Chat Log 8

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 9 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

639 gedachten over “Chat Log 8”

  1. Bericht door doeksen, op 16 maart 2011 om 21:39
    moet jij niet trainen jan d.

    Heb ik al gedaan Doeksen.8) Ik reageer via de mobiel van Boyke B.:) Sta nu aan een heerlijk pilsje.

  2. In ieder geval GEEN port meenemen.:o (Liever een paar beugels van Grolsch.) En gewoon je zelf zijn. Ik moet zelf volgende week een paar dagen naar cursus, “Wat is de beste houding met een schoffel”.

  3. Wie heeft er nog wat lange bamboestokken, waarlangs je bonen kan laten groeien in de tuin, staan en wil ze wel kwijt voor een appel en een ei?

  4. 🙁 Twente wordt afgemaakt in Moskou; al 2-0, maar had veel meer kunnen zijn. Hoop dat Preudhomme het team in de rust kan oppeppen of hoe die trainers dat ook maar mogen doen.

  5. Drama, als je geen eredivisie live hebt kun je het via de site van RTV Oost op een liveblog volgen, als je dat wilt uiteraard.
    Doeksen volgt Ajax, dus wij kunnen rustig naar onze vrienden uit het Oosten kijken.

  6. Doeksen, afgelopen week las ik dat jij in Hattem in het voedselcentrum voor honden en katten bent geweest. Heeft dat met je werk te maken? Ik bedoel, moet je dat voer voorproeven? :'(:'(:'(

  7. Oh natuurlijk ‘lampies’. Ben niet zo snel van begrip, Joppuh. Zou mooi zijn, als er iig twee Nederlandse ploegen door zijn. Jammer voor Ajax.

  8. Dame , je moet wat meer integreren in Zwolle hoor

    Joppuh, ik heb Assie al een paar keer gevraagd om een cursus Zwols, maar hij wil kennelijk niet dat ik hier integreer. Misschien kan ik wel bij jou terecht?

  9. Da’s waar Joppuh. Hij kan er ook niks aan doen natuurlijk. is wel te waarderen dat ie zijn best doet om als een echte Zwollenaar over te komen.:)

  10. Doeksen. Mijn zus uit de hoofdstad heeft een fysiotherapeut die vroeger bij Bie Kwiek (haar spelling) heeft gevoetbald. Dat doet je vast deugd, of niet?:)

  11. Ja, volgens haar tenminste wel. Nu is haar mensenkennis de laatste jaren wat afgenomen, maar ik denk dat ze hierin toch wel een punt had.;)

  12. Weet ik niet, maar zou het ook niet zo op het log zetten. Jij toch ook niet? Is zo’n aparte voornaam, dat je hem daar wel van zou moeten kunnen herkennen. Ik vermoed dat hij eerder van de leeftijd is van de oprchting van HET clubje dan dat hij veel ouder is dan jij.;)

  13. Vind je 28 oud? Hoe oud ben jij dan? Nog een echte snotneus zeker? Bij welk team voetbal je zelf of doe je alleen mee als bankspeler in de 3 helft?;)

  14. Was ook een beetje ingewikkeld geformuleerd door kij: maar ik bedoelde dat zijn huidige leeftijd hetzelfde is als het jaar van oprichting: dat is dus 28. Maar ik weet er eigenlijk niks van, dus ik l*l maar wat uit mijn nek. Dat zal je niet verbazen, vermoed ik.:)

  15. Doeksen, Die Kwiekse fysio (woorden zus) wordt ergens in de dertig geschat, lang, donkerbruin haar en met een vriendelijk gezicht.
    Dat kan er dus maar een zijn, gezien de beschrijving.;)

  16. 23:52 euforisch dramatische logica: nog 8 ploegen, “dus” 12,5% per ploeg, “dus” de kans dat Twente en PSV elkaar in de kwartfinale treffen is 2 X 12,5% = 25%.:o Op dat moment was (en is nu nog) de wens ook nog de vader van de gedachte, want dan komt Twente een ronde verder:D

    Ook goedemorgen allen.

  17. Sorry jopphuh maar ik was vandaag druk bezig om het huis stofvrij te maken. Wat een rotzooi geeft dat zeg zo’n nieuwe badkamer.

  18. Joppuh ga jij zaterdagmorgen de automobiel nog wassen bij Wenssink?
    Die van mij is aan een schoonmaakbeurtje toe, nadeel van wit.

  19. @JanD gesprek ging goed op kantoor, volgens mij ben ik er wel doorheen en zie al een carri?re als professionele schoffelleuner te gemoed :D:D:D

  20. Ik had ook nog een sigaar meegenomen toen hij die afknipte en opstak liet die mijn zijn burolade zien, ik weet nou van welke whisky hij liefhebber is

  21. Ik heb het vermoeden wel Joppuh. Zeg Etage hoe laat ben jij in Stappie? Enige Etage die ik ken in Stappie is die naar de wc’s

  22. Ja Drama maar ik heb nu wel een voorraad en als ik niet kan slapen hoef ik enkel even met mijn arm naar beneden te gaan om zo’n goud gele rakker te pakken. 🙂

  23. Klopt Drama….Rooie Jelle ook: Bondscoach Bert van Marwijk heeft naast Michel Vorm ook de keepers Jelle ten Rouwelaar en Sander Boschker geselecteerd voor de EK-kwalificatieduels van Oranje met Hongarije.

    Het Nederlands elftal speelt op 25 maart in Boedapest en op 29 maart in Amsterdam.

  24. Ajax krijgt 1.000.000,= van Real. Nog nav de transfer van The Hunter (die daar slechts een 1/2 jaar was). Dit krijgen ze t/m 2013 elke keer als Real zich plaatst voor de 1/4 fin CL :D:D:D

  25. Goedenavond samen. Volendam speelt uit tegen Almere, en doet het goed, gelijk een gele kaart:
    5′ Gele kaart Ralph Hovestad (VOL)

  26. Goed dat je me er aan herinnerd Doeksen, heb hier nog 2 bierkaarten van het Zwolsch cafe liggen die zijn ook maar beperkt houdbaar 😉

  27. FCZwolle opstelling:
    Boer Pot Botteghin Drost Justiana Slot Schreurs vanderHaar vanPolen Ars vandenBerg
    Op de bank zitten:
    Bakker Jansen terWielen Maachi Olijve Tissingh Wildschut

  28. Hé Doeksen vriend, morgen wil ik naar DE club en ben daar nog niet eerder geweest. Kan ik op de klompen de kantine in of wordt dat niet op prijs gesteld? :'(

  29. Bericht door ja-tja, op 18 maart 2011 om 09:11
    assie… maandag is toch de spannende dag ?

    ja-tja, ben jij misschien Freek? Als dat zo is dan heeft Freek maandag heel wat uit te leggen.:'(:'(

  30. Doeksen, die 2 kaarten gaan er morgenmiddag aan geloven! 😀

    Assie ik ben er door ik heb een proeftijd van 2 maand en daarna een jaarcontract. :D:D:D

  31. Bericht door Tim, op 18 maart 2011 om 20:32
    Schiet niet echt op

    Tim, hoe is het met de liefde? Zit daar nog wat schot in? 🙂

  32. Bericht door Assendörper, op 18 maart 2011 om 20:40
    Hoe heb je dat voor elkaar gekregen Derk? Ik moet mij drie maand gedragen en heb nog geen toezeggingen.

    Ik weet hoe dat komt Assie, ik had nl een verklaring van goed gedrag bij me en toen die aan de sigaar zat kwam jij ter sprake ( wil graag bij je in de ploeg) maar jij hebt zon verklaring dus niet kunnen vertonnen. Daar zit het hem in hoor 😉

  33. Admin, kan het bericht van Derk van 20:58 verwijderd worden? :'( Ik zit namelijk nog in mijn proeftijd en wil graag een vaste baan.;)

  34. Bericht door Derk, op 18 maart 2011 om 21:10
    Hoorde vandaag dat je ergens anders nog een proeftijd van 2 jaar heb open staan

    Klopt, ik heb afgelopen week voor twee jaar bijgetekend bij café de Pierik.

  35. Wanneer begint je examen Tim, en sta je er een beetje goed voor.
    Gaat nog niet echt geweldig bij Zwolle, hoorde net dat Schreurs weer meester was in het missen, en dat Ars ook niet zijn dag had. Vrees weer het ergste.

  36. inderdaad iedereen in het stadion zit er tegenaan, dat doelpunt MOET vallen. Maar goed. Examens 2e helft mei, sta er heerlijk voor 🙂

  37. Bericht door Derk, op 18 maart 2011 om 21:17
    @Assie foto gezien van dick bij de overhandiging van vele reacties? Hij staat pal achter de VVD

    Derk, die foto heb ik niet gezien. Waar kan ik die foto vinden? Je hoeft me niet te vertellen dat hij pal achter de VVD staat want dat wist ik al wel. Als je goed tussen de regels doorleest dan kun je merken dat hij geen hoge pet op heeft van de PvdA. ;D;D;D

  38. Volgens mij kan het alg.log wel opgeheven worden, reageert bijna niemand meer. Had verwacht dat daar wel de berichten zouden komen van de mensen die vonden dat we er te veel aan het OH waren.

    Ja Tim, vrees ook het ergste voor Zwolle, mag hopen dat ik ongelijk krijg.

  39. Denk dat RBC ook flink in de verdediging heeft gelegen. RBC heeft net zoals alle ploegen die tegen Zwolle voetballen, niets te verliesen, Zwolle des te meer.

  40. Dame is net verkleumd teruggekomen van Zwolle-RBC. Supporters boos. Als niet-voetbalkenner kan ik het allemaal niet zo snel volgen waarvoor er gejoeld wordt. Gelukkig begrijpt zoonlief het allemaal wel. Tijdrekken door keeper, onnodig gaan liggen, dat soort dingen.
    0-0, jammer, maar de competitie wordt er wel spannender door.

  41. Drama: 7 andere ploegen, dus kans op PSV is 1 op 7, kans op Twente-PSV is dan 1 op 14, kans op PSV-Twente eveneens 1 op 14!

    Haha, Joppuh 2 * 1:14 = 2:14 = 1:7 😀

  42. Zit je lekker dicht bij de kachel dame? Oh ja neem een wijntje en op de tafel ligt nog een telegram van ene Assie die u mist 😉

  43. Nou Ingrid, alleen zoonlief was in grafstemming. Ik denk dat het eigenlijk leuker wordt als er wat meer spanning in zit. Nu gaat het weer ergens om. Dat geeft toch iets extra’s.:)

  44. Lijkt me ook tijd om welterusten te zeggen, als er toch niemand meer aanwezig is. Slaap lekker allemaal en vooral Erica. Hoop dat je een fijn weekend hebt met je gezin.:-*

  45. Haha, Joppuh 2 * 1:14 = 2:14 = 1:7

    Dame, de stelling was, Twente-Psv als ik me niet vergis. Dus in aanmerking genomen dat Twente eerst wordt getrokken en dan pas Psv en dus Twente de 1e thuiswedstrijd heeft, is 1 op 14. De kans op een confrontatie tussen beide ploegen ongeachte wie er eerst wordt getrokken is inderdaad 1 op 7!

    Goedenmorgen overigens allemaal!

  46. Joppuh Ik vrees dat de kans op de finale Twente-PSV 0% is, maar dat is mijn sombere Nederlandse inborst.
    Als ze allebei 4x winnen is die kans 100%.

  47. @Dick: dit is er weer eentje die de moeite van het plaatsen meer dan waard is, vooral de briljante woordgrap poespas (zie verderop)

    zaterdag 19 maart 2011 door Youp

    Fukushima mon amour
    ??Heeft u verder nog vragen?⤝ zei het goedgeluimde meisje van de informatiebalie bij wie ik zojuist mijn ING-rekening had opgezegd.

    ⤸Ja⤝, antwoordde ik, ⤸ik heb nog drie vragen. Bestaat God? Heeft hij internet? En zo ja, kijkt hij op YouTube naar de Japanse tsunamifilmpjes?⤝

    Het was even stil aan de andere kant, waarna ze vertelde dat het bankprotocol haar niet toestond om op dit soort religieuze kwesties in te gaan. Daarbij had ze geen geloof. Haar man wel. Die werkte bij dezelfde bank. Hij gelooft in de Mammon. Alle bankmensen geloven in de Mammon, de grote geldduivel met zijn opwindend geurende bonussen! Zijn grote voorbeeld is Jan Hommen, de hogepriester van de ING. Hommen presteert het om in tijden dat de bank net gered is door de overheid één en een kwart miljoen euri??s extra mee te graaien. Dat is knap van Jantje. Daar heeft haar man respect voor. Ik vroeg haar of haar man een stropdas draagt. Natuurlijk draagt hij die. Alle mannen bij de ING dragen een stropdas. Bij alle banken trouwens. In de meeste functies is de stropdas zelfs verplicht. Ik vroeg of ze iets wist over de stropdasdiscussie, die op dit moment binnen de Amsterdamse VVD woedt. Ja, vaag! Ik legde haar uit dat alle in de Mammon gelovende mannen verplicht een stropdas dragen en dat veel liberalen dat daarom zien als een ongewenste religieuze uiting. Ze willen niet dat mensen in overheidsfuncties symbolen van een geloof tonen. Geen keppeltje, geen kruisje, dus ook geen stropdas. Daar zijn de VVD??ers helder in. De filiaalchef van de Hema in het Belgische Genk wil zelfs geen stropdassen meer verkopen. Het aardige meisje van de informatiebalie suggereerde dat de Amsterdamse VVD niet wil dat mensen in overheidsfuncties een stropdas dragen. Ik legde haar uit dat de banken tegenwoordig ook tot de overheid behoren. Toen vroeg ze of er op dit moment geen belangrijker kwesties waren. Ze doelde op Libië. Of wij mee moeten vechten?

    ⤸We hebben er al een heli staan⤝, opperde ik voorzichtig. Wat ik van Japan vond? Of ik de rampfilmpjes had gezien? Natuurlijk! Puur amusement. Spannend, live, vers. Daar kan geen Spielberg tegenop. Ik vertelde haar dat ik zo smakelijk had gelachen om een Nederlandse meneer die op de radio bloedserieus klaagde dat de Keukenhof ook hinder ondervindt van de ramp. Normaal komen 40.000 Jappen naar de tulpen en narcissen loeren en die blijven dit jaar weg. Ik suggereerde dat de hoeren daar dus ook last van krijgen. Toeristen mogen in het museumloze Amsterdam graag op een meisje gaan liggen. Ook Jappen moeten af en toe bunga-bunga doen. Dat hoerenlopen wordt binnenkort enorm ingewikkeld. Voor het neuken moet je eerst een nummer bellen om te checken of de dienstdoende snol niet in de Berlusconiklasse valt en of ze wel netjes haar btw afdraagt. Dan pas mag je er op gaan liggen. Heb ondertussen begrepen dat de peespas voorlopig niet doorgaat. Bij ons thuis was-ie al omgedoopt tot poespas.

    Het informatiebaliemeisje vond het een raar gesprek op de vrijdagochtend. Ik ook. Waarom ik wilde praten? Omdat ik verdrietig was. Verdrietig om veel te veel. Het krijsende Midden-Oosten, het radeloze Japan, de bonussen van haar bazen en om de advocaat van de Amsterdamse pedo die op televisie uitlegde dat zijn cliënt geen geweld tegen de kleuters heeft gebruikt omdat hij altijd een glijmiddel bij zich had.

    ⤸Soms red ik het even niet⤝, fluisterde ik tegen haar, ⤸dinsdag was het enige onderwerp op het Mulischloze Boekenbal dat het Boekenbal Mulischloos was! Daar had de elite het over. Op het moment dat de wereld aan de vooravond van een gruwelijke atoomramp staat praat men over Mulisch en zichzelf! En heel veel jongens droegen een stropdas!⤝ ⤸Wat wil je?⤝ fluisterde het informatiebaliemeisje zacht.

    ⤸Ik wil met je naar Rotterdam, naar Blijdorp. En daar gaan we een weekend lang naar de kleine ijsbeer Vicks kijken. Heel lang en heel stil!⤝

    ⤸Ik kom eraan⤝, zei ze teder.

  48. @ Dame, dat het spannend gaat worden, is wel zeker. Maar de echte Zwolle supporter wil gewoon kampioen worden, en zit niet echt te wachte op spanning. Spanning in een competitie is leuk wanneer jij geen fan bent, van de ploeg waar het om gaat. ZWOLLE willen ze gewoon zien promoveren.

  49. Ernstig, Ingrid, weer een nieuwe oorlog! Nederland staat de laatste jaren wel vooraan om overal in binnenlandse aangelegenheden in te grijpen. Tot nu toe zonder veel succes. Als het om redden van bevolkingen gaat, is er nog genoeg te doen in arme landen waar mensen sterven aan mazelen of van honger of verontreinigd water. Maar dat staat dan weer ter discussie. Ik gun het de Libische bevolking overigens wel dat ze van die Kadhaffi af komen. Er zijn echter wel meer van dat soort dictaturen. Die worden met Westerse steun in het zadel gehouden.

  50. De enige reden dat ik denk Ja het is goed om daar mee te helpen, is omdat de bevolking nu zelf in opstand is gekomen, en ze een steuntje in de rug verdienen. Maar het is niet zo als bijv. in WOII dat er een vreemde macht het land binnen dringt. Nee je vecht tegen je eigen bevolking, die pro Kadaffi is. En met die gedachte denk ik weer hoe ver gaan we.

  51. Uitslagen in Zwolle:

    Be Quick ??28 4 – 2 Go Ahead Kampen
    Zwolsche Boys 3 – 1 Vrooms…e Boys
    ASC ’62 4 – 1 SVI
    Hatto Heim 0 – 3 CSV ??28
    SV Zalk 0 – 3 HTC
    Storica 0 – 9 Swift ’64
    Wijthmen 1 – 2 ZAC
    Berkum 2 – 0 WHC
    SDV Barneveld 6 – 2 WVF
    ’s Heerenbroek 2 – 1 Edon
    Heeten 20/03 SV Zwolle
    Dieze West 20/03 Groen Wit ’62
    WWNA 20/03 Ulu Spor
    Staphorst 26/03 Berkum
    ————————-
    Houtenpalenclub nog niet helemaal afgelopen

  52. Zo lekker rustig alleen nou, heb tegen 17.00 uur iedereen afgepoeierd. Kids op bed en madam slaapt ook even in de achterkamer.

  53. Wat was er nou aan de hand eind vanmiddag bij de N50 vanaf de afslag van Kampen naar Zwolle? Het stond er zwart van de auto’s, er was politie en een ambulance…

  54. Wij gingen van Dronten terug naar Zwolle, dus de afslag van de flevoweg naar de N50 richting Zwolle… Het leek iets van motorcross, maar dat weet ik niet zeker. Het was er enorm druk!

  55. We hoefden niet te wachten… konden gewoon doorrijden, maar het landweggetje naast de N50 (zeg maar zwartedijk) was het zwart van de auto’s en mensen. En dus ook een politieauto en een ambulance.

  56. Bericht door Eva, op 19 maart 2011 om 20:45
    maar het landweggetje naast de N50 (zeg maar zwartedijk) was het zwart van de auto’s en mensen

    Dat is ook een mooie weg met veel bochten, dat trekt publiek en ambulace is er voor de zekerheid

  57. Ik heb er ook vlakbij gewoond. Maare als jij daar zoveel rijlessen gehad heb heb je er een hoop gehad volgens mij? Niet zoals ik in 10 x

  58. Vanmiddag voor het eerst in de nieuwe kantine van Be Quick geweest. Het heeft mij een half uur gekost om dat sportpark te vinden. Vroeger was de ingang tegenover het ziekenhuis maar dat is nu niet meer zo. De Jupilers smaakten goed, maar die gakbal vond ik aan de kleine kant. Heb er heel veel bekenden gezien;D;D;D

  59. Assie dan heb jij kennis mogen maken met Zwolse, volgens mij is het daar een dolle boel of niet? Vol met schoffelsteuners 😛

  60. Derk, ik heb helaas geen kennis met haar kunnen maken. Het was er zeker een dolle boel. Ik ben een paar oud Be Quickers tegen gekomen die mijn bloed wel konden drinken toen ik tegen hen moest voetballen, maar heb er vanmiddag een pilsje mee gedronken. 🙂

  61. Nou Assie, dat las ik wel, maar volgens mij vluchtte je eigenlijk weg toen ik inlogde. Weet dus niet goed wat ik ervan moet denken. Neem je me niet in de mailing?:(

  62. “in de mailing” moet natuurlijk zijn “in de maling”, maar treurig blijft het dat je serieus bent op dit log en dan er dan zo de gek met je wordt aangestoken. Het lijkt ook wel alsof ik weer alleen op het log ben. Waar is iedereen?
    :'(

  63. Dat vind ik niet echt een overtuigend antwoord, Assie. Die bitterballen klinken me beter in de oren. Jammer dat je die niet even deze kant op kunt sturen: ik ben daar gek op.:)
    Eet jij trouwens wel gezond? Vieze gehaktbal en nu weer bitterballen?

  64. Misschien een idee voor Koko om zijn fameuze Gakballen aan DAT clubje te gaan leveren. Of zouden ze daarvoor geen geld hebben? Misschien dat de gemeente het kan sponsoren in het kader van gezond sporten.:)

  65. Volgens mij zijn we hier alleen, Assie. Kunnen we het wel wat gezelliger maken. Glaasje wijn van mij en ik een bitterbal van jou?:-*

  66. Dame, je hoeft je geen zorgen te maken over mijn gezondheid. Ik heb vandaag ook nog groente en fruit gehad. 😉

    Ga zo slapen, je maakt me een beetje moe.:D

  67. Ik heb geen vieze gehaktbal gehad vanmiddag en me (nog) niet klem gezopen…;)
    Maar je eindigt aardig. Daar wil ik niet op achterblijven. Welterusten, Assie.:-*

  68. Bericht door Dame, op 19 maart 2011 om 23:08
    en me (nog) niet klem gezopen..

    Det kump nog weh. Zover loat ik ut niet komm’n.;)

  69. ’t Is kennelijk al bijna zo ver… Heb al moeite met die vreemde woorden van je, Assie. Lijkt net of ik mijn taal niet meer beheers. Maandag maar even naar de dokter.:o

  70. Goede morgen 🙂 Assie en Dame als ik jullie conversatie van gisteren avond zo lees, krijg ik de indruk dat jullie de witte broodsweken al voorbij zijn 😉

  71. Goedemorgen Derk, welke wittebroodsweken? Ik hou meer van volkoren brood. 🙂
    Ga je vandaag nog lekker genieten met je gezin van het gezamenlijke weekend?

  72. Ja Dame om 8 uur hebben we uitgebreid ontbeten en de kinderen spelen nu achter het huis. Erica ligt hier op de bank erop uit kunnen we niet maar we maken er hier wel wat van. Die kleine jongen stond om 7 uur al aan mijn bed want we zouden eigenlijk naar Groningen gaan om naar het opblazen van die toren te gaan kijken. Maarja toen wist ik niet dat Erica thuis zou komen. Hij was wel teleurgesteld maar ik heb al wat filmpjes op you tube gevonden, prachtig vind die dat.

  73. Derk 20:53 Ik baalde zo als ik zakte, dat ik dan een paar jaar wachtte om weer te lessen. Kon ik dus steeds weer bij 0 beginnen. Beetje dom, dus.
    Ik kwam ook vaak dezelfde examinator tegen, een man zonder meelij. Iedere keer hoorde ik weer: “Ik zie dat je het kan, maar….”. Argh!!
    Toen ik hoogzwanger was (in 8e maand) deed ik weer zo’n opnieuwpoging. Alleen deze keer MOEST ik um halen om mn kind. En DAT was bingo! Dat en ein-de-lijk een examinator met humor en compassie.

  74. Eva, ik heb mijn rijbewijs al op mijn 18de gehaald echter ik had hem nooit verlengd. Toen ik eens op de ring in Groningen aangehouden werd liet ik hun mijn rijbewijs zien, toen moest ik mee. Bleek dat ik hem niet meer opnieuw aan konvragen maar opnieuw moest halen.

    1x les gehad en meteen examen, dat was lachen ik moest me legitimeren bij de examinator en deed dat met mijn oude rijbewijs.
    Wij naar buiten en hij vroeg wat voor’n werk ik deed, ik zei vertegenwoordiger. Hij oh dan heb je een tijdje niet kunnen werken, ik tegen hem jawel hoor ik ben gewoon doorgereden en ben hier ook met de auto.
    Hij vroeg welke auto en toen was net de Lancia Libra uit die ik dus reed. Hij zegt we gaan met jou wagen. Ik wegrijden en we waren Kampen nog niet uit toen wou hij rijden. Kwartiertje zijn we weggeweest en je raad het al, Ik was geslaagd :D:D:D

  75. Goeie morgen Doeksen, last van een kater? *plop* en weg is de kater 😉

    @Eva de hoogste toren in Groningen, die van de oude suikerfabriek.

  76. Tja dan hadden we onze strategieën kunnen bespreken over hoe Dame te…… Helaas moest ik gastheer spelen. Maar we kunnen van de week wel in Stappie overleg hebben.

  77. Weet je, ik heb (nog steeds) een aantal vrienden zonder rijbewijs… Als je in Kampen of Zwolle woont is zo’n pasje/papiertje gewoon niet zo nodig… Behalve met een kind/kinderen er bij…

  78. @Eva, als kind gingen wij bij fam. op bezoek in Muiden daar stond een toren in een woonwijk en die moest recht naar beneden opgeblazen worden dat vergeet ik nooit meer. Je voelde de druk van de explosie prachtig en het ging ook nog allemaal goed.

  79. Ik ga off… Derk, zo’n implosie klinkt geweldig!!!! Heel veel plezier en rust gewend met je gezinnetje vandaag. Een dikke knuffel voor Erica!

  80. Bericht door Joppuh, op 20 maart 2011 om 11:03
    Derk, van de week gaat niet lukken, ben de hele week in Duitsland voor mijn werk!

    Ik moet donderdag in Berlijn zijn ben jij daar in de buurt?

  81. Daar heb je ook hele leuke kroegjes zitten, je vermaakt je daar wel.
    Ik moet hier even ingrijpen want de kleine dame wil bovenop het speelhuisje in de tuin klimmen.

  82. Derk: Ik moet donderdag in Berlijn zijn ben jij daar in de buurt?

    Joppuh:Ik moet donderdag in Berlijn zijn ben jij daar in de buurt?

    Dus de invasie is donderdag? Komt me goed uit, want dan moet ik toch naar Oldenburg. Ik neem de witte vlag wel mee, voor het geval dat…:)

  83. Ja Derk, meestal zwemmen we een uurtje. Is net mooi genoeg om helemaal wakker te worden. Vanmiddag wandelen, het is schitterend weer.:)

  84. Woon je naast het zwembad of heb je er eentje thuis? Als dat laatste het is kom ik zo even langs als jullie aan het wandelen zijn 😉

    Ik ga vanmiddag ook nog even met de kinderen naar het Staphorster bos even eruit het weer is er te mooi voor

  85. Woon in een heel eenvoudig huisje, Derk. Wel met bad, maar geen zwembad. Zou me wel super lijken. Zwembad is niet zo heel ver weg. Staphorster bos is heel mooi. Gaan jullie het Belevingspad (of hoe dat ook maar mag heten) volgen? Is leuk voor kinderen, even van de kabelbaan enzo.

  86. Yep de kabelbaan klopt. In Groenlo heb ik een oude boederij gehad met zwembad ik zou je het niet aanraden wat een werk en kosten.
    Nu zit ik ook in een eenvoudig arbeiders huisje van 1948, het heeft wel wat dat dan weer wel.

    Hor net dat mijn schoonouders aan het eind van de dag nog langs willen komen :), kan ik hem misschien nog even smeren en naar de pierik gaan voor er even tussen uit :D:D:D

  87. @ Derk, leuk om te zien. Die toren staa(ond)t vlak bij mijn schoonouders in de buurt, komen er langs als we er naar toe gaan. Heb ze er niet over gehoord.

  88. Woon in een heel eenvoudig huisje, Derk. Wel met bad, maar geen zwembad. Zou me wel super lijken.

    Volgens mij is het zelf hebben van een zwembad HELEMAAL niet tof! Krijg je bijzonder veel last van “luxe”problemen:
    – Er voor zorgen dat er geen troep in komt en dat is geen makkie met blaadjes en bomen.
    – Er voor zorgen dat kleine kinderen er niet in vallen.
    – Um op temperatuur houden voor de minder warme dagen.
    – Jaloezie van vriendinnen.
    – De hond van de buren uit het bad verjagen.
    – Alle eenden en andere watervogels uit het bad verjagen.
    – Een ENORME waterrekening.
    Enz enz enz..

    Volgens mij zijn er nog heel veel meer ongemakken te bedenken… Je kan maar beter vlakbij een openbaar zwembad wonen en weten wanneer de rustige uurtjes zijn…

  89. Dat heb ik al vaak geprobeerd, Doeksen, maar geheimen zijn veilig bij hem. Heb dat dus maar opgegeven en probeer nu een andere ingang (de jouwe dus ;)).

  90. Bericht door Derk, op 20 maart 2011 om 10:02
    Goede morgen Assie en Dame als ik jullie conversatie van gisteren avond zo lees, krijg ik de indruk dat jullie de witte broodsweken al voorbij zijn

    Niet overal wat achter zoeken Derk. Gelukkig lust Dame net als ik liever ander brood.:)

  91. Je hebt een goeie Uitgang Doeksen. Ik ga straks een eindje wandelen en rust misschien op het terras van de Pierik even uit.;)

  92. Net terug van een mooie wandeltocht bij Junne. Wat een mooi gebied! Beetje op gevoel gelopen langs eens stuk Overijsselpad, Vechtdalpad en Pieterpad. Gelukkig niet in een optocht van wandelaars. Kwamen Zorro nog tegen. Hij had niet zijn mooie zwarte paard bij zich, maar een kleine witte met bruine tekening. Wel zijn zwarte cape en zwarte hoed.

  93. Ook heerlijk de hele middag in de zon uhhhh gezeten en een beetje gefietst. Heeft niemand gister Pien & Bianca en “Far & Away” gezien? De laatste blijft een meer dan aardige film….wat een openbaring he, en dat voor een kerel 8)

  94. Oh, natuurlijk, had even niet door dat je het over jezelf had. Ik dacht dat er naast Pien en Bianca een mannelijke hoofdrol in zat. Worden zulke mannen (of omgekeerde eigenlijk) niet metromannen genoemd?

  95. Nee, Plien &Bianca niet gezien, was gister in het Groningse verjaardag. En ben vergeten op te nemen. Was vandaag echt lekker in het zonnetje.:D

  96. @assie hoe laat moet ik vrijdag er precies wezen? Ik ben nieuw maar hoorde dat Freek jarig was en het rondje al rond 14.00 uur zou beginnen.
    Om 08.00 uur mijn bed uitkomen en dan meteen aan de schoffel staan lukt me niet of ik moet van de week al beginnen met trainen om er rond 7 uur uit te komen? Had trouwens begrepen dat de auto hier kwam om me op te halen. Klopt dat?

  97. Ik heb trouwens wel een hele professionele schoffelleunstok gekocht. Maar moet de schoffel er nog aan monteren begrijp dat dit in werktijd kan?

  98. Aaiiiiiii dat is minder nieuws, belasting brrrrrrrr ken wel iemand waar je het aan kan over laten 😉

    Wist je dat Assie helemaal in de wolken is over Dame? Hij zei vanmiddag doe er nog wat in en ook een drankje voor de Dame
    🙂

  99. Assie in de wolken van Dame, man er was vandaag geen wolkje aan de lucht:D

    Jij kent iemand waar je het wel aan over kunt laten?
    Ik moet er wel wijzer van worden h? en niet die gast.

  100. Derk, toch wel met de taxi naar huis gegaan, hoop ik?

    totaal overstuur was die.

    en

    Assie helemaal in de wolken is over Dame

    is toch behoorlijk tegenstrijdig! Lijkt mij kwestie van dronkemanspraat.;)

  101. Goh krijg ik net een telefoontje van koko die wil ook bij de schoffelploeg/leuners komen.
    Daaruit kwam de vraag; hoe komen we aan off the roadbanden voor zijn rolstoel? En hoe zit dat met de subsidie, is daar een loket voor bij de gemeente? Of moeten we hogerop naar de provincie?

    Ik vind het knap van Koko dat die betaald werk wilt gaan doen ondanks die al druk is met de stichting Wie weet raad?

    JanD jij zit er al langer in en Doeksen ook weten jullie waar we moeten zijn?

  102. Nou dame ik ben met de taxi gekomen en gegaan. En ik dronken nee hoor ben er nog aardig bij *hips* wijntje? 😉

    Assie was echt overstuur hoor over gisterenavond en zocht de fout bij zich zelf, ik zei nog tegen hem laat het even dat komt allemaal weer goed. Maar goed we zaten op het terras en Assie maar kijken om zich heen en zeggen volgens mij komt Dame ook nog

  103. Bericht door Koko Hattem, op 20 maart 2011 om 20:08

    Nee Koko ik niet want weet de weg niet dus huur ik altijd iemand in. Als ik het zou doen zouden het mijn centen opleveren en jou centen kosten 😛

  104. @ Koko ben je weer aan het spammen? Deze mag een ieder lezen die is leuk

    Het zal je maar gebeuren

    Een man ontsnapt uit de gevangenis, waar hij de laatste 15 jaar heeft gezeten. Op zijn vlucht vindt hij een huis en hij breekt in om te zoeken naar wapens en geld. Het enige wat hij vindt is een jong echtpaar in bed.
    Hij beveelt de man uit bed te komen en bindt hem vast op een stoel. Vervolgens bindt hij de jonge vrouw aan het bed vast, gaat bovenop haar liggen en kust haar in haar nek.

    Dan staat hij op en gaat naar de badkamer.

    Terwijl hij daar is, fluistert de man tegen zijn vrouw op het bed: Luister, die vent is een ontsnapte gevangene, kijk maar naar zijn kleding. Hij heeft waarschijnlijk heel lang in de gevangenis gezeten en al die jaren geen vrouw gezien. Ik zag, hoe hij jou in je nek kuste. Als hij sex met je wil, stribbel dan niet tegen, klaag niet, doe gewoon wat hij je vraagt, stel hem tevreden. Hij is gevaarlijk en als hij kwaad wordt, vermoordt hij ons. Wees sterk schat, ik hou van je.
    De jonge vrouw antwoord: Hij kuste me niet in mijn nek. Hij fluisterde in mijn oor.
    Hij vertelde, dat hij homo was, dat ie jou heel leuk vond en vroeg me of er soms vaseline in de badkamer stond. Wees sterk schat,
    ik hou ook van jou………………

  105. Bericht door Derk, op 20 maart 2011 om 19:15
    @assie hoe laat moet ik vrijdag er precies wezen? Ik ben nieuw maar hoorde dat Freek jarig was en het rondje al rond 14.00 uur zou beginnen.
    Om 08.00 uur mijn bed uitkomen en dan meteen aan de schoffel staan lukt me niet of ik moet van de week al beginnen met trainen om er rond 7 uur uit te komen? Had trouwens begrepen dat de auto hier kwam om me op te halen. Klopt dat?

    Dan heb je niet goed geluisterd Derk. Freek is vrijdag niet jarig, maar is 25 jaar bij de zaak. Dit wordt vrijdag gevierd en naar wat ik begrepen heb, moet je met eigen vervoer komen en iedereen kan op kosten van Freek met een taxi naar huis.

  106. Die Freek is echt een toffe gast, sorry dat ik fout zat Freek, ik weet dat je hier mee leest en ik moet nog beginnen 🙁 Zal ik en kratje beugels mee nemen zodat we weer kiet staan? Sorry nogmaals maare 25 jaren bij een baas Proficiat!

  107. Oeps daar was Freek. He Freek ik heb van die veiligheids schoenen gekregen maar die zijn mij te smal waar moet ik wezen om die om te ruilen voor een bredere maat? En ik ga er vanuit dat als ik mijn eigen steel meeneem er geen problemen zijn? Freek ik kijk al uit naar vrijdag :D:D:D

  108. Trouwens Freek ik heb het rooster gezien en Assie die moet ook maandag de kantjes ervan aflopen want hij stond ingeroosterd voor de kantjes en jan en jij zouden het gazon doen.

  109. Derk, Freekie woont bij mij om de hoek we fietsen elke ochtend gezamenlijk naar ons werk. Ik denk dat ik morgen nog wel onder uit de zak krijg van hem.:'(:'(:'(

  110. Maare als we in de buurt van Eva zijn met schoffelen, kunnen we meteen die blikjes opdrinken die ze nog heeft staan. Doen we meteen even dr tuintje erbij 🙂

  111. 1)de kantjes er van aflopen (=zijn best niet doen)
    2) er de kantjes aflopen (=erg oppervlakkig blijven)
    3) men moet van zijn kantje blijven men mag hem niet aanraken, hij is niet aanspreekbaar)

    Nogal heftig, en dat voor de maandagmorgen….
    Ik zou maar vast een traumahelikopter bestellen.

    Ben blij dat ik morgen niet hoef te werken

    :D:D

  112. Kijk Derk, DAT vind ik een mooi aanbod…
    Er zijn nog 4 blikjes en nog 3 flesjes Duvel…
    En nog een halve fles Jan Wandelaar uit eind jaren 90, hahaha…

  113. Nee hoor, Derk hangt helemaal niet… Laat um eerst maar eens wat werkervaring op doen bij het schoffelleunen, hahahahaha….
    Maar een drankje komen doen mag hij wel, hoor…

  114. Ik heb veel vertrouwen in Derk, Dame…
    Niet zo vervelend stoken, hoor!
    Ik houd er niet van om mensen ergens toe te verplichten. Het aanbod is tof, maar ik ga hem er niet aan houden…
    Hij en ik hebben het er samen wel een keertje over, zonder weblog…

  115. Hmm, stoken in een goed huwelijk, heb ik nog nooit gedaan, Eva. Ik dacht meer aan ijzer smeden als het heet is, maar zo heeft ieder zijn eigen gedachten.:)

  116. Dame qua planning betreft het opdrinken zit ik wel goed maar de inkoop moet er nog op worden aangepast:D

    Derk en schoffelen……………..laat me niet lachen, die kan alleen maar swaffelen:o

  117. ?f Koko is nog steeds een filmpje aan het zoeken, óf hij is in slaap gevallen…
    Hoe dan ook, ik ga off. Ik spreek jullie morgenochtend wel weer.
    Weltrusten, Zwolle. En lekker genieten van het zonnetje morgen!

  118. Goedemorgen iedereen. Klinkt niet verkeerd, Drama. Zeker niet wanneer je een dagje vrij bent. Lekker struinen door de mooie bossen van Ommen. Zou zo willen ruilen met je.:)

  119. Goedenmorgen! ………Weekend verdeurie alweer voorbij??.

    Wat heb ik eigenlijk gedaan?
    19 maart een zonnige, zacht lente zaterdag. Maar eens op de fiets vis halen bij Muys, net terug uit Hasselt waar onze zoon heeft gevoetbald. Onderweg zag ik de ene buurman druk met het verwijderen van herfstbladeren, terwijl de ander lekker achter het huis zat??.de eerste zonnestralen op te pikken. Dat laatste leek mij ook een strak plan. Zodoende belandde ik , met een koude verfrissing, voor het huis op het balkon. Mensen in winterkleding gaan voorbij. Ook skaten 3 jongens over de straat. Heerlijk rustig; hopen dat De Knip er nooit meer uitgaat. Typisch zo??n zaterdag om nog even te wachten tot de Zwolse voetbaluitslagen kunnen worden bekeken. Tegenwoordig gaat dit mega-actueel via http://www.sportiefzwolle.nl. WVF een dikke 6-2 zepert. Het militaire ingrijpen in Libië is ook begonnen.
    De volgende dag, heb ik een biertje bij mijn broertje in de tuin gedronken. Beiden helemaal flauw van het, via eredivisie-live gevolgde, verlies van Ajax. Zijn buurman liep gewoon in shirt en wilde net naakt gaan zonnen (zei hij), als wij er niet waren. Gelukkig bleef dit ons bespaard. Ben (in winterjas) doorgefietst naar ??Strandhuis Milligerplaya??. Wat druk was het er alweer! Het veld trok sportende en vliegerende kinderen. Het strand ??luie liggers??, ??verliefd lijkende stelletjes?? en fotograferende (vooral) mannen. Maar het Strandhuis met zijn grote terras en nieuwe ligstoelen, tafels en bankjes nodigde écht uit tot plaatsnemen. Er was nog net plaats. Blijf me verwonderen over de 2 eurietjes voor een heerlijke ??Amsterdammer??. Thuisgekomen, bleek dat onze zonen zich zaten te ergeren aan het live-slot van het verslag van PSV en Twente. Nog heerlijk met pen en papier (later, met laptop) op ons dakterras gezeten??.3fm aan, wie doet je wat? Weer heerlijk in dezelfde zon??en zonder shirt zelfs, ??s nachts vroor het weer. Maar vandaag, de 21e maart, begon de lente (EINDELIJK en) in stijl.

    Guus Meeuwis zong het al (over de LENTE)

    ————
    Guus Meeuwis – Tranen GelachenDe regen verpest een middag in maart
    Tenminste dat had ze gedacht
    Maar ik heb in m’n hoofd nog wat zonlicht bewaard
    Dus ik ben de laatste die lacht

    En met zonder jas, stap ik naar buiten
    Begin ik m’n tocht vol goeie moed
    Ik moet me inhouden niet te gaan fluiten
    Zo loop ik de zon tegemoet

    Vandaag zie ik m’n vrienden van vroeger
    Gewoon om te zien of er ergens iets zit
    Van die jongens in ons die nergens om vroegen
    Die niet wilden weten wat zwart was of wit

    Ik heb tranen gelachen, onnozel gedaan
    En tenslotte tevreden … het licht uitgedaan

    Ik word begroet met een klap op m’n schouder
    Hoe is het met jou, eerste grap, eerste glas
    Hier in dit licht zijn we nauwelijks ouder
    Even een stilte dan lachen we pas

    Een voor een druppelt het binnen
    De mannen van toen veranderen nooit
    Maar toch is er nog zoveel nieuws te verzinnen
    De mannen van toen veranderen nooit

    Ik heb tranen gelachen, onnozel gedaan en tenslotte tevreden.. het licht uitgedaan.

    De sterren voorspellen een ochtend in maart die fluistert; DE LENTE begint

    en ik kan hier op dit uur geen taxi meer krijgen maar dat maakt me niet uit de lente begint

    Ik heb tranen gelachen, onnozel gedaan
    En tenslotte tevreden … het licht uitgedaan

    Ik heb tranen gelachen, onnozel gedaan
    En tenslotte tevreden … het licht uitgedaan

    Het licht uitgedaan

  120. Ha ha, dank je….heb mijn eventuele werkzaamheden aan een conceptboek (afgelopen herfst) na een week of zo…..op zij gelegd.

    Hoe istie in Gaelemuud’n?

  121. Oeps, weekverslag: vrees van niet heb overigens wel een paar leuke activiteiten….zoals net: gebak van 1 van de vele collega’s in ons nieuwe pand in Meppel. Lekker in het zonnetje :D:D:D

    Vanmiddag bloedbanken met Jolanda (ken je ondertussen wel).

  122. In Gaelemuud’n gaat alles zijn gangetje. Ik ga vanmiddag samen met mijn maat eens een heerlijk terrasje opzoeken in de zon in Zwolle. Millingerplaya open op maandagmiddag?
    Vrijdag zijn ze hier klaar met de badkamer overal stof en bende in het huis grrrrrr, maar daar heb ik een oplossing voor huur gewoon 2 werkpaarden van meiden in die het huis van boven naar beneden helemaal schoon gaan maken.

  123. Mooi Derk (10:08) oew openingstijden van Milligerplaya weggemikt bij de verhuizing >:(>:(>:( Ze zullen toch wel telefonisch bereikbaar zijn?

    Lekker zeg: terrassen in Zwollywood!!!!

    Heel verstandig: mensen inhuren voor k*klussen!!!

    DIKKE TERING, ga na deze koffie toch een peut k*twerk verrichten in het hoofdkantoor! Kost me dagen dat werk??..ff psychisch op voorbereiden, nu. Ach, ik ben er ook voor ingehuurd 😉 Er lopen daar ook wel een paar collega’s waar je mee kunt lachen. Voor mezelf de secure turbo er maar in! Halverwege de middag houdt het werk dus tijdelijk op door een gezellig bezoekje aan de bloedbank (aan te bevelen!!!).

    Dit is trouwens een gaaf festival, schijnt het. Misschien nog wel ff heen:
    http://www.retropop.nl/content.asp?hoofdpagina_id=76&taal_id=1

  124. @Ingrid 17:53 uur
    Ik wel een paar opties: ontwikkelen van mooi verendek, opzetten van de veren, capriolen in de lucht, intieme serenades, kopbewegingen, zigzaggend door het water, opgezet achterwerk, knorrende of harde geluiden maken. Kortom alles wat de mannelijke soort doet om de vrouwen te imponeren. Vooral tijdens de lente.;)

  125. Nou, geef mij maar een zwoel warme, heldere sterrenhemel, met flikkerend kaarslicht, een akoestisch romantisch gitaarmuziekje op de achtergrond, een roséetje in mn hand en mn man vlakbij…

    Dan smelt ik als was in zijn handen…

  126. Mmmmm, zal de suggestie’s hier doorgeven.
    @ Dick, je krabbel leest makkelijk weg. Het vloeit blijkbaar makkelijk uit je pen.

  127. Ingrid Ik lees net wat andere berichtjes, onder andere een over iemand die is aangehouden. Ik zie daar een reactie van ene cupido en realiseer me dat jouw vraag aan Derk van 17:53 uur daar op sloeg. Wel lachen want ik legde een h??l ander verband.:)

  128. Nee joh, ik dacht dat Ingrid op jouw reactie op Wichert reageerde. Vremoedde even dat ik mijn aanbod voor weekje cursus in het Dominicanenklooster moest herhalen…:)

  129. Nee, was wel een mysterieuze tekst van hem. Misschien wil hij het ons nog wel vertellen?
    Nou Wichert, laat maar van je horen?:)

  130. @ Derk, mijn gedachtte was het laatste, kon wel jaloers zijn? Maar gebaseerd op wat… Is me nog steeds een raadsel Maar LOL.
    En inderdaad wat Wichert bedoelde, dacht al heb ik wat gemist, maar kon niet terug vinden. Misschien gewoon verkeerd gepost.

  131. Dat zal ik je wel eens vertellen als we ergens wat drinken. ( hahaha imponeren gaat me goed af, binnenkort nog aan tafel met je)
    Laten we het er nu ophouden dat het een gefrustreerde semi ambtenaar is die zijn werk niet goed heeft gedaan. Naam is hier bekend 😉

  132. Ik zie dat je mijn verklaring plausibel vindt, Derk. Iets anders kan ik er ook niet van maken. Wist trouwens niet dat de man van Ingrid “semi-ambtenaar” is.;)

  133. @ Dame, nee dat wist ik ook niet dat mijn mijn semi-ambtenaar is.
    En mijn man jaloers, nee gelukkig niet. Lijkt me vreselijk om een partner te hebben die “ziekelijk” jaloers is.

  134. Ik heb vanavond al nasi gemaakt, Ingrid. Gewoon vers met rijst, kipfilet, verse groenten en Indische kruiden (ketoembar en djinten). Sambal bij. Gaat heel snel en smaakt me toch beter dan uit een pakje.

  135. Zwaar eens Ingrid

    Lijkt me vreselijk om een partner te hebben die “ziekelijk” jaloers is.

    Sterker nog: lijkt me ondoenlijk, hoeft niet eens ziekelijk jaloers te zijn.

  136. @ Dame, ik maak het ook zo, met knoflook, vetsin enz. Maar er zijn er hier thuis 2 die dat niet lekker vinden, die hebben het liever uit een pakje. Dus bij nasi, maak ik altijd 2 varianten.

  137. @ Derk, tussen de middag een half uurtje door Meppel-town gefietst….jawel, op de “dienstfiets”….Nou, leuk stadje hoor, maar de dames daar kunnen niet tippen aan de Zwolsche schonen 8) (en dat natuurlijk zonder duistere zonnebril) 😉

  138. @Ingrig 21.04 en ik weer post en spam?

    De persoonsgegevens die je ons verstrekt kunnen door HJ Heinz ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

  139. @ Derk, verder al helemaal geïntegreerd. We hebben er leuke collega’s bijgekregen ook en een heel gaaf stekkie. Mis mijn mooie lunchwandeling wel. Die was in Steenwijk veel leuker (ook beter voor de integratie) als in Meppel. Maar als het meezit compenseert die dienstfiets dat ook wel weer. Morgen overigens eens met de trein….wat vertrekken er heerlijk veel treinen richting Meppel in een uur. Kan ik er nog eens 1 missen 8)

  140. @Derk; Maandagavond, he… Dus ik was op school. Nog een maandje en dan ben ik weer iedere maandagavond thuis om er voor je te zijn 😉

  141. Was inderdaad even tv aan het kijken, brei tv. Ga zo afsluiten, en mijn oogjes toe doen.
    @ Derk, doe de groetjes aan Erica, ik zal aan jullie denken.

  142. ut wordt tijd voor een “meet and greet”; Derk, hoest met je plannen om in navolging van eind vorig jaar bij Stappie, elkaar weer eens te ontmoeten?? Ik wil wel meedenken.

    Welteprutsen allen.

  143. Ach gut, JanD. Ben je nu de hele nacht opgebleven om het nieuwe log te kunnen openen of ben je boven je computer in slaap gevallen?;)

  144. Goedemorgen, Zwolle.
    Het belooft vandaag weer een pracht van een rokjesdag te worden…
    Héérlijk wanneer mensen het voorjaar in de bol hebben! Niet alleen doen koeien een vreugdendansje in de wei, ook de mens zie je helemaal opfleuren.

Reacties zijn gesloten.