Chat Log 3

Dit is een Chat Log. Na meerdere meldingen over de functionaliteit van het Algemeen Log is er een idee ontstaan voor een zogenaamd Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 4 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Dat gebeurt nog wel, maar sneeuwt onder in tal van persoonlijke mededelingen aan elkaar. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

247 gedachten over “Chat Log 3”

  1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Eva met dr 1ste Gouden Plak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 1: Eva, Joppuh en Assendörper

    :D:D:D

  2. @ Eva, oh…vaag verhaal die cartoons zijn door de jaren heen allemaal gruwelijk slecht en enkel bedoeld om te provoceren. Zielig…..die bedreigingen over en weer zijn nog zieliger….Laat die mensen eens een leven nemen >:(>:(>:(

  3. Joop heeft groot gelijk dat ze de cartoon (hoe ie er dan ook uitziet) in eerste instantie niet weghaalden toen ome Geert dreigde dat hij niet bij een debat was…..pas naar dreigementen is ie weggehaald: wat een zielig prutsende suffers die dreigrukkers.

  4. Ja, maar ik ook niet, Dick. Ik denk dat ik een volgende keer maar inzet op vreedzame onderhandelingen. Misschien met behulp van een VN-bemiddelaar. Deze kamikaze-taktieken bevallen niet zo.:)

  5. Met het gevaar dat we op de vingers getikt worden, omdat het onder het politieke log behoord, zeg ik…
    Iedere politieke partij kent een extreme groep aanhangers… Van geen van allen is het fijn om ze tegen je te krijgen… en dan nu in het bijzonder niet die van de PVV…

  6. Een scharrelkip schijnt dan wel niet in een klein hokje te zitten, maar wel met hééél veel kippetjes in een schuur, waarbij de hoeveelheid ruimte nog te wensen over laat (hoewel nog altijd beter dan een legbatterij).
    Een vrije uitloopkip heeft het dan, volgens mij, nog veel beter voor elkaar….

  7. Volgende week maandag (7 maart) heb ik een zenuwslopend moeilijke toets voor Medisch Secretariaat. Over Anatomie, Fysiologie en Pathologie. Hoofdstukken Spijsvertering, De Nieren en de urinewegen, Het Zenuwstelsel, Het Hormoonstelsel, en 5 ziektes te weten: Blaas- en nierbekkenontsteking, Huid en pigmentsziekte, Diabetes, Galstenen en Ziekte van Crohn. Kan mn kop er niet toe zetten!

  8. Wie is er rond half 6 in de Pierik? Ik heb de opdracht binnen dussssssssss Feest! :D:D:D Die gabbert hoefde niet een een dinee heb ik mijn onderhandelingen toch goed gedaan. *geeft zich zelf een schouderklopje*

  9. Wist ik wel, maar ik keek even niet goed in de haast om een fles champagne voor Derk uit de kelder te halen.
    Ik heb mijn oprechte excuses al aangeboden aan de redactie van WLZ

  10. oei Appie zal ik je van die mails afhelpen? Links bovenin reactieoverzicht aanklikken en dan naar Abonnementen daar even het uitzetten anders krijg je nog 600 mails 😉

  11. Pffffff….. wat een klus, wat een klus…..

    Heb nu het uittreksel bij-na af!
    Alleen de 5 ziektes moeten nog. Maar kga zo ook mn dochter halen…

  12. Nederland herovert vierde EL-ticket

    Nederland is in het seizoen 2012/2013 weer met vier clubs actief in de Europa League.
    Door de prestaties van PSV, Ajax en FC Twente in Europa heeft Nederland Turkije op de UEFA-coefficiëntenlijst achterhaald.

    De KNVB mag komend voetbaljaar slechts drie verenigingen afvaardigen voor de opvolger van de UEFA Cup, omdat Turkije op die plaastingslijst vorig jaar boven ons land eindigde.

    Dit seizoen kan Turkije Nederland niet meer passeren, omdat er in de Champions League of Europa League geen Turkse club meer vertegenwoordigd is.

    Champions League
    Nederland heeft voorlopig geen uitzicht op een extra plaatsje in de Champions League.
    —————————
    Bron: de unieke nieuwsvoorzieners op http://www.nos.nl

  13. @ Eva, zet hem op.Derk gefeliciteerd je hebt het weer mooi geflikt.
    Mijn boys zijn nu ook onderweg naar de FC, volg het wel via het log.
    @ Dame, vanavond niet te vinden in het stadion:D

  14. Bericht door De Taalpurist, op 25 februari 2011 om 18:00
    Naar wie trekken wij dan uiteindelijk een lange neus naar…………………..juist waar Sinterklaas wegkomt

    Turkije???

  15. Ik had de tekst ervoor nog niet gelezen en dacht de Taalpurist op Spanje (en daarmee een fout) te betrappen…
    Helaas… de Taalpurist is toch 😉 vrij slim…

  16. Doeksen, kan het zijn dat ik jou dinsdag of woensdag voorbij heb zien rijden toen ik aan het werk was. Stond toevallig even uit te rusten en meende dat jij toen voorbij kwam. Dat werk bevalt me goed.:D:D:D

  17. Bel me dan ff morgen, ben namelijk wel in Hattem maar onze dochter heeft wedstrijden van acrogym in Hattem, vlak bij die ballenbak.
    Want daar zal jij wel uithangen morgen??

  18. dat klopt assie ,ik had al wat op het log geschreven,maar je reageerde niet.
    das mooi man eidelijk weg uit de bouw,maar wat moet je allemaal doen dan

  19. Doeksen en Koko, kreeg wat rugklachten en via via heb ik nu ander werk. Moet nu de rotzooi opruimen die een ander van zich afgooit en een beetje schoffelen. Duidelijker kan ik toch niet zijn toch??????? :o:o:o

  20. Dame een beetje doorgewinterde bouwvakker heeft toch geen moeite met temperaturen tot -15.

    En geef daar niet teveel aandacht aan want voor je het weet wil ie een kantoorbaan i.p.v. die schoffelcarri?re.

  21. Ik ben zelf een kantoorwatje. Leek me nogal sneu voor Assie, sowieso dat het slecht gaat in de bouw in natuurlijk l*llig,. Dat vinden jullie toch ook wel.

  22. Sorry mensen, ik zat even te dromen 🙂 Moet nog wel wennen aan mijn nieuwe baan. Ik heb moeite om het tempo bij te houden en ben steeds te laat met het leunen.:D:D

  23. je heb me door dame,ben allen vandaag er slaperig weet niet wat het is
    zo te zien zit er wat in de lucht,omdat het hier ook zo rustig is

  24. Bericht door doeksen, op 25 februari 2011 om 23:02
    ook al een tijd niks van jan d. gehoord

    Nee, ik ook niet Doeksen. Het laatste wat ik van hem gehoord heb dat hij bij mij in de ploeg wil maar ik weet niet of hij dat meent.

  25. Bericht door Dame, op 25 februari 2011 om 23:05
    In welk deel van Zwolle werk je nu, Assie. Misschien kom ik je ook nog weleens tegen.

    Dame, ik houd niet van nieuwsgierige dames maar het kan maar zo zijn dat je me een keer tegen komt. Dat zal een verrassing zijn. 🙂

  26. Bericht door doeksen, op 25 februari 2011 om 23:12
    schiet niet zo
    maar hoor net dat jan d. een virus op pc had

    Als hij ons er morgen maar niet mee besmet.:D

  27. Maken jullie zoveel rotzooi dan in Stadshagen, dat Assie dat allemaal moet opruimen? Staan er geen prullenbakken of zijn de Stadshagenezen te beroerd om het erin te gooien. Of moet Assie de verteerde kaaystooters van jou pithond opruimen.:o

  28. Ze kunnen me de pot op in dat Stadshagen. Heb afgelopen week daar 2 dagen gewerkt en was het al snel zat met al die rotzooi daar. Zit momenteel in Berkum en dat ligt me beter.

  29. berkum assie,dan kom ik denk ik even langs,moet daar in de buurt zijn geloof ik
    maar dat doet mij wel een klein beetje zeer om daar te komen vanwege mijn voetbal achtergrond

  30. Ben er donderdag begonnen. Ik heb altijd een rood petje op en ben dus goed te herkennen. Zondagmiddag moet ik daar ook zijn maar dan heb ik een feestje. Dat ligt me beter.

  31. Assie een rood petje en aan de schoffel……………doet me denken aan de tijd dat ik nog bij mijn ouders woonde.
    In dat dorp werkte ook zo’n persoon bij de plantsoendienst “rummels” noemde ze hem, was trouwens ook dol op feestjes

  32. Laat ik dat maar niet doen Dame want mijn hele lijf heeft een tijgerprint en als ik dat laat zien ben ik bang dat ik een ban krijg.

    Assie volgende week wil ik graag naar de optocht komen kijken met de kinderen, kan ik de kokobus bij die kerk van jou kwijt?

  33. hé luitjes,ik brei er een eind aan,ga even een tukkie doen,want ik heb morgen weer een zware dag.
    slaap lekker en morgen gezond weer op;)

  34. Bericht door doeksen, op 26 februari 2011 om 00:05
    assie daar beschuldig je mij toch niet van

    Neeeeee Doeksen, ik beschuldig jou niet. Die Taalpurist vond het nodig om bekend te maken dat ik tegenwoordig in het schoffelwerk zit.
    Trusten.;)

  35. Ik merk het al: Koko durft niet terug te komen om te vertellen hoe ze hem vroeger noemden. Laat me eens raden. “Attemer brok”, “kruudenbittertje”, “dichtertje”?

Reacties zijn gesloten.