Chat Log 10

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 11 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1.106 gedachten over “Chat Log 10”

  1. Proficiat Derk, het is je oprecht gegund! Was me net even aankleden voor een frisse duik straks. Tja voor die tijd kun je ook niet zo scherp zijn, zeker niet wanneer je er al een paar uurtjes op hebt zitten.

  2. Wat is er trouwens in de kerkstraat aan de hand? Zie net dat de brandweer assistentie moet verlenen bij dat appartementen gebouw.

  3. Goedemorgen, wat een vroege vogels hier.
    En Derk, je bent weer scherp, gefeliciteerd.
    En het log is gelijk weer sneller.

    @ Derk, ga je vandaag nog naar Erica. Doe haar de groetjes.

  4. Bericht door Dame, op 27 maart 2011 om 11:51
    Assie gokte erop dat de kerkklokken vannacht naar voren zouden worden gezet: heeft ie mooi pech.

    Ik heb net gekeken en zag dat de klok nog steeds op dezelfde plek hangt.:P

  5. Bericht door Dame, op 27 maart 2011 om 13:04
    Dame was al een paar uurtjes op voor Assie ook nog maar aan een ontbijtje kón denken, Derk.

    klopt jij was bezig met jullie ontbijt wat jullie rond 10.45 hebben genoten, jaja zwemmen he ik heb jullie door 8)

  6. Maar wel weer lief van je dat je Assie nog even liet liggen doorslapen, dat dan wel weer. Zou die ook wel goed zijn best gedaan hebben. Ach ik hoor het maandag wel als we aan het schoffelleunen zijn en het weekend doornemen. :-*

  7. Wat een mooie dag, eerst met zijn tweeen wat gedronken bij het onvolprezen strandhuis Milligerplaya. Nu met de nodige skuimers achter de kiezen nog ff nagenieten voor Studio Sport. Straks dit even kijken:

    DOCU: In Turkije (N2, 20:15) Aan die fijne VPRO-boom van ‘reisreportages aan de hand van een interessante persoonlijkheid’ wordt een nieuwe loot toegevoegd: in zeven afleveringen portretteert correspondent en journalist Bram Vermeulen zijn huidige standplaats Turkije. Met iedereen die hij ontmoet praat hij over de veranderingen die het land momenteel ondergaat. Zoals in aflevering 1 de erfenis van Atat?rk die onder druk staat.

  8. Bernard & Dame, vond de docu Classic Albums over Herman Brood erg interessant gisteravond. Dat Lebbis em niet geworden is, is dus niet zo erg lees ik. Hoeven we ook niet meer terug te kijken. In de VARA-gids van deze week, 3 pagina’s mooie reportage “Brood op de planken”.

  9. Ja, mooi was het programma over Herman Brood, zoals trouwens altijd dat programma de moeite waard is. Wat ook de moeite waard was, vanmiddag van 4 tot 6 in het zonnetje bij Stappie op t terras, mmmmm de 1e terrasdag voor mij en mijn lieve vriendin, lekkâh!!! 😀

  10. Weinig van het zonnetje gezien. De hele middag in een zaaltje van een gezellig dorpscaf? gezeten ter gelegenheid van de 85e verjaardag van een tante. Een zwager van de tante hield een toespraakje met de onvergetelijke woorden “we zingen geen lang zal ze leven, want het duurt nog maar even”…

  11. Ja Derk, we hebben heerlijk in het zonnetje gezeten totdat Guusje bij mij op schoot ging zitten. Ik zat ineens in de schaduw en heb geen zon weer gezien.:o

  12. Oeps, Eva, dat zou natuurlijk zo maar kunnen. Duizendmaal excuses, Assie, maar ik associeerde de naam ‘Guusje’ met een poes. 🙁 Wij hadden vroeger een poes die ‘Miesje’ heette. Dat lijkt er een beetje op. Sorry, hoor.

  13. Mijn poesje is niet meegeweest naar de Pierik. Dat poesje van mij weegt amper drie kilo maar heet geen Guusje en door haar kom ik niet in de schaduw te zitten. Ze zit wel bijna de elke avond op mijn schoot.

  14. Bericht door Dame, op 27 maart 2011 om 21:01
    Was je poes mee naar de Pierik, Assie?

    Nou geef mij die poes dan maar ohhh Guusje hmmmmmmmm

    Ja Assie je was ineens even stil en weg volgens mij via de H. broodweg 😉

  15. Tja Dame vanmiddag bij de Pierik babbels besteld voor Assie maar die kon er niet bij komen vandaar dat ik alle babbels opgegeten heb. :P:-*

  16. 😀 Bernard Bedoel je dit bericht?

    Bericht door Joppuh, op 27 maart 2011 om 08:33
    Dit artikel is vergrendeld: u kunt hier geen reacties (meer) plaatsen.

  17. Ik denk dat als WLZ echt iets wil met het algemene log – en een plek waar Zwollenaren zelf hun berichten kunnen plaatsen past heel goed in het concept van een weblog – dat ze het dan weer in het linker rijtje moeten zetten, want anders dat het chatlog en politieke log is het geen OH-log. Tenminste, dat is de opzet en die kan best slagen als er aan het algemene log meer bekendheid wordt gegeven.

  18. Mee eens Dame. De reacties van het algemene log zouden weer bij de laatste reacties moeten.

    Maar het chatlog is volgens mij ook niet goed genoeg te vinden. Er zitten hier alleen maar vaste klanten. Misschien zou die dan links bovenin een aparte link ‘Chatlog’ kunnen krijgen.

  19. @Assie morgen om 10.00 uur in de keet van Freek zijn voor werkoverleg. Ben jij er ook? ik neem de Ipad wel mee 😉 Ga nu echt slapen hoor. Zet het maar even neer want soms komt de sms niet aan.

  20. Als dit chatlog verwordt tot een werkoverleg voor onze schoffelaars is het dieptepunt wel bereikt. Man, ik heb nog weekend en wil even niet met werk worden geconfronteerd.>:(

  21. @Dame, en helemaal wanneer het over werk gaat waar 1 persoon zeker niet aan deelneemt. Ben eigenlijk dat schoffel gezeur wel een beetje beu.>:( Wordt een beetje langdradig.

  22. Bibber, bibber. Lag vanmiddag bijna onder een Volvo met het kenteken 48-RS-BT. Schamte met de mouw van de jas de buitenspiegel. Bestuurder reed gewoon door zonder te stoppen terwijl mevrouw op de bijrijderstoel ons aankeek toen het bijna misging. Gelukkig liep dit goed af, (heb slechts een uur last gehad van trillende vingers) en ging het niet zo als vrijdag in Amsterdam waar comediene Floor van de Wal op de fiets is verongelukt en de bestuurder ook gewoon doorreed. Neem gewoon je verantwoordelijkheid als je iets verkeerd doet.
    Overigens dit voorval wel even gemeld bij het bureau Hanzeland, dus misschien krijgt Volvo 48-RS-BT binnenkort nog telefoontje of bezoek.

  23. @Danny70. Bibber te begrijpen, maar wat deed de bestuurder van die Volvo volgens jou verkeerd toen het bijna misging. Gelukkig liep dit goed af?

  24. maar wat deed de bestuurder van die Volvo volgens jou verkeerd toen het bijna misging

    Het feit dat je deze vraagt stelt verraad denk ik je leeftijd.

  25. vreemde reactie Danny70

    Volgens mij een logische vraag. Wat er precies gebeurde blijkt nl niet duidelijk uit je verhaal.

    Schamte met de mouw van de jas de buitenspiegel.

  26. Volgens mij een logische vraag. Wat er precies gebeurde blijkt nl niet duidelijk uit je verhaal.

    Je fietst op de rotonde op het oranje fietspad, je wilt rechtdoor en een auto op de rotonde wil de rotonde rechtsaf verlaten. Volgens de wegenverkeerswet moet je dan de fietser die op de rotonde rijdt voorrang geven. Wanneer je dat dus niet doet en de fietser bijna omver rijdt ben je fout. Wanneer dit op een zo??n dergelijke afstand gebeurt dat je de fietser raakt en vermoedelijk je rechterbuitenspiegel scheef staat is het minste wat je kunt doen even stoppen en vragen of alle oké is in plaats van snel door te rijden. Vandaar het kenteken doorgegeven, kunnen ze het meneer Volvo 48-RS-BT nog even opnieuw uitleggen.

  27. Kijk dat maakt het verhaal een stuk duidelijker.
    Op rontondes je moet dubbel uitkijken; zowel als automobilist (zijn er fietsers?) als fietser (krijg ik wel de voorrang die ik volgens de wet heb?) . Een ongeluk zit hier vaak echt in een klein hoekje. En als je iemand raakt of vermoed te raken, dan moet je zeker even stoppen om te controleren of dit zo is. En dan kan met begrip van beide kanten een heleboel worden opgelost.

  28. @ drama, 21:54

    na Turkije vervolgen we nu “de weg naar Mekka” op Belg 1.

    * Had je wel ff wat eerder mogen waarschuwen. Klinkt als aansprekend feiten-materiaal. Heb nu Adam & Eva gekeken; was ook weer leuk trouwens.

    Heb je het boekenweek van “onze” (zie lijst) Zwollenaar Kader al gelezen?

  29. Eens met beide dames, wat een dom-gelul

    Bericht door Dame, op 27 maart 2011 om 22:33
    Als dit chatlog verwordt tot een werkoverleg voor onze schoffelaars is het dieptepunt wel bereikt. Man, ik heb nog weekend en wil even niet met werk worden geconfronteerd.

    Bericht door ingrid, op 27 maart 2011 om 22:35
    @Dame, en helemaal wanneer het over werk gaat waar 1 persoon zeker niet aan deelneemt. Ben eigenlijk dat schoffel gezeur wel een beetje beu. Wordt een beetje langdradig.

  30. Ben het ook eens met de dames,vindt het ontzettend kinderachtig geneuzel van volwassen mensen.Een keertje is leuk maar om daar dagelijks je tijd mee te vullen lijkt mij niet erg zinvol en nuttig.

  31. Inderdaad, net zo kinderachtig om telkens te melden wat er op de radio is. Maar er is een oplossing voor hoor.

    Inderdaad, net zo kinderachtig om telkens te melden wat er op de radio is. Maar er is een oplossing voor hoor.

    is maar 1 antwoord op: wie de schoen past …….

  32. Wordt vast erg gezellig. Misschien met een zonnetje d’r op….al die sportievelingen:

    Deelnamerecord achttiende Ekiden Zwolle

    Bron: http://www.sportiefzwolle.nl

    De Zwolse atletiekvereniging PEC 1910 stevent met de Ekiden Zwolle af op een deelnamerecord. Op zondag 3 april om 12.30 uur wordt het startschot gelost voor de achttiende editie met meer deelnemers dan ooit.

    Met nog enkele inschrijfdagen voor de boeg staat de teller al op 140 ingeschreven teams van zes personen. Dat betekent dat er nog tien teams ingeschreven kunnen worden en dan wordt de inschrijving gesloten. Het maximaal aantal deelnemende teams is namelijk 150 (900 hardlopers). Inschrijven op de wedstrijddag zelf is dan ook niet meer mogelijk. Schrijf jouw team dus nog snel in voor de grootste ekiden van Nederland via de website http://www.ekidenzwolle.nl.

    Een ekiden is een marathon die wordt gelopen in de vorm van een estafette. Omdat de marathon gelopen wordt met zes personen en de afstanden variëren, is deze geschikt voor vele personen. De afstanden zijn in startvolgorde: 5 – 10 – 5 – 10 – 5 en 7,195 kilometer. In totaal wordt er dus 42,195 kilometer afgelegd, een echte marathon!

  33. Ik laat iedereen gewoon in haar of zijn waardel, schoffelleuners dus ook. Zolang er niet grof gedaan wordt zoals laatst toen er met ziektes gesmeten werd, vind ik het prima en n bettien zoer lull-n mut toch kunn-n?

  34. Je fietst op de rotonde op het oranje fietspad, je wilt rechtdoor en een auto op de rotonde wil de rotonde rechtsaf verlaten. Volgens de wegenverkeerswet moet je dan de fietser die op de rotonde rijdt voorrang geven. Wanneer je dat dus niet doet en de fietser bijna omver rijdt ben je fout. Wanneer dit op een zo??n dergelijke afstand gebeurt dat je de fietser raakt en vermoedelijk je rechterbuitenspiegel scheef staat is het minste wat je kunt doen even stoppen en vragen of alle oké is in plaats van snel door te rijden. Vandaar het kenteken doorgegeven, kunnen ze het meneer Volvo 48-RS-BT nog even opnieuw uitleggen.

    Ik werd er met scooter en al afgereden bij het station 3 jaar geleden (terwijl ik EN richtingaanwijzer aan had en me vinger uitstak), reactie van de wat oudere man: Bij ons in Steenwijk hebben fietsers/ snorscooters geen voorrang op de rotonde!:o

  35. *** ook op het alg.log geplaatst waar het thuishoort, maar waar volgens mij niemand kijkt ***

    Dit stond in de agenda

    ZWOLLE ZIT VOOR PAAL

    Vanaf 25 maart trekken de DJ??s van Radio 538 langs 25 steden in Nederland om zo veel mogelijk geld op te halen voor War Child. Op dinsdag 29 maart komt de ochtendshow van Edwin Evers live vanaf het L?beckplein tussen 6.00-10.00 uur.

    Om de actie van Radio 538 voor WarChild in Zwolle meerdere dagen zichtbaar te maken voor de mensen organiseert Patrick van Ommen Zwolle zit voor paal !

    Bij Zwolle zit voor paal ! moeten de deelnemers zoveel mogelijk geld inzamelen voor War Child. Dit doen ze door opdrachten uit te voeren die met behulp van het publiek tot een goed einde gebracht kunnen worden of door een specifieke opdracht vanuit het publiek te volbrengen waar men geld voor doneert. Je kunt hierbij denken aan het strijken van wasgoed, een computer installeren of alle andere activiteiten die op een ruimte van 80 x 100 cm gedaan kunnen worden.

    Begreep dat er vanaf zaterdag al mensen in de weer zijn; misschien leuk voor een (foto) reportage hier? Van de live-uitzending verwacht ik zeker een verslag :D:D:D

  36. Asjeblieft Joppuh, da’s nogal een statement. Vrees dat je dan nog ff geduld moet hebben tot de Zwolse 1/2 marathon. Dit volk (volgens mij doet Robbie ook mee) verlaat de accomodatie van AV PEC niet volgens mij.

  37. Fraai is dat!!!! Hebben we hier zaterdag mee gedaan aan Earth Hour, rijd ik vanmiddag van Westenholte naar de binnenstad, staan overal op klaarlichte dag de straatlantaarns aan!!!!!!!!!!!!!! Wat een verspilling!!

  38. @ Eva, was er misschien een controle van de straatlantaarns, om te weten welke het niet doen, moet je eerst aan zetten.
    @ Derk, vind je reactie van 12.18 uur flauw, je mag toch wel aangeven wanneer je iets vervelend begint te vinden.

  39. Ik laat iedereen gewoon in haar of zijn waardel, schoffelleuners dus ook. Zolang er niet grof gedaan wordt zoals laatst toen er met ziektes gesmeten werd, vind ik het prima en n bettien zoer lull-n mut toch kunn-n?

    Joppuh, ik ben het helemaal met je eens! Ik baal ervan dat er in een aantal reacties hierboven een bepaalde lading wordt gegeven aan mijn reactie van gisteren van 22:33 uur, die volstrekt niet spoort met mijn intenties. Ik wilde alleen een OH-opmerking maken over weekend vs werkoverleg; kwam kennelijk niet over.:( Voor mijn part schoffelen ze hier lekker verder met zijn allen.:)

  40. Ja Dame, dat had ik wel begrepen hoor, hebben we kalchten gehad in het Algemene log dat er veel ge-oh-d werd, komt er voor iedereen een bevredigende oplossing voor het chatlog, waarin we lekker kunnen oh-en, zijn er toch weer mensen die zich op dit chatlog menen te moeten ergeren vanwege het ge-oh, snap jij’m nog, snap ik’m ook nog maar voorlopig dus ff niet! kortom, Dörgoan met ut lekkere zoere gelul en geen gezijk, iedereen rijk!:D:D:D

  41. @ Joppuh, omdat je niet dezelfde mening hebt als jij (en nog een paar anderen), dan zeur je dus. Ja dat is ook een opvatting.
    Ik vind het meer mijn mening hier ventileren.

  42. Nee Ingrid, nogmaals, ik signaleer dat er weer geklaagd wordt over iets wat ze nu juist met dit chatlog hebben proberen op te lossen. Eerder werd hierover nl ook al in het Algemene log geklaagd. Over meningen van anderen heb je mij niets zien posten laat staan dat ik het veroordeel, goed lezen graag. Het Algemene log wordt overigens nauwelijks meer gebruikt dus ik vraag me oprecht af wat het nut van deze exercitie is geweest.

  43. @Ingrid Laten we elkaar niet teveel de maat nemen. Natuurlijk mag iedereen zeggen wat ie wil – binnen fatsoensgrenzen uiteraard – maar een beetje dom kletsen is toch ook niet zo erg. Door de vele bijval voor jouw reactie van gisteravond vandaag, waar dan soms ook weer een schepje bovenop werd gedaan, werd de kritiek wat mij betreft wat te venijnig. Sommige onderwerpen interesseren me ook niet. Daar schoffel ik dan snel overheen.;)

  44. Een uurtje minder slapen is niet fijn, maar wat is het heerlijk om na het eten weer een uurtje bij licht te kunnen wandelen. Vandaag ‘onze’ poes weer gezien, die ons altijd een stukje begeleidt bij het lopen. Ik schrok wel, want hij kwam opeens miauwend uit de struiken gerend. Ook vijf reeën in het gras zien zitten en vele mooie vogelklanken gehoord. Daar kikkert een mens van op.:)

  45. Nee, zat niet te dutten, was wegstrijken. Toen nog ff douchen. En nu weer even hier.
    Vond vanmorgen wel weer tegenvallen dat het nog donker was om 6.30 uur, maar een weekje verder en dan is dat ook weer opgelost. En zaterdag naar verwachting 22 graden. Heeeeeerlijk.

  46. Tja Ingrid, we krijgen het uurtje extra ’s avonds niet voor niets. Ik vond het ook bar koud vanochtend. Volgens mij had het gevroren als ik naar de gekrabte ruiten van auto’s keek.

  47. Die kat loopt voortdurend achter me aan en als ik ga zitten dan wil die op schoot. Na 10 minuten schootliggen gaat ze er weer vanaf en 5 minuten later begint dat gezeur weer. Dat gaat de hele avond door.:'(:'(:'(

  48. Ach, klinkt best prettig.:) Die kat die ons achterna loopt wil steeds kopjes geven. Dat wil ik niet vanwege mijn allergie. Kennelijk vindt ie het ook fijn als er een beetje met ‘m gekletst wordt. We hadden hem al een halfjaar niet meer gezien. Dacht dat hij misschien dood was, want volgens mij is hij vrij oud. Hij heeft geen staart en bij tijd en wijle lijkt hij zwervend. Toch moet hij wel een huis hebben omde winter zo goed door te komen. Het is heel grappig, maar soms komt hij van verre als hij ons ziet uit de weilanden gerend, springt over een sloot en loopt al miauwend en spinnend een stukje mee. Heel grappig.

  49. Is dat wel een kat Dame? Een oude kat springt toch niet over een sloot? Hier begint dat gezeur weer. De kat is wakker maar heeft mooi pech want ik ga niet zo laat naar bed.:)

  50. Morgen krijgen we misschien wel gezeur dat er teveel over katten gezeurd wordt.;) Als morgen de zon maar weer schijnt dan ben ik weer tevreden. 🙂

  51. Over katten kan nooit genoeg gezeurd worden, Assie. Maar gaat dat wel goed tussen jouw kat en die bulldog van je?:)
    Ik denk dat als een kat maar blij genoeg je te zien, dat dit ondanks leeftijd dan vleugels geeft.;)

  52. Bericht door Dame, op 27 maart 2011 om 21:55
    Bernard Bedoel je dit bericht?
    Bericht door Joppuh, op 27 maart 2011 om 08:33
    Dit artikel is vergrendeld: u kunt hier geen reacties (meer) plaatsen.

    Bericht door Joppuh, op 28 maart 2011 om 15:36
    @Bernard, is het Algemene log al vergrendeld?? 😉

    Nou ja, soms duurt het effe… laat me nog even denken. Het gaat vast lukken.
    🙁

  53. dame,het word zeker technisch weer,en dat begint morgen al.
    moet lekker naar frederiksoord toe voor het werk,weet nu al dat het er zeer rustig is

  54. De relatie tussen mijn bulldog en mijn katje is goed. Momenteel kijken ze elkaar aan en zitten maar 40 centimeter van elkaar af.:)

  55. nou ik schijt niet bij een ander in de tuin dame,weet niet hoe dat aan de rand van zwolle gaat,maar hier heb ik nog niemand met de blote kont bij een ander in de tuin zien zitten

  56. Bericht door doeksen, op 28 maart 2011 om 22:26
    tis alleen jammer dat ze altijd in de tuin van een ander zitten te schijten

    Die van mij niet want die heeft nog nooit een tuin gezien.;)

  57. Bericht door Dame, op 28 maart 2011 om 22:27
    Het wordt deze week wel technisch weer, Assie. Daar hebben jullie wel geluk mee.

    En dorstig.;)

  58. Aan een riempje of mag ie loslopen langs die gevaarlijke straat? Ik zie het al wel helemaal voor: Assie met overall en kompen met ee poes met een geruit jasje en broekje aan een riempje. Is iets voor “Groeten uit Assendorp”.:)

  59. Goedenmorgen drama en de rest. Een mooie morgen is het zeker, maar wat begon ie weer koud! Kon een groot deel van de rit geen hand voor ogen zien van de mist. Maar we gaan er weer voor.

  60. Als we dan toch tekst gaan analyseren:

    Kon een groot deel van de rit geen hand voor ogen zien van de mist. Maar we gaan er weer voor.

    Haha…

  61. Na een achtervolging van 30 minuten heeft de Duitse politie een 22-jarige automobilist aangehouden die met een snelheid van 290 kilometer per uur over de A1 bij Hamburg reed. Op het traject geldt een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur.

    waarschijnlijk niet zo mistig: Volkskrant.nl:

    Man rijdt 190 kilometer te hard in Hamburg

    Dat heeft de Duitse politie dinsdag laten weten. Agenten konden de automobilist pas aanhouden toen die de afslag naar de A24 nam. Een passagier van de bestuurder had een kleine hoeveelheid drugs bij zich.

    De bestuurders hangt een rijverbod van drie maanden en boete van 1800 euro boven het hoofd.

    ——————————
    had zeker het 100KM-bordje niet gezien omdattie te hard reed…

  62. Ik houd wel van goochelen met taal, Dick… Maar zo kan je op alle slakken zout leggen.. ??… (niet te veel over nadenken, blegh!)

  63. Zou het echt zo zijn? : De bestuurders hangt een rijverbod van drie maanden en boete van 1800 euro boven het hoofd.

    ik bedoel dus bestuurders mv. Ben je als bijrijder medeverantwoordelijk/ -aansprakelijk?

  64. Ik denk dat die bijrijder een straf boven het hoofd hangt, omdat die drugs bij zich had…

    Overigens vind ik in dit geval 3 maanden rijontzegging vééééél te weinig!!!!!! 3 Jaar vind ik meer gepast!

  65. Voor de 4e keer in een jaar tijd die gozerT van de riolering aan de deur… Of we nog altijd niet lid willen worden van zn groenblauwe club… Nee, dus!

  66. NL – HON

    Natascha 5-0 (minimaal, alles er onder is slecht, vind ik)
    dick 4-0
    drama 6-1 (minstens 5 doelpunten, anders geld terug:o)

  67. NL – HON

    Natascha 5-0 (minimaal, alles er onder is slecht, vind ik)
    dick 4-0
    drama 6-1 (minstens 5 doelpunten, anders geld terug)
    bernard 3-1

  68. NL – HON

    Natascha 5-0 (minimaal, alles er onder is slecht, vind ik)
    Dick 4-0
    Drama 6-1 (minstens 5 doelpunten, anders geld terug)
    Bernard 3-1
    Wichert 0-0
    Eva 2-0

  69. NL – HON

    Drama 6-1 (minstens 5 doelpunten, anders geld terug)
    Natascha 5-0 (minimaal, alles er onder is slecht, vind ik)
    Dick 4-0
    Bernard 3-1
    Ingrid 3-0
    Eva 2-0
    Wichert 0-0

  70. Nederland – Hongarije

    Drama 6-1 (minstens 5 doelpunten, anders geld terug)
    Natascha 5-0 (minimaal, alles er onder is slecht, vind ik)
    Dick 4-0
    Bernard 3-1
    Ingrid 3-0
    Eva 2-0
    Wichert 0-0
    Dame 4-2

  71. Om nog even op ons onderwerp van gisteren terug te komen: ik kreeg net onderweg naar huis een hartverzakking door een domme poes. Die rent zo de straat over. Het leek even alsof hij onder de auto kwam, maar hij spurtte terug. Gaat die gek meteen weer de straat op. Bijna onder auto nummero twee. Daarna met de staart tussen de poten terug in de bosjes. Hoop niet dat ie geraakt is. 🙁 Toch wel goed dat Assie zijn zeurkat binnen of aan een riempje houdt.

  72. @Wichert Geïnspireerd door de Paasgedachte? Een poes is geen poes, twee poezen is een halve poes, drie poezen is een Paaspoes.:)

  73. @Drma Denk je dat een poes een aanrijding met een auto die 30 km/u rijdt, overleeft?:(
    Ik heb vroeger ook een katje gehad. Die liep waarschijnlijk tegen het wiel van een auto op. We vonden hem helemaal gaaf, wel dood, met wat bloed uit zijn neusje.:'(

  74. Hier in Westenholte was laatst zo’n bruinig Cesarhondje die zomaar de straat over holde. En ondertussen reed er een auto langs. De hond gelukkig nog net op tijd in de ankers, scheelde een paar centimeter op de zijkant van de auto. De rijder, die het logischerwijs toen pas zag, was zich het ongans geschrokken, de hond rende verder naar de overkant. Ik zag een man aan de overkant doen alsof ie het allemaal niet zag…. vermoedelijk de eigenaar van de hond…

  75. Als eigenaar schrik je je toch helemaal het apezuur, mits je geeft om je dier natuurlijk. Poezen rennen gewoon terug, ook al is de weg terug langer dan vooruit. Zijn een beetje dom, vrees ik.

  76. Ons Maus is als de dood voor auto’s… die durft de weg niet op!
    Ben ik heel blij mee! Van ons Ollie weet ik het niet helemaal zeker… maar ik heb hem nog nooit op de weg gezien, zal dus ook wel een held op sokjes zijn…

  77. Een riem is veiliger, Eva. Ook prettiger voor passanten die niet houden van opspringende of snuffelende honden, die volgens de eigenaar “niets doet”.;)

  78. Ja, heb net mn avatar aangepast, zo schrijvende over de katten…
    Maar dank je, het zijn inderdaad schatten.
    Niet naar elkaar, trouwens… Dit is één van de zeldzame momenten, dat ze samen op de bank liggen. Meestal vindt de oudste de jongste veel te druk en volgt er een blaasconcert…

  79. WEL POT VAN DRIE!!!!!!
    Ik zap naar mn favoriete serie NCIS… is er voetbal voor in de plaats!!!!!!!!!!!

    GGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  80. En het lijkt wel zomerstop!!! Al WEKEN vrijwel niets op tv! Had ik lekker op de dinsdag wel iets wat ik wil zien…. WEG!
    En ik heb helemaal geen ZIN in voetbal!!!!
    Maar ja, ik heb ook geen zin in Blik Op De Weg en daar staat de tv uit pure ellende nu wel op!

  81. Derk is thuis, vandaag een heerlijke relaxdag gehad kuurbadjes, massages en sauna en lekker eten en natuurlijk mooie vrouwen. Dus niet geschoffeld.

    @Koko Heb jij nog niet zo’n sticker achterop de bus met Pas op ik rem voor pitspoezen?

  82. Als er nou morgen in de krant o.i.d. staat, dat er wel HEEL VEEL mensen naar de wedstrijd hebben gekeken, snap ik waarom… ik kan ook geen andere tv-zender vinden waar ik naar kijken wil…

  83. @ Eva, heb ook niet zo’n zin in voetbal kijken. Ben maar even bij de buurvrouw gaan beppen. En vragen of ze morgen iets van de markt mee wil nemen.

  84. @Ingrid; Het is me gelukt, ik heb toch nog een soapserie weten te vinden… op zender 503, Politiek24… een debat over de mislukte helicopterredding in Libie, waarbij nu duidelijk is dat, als de overheid op GoogleMaps had gekeken, ze hadden kunnen weten, dat de helicopterlandingsplaats naast een hotel met Kadaffi-aanhangers ligt, bij de kustwacht van Kadaffi… Gedoemd dus te mislukken!!!

    Genant, dus…

  85. aanvulling posting eva 21:24 uur

    en dan ook nog de schuld neerleggen bij het ingenieursbureau, met de woorden: ze hebbben dit ons te laat doorgegeven

  86. Poeslief… klinkt als een katje die je niet zonder handschoenen kan aanpakken…

    Of als een katje dat verlekkerd naar een vogeltje zit te kijken in afwachting van de aanval…:(

  87. Goeiemorgen, de file-info rond Zwollywood:

    A28 Amersfoort – Zwolle
    tussen Wezep en Zwolle-Zuid
    5 km stilstaand verkeer (vertraging: ca. 12 min)

    A28 Hoogeveen – Amersfoort
    tussen Zwolle-Noord en knp. Hattemerbroek
    5 km langzaam rijdend tot stilstaand verkeer (vertraging: meer dan 30 min)

  88. Bericht door Dame, op 30 maart 2011 om 08:01
    Poeslief… klinkt als een katje die je niet zonder handschoenen kan aanpakken…

    Of als een katje dat verlekkerd naar een vogeltje zit te kijken in afwachting van de aanval…

    Nee, das Joppuh…

  89. Eva nog nooit in Het Anker geweest,denk dat je dan niet aan binnensport doet en eigenlijk zou ik best eens willen weten wie je bent.Waar kom je wel in Westenholte ???Lekker nieuwsgierig he

  90. @Wichert; voor sport heb ik ff “no dinero”… daarvoor sportte ik in de buurt bij mn vorige adres…
    Waar ik w?l kom in Westenholte? Euh… Petuniaplein een paar winkels… De Cocon… de dierenweide, het park, de eendjes, de brievenbus (hoewel de dichtbijzijnste nu is weggehaald >:(), éénmaal per jaar op het volleybaltoernooi (als toeschouwer), straat en verder in “huis, tuin en opbergschuur” (bron: lawaaipapagaai).
    Maar we kunnen wel weer met zn allen een Weblog-date prikken, toch??

  91. N.a.v. dit citaat van jou, Assie:

    Weer een goede reden voor mij om vanavond eentje extra te nemen

    Hoe meer vrienden, hoe meer verjaardagen, hoe meer “goede redenen”om er “eentje extra” te nemen.;)

  92. Dame is al zo oud, dat het geheugen minder wordt. Ik word net bedankt voor een attentie voor iemand, maar ik kan me helemaal niet meer herinneren wat ik gegeven heb of zelfs dát ik iets gegeven heb.:(

  93. Ach Dame maar je kunt ook niet alles onthouden. Dat heeft ook niet altijd met ouderdom te maken want ik vergeet ook weleens wat. ;D

  94. Vandaag druk met heen en weer rijden naar Zwolle en schilderen 😉 Tot overmaat van ramp zag ik pas te laat dat het woensdag was dus onze zoon heeft ook geschilderd. Morgenvroeg sommige dingen maar even over doen.

  95. Bericht door Koko Hattem, op 30 maart 2011 om 22:03
    Brrek mien de bek meaor niet open. Hij heeft er met die druipers echt een 3d schildering van gemaakt

  96. Zo af en toe heb ik zo’n moment Dame

    in dit geval beetje het verkeerde moment waarbij de nadruk werd gelegd op een slippertje van deze Dame…:(

  97. De ochtend is een beetje grijzig… ik denk, dat dit een koekjesbakdag bij uitstek wordt…. Maar even zien waar die kleine zin in heeft, vandaag…

  98. Goedemorgen. Vandaag worden wij actief gestoord. De natuur is er blij mee. Dus Eva, na de koekjesbakkerij, met de laarsjes an, de plassen in.

  99. En zo zit het 1e kwartaal er al weer op, ben blij dat de winterbanden er weer af kunnen en we de mooie tijd van Koninginnedagen, bevrijdingsdagen, Pasen, Pinksteren, midzomer- en bluesnachten kermissen en straatfestivals weer tegemoet gaan, kortom: laat het terrasseizoen beginnen Zwolluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  100. Om zomaar eens even in de groep te gooien:

    Het valt mij op dat het oude Gemeentearchief aan de voorstraat al heel lang leegstaat/ gebruikt wordt voor kleine culturele bezigheden.. Naar mijn idee zou het prima in de plannen van de gemeente Zwolle passen om dit pand naar de grond te halen en terras/plein te plaatsen. De gemeente heeft de ambitie om bij de top 10 van ‘beste binnesteden’ te horen.

  101. JC heeft veel goede mensen om zich heen. Heeft vast ook wel mensen die in het bestuur en/of RvC kunnen zitten….Keje Molenaar zal er wel 1 van zijn. Voetbaltechnisch schijnen ze een sluitend verhaal te hebben waar iedereen (incl. De Boer) het mee eens is….alleen werd er walgelijke taal uitgeslagen. Vooral Danny Blind lijkt dat niet verdiend te hebben. De Boer sprong ook gelijk voor hem in de bres. Maar dat het slecht ging de afgelopen jaren, moge duidelijk zijn. Hopen dat ze (doordacht) de goede maatregelen nemen.

  102. Ik persoonlijk vind dat JC zelf maar eens een x verantwoording moet nemen. Want nu geeft hij op de vraag die ik jou ook stelde, dat ie het niet weet. Vind ik een beetje zwak.

    Ik denk dat ie hele goede dingen op papier heeft gezet samen met Bergkamp en Jonk, technische dingen.

    Maar het is een verschikkelijke manier van ”zaken doen”, erg smerig en zeker Blind verdiend dat niet (die wel verantwoordelijkheid op zich durft te nemen).

  103. Achenteh ??? Broteghin naar NAC
    Als Johan nu geen functie neemt is het walgelijk,maar dat er iets moest gebeuren ook.Blind heeft allerlei functies bekleedt maar niets bereikt,alleen de manier waarop hij een schop onder zijn hol ktijgt deugd niet.Ik zou van middag wel eens op het sportpark willen zien hoe Jonk en Bergkamp met hun collgea omgaan.Hoop dat het niet ten koste gaat van de prestaties .Zou jammer zijn voor het spannende competitie verloop

  104. @Tim, meerdere redenen. Er heeft een verschuiving plaatsgevonden van aankopen: steeds meer mensen kopen online producten in plaats van in een winkel. Steeds meer mensen kopen Apple/MAC in plaats van PC-onderdelen. Steeds meer mensen doen langer met hun hardware. De markt groeit niet meer zo snel als voorheen, en de marges worden ook kleiner. Door de filialen te sluiten (ook in Leeuwarden bijvoorbeeld) kan het bedrijf toch nog met een beetje geluk gezond gehouden worden.

  105. Het was perfect koekjesbakweer…. nou ja, kindercakejes dan, want ons famke wilde eigenlijk liever cakejes bakken dan koekjes. Best hoor… kan allemaal…
    Overheerlijke cakejes gebakken, er allebei ook al wel 2 gehad. We hebben er nog een paar voor pappa met schrijfsuiker (oid) helemaal versierd… hele liefdesverklaringen… 😉

    Was wel weer een geslaagde middag.

    Bericht door wichert, op 31 maart 2011 om 14:29
    Achenteh ??? Broteghin naar NAC

    Achenteh komt van Eindhoven en daarvoor uit de jeugd van PSV.

    Het is Botteghin natuurlijk van harte gegund!

  106. IN de winter hadden ze hem al willen halen maar toen boden ze niet genoeg salaris als ik het goed begrepen had. Ik heb m ook nog nooit zien voetballen hoor, ja hier tegen Zwolle ;D

  107. Bericht door Dame, op 31 maart 2011 om 21:40
    Wat dan nog meer, Koko?

    Lichtgevende dobbers:D:D

    @koko bel je morgen even of ben je druk?
    Wel bezig maar zeker tijd voor een belletje van jou;)

  108. He Derk, Kom je op TV vanavond? Ik zie net dat Bert van Leeuwen in het programma Hoe is het toch met…. in gesprek gaat met ondermeer Heer Olivier.;)

  109. Hij schreef laatst dat hij vroeger Heer Olivier werd genoemd, Koko. Dat was nadat jij meedeelde hoe jij vroeger door je broer werd genoemd en er toen een hele bak bijnamen bij onze chatlogvrienden loskwam. Vergeten?;)

  110. Gezien de praktijken van Heer Olivier en dat Derk daarmee vergeleken wordt.

    Nog geen grap gezien, nu moet ik ook zeggen dat ik een laag humor gehalte heb:(

  111. Heb ook geen jeugdjounaal gezien, die leefrtijd hebben ze al weer gehad, maar dat zat er inderdaad meestal wel 1 in. Verder niets.

  112. Dan moeten wij er maar een verzinnen, Ingrid. Nog een idee voor een thema? Misschien dat we met de dames van WLZ een rode loper gaan breien, haken, punikken of macrameeën tot een Hessenpoort om Ikea een welkomstgevoel te geven? Morgen om 14:00 uur is de start bij Van der Valk, Berkum.;)

  113. Er schijnt een beertender uit te komen met een beerpads (zoals bij de Senseo de koffiepads) principe…. Dàt lijkt me toch een kanjer van een 1 april – grap!!

  114. Goedenmorgen! Pfff, tegenwoordig krijg je al post van de ” vrienden” van het CJIB als je 7 km te hard rijdt, na correctie 3 km te hard, 25 Euro door het putje, waar gaat dit nog over! 🙁 🙁

  115. Johan Cruijff vindt dat er een patstelling is ontstaan bij Ajax nu het bestuur weg is. “Zonder bestuur kunnen wij niet verder, ook omdat de directeur onze plannen niet wil uitvoeren. Intussen staat de boel stil en wordt veel tijd verloren, met het risico dat je straks overal te laat bij bent.”

    “Het is voorzitter Uri Coronel gelukt om de uitwerking van het technisch plan stil te leggen”, zegt Cruijff tegen De Telegraaf.

    Verder beschuldigt de legendarische nummer 14 het bestuur ervan dat er vertrouwelijke informatie is gelekt ‘om hun eigen straat schoon te vegen’. “Nette jongens als Dennis Bergkamp en Wim Jonk zijn in diskrediet gebracht. Maar ook Danny Blind. Ze hebben het voor elkaar gekregen dat iedereen elkaar wantrouwt.”

    Het bestuur en de raad van commissarissen van Ajax vertrekken pas als de ledenraad opvolgers heeft gevonden. Daardoor blijft de driekoppige directie onder leiding van Rik van den Boog voorlopig aan de macht in Amsterdam.

    Blind

    Cruijff ontkent verder dat hij Danny Blind ‘onbetrouwbaar’ heeft genoemd. “Tijdens de samenstelling van het technisch plan zijn de meningen gepeild van diverse mensen die met Blind hebben samengewerkt. Daar zijn verschillende reacties op gekomen. Daar zit mijn mening niet tussen, simpelweg omdat ik er niet over kan oordelen. Dat heb ik ook zo aangegeven, dus snap ik niet dat ze dit uit mijn mond laten komen.”
    ——————-
    Was gister ook nog wel interessant in Nieuwsuur en P & W waar o.a. Jaap de Groot, (JC’s sprekende pop) zat. In P & W van woensdagavond noemde Johan-III (Derksen) de toch redelijk gelijk denkende Frits Barend een kontenkruiper.

  116. Nauwkeurige mailchronologie: verslag van een oorlog bij Ajax

    zie ad.nl

    Van het begin af aan stond de relatie tussen Johan Cruijff en zijn club op springen. Bijgaand verslag is gebaseerd op documenten uit de burelen van Ajax, waar alle contacten, vooral e-mails, minutieus werden gearchiveerd en genotuleerd. Het laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Hard tegen hard. Keizer, Van den Boog, Blind: wegwezen allemaal. AD Sportwereld maakte een chronologie van een explosie.

  117. Bericht door Derk, op 1 april 2011 om 10:24
    @Joppuh, blij om te lezen dat jij ook mee helpt de staatsschuld te verminderen

    @ Derrrrruuuuuuk
    There are 2 sides on the balance sheet
    The left side and the right side
    on the left, nothing is right
    on the right, nothing is left

  118. En toch Joppuh zit aan mijn rechterhand de duim links, dus…………….

    weet je die 25 euro zijn 12 biertjes minder >:(

  119. Ajax; wie wint?
    of

    Ach, hoe ging dat hier in Zwolle voor twee jaar terug ? Daar werd niet eens een dosier bijgehouden. Voor de fans van Ajakkes,…… “na regen komt sssssonneschijn”. 😉 Maar dan moet eerst die donkere wolk wegdrijven. Dat kan nog wel een tijdje duren. Benieuwd hoeveel er nog worden getroffen door bliksemschichten. Geen godensssonen maar duiveltjes.
    Was het dinsdagavond een stuk plezieriger op de tribune in de ArenA, ver in de tweede helft. Beter gezeten dan voorheen in de kuip.

  120. Maar wat is het dan heerlijk Derk, als je op de Autobahn af en toe s ongegeneerd 180 kan blazen met de bak, zonder kans op prentjes! Heerlijk zo in de Merc! Morgen weer even proberen een bakkie bij Wensink te doen ca half 11?

  121. van wie is de volgende uitspraak:

    “Ben er nog wel op geweest, maar weet het niet eens meer”.

    -Brinkman
    -dick
    -mannetjesleeuw
    -??

    en waarom?

  122. Morgen ga ik niet redden Joppuh, moet die jongen naar de scouting brengen in Elburg.Hij wil een zeeverkenner worden.

    Enne 180 op de Autobahn? Joppuh ik krijg hem maar niet over die begrenzer heen bij 245 😀

  123. Drama heb je ook geholpen de AJAX-citaten uit zijn verband te trekken? Dan begrijp ik er nu alles van 8)

    Wie heeft de grootste derk of joppuh :o:o:o Je hebt haantjes en uberhaantjes.

  124. @Drama ik zeg ??? Waarom? Ik wist na die 18 biertjes niet meer waar ik wakker werd 😉
    Kreeg nog wel een compliment van de dame 😮

  125. @dick, zou d’r ueberhaupt een duits woord voor “begrenzer” zijn8)?

    en ja, ik zie het soms graag in een breder verband;)

  126. @ Drama, de “bei uns ist alles besser, de punktliche, humorloze en ordnung muss sein-versie” van “begrenzer”? Nee, vast niet.

    ‘Breder verband’ is goed een beetje deining en comedy in de tent: klasse!

  127. Ja Drama ik heb nog tussen dr benen gekeken toen ik weg ging en daar hing niets 😛

    Oke zag er uit al rosbief dat dan wel weer

  128. Ik weet het niet maar 180 vind ik mooi genoeg en 245 zou ik niet eens uit willen proberen omdat ik dan niet de illusie heb bij onverwachtse dingen de zaak onder controle te hebben. ZEn verder heb ik er 2, een kleintje om mee te plassen en een grote om, ……vul zelf maar in!

  129. Eens over 180 – 245 Joppuh. ‘Grote en kleine’ wil ik niet weten, heb nogal een beeldend voorstellingsvermogen.

    Nu Rutten op de radio over Bakkal (oa: hij gaat beter voetballen zodra het zonnetje schijnt)….Hij is daar niet blij mee.

  130. De Nederlandse huishoudens hadden vorig jaar minder te besteden dan in het jaar ervoor. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat de koopkracht in 2010,na aftrek van de inflatie, met 1,4 procent is afgenomen.

    Dat komt volgens het CBS vooral door de stijging van premies, vooral voor de zorgverzekering. Ook speelde de afname van het aantal banen een rol.

    Ondanks de daling van het totale inkomen, werd er door de Nederlanders in 2010 wel iets meer uitgegeven. De bestedingen stegen volgens het CBS met 0,4 procent.

  131. Zo is het Ingrid onderbroekenlol.Een grote of een kleine .Ik zeg altijd maar wat moet je achterin doen als het voorin gezellig is

  132. Nederlandse jongeren zwaarste drinkers in Europa

    Altijd Wat Wijzer zet in een infographic de cijfers uit:
    http://altijdwat.ncrv.nl/nieuwsblogs/altijd-wat-wijzer-alcoholconsumptie

    De Nederlandse volwassene drinkt veel alcohol, maar springt er in de Europese statistieken niet uit. We zijn gemiddelde drinkers. Anders is dat met de Nederlandse jongere. Die drinkt veel, erg veel. 20 glazen alcohol op een dag in het weekend is geen grote uitzondering.

    Altijd Wat heeft onderzoek gedaan naar een eventuele verhoging van de leeftijdsgrens waarop je alcohol mag kopen. Nu is de minimale leeftijd nog 16 jaar, maar 82% van de Nederlanders vindt dat deze naar 18 jaar verhoogd moet worden.

    Lees hier meer over het onderzoek of kijk vrijdagavond om 20:55 naar de uitzending op Nederland 2.

    —————————-

    Zou het volume van een glas ook zijn meegenomen? De Duitse en Engelse glazen hebben een andere inhoud dan de onze. Natuurlijk is het goed hier aandacht aan te geven. De cijfers zouden ook serieus genomen moeten worden. Maar het is opvalleend dat de uitkomsten van verschillende onderzoeken steeds anders zijn. Dan zijn de Nederlandse jongeren de ‘zuipschuiten van Europa’, dan is het in Duitsland weer erger, de volgende maand staan de Ieren op nummer een, etcetera.
    Het is een industrie op zich geworden, waarin een overschot aan afgestudeerde sociologen (dit zijn overigens ook wel eens zelf alcoholist) voortdurend rapporten produceert, in opdracht van moralistische kletsprogramma’s van bv. de NCRV en betaald van ons belastinggeld.
    Toch kun je dit natuurlijk ook heel goed als waarschuwing zien.

  133. Fout Derk, zoals ik de bron al niet meer vermeld doet het mij grote deugd te zien dat jij er regelmatig kijkt Het is hier een mix van een bericht, info van de site zelf, eigen mening en 2 comments. Maar wat vind je ervan?

  134. Is hier iemand goed in morse?
    .-.. . ..- -.- / …. — — .-. –..– / — — / — . -. … . -. / –.. — / -. .. . ..- .– … –. .. . .-. .. –. / – . / -.- .-. .. .— –. . -. / -.. .- – / –.. . / -.-. — -.. . … / –. .- .- -. / — -. – -.-. .. .— ..-. . .-. . -. .-.-.- .-.-.- .-.-.-

  135. Dick wat ik er van vind? Hmm ik voed mijn eigen kinderen op en let ook op ze, nou zijn ze nog niet op de leeftijd om te gaan drinken. Ik weet wel dat de keeten hier vanavond vol zitten en 15 jarigen en ouder, zich voldoen aan de alcohol. Het is een probleem maar moeten daar nu wachters voor komen of een of andere instelling die geld kosten? Laat de verantwoording bij de ouders liggen zou ik zeggen.

  136. Eva, sttttt ik zie het wel in de mail

    . …- .- –..– / …- .- -. .- …- — -. -.. / .– . . .-. / — — / ..— —– .-.-.- —– —– / ..- ..- .-. / .- -.-. …. – . .-. / -.. . / -.- . .-. -.- ..–..

  137. @ Derk, eens maar je kunt nog heel wat meemaken. Gelukkig gaat het bij ons aardig goed. Ze krijgen ook een bonus als ze voor een bepaalde leeftijd niet drinken. Hoor vooral verhalen over die zoepkeeten van familie en kennissen. Vind ook dat we overvoerd worden met onderzoeksresultaten zonder dat er daadwerkelijke maatregelen tussen zitten. Vind dat ouders voor veel meer zaken verantwoordelijkheid zouden moeten nemen.

  138. Bonussen zal ik nooit aan doen Dick, ze zien het verkeerde voorbeeld als ik in de avond wel een biertje pak of bv op een vrijdagmiddag zoals nu.

    Ik heb het er al eens met je over gehad hoe ik zou handelen als mijn kinderen beginnen met drinken en of blowen.

  139. Ik hoop onze dochter zo op te mogen voeden, dat ze het gevoel heeft, dat ze alles aan ons kan vertellen. Dus ook drank, drugs, roken, sex, enz, enz, enz.
    En dan hoop ik ook, dat ze misschien wel eens iets wil proberen, maar dat ook bij proberen laat…

    Only time will tell…

  140. Opvoeden valt (lang) niet altijd mee. Iedereen moet het maar doen op de manier zoals hen zelf goed dunkt. Wij geven wel wat en het werkt (tot nu toe) uitstekend. Weeeeeeekend, veel plezier allen!

  141. @Derk; .. -.- / -… . -. / …- .- -. .- …- — -. -.. / .– . .-.. / .. -. / -.. . / –.. . .-.. ..-. -.. . / … – .-. .- .- – / .- .-.. … / -.. . / -.- . .-. -.- –..– / -.. . -. -.- / .. -.- .-.-.- / …- .-. .. .— -.. .- –. … . / – .- – .— . … / …. .- .-.. . -. .-.-.- .-.-.- .-.-.-

  142. @ Eva -.. .. . / . – . -. / .– .. .— / — . . … – .- .-.. / — .–. / .– — . -. … -.. .- –. / . -. / …- .-. .. .— -.. .- –. / .–. .- -. -. . -.- — . -.- . -. .-.-.- / -. — ..- .— .- / -.. .- -. / — .- .- .-. / . . -. / .- -. -.. . .-. / -.- . . .-. /

  143. Als ik de discussie vandaag een beetje volg, dan is mijn conclusie dat de Lente toch echt in de lucht zit. In ieder geval wat de heren betreft…:)

  144. @Dame Koko is druk met zijn werk vandaag heb ik hem nog gesproken maar hij was met wel 4 dingen tegelijk bezig. Hulde voor Koko! Gaat weer een donatie heen :D:D:D

  145. Nou Wichert, da’s niet echt een spannende uitslag, maar het zou in Huize Dame wel een hoop gesoebat, gehuil en gemeen gelach voorkomen.:)

  146. Oh nee absoluut niet Dame, ik zie hem wel als een vriendelijk persoon die veel over heeft voor zijn medemens maar ik zie ook strijd kracht en dan zou ik zeggen gelijk zijn ava en die hond ken je precies zijn baasje 😉

  147. Je beeld Koko nu af als een lui iemand die om de muis ligt. Vraag maar aan de ADMIN om die postings van je weg te halen want als Koko die ziet oeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    We zijn trouwens al zowat bij de 500

  148. Maar eigenlijk moeten we natuurlijk niet zo openlijk kletsen over een bevriende mede-WLZ-er. Heb jij nog iets leuks gedaan vandaag? Nog door je zoon of dochter voor het lapje gehouden of omgekeerd?

  149. een lui iemand

    Dat zie ik toch heel anders, Derk. Lekker genieten van een gezonde rust vind ik niet lui. Het ontroert me meer hoe die poesjes zo heerlijk ontspannen genieten van een welverdiende rust. Daar kan ik nog wat van leren.:(

  150. Dame die jongen heeft Papa voor de gek gehouden en ik deed vrolijk mee, ik moest nu al ( ja nu al) paaseitjes zoeken in de tuin en in zijn speelhutje. Hij had niets verstopt maar was wel lekker aan het lachen toen ik ging zoeken en hij met en paaseitje ( chocolade) in zijn mond.

    Pappa net doen dat die boos was en achter hem aangerend, prachtig vond die dat. Ik geniet van mijn kinderen. De kleine dame hier deed ook vrolijk mee. Morgen hebben we heel mooi wer en gaan we samen een kast/buffet uit 1920 schuren en evt schilderen.

  151. Klinkt als een heerlijk middagje waarin je kinderen denken jou voor de gek houden, terwijl het eigenlijk andersom is. Dat is het echte genieten.:)

  152. Juist je doet het voor de kinderen ik heb foto’s gemaakt maar zal ze hier niet plaatsen, die mooie koppies heerlijk. 😀

  153. Hmm, heb de weg ook nog niet helemaal. Dit was het citaat:

    Dame, ik had het tegen Ingrid

    waarop ik dit wilde zeggen: “Oef, op mijn plaats gezet… ”
    :(:(

  154. zo, ga eerst even onder de waterval door

    tot zo,en hopen dat ze me niet bellen vanavond want ik heb storingsdienst>:(>:(>:(

  155. Bericht door Dame, op 1 april 2011 om 19:57
    Bedoelde Assie dat met zijn opmerking dat hij “zijn evenwicht weer probeert te vinden”?

    Ja Dame, dat bedoel ik maar zal wel een poosje moeten zoeken. 😉

  156. ToTo, zorgde op vrijdagavond altijd voor een perfecte verslaglegging, van minuut tot minuut van de wedstrijden van FC Zwolle.
    En soms ook andere wedstrijden.

  157. das ook wat assie,denk dat ie verlatings angst heeft.hij kan vast zijn skeepie niet verlaten.
    of ze hebben hem dronken op het dek laten liggen want hij heeft wel een afscheid gehad hoorde ik

  158. “heb” is toch zeker “ben”, hoop ik althans. Maar als je je onder je schotse rok wilt laten kijken door hem dan heb je je zeker goed voorbereid.;)

  159. Oh, Dat herinner ik me wel, Ingrid, alleen de naam niet. Misschien komt hij wel weer als FC weer gewoon lekker gaat winnen, zoals tegen Telstar vanavond.

  160. @ Dame, hoop dat we hier binnenkort een virtuele borrel met hem hier op het log kunnen drinken. En even later een echte.

    P.s admin afluiten dit log, hij wordt weer zo snel als dikke…… door een trechter.
    Ga ff wat drinken en doe mij dan maar een nieuw log.

  161. Nou Doeksen, dat denk ik toch echt niet.;) Volgens mij heb je net als die andere kerels hier op het log, de Lente in je kop.:P

  162. Bericht door doeksen, op 1 april 2011 om 20:25
    dame 20.17
    en alles weer schoon en ruik ook nog lekker

    Meen je dat Doeksen? Ben benieuwd hoe dat is als je morgenmiddag weer een Kaaystooter hebt genuttigd.:'(:'(:'(

  163. Assie klopt het dat ik je deze week (denk dinsdag) nog tussen de ijsselbrug en de mooie stad .attem zag fietsen.
    Of kom je binnenkort in .attem schoffelen.
    Zo ja dan zorg ik op de vrijdag voor een lekkere snack en een koud pilsje.

  164. Het is bijna half tien en dus tijd voor de Groeten uut Assendörp. Ben benieuwd of ze mij nog hebben kunnen spotten. 🙂

  165. Bericht door Dame, op 1 april 2011 om 21:19
    Nee Koko, gewoon hier op het log. Ik had vanmiddag een andere afspraak

    Was het gezellig met al die WLZ-dames bij van der Valk?

  166. @Assie 21:27 Praat me er niet van. Ik heb zeker een uur zitten wachten met mijn breinaalden en wol, maar al wat er op kwam dagen, geen WLZ-dames. Ik had verdorie beter met een WLZ-heer kunnen afspreken. Die zijn vast betrouwbaarder.:o

  167. Bericht door Assendörper, op 1 april 2011 om 21:24
    Het is bijna half tien en dus tijd voor de Groeten uut Assendörp. Ben benieuwd of ze mij nog hebben kunnen spotten.

    Nou assie als je wel in .attem komt werken dan regel ik TV Hattem voor je.
    Lijkt me een hele eer om als assendorper bij TV Hattem op de buis te komen.;)

  168. Een paar, Koko. Je moet ze wel met een zaklantaarntje zoeken, maar ik verzeker je dat ze onder ons – of beter onder jullie – zijn.;)

  169. Dat was wel een goed idee geweest. Och ik heb me vanmiddag uiteindelijk ook goed vermaakt hoor. Je hoeft niet echt meelij met me te hebben.:)

  170. Bericht door Koko Hattem, op 1 april 2011 om 21:20
    hahaha ik zie het nu pas, op wlz.
    Nou ja, ze kunnen beter over mij lullen dan van me eten

    We komen je zondag blut drinken 🙂

  171. Bericht door Assendörper, op 1 april 2011 om 21:50
    Koko, als ik in Attem aan het beunen ben dan wil ik bij jou wel gratis beunen

    Assie dan zal ik je rijkelijk belonen met Kokogakballen en HJ.
    Deze week net weer twee kratjes gehaald, laatst had ik Heineken maar daar zijn de meesten niet zo gek op.
    Tenminste de echte liefhebbers

  172. Als jij kokogakballen in de aanbieding gooit, dan ben ik tot veel bereid, Koko.:) Ik heb niet zoveel beunkwaliteiten, poetsen kan ik niet zo goed, tuinieren ook niet, misschien een administratief klusje? Of gezelschapsdame? Dat past nog het best bij me.

  173. Bericht door Dame, op 1 april 2011 om 22:18
    Of gezelschapsdame? Dat past nog het best bij me.

    Koko……………………… 😮

  174. Nou Dame misschien dat ik je binnenkort wel vraag voor wat administratief advies, tenminste als advies ook tot jou kwaliteiten hoort. En uiteraard onder het genot van kokopartyballetjes de gezelschapsdame 😉

  175. Nog een goal van Sparta zou heel mooi zijn. Johan Voskamp heeft vanavond al 3 keer gescoord en is daarmee Sjoerd Ars voorbij als topscoorder, maar van mij mag hij er nog een maken.

  176. Derk dat is geweldig man, we zijn inmiddels ook erkend door CALIBRIS voor stageplaatsen en binnenkort een afspraak met windesheim voor stageplaatsen.

  177. Waar haal je die energie vandaan Koko? Die heb ik juist nu nodig.
    Neem mijn petje voor je af hoor hoe je het doet, een topper van bv de DSM kan nog niet tippen aan jou managers kwaliteiten.

  178. Doeksen, hij is jouw vriend. Bekommer je eens wat meer over jouw vrienden. Ik heb geen 06 van hem en dacht dat hij vandaag bij ons zou beginnen. Misschien issie wel tijdens zijn laatste boottochtje in de gracht verzopen. Ik heb van Freek vandaag ook niet vernomen dat we versterking zouden krijgen. Gisteren hebben we weinig kunnen doen door die regen en zaten al vroeg in de keet.

  179. Derk, ik denk er eigenlijk liever niet over na wat Koko er mee bedoeld. Het klinkt een beetje als een voorstel van een loverboy.:o

  180. Ingrid, hier rende er een vloekend naar beneden toen ik hem de einduitslag vertelde. Kreeg om mijn oren dat ik zat te lachen en moet toegeven dat ik met zoveel woede naast me het lastig vind om niet een beetje te lachen. Winst van RKC heeft vergaande gevolgen hier in huis. Wat dat betreft kijk ik niet echt uit naar de wedstrijd van dit seizoen morgen.:(

  181. Ach Ingrid, ik probeer mijn opvoedende kwaliteiten hier op het log wel uit. Tot nu toe evenmin met veel succes, maar goed, blijf maar proberen. Anders de hulp van supernanny maar inroepen.;)

  182. Net even vanuit mijn ooghoek de samenvatting gezien. Ze voetballen echt tegen zichzelf op dit moment.
    En wanneer je op fczwolle.org kijkt word je ook niet vrolijk van de reactie’s die ze daar geven

  183. Wat dat betreft mogen de supporters ook weleens kritisch naar zichzelf kijken: je bent vooral een ?chte supporter wanneer je je club ook in slechte tijden steunt.

  184. 22.48

    hoop hem morgen wel te zien assie
    als die wel is verzopen moeten we met de rouwband om naar het kaaystooter weekend:'(

  185. @ Dame, ben het met je eens. Maar de supporters met de juiste spirit hebben ze gisteren nog een morele oppepper willen bezorgen, door een spandoek op te hangen. Mocht vandaag helaas niet baten. En de druk wordt alleen maar groter.

  186. Daarom is het des te meer van belang dat de supporters positief blijven en erin blijven geloven. Ik hoor ook al geluiden alsof ze het expres doen omdat ze niet naar de eredivisie zouden willen vanwege de extra kosten. Geloof daar geen klap van.

  187. Bericht door Dame, op 1 april 2011 om 22:45
    Koko, wat verwacht je van cashgezelschap?

    Ten eerste staat er cashgezelschap en daarbij staat niet vermeld dat het gaat om vrouwelijk of mannelijk.
    Maar buiten dat denk ik dan aan in gezelschap van geld.

    Geen idee wat ik er anders bij moeten denken.

  188. Plausibele verklaring, Koko. Stelt me weer helemaal gerust, hoewel ik het ook wel prettig had gevonden wanneer je míjn gezelschap op prijs had gesteld. Maar goed beter dat niet dan wat ik (?n Derk) dacht.:-*

  189. Dame natuurlijk stel ik jou gezelschap op prijs, dat weet je toch?
    Trouwens bij de nieuwsitems staat iets over wildbreien, misschien iets voor de WLZ-Dames:D:D

  190. @ Koko, het schijnt niet om breien, maar volgends de kenners van de steken, om haken te gaan. En als er iets is wat ik niet kan is het dat wel. Heb op school ooit een kaatsenballennetje moeten haken, eerst pasten er nog geen knukker in. Bij de 2e poging kon er wel een skippybal in.

  191. Eigenlijk is dat ook wel schandelijk, Koko. Dat ben ik met je eens, maar lees je reacties maar eens na, dan moet je ook toegeven dat het wel voor meerderlei uitleg vatbaar is. 🙂

  192. Bericht door Koko Hattem, op 1 april 2011 om 23:16
    Wat denken jullie wel niet van mij?

    Hier ga ik geen gehoor aangeven 😛

  193. “Wildbreien”: zijn dat jasjes voor wilde zwijnen? Ik kan niet goed breien (haken ook niet), ben meer van het borduren en naaien.

  194. Als ik het bericht lees dan zie ik niets over de steken staan waar Ingrid het over heeft. Wat ik om de lantaarnpaal in de Wipstrik zie, is wel een echt gebreid kokertje.

  195. Punniken. Dat levert maar een klein koordje op; niet genoeg voor een lantaarpaal of boom. Weet trouwens niet waarom een boom een trui nodig heeft.

  196. Ik weet het ook niet meer allemaal.
    Wel weet ik dat ik net heerlijke spareribs heb gegeten, vrouw koko kwam terug van een verjaardag en ze hadden spareribs voor mij meegegeven.
    Als troost dat ik vanavond niet mee kon, lief h? 🙂

  197. Je hebt gelijk Ingrid, die frutsels op de aartsengel zijn overduidelijk gehaakt. Bovendien heeft een van die dames een haaknaald in de hand.

  198. Zo’n vrouw koester ik ook maar ik heb ze van mijn zus gekregen.
    Blij dat m’n neefje jarig was en niet mijn broer, had ik nu aan de sla gezeten of zoiets.:o

  199. Ik heb nog degelijke handwerkles gehad, Ingrid, van Juffrouw Van Boord, zo’n enge oude vrijster met een wrat. Een eng gemeen mens. Van haar heb ik wel leren borduren, breien en haken. Van mijn moeder mocht ik al als klein meisje op haar naaimachine, poppenkleertjes maken. Dat vond ik echt leuk.

  200. Nee dat niet maar die lust zelf ook graag van dat soort dingen en schuift de sla door naar anderen.

    Tja Dame van je familie moet je het maar hebben.

  201. Dat spijt me nu voor je, Koko, dat je zo’n broer hebt die de lekkerste dingen voor zichzelf houdt en alleen datgene wat ie niet moet, doorschuift. 🙁 Gelukkig heb je nog een lieve zus, die jou lekker verwent.:)

  202. Dat is ie ook, en ik hard voor hem? Nee ik dol maar wat.
    Het is wel zo dat als ik samen met hem ergens ben (familie) wij bekent staan als lekkere eters en drinkers.
    Eigenlijk hebben we op bepaalde gebieden wel wat gelijkenissen.

    Heb jij ook broers / zussen?

  203. Persoonlijkheden meer, maar misschien ook wel een beetje figuren. Ik denk niet dat je ons als familie zou herkennen als je ons samen zou zien, wat eigelijk ook nooit meer gebeurt bedenk ik net. Beetje terurig eigenlijk.:(

  204. Ja dat kan treurig zijn.
    Ik wil niet vervelend doen maar begin behoorlijk moe te worden.
    Ik doe mijn luikjes dicht en wens jou en de anderen alvast een goedenachtrust.
    En voor jou Dame een :-*
    Welterusten

  205. Ik sta ook klaar om af te sluiten, Koko. Hoor net nog op de radio het lied “he ain’t heavy, he’s my brother”. Gaat over een jongetje uit een crisisgebied die zijn broertje op zijn rug meesjouwt naar een veiliger oord. Op de vraag of dat niet te zwaar is voor hem, antwoordt hijd at wat ik net citeerde. Wel toepasselijke afsluiter. Welterusten.:-*

  206. En deze is SPECIAAL voor Dick!

    zaterdag 2 april 2011 door Youp

    Paniekvoetbal
    Mijn absolute dieptepunt als Ajax-supporter? Toen afgelopen augustus de moddervette Mido een contract kreeg. Negentig kilo cafébezoek kwam nog even wat geld opstrijken. Ik hoorde van mensen binnen Ajax dat ze de Egyptenaar, die tien jaar geleden als achttienjarig jochie een wedstrijdje of dertig bij Ajax speelde, niet eens herkenden. Er waggelde iets vadsigs door de gang, een dikke schoonmaker, een wildvreemde meneer die enthousiast reageerde op oude bekenden. Maar niemand zag wie hij was. Hij moest zijn eigen naam noemen. Mido! Hij kwam daar voetballen. Handjeklap tussen Martin Jol en een of andere malafide zaakwaarnemer. Mido? Mido? Niemand geloofde hem. Hij moest zijn paspoort laten zien. Als bewijs. Bewijs dat hij Mido was.

    Toen wist ik: de club is ziek. Doodziek. Als de voorzitter en/of de directeur van Ajax dit niet kunnen tegenhouden, dan klopt het niet. Ajax, de trots van Amsterdam, de club met de overvolle prijzenkast, ooit de kampioen van Europa en de wereld, heeft een spits met een gigantisch overgewicht.

    Vriendje van een vriendje van de trainer. Daklozenopvang. De bank, waar de man de komende maanden vooral op terecht zou komen, werd door een timmerman verstevigd. Dat er stoelpoten uit de bestuurskamer voor gebruikt werden, wist het bestuur toen nog niet. Eindhovense vrienden sms??ten mij in die tijd of Weight Watchers de nieuwe sponsor werd. Burger King kon ook.

    Het was het moment waarop ik als supporter wist: revolutie. En wel zo snel mogelijk. Geen rapporten meer, geen nieuwe beloftes, geen mooie woorden en zeker geen commissies. Een ander bestuur en een andere directie. Mensen die ingrijpen als het mis gaat. Echt mis. Mensen die nooit, maar dan ook nooit toestaan dat er bij een voetbalclub moddervette Mido??s door de catacomben sjouwen. Woensdag was het zover. Zachtzinnig is het niet gegaan. Er zijn koppen gerold en er zullen er nog een stuk of wat vallen. Of het ordinair ging?

    Ja. Zoals bij alle revoluties. Verkeerde namen zijn er ook genoemd. Die van Danny Blind en David Endt. Koppen die niet gaan rollen. Domweg omdat niemand dat wil. Morgen zingt het stadion: ⤸Danny Blind, wie kent hem niet? Danny Blind, Danny Blind is een echte Ajacied.⤝ En dat zingen de supporters morgen ook voor David. En ik zing mee. Als de rook is opgetrokken en het stof is neergedwarreld, zitten zij gewoon nog op hun plek. En terecht. Dat weet Cruijff ook.

    Alles ligt inmiddels op straat. Het oude bestuur en de nog zittende directie hebben de sms??en, mails en uitgetikte voicemails van het kamp Cruijff aan het AD gegeven. Netjes? Nee! Paniekvoetbal in blessuretijd.

    Cruijff staat 7-3 voor en de scheids ademt in om af te blazen. Wel heerlijk die kromme voetbaltaal van de Messias en zijn apostelen. Genot om te lezen.

    Poëzie pur sang. Cruijff en consorten corresponderen al jaren via De Telecruijff. Nooit een kritisch woord over Johan in deze wakkere krant. Dat maakt dat soort journalistiek zo sneu en geestig tegelijk. Het is een smerige oorlog, maar voor supporters en columnisten is het smullen. Wat zijn rancune, wraak, kinnesinne, jaloezie en macht toch een heerlijke ingrediënten voor een gastronomisch mediamaal. Schitterend autistencircus, die voetbalwereld.

    Moest erg lachen om de terugtredende Uri Coronel, die ging vertellen wat voor dreigende taal de tegenpartij had uitgeslagen. Het was ruzie, Uri, en ruzie gaat nooit zachtzinnig. In ruzies wordt gedreigd en gescholden. Zeker in voetbalruzies.

    Of ik voor Cruijff ben? Ja! Er moet iets gebeuren en het bestuur van zachte heelmeesters heeft te lang gedraald. Te softe plucheklevers. Te lang te veel ijdele John Jaakkes rond de bestuurskamer. Het gaat er nu hard aan toe, misschien zelfs te hard, maar een dikke plaat verdient een stevige moker.

    Wat er moet gebeuren? Ajax moet weer een voetbalclub worden. Geen sovjet met zeven verschillende, stroperige bestuursorganen. Weg van de beurs en terug op het veld! Voetballen. Naar voren. Goaltjes maken. Jonge, dartele spitsen en nooit, maar dan ook nooit meer een nijlpaard als Mido op de bank.

    :D:D:D:D:D:D

  207. Zet je het ook nog gewoon in een koffiezetapparaat of superchic met een handmolen en een espressoapparaat. Hier nog lekker ouwerwets met een DE-apparaat. En dan lekkere sterke koffie.

  208. Dan vroag ie: “mû-j dr ook ’n kuuuuuukien bìj? (dit leste uut te spre`k’n als big moar dan met ’n j an’t ende)

  209. Ik zie op de hoofdpagina dat we vandaag volop zon krijgen, dan is er dus iemand actief en kan het log ook wel gelsoten worden!

  210. Joopuh 8:55 was een armzalige poging om een zin in het dialect uit mijn jeugd (dat ik ook niet spreek) te schrijven. Is net anders dan Zwols.

  211. Koko, mijn oprechte excuses voor een aantal postings gisteravond: ik had 22:22 over het hoofd gezien. Voor adviesjes ben ik helemaal in.

  212. @Dame, jullie bestoken elkaar thuis vanachter stellingen?
    Met de FCZwolle komtut ook wel goed. “We” staan 3 punten voor op de rest.;)

  213. Drama, het punt is dat niet iedereen hier in huis er even ontspannen in zit. En om een tipje van de sluier op te lichten: ik heb het niet over mijzelf.;)

  214. Toen nog “padvinderij”. nu Scouting. Drama en z?n broers en zusters zijn d?r allemaal `bij`geweest. Vanaf de welpen en de kabouters. Mooie tijd.

  215. Nee Dame, ken de naam niet. Ook voor mij gaan hier herinneringen ver terug+ mocht toen als kleine jongen met de grote mensen mee/eten,
    pannekoek met spek en stroop. Sommige dingen vergeet je niet.

  216. Ik vind dat een heel idyllisch plekje Drama, met dat bos(je) ernaast. Wij kwamen er zo’n 20 jaar geleden weleens met de schoonfamilie.

  217. Ik begin duidelijk aan scherpte te verliezen. Denk dat ik zo afhaak en het opletten aan Joppuh (of Derk of Drama) overlaat.

  218. Ik ga schoffelen zal mijn laptop op de tafel buiten neerzetten zodat ik jullie in de gaten kan houden tijdens het schoffelen.

  219. Het is museumweekend, mensen. Mag ik degenen onder jullie zonder een Museumjaarkaart De Fundatie aanbevelen? Tip voor morgen als het weer minder wordt, volgens weerman Derk dan. Is echt een mooi museum!

  220. Nou heren, ik laat het log het log en ga lekker in de tuin zitten met een boek van Henning Mankel en Vrij Nederland. Dat de skerpste maar moge winnen.:)

  221. In het bos is elk seizoen mooi, Drama. ben soms even jaloers op je als ik door Ommen rij. Zou er voor geen goud altijd willen wonen, maar een weekendhuisje in het bos klinkt me heerlijk in de oren.

  222. 13.39

    dame, ik zal ze aanmoedigen,heb helaas storingsdienst dus mag er bijna niet gedroken worden

    maar ik neem er wel één hoor

  223. kl*te wielrenners die denken dat ze hier alleen recht hebben, zet er zo een zijn fiets tegen mijn auto en staat vrolijk van zich af te ze*ken. Staat hier bomvol met auto’s en ze denken allemaal dat ze Eddie Merx zijn Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr >:(

  224. Vind ik ook Joppuh. Ben even thee aan het zetten en ga dan weer de zon in. Deze Mankel is uit de Wallander-reeks (de Blinde Muur). Ik vind zijn niet-detective boeken eigenlijk nog mooier. Vooral Teabag, daar heb ik al meer reclame voor gemaakt.

  225. Nee Dame dat zou er nog bij moeten komen. Auto is vandaag met de hand gewassen door een jongen die wat bij wou verdienen. Ziet er keurig uit.

    Nu even naar die lui met de auto’s bij mijn garage aan lopen want als ik zo terug kom van die kleine ophalen wil ik hem wel de garage in kunnen rijden. Bende is het hier ze vragen ook gewoon of ze even kunnen douchen he Ja doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ik ga naar Elburg moet om 15.00 uur die jongen ophalen.

  226. Na het hele grote groene terras bij de Zwolsche Atletiek Vereniging waar Jan K. veurzittert is….nu weer naar ons dakterras. Natuurlijk met een paar skuimers en wat te lezen. Dòòòòòòòòòòòòòòg!

  227. Nog ff wat ruststanden:

    WVF 0 – 2 DOS ’37

    Kampen 2 – 2 Wijthmen

    SV Zalk 0 – 1 VSW

    Zwolsche Boys 2 – 0 SVI

    Bennekom 0 – 0 Be Quick ??28

    Ulu Spor ZO 03 APR Victoria Boys

  228. “Resultaat zonder kwaliteit is saai ; kwaliteit zonder resultaat is onzinnig”

    quote by JC, de nieuwe roerganger van Ajax.

  229. So, mooie pot die eerste:

    WVF 3 – 3 DOS ’37
    zaterdag 2 april 2011 om 14:30 uur
    EINDSTAND
    0 – 1 ’18 Onbekend
    0 – 2 ’20 Onbekend
    Ozhan Kardag ’68 1 – 2
    Arno Leenhouts ’85 2 – 2
    Arno Leenhouts ’86 3 – 2
    3 – 3 ’90 Onbekend

    Nog niet afgelopen, maar het zal niet lang meer duren:
    Kampen 2 – 3 Wijthmen

    SV Zalk 1 – 1 VSW

    Zwolsche Boys 7 – 1 SVI

    ZEUM-EEN ?!?!?!?

    Bennekom 1 – 2 Be Quick ??28

    Vandaag over 14 dagen bij ons, WVF-Be Quick: kan een mooie pot worden.

    Ulu Spor ZO 03 APR Victoria Boys

  230. Ja, Koko, dat doe ik hier ook. Van het lekkere weer, van de vogels, de rode tulpjes, het glas ros? en het boek. Zit je alleen, of met vrouw en kinderen?

  231. Je hebt me gisteren wel een beetje droevig gemaakt, Koko, met je vraag over mijn broers en zus. Ik realiseerde me opeens dat we de laatste vijfenhalf jaar nooit meer met ons vieren samen zijn geweest en dat de kans dat dat ooit nog gebeurt bijzonder klein is. Zo gaat dat kennelijk als je allemaal een eigen leven krijgt en niet meer bij elkaar in de buurt woont.

  232. Mm inderdaad Dame zo gaat dat en je hoeft niet eens ver bij elkaar ui de buurt te wonen. Heb je afgelopen zondag misschien Alberto Stegeman gezien. De dame waar het over ging is mijn zus, en die zie ik af en toe nog wel eens, maar dit verhaal kende ik niet. Had alleen via haar dochter, vaag iets gehoord. Snap er niets van dat ze zo iets niet verteld.

  233. Nee, ik heb het niet gezien, maar me er alles bij voorstellen dat het schokkend is om je zus iets op TV te horen vertellen, terwijl je zelf van niets weet. Beetje droevig.
    Ikzelf heb met alledrie overigens regelmatig contact, maar zij onderling nauwelijks.

  234. Dame sorry dat ik je droevig heb gemaakt, was niet mijn bedoeling. En jammer dat ik je direct niet kon troosten.
    Ik ben nu met vrouw en kinderen hier, vanavond gaat mijn vrouw en zoon terug naar Hattem. Ze moet morgen werken en zoonlief heeft een verjaardag.

    Door de week ben ik ook weleens op de camping, heerlijk alleen en indien hulp nodig kan ik bellen met de medewerkers hier.

  235. Wij zijn vanmiddag hier geweest met vrienden en onze dochtertjes (dus hun dochter en onze dochter). Het was echt heerlijk toeven! Beetje jammer alleen, dat de piramide pas morgen open gaat… Maar goed, in de buurt een pannenkoekenhuis opgezocht deze en heerlijk genoten van onze spelende kinderen….

  236. @Eva: Betrap me zelf op de reactie: ‘Best ver!’ (Austerlitz), terwijl ik dagelijks voor m’n werk nog verder weg ga. (meten met twee maten)

  237. Theo Jansen 3-0. Wat een schitterende goal! zegt de reporter. ‘Dit gaat de wereld over!, wat een schitterende boogbal! Carnaval in Enschede’.

  238. Bericht door Joppuh, op 2 april 2011 om 20:20
    SLUUUUUUUTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Goi noe al sluut’n SloaperT? De oavend begint net! 😀

  239. Bericht door Derk, op 2 april 2011 om 21:41
    Assie was kort vandaag

    Derk, misschien kwam dat door mijn teenslippers en bermuda korte broek.:)

  240. @ Eva, ziet er inderdaad leuk uit, zoiets heb je in Zwolle niet. Hoewel het bij park de Weezenlanden ook steeds leuker lijkt te worden.
    Wanneer ik op zondagmoregn naar mijn moeder ga, zie ik dat het er winter en zomer bij een beetje redelijk weer al druk is.
    Misschien dat 1 van de weblog fotografen op zondagmorgen van het nieuwe deel van de speeltuin een een leuke foto kan maken. Bijv, Harry voor bij zijn weerpraatje.

  241. @ Dame, jammer inderdaad wanneer kontacten in de familie zo verwateren, maar dat van afgelopen zondag neem ik mijn zus wel een beetje kwalijk. Ze had het ons op zijn minst kunnen vertellen. We schrokken ons hier een hoedjes (op zijn zachtst)
    Hebben ze bij je thuis het verlies van PSV al een beetje verwerkt.

  242. Ingrid, niet iedereen hier in huis hoefde het verlies te verwerken.;) Eentje ging vloekend en huilend naar boven, maar is inmiddels weer terug en heeft zich er manmoedig bij neergelegd in de hoop dat er de komende 5 wedstrijden nog wat wordt goedgemaakt door PSV en/of het tegenovergestelde door Twente.

  243. Ik denk dat we de 1000 ditmaal wel gaan halen. Weliswaar wordt het allemaal steeds trager, maar niettemin een jubileumlog dus.;)

  244. Idd Dame, het was zeer schokkend en werd uitgelachen maar er was toch nog een dame in de Pierik die me leuk vond. 😉 Zonder fototoestel ben je ook welkom.:)

  245. Ga morgen denk ik een deel van de open atelier route doen, tenzij het hard gaat regenen, wil het graag met de fiets doen. Begin maaar eens op de Pierik, daar zitten er een aantal en dan zie ik wel weer verder.

  246. Is Assie zo’n womanizer, Doeksen, ik hoor hem hier steeds over vrouwen die naar hem kijken? En nu al in bermuda… Of komen er veel wanhopige Assendorpsen in de Pierik?:P

  247. @Ingrid, ik vond het een beetje brutaal om Doeksen te vragen om de foto hier te plaatsen, maar wil hem uiteraard wel naar je doormailen als ik hem loskrijg van Doeksen. Hij doet nu wel “hard to get”, maar voor een lekker biertje (Bav+nr) stuurt hij de foto wel vermoed ik.

  248. nee,maar hij wil er niet iedereen bij hebben .spreek hem denk ik volgende week wel bij storica en heb het er wel even met hem over

  249. Ik ben een stevige dame, die met beide benen op de grond staat.
    Eh Blauwtje vertel, ben ook nog een nieuwsgierige dame.:)

  250. Ben nu ook een beetje slaperige dame, en ik ben dit langzame log ook wel een beetje zat. Hoop dat ze hem snel vervangen door een nieuw log. En voor nu oogjes dicht en snaveltjes toe, slaap lekker.

  251. Sommige supporters geloven niet meer in FC Zwolle, maar jij nog wel, Drama? Ik ook nog wel. Na dit dipje van de afgelopen weken zullen ze wel weer in een flow komen.

  252. Ik heb nog ooit een foto van JC met handtekening gehad, toen hij een schoenenzaak kwam openen in ons dorp. Was een echte held, maar nu wel over het paard getild en vergane glorie. Ik hoorde laatst dat hij als trainer een stuk minder succesvol was dan ik altijd dacht.

  253. Vanmorgen op Radio-oost was trainert Art L. te beluisteren. Die is inmiddels ook ervaren genoeg, en heeft natuurlijk een fantastische staf. De minst-gepasseerde verdediging in de leage; volgens mij het meest-ervaren middenveld. En die flow gaat komen: we gaan weer scoren;)

  254. “I am a believer”. Dat denk ik ook en de grootste concurrent, RKC, komt binnenkort naar Zwolle. Het moment van de waarheid.:)

  255. Onze Johan C. te B. Zodra die aan je poort rammelt, geldt maar ??n belang: het Zijne. Dus vergrendelt alles en laat hem niet binnen, want hij laat een slijmspoor achter. Bij Ajax kunnen ze zelf ook wel een goed plan maken. Waarom zou het huidige nieuwe plan zonder JC niet kunnen lukken?

  256. Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 1023 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 12 en 13 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

    Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie

  257. Goedenmorgen Dame, ik vind r niet zo veel meer aan eigenlijk! Wel dat jij er bent natuurlijk, had je gisterenmiddag zwarte laarsjes aan?????

  258. Zwarte laarsjes? Nee, taupekleurige. Dacht je me ergens te zien?
    Bij mij is het heilig vuur ook wel gedoofd. Het gaat allemaal te traag.

  259. JJa op de Grote markt om ee nuurtje of 3, maar ik wwist het niet zeker en was te verlegen om de vermeende jij aan te spreken!

  260. Krijg nou wat. Nu staat mijn reactie van 8.57 er wel op? Het Log is niet alleen traag maar doet ook nog eens gek. Ben toch echt goed wakker.

  261. Ik heb er alweer een in een verkeerd humeur gekregen. Kwam in PSV-pyjama beneden en waardeerde niet dat ik vroeg of ik een andere voor hem moest kopen.:)

  262. Wordt wakker, ’t zonnetje is al op,
    Dit log al ver over zijn top.
    De vlugge Joppuh huilt al lang,
    Niemand is voor hem meer bang.
    Wordt wakker, Admin, wakker, wordt wakker;
    Wordt wakker, Admin, wakker, wordt wakker.

  263. Ik wist niet dat jij zo goed kon Bowlen Assie

    Voor Assie. Elke avond 10x voor het slapen opzeggen:

    Leer ons Heer geduldig zijn want wachten is vaak
    zwaarder dan werken.
    Leer ons Heer hard te werken en zacht te wachten.
    Leer ons werken om geduldig te zijn.

  264. Bericht door Dame, op 3 april 2011 om 09:32
    Oefening, Assie, oefening baart kunst. Ken je de oefening van geduld niet?

    Nee, die oefening ken ik niet. Kan nog een hoop leren van jou.;)

    Ga me douchen en maak dan een wandeling door onze mooie binnenstad.

  265. nou kom maar gauw kijken en posten daar Eva, en de anderen zijn uiteraard ook weer welkom. Ik stel voor dat we het chatlog bannen! 🙁

  266. Ik heb een mailtje naar Admin gestuurd om het log te sluiten. Ben zelf zo weg, maar voor de blijvers: succes (als het tenminste ooit nog gebeurt).
    Tip van Joppuh is ook een goede: gewoon weer terug naar het algemene log. Ik zie daar maar enkele reacties op staan die afkomstig zijn van de (voormalige) klagers. De rest is van de kliko’s.

  267. Je hebt helemaal gelijk, Joppuh… Als Admin het goed vindt, dat we daar ook kleine, maar zinnige, wissewasjes posten en niet alleen concrete nieuwsfeiten…

  268. Postings vandaag op het Algemene log oa:

    Bericht door dick, op 28 maart 2011 om 14:45
    Dit stond in de agenda
    ZWOLLE ZIT VOOR PAAL

    Vanaf 25 maart trekken de DJ??s van Radio 538 langs 25 steden in Nederland om zo veel mogelijk geld op te halen voor War Child. Op dinsdag 29 maart komt de ochtendshow van Edwin Evers live vanaf het L?beckplein tussen 6.00-10.00 uur.

    Om de actie van Radio 538 voor WarChild in Zwolle meerdere dagen zichtbaar te maken voor de mensen organiseert Patrick van Ommen Zwolle zit voor paal !

    Bij Zwolle zit voor paal ! moeten de deelnemers zoveel mogelijk geld inzamelen voor War Child. Dit doen ze door opdrachten uit te voeren die met behulp van het publiek tot een goed einde gebracht kunnen worden of door een specifieke opdracht vanuit het publiek te volbrengen waar men geld voor doneert. Je kunt hierbij denken aan het strijken van wasgoed, een computer installeren of alle andere activiteiten die op een ruimte van 80 x 100 cm gedaan kunnen worden.

    Begreep dat er vanaf zaterdag al mensen in de weer zijn; misschien leuk voor een (foto) reportage hier? Van de live-uitzending verwacht ik zeker een verslag

    Bericht door Joppuh, op 28 maart 2011 om 15:37
    Woeahaha, heb ik de 100e reactie van dit Algemene log te pakken!

    Bericht door Joppuh, op 3 april 2011 om 10:11
    nummertje 101 dan ook maar voor mij Eva, welkom trugge!

    Bericht door Joppuh, op 3 april 2011 om 10:11
    Want de chatlog is helemaal butt tegenwoordig, bijna 1100 postings, dit gaat helemaaaaal nergens meer over zo

    Bericht door Joppuh, op 3 april 2011 om 10:14
    Zwols nieuws: chatlog deelnemers uiten onvrede over het veel te lange uitblijven van een nieuw chatlog!!!

    Bericht door Dame, op 3 april 2011 om 10:18
    Dat nieuws hoort op de voorpagina Joppuh!

    Bericht door Joppuh, op 3 april 2011 om 10:19
    Ja Dame, vertel dat de Admin maar 🙁

    Bericht door Joppuh, op 3 april 2011 om 10:21
    We gooien ….

    Bericht door Joppuh, op 3 april 2011 om 10:21
    er hier …………..

    Bericht door Joppuh, op 3 april 2011 om 10:21
    eventjes……………

    Bericht door Joppuh, op 3 april 2011 om 10:21
    een hele fijne …………….

    Bericht door Joppuh, op 3 april 2011 om 10:21
    tussensprint uit……………..!

    Bericht door Joppuh, op 3 april 2011 om 10:21
    Wie doet er mee?

  269. Update postings vandaag op het Algemene log nr 223!

    Bericht door Eva, op 3 april 2011 om 10:24
    @Joppuh….

    Bericht door Eva, op 3 april 2011 om 10:24
    ….als we hier mogen posten….

    Bericht door Eva, op 3 april 2011 om 10:25
    ….met de nodige humor….

    Bericht door Eva, op 3 april 2011 om 10:25
    …maar ook met wederzijds respect….

    Bericht door Eva, op 3 april 2011 om 10:25
    …. en zonder verborgen “agenda’s”….

    Bericht door Eva, op 3 april 2011 om 10:26
    …. zoals tegenwoordig op het chatlog gebeurt….

    Bericht door Eva, op 3 april 2011 om 10:26
    …. dan zal je me vanaf nu veel vaker…..

    Bericht door Eva, op 3 april 2011 om 10:26
    …. op het algemene log terugvinden…

    Bericht door Eva, op 3 april 2011 om 10:28
    En dan wil ik Admin op dit log uitdagen om 18+ plaatjes uit dit log te weren…. dan is er tenminste weer een log dat ik kan lezen als mn dochtertje wakker is…

Reacties zijn gesloten.