Chat Log 2

Dit is een Chat Log. Na meerdere meldingen over de functionaliteit van het Algemeen Log is er een idee ontstaan voor een zogenaamd Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 3 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Dat gebeurt nog wel, maar sneeuwt onder in tal van persoonlijke mededelingen aan elkaar. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

780 gedachten over “Chat Log 2”

  1. Bericht door drama, op 21 februari 2011 om 21:59
    stond met een aantal neuzen de andere kant op te kijken
    Assie, altied skerp

    Sjakie eb ’t nösie meestah weh de goeie kante op stoan.;D

  2. @Derk Gaan we met deze nieuwe start alleen de echte eerste met een prijs bedelen of geldt dezelfde tijd ook voor een plekkie op het erepodium? Persoonlijk ben ik voor het eerste.

  3. Zuur hoor… dat betekent dus, dat toen ik hier de computer aanzette, er n?t een nieuw log was (er stond 0). Maar ik zag dat pas toen het veeeeeeeeeeel te laat was.

  4. Klinkt als een ouderwets woord; hoor het hier in huis namelijk nooit. Maar wel mooi: “hij knalde de bal met zijn linkse kicks recht het doel in”.

  5. Derk, het spijt me dat ik daar niet aan gedacht heb. Hoop dat het allemaal goed afloopt met Erica en geef haar nog even een kus van mij en zal aan jullie denken.

  6. Stentor

    De Zwolse spirituele vereniging Het Witte Licht opent woensdag 23 februari haar deuren in De Bolder in Zwolle.

    De avond is in handen van Marianne Timmer, die een eigen praktijk heeft voor onder andere rebirthing en regressietherapie. Ze geeft een lezing over reïncarnatie en de invloed van vorige levens op het heden.

    Ik zou weleens willen weten of wij in een vorig leven ook zo met elkaar aan het OH-en waren. Derk die een prijs uitdeelde voor de eerste die met een everzwijn uit het bos kwam. Of Eva, Ingrid, Marieke en ik die tips uitwisselden over het maken van berevellenkledij.:)

  7. @Dame ; “Klinkt als een ouderwets woord; hoor het hier in huis namelijk nooit”

    Ieder zijn/haar criterium…..

    Oorsprong ken ik niet, maar er zijn hier verscheidene (ex)voetballers die misschien wel een verklaring hebben.

  8. Zeker Koko, mijn gedachten waren elders. Heb ook nog een deksel op een pannetje water dat op het vuur stond, gelegd en daarna gepakt: au. Ben blij dat je zuinig doet met de koekjes, dan denk je wat langer aan me (hoewel je daarin weer wat minder op mijn zoons lijkt). 🙂

  9. @Dame ; reïncarnatie is van alle tijden…..

    Heb absoluut geen kennis van dit onderwerp, maar een vorig en een volgend leven? Zou best kunnen.

  10. Nou Drama, toen ik jou zag bij De Pierik dacht ik die heb ik eerder gezien.
    In mijn vorig leven schijn ik boekhouder te zijn geweest en volgens mij heb ik eens een pikhouweel bij je gehaald:D:D

  11. Wat moet een boekhouder daar nu mee? Krijg nu visioenen van Drama, Koko, Assie, Derk, Dick, Papa Val en Bernard als de zeven dwergen die vrolijk zingend met hun pikhouweel het bos ingaan. Hei-ho, hei-ho, het weblog vind ik zo, hei-ho.

  12. Toen had een boekhouder een pikhouweel nodig om dingen duidelijk te maken tegen de belastingdienst.
    Later ging dat d.m.v. rooksignalen en nu via de helpdesk.
    Tja tijden veranderen

  13. Bericht door Dame, op 21 februari 2011 om 23:15
    Koko smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
    en tot wie is die ezel nu herboren?

    Hadden we het al over Assie gehad??????????:o:o:o

  14. Oeioei, Koko, had ik idd nog niet aan gedacht, maar alles overwegende denk ik dat je raak geschoten hebt. Dat moet ‘m wel zijn. Goed dat ie al naar bed is; anders zou zijn nachtrust nu echt verstoord zijn. 😮

  15. Tsja dat heb ik dat weer niet die teruggave maar daarin tegen is dit voor mij veel voordeliger. Kom je binnenkort nog eens langs?

    Hier in Holland krijg je toch fooi terug van wat je betaald hebt met hard werken.

  16. Geloof dat ik moe ben: moest enkele minuten nadenken over dat “bruggetje achter de spiegel”. Zag Drama voor een spiegel staan al zoekend naar een bruggetje.

  17. Derk ik moet zeker binnenkort ff een bakkie of 6 bij je komen doen.
    Ik heb momenteel nog teveel tijd te besteden aan de stichting maar kom zeker bij jullie aan.

  18. Da’s wel weer mooi van dit land, Derk, dat er nog fooien worden gegeven aan hardwerkende Nederlanders. Kom daar elders nog maar eens om.:)

  19. bruggetje: @Dame ; volgens mij beginn je idd moe te worden. Ook wel logisch na zo’n bezoek over de IJssel. Vertel me eens: hoe kan ik wel/niet neidig worden; wat is dat?;)

  20. Ja, Drama, dat was toch een van mijn scherpste momenten vanavond. En nu niet criticus of taalpurist er bij halen, want zo moe ben ik nu ook weer niet.8)

  21. Mensen ik ga er van tussen, vrouw koko heeft morgen een vroege dienst dus ik wil om 5.45 uur de thee klaar hebben en een broodje gesmeerd voor haar.
    Welterusten :-*

  22. @Koko ik kom morgen even de creditcard van het Mercure gebeuren weer ophalen hor vlgns mij plegen jullie er fraude mee. Het was nog wel zo goed bedoeld :'(

  23. Hohoho, wat een beschuldigingen op de late avond. Kon je weleens meer dan een paar fooitjes kosten voor smaad. 😮 Was trouwens niet Mercure, da’s ons te min…

  24. Oeps, sorry… das dan mijn schuld… ik heb de verwarming vandaag zo hoog opgestookt… waarschijnlijk genoeg om heel westenholte te verwarmen…

  25. Natas… waar werk je???

    Trouwens… stoken valt wel mee… heb de kachel meestal op 19, vandaag even op 20 staan. Gaat zo weer terug naar 19.

  26. Zo drukte is hier weg erica naar het ziekenhuis Doeksen heeft de koffie op. Nu schuren met de kleine jongen. 😉

    @Doeksen die bedrijfswagens tegenwoordig tssss dacht even dat ik moest duwen :D:D:D

  27. Hoef ik niet te doen, kennis van me die heeft haar opgehaald en blijft bij dr. Ik kon geen oppas voor de jongen vinden vandaar. Maar nu heb ik een hulpje met schuren, Erica zal tegen 4 uur wel weer thuis wezen en dan krijgen we morgen de uitslag en planning ivm de operatie. Hoop dat ze dat op 14 maart gaan doen want dan komt de woningbouw hier de douch renoveren en dat duurt precies 14 dagen.

  28. Oh ik werk bij: Smit en Co, banenwinkel van defensie, diensvastgoed defensie directie noord, fnv bondgenoten, de broerenkerk en de Flores Radewijnschool in Windesheim;)

    Dat allemaal voor de Facilicom groep, waar dus de Gom schoonhouden bv onder valt 😉 Aan de Branderweg.

    Ik heb m altijd op 20

  29. Pluralis klinkt mij idd nogal traumatisch in de oren Eva, maar ik denk niet dat je dat woord in Coelho aantreft in combinatie met majestatis.;)

  30. Internet:

    Pluralis majestatis (Latijn: letterlijk meervoud van verhevenheid; ook: majesteitsmeervoud of koninklijk meervoud) is het gebruik van het meervoud wanneer men naar zichzelf verwijst, dus in plaats van “ik”.

  31. het gekke is Derk, dat ik denk dat Etage niet met beide benen op de grond staat, en het volk meer van bovenaf (een beetje zwevend) bekijkt en beoordeelt. Lijkt me niet modest.;)

  32. Derk ben jij ook aan het schilderen? Ik ben samen met een kennis de kokobus aan het bijwerken.
    Onder de sierstrips beginnen die dingen als eerst te roesten, echt een kwaal van die duitsers:D

  33. Nee Koko schilderwerk ligt plat alleen gronden, 14 maart krijg ik een nieuwe badkamer en die beschadigen genoeg zo te zien bij de buren dus ik wacht even met aflakken.

    Dat si geen kwaal bij die duitsers Koko dat is luiheid van jezelf had je maar na ieder ritje als het nat was even met een theedoek onder de strips moeten drogen 8) En haal anders die sierstrips eraf heb je er nooit meer last van

  34. @Dame ; idd jammer. Maar ik was er wel. Heb ooit een wedstrijd “verdekt opstellen” gewonnen, vandaar. Volgende keer graag even vragen;)

  35. Mooie winkel, trouwens. Ik wilde vroeger altijd een sigarenzaak (ruikt zo lekker, en mooie oubollige sfeer) beginnen, maar zoiets lijkt me ook wel wat.

  36. Ja zo ben ik al meerdere malen Stapp binnengelopen met: Zijn Joppuh of Derk er ook? (en nog andere namen) Ik werd me toch raar aangekeken!!!!

  37. Niets te verbergen Dame, ben wie ik ben. Al wel telefoon gehad van de neurochirurg maar die wil nog met collega’s in de lande overleggen. Binnen 2 dagen weten we hoe en wat. Spannend dus.

  38. Heel spannend. Zal fijn zijn om eindelijk te weten hoe of wat en nog fijner als het allemaal achter de rug is. Erica zal wel moe zijn van de inspanning en stress. Ik neem aan dat je haar vandaag extra verwend.

  39. Ja ik heb lasagne voor dr gemaakt. Helemaal zelf he dus geen bladeren van Honig 🙂 Dat ze geopereerd moet worden staat vast alleen wat en waar dat zijn nu de vragen.

  40. Chapeau, Derk. Laat ik dat nu helemaal niet achter je gezocht hebben! Je hebt die “bladeren” zelf van deeg gemaakt of van de stoep gehaald?;)

  41. Wij eten hier macaroni, heel eenvoudig, want door deze tegenpool van Jonni Boer klaargemaakt. Dus gewoon Honig (en restje AH door elkaar) met bakje verse groente, tmoaten, gehakt en kruiden. Lekker met kaas en eitje erbij.

  42. Koko, heb jij weleens met je zoon koekjes of een cake gebakken? Ik vermoed van niet, want dan zou je hebben begrepen waarom je meoder vroeger daar nooit zin in had. Meneertje hier wilde een chocoladecake maken. Heb ik alles dus alvast afgewogen, klaargezet inclusief fijngehakte chocoladereep. Eerst doet ie veel te snel er een nieuw ei bij en dan “spat” het laatste ei uit elkaar. Zijn termen. Kleren smerig, vloer vies. Hoop dat de rest voorspoedig gaat.:(

  43. @ Dame, gewoon een kant en klaar mix kopen van Home Made (pieeeeeeeeeep), water erbij, je er door heen gooien wat je wilt.
    Appel, chocola enz. Kind kan de was doen.

  44. @Dame; Iedere supermarkt heeft qua huismerk een hele serie met dat soort spul. Heel goedkoop en heel makkelijk! Enkel toe te voegen: Water! Wij hebben hier van alles van in huis voor als het een druilerige dag wordt waarbij het humeur naar een 0-punt daalt…
    Gezellige middag gegarandeerd!

  45. Jij kent duidelijk mijn zoon niet, Ingrid.:o Ik heb meer werk aan het opruimen en voorbereiden dan hij aan het bakken. Ook mijn mixer naar de filistijnen. Maar gelukkig, duurt moederdag niet meer lang.:)

  46. Ach anderzijds moeten ze het toch ook ooit leren. Dus ik moet eigenlijk niet zo mopperen. ’t Is alleen vervelend dat hij steeds momenten van bakzin heeft als ik er geen trek in heb.

  47. Eten is altijd een feest hier Ingrid, lekker praten over de dag en we hadden genoeg te praten hoor. Doekse ging gelijk met Erica de deur uit en ik ging met die kleine schuren en die deed het goede hoor. Opeens was het stil bij hem en ik ga kijken, wil de deur open doen zit die voor de deur. Even door duwen en zie die jongen op de grond zitten en natte ogen hebben, mamma ziekenhuis kwam eruit. Ik heb hem opgepakt en ff lekker geknuffelt en toen laten zien via plaatjes op internet wat mamma nu aan het doen was, nou toen was het duidelijk en goed dus. Daarna weer schuren tot dat mamma thuis kwam en die was boos over de stof 🙂 samen stof gezogen en die jongen was weer blij. Vanavond onder het eten hebben we het er nog over gehad en zat die te lachen. nu moeten we hem voorbereiden voor de operatie.

  48. Krijg nu alle postings van de sjetboks in mijn meelboks. Weet iemand hoe je dat abonnement weer op kunt zeggen? Dacht eerst wat leuk zoveel belangstelling voor mij, maar die lol was snel over.

  49. hahahaha Assie toch Oke help je even, links boven naar reaktie overzicht gaan en dan Abonnementen aanklikken en dan kun je je eigen afmelden.

  50. @ Derk, blijft moeilijk dat voor bereiden. Hoe oud ze ook zijn, impact heeft het toch, wanneer je moeder naar het ziekenhuis moet voor een operatie. Dat was bij ons 3 jaar terug ook zo. En die van mij zijn toch een stuk ouder:)

  51. Gossie Derk! Ja, kinderen hebben meer door dan je denkt… Hebben wij hier ook ontdekt… Even zonder in details te treden, wij hebben wat droevig nieuws gehad en ons meissie heeft dat donders goed door. Ze doet er echt alles aan, om ons op te vrolijken! En dat lukt haar ook keigoed!!

  52. Ja maar het gekke is dat ze 2 jaar geleden zowat dezelfde operatie heeft gehad en toen niet zo reageerde als nu Daar stond ik even van te kijken.

  53. Weet je wat het leuke is. Als gezin ga je meer dingen samen doen, zoals nu ook schuren met die kleine terwijl ik anders in zijn vakantie bv in Tsjechië gezeten had. Door dat soort gebeurtenissen als vanmiddag ga je toch anders denken. Had Koko nog even aan de telefoon toen ze weg waren en daarna heb ik de telefoon uitgezet ( iets wat ik normaal nooit doe) tot dat die in bed lag….gevolg nu veel telefoon 😉

  54. Je zoontje heeft blijkbaar veel geleerd van de vorige keer… En jullie natuurlijk ook… de combinatie van jullie gevoelens over de behandeling en zijn eigen herinneringen zullen hem flink aan het denken hebben gezet…
    De enige tip is, om maar heel eerlijk tegen hem te zijn (voor zover voor een kind te behappen is) en wat extra tijd in hem te steken, met veel lach…

  55. hé derk was wel even gezellig vanmiddag.het was wel van korte duur maar kon helaas niet anders.ik zal nog wel vaker in zwartewaterland aan het werk zijn,dus de sms zal vast nog wel een keer komen voor een bakkie
    doe erica en die kleine man de roetjes van me, en hou jullie haaks
    ga jullie weer zien

  56. Bericht door Dame, op 22 februari 2011 om 21:21
    Oei Assie, en ik hoopte nog wel dat je ons gechat gisteravond had gemist…

    Dame, ik heb al die berichten niet geopend maar gedeliet.;)

  57. Bericht door Dame, op 22 februari 2011 om 20:42
    Koko, heb jij weleens met je zoon koekjes of een cake gebakken? Ik vermoed van niet,

    Dame ik draai en braad alleen Gakballen met m,n zoon.

  58. Bericht door Dame, op 22 februari 2011 om 21:53
    maar gedeliet

    Goed zo, Assie. Al die nieuwsgierigheid leidt nergens toe.

    Klopt Dame, sommige mensen hebben daar slapeloze nachten van.;)

  59. Bericht door doeksen, op 22 februari 2011 om 22:01
    routinewerk sluipen wel eens foutjes in hé,kijk uit dat je niet zo in één keer aan de 7-up zit hé

    Doeksen, op die foutjes heb ik mezelf nog niet kunnen betrappen. ;D

  60. Helaas wel. Mooie opgave voor komende periode: nieuwsgierigheid leren bedwingen of met speciale methoden (Zaanse verhoormethode bijvoorbeeld) de waarheid achterhalen.:)

  61. Bericht door Dame, op 22 februari 2011 om 22:04
    H? Assie, Ik heb nog speciaal voor jou en de jouwen een lied dat ik vond op youtube op het politieke log gezet.

    Heb ik gezien Dame, maar dat liedje kon me niet echt bekoren. Heb het niet helemaal afgeluisterd. Luister liever naar wat romantischer muziek. 🙂

  62. Wees niet bevreesd, Doeksen, die cake verdwijnt helemaal in een paar andere monden. de “maker” is al aan zijn tweede dikke plak bezig.:(

  63. Was dus niet aan je besteed. Sommigen mensen zijn moeilijk tevreden te stellen. Ik zal weleens iets romantischer voor je zoeken, maar dat past dan niet op het politieke log, denk ik. Nog voorkeuren voor klassiek of pop?

  64. Met een gehakte chocoladereep, Eva. Dat lijkt je wel wat, geloof ik. Smaakt ook best goed, maar ik hou meer van hartig dan zoet. Toen ik jong was droomde ik ervan om – als ik op mijzelf zou wonen – elke dag chocolade en ander snoep te eten. En dan is het zo ver, blijkt je smaak veranderd te zijn van zoet naar hartig. Leven is toch gek. Als je niet wilt slapen moet je naar bed, en als je je nog eens lekker wilt omdraaien moet je alweer opstaan. Lijkt de omgekeerde wereld wel.

  65. De enige chocola die ik tegenwoordig eet, zit rondom een dieetreep… Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst chocola heb gehad… toch heb ik daar absoluut een zwak voor…

  66. Bericht door Dame, op 22 februari 2011 om 20:42
    Koko, heb jij weleens met je zoon koekjes of een cake gebakken? Ik vermoed van niet,

    Eva het kan niet elke dag feest zijn hoor;)

  67. Koko toch… Dame laat je hoofd tollen, merk ik…

    Das de tweede keer in een paar dagen tijd, dat je een verkeerde quote gebruikt bij je tekst… hahahahahaha

  68. Eva voordat mijn hoofd gaat tollen moet er nog heel wat gebeuren.
    Maar wel juist van je dat dit al de tweede keer is. Nu moet ik zeggen dat ik er ook niet zo handig bij lig dus ging me iets te snel met die knopjes.

    Dame vind je het niet eng worden met mij hier alleen te zijn;)

  69. Nouja Koko mag ik niks meer te drinken? Hmm ik ga naar bed maak er wat leuks van enne Koko vergeet de gordijnen niet dicht te doen anders praten de buren 😉

  70. Bericht door Dame, op 22 februari 2011 om 23:13
    Net even gebeld met de buren maar jij zat toen je eigen op te maken in de badkamer, daarna ben je naar de wc gegaan en daarna zette Koko ineens de cam uit 😮

  71. Oei, grote brand in Oldebroek.

    OLDEBROEK – Door een grote brand in een Spar supermarkt in Oldebroek zijn dinsdagavond 21 bewoners van een ernaast gelegen wooncomplex op last van politie en brandweer geëvacueerd.
    Dat heeft de brandweer bekendgemaakt.

    De winkel en het begeleidwonenproject zijn gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg. De brandweer gaat het vuur met groot materieel te lijf.

  72. Koko, Mijn zus reageert heel enthousiast op je stichting. Ze heeft mijn mail daarover doorgestuurd naar iemand van de GAW, gehandicaptenraad Amsterdam oid, die ook belangstelling heeft. Wordt volgens mij een groot succes.

  73. Dame toevallig heeft een vrijwilliger (uit Adam) van ons binnenkort een overleg met de gehandicaptenraad uit Adam.

    Zou het dan toch gaan lukken, wel een beetje een droomwens van me

  74. Daarvan klaar ik weer op, Koko. Ja volgens mij gaat het zeker lukken. Je hebt het echt goed ik je kop zitten wat je wilt. Passie is de beste drijfveer om iets te bereiken. 🙂

  75. Ik heb geen kwaaie dronk, Koko, eerder sentimenteel. Ik dacht dat we iedereen hadden verjaagd, maar er komt toch nog iemand kijken. Goedemorgen taalpurist. Zal iets beter op mijn d-tjes en ‘-tjes gaan letten nu.;)

  76. Ben nog bezig met een lijstje romatische muziek voor Assie aan het zoeken, maar die verkeert waarschijnlijk al in dromenland. Brengt me op Dreamland van Lori Spee; mooi nummer.:)

  77. Vind zelf Lori beter zingen dan Paul, maar jij denkt dat hij meer kickt op Paul de Leeuw? Ik heb hem pas een keer ontmoet, dus durf daar geen uitspraak over te doen.

  78. Dame ik geloof dat jij vroeger met jou paard en wagen veel hebt meegemaakt. Sigarenwinkel willen hebben, rare taal uitkramen om over de dingen van gisteren maar te zwijgen:o:o:o

  79. Mijn zus zeurt een beetje over een supersoaker die ze wil hebben om de katten uit de tuin te verjagen: ze is namelijk ook zwaar allergisch en de katten zorgen ervoor dat ze niet in de tuin kan zitten. Komen ook brutaalweg binnen. Is misschien ook een ideetje voor je catalogus: een eenarmige supersoaker. 😉

  80. We waren net van plan om een kattenbemiddelingsbureau op te gaan zetten in de vorm van hulppoes i.p.v. hulphond:D;)

    Kattenbemiddelingsbureau………goeie voor scabble

  81. Ja oke, maar ik weet niet wat jij gaat doen maar deze jongen doet zijn ogen dicht.
    Ik lig al plat vanaf een uur of zes dus ben er nu klaar voor om te gaan slaapie doen.
    Welterusten alvast Dame :-*

  82. @Drama Dat had je laatst ook weleens kunnen melden. Kunnen we de kaartjes bij jou kopen? 😉

    Op vrijdag, zaterdag en zondag 1, 2 en 3 april brengt het Zwols Muziektheater de Musicalklassieker ⤽Fiddler on the Roof⤝ op de planken. Deze musical speelt zich af in het Russische dorpje Anatevka en dit zorgt ervoor dat de musical vaak de naam van dit dorpje krijgt.

  83. Wie begon hier laatst ook weer over Lex Goudsmit en iets over een rich man;)

    Neen, geen kaartverkoop. Tegen de tijd dat een dergelijke musical over de Zwolse wijk Assendrovka uitgevoerd wordt, dan wel. Misschien dan iets voor mij als badkamer-bas/bariton;)

  84. Misschien kan RTV-Oost een extra uitzending wijden aan Groeten uit Assendorvska met Drama en zijn Pierik-bende in de zingende hoofdrol. Na een aantal *plops* moet dat een eitje zijn.

  85. Koko, dan moet Drama eerst met de data over de (IJssel)brug komen, want ik kom natuurlijk wel als claque (ingehuurde handenklapper) voor de hoofdrolspeler: Dramatski. 🙂

  86. @Koko ; natuurlijk wordt er gestookt, maar om die wodka dan weer mee te nemen naar ’t caf?, neuh. Gewoon eerst indrinken in ’t zoephok8)

    @Dame ; ??n extra uitzending? Da past nie! Dat wordt dan een drama in veel bedrijven: de Pierik, Kaya. de Enk, Eureka etc.

  87. Dame als Dramatki met een datum over de iesselbrugski komt dan moet kokoski nog zien dat hij met de rolstoelski weer aan die andere kantie komt.
    D’r af wil wel maar d’r op:D:D

  88. Bericht door drama, op 23 februari 2011 om 11:57
    @Koko ; natuurlijk wordt er gestookt, maar om die wodka dan weer mee te nemen naar ’t caf?, neuh. Gewoon eerst indrinken in ’t zoephoksmilies/cool.gif

    Woar stiet dat zoephok:D;)

  89. Katten en honden zijn geen goede combi, Derk. 😉 In dit geval gaat het om een pitpoedel, begreep ik van Doeksen. Ik heb teveel fantasie om dan binnen een cirkel van 5 meter te komen.:o

  90. Ach Dame en hond is vaak gelijk zijn baas. Als je Doeksen zo ziet denk je ook ho die moet ik niet in een steegje tegen komen en als je hem kent zeg je daar zou ik wel mee in bad willen 😉

  91. Kan ik wel even doen Koko wij beginnen hier om 06.00 uur met kitwerk en gronden. die jongen heeft vakantie dus die heb ik morgen een uitje beloofd. Zeg maar hoe laat 🙂

  92. Derk één advies, ga niet met hem naar de ballenbak.
    Vandaag was het ook topdrukte daar, mensen stonden buiten te wachten dat er weer iemand naar binnen kon.

    Ook geen bal an:)

  93. dame,ik ben niet zo bang uitgevallen,alleen als het een zitbad is word het natuurlijk wel een beetje krap,maar voor de rest vind ik het al snel goed hoor

  94. Ik heb hier nog zo’n soort jacuzzi opgeslagen in een loods. Aangezien we voorlopig toch nog niet weg zijn uit dit *kuch* dorp kan ik die in het voorjaar wel achter het huis plaatsen. Komen jullie dan ook bubbelen? :D:D:D Kunnen 6 personen in.

  95. @ Derk zoals zovaker met banken als ze je nixxx kunnen slijten:

    * Lang in de wacht met div. voorkeurtoetsen van hot naar her gestuurd….net als ze een emailadres wil geven waar ik em aan kan doormailen….
    * verbinding verbroken.

    Jammer voor ze.

  96. Personal & Business Account

    Als onderdeel van onze veiligheid te meten, we regelmatig het scherm activiteit in de Online systeem. U ontvangt dit bericht te wijten aan een probleem op uw account

    Uw account vereist extra controle voordat verdere toegang tot uw identiteit te bevestigen en uw account-veiligheid

    Gebruik dan de onderstaande link te actualiseren en ervoor zorgen dat uw account-veiligheid

    En dan die link….

  97. Ken het Dick terwijl er hier op het “sevice-point”2 lamstralen lopen die de hele dag niets te doen hebben maar graag babbelen of je helpen met geld storten. Ongelovelijk!

  98. Ja, met geldstorten willen ze wel helpen….PRUTSERS

    Hoorde van de week ook nog dat medewerkers bij banken beter betaald worden dan in het bedrijfsleven. >:(>:(>:(>:(

  99. Dick klik de email eens aan, dus openen dan op de tekst gaan staan met de muis en even rechts aanklikken en dan klikken op bron weergeven die tekst even hier plakken of me mailen.

  100. Dick ik moet van hun maar met sealbacks gaan werken. Aanmelden hoeveel geld er inzit en storten en je kunt meteen digitaal over je geld beschikken. Liefst op vrijdag natuurlijk. Rente zuigers benne het. Nee hoor ik loop wel naar binnen, heeft die jongen ook altijd een ballon.

  101. Bron heb ik niet. Dit geeft ie bij eigenschappen:

    HyperText Transfer Protocol met privacy

    Maar als die ruftbanken het zelf ook een zalige zorg zal zijn, ben ik ook niet bereid er meer tijd aan te besteden.

  102. Ja dick heb jij nog geen armbandje? Zijn hip hoor ook voor je vrouw in de aanbieding bij de action en Kan zij zien wanneer jij ge*l bent en jij als ze in dr periode zit of er tegen aan hikt.;)

  103. Kan natuurlijk ook zijn dat jullie áltijd prikkelbaar zijn. Ik heb permanent een armbandje in de juiste kleur om, sinds ik gelezen heb dat mannen dan extra lief voor me zijn.;)

  104. Zo vanaaf trainen ,kijken of JanD de weg naar het voetbalveld kan vinden de bar is geen probleem veur hem :D,komop JanD neem WoutS ook maar mee en zo koud is het ook weer niet en niet een tussentijdse stop maken bij Cafe du P,opzich wel een ijkpunt in de route naar je 2e huis:D,nou tot straks………………8)

  105. Derk ik dacht dat de inwoners van Genemuiden zo braaf waren, willen ze nu ook al voor eigen rechter gaan spelen terwijl de rapen dan nog niet gaar zijn:o

    Derk ga de staat op als stadsomroeper en voorkom dit soort praktijken.

    Dame ik bel net de dokter en die had als diagnose dat ik een beetje van slag zou zijn en vroeg of er een andere Dame in het spel was:D:D:o

  106. Blijft sneeuwen>:(, heb daar geen zin meer in, ik wil

    Vandaag maar niet rechtstreeks naar huis gereden. Eén of andere vent in zijn BMW was schijnbaar zo pissig op me was dat hij besloot me kilometers te achtervolgen… Hij leek niet door te hebben dat hij rechtstreeks achter me aan naar het politiebureau reed. Daar heeft ie gelukkig alleen maar gescholden en geroepen dat ik uit moest stappen.

    Eigenlijk jammer dat er geen agent naar buiten kwam! Ik kon ze onderweg ook niet rechtstreeks bellen en de alarmcentrale kon me niet doorverbinden.

  107. Ik denk doordat ik de rem aan tikte (niet remde) toen ie bijna achterop me reed toen we beiden achter een andere auto reden.
    Daarna sneed ie me en heb ik inderdaad 1 keer met mijn lichten geknipperd.

  108. Inderdaad jammer dat ze niet naar buiten kwamen. Ik ben wel nog naar binnen gegaan en heb mijn verhaal gedaan. Ze gaan proberen via zijn leasemaatschappij contact op te nemen, maar aangezien er wettelijk gezien geen reden is kunnen ze de leasemaatschapij niets verplichten.

    De eerste echo hebben we inderdaad gehad. ERG leuk! Nu ik die worm daar zo zag was het ineens echt! 14 Maart hebben we de 20 weken echo. Daar verwacht ik nog meer van!

  109. Oh, dat is zeker gaaf de 20 weken echo. Iedereen het eerste filmpje van jullie zoon/dochter laten zien. Willen jullie weten wat het gaat worden.

    Ach ja hij zal wel geen beste dag hebben gehad zakelijk gezien. Anders reageer je niet zo debiel.

  110. Zegt me eigenlijk helemaal niets Derk dat spotje…

    Wat me vooral verbaast aan dit soort acties is hoe ver mensen er in gaan. Toevallig afgelopen weekend nog gezien hoe iemand kilometers omreed om iemand te belagen. Tot twee keer toe afsnijden en vervolgens tot stilstand dwingen en tegen de auto van een vrouw (met kind erbij!) gaan staan schoppen en slaan.
    Toen zat mijn vriendin erbij en waren we ook al hoogst verbaasd over hoe ver mensen gaan! Ik heb toen een tijd achter die vent aan gereden om zijn kenteken door te geven aan de politie…mocht mevrouw schade hebben en het melden dan was het kenteken bekend en waren er getuigen. Maar toen zag ik dus ook, dat die vent kilometers terug reed.

  111. En anders wil ik de printer hier wel aanzetten voor je hoor heb je morgen een stapel met duitse nummers erop, kun je altijd zeggen dat je hem hebt van een duitser 😉

  112. Ja prima, print er maar wat uit dan plak ik die rommel morgen wel aan elkaar.
    Misschien is het net zo handig om ze te nieten. Vast wel ergens een winkelier in assendorpsky die er intrapt 😀

  113. Ik lig al een tijdje maar doe zo de luiken ook dicht. Hier morgen geen polonaise an m’n bed. En seker niet door een verslaafde, alhoewel handt af van de verslaving :o:o

  114. Heb je de sjaaltjes cutuur weer gezien .Groen cda ,oranje vvd ,Wit D66.Ik heb voorgesteld de volgende gemeenteraadsverkiezingen met Swollwacht de FC ZWolle sjaaltjes om te doen.Ik vind het echt flauwekul

  115. Tsja Koko die kleine staat hier gewoon te trappelen om te gaan zwemmen en ik heb het hem beloofd. wij zien elkaar echt nog wel deze week/weekend.

  116. @ Plantje, weggebruikers zijn soms net echte mensen. Mooi dat het goed gaat met de zwangerschap van je directrice. Die echo’s zijn idd echt mooi. Veel plezier!

  117. @ wichert: heb hier nog een FNV (lichtblauw) en een CNV (paars) sjaaltje hangen….als teken dat er actie gevoerd moet worden als het nodig is. Politici op campagne, is altijd al een koddig gezicht, daar hebben ze geen sjaaltjes of foute witte jasjes bij nodig. Zie die Opstelten nog zo in zijn foute witte jasje bij ons voor de deur staan…..mag ik het weer eens vertellen; over De Knip hahahahaha: prutser met zijn gespeelde monotone bromgeluid.

  118. Jan Everse stopt per direct als trainer van Sparta Rotterdam. De oefenmeester ziet geen perspectief meer bij de kwakkelende eerstedivisionist. Rob Baan, technisch manager van Sparta en verantwoordelijk voor de aanstelling van Everse, legt eveneens met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden neer.

    De gebeurtenissen komen op een opvallend moment. De Raad van Commissarissen had juist eerder deze week uitgesproken het seizoen met Everse af te maken. Deze klus is nu voorbehouden aan Jos van Eck en Geert Meijer.

    ‘Ik moet helaas bekennen dat het mij niet is gelukt om deze groep tot een eenheid te smeden, waardoor de resultaten ver achter bleven bij de verwachtingen’, aldus Everse op de website van de Kasteelclub.

    Sparta begon het seizoen na de degradatie van afgelopen jaar als titelfavoriet. Echter, Sparta staat na 24 duels met 31 punten op een teleurstellende negende plaats in de Jupiler League.

  119. @ Koko; Oef da’s heftig een Bosche Bol….maar vooruit, toe maar 😉
    Onder het promoten van het nieuwe Blof-album “Anders blijft Anders” door. Queen is mooi. heb je de

    MARSMAN

    (=Joost Marsman van voorheen Is Ook Schitterend en komt uit Zwolle, of heeft er gestudeerd) al gehoord?

    WAAR LIEFDE BEGINT mooooooooooiiiiiii :D:D:D

  120. Dick die marsman heb ik niet en ook nog niet gehoord.

    Laatst wel een cd gekregen van Bert Heerink him self.
    Helderziend blind en stilte voor de storm.

    Leuke nummers, vind ik tenminste.

    Over smaak valt niet te twisten h?.

    jij nog een bakkie?

  121. Heb inmiddels zelf al gehaald (koffie), maar bedankt. Drink ut ff op en dan jump ik weer in de auto om mijn welverdiende pauze te vieren.

    Ga Bert Heerink vanmiddag beluisteren, hij was toen bij jou op het resort he. Was toch een kennis/vriend?

    Heerlijk die laatste slok zwarte koffie, gister ook wel genoeg Grolschjes gehad….moesten nodig weggespoeld worden.

  122. Ja Dick, Bert Heerink staat naast me op het resort ook dit jaar weer.
    Ik geloof dat hij daar al meer dan 20 jaar staat /zit / ligt of wat dan ook.

    Luiter dan ook even “Alleen” van Bert

    Ik ga ook even een broodje eten en zo naar Vogellanden.

  123. @Koko

    die marsman heb ik niet en ook nog niet gehoord.

    Dat is toch een lacune, Koko. Dit mooie gedicht ken je toch wel? En anders ken je het nu:

    Herinnering aan Holland
    Denkend aan Holland
    zie ik breede rivieren
    traag door oneindig
    laagland gaan,
    rijen ondenkbaar
    ijle populieren
    als hooge pluimen
    aan den einder staan;
    en in de geweldige
    ruimte verzonken
    de boerderijen
    verspreid door het land,
    boomgroepen, dorpen,
    geknotte torens,
    kerken en olmen
    in een grootsch verband.
    de lucht hangt er laag
    en de zon wordt er langzaam
    in grijze veelkleurige
    dampen gesmoord,
    en in alle gewesten
    wordt de stem van het water
    met zijn eeuwige rampen
    gevreesd en gehoord.
    Hendrik Marsman

  124. Die Hendrik wist wel waar het om gaat:

    zie ik breede rivieren
    ……en in alle gewesten
    wordt de stem van het water
    met zijn eeuwige rampen
    gevreesd en gehoord.

  125. zo de werkdag zit er weer op.morgen nog een halve(pfff) dag en dan is het weer weekend
    zaterdag niet naar DE club want ze moeten uit ballen bij zac,hoop dat ze de kicksen niet vergeten

  126. weet of het klopt wat ik net gezien assie maar zit je nu in de groen voorziening
    zo niet dan heb je een kloon van je rond lopen
    jan d. weet jij hier iets over,want assie is wel erg rustig op het wlz

  127. zelfs wij in stadshagen hebben een tv gids dick,en een krant en een tv waar alles op staat,en de mensen die niet kunnen lezen hebben hier ook niks an

  128. zette het in eerste instantie voor mezelf op een rijtje doeksen. AJAX 21:05. Het voordeel van een post op WLZ is dat je het niet hoeft
    te lezen.

    Woon in Stadshagen, maar ik heb geen krant. Zelfs niet de plaatselijke Teletroeptoetert. De infovoorziening over programma’s op de commersjelen blijft belabberd. Al heb je, zoals wij, de allerbeste
    gids 8)
    Ook de teleteksten van de commerciëlen halen het niet bij nos.teletekst.

    PS Ook de BeeldBuisBode(Beschouwingen) hoef je noet te lezen…..ze komen toch wel met regelmaat langs….anders ONregelmatig 😉

  129. doeksen; weet of het klopt wat ik net gezien assie maar zit je nu in de groen voorziening

    Wel l*llig voor ‘m om met dit weer buiten te moeten werken.:(

  130. RTV Twente vermeldt helaas niet de deelnemende gemeenten:

    Jongeren die tijdens het stappen niet of nauwelijks drinken kunnen daar prijzen mee verdienen.

    In 12 gemeenten in Overijssel komt een proef, waarbij de niet drinkende jongeren beloond worden met i-pods, concertkaarten, computerspellen of rijlessen. Tactus verslavingszorg heeft het project bedacht om jongeren te stimuleren uit te gaan zonder alcohol te drinken. In Zwitserland draait het project al een aantal jaren en daar is het succesvol.

  131. Papa Val, kom met de jeugdvoetbal wel in hele bijzondere kantines. Ben van plan eens wat kantines met elkaar te vergelijken. Trof zaterdag wel een heel bijzonder exemplaar.

  132. @ Papa Val….nee ik geniet er nog steeds van….geniet ook nog na van het spontane volksfeest in Zwolle-city. Wij waren bij Babbel, toen nog van Marcel M. Ach als het veleden goed was, is het toch prettig om er regelmatig bij stil te staan.

  133. @ Papa Val, ik krijg er altijd weer zin in op zaterdag ’s morgens. Volgens mij wouden De Tuinders nog eens een competitietje in Zwolle opzetten voor “ouwe l*llen”.

  134. Sorry, Dick, wij kwamen o.a. bij Edon als gast, dus uitwedstrijden spelen. zo ook bij de Boys, Zac, Berkum, enz. enz. en uiteraard ook bij WVF.

  135. Dick, wat denk jij dat het zondag wordt tussen PSV en jouw goden jongetjes ? Ik denk, dat, indien ze verliezen, ze het kampioenschap wel kunnen vergeten. Of zie jij nog een fonkelend steretje aan de hemel?? ;);)

  136. @Drama, ik hoop van harte dat je uitslag klopt. Mijn zoon stond achter me, en ik moest me dus van mijn meest PSV-gezinde kan laten zien. Maar een gelijkspel en dan winst voor Twente, past míj beter.8)

  137. svi kan gezellig zijn papa val,alleen ze gaan altijd zo vroeg dicht.moet je daar laat ballen kan je net de keel weer nat maken want dan lopen ze al te gillen van laatste ronde

  138. Oei, weer een inkijkje in huize Dame: en ik moest me dus van mijn meest PSV-gezinde kant laten zien.

    Ik mocht het zelf weten, en heb idd tactisch de uitslag voorspeld, plus winst voor Twente 😉

  139. Kipkrokantburgers met sla en bruine bolletjes. Met slasaus a la Eva.
    (mayo light, citroensap, zoetstof, mosterd, azijn, honing, lepel water, wat kruiden)

  140. Meerdere keren gezeten tot 18.45 u. ongeveer, Doeksen.
    Maar de VRIJWILLIGERS zijn dan daarna, ook nog wel een uur aan het opruimen en schoonmaken ed. voordat hun een sluitje kunnen drinken.
    En vrijwilligers moet je eren.

  141. Een bruin bolletje met sla en een kipburger, met wat slasaus slecht voor de maag????? Je bedoelt: Het vult niet genoeg als je flink wilt zuipen? Nee, dat klopt!

  142. Drama 16:47 we zijn het dus niet alleen eens over de monarchie, maar ook over de Jupiler Leage (of is dat die andere, de eerste divisie?).:)

  143. Kun je geen Zwols Kaaystooterfestival organiseren, Doeksen? Nu het festival Zwart verdwijnt en het Bevrijdingsfestival wordt uigekleed, snakken we naar een authentiek festival hier, met landelijke uitstraling.:)

  144. Het recept voor “kaaystooters” is het best bewaarde geheim van het Pierik-beraad. Je kunt Assie, Doeksen, JanD martelen, verleiden of wat dan ook, ze laten niets los.:(

  145. @ Dame (los) bij dezen bedank ik voor de eer, ga het statiegeld terug brengen en De Kloe weer eens complimenteren met zijn heerlijk royale ruikers die wederom……meer dan 14 dagen hebben gestaan :D:D:D

  146. Vorige bron was Nos.nl

    JOOP zelf zegt:

    VARA verwijdert cartoon na ernstige bedreigingen
    Omroep doet aangifte bij politie
    PERSBERICHT VARA

    De veelbesproken cartoon naar aanleiding van het plan van de PVV om ??tuigdorpen?? in het leven te roepen, staat vanaf vandaag niet meer op de opinie- en debatsite Joop.nl van de VARA. De cartoon, gemaakt door cartoonist Adriaan Soeterbroek, is daar sinds vrijdag 11 februari te zien geweest. Er is in de tussentijd veel over gezegd en geschreven: de cartoon heeft veel en soms ook heel heftige reacties losgemaakt. De directe aanleiding voor de VARA om de cartoon nu weg te halen, zijn de ernstige bedreigingen die vanwege het plaatsen van de cartoon naar medewerkers van de VARA toe zijn geuit.

    ??Deze beslissing hebben we niet lichtvaardig genomen,?? aldus het VARA-bestuur. ??Als journalistieke organisatie tillen we zwaar aan de vrijheid van meningsuiting. Bedreigingen mogen geen invloed hebben op het beleid en de journalistieke afwegingen. Er kunnen zich echter situaties voordoen waarin het veiligheidsgevoel van medewerkers dermate wordt aangetast, dat ze niet meer op een goede manier hun werk kunnen doen. Dat laatste heeft bij deze concrete situatie in onze afweging de doorslag gegeven. De VARA heeft van de bedreigingen overigens aangifte gedaan bij de politie.??

    Het plaatsen van de cartoon op Joop.nl was eerder voor de PVV aanleiding om af te zien van deelname aan het VARA-verkiezingsdebat ‘De slag om de Eerste Kamer’ op woensdag 16 februari. De VARA heeft dat betreurd: wij willen het debat – juist als organisatie die streeft naar een open discussie, met alle mogelijke, uiteenlopende standpunten – graag ook met de PVV erbij voeren.

    De afmelding van de PVV was destijds voor de VARA geen reden om de cartoon te verwijderen. De VARA stelt zich op het standpunt dat de opinie- en debatsite Joop.nl het open debat faciliteert. Joop.nl vraagt dagelijks aan diverse opinie¬makers om een mening, standpunt of betoog in te dienen, waarop online gereageerd kan worden. Daarbij zijn de meningen die in de bijdragen op Joop.nl naar voren komen niet per definitie de mening van de VARA: de VARA biedt een platform waarop gereageerd en gedebatteerd wordt.

    Zie ook: Cartoon Adriaan Soeterbroek: Wordt vervolgd
    .

  147. Bron van het vorige was nos.nl

    Dit zegt Joop zelf….(ff zelfcensuur, de vorige post is ook in de censuurmachine blijven hangen)

    VARA verwijdert cartoon na ernstige bedreigingen
    Omroep doet aangifte bij politie
    PERSBERICHT VARA

    De veelbesproken cartoon naar aanleiding van het plan van de PVV om ??tuigdorpen?? in het leven te roepen, staat vanaf vandaag niet meer op de opinie- en debatsite Joop. nl van de VARA. De cartoon, gemaakt door cartoonist Adriaan Soeterbroek, is daar sinds vrijdag 11 februari te zien geweest. Er is in de tussentijd veel over gezegd en geschreven: de cartoon heeft veel en soms ook heel heftige reacties losgemaakt. De directe aanleiding voor de VARA om de cartoon nu weg te halen, zijn de ernstige bedreigingen die vanwege het plaatsen van de cartoon naar medewerkers van de VARA toe zijn geuit.

    ??Deze beslissing hebben we niet lichtvaardig genomen,?? aldus het VARA-bestuur. ??Als journalistieke organisatie tillen we zwaar aan de vrijheid van meningsuiting. Bedreigingen mogen geen invloed hebben op het beleid en de journalistieke afwegingen. Er kunnen zich echter situaties voordoen waarin het veiligheidsgevoel van medewerkers dermate wordt aangetast, dat ze niet meer op een goede manier hun werk kunnen doen. Dat laatste heeft bij deze concrete situatie in onze afweging de doorslag gegeven. De VARA heeft van de bedreigingen overigens aangifte gedaan bij de politie.??

    Het plaatsen van de cartoon op Joop. nl was eerder voor de PVV aanleiding om af te zien van deelname aan het VARA-verkiezingsdebat ‘De slag om de Eerste Kamer’ op woensdag 16 februari. De VARA heeft dat betreurd: wij willen het debat – juist als organisatie die streeft naar een open discussie, met alle mogelijke, uiteenlopende standpunten – graag ook met de PVV erbij voeren.

    De afmelding van de PVV was destijds voor de VARA geen reden om de cartoon te verwijderen. De VARA stelt zich op het standpunt dat de opinie- en debatsite Joop. nl het open debat faciliteert. Joop. nl vraagt dagelijks aan diverse opinie¬makers om een mening, standpunt of betoog in te dienen, waarop online gereageerd kan worden. Daarbij zijn de meningen die in de bijdragen op Joop. nl naar voren komen niet per definitie de mening van de VARA: de VARA biedt een platform waarop gereageerd en gedebatteerd wordt.

    Zie ook: Cartoon Adriaan Soeterbroek: Wordt vervolgd
    .

  148. @ Admin; dame zit nu ook vast met een ban….Kan er niet wat gedaan worden aan het automatisch bannen als je te snel post? dame is potverdorie niet zomaar iemand >:(

  149. Over honden gesproken:

    Tweet van de dag
    do 24 februari 2011
    Als ik een hond zou nemen zou ik een eentje van het ras Bleker of Leers nemen.Zijn onderdanig en blaffen niet terug.

    Ahmed Ali

  150. Ow… Eén van de beste eettentjes in Kampen… Jeruzalem… Hmmmm… als ik nog denk aan hun kipfilet met gesmolten kaas…. kwijl, kwijl….

  151. Jeruxzalem he bah Eva had beter van je verwacht, je had beter door kunnen lopen naar de Italiaan verderop die maakt heerlijke streek gerechten klaar

    Zo en nu op naar het nieuwe log Dat betekend tetten :D:D:D

  152. Ja, de Italiaan, is vrij luxe, daar zou ik eerder met mn ouders eten…

    Jeruzalem heeft 1 gerecht op de kaart waar ik wel eens voor terugkom… droom er zelfs wel eens van….:P

  153. Kom je morgen niet rond? Hoezo? Zet je um anders vanavond het zo op een zuipen, dat je morgen geen geld meer hebt voor een brood????

    –grapje–

  154. 702… vind ik wel aardig opschieten… nu HOP op naar het nieuwe log!!! Kom op Admin, dan kan Koko ook met een gerust hart zn nestje opzoeken….

  155. Nou geen arme koko hoor.
    Ik geniet net zoveel alleen moet wel veel liggen.
    Ach mensen genoeg die s’avonds de bank niet afkomen en zo doorrollen in bed.
    Het is alleen wel lastig drinken zo, kruidenbitter door een rietje 😀

  156. Hebben we een chatlog, gaat t weer dik over de 700 ipv na 500 reacties een nieuw log te openen, hadden we net zo goed het algemene log kunnen handhaven! >:(

  157. inderdaad, het chatlog moet volgens afspraak na 500 posts gesloten worden, te lang laten gaan kan risico’s inhouden, dat blijkt wel weer!

  158. En ja hoor, de tweede post na dit euvel en het moet door admin worden goedgekeurd. Ben benieuwd waarom…. Het ging om Paul de Leeuw die nu beveiliging achter hem heeft lopen om die cartoon op de site van de vara…

  159. @ Eva, wat bedoel je met

    Het ging om Paul de Leeuw die nu beveiliging achter hem heeft lopen om die cartoon op de site van de vara…

    Dat laatste is waarschijnlijk www. joop. nl

  160. Dick…. Paul de Leeuw had gisteren in de uitzending beveiliging achter hem, omdat hij wordt bedr.eigd (dat zou HET woord wel eens kunnen zijn voor controle admin). Hij was vreselijk boos, dat hij verantwoordelijk wordt gehouden voor iets wat hij zelf niet heeft getekend, hij zelf niet op de site heeft geplaatst en hij zelf ook een afschuwelijke tekening vindt…
    Hij heeft de hoofdredacteur van die site met een protestsong bezongen.

Reacties zijn gesloten.