarnaast, je bent er toch voor de kleine (??), dus daar hoort de primaire aandacht naar uit te gaan. En die vertel je gewoon wat specificaties, zodat het een klein computernerdje wordt… Joking 😉

  70. Deze hoorde er ook bij

    Bericht door Dame, op 15 januari 2011 om 19:34
    He get, Ingrid, heb je dat zelf meegemaakt? Ik denk dat Tim helemaal niet saai is, dat ie liedjes zingt voor de kleintjes of ze misschien vertelt over de specificaties van het door hem aangeschafte computersysteem, waardoor ze snel in slaap vallen. smilies/wink.gif
    Eigenlijk jammer dat ik ze niet meer zo klein heb…smilies/smiley.gif

  71. Dame, stille aggregaten bestaan, die worden geleverd in “geluidsdichte kast”. Ze worden wel op het dek van schepen gezet, indien hun aggregaat het begeeft. Maar ook die dreunen door. Het vervelende van het geluid is de lage, verdragende (ver-dragend, draagt ver) toon. Die dreunt overal doorheen.

  72. Nou fan wil ik niet zeggen. Zijn vader had tegenover mijn vaders drogisterij in Utrecht een cafetaria.
    Zodoende heb ik hem leren kennen en de muziek ach die is best leuk hoor.

  73. Is er nog iemand die een oppasser nodig heeft?

    Ik heb het vroeger ook veel gedaan. Is idd leuk werk, geld verdienen terwijl je ook nog huiswerk kunt maken (vooropgesteld dat je die kinderen in slaap hebt kunnen krijgen).
    Maar helaas voor jou, hier dus (voorlopig althans ;)) niet meer, Tim. Misschien Artis?

  74. Een oppasser zoeken we niet, want we hebben geen wilde dieren (hoewel de jongste kat enorm veel kattenkwaad uithaald)…
    Maar naar een oppas zijn we nog wel op zoek!

    Vanavond is MarKel de hort op, naar een of andere nieuwe Wiskey-kroeg tegenover De Kroon…
    Dus zit ik lekker thuis… Maar ja, liever waren we samen de bloemetjes buiten gaan zetten…

  75. @Eva Koester die MarKel van je maar goed:

    Bericht door MarKel, op 15 januari 2011 om 15:31
    na de stroom van meldingen over stroomuitval van de afgelopen weken begin ik me af te vragen of het misschien een lucratieve business zou zijn om verhuurder van noodaggregaten te worden

  76. Ik koester MarKel ook om hele andere dingen…;););)

    En vanavond koester ik hem om de eerste avond in mn eentje op de bank, sinds minimaal een jaar…
    HEERLIJK!!!! :D:D:D

    Uitgaan is fijn, maar een avondje in je uppie thuis is ook erg lekker!

  77. Laatst zei MarKel nog, dat hij zich niet kon voorstellen, dat een bedrijf als Boels met zoveel concurrerende andere bedrijven wel uit kon….

    Ik weet toevallig, dat Boels ook noodaggregaten levert….

  78. Eva

    Ik weet toevallig, dat Boels ook noodaggregaten levert….

    dat is deels waar: Boels verhuurt aggregaten, die in nood kunnen worden toegepast. Maar het zijn géén noodaggregaten. Ze staan ook op festivals, feesten, bouwplaatsen etc…

  79. Bericht door Eva, op 15 januari 2011 om 21:16
    Tim… interesse in een oppasbaantje? Zal niet zo heel vaak zijn, maar ook zeker niet tot in de allerkleinste uurtjes…

    Laat me maar weten als je iemand nodig hebt Eva 😉

  80. Concurrent voor de WLZ-hotspot: zoek de schat.

    Zoek de schat!
    Kijk in de Atlas van Overijssel!
    In januari 2011 is een tweede prijsvraag gestart. En ook hieraan kan weer iedereen meedoen. Ergens in Overijssel hebben we een schat ‘begraven’. Degene die deze schat het eerst vindt, wordt de eigenaar van de schat. Via twitter zullen tips en hints over de vindplaats bekend gemaakt worden. Je kunt de schat vinden door op een slimme manier gebruik te maken van de twitterberichten van @atlasactie in combinatie met de Atlas van Overijssel (http://www.atlasvanoverijssel.nl/).

    Op 13 januari 2011 is het twitterbericht met de eerste aanwijzing gestuurd. Daarna komen regelmatig nieuwe aanwijzingen met nieuwe tips, net zo lang, totdat de schat is gevonden. De persoon, die de schat als eerste vindt, mag hem houden.

    Veel plezier met de wedstrijd.

    Heb je nog vragen over de wedstrijd? Neem dan contact op met de provincie Overijssel (team beleidsinformatie) 038 4999440 of beleidsinformatie@overijssel.nl.

  81. De eerste aanwijzing “De prijs bevindt zich binnen 30m van een Overijssels water. Volg @atlasactie voor meer tips.”

    Nou lekker, er is overál water op dit moment en ook buiten dat, is dit wel een waterrijke provincie. Als de schat maar niet overstroomd is…:(

  82. Nou Tim mail me je telefoonnr maar nog eens, slaapplaats is hier wel want wij komen meestal laat thuis 🙂
    Wat vraag je per uur? 8 euro ofzo

  83. Mooi weer ,de eerste lammetjes zijn hier al geboren geheel onverwachts ,wat een Ram hebben we gehad,maar gelukkig dat het niet zo hard vriest anders hadden ze het niet overleefd.

  84. File op de Rijn bij de Lorelei vanwege de laatst gezonken vrachtvaarder (met zwavelzuur).
    Er liggen al 200 schepen voor anker. Tim, ook die van je ouders?

  85. Wichert: avondprogramma gister was bijzonder gaaf….WVF overigens 0 punten in 3 poulewedstrijden. Daarna alleen gewonnen: 13e :o:o:o Paar jaar geleden wonnen we nog.

    ‘S avonds?

    Blaaskapel “Le Lombardon” met oa de juniormars
    Tante Kippe met o.a.
    * Erm dikke dErm
    * Met de piep’m vol
    ‘Arm Wolters die ook ff meespeelde (mag geen naam hebben ;))
    Henri van Velzen
    Patrick
    De Piratentoppers

    Gaaf feest volgens hen die het ’s avonds helemaal uitzaten en NIET ergensanders heen moesten.

  86. Over dat hek:
    er staat sinds een (ik gok) 4/5 jaar een hek omheen wegens overlast vanuit de wijk (en ik gok ook dat de verzekering dit eiste).

  87. Dame dat snel in slaap vallen is wel handig 🙂 maar is het niet zo, tja, pech gehad 😉 Je wurde r ‘ook veur betoâld! (in mijn poging tot het spreken van het Zwolse dialect)…

  88. Bericht door Dame, op 16 januari 2011 om 15:05
    Overlast “vanuit” de wijk. Dus het is ter bescherming van jullie en niet van de wijk?;)

    Dat ZEGGEN ze wél ja 😉

  89. Nu ja, Tim met welk doel het er is neergezet maakt eigenlijk niet; het stáát er tenminste.
    Nog over die file op de Rijn bij de mooie Lorelei gelezen?

  90. Bericht door Dame, op 16 januari 2011 om 15:11
    Nu ja, Tim met welk doel het er is neergezet maakt eigenlijk niet; het stáát er tenminste.
    Nog over die file op de Rijn bij de mooie Lorelei gelezen?

    Ik heb het gezien ja, ik ga zo eens naar foto’s opzoek (eerst maar eens nufoto.nl zien).

  91. Yoppuh en andere liefhebbers…Lachen door Youp

    http://www.youp.nl/index.php?p=17315&item_id=581429&download=true

    Lachen!

    ⤽Mag ik een kilo Moerdijkse spruitjes?⤝, vraagt de aardige meneer aan de groenteboer. Deze vraagt zeer eigentijds of hij mag weten wat hij er mee gaat doen. ⤽Kerstboomverlichting voor volgend jaar⤝, zegt de man. ⤽Ik weet niet of ze zo lang blijven gloeien⤝, antwoordt de groenteman. ⤽Dan eet ik ze wel op en ga tegen die tijd zelf als kerstboom in de hoek van de kamer staan. Dan heb ik weer eens een functie⤝, oppert de man een beetje somber. Hij vertelt vervolgens hoe zinloos zijn leven is geworden. Hij is 58, de kinderen zijn het huis uit, op de zaak werd hij overbodig dus zit hij in de VUT en zijn vrouw wil eigenlijk alleen nog met hem fietsen. Op maandag past hij op zijn kleinzoon van anderhalf en als hij dan samen met het kleine mannetje de eendjes voert staat het huilen hem regelmatig nader dan wat dan ook.

    Hij denkt na over het werk dat hij heeft gedaan. Hij moest namens een grote sigarettenfabriek het roken onder de jongeren stimuleren en dat deed hij goed. Zo mocht hij politici benaderen en ervoor zorgen dat zij geen maatregelen tegen het roken in openbare gelegenheden zouden ondersteunen. Met de reclamejongens overlegde hij over het imago van de rokers. Cowboys werden ingezet. Stoere cowboys die genoten van een sigaret. Diep inhalerende cowboys. Geen hoestende rocheltrommels natuurlijk. Hij had de strijd wel een beetje verloren. Links kreeg het voor elkaar dat de kroegen rookvrij werden, net als de restaurants en de disco??s en de stations en de ziekenhuizen en de treinen en de trams en??.eigenlijk alles. Vandaar die VUT.

    Nu golft hij af en toe tegen een gepensioneerde longarts tegen wie hij regelmatig grapt dat hij dankzij hem zo mooi woont. De longarts lacht keer op keer beleefd. Hoe zinloos was zijn leven en hoe zinvol is het nu? Hij heeft geen idee. Hij staat bij de groenteman en maakt het spruitjesgrapje. Humor is zijn benzine. Brandstof om vooruit te komen. Vooruit waarheen? Nergens heen. Vorige week vroeg de computerwinkelier in een overvolle zaak of hij even het wachtwoord van zijn laptop wilde intikken. ⤽Dat mag u wel doen hoor⤝, antwoordde hij gevat, ⤽het wachtwoord is hofnarretje⤝. Iedereen lachte en dat deed hem goed. Zo scharrelt hij zich door het leven. Per dag ploetert hij een paar uur op het internet zijn humor bij elkaar. Vooral als het regent. Zijn vrouw heeft eigenlijk geen kind aan hem.

    Een van zijn nieuwe hobby??s is twitteren. Dus als hij op Telegraaf.nl leest dat er in het Haagse Nieuwspoort cocaïne is gevonden dan schrijft hij dat volgens hem het hele Binnenhof al jaren aan de drugs is. En daar reageren anderen dan weer op. Zo geeft hij na de inbraak in het huis van Wes & Yo de moeder van Jan Smit de schuld. Die kwam de gastendoekjes terughalen. Een andere lezer vermoedt dat het de vrouw van Kluivert is geweest omdat de rekening van het sprookjeshuwelijk nog steeds niet geheel voldaan is. Zo brabbelt hij zich door de dagen. ⤽Anders nog iets?⤝, vraagt de groenteman. ⤽Nee, mijn grapjes zijn op⤝. Thuis achter zijn laptop leest hij site voor site de geruststellende overheidslulkoek over de Moerdijkbrand en denkt: wat is PR toch een prachtig vak.

    Je leven lang liegen en je zakken vullen. Dat de ministers in dat busje bleven vindt hij ronduit knullig, maar ook wel weer geestig. Dan belt zijn beste vriend dat hij na dertig jaar roken getroffen is door longkanker. Hij weet niet zo goed hoe hij daar op moet reageren. Zijn vriend vertelt dat hij bestralingen en chemo krijgt. ⤽Je kunt ook een paar uur op het terrein van Chemie Pack gaan wandelen⤝, probeert hij grappig te zijn. Aan de andere kant blijft het stil. Dan roept hij wanhopig: ⤝Humor is vaak het beste medicijn⤝. ⤽Klopt⤝, zegt zijn vriend, ⤽ik lach me dood⤝.

  92. Waarom is Lachen van Youp nou weer geweigerd 😮

    Lachen!

    ⤽Mag ik een kilo Moerdijkse spruitjes?⤝, vraagt de aardige meneer aan de groenteboer. Deze vraagt zeer eigentijds of hij mag weten wat hij er mee gaat doen. ⤽Kerstboomverlichting voor volgend jaar⤝, zegt de man. ⤽Ik weet niet of ze zo lang blijven gloeien⤝, antwoordt de groenteman. ⤽Dan eet ik ze wel op en ga tegen die tijd zelf als kerstboom in de hoek van de kamer staan. Dan heb ik weer eens een functie⤝, oppert de man een beetje somber. Hij vertelt vervolgens hoe zinloos zijn leven is geworden. Hij is 58, de kinderen zijn het huis uit, op de zaak werd hij overbodig dus zit hij in de VUT en zijn vrouw wil eigenlijk alleen nog met hem fietsen. Op maandag past hij op zijn kleinzoon van anderhalf en als hij dan samen met het kleine mannetje de eendjes voert staat het huilen hem regelmatig nader dan wat dan ook.

    Hij denkt na over het werk dat hij heeft gedaan. Hij moest namens een grote sigarettenfabriek het roken onder de jongeren stimuleren en dat deed hij goed. Zo mocht hij politici benaderen en ervoor zorgen dat zij geen maatregelen tegen het roken in openbare gelegenheden zouden ondersteunen. Met de reclamejongens overlegde hij over het imago van de rokers. Cowboys werden ingezet. Stoere cowboys die genoten van een sigaret. Diep inhalerende cowboys. Geen hoestende rocheltrommels natuurlijk. Hij had de strijd wel een beetje verloren. Links kreeg het voor elkaar dat de kroegen rookvrij werden, net als de restaurants en de disco??s en de stations en de ziekenhuizen en de treinen en de trams en??.eigenlijk alles. Vandaar die VUT.

    Nu golft hij af en toe tegen een gepensioneerde longarts tegen wie hij regelmatig grapt dat hij dankzij hem zo mooi woont. De longarts lacht keer op keer beleefd. Hoe zinloos was zijn leven en hoe zinvol is het nu? Hij heeft geen idee. Hij staat bij de groenteman en maakt het spruitjesgrapje. Humor is zijn benzine. Brandstof om vooruit te komen. Vooruit waarheen? Nergens heen. Vorige week vroeg de computerwinkelier in een overvolle zaak of hij even het wachtwoord van zijn laptop wilde intikken. ⤽Dat mag u wel doen hoor⤝, antwoordde hij gevat, ⤽het wachtwoord is hofnarretje⤝. Iedereen lachte en dat deed hem goed. Zo scharrelt hij zich door het leven. Per dag ploetert hij een paar uur op het internet zijn humor bij elkaar. Vooral als het regent. Zijn vrouw heeft eigenlijk geen kind aan hem.

    Een van zijn nieuwe hobby??s is twitteren. Dus als hij op Telegraaf.nl leest dat er in het Haagse Nieuwspoort cocaïne is gevonden dan schrijft hij dat volgens hem het hele Binnenhof al jaren aan de drugs is. En daar reageren anderen dan weer op. Zo geeft hij na de inbraak in het huis van Wes & Yo de moeder van Jan Smit de schuld. Die kwam de gastendoekjes terughalen. Een andere lezer vermoedt dat het de vrouw van Kluivert is geweest omdat de rekening van het sprookjeshuwelijk nog steeds niet geheel voldaan is. Zo brabbelt hij zich door de dagen. ⤽Anders nog iets?⤝, vraagt de groenteman. ⤽Nee, mijn grapjes zijn op⤝. Thuis achter zijn laptop leest hij site voor site de geruststellende overheidslulkoek over de Moerdijkbrand en denkt: wat is PR toch een prachtig vak.

    Je leven lang liegen en je zakken vullen. Dat de ministers in dat busje bleven vindt hij ronduit knullig, maar ook wel weer geestig. Dan belt zijn beste vriend dat hij na dertig jaar roken getroffen is door longk#nker. Hij weet niet zo goed hoe hij daar op moet reageren. Zijn vriend vertelt dat hij bestralingen en chemo krijgt. ⤽Je kunt ook een paar uur op het terrein van Chemie Pack gaan wandelen⤝, probeert hij grappig te zijn. Aan de andere kant blijft het stil. Dan roept hij wanhopig: ⤝Humor is vaak het beste medicijn⤝. ⤽Klopt⤝, zegt zijn vriend, ⤽ik lach me dood⤝.

  93. Net zomaar spontaan wat wezen rijden om naar het hoge water te kijken. We kwamen bij Hattem uit, een 60 km weg volledig onder water… trok veel publiek 🙂
    We zijn daarna lekker bij ’t Heem beland en hebben daar HEERLIJK gegeten bij het Wokrestaurant…

    Zat eigenlijk helemáál niet in de planning 😉

  94. Héérlijk, zonder planning op pad gaan. Zou men vaker moeten doen 🙂 Deed ik in het verleden ook vaker, gewoon fietsen, naar de IJssel, met het pontje over, via hattem en spoolde terug…. Dat was zomaar een resultaat.

  95. Helemaal mee eens Tim! Dat is echt geweldig om te doen! Zeker als je (zoals mijn vriendin en ik) nog relatief nieuw bent in een stad. Gewoon fietsen…verdwalen en de weg weer vinden. En onderweg de mooiste dingen tegenkomen en meemaken!

    Ben gisteren eens naar een nieuwe telefoon gaan kijken…maar twijfel nu tussen de HTC HD2 (met Windows Mobile 6.5) en de HTC Trophy (vergelijkbaar, maar dan met Windows Phone 7).
    Luxe probleem 😉

  96. Joah ik wilde gelijk even de mensen hier wakker krijgen. Wat een saai gedoe hier altijd zondagavond. Alsof iedereen het goed moet maken bij zijn/haar partner en dus heel romantisch op de bank gaat zitten. Of iedereen is zondagavond uit op iets anders…

  97. Ik heb geen idee of dat elke zondagavond is.
    Moet eerlijk bekennen dat we hier ook zo’n heerlijke rustige zondag hebben gehad; laat uit bed, aanrommelen in huis, eventjes een frisse neus gehaald en lekker zelf pizza gemaakt. Heerlijk 🙂

  98. Helaas kreeg ik Jip en Janneke niet mee richting IJssel. Ik was eigenlijk wel benieuwd hoe de uiterwaarden er bij staan. Morgen zal ik het wel in Kampen aanschouwen.

  99. Marieke II, uiterwaarden staan blank, zoek maar eens op nufoto.nl . In kampen stroomt het door de fietsenstalling onder de stadsbrug 😉 Maar dat is er ook op berekend.

  100. Inderdaad volgens mij staan er ook nooit fietsen.
    Deze week een drukke week Tim? En trouwens ik moet in februari naar Tsjechië dus laat even weten of en wanneer je tijd hebt.

  101. @Tim; ik wist ook niet dat daar een fietsenstalling zit.
    Weet wel dat het vis- en hangplekje onder de brug nu een zwembad is geworden 😉
    Vrijdag zag ik dat het bassin gevuld werd.

  102. Derk februari zit ik krap in de tijd, examwerkstuk moet af, presentatievoorbereiding… Helaas. Wat ga je doen, Derk? Kijken? Of ook knopen doorhakken?

  103. Hier thuis is het wat minder vanwege de tumoren van vrouw Derk, moeilijk voor haar om at even aan de kant te zetten wat natuurlijk heel begrijpelijk is.

    Maar volgende week heb ik voor 40 uur per week hulp in het huis geregeld.
    Verders gaat het goed hier hoor de kleine dame groeit als kool en is net zo eigenwijs als dr vader en de kleine man heeft een stereo gekregen dus die is nu veel op zijn kamer piet Piraat aan het draaien en zingen.

  104. Derk, zijn ze kwaadaardig of goedaardig? Ik heb d’r niets over gehoord, sorry als het al gevraagd was. Is dat niet ingrijpend voor jou?

    Een eigenwijze dame en een kleine man die een stereo heeft met piet piraat. Zal af en toe wel gezellig zijn in huize Derk 😉

  105. marieke II, wil je mijn broodtrommel ook vullen? Lijkt me heerlijk om niet mijn eigen broodtrommel te vullen. Scheelt nog tijd ook (6 boterhammen mee (of meer)).
    Ik snap dat je het doet omdat hij nog klein is, hoor 😉

  106. W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor Sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor Garfield hier klikken.

    Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
    ++++++

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  107. @Bernard

    Zo weer genoeg Viva gelezen vandaag.

    Was het zo heftig? De link werkte bij mij niet en ben natuurlijk erg nieuwsgierig geworden naar het item.

  108. Goeienmorgen….Mooie weekopeners Tim om 0:04 😀

    Loesje is heel goed
    Fokke & Sukke zijn ook leuk….ga zo Sigmund ff op nieuw bekijken.
    Die is niet te openen.

  109. :D:D:D

    Alsof iedereen het goed moet maken bij zijn/haar partner en dus heel romantisch op de bank gaat zitten.

    Zou dat zo zijn Tim? Wat een slijmballen, zo.avond is net een mooie avond om een beetje deining te maken 😉 Kies altijd voor het andere tv-toestel. Genoten van Maarten van Rossem in Brandpunt. O.a. deze mooie volzin:

    “Ga z?lf denken mensen!”. En: “NL heeft max. 16% aan populistische stemmers gekend (onder Fortuyn)”.
    Ook nog ff EK goud (en brons) voor shorttrack dames en heren gezien. En een interessante docu op 2.

  110. @Derk; 40 uur zorg per week in huis… das best heavy! Maar ja, met die kleine koters waarschijnlijk ook wel erg nodig!!! Is er iets wat wij kunnen doen? Of is bezoek te druk momenteel???

  111. Om 21.00 uur waren wij gisteravond nog druk met onze kleine in de weer, hoor Tim.
    Normaal gesproken ligt ze om 8 uur op 1 uur en verloopt de avond wel aardig zoals je omschrijft, maar niet gisteren…. Vandaag gaan we namelijk een school kijken. Dus… “Ga ik naar school? JAAAAAAAA!!!!!!” En de hele avond en nu ook ochtend een onvervalste “stuiterdestuiter”, een blijkbaar suikeroverschot!!!!

    Die is zo enthousiast dat ze er niet van slapen kon en ook veel te vroeg van wakker werd. Waarschijnlijk toch te veel suiker in dat ijsje van ’t Heem….

  112. Bericht door Derk, op 16 januari 2011 om 22:44
    Dank je Marieke ik ga ook zo sluiten morgen is die klein al om 1/2 7 wakker en die moet ook om 1/2 8 naar school

    Om half acht naar school? Dat is op tijd of niet?

  113. @Dick heb jij de wedstrijd tegen Galatasary gezien? Me broertje(=ajax, ik snap t ook niet haha) hoorde ik iig flink tekeer gaan over Suarez en hij moest maar ”oprotten”.

  114. Ronald de Boer verdiende 750.000 euro aan de uitverkiezing van Qatar

    Bron: Sunday Telegraph
    Qatar heeft heel veel geld geïnvesteerd in de lobby om het WK voetbal te halen naar het woestijnstaatje met het aantal inwoners van Deventer. De sjeiks zetten daarvoor onder meer ambassadeurs in, vertelt de Sunday Telegraph, die de papieren heeft gezien.
    De Argentijnse aanvaller Gabriel Batistuta kreeg 1,6 miljoen euro om de Zuid Amerikanen te bewerken, Zinedine Zidane kreeg 2,1 miljoen, en Ronald de Boer 750.000 euro. Daarvoor moest hij lobbyen in de voetbalwereld. Desmond Tutu had 70.000 kunnen krijgen voor liefdadigheidsdoelen, maar wilde niet mee doen.

    Onder de link het verhaal over het miljoenenbal dat Qatar de uitverkiezing opleverde.
    (Link op http://www.welingelichtekringen.nl)

  115. ‘Liverpool meldt zich officieel bij Ajax voor Suarez’
    17/01/2011 08:20/VI

    Ajax dreigt Luis Suarez nog deze transferperiode kwijt te raken. Liverpool heeft zich officieel gemeld in Amsterdam om de 23-jarige aanvaller over te nemen.

    De club van de Amerikaanse eigenaren John Henry en Tom Werner meldde zich zaterdag bij Ajax om over de transfer te onderhandelen. De geplaagde topclub bezet een teleurstellende dertiende plaats, met slechts zes punten voorsprong op hekkensluiter West Ham United. De doelpunten van Suarez moeten ervoor gaan zorgen dat de club weer aansluit bij de top in de Premier League.

    Vorige week gaf de Uruguayaan nog aan het seizoen af te willen maken bij Ajax. De aanvaller had een uitgebreid gesprek met trainer Frank de Boer. ‘Om te vragen hoe hij zijn toekomst ziet’, aldus de Ajax-trainer. ‘Luis is heel erg tevreden hoe het nu gaat, trainde soms weer op een ongelooflijk hoog niveau en wil in principe graag blijven. Maar als er een grote club komt, staat hij daarvoor open.’

    Ajax was al op de hoogte dat Tottenham Hotspur serieuze interesse in zijn Zuid-Amerikaanse topschutter had. De club uit Londen moet echter eerst spitsen verkopen voor het concreet zaken kan doen. Suarez staat sinds de zomer van 2007 onder contract bij Ajax, dat hem destijds overnam van FC Groningen. In totaal scoorde hij 81 keer in 110 competitieduels. Vanwege een schorsing is hij nog drie wedstrijden niet inzetbaar.

  116. Bericht door Plantje, op 17 januari 2011 om 09:34

    Ja plantje voor een knul van 5 jaar maakt die lange dagen om 1/2 8 weg en rond 15.45 thuis. Die ligt dus ook altijd om 19.00 uur in bed.

    Zo de hulp even het huis laten zien, die is nu aan het werk.

  117. iemand hier al geweest?

    VENSTERS EN INKIJKJES Aanleiding voor deze tentoonstelling is de Zwolse canon, een uitgave van de Zwolse Historische vereniging. De Zwolse Canon bestaat uit 50 vensters. Personen, gebouwen en gebeurtenissen die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Zwolle. Natuurlijk komen ook bekende Zwollenaren aan bod zoals bijvoorbeeld Gerard ter Borch, Thomas a Kempis en Herman Brood. De tentoonstelling is onderdeel van een educatief project.

    vrijdagavond 21 januari Zwolse avond met oude films over Zwolle

    gelinkt:meer over Zwolse Canon

    ———————
    Wou er vrijdag even voor naar het Stedelijk Museum

  118. ‘T is toch niet waar he :o:(:'(

    Kinderfeestje

    Jean-Pierre Geelen, VK

    Het jongste zaterdagavondgevoel op RTL 4 lijkt nog het meest op een kinderpartijtje.
    ??Allemaal verzamelen!??, riep een moederlijke stem aan het begin haar kijkbuiskinderen op. Daar moesten we bij zijn. RTL had ??het zaterdagavondgevoel?? te pakken, heet het al maanden in de pers: wekelijks voert de zender de kijklijsten aan op de zaterdagavond. Ik hou van Holland, de TV-Kantine, Benidorm Bastards, en Wat vindt Nederland – het werd gevreten.
    Sinds vorige week is Gordon van de partij op deze ??heerlijke zaterdagavond??, met een nieuwe traktatie: Minute to win it. Het idee: een deelnemer moet tien spelletjes spelen van elk één minuut, met elke ronde verdient hij meer geld, tot een ton. De spelletjes: op tafel knikkers in een vingerhoedje laten stuiteren. Aan een ongekookt sliertje spaghetti in de mond vijf stukjes penne zien te rijgen. Pompeuze Carl Orff-achtige klanken en veel blauw licht moeten het spannend maken.
    Er is iets geks mee aan de hand. Er kwam zaterdag niet één platitude uit de mond van Gordon. Vreemd, voor de man die normaal geen kans onbenut laat een schalkse dubbelzinnigheid keihard in te knallen. Enkel toen er van een kaartspel vier kaarten bijeen lagen, kon hij het even niet laten. ??Er liggen vier heren op tafel; dat klinkt heel gek uit mijn mond.?? Terwijl in de eerste minuten toch al een vrouw met haar neuspunt en een pot vaseline in de weer moest om zo vijf watjes van de ene in de andere pot te krijgen.
    Raadselachtig is ook het taalgebruik op deze oer-Hollandsche familie-avond. Waar in Ik hou van Holland deelnemers gierden om de spelling van woorden als ??ruggengraat?? of ??cafeïne??, werd op dit heerlijke familieavondje een andere taal gesproken. Vermoedelijk hebben de Amerikaanse bedenkers van de formule een stevig eisenpakket op tafel gelegd bij de verkoop aan RTL. Anders kan ik niet verklaren waarom Gordon ineens in het Engels spreekt. ??Give it all you got, baby!??, zegt hij tegen kandidate Anoushka. ??You can do it, girl!?? Na level 4 gingen we kijken naar de blue print van level 5, het ging tenslotte om serious money dat we in the pocket kregen; de beelden zouden we terugzien dankzij de powercam. Thuis kunnen we meedoen op internet, met de Delta Lloyd Home Challenge.
    Duidelijk: dit is geen spelletje meer, maar een gameshow.
    Ik herinner mij kinderfeestjes waarop je geblinddoekt met je mond een toverbal uit een teiltje water moest vissen. Lachen was dat – toen we zes waren. Nu, decennia later, vermaak je er op zaterdagavond een heel volk mee op tv.
    Zoals mediasociologen er als de kippen bij zijn om in het succes van Ik hou van Holland of Boer zoekt vrouw een heimelijk terugverlangen te zien naar een onbekommerd, oud-Hollandsch (en lelieblank) familiegevoel, zo stond ik in de aanslag om in Minute to win it een voortschrijdende infantilisering van het televisie-aanbod en (dus) de volksaard te ontwaren – zeker na de verrassende kijkcijfers van 1,7 miljoen van vorige week.
    Te vroeg voor de instant-wetenschap: zaterdagavond, na de tweede aflevering, bleken al 370 duizend kijkers afgehaakt. Waarschijnlijk allemaal toch de voorkeur gegeven aan het verzamelde werk van Voltaire.
    Alles gaat nog goed met ons.

  119. [urlhttp://security.nl/artikel/35846/1/Facebook_gebruikt_voor_ongevraagd_profiel_op_datingsite.html]Facebook gebruikt voor ongevraagd profiel op datingsite[/url] :o:o:o

  120. Ze gebruiken gewoon alle info die je op facebook heb staan en plaatsen die op een datingsite, foto’s naam ect ect

    Nog zoiets leuks de Stentor Zelfs de naam van het bedrijf kunnen ze niet goed schrijven het is Tébézo!

  121. Bij een bedrijf aan de Telfordstraat in Zwolle zijn 14 accu’s uit vrachtwagens gestolen.

    De diefstal vond in het weekend plaats. De politie gaat ervan uit dat het voertuig waarmee de accu’s verder zijn vervoerd op een naastgelegen terrein stond geparkeerd.

    (Bron: RTV Oost.nl)

  122. Nee ok, het wordt overal voor aangewend geknipt en geplakt… sommigen zullen van alles proberen. Een datinglist lijkt me een stappie te ver. Al kun je zo inees op een geslaagde ontmoeting komen. Ongevraagd weliswaar, maar niet ontevreden wellicht…..Nee zonder flauwekul; moet niet mogen natuurlijk.

  123. Bericht door Derk, op 17 januari 2011 om 12:15
    Maar ongevraagd op een datingsite geplaatst worden? Dat heb ik nog nooit gehoord of gezien.

    Volgens mij is dat ook niet het geval…. Volgens mij is het: ALS je je aanmeldt voor die dating site gaan ze je gegevens overal vandaan plukken.

  124. Bericht door dick, op 17 januari 2011 om 10:11
    @ Natas (9:49) Nee; waar gaat het over?

    Vergtrouwen in vanavond met de FC?

    Ik bedoel, de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Hij stond hier wel aan maar ik keek er niet naar maar me broertje dus wel, Suarez mistte te veel kansen oid hoorde ik hem.

    Zeker vertrouwen in de FC, afgelopen vrijdag was een incident. Maar vanavond wordt wel lastig, FCDB uit is altijd lastig.

  125. @Plantje

    Een Amerikaans bedrijf verzamelt openbare informatie op sociale netwerken om ongevraagd profielen van mensen voor een online datingsite aan te maken. “Waar mogelijk, verzamelen we informatie over je, zolang het maar publiekelijk toegankelijk is.”

  126. @ Natascha, ik help het je hopen

    Zeker vertrouwen in de FC, afgelopen vrijdag was een incident. Maar vanavond wordt wel lastig, FCDB uit is altijd lastig.

    Die rode kaart speelde vrijdag natuurlijk ook mee.

  127. Tja, maar mn dochter ook (boven in bed; middagslaapje). En die had nu al wakker zullen zijn… Dus als admin niet snel wisselt van Log, ga ik het missen, denk ik…

  128. Mijn vrije dag Eva en de hulp hier is fantastisch! Ze verzorgd vrouw Derk ook nog perfect!
    Alleen zal ik dr zo wat geld meegeven zodat ze mooie jarratels onder dr uniform kan doen :D:D:D

  129. Nieuws…meer niews op http://www.destentor.nl

    Man zwaait met zwaard in Zwolle
    12:29 ZWOLLE ?? Een man met een zwaard heeft zondagmiddag op het Bachplein in Zwolle voorbijgangers bedreigd met een zwaard.??

    Groep van acht berooft en mishandelt man
    12:57 ZWOLLE – Een 20-jarige Staphorster is zondagavond tussen 19.30 uur en 20.00 uur door een groep mannen beroofd. Hij liep bij de Aldi aan de Bisschop Willebrandlaan toen een man hem bij zijn arm pakte en meenam naar de Molenkampsweg. ??

  130. Kan ze nou niet aan Eva die slaapt zowat de hele dag komt zo nu en dan naar beneden.
    Even aanzien. Als ze het aan kan zijn jullie welkom!

  131. 😮 Zou Verdieping weer opnieuw moeten beginnen. Nou ja Verdieping: succes er mee. Er lopen nog wel wat toppers in Berkum die je weer op niveau kunnen krijgen.

  132. Ben dan ook over naar Veronica—-top 1000 aller tijden……..ook bagger….City FM heeft hee ooo looking what I say ooooh……pff zo vlak voor vertrek zulke zaadmuziek.

  133. 3 fm oeverloos gelul; City: reclame….Hot rradio plus-Rod Steward met Baby Jane :D:D:D

    Je moet er verdeurie wat voor doen….’s morgens zijn er meer topperts te horen.

  134. dick, normaal reageer ik niet en lees alleen maar mee maar jouw bericht is heel herkenbaar. ik ben ook afgekickt van 3fm en city. ook hot radio is irritant met alle reclame en de muziekkeuze vind ik ook maar zo zo. waarom luister je niet naar 105.7? doen we hier op het bedrijf al een paar maanden en eigenlijk komt de radio daar nooit meer van af 8) of via internet http://www.airplayradio.nl/live/ hele dag super muziek non stop in heerlijke kwaliteit 😀

  135. Helemaal mee eens Joppuh alleen ellende gehad en vooral in het weekend.
    Dan hebben we het nog niet eens over hun klantenservice en administratie. >:(

  136. Bericht door Tim, op 17 januari 2011 om 17:03
    EN WE ZIJN WEER BINNEN DE LIJNTJES!

    MarKel zegt zich uitgedaagd te voelen om dat binnenkort weer even te veranderen….:D:D:o

  137. derk
    bedankt voor de info maar volgens ziggo is er geen storing hahaha heb al gebeld met de mobiel telefoon naar ziggo dus we wachten maar af 😉

  138. Ja potverdorie. Zie maar dat het alleen om de favoriete clubjes binnen die zender gaat. Pffff. Tegen Almere City FC. Alsof die gaan winnen. AC FC is lekker kwaliteit. pfff.

  139. @Plantje in andere topic

    (Scheelt ook een hoop over en weer geschreeuw over de balie over de prijs. )

    Zodat ze er gewoon 3 4 5 euro bij op kunnen drukken zonder dat jij het weet;)

    @Tim

    Het klinkt misschien wat arrogant maar als we het over kwaliteit in JL gaan hebben dat kan je toch echt maar over 3 clus praten;D:D Dus JE HEBT GELIJK!!

  140. De wedstrijden die begonnen zijn vanavond zijn
    Emmen – FC Dordrecht
    FC Den Bosch – FC Zwolle
    Veendam – AGOVV Apeldoorn

    en over een half uurtje begint ook
    RBC Roosendaal – Almere City FC

  141. Leuk detail: Alléén Den Bosch – Zwolle is een wedstrijd met ploegen uit het linkerrijtje. Alle andere ploegen zijn ploegen uit het andere (rechter) rijtje. Daarvan weer detail, is dat Zwolle de bovenste is uit het linkerrijtje, en Den Bosch de onderste.

  142. Opstelling FC Zwolle
    (van links naar rechts iedere keer)
    Voor: Bakker, Klijn en Van Polen
    Mid: Van der Haar, Schreurs, Slot
    Achter: Justiana, Reijnen, Botteghin, Bakkati
    Doel: Boer

    Op de bank zitten
    Ars, Drost, Lim-Duan, Pot, Tissingh en Wildschut

    Scheidsrechter tijdens deze wedstrijd is Tom Van Sichem

  143. “hij ging maar een metertje naast het goal van Den Bosch… *stilte* waarschijnlijk had de doelman hem toch wel gehouden”

    hahahahaha

  144. 55′ Het is rustig in Den Bosch bij FC Den Bosch – FC Zwolle 0-0 (0-0).

    3′ [Gele Kaart] Theo Lucius (FC Den Bosch).
    13′ Corner FC Den Bosch.
    44′ [Gele Kaart] Said Bakkati (FC Zwolle).

  145. @ADMIN, leuk hoor dat varnish Tim heeft de hele avond zijn uiterste best gedaan om de wedstrijd te verslaan en heeft nu een IPBAN Gaarne unlocken en dat Varnish eens goed af te stellen. >:(

  146. @ADMIN JOEHOEEEEEEEEE open source software is mooi maar ook die hebben forums waar je de kwaaltjes neer kan leggen ik ben er al in gedoken.

  147. 87′ FC Den Bosch – FC Zwolle 1-1 (0-0).

    59′ [1-0] W. Kousemaker (Schot).
    64′ [Gele Kaart] W. Kousemaker (FC Den Bosch).
    74′ [Gele Kaart] (FC Den Bosch).
    75′ [1-1] Sjoerd Ars (Header).
    85′ [Gele Kaart] (FC Zwolle).

  148. misschien toch eens gaan praten met de WLZ admin’s voor een andere oplossing ?. al meerdere malen gezegd, stel meer moderators in. ik weet wel iemand

  149. Ik heb er de b*llen verstand van waardoor het komt. Maar vind het balen wanneer het komt doordat je enthoustiast reageerd. En dat het lang kan duren voordat de ban weer is opgelost.

  150. Nee hoor eva Maare de volgende keer pas jij op of nemen jullie Tim in dienst. En neem van mij aan die is goed voor kinderen. Waar ben je heen geweest?

  151. Naar school, he. Iedere maandagavond Medisch Secretariaat…

    Trouwens… als we Tim gaan vragen, moet ie eerst een strenge screening van ons door, hoor… 😉

  152. Daar komt die wel door hoor neem het van mij aan. Pracht jongen in zijn doen en laten. Maare ik ga de boterhammen maken voor de kleine en lekker naar bed jij mag het nieuwe log pakken. :D:D:D

Reacties zijn gesloten.