Chat log 5

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 6 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

541 gedachten over “Chat log 5”

  1. Dank je, Koko,
    Jij de volgende keer.
    Het was puur toeval, dat ik zag dat er een nieuw log was.
    Kijk maar naar de tijd verschillen.;)

  2. Ik vind het buiten anders niet zo heerlijk vandaag, vond nog best fris brrr…

    Goedemorgen trouwens.

    Zo maar weer naar de tandarts, 2 weken geleden controle gehad en een wortelkanaalbehandeling ondergaan, nu is in diezelfde kies me vulling kats uitgeknapt:'( Gelukkig kon ik vrij vlot terecht.

  3. Goedemorgen ook.

    Voorlopig blijft het nog een weekje droog, Natascha. Beetje nachtvorst en overdag een zonnetje. Sterkte bij de smoelensmid. 😉

  4. @Papa val 1 ; neuh, geen nieuwe weerman. Ben bijzonder tevreden met de lokale berichten (WLZ en RTVoost).
    Het nationale weer zou ik zonder meer wel kunnen doen, want daar klopt toch nooit wat van8)

  5. Oeh goeie drama, ik ben t ook kwiet. Was het niet as donderdag?

    Nope zometeen gewoon lekker een boterham met kaas 😉 2 weken terug nog wel gepureerd voedsel idd.

  6. Dus het kan nog mee of (iets) tegenvallen.
    Zijn in jouw branche nu de prijzen ook zo behoorlijk gestegen?
    Als ik in mijn branche zie, dan is dat op sommige produkten wel 20 tot 30 % in vergelijk met december.

  7. Ja ijzer prijs is iets omhoog gegaan maar ik ga altijd van 50 euro per m2 gelast uit en dan kom ik nog steeds goed uit. Schepen zelf zijn alleen maar goedkoper geworden omdat er teveel op de werven liggen die niet afgenomen kunnen worden. Markt trek bij ons juist alweer een tijdje aan.
    En er liggen teveel binnenvaartschepen van oud schippers te koop die koop je dus voor een prikkie om er bv een woonboot van te laten maken.

  8. Klopt en de kunst is om ver te kijken wat er te koop is bv in Turkije liggen viskotters die nog geen 2 jaar oud zijn. Wat aanpassingen en je kunt ze hier goed verkopen. Of ombouwen tot een kleine cruise jacht, het is maar net hoe creatief jezelf bent naar de vraag in de markt. 😉

  9. Moet je daar Jantje handig voorzijn Derk, of valt het te laten doen ?
    Thor is ook omgebouwd van sleepboot naar pannekoekschip…..

  10. @Papa val, dat werk valt prima te doen hoor, gewoon uitbesteden in Tsjechië of Urk 😉 Je moet alleen zelf even creatief wezen en het uit tekenen. Toen ik in Urk het eerste schip liet inkorten tot 33 meter verklaarde iedereen me voor gek. Het was een heel spektakel heel Urk liep uit. praten we wel een keer over onder het genot van wat lekkers, moet oppassen wat ik op het net zet.

  11. @ Natacha, kan natuurlijk ook in de gracht tussen de tribunes en het veld. Je zou maar geen zwemdiploma hebben.
    Wie wordt de badmeester?;)

  12. Wist ik niet: goed nieuws…

    Straf Toivonen, Vertonghen vrijuit
    »
    Bron: Nos.nl

    PSV’er Ola Toivonen is door de KNVB voor vier duels geschorst naar aanleiding van zijn elleboogstoot in het duel met Ajax op 28 februari.

    De aanklager betaald voetbal deed de aanvaller disndag een voorstel, dat Toivonen dezelfde dag nog accepteerde. De Zweed raakte Jan Vertonghen in een luchtduel.

    De topscorer van PSV kan hierdoor op 26 maart niet meedoen aan de topper tegen FC Twente. Ook moet de Zweed in de wedstrijden tegen Excelsior, NEC en FC Utrecht aan de kant blijven. Toivonen kan wel in actie komen in de Europese duels tegen Glasgow Rangers.

    PSV liet dinsdag in een reactie weten dat het fel gekant is tegen alle vormen van geweld op en rond het veld, maar dat de club er de voorkeur aan geeft deze zaken intern op te lossen.

    Vertonghen vrijuit
    De zaak tégen Vertongen, die Marcelo een stomp in zijn kruis gaf nadat hij werd vastgehouden, werd geseponeerd. De assistent verklaarde het voorval te hebben gezien en beoordeeld, en ook de tegenstander heeft geen belastende verklaring afgelegd.

  13. Aanvoerder Lahm laakt tactische keuzes Van Gaal
    01/03/2011 11:14

    Dat Louis van Gaal als coach van Bayern M?nchen regelmatig forse kritiek krijgt van het bestuur of ontevreden oud-spelers is hij wel gewend. Nu hekelt aanvoerder Philipp Lahm echter de tactische keuzes van zijn trainer.

    Bron: http://www.vi.nl

  14. Slecht nieuws voor de rokers onder ons. Sinds vandaag is de accijns op een pakje sigaretten met gemiddeld 22 cent gestegen en de btw is met 4 cent omhoog gegaan.

    Een pakje met 19 sigaretten kost nu gemiddeld circa 5 euro en 20 cent. Daarvan is 2 euro en 96 cent accijns en 83 cent btw. Dat betekent dat er over de kale kostprijs van een pakje (1,41 euro) ruim 368% belasting betaald moet worden.

    Volgens de tabaksfabrikanten zal de accijnsverhoging zo’n 150 miljoen euro extra opleveren voor de schatkist. Door de accijnsverhoging krijgt Nederland, op het Verenigd Koninkrijk en Ierland na, de hoogste belasting op sigaretten in Europa.

  15. @ Drama….ik weet temeer niet hoeveel mensen er zouden kunnen komen, omdat ik hiervoor in de kerk De Fontijn stond….daar kwamen altijd veel mensen stemmen. Ook van die kerk (babbeltje erbij) vanuit andere wijken.

  16. Duidelijk

    Nederlaag WVF tegen beloften FC Zwolle

    Het eerste elftal van WVF heeft dinsdagavond verloren van jong FC Zwolle in het kader van het nederlagentoernooi. De beloften van de Zwolse eerstedivisionist, aangevuld met een groot aantal spelers van de eerste selectie, waren met 7-0 te sterk voor de formatie van trainer Eduard Lindeboom. Bij rust stond het al 4-0. Verdediger Rudy Jansen was goed voor drie doelpunten, Erik Bakker scoorde tweemaal. De overige doelpunten kwamen op naam van Nassir Maachi en Tom de Ridder.

    Bij het door FC Zwolle georganiseerde nederlagentoernooi speelt het beloftenelftal eens in de twee weken op dinsdagavond in het stadion tegen een verenigingen uit de regio. De club die het beste resultaat behaalt wordt aangeboden om tijdens de voorbereiding op het seizoen 2011/2012 belangeloos een oefenwedstrijd te spelen op eigen terrein. Op dit moment heeft HHC Hardenberg, vrijdagavond de tegenstander van VV Berkum in het bekertoernooi, daarvoor de beste papieren in handen. HHC wist met 1-3 te winnen. FC Zwolle speelt dit seizoen nog tegen VV Staphorst, Rohda Raalte, Sparta Nijkerk, MSC Meppel, Flevo Boys en WHC.

  17. @ Wichert, had de Buf net aan de telefoon. Hij wilde weer eens met Harry en mij naar ’t Plein….wanneer is dan het beste moment? Bedoel, als Harry er toch al is: keer een Vri(jdag)Mi(ddag)Bo(rrel)? Is Henk van de W. er dan ook?

  18. Tsjonge, jonge….
    Ik zocht me suf naar reacties van het chatlog aan de linkerkant. Zag maar niets komen, dus wist ik ook niet dat er iets te reageren zou zijn… Na heel lang gewacht te hebben, toch maar eens op het log zelf gekeken…
    Lees ik nu net voor het eerst pas de reactie van Hans van Eijsden…

  19. Hoeveel is eigenlijk op “veler verzoek”, en wie zijn dat dan?
    Is er een stemming geweest over het wel of niet vermelden van postings in Pol- en Alg-log in het linker rijtje? Die heb ik dan gemist.
    Ik ben verschrikkelijk tegen>:( deze “aanpassing”, want dat kost me simpelweg meer tijd om op alle logs afzonderlijk te reagluren.
    Wat was er trouwens mis mee, dat je in één oogopslag kon zien of er ergens gepost werd?

  20. Mensen hadden er last van dat andere topics ondersneeuwden, wat eigenlijk niet zo is want op de hoofdpagina staan de echte nieuwsberichten en als dat is waar voor je op deze site komt kijk je dus niet naar de laatste reacties maar naar de nieuwste topics….

    Maar Drama, we passen ons wel aan toch? Wij zijn niet zo moeilijk toch?;)

  21. Stil hier…. Bah, niet gezellig….

    Poulen Ajax – RKC?

    2-0 (sorry voor mijn onsportief gedrag maar ik hoop dat een enkele rkc’er hier en daar tegen een rood kaartje of een middelmatige blessure aanloopt)

  22. “Bericht door Hans van Eijsden, op 2 maart 2011 om 13:57
    Op veler veler verzoek worden de Chat Logs en Politieke Logs nu gefilterd uit de Laatste Reacties aan de linkerkant.”

    Beste Hans c.s. , WAAROM wordt er gefilterd:)

  23. Bericht door Natascha, op 3 maart 2011 om 10:12
    Stil hier…. Bah, niet gezellig….

    Natascha… dat komt dus, omdat we niet meer in 1 oogopslag kunnen zien waar en óf er iets gepost wordt…

  24. @ Natascha, wel sportief blijven.
    ik hoop op een heel goed RKC,
    dat via een verlenging en strafschoppen,
    misschien wel eens heel ver kan komen………..;)
    We zullen het zondag wel zien.
    Eerst zelf nog winnen in Almere.
    Ik hoop het niet, maar de resultaten tegen Emmen, Veendan en Fortuna, enigzins in het achterhoofd.
    Staart ploegen vechten ook voor lijfsbehoud.;)

  25. Bericht door Papa val 1, op 3 maart 2011 om 10:42
    @ Natascha, wel sportief blijven.
    ik hoop op een heel goed RKC,
    dat via een verlenging en strafschoppen,
    misschien wel eens heel ver kan komen

    hoop met je mee:D

  26. Mooi op tijd voor Carnaval dus

    Op de melodie van ‘We hebben een woonboot’ zingt Zanger Fernando ‘We pakken de titel’. Een videoclip

    …..= niet nodig met Carnaval 😉

  27. Er zijn ook veel carnaval vierders die niet van voetbal houden Dick;)

    Ik vermoed trouwens niet dat dat gaat werken zo snel, morgen begint het al……;D

  28. Volgens mij host er zo een hele tent mee, zeker met (zeer) veul drank van binnen. Hoe het ook zei, ik hoop dat ze veel plezier hebben met elkaar :D:D:D

  29. Ik had hier een poule proberen t maken voor vanavond.

    Poulen Ajax – RKC?

    2-0 (sorry voor mijn onsportief gedrag maar ik hoop dat een enkele rkc’er hier en daar tegen een rood kaartje of een middelmatige blessure aanloopt)

  30. Potdorie sta ik hier met mijn maat af te lakken, lopen een beetje lol te schoppen. Heb ik niet in de gaten dat ik mijn bak verf schuin hou nou alles maar dan ook echt alles zat er onder >:( Ben wezen douchen met een fles terpentine

  31. @ Derk, jij kunt ook niet alles hebben….jij hebt dan weer Genemuiden; dat hebben wij niet. Maar wat is het nog vies koud uit de zon….’t heeft vannacht ook nog aardig gevroren.

  32. Beetje verrassende uitslag wil wel eens helpen Drama. Maar anderzijds is het natuurlijk ook wel genieten dat FC Twente Ajax gaat verslaan.:)

  33. Twente gister walchelijk (sorry dame). Leek wel of ze revanche wilden halen voor afgelopen weekend en Utrecht werd er het dupe van. (al moet ik zeggen dat de tweede geel natuurlijk oliedom is van Cornelisse)

  34. Precies Dame; daarom mogen ze van mij ook door, welliswaar na verlenging. En dan komt AZ a.s. zondag bij 010 op bezoek…:)

  35. Ik was gisteren even niet met voetbal bezig, Natascha. Kan dit kennelijke slechte gedrag dus eenvoudig van me af laten glijden.:)

    En als het om westerlingen gaan, staan wij oosterlingen toch als één man voor Twente?:D

  36. Dat ligt er aan tegen wie ze spelen dame, ik heb veel familie in het westen en in tukkerland woont alleen maar 1 oom, die woont ook net over de Regge bij Nijverdal hahaha…

  37. @Drama; Mijn nachtmerrie voor komende maandag heet geen Coelho, maar Kok, Houweling en Zuiderwijk: “Anatomie, Fysiologie en Pathologie”. En nee, het leren schiet niet echt op! Ik word nogal afgeleid door iets anders wat me de laatste tijd erg bezig houdt… veel moeite met concentreren…
    Morgen heb ik weer een hele dag voor mezelf. Man naar het werk, dochter naar de creche. En dan hoop ik flink wat in te kunnen halen met studeren…

  38. Vervelend, Eva. Probeer morgen maar lekker rustig een flinke slag te maken. En bedenk dat je niet meer kunt doen dan je doet.

  39. Wat is tomtom toch een uitvinding. Ik heb er net pas een. Moest vanavond naar Westenholte en Stadshagen naar zon 15 adressen en kon zo van de een naar de ander rijden. Andere jaren was het steeds zoeken geblazen. Ik kon trouwens ook van de ene wijk naar de andere. Andere jaren reed ik helemaal terug en via Aalanden de wijk weer, maar dat hoeft kennelijk niet meer. Is die knip er al uit?

  40. Nee, de knip is er helaas nog niet uit… Om van de ene kant van stadshagen naar de andere kant te komen is nog steeds omrijden via Aa-landen…

  41. Eva, Ik ben in de buurt van de Frankhuizerallee geweest, daarna Havenzatheallee en toen via weg naar Hasselt naar Mastenbroekerallee. Hoefde niet terug naar Aalanden. Scheelde me gigantisch tijd. Ik heb me er nooit zo tegenaan bemoeid, maar vraag me nu wel af waar het eigenlijk over gaat. Je kunt buitenom kennelijk eenvoudig van de ene wijk naar de andere.

  42. Wanneer dit waar is, krijgt Twente het nog moeilijk met deze lieden die zich supporters noemen triest,
    FC Twente veroordeelt het incident dat woensdagavond na de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht heeft plaatsgevonden. Twentesupporters belaagden drie spelers van FC Utrecht en deelden een aantal schoppen uit aan verdediger Vorstermans. Die raakte niet gewond.

    De spelers waren niet geselecteerd voor de bekerwedstrijd en zaten daarom op de tribune. FC Twente doet er alles aan om de daders te vinden en zegt alle medewerking aan het onderzoek te verlenen. FC Utrecht heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie in Enschede.

    bron tv oost.

  43. Vind het steeds maar weer zoeken naar het al.log,chat.log;politiek.log niet prettig.
    Welke web.logger ervaart dit wel als prettiger. Kan dit naar tijdje ook geevalueerd worden. Wat mij betreft door het middels een stemknop, prettig of niet prettig. Ik weet al wat ik stem.

  44. Ik heb er ooit om gevraagd, maar moet nu toegeven – als inmiddels fanatiek chatter 😉 – dat ik het ook niet prettig vind. Ik zet nu gewoon drie bladen open: een voor chatlog, een politiek log en de hoofdpagina. Misschien moeten we even wennen, conservatief als we zijn…;)

  45. Ik vind het ook niet prettig chatten. Ik betrap me er op, dat ik een reactie post en dan heel weblog afsluit. Het is voor mij niet meer aantrekkelijk om een reactie af te wachten. En het is al helemaal niet meer aantrekkelijk om op meer dan 1 log tegelijkertijd te reageren!

    Het fijne van de linker kolom vond ik, dat ik het kon gebruiken als sneltoets om bij het chatlog te kunnen komen. Nu is het zeer onaantrekkelijk om met mn laptop op de site te komen. Op de computer boven heb ik tenminste nog een muis waarbij ik met 1 druk op de knop een scherm terug kan. Bij mn netbook moet ik eerst helemaal naar boven scrollen met mn vingers op het touchpad, algemeen log opzoeken, met mn vingers scrollen naar het log wat ik wil zien, goed opletten, of dat wel het log is wat ik wil zien….
    Algemeen Log is nu helemaal niet meer te vinden… omdat de andere logs veel vaker worden vervangen, valt het algemeen log niet meer op.
    En nog maar te zwijgen over hoe moeilijk weblog nu toegankelijk geworden is om te lezen op mn PDA!!

  46. Kun je niet meer bladen tegelijk openhebben, Eva? Ik wel. Heb momenteel 5 sites open staan. Dan is het alleen een kwestie van even op een ander tabblad klikken.
    Hte valt me wel op dat er vanavond nauwelijks wordt gereageerd, maar dat kan door voetbal- of verkiezingskater komen.:)

  47. Ik kan wel meer dan 1 tabblad openen, maar dan heb ik geen overzicht op het soort van log… Om dat namelijk te zien moet ik eerst weer naar boven en dan weer naar beneden. Met computer geen probleem, ctrl Home, ctrl End (hoewel dan toch weer extra handelingen), maar op mn toppie weer een heel ander verhaal…
    Maar ik word er verschrikkelijk neurotisch van, om steeds te “zappen” tussen logs en dan te ontdekken dat er toch niets is gepost.
    Dat algemene log laat ik daardoor NOG meer links liggen dan dat ik de afgelopen week al deed… dus als Admin iets belangrijks te melden heeft, zal dat totaal aan mij voorbij gaan…
    Nee, momenteel ga ik naar de pagina waar alle algemene logs te samen staan en DIE pagina ververs ik steeds. Dan zie ik aan het aantal posts OF er is gepost. Maar, dan zie ik nog altijd geen Algemeen Log, das me ECHT te veel gedoe.

    Laat mij maar mopperen, ik houd niet zo van veranderingen, maar ik hoop ECHT dat dit ongemak wordt teruggedraaid!

  48. Nou Eva, ik ben het wel met je eens. Het valt mij ook tegen. Anderzijds begrijp ik de ergernis van anderen die alleen op artikeltjes reageren ook wel.
    Hoop dat je je vandaag kunt concentreren en dat je een flink slag in het leerwerk kunt maken. Af en toe pauzeren voor een klein ommetje helpt mij altijd wel. Misschien een tip. Veel succes iig.:-*

  49. Pfff t valt niet mee vandaag, gisteravond voordat ik de Merci en de plaatjes ging bezorgen een griepaanval ofzo… bah bah bah…

    Nog even volhouden en dan bijna weekend, helaas geen Almere voor mij:( (ga maar weer teletekst supporter spelen)

  50. Natacha, ik denk dat er wel meerder mensen in de stad lopen vanavond, die anders in Almere hadden gestaan…..Sterkte vandaag en beterschap. laat je niet “griepen”.

  51. Natascha; beterschap! Er heerst volgens mij een virus; ik heb er hier ook 2 ziek . Ik probeer uit hun beurt te blijven…

  52. @papa val, dat denk ik ook, toch jammer almere en de stad in gaan om te carnavallen is prima te combineren als je het mij vraagt.

    @appie, dat is goed plan;)

  53. @papa val, alsof zwolle ieder jaar zo op kampioenskoers ligt, is geen moeilijke keus;)

    ACFC – FCZ

    ja-tja 0-4
    natascha 1-2

  54. Ajax – RKC 5-1 niemand goed.

    zondag 8 mei in de Kuip: bekerfinale

    Twente-Ajax

    drama 2-1

    NB. daarna nog 1 speelronde eredivisie: 15 mei: Ajax – Twente:P

  55. El Hamdaoui uit Ajax-selectie
    »
    Mounir El Hamdaoui
    ProShots Toegevoegd: vrijdag 4 mrt 2011, 13:06

    Trainer Frank de Boer heeft Mounir El Hamdaoui om disciplinaire redenen uit de selectie van Ajax gezet.

    De Boer was donderdag in het bekerduel met RKC Waalwijk niet tevreden over het spel van de spits en verving hem in de rust voor Vernon Anita.

    El Hamdaoui maakt in ieder geval tot na dit weekeinde geen deel meer uit van de selectie en mist zondag het thuisduel met zijn oude club AZ.

  56. @ Natascha; klopt vanaf 12 maart. In november is het hele spul op de foto gegaan en 12 maart krijgen ze allemaal een voetbalplaatjesboek en kan het sparen beginnen; dat wordt dan dus boodschappen doen bij de Plus.

  57. @ Natascha, 13:33; haha wordt er dan 1 met sex, wulpse geldbeluste vrouwen, drugs en rock & roll het hoeft ook niet allemaal waar te zijn
    😉

  58. @Natascha 13.42; we blijven idd aan het sparen zo ;D;D
    Op 12 maart is het trouwens bij SVI niet alleen start van het voetbalplaatjes sparen, maar dan worden ook de nieuwe kleedkamers officieel in gebruik genomen; reden voor een feestje dus :D:D

  59. El Hammie: gister in de rust is er wat gebeurd/gezegd. Maandag moet ie zich weer bij Frank melden….hij moet, volgens Frank, eerst zijn houding verbeteren.

    Bron: 3fm-journaal

  60. Nou Dick we hadden het er hier net over, kinderen wilden bij opa en oma logeren dus dachten wij gaan we weer naar nat gezellige cafe de Pierik.

  61. Tja dat kan, daar is ie voor. Maar De Pierik staat niet in mijn Zwolse top 10. Vandaar 13.53 en omdat ie dacht dat je er voor carnaval naar toe wou, volgens mij leeft het daar niet zo?

  62. Ik hoef er ook niet heen voor de carnaval maar voor die lekkere goudgele jongens en heerlijke mensen om mee te teuten. 😉

  63. Ah, Grolschjes kan ik me voorstellen. Ben niet onder de indruk van de sfeer geraakt. Maar zoveel smaken, zoveel kroegen. Gistermiddag ff gekeken bij de interessante job die bij `?t Plein`werd ondernomen….de Heineken/biervoorraad werd aangevuld.

  64. @ Appie, nee, ik kreeg te horen, ik stond al klaar, dat de lens zou gaan springen. T’ja, en die kostenpost wil ik niet betalen.;)
    Maar misschien hebben ze er één, in kognietooooh, gemaakt.
    Dan is het voor mij een verrassing.

  65. Mooi album Daniël Lohues – ‘Hout Moet’

    O.a. dissssent van een eerder album:

    Songtekst: Daniël Lohues – “Als De Liefde Mar Blef Winnen”

    In de hemel, of in ??t niks
    Weer op aarde, of in het ongewis
    Waor dan ok, zij redt zich wel
    altied moe??j joe redden waor a??j bennen
    As de liefde mar blef winnen
    Zolang de oostenwind blef weijen
    zullen de blaadern blieben vallen
    Zolang de boer zal blieben zeijen
    zal de meulen blieben dreijen
    Zolang de zunne mar blef schienen
    kommen bloemen uut de knop
    En as de kippen blieben leggen
    kommen der kuukens uut de dop

    Zolang het vuur zal blieben branden
    schieten vonken naor de sterren
    Zolang de zee rolt op de stranden
    en der wark komp uut de handen
    Zolang de kinder blieben zingen
    en alles giet zoals het moet
    En as de liefde mar blef winnen
    komp ??t allemaol wel goed

    Zolang de lente maar blef kommen
    en dan de zomer en dan de herfst
    En as de winter maar blef dromen
    van neije blaadern aan de bomen
    Zolang de maon gewoon blef zörgen
    veur zilv??ren licht en eb en vloed
    En as de liefde mar blef winnen
    komp ??t allemaol wel goed…

  66. Een man uit Hasselt is donderdag doorgereden, nadat hij in zijn woonplaats betrokken was geweest bij een ongeluk.

    De man zou na het ongeluk met het andere slachtoffer, een vrouw uit Hasselt, het schadeformulier invullen. De man ging er echter vandoor. Agenten konden de man op basis van het signalement en kenteken van de auto alsnog aanhouden. Tegen hem wordt een onderzoek ingesteld. De officier van justitie bepaalt wat er verder met hem gaat gebeuren.

    Bron: RTV-Oost

  67. Goedemiddag, ben een beetje duf, stond vanmorgen al om 5.45 uur naast mijn bedje.

    @ Appie, plaatjes zijn binnen, Hartelijk dank. Nu nog 5 dacht ik. komt goed:D

  68. Ongeval door epileren wenkbrauwen
    Een vrouw uit Zwolle heeft donderdagochtend een ongeluk veroorzaakt, omdat ze haar wenkbrauwen aan het epileren was in de auto. Op de Zuiderval in Enschede zag de vrouw niet dat het verkeer voor haar stilstond voor een verkeerslicht. De vrouw botste vervolgens tegen de auto van een vrouw uit Almelo op. Beide bestuursters bleven ongedeerd, de auto’s moesten worden weggesleept.

    bron: RTV Oost

    Zat Dame vandaag in Twente?

  69. BeeldBuisBode

    Studio Sport: Schaatsen World Cup Finale Heerenveen (N1, 17:00)
    Rechtstreeks verslag van de finales

    EénVandaag (N1, 19:20)
    – In de bevrijde Libische stad Benghazi maken rebellen en overgelopen soldaten zich op voor de strijd om Tripoli
    – Vaker Nederlanders gegijzeld in Libië

    Uitgesproken (N2, 20:25)
    – Hoe praat je gegijzelden vrij?
    – Ron Kowsoleea, slachtoffer van identiteitsfraude
    – Een Nieuw-Zeelander werd in Amsterdam beroofd van zijn ticket, paspoort en geld. Nu kan hij de terugreis niet betalen en leeft hij hier illegaal

    Voetbal International (RTL7, 20:30)
    Inhoud onbekend

    Altijd wat (N2, 20:55)
    – Leven in de ondergrondse tunnels van Las Vegas
    – Is biologisch vlees slechter voor het milieu dan ‘gewoon’ vlees?

    Nieuwsuur (N2, 22:00)
    – Opnieuw protesten in Tripoli
    Sportnieuws in Nieuwsuur
    – Schaatsen: World Cup Finale in Heerenveen
    – Voetbal: Eredivisie, De Graafschap – Willem II,
    en vooruitblik op de wedstrijden van het weekend
    Voetbal: Jupiler League (RTL7, 22:50)
    Samenvattingen van de wedstrijden van vandaag

    Studio Sport Schaatsen World Cup Finale Heerenveen (N1, 17:00)
    De World Cup begon in Heerenveen, en eindigt er ook. Dit weekend de finales. Let bij de mannen vooral op Stefan Groothuis, Simon Kuipers en Bob de Jong. Bij de vrouwen op Marrit Leenstra en de kersverse wereldkampioen allround Ireen W?st.

    MODE: Vivienne Westwood – Do It Yourself(Arte, 21:40)
    Vivienne Westwood (1941) was ooit een keurige onderwijzeres, keurig getrouwd ook, tot ze halverweg de jaren 60 Malcolm McLaren ontmoette. Ze verliet haar man voor een bohémienbestaan met McLaren in Londen. Samen begonnen ze een kledingwinkeltje waarvoor Westwood steeds meer zelf ging ontwerpen.
    In de wilde jaren 70 bedacht ze een nieuwe look: punk

    FILM: Broken Flowers **** (N2, 23:10)
    (2005, Jim Jarmusch) Tragikomische roadmovie van Jim Jarmusch. Verstokte vrijgezel Don Johnston
    (een stoïcijnse Bill Murray) ontvangt een anonieme brief waarin hem wordt verteld dat hij een zoon heeft. De grote vraag is: van wie? Hij besluit op reis te gaan om al zijn exen (onder meer Sharon Stone) één voor één te bezoeken. Dat levert mooie taferelen op

    De Wereld Draait Door (N3, 19:30)
    Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. Verder met:
    – De zes kandidaten voor het CDA-voorzitterschap: Sjaak van der Tak, Ruth Peetoom, Martijn Vroom, Ton Roerig, Jan de Visser en Ronald Zoutendijk
    – Muziek van Relax

    MaDiWoDoVrijdagShow (N3, 22:00)
    – Acteurs Eva van de Wijdeven en Teun Luijkx
    – Muziek van Alain Clark

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    – Biomedisch onderzoeker Ingrid Geesink schreef met Chantal Steegers Nier te koop, baarmoeder te huur, over handel in menselijke organen, cellen en weefsels
    – Theatermaker en presentator Wilfried de Jong

    The Graham Norton Show (BBC1, 23:35)
    – Acteur en regisseur Stanley Tucci
    – Actrice Miriam Margolyes
    – Komiek Jimmy Carr
    – Muziek van Bruno Mars

    In Hoe is het toch met… komt Bert van Leeuwen wel erg enthousiast bij de hartelijke Tokkies over de drempel.

    —————————————————

    BeeldBuisBodeBeschouwingen

    Kijkcijfer
    Marcel Peereboom Voller (De Telegraaf) wacht in spanning af tot Nederland Oh Oh Tirol (donderdag, RTL5, 1.139.000 kijkers) zat is. ??Dat de domheid van de Hagenezen in deze tweede serie door RTL5 lekker dik wordt aangezet, al dan niet met hulp van een scriptschrijver, nemen we maar op de koop toe. Geen van deze proleten weet bijvoorbeeld welke taal er in Oostenrijk wordt gesproken, en dat gaat er bij mij niet in. Euh, Oostenrijks?, zegt Elize. Zij is nota bene de studiebol van het groepje.??
    Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) ontdekt een doorgestoken kaart bij het Buma Harpen Gala (donderdag, Nederland 3, 362.000 kijkers). ??Het nummer A night like this van Caro Emerald kreeg de prijs voor ??het beste Nederlandse nummer.?? Niemand wist waarom. En van wie. En dat was maar één van de raadselen waarmee dit gala was omgeven. […] Het andere raadsel betrof de Harp voor Tony Berk. [??] Tony Berk sprak met zijn verse Harp in de hand het publiek toe, zoals Nederlandse galagasten zo aandoenlijk Oscartje kunnen spelen. Hij bedankte iedereen, zoals dat hoort. Het kwam er, kortom, op neer dat BUMA-bestuurder Berk de BUMA hartelijk bedankte voor de BUMA-harp die hij zichzelf zojuist had uitgereikt.?? (MH)

  70. @ Ingrid

    Zat Dame vandaag in Twente?

    😮 Zo’n tuttebel is Dame niet hoor! Dame was vandaag in Zwolle en heeft het weekend heel gezellig ingeluid in een kroeg!:D

  71. Tim en Ingrid, jullie kijken zeker digitale TV: Jan D was jullie resp. 3 en 6 minuten voor om ons met de Zwolse goal te verblijden.:D

  72. @ Dame, gebeurd vast wel een x tje. Lijkt me erg gezellig om wat meer mede webloggers te leren kennen. Maar doordat ik momenteel 32 uur werk, en zaterdag vaak bij de voetbal ben. Is’t momenteel allemaal een beetje druk.

  73. Ja ingrid vakantie, weekend, school. Beetje weer indraaien he, na zo’n weekje vakantie. Afgelopen week ingedraaid, komende week weer back on track hopelijk.

  74. Hoe gaat het met je tentamens (heet dat nog wel zo tegenwoordig) en met de voorbereidingen op je examen.
    En weet je al welke vervolgopleiding het gaat worden na dit schooljaar.

  75. Ja ingrid tentamens hebben we zo niet als bij naam genoemd, maar toetsweken die uiteindelijk het schoolexamencijfer zijn, en dan straks in mij het schriftelijk examen. Het gaat me prima af, allemaal ruime voldoendes so far. Volgend jaar Informatica aan het Windesheim.

  76. Even wachten op de goal… Wel vast even de melding, om mee te doen met bovenstaanden 😉
    35′ Goal Albert Van Der Haar (ZWO)

  77. Doelpunt van de week komt vast op naam van Albert van der Haar van FC Zwolle: vanuit de middencirkel onderkant lat: 0-2 #almzwo

  78. ^dat was een twitterbericht. Evenzo is deze (mooi vind ik ;)):

    Almere city fc publiek gooit de wave er nog maar eens in bij een 0-2 achterstand #fczwolle #zwolle #almerecityfc #jupilerleague

  79. Helmond doet het lekker trouwens. Tegen Sparta R’dam 5-2 gewonnen, nu ook weer 1-0 gewonnen in Volendam.. Maar staan nog wel ver achter in de rankings.

  80. Dat kun je wel stellen. Volg je de wedstrijd via de PC dan? Vind het jammer dat ze deze niet uitzenden op eredivisie live.

  81. So far:

    50′ Gele kaart Koen Van Der Biezen (GOA)
    47′ Goal Tjaronn Chery (EMM)
    45′ Gele kaart Joey Brock (RBC)
    46′ Goal Patrick Gerritsen (GOA)
    34′ Goal Ruud Ter Heide (EMM)
    35′ Goal Albert Van Der Haar (ZWO)
    31′ Goal Ruud Ter Heide (EMM)
    29′ Gele kaart Thijs Sluijter (ALM)
    7′ Goal Petrit Hoxhaj (VEE)
    49′ Goal Julius Wille (AGO)
    3′ Gele kaart Ralf Seuntjens (RBC)
    2′ Goal Arne Slot (ZWO)
    15′ Gele kaart Omer Kulga (MVV)
    30′ Goal Mark Veldmate (HEL)
    20′ Gele kaart Nick Tol (VOL)

  82. Begin moe te raken. Hele week 7 uur uit bed, echter, zondag half 3 naar bed, maandag 2 uur, dinsdag kwart over 2, woensdag half 3, donderdag half 5.

  83. Ik weet het. Afgelopen nacht was meer iemand gezelschap houden die nog een hele boel werk moest doen voor zijn examenwerkstuk. Vond het sneu om hem alleen te laten dus heb hem via msn aangemoedigd.q

  84. Mijn zoon zit dan in het supportersvak, dus die compenseert die Joey wel en loodst Zwolle tegen Dordrechtwel naar de overwinning.:D

  85. JanD Ik was voor het eerst bij Zwolle toen ze tegen de Eagles moesten. Heb – geheel in weerwil van mezelf – zelfs even meegezongen met een onbeschaafd lied. Ben dus helemaal om en gil graag mee: Forza Zwolle.:D

  86. Vreemde smaak heeft die chips van lays die de maak de smaak wedstrijd heeft gewonnen. Patatje joppie. Verder wel lekker hoor, maar vreemd.

  87. Nu toch ook,alleen met andere items;)
    Dus reageren is leuk maar liever niet teveel?
    Misschien zegt dat wat over de rest van de items, iedereen wil eigenlijk alleen maar sjatten:D

  88. Koko, ik zie dat jij het sjatlog ook gevonden hebt. Komt dat hele circus van jullie morgen naar de Pierik? Zo ja, dan zet ik mijn wekker en zal er voor zorgen dat ik op tijd bij de Pierik ben.

  89. Duik mijn bed in morgen lekker de stad in. Carnavaaaaaaaaaaaaaaaal:D:D
    Weltrusten, en maak er morgen allemaal iets moois van. Met of zonder feestneus.

  90. Aanstaande zondag staan er 2 mooie wedstrijden op het programma. Heren 1&2 nemen het op tegen de rugbyers uit Deventer. Wedstrijden waar beide clubs al een tijd naar uit kijken. Deventer komt met meerdere bussen(!) richting Zwolle om hun club aan te moedigen. De spelers van heren 1&2 nodigen daarom iedereen van harte uit om dit ook voor RC Zwolle te doen! (Blauw/wit is de kleur 😉 )
    Tot zondag!

    Zondag 6 maart
    Sportpark de Marslanden
    12:30 RC Zwolle 2 vs Pickwick Players 2

  91. ’s Ochtends gaan de vierders een dikke laag eten leggen, waar het bier van ’s middags goed op valt.;)
    Hoe is het met Eva? Nog flink opgeschoten gisteren?

  92. @ MarKel, op 5 maart 2011 om 13:20
    Voor mij hetzelfde, optocht kijken komt er niet van. Moet vlak daarna nog rijden en 1 skuimer vind ik te weinig voor de optocht: veel plezier allemaal.

  93. BeeldBuisBode

    EénVandaag (N1, 18:00)
    – De week van…. Henk Bleker
    – Libië: Vernietiging munitiedepots
    – Nederlanders vaker gegijzeld in het buitenland

    Nieuwsuur (N2, 22:00)
    – Defensie verrast door spionagebericht op de Libische staatstelevisie

    Studio Sport Eredivisie (N1, 22:35)
    FC Twente – NAC
    Vitesse – VVV
    ADO Den Haag – NEC
    Excelsior – PSV

    Zembla (N2, 22:35)
    – Bedreigde bestuurders

    Studio Sport (N1, 23:30)
    – Schaatsen: World Cup Finale Heerenveen
    – Atletiek: EK Indoor Parijs, samenvatting
    – Basketbal: Weert – Groningen (m)

    CABARET: Najib Amhali (N1, 20:25)
    In zijn voorlaatste cabaretprogramma The best of Najib Amhali combineert Amhali de hoogtepunten van zijn vijf voorgaande shows met nieuw materiaal. Dé kans om als fan alles nog eens achter elkaar te zien, of om (opnieuw) kennis te maken

    SERIE: The Closer (Net5, 20:30)
    In de eerste aflevering van seizoen zes proberen de agenten van de Major Crimes Division zich aan te passen aan het nieuwe pand waarheen ze zijn verhuisd. Intussen moeten er wel moorden worden opgelost: een man is neergeschoten op zijn balkon. Brenda vermoedt dat zijn affaire met de vrouw van een van zijn klanten er iets mee te maken heeft

    FILM: Lust, Caution (N2, 00:30)
    Eerste Aziatische film van Ang Lee (Brokeback Mountain) sinds Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000) is een spionagethriller over een jonge vrouw (debutante Tang Wei) die in China, net voor WO II, betrokken raakt bij een complot om een Japanse collaborateur te vermoorden

    Kassa (N1, 18:55)
    – De woekerpolisaffaire
    – Een bedrijf daagt een 80-jarig echtpaar voor de rechter voor een betalingsachterstand van ?? 1,38

    Rondom 10 (N2, 21:10)
    Een vrije of een strenge opvoeding, waar zijn onze kinderen het meest mee gebaat?

    Boeken (morgen, N1, 11:20)
    – Umberto Eco over De begraafplaats van Praag

    Buitenhof (morgen, N1, 12:10)
    – Oud-minister van Defensie Joris Voorhoeve
    – Léon Frissen, opsteller van het rapport Verder na de Klap, predikant en ondernemer Ruben van Zwieten en CDA-kenner Pieter Gerrit Kroeger over het CDA

    ****
    BeeldBuisBodeBeschouwingen

    Hoe lang is Secret Story (gisteren, 20:30, Net5, 284.000 kijkers) nog op tv te bewonderen? De kijkcijfers blijven dag na dag dalen en in het AD zinspeelt zenderbaas Alphons Martens op een mogelijk voortijdig einde van de peperdure reality-soap.

  94. @ Natascha, had geen haast. Maar was volgens de mini-directrice wel te laat. Errug veel volk op de been inderdaad. Je moet goed uitkijken. Het is echter wel een mooie binnenstad. Al is dat een schrale troost.

  95. @Derk 16:39 uur. Gelukkig een rood stemkruisje, maar als je mij per ongeluk op een foto zie (probeer ik te allen tijde te vermijden) dan gaarne geen publicatie hier! Ook ík hecht aan mijn privacy.>:(

  96. Ha Natascha, Heb je nog gestemd voor de publiekswinnaar in de optocht? Ik vond Jonnie en Therese het allerleukst. Actueel en origineel. Leuk je weer even gezien te hebben. Mijn zoon wil dat ik nog een keer meega naar FC Zwolle (hij heeft zo’n vijfrittenkaart gekocht); dus misschien komen we elkaar daar ook weleens tegen.

  97. JanD, Ik hoorde van P.L. dat je het niet meer naar je zin hebt op die ouwe rotzooischuit en dat je onze ploeg graag wilt versterken. Denk niet dat je veel kans maakt om bij mij in de ploeg te komen. Wij zitten elke dag al met zes man op een paar vierkante meter te harken en nog één erbij wordt echt teveel. Het werk bevalt me goed.;) Ben benieuwd of je het lukt.

  98. Zo net de laatste confetti verwijderd, sta ik met ons halve circus bij De Pierik……..nergens geen assendorper te bekennen.
    Nadat de Hanekwakers uit .attem waren gepasseerd zie ik assie ook meelopen in de optocht.
    Compleet met een zak aan de schoffel kwam ie langs om een bijdrage te vragen voor de muziek.

    Loop je morgen ook mee in Raalte assie want ik ben niet van plan om daar ook weer een duit in die zak te gooien.

  99. @Dame, die rotzooi gooi ik elke dag in de kar en wat mij betreft mag JanD dat overnemen. Ben wel benieuwd of hij bij mij in de ploeg komt.

  100. Zo de sfeer is hier weer optimaal: PSV staat met 1-0 achter tegen – of all clubs – Excelsior. Nu ja, misschien brengt de tweede helft verlossing.:(

  101. @Assie, heb afgelopen donderdag een gesprek gehad. Volgende week hoor ik meer. Ze lieten al wel doorschemeren dat ik voorlopig geen kans maak om bij jou in de ploeg te komen. Als alles doorgaat kan ik 1 april beginnen. Kom dan wel voorlopig in het buitengebied van Zwolle te werken.(Je weet wel, die groene petjes) Zal in iedergeval wel blij zijn als ik van die schuit af ben.

  102. Bericht door Dame, op 5 maart 2011 om 21:37
    Ik dacht dat je daar een beetje bang voor was

    Wel een beetje tussen de regels door lezen Dame. 🙁

  103. Bericht door Dame, op 5 maart 2011 om 22:04
    Wel een beetje tussen de regels door lezen Dame.

    Dat wordt lastig met die eenregelige berichtjes van je, Assie

    Je maakt me het knap lastig Dame, maar ik laat niet met me sollen. Lees het dan maar tussen de woordjes door.:D

  104. JanD, ik werk er nog maar twee weken en hoorde van mijn collega Freek dat Albert en Anton in het buitengebied ziten. Freek zat ook in het buitengebied en kon het wel goed vinden met Anton maar wat minder met Albert. Kan het zelf heel goed vinden met Freek. 🙂

  105. Het lijken wel of er allemaal figuren uit liedjes (zoals van Connie van den Bosch) bij jullie werken, Assie. Der Anton aus Tirol, Sjakie van de hoek, Frekie. Toeval?

  106. Dame, als jij mij met mooi weer een keer in een T-shirt ontmoet dan zal ik jou mijn spierballen eens even laten zien. 🙂

  107. Bericht door Koko Hattem, op 5 maart 2011 om 22:42
    Ben ik vanmiddag toch helemaal een balletje vergeten te nemen bij Stado

    Jij wel, maar ik niet. Ben af en toe wel vergeetachtig maar heb vanmiddag nog een flinke Kaaystooter gehad:)

  108. Je hoeft voor mij niet bang te zijn Dame, maar dat wist je volgens mij al wel. Trusten.:-* Misschien leren we elkaar een keer wat beter kennen. 😉

  109. Dan moet ik maar eens ingaan op die uitnodiging van je laatst. Misschien kom ik weleens naar die stamkroeg van je. Leer ik die kaaystooters ook wat beter kennen. 😉
    Welterusten.:-*

  110. Dame uit al jou reacties maak ik op dat je er nu wel aan toe bent om kennis te maken met de kokogakbal.
    Bij onze eerst volgende ontmoeting neem ik er een paar voor je mee.

    Ik lees dat je misschien wel eens naar de stamkroeg van assie wil, nou ik kan het je niet aanraden.
    Gisteren na de optocht ben ik ook daar even binnen geweest met mijn dochter maar ben snel weer vertrokken.
    Ik had wat confetti op mij gekregen en bij binnenkomst begonnen de dames aldaar heel opdringerig mij van de confetti te bevrijden, normaal niet erg maar dat gebeurde ook op plekken waar normaal de zon niet schijnt.
    Gevaarlijke vrouwtjes daar
    😮

  111. Oeioei, Koko. Ik krijg nu een heel ander beeld van die kroeg en de types die daar komen… 😮
    Of ben je in het algemeen een figuur waar de ‘dames’ niet van af kunnen blijven?;)

  112. @Eva&Markel kijk even op sassendonk online. Bij de agenda meestal is er op zondagmiddag in de voorstroatte kindercarnaval>Weet alleen niet precies hoe laat. Het is in Timeless.

  113. @joppuh, welkom terug!

    @Dame, het was even kort, ik was met me gedachten bij me supercoole nieuwe fiets:D Een mooie babyblauwe transportfiets met een fuchsia roze krat erop, helemaal in de gloria ermee! Alvast gekregen voor me verjaardag en voor wat de weegschaal vermoedelijk donderdag aan gaat geven;) Ik heb er trouwens echt goed aan gedaan niet naar de voetbal te gaan want ik voelde me gister en vandaag een stuk beter dan van de week;)

  114. Sassendonk online is helaas niet goed bereikbaar… De homepagina wel en ook het gastenboek, maar de rest is niet te openen…. Jammer!

  115. Dame ik weet niet of ik een figuur ben waar dames vanaf kunnen blijven, zoiets kan ik niet beoordelen.

    Ik vermoed van wel, Koko, gezien je ervaringen gisteren in het duister met wildvreemde dames. Heb je ze niet op hun grijpgrage handjes getikt?:)

  116. zondag 6 maart 2011
    13:00 – 15:00 Uitzending Sassendonk on Air Eetcafé De Casteleyn Zwolle Sassendonk On Air
    zondag 6 maart 2011
    14:00 ’t Virus Bonte Middag ’t Swolsch Café Zwolle ’t Virus
    zondag 6 maart 2011
    14:15 – 17:30 Snertfestival Voorstraat Zwolle de Pollepardoes
    zondag 6 maart 2011
    15:00 Met Glans van de Schans Café in de buurt Zwolle De Mommerië
    zondag 6 maart 2011
    15:00 HEEL SASSENDONK OP DE FOTO Grote Markt Zwolle Sassendonk On Air
    zondag 6 maart 2011
    16:00 Catwalk Obelix-fonds Café het Proeflokaal Zwolle Kiekt: zoere dopp’n

    Dit staat er in de agenda op sassendonk online.
    Kan niets vinden over kindercanaval in de voorstraat/Timeless. Dat was er altijd wel op zondagmiddag. Maar het is vast gezellig in de binnenstad. Of zoals Zwolse zegt in de Bieton kindercarnaval, kleinschalig. Is ook altijd gezellig.

  117. Ik denk dat Koko daar erg blij om is, Derk.;)
    Wij gaan nu op pad voor een lekkere wandeling met dit schitterende weer. Tot later.

  118. Een kwartiertje terug is de stroom hier in Zwolle Zuid even uitgevallen. Dus de computer ook gereset toen ik bezig was. >:(

    Hebben meer mensen dit gehad, of is het misschien erg plaatselijk?

  119. Hallo Johan2, ook ik hier in zuid even zonder stroom. net niet lang genoeg om de klokjes opnieuw in t moeten stellen

  120. Fijn en zo te zien heb je het bijzonder naar je zin gehad. Nog een kleurtje opgedaan? En dan kun je je nu in het carnavalsgeweld storten. Van feest naar feest.:)

  121. Op eigen kracht geeft toch meer voldoening, Natascha. Ik mag/moet over een paar weken keer mee met mijn zoon, op het supportersvak. Sta jij daar ook?:)

  122. Tim De Rijn wordt teeds gevaarlijker. Ik lees net dat er bij Millingen twee schepen op elkaar zijn gebotst. Een schip met sojabonen en een lege tanker die afgevoerd kon worden. Zou dat komen omdat de Rijn steeds drukker wordt bevaren of zijn er andere verklaringen?

  123. Zo heerlijke wandeling gemaakt vandaag op de veluwe. Die jongen had het prima naar zijn zin en de kleine dame heeft een hoop pasjes gezet waar ze zo trots op is. 🙂

  124. Dame dat is nou net het probleem, grijpgrage handjes blijf ik graag van af;):D
    Daar brand ik mijn vingers niet aan8)

    Derk die koektrommel praat ook al 14 dagen over jou:D:D
    Gaat 11mrt nog door, en hoe laat?

  125. Dame laat ik het zo zeggen, er zijn dingen die ik minder prettig vind:P

    Derk daar is ook een pizzeria geloof ik, mmmmm 12.00 uur daar aanwezig, wat voorbereiden, pizza. Kump goe heur:D:D:D:D

  126. Goed dat je het zegt Koko, dan weet ik dat als ik je een keer zie ik in ieder geval mijn handen niet hoef thuis te houden.8)

  127. Is er nog iemand die voor het FC Zwolle verzamelboek nog de volgende plaatjes heeft:
    Edwin Vloedgraven;
    Teamfoto; nr 2 en 5
    Teamfoto B1; nr 3
    Wij hebben natuurlijk ook nog wel dubbelen laat het weten, ook al heb je niets te ruilen.

  128. Bericht door Dame, op 6 maart 2011 om 18:32
    Die nieuwe auto brengt me ongeluk: open net de eerste bekeuring die ik van mijn langzalzeleven heb gehad. Grrr.

    Of de postbode komt bij jou ook op zondag of je hebt een langzaam vliegende postduif die gisteren niet op tijd was.

  129. @dame, zo zijn wij van een digitale snelheidsmeter naar een gewone snelheidsmeter gegaan, dat was ook even wennen maar heeft gelukkig nog geen prenten opgeleverd.

    @Ingrid, ik blijf het in de gaten houden voor je.

  130. Koko, er werd niet meteen aan mij gedacht toen de bekeuring binnenkwam en dus werd ie even verdonkeremaand. Ik weet nog precies waar het was, op een nieuw stuk weg dat nog niet in de tomtom van mijn collega stond. Om de 80 meter wilde tomtom me het weiland insturen. Smalle, donkere weg, harde rukwinden, 2e ritje in de auto. Ik reed 80 en zag te laat dat ik op een stuk maar 70 mocht.:(

  131. Om de 80 meter wilde tomtom me het weiland insturen

    Dame was het geen tractrac, dat is net zoiets als tomtom maar dan de landbouwversie speciaal voor tractors :D:D;)

  132. Haha, daar leek het eigenlijk wel op. Was knap gespannen aan het rijden en dat maakte het er niet beter op. Nou ja, er is voor alles een eerste keer moet je maar denken. 🙂

  133. Die prent is natuurlijk mijn eigen fout, maar die deuk kan alleen door een behoorlijk harde knal met een autodeur ontstaan zijn. Je zou zeggen dat de dader dat gemerkt moet hebben. Onfatsoenlijk om niet even een briefje onder de ruitenwisser te doen. Maar dat gedrag is hier de laatste maanden al een paar keer langsgekomen. Zal wel de nieuwe cultuur hier in Nederland zijn.

  134. Die indruk heb ik ook Dame, het is meer zo van na mij de zonvloed.
    Eva heeft dat toch ook aan de lijve ondervonden met schade aan haar auto.

  135. Ja, ik heb niet meer meegekregen hoe dat is afgelopen.
    Derk moest toch ook achter iemand aan om door die vrouw veroorzaakte schade geregeld te krijgen?

  136. Mijn jongste heeft dat laatst ook nog ondervonden toen hij naar Engeland ging. Hij had vlak voor dat hij opsteeg ons nog ge sms’t we vertrekken zo. Toen telefoon in zijn broekzak gedaan. Vliegtuig uit in Engeland, wilde naar ons sms’en we zijn er. Weg telefoon. Waar kon hij zijn als je nog in de slurf loopt het vliegtuig uit. Juist in het vliegtuig.
    Gewacht tot het vliegtuig leeg was. Zoeken, maar geen telefoon.

    Gelukkig voor hem had de school een reisverzekering afgesloten, en kreeg hij net bericht dat ze de telefoon gingen vergoeden. Maar toch, waarom dat ding als je hem vind niet gewoon afgeven.

    Jij zou toch ook blij zijn wanneer je iets verliest/laat liggen dat je hem terug krijgt. Vind dit zo’n waardelose mentaliteit.>:(

  137. Hoe dat met Evan haar auto is afgelopen, daarvan kan ik me ook niet herinneren dat te hebben gelezen. Maar het gaat weer om het id, oh schade oeps heeft iemand het gezien, nee gauw wegwezen.

  138. De veroorzaker van de schade kon ik niet bewijzen. Al heeft de verzekeringsmaatschappij daar wel op gehamerd, aangezien ik wel zeer sterke aanwijzingen had… Nu nog willen ze dat ik een schadeformulier invul waar ook de gegevens van de tegenpartij op moeten. Dat vind ik wel een beetje vreemd, moet daar nog maar even achterna bellen. Is het de afgelopen week niet echt van gekomen…
    Ondertussen is gelukkig de schade verholpen inmiddels…

    Maar wel verschrikkelijk flauw om niet even een briefje achter gelaten te hebben!! Ben ik nou zo vreselijk braaf opgevoed om dat de normaalste zaak van de wereld te vinden??????

  139. Zo ouwerwets ben ik ook nog Eva en Ingrid ook als ik haar goed begrijp. Wat ge wilt dat u niet geschiedt, doe dat ook een ander niet.

  140. Eerlijk zijn is een onderdeel van je opvoeding,iets waar je trots op kunt en mag zijn.Heb zelf jaren geleden een ervaring opgedaan,maar ook ervaren dat heel veel mensen daar toch anders over denken.Zal in het kort vertellen wat mij gebeurde.
    Zat met mijn zoon,toen 8 jaar oud een ijsje te eten bij Leben in de Nieuwstraat,daar stopte een geldwagen van de firma Brink om de dagopbrengst bij V&D op te halen.Op de 1 of andere manier is er iets fout gegaan met een luikje in de wagen.Toen deze weg reed lag de inhoud van V&D op de weg.Ik ben er snel heen gerend en achter de wagen aan gelopen,op de auto geklopt en de zak door het raam terug gegegen.Nu de clou ,van de 10 mensen verklaarden er 9 mij voor gek dat ik het terug gegeven heb,ook nadat ik zei dat je als ouder je kind niet zijn leven lang met een leugen mag opzadelen en het voorbeeld hoort te zijn wat eerlijkheid inhoud.Het mannetje van 8 jaar zag het ook anders en vroeg meteen of hij een legotrein nu kreeg omdat ik zoveel gevonden had.Nu jaren later lachen we er nog weleens om,maar hij dit voorval een treffend voorbeeld van eerlijk zijn ziet,iets om trots op te zijn.:)

  141. Bericht door Dame, op 6 maart 2011 om 19:37
    Ja, ik heb niet meer meegekregen hoe dat is afgelopen.
    Derk moest toch ook achter iemand aan om door die vrouw veroorzaakte schade geregeld te krijgen?

    De mijne glimt weer als een keutel in de maneschijn. Maar liefst 6 laklagen nodig gehad kosten 620 euro. Wel gedekt door de verzekering van de tegenpartij.

  142. Bericht door Zwolse, op 6 maart 2011 om 21:12
    Eerlijk zijn is een onderdeel van je opvoeding,iets waar je trots op kunt en mag zijn
    .

    :D:D:D mag = moet 😉

  143. Derk weet je nog toen jij mijn collega was en wij in die geldwagen reden toen die vrouw ons die geldzak terug gaf, lol h?. We hadden het net opgegeven bij kantoor en de verzekering keerde het ook nog uit.
    Gelukkig hebben we nog dagelijks plezier van dat geld;);):D

  144. Ik bracht net een paar carnavalsvierders naar de binnenstad met de auto en stuitte op een alcoholcontrole op de Weth. Alferinkweg. Allemoal bloazn….:)

  145. Bericht door Koko Hattem, op 6 maart 2011 om 21:42
    Derk weet je nog toen jij mijn collega was en wij in die geldwagen reden toen die vrouw ons die geldzak terug gaf, lol h?. We hadden het net opgegeven bij kantoor en de verzekering keerde het ook nog uit.
    Gelukkig hebben we nog dagelijks plezier van dat geld

    Nonjuu ik had nog zo gezegd grrrrrrr……. Afijn je bent nu tenminste wel eerlijk

  146. Wanneer trakteren jullie ons dan eens van dat “zuurverdiende” geld? En Zwolse mag wel een bloemetje ontvangen, vind ik.:)

  147. @ Drama, inderdaad ik ben ook zo ouderwets opgevoed. En deze ouderwetse opvoeding breng ik ook over op mijn kinderen.

    Toen mijn jongste 8 jaar was, kwamm hij in de buurt, kraste hij met zijn aanhanger van zijn skelter langs een auto. Ik had ze altijd geleerd, vervelend als dat gebeurd, maar wanneer je weet van wie die auto is, bel even aan en vertel wat er gebeurd is, of kom naar huis en gaan we samen heen. Er bij verteld dat wij het ook niet leuk zouden vinden als er opeens een kras op onze auto zou zitten.

    Hij heeft toen keurig aangebeld en verteld wat er gebeurd was, die meneer ging kijken en zei, zie dat er een kras op zit, maar probeer hem wel weg te poetsen. Vertel me je naam en adres maar, dan bel ik wel met je ouders dan overleggen we wel wat er aan de hand is.
    En inderdaar deze meneer belde ons, gaf eerst een compliment over mijn zoon, en zij dat hij de kras had weggepoetst.

    Maar door het incidenmet zijn telefoon zoals ik hier boven beschreef , maakt het niet makkelijker. Zo zij hij, zal ik nu de volgende x iets wat ik vind maar niet terug geven dat doen ze bij mij ook niet.

    Ik zeg dan wel doe wat je niet wil dat jou geschied ook een ander niet (lekker ouderwets) maar het wordt niet eenvoudiger om dit te blijven vertellen, door dit soort incidenten.

  148. Wij hebben een vergelijkbaar incident meegemaakt, met een zoon van 4 die op onze auto en drie andere auto’s met zijn fietsstuur een kras had gemaakt. Er was er maar een die er verzekeringswerk van wilde maken. Kostte ons het eigen risico, maar ergerlijker was dat ze de kras nooit hebben laten wegwerken en een jaar later nog vertelde dat de buurjongen dat had gedaan.:(

  149. Heb ik ook wel hehad hoor Dame.kreeg 2 heren van het hoofdkantoor van Brink uit Amsterdam op bezoek met een fraai bloemstuk,een taart en een bescheiden bedrag om de kleine jongen een kadootje te geven.:)

  150. Bericht door Dame, op 6 maart 2011 om 21:51
    Wanneer trakteren jullie ons dan eens van dat “zuurverdiende” geld? En Zwolse mag wel een bloemetje ontvangen, vind ik.

    Derk dat hadden ze toch al van kantoor uit geregeld.

  151. Dame: haha, ik bedoel alle bestuurders die in de rij stonden. Wel raar was dat je vlak voor de controle links af kon richting Assendorperdijk, wat enkelen ook deden.

  152. Zwolse heeft wel wat gehad, Koko, maar je mag je vrienden van het log toch ook wel – bescheiden – laten meedelen in de feestvreugde. Of heb jij hier maar één VRIEND?;)

  153. Derk en Koko zijn boven water, maar zou Assie naar BZV kijken? Of doet ie soms zelf mee? Die klompen geven namelijk te denken.:)

  154. vlak voor de controle links af kon richting Assendorperdijk, wat enkelen ook deden.

    Was Hero Brinkman vandaag dan ook in het Zwolse?;)

  155. @ Dame(Drama) en dat zonder alcoholcontrole:)
    Duik nu mijn bed maar in. Eva veel s6 morgen. Zal aan je denken, weet niet of het helpt. Is het s’avonds de toets.

  156. Dame, ik krijg geen kans om te reageren. Moest net nog 2 mailtjes beantwoorden, heb brood gesmeerd, eitjes gekookt en even kunnen spreken met mijn vriendin. Deze domme B zoekt geen wilde V maar zoekt graag rust bij een rustige V.;)

  157. Dat moet ‘m dan zijn, Bert. Gisteren liep Wilders ook al mee in de optocht, dus Hero kon waarschijnlijk niet achterblijven.:)

  158. Jij hebt het maar druk, Assie. Geen wonder dat je geen wilde boerendochter zoekt, dan zou je je maar over de kop moeten werken.;)

  159. Nog een tip, Assie. Als je ’s avonds nog zo veel mailt, dan loop je het risico dat je ook weer mail ontvangt. Moet je die weer beantwoorden enzovoort enzovoort. Kun je nog niet gaan slapen. En als ik jou een beetje volg heb je je nachtrust toch wel nodig met dat zware werk van je.:)

  160. Je zet me wel aan het denken Dame, maar die mailtjes die ik krijg beantwoord ik maar al te graag. Dan maar minder sjetten. 😉
    Trusten:-*

  161. Is hij daar mee bezig, Derk? 😮 Het is toch een man met onvermoede contacten. Een raadselachtig figuur, vind ik, of ken jij hem beter?

  162. Dit algemene prietpraatchatlog met de diepgang van een badeend in een pierebadje is gesloten en er kunnen vooral door de zottinnen en zotten geen reacties (meer) geplaatst worden!:D

  163. Ha Joppuh, wild enet met een mooi boek mijn bed induiken. Het gaat hier wat traag vanavond. Kijken ze niet naar Boer zoekt vrouw dan zijn ze wel bezig met mailtjes en andere ongein. Veel succes met de logopening. Ik ga dat niet meer meemaken, hoewel ik het wel verdiend heb als je naar het aantal postings hier van mijn hand zou kijken.:)

  164. Over en uit, Joppuh (nu kunnen we nog even eedoen, over een tiental minuten staat mijn hoofd op werk gericht. Of ga jij carnaval vieren. Zo ja, veel plezier! Ze nee, werkze.:)

  165. Toets is vanavond, dus vanaf hier vandaag wat radiostilte… Iedere minuut die ik heb om nog te studeren kan ik nog hard gebruiken.

    Dank voor alle aanmoedigingen! Kan ik goed gebruiken vanavond!!!!

  166. Dank jullie wel…
    Ben gisteren bezig geweest om van mn uittreksel van 29 (!) getypte bladzijden (compleet met héél veel plaatjes) een samenvatting te maken. Halverwege (en uiteraard flink doorlerend) is die nu 5 kantjes…

    Pffffffffffffff

  167. Genemuiden: Rok verplicht voor vrouwen

    Journaliste woonde half jaar in zwartekousen-gemeente
    Genemuiden, met tienduizend inwoners de tweede stad in de Kop van Overijssel, kent strenge sociale regels. Een vrouw die geen rok draagt is niet welkom in de zwaar christelijke gemeenschap. Dat ondervond Rachel Visscher die een half jaar in de stad verbleef en er het boek ‘Zwarte Dauw’ over schreef.

    Trouw interviewde Visscher:

    Eén keer maakte Rachel Visscher een fout. Toen trok ze vanwege de kou een broek aan in plaats van de gebruikelijke rok. In dat kledingstuk belde ze aan bij een stokoude, strenggelovige man. Dat nu, was een misrekening. Nee, mevrouw Visscher, gaf de bejaarde haar te kennen. “In die kleren komt u mijn huis niet binnen. Als u een rok aanheeft, mag u op de thee komen. Anders niet.”
    De man was niet te beroerd om het even haarfijn uit te leggen. “Kijk Rachel, zo gaat dat bij ons in de Gereformeerde Gemeente. Mannen dragen een broek, vrouwen een rok. Dat is door het geloof ingegeven. Snapt Rachel dat wel?”

    Visscher beschrijft in haar boek de ongekende sociale druk die in de gemeente wordt uitgeoefend. “Gelovigen zijn in deze stad in de meerderheid. Als meerderheid zijn ze sterk. Dwingend soms. Twijfelaars, afvalligen en buitenstaanders geloven dan ook altijd een beetje mee.”

  168. Nog 5 te gaan Eva. Samenvattingen schrijven was voor mij vroeger ook de manier om je goed voor te bereiden voor een examen.;)

  169. Bericht door drama, op 7 maart 2011 om 09:49
    Nog 5 te gaan Eva. Samenvattingen schrijven was voor mij vroeger ook de manier om je goed voor te bereiden voor een examen.

    Dat was ook mijn manier….

  170. Bij mij net zo; ik maakte allemaal samenvattingen en tegen de tijd dat ik ze af had, kende ik het meeste al wel; dan de samenvatting overkijken en dan zat het meestal wel goed.

    Nou Eva: SUCCES!! Ik duim vanavond voor je!

  171. Admin, sluit nou maar… die arme mannen willen zo graag weer een nieuw log…
    Ik kan natuurlijk dreigen (doe ik niet hoor…) met het plaatsen van mn uittreksel van Anatomie van 29 + 11 kantjes… Is het log zo vol!

Reacties zijn gesloten.