Chat Log 12

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 13 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

489 gedachten over “Chat Log 12”

  1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Natascha met dr 1ste Gouden plak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 1: Papa val, Natascha, Appie, Eva, Assendörper, Dame en Bertus
    met 2: Derk
    met 3: Joppuh

  2. Bericht door ingrid, op 9 april 2011 om 10:10
    Goedemorgen, speciaal voor praatjesmaker Assie. Ga zometeen lekker traditioneel boodschappen doen. Terwijl de mannen naar de voetbal zijn. Zoek alleen vanavond niet het aanreecht op, dan ben ik op stap.
    Dus ook traditioneel zal wel een bestelde pizza worden. Aond indeling voor de heren, voetbal kijken, pilsje erbij. Lekker traditioneel. Echt mannenvermaak

    Ook goedemorgen Ingrid. Sta je altijd zo laat op? Ik heb de boodschappen al gedaan en ga me vanmiddag als een man vermaken. Ga jij vanmiddag maar lekker sokjes breien.:P

  3. Had rond die tijd pas tijd voor mezelf, en dus even voor jullie. Moest naartuurlijk zoals het een goed huisvrouw betaamt eerst voor mijn mannen zorgen voordat ik tijd voor mezelf heb.:)

  4. ga me vanmiddag als een man vermaken.

    Bericht door ingrid, op 9 april 2011 om 11:19
    Moest naartuurlijk zoals het een goed huisvrouw betaamt eerst voor mijn mannen zorgen voordat ik tijd voor mezelf heb.

    Je lijkt me een hele goede huisvrouw waar die mannen van jou heel blij mee zijn.;)

  5. Bericht door Dame, op 9 april 2011 om 11:24
    Je ziet er zo veel liever uit Dame.

    Vergis je niet, Assie, de scherpe tong is er nog.

    Oeiiiiiii, die was ik bijna vergeten.:)

  6. Goedenmiddag! Wat is het weer heerlijk buiten. Joppuh, bedankt voor Youp, omdat ie zo goed was, nog maar eens integraal:

    zaterdag 9 april 2011 door Youp

    Hebben maakt zijn

    Ik sta op de Dam en ik kijk. Ik kijk naar de wereld. Dames die met overvolle tassen De Bijenkorf verlaten en van wie ik weet dat ze tegen deze kwaal behandeld zouden moeten worden. Shoppen is officieel een psychische aandoening, een heuse ziekte. Veel mensen lijden eraan. De Bijenkorf in en er niet met lege handen uit kunnen komen. En altijd met te dure dingen. Rare oogschaduwtjes, belachelijke mascara??s, debiele rimpelcr?mes en andere overbodige zaken. Te grote speelgoedbeesten voor hun kleinkinderen, te gietijzeren pannen voor hun keuken terwijl ze nog geen kop thee kunnen zetten en te dure kleren die vooral lijken op de kleren van de andere dames op de hockeyclub.

    Niet alleen in het veld gaat het om hetzelfde tenue. Ook in het clubhuis. Juist in het clubhuis. Zowel bij de mannen als de vrouwen. En zeker bij de kinderen. Van jongs af aan worden ze door hun ouders in merkkleding gehesen. Het merkje zat vroeger onzichtbaar in de kraag, maar tegenwoordig prijkt het al jaren op de borst. Iedereen een polospelertje. Ooit begon het met een krokodilletje. Daar zijn wat tranen om geplengd.

    Het is een ziekte. De Bijenkorf in en de boel niet kunnen laten staan, liggen of hangen. Het moet mee. Aan de ene kant de Kalverstraat in en er aan de andere kant uit als een te zwaar bepakte muilezel. Mee moet het. Mee naar het te dure huis dat het gezin al jaren in een wurggreep houdt. Je wordt iemand in een bepaald stuk katoen. Dan tel je mee. Je bent iemand. Een van de rest. Of je onderscheidt je juist. Hebben maakt zijn.

    Onlangs werden rijke mensen bestolen, heel rijke mensen, Breukhovens en Boekhoorns. Er werden kluizen ontvreemd. Bij zowel de een als de ander lagen er voor miljoenen aan horloges in die brandkasten. Dat heet klokkies in die kringen.

    Je kunt tegen deze ziekte behandeld worden. Nog niet ingeënt, maar er zijn pillen.

    Antidepressiva, pillen die de chronische onvrede wegnemen. Die je behoeden om zinloze zaken aan te schaffen. Natuurlijk is het leven zinloos, maar een knuffelgiraffe van een halve meter hoog lost het grote levensraadsel niet op.

    De pillen zijn gemakkelijk te krijgen. De huisarts geeft ze graag. Al is het maar om van het gezeik af te zijn. Dat die mutsen niet steeds weer in de spreekkamer komen snotteren.

    En niet alleen de rijken slikken. Miljoenen mensen werken hun ongeluk op die manier weg. Of ze er minder door gaan shoppen?

    Ik hoop het niet voor De Bijenkorf. Ze gaan door tot hun creditcard kreunt.

    Gisteren las ik dat asielzoekers heel moeilijk aan antidepressiva kunnen komen. Ze krijgen het gewoon niet. Waarom niet?

    Te duur.

    Nederlandse reden dus. Terwijl die mensen toch wel aan een tabletje toe zijn, lijkt me. Oorlogje in het hoofd, martelingetje of wat achter de rug, kinderen kwijt, familie verloren, broertje dood en pijnlijke littekens. Medische indicatie, zou ik durven stellen. De meesten hebben geen geld om het ontspannen van zich af te shoppen. Ze dolen ontheemd door een superrijk land. Als ze tenminste mogen dolen. Meestal zitten ze in een kaal asielzoekerscentrum te wachten op allerhande procedures. De wetten van de harde Leersjes. Je zou zeggen: geef die mensen een pilletje tijdens het wachten. Een pilletje tegen die krankzinnige lamlendigheid. Dat ontheemde gevoel, die totale machteloosheid. Nederlanders surfen over het internet langs de vakantiesites, een vrouw zegt tegen haar man: ⤸Zullen we dit jaar voor de afwisseling eens naar een democratie gaan? En niet naar Lampedusa. Veels te druk!⤝

    Ik zie een man in de schaduw van het lelijke Monument op de Dam, het monument van de vrijheid, de zwaar bevochten vrijheid, lang, lang geleden. Hij kijkt naar de massa die De Bijenkorf verlaat. Een op de vier slikt pillen tegen de depressie. Hij draait zich om naar een zinloze toerist en vraagt een vuurtje.

    :D:D:D

  7. 😀 drama. Die vrouwen heb je natuurlijk ook.

    Andere vrouwen willen alles tegelijk. Zorg zoveel mogelijk uitbesteden en op hun 65e nog kinderen van ingevroren eicellen.
    Nou ja, ieder zijn of haar leven.

    Gelukkig zijn er nog veel andere vrouwen.

  8. Andere mannen willen alles tegelijk. Zorg zoveel mogelijk uitbesteden en op hun 65e nog kinderen.
    Nou ja, ieder zijn of haar leven.

  9. Wat een schokkend nieuws uit Alphen aan de Rijn. Een man heeft met een mitrailleur mensen neergeschoten en daarna zichzelf. Zijn minstens vier, mogelijk 10 doden.:o

  10. Eva 😀 Zo tegengesteld hoeft het natuurlijk niet te zijn. Wie weet wat voor een kreng er achter dat onderdanige huisvrouwtje schuil gaat.

  11. Daar zijn ze weer. Ulu Spor boft wel morgen….daggie Orderbos: Heerlijk!

    ASC ’62 2 – 2 Zwolsche Boys

    OZC Ommen AFGELAST SVI

    Wijthmen 3 – 4 HTC

    Be Quick ??28 1 – 5 VVOG

    Zwolsche Boys 4 – 0 OZC Ommen

    SC Lutten 0 – 2 CSV ??28

    Kampen 0 – 4 HTC

    Storica 2 – 2 Edon

    VSW 3 – 2 Wijthmen

    Berkum 6 – 2 ACV

    Bennekom 6 – 0 WVF

    SVI 2 – 1 SVVN

    ’s Heerenbroek 0 – 1 ZAC

    Dieze West ZO 10 APR Robur et Velocitas

    Heerde ZO 10 APR SV Zwolle

    Orderbos ZO 10 APR Ulu Spor
    ——

    Zie 2x de Boys staan en zie dat 2 grote verliezers van vandaag, volgende week in Westenholte tegen elkaar spelen…WVF en Be Quick 😀

  12. 😉 Dame, die zorgen wel goed voor zichzelf. Ze komen straks vast wel weer met een nieuwsbericht. Verzorgt Rainer F. die nog altijd? In welk team speelt je zoontje, kan ie volgend jaar in C1 komen?

  13. Nee, Dick, dat gaat hem niet lukken. Zijn team heeft de voorsprong vandaag – na een moeizame overwinning – wel verstevigd tot 5 of 6 punten. Dit dankzij de overwinning van Hattem op WVF.

  14. Schema kampioenschap dus en mede-dankzij WVF :D:D:D Erg vriendelijk. Als het seniorenvoetbal was kwam er de volgende week wel een kissie bier als dank.
    Nee, omdat een maat van me volgend jaar C1 gaat trainen.

  15. Hij voetbalt best aardig, is iig heel snel, heeft ook wel ambitie, maar hoeft niet per se in het eerste elftal te voetballen. Is dus helemaal goed zoals het gaat. En als ze kampioen worden is het natuurlijk geweldig. Er zijn nog wel 4 wedstrijden te gaan en elke Zwollenaar weet dat de winst dan nog kan verdampen…

  16. Drama, tip voor Zwolle, hoewel dat wel op weerstand zal stuiten.

    GROESBEEK – Een opruimploeg gaat volgend jaar meteen achter de Groesbeekse carnavalsoptocht aan om de rommel snel van de straat te krijgen.
    Groesbeek wil dat als proef uitvoeren en kijken of de extra kosten ?? zondagse uren zijn overuren ?? opweegt tegen het resultaat.

  17. @Dame kijk eens in je boekje voor een heerlijk recept voor morgen hier? Ik heb kipfilet, grove mie, verse groenten, gebakken uien en kruiden hier gehaald.

    Leuke ava trouwens 🙂

  18. Baskische kip is lekker, Derk. Kipfilet bakken, groene paprika, champignons en tomaten erbij. Gaar laten worden. Knoflooktreentje uitpersen en vervolgens gesneden ham, spaanse peper en witte wijn. Uiteraard peper en zout erbij. Lekker bij witte rijst.
    Dat had je niet gedacht, h?!;)

  19. @Eva Eens, maar ik vond die jaren 50 uitstraling goed passen bij de opvattingen Assie en Dick. Van beiden kreeg ik dan ook compliemneten voor mijn nieuwe avatar.;)

  20. @Eva; om nog even terug te komen op “Groeten uit…”
    Meneer noemde geen mensen bij naam. Hij was foto’s uit zijn data-base aan het bekijken met de filmploeg (de foto’s werden keurig buiten beeld gehouden) maar de fotograaf had als toelichting bij de foto’s “die is dood, die is ook al overleden, deze leeft ook niet meer, deze nog wel etc”. Persoonlijk had ik het niet op deze manier gedaan.

  21. Bericht door Dame, op 9 april 2011 om 18:47
    Ingrid, je had me nog niet verteld hoe je aan deze foto van Assie bent gekomen?

    Daar ben ik ook erg benieuwd naar.

  22. Jij ook goedemorgen Dame. Ik heb de afwas net gedaan. Die reactie van jou van 8.46 had ik nog niet gezien. Het kost me dus 2 minuten om een reactie te plaatsen. Ik houd niet zo van breien maar wel van borduren. Het fijnere werk dus.:)

  23. Ik borduurde lang geleden ook regelmatig. Wilde er een plaatje van uploaden, maar dat gaat alleen als ik het log uit zijn verband ruk. Zal ik maar niet doen. Was destijds een heidens karwei waar ik enkele jaren over heb gedaan, maar wel leuk om te doen.

  24. Hmm, het is me toch gelukt. Dit is niet mijn eigen hand en werk, maar wel hetzelfde doek dat ik ook heb gemaakt.

    De tekst is nu verdwenen. Wel grappig dat het onderdeel van Nederland dat je op de foto ziet, Overijssel is. Het weefgetouw van Twente en de Zwolse Sassenpoort. En de Eusebiuskerk, terwijl de hand een paard en wagen borduurt. Bijzonder omdat mijn opa voerman bij Arnhem was. Het hád dus heel goed mijn hand kúnnen zijn.

  25. Bayern M?nchen heeft Louis van Gaal per direct uit zijn functie ontheven. De leiding van de Beierse club besloot de Nederlandse trainer zaterdagavond na het teleurstellende gelijkspel tegen Nurnberg op straat te zetten.

  26. Goedemorgen allen.
    @Dame 09:39 ; hoewel mijn boshuislaptop met een touwtje is verbonden met de rest van de wereld, kan ik geen afbeelding of tekst ontdekken. De opa naar wie ik ben vernoemd reed de hoge heren van de provincie van hot naar her, en weer terug, met paarden en open wagen…

  27. Bericht door Natascha, op 9 april 2011 om 10:16
    En wie is de eerste?

    Hoe kan dit nou??? We waren nog lang niet bij de 1100! 🙁

  28. Oh Joppuh je bent toc h niet teleurgesteld;).
    Niet doen op deze mooie, zonnige zondag.
    Goedemorgen trouwens.

    We hebben gisteren trouwens een topavond gehad. Leuk voorstelling. We waren op tijd met de taxi in Scheveningen, zijn nog even op d boulevard geweest. Wat gegeten en gedronken, jongste werd nog aangesproken door een meisje omdat ze een discussie hadden over het feit dat zij tegen de anderen had gezegd die jongen ken ik van tv. En ze kwam het navragen ken ik jou van een tv programma van een paar jaar terug. En toen hij ja zei, was ze helemaal blij, ze kon melden dat ze gelijk had. En de jongste groeide gelijk een km:)
    En om 11.00 stond er weer keurig een taxibusje op ons te wachten, en werden we zelfs bij huis afgezet i.p.v achter het station. Wat een service van OAD. Moesten er wel even boos om worden, maar toch keurig geregeld en dat ga ik ze ook nog even zeggen.

  29. Ja, de musical was erg mooi. We hadden William en Noortje als hoofdrolspelers. En die zongen goed, was wel raar om William in de rol van Bert, met een Amsterdams accent te horen zingen. Kwam vreemd over maar dat hoorde bllijkbaar bij de rol. De 2 kinderen deden het erg goed, petje af het is een stevige rol die ze spelen.
    Vond het een goede cast, de rol van butler werd ontzettend goed gespeelt door Steve Beirnaert, was gewoon heel grappig.En pappa Banks werd door Hugo Haenen gespeeld te gek.

    Al met al een aanrader en we hadden mazzel dat de hoofdrollen door de oorspronkelijk cast werd gespeeld, gisteren.

    Jongste zoon is voor 3 jaar terug wekelijks als medepresentator op televisie geweest met Sport kids news, dat was rond de olympische zomerspelen in Beiing.

  30. Zo eten vlgns Dame dr recept incl wat rooie uien en stukjes gele paprika is klaar staat nu lekker in de oven, gaan we voor het eerst dit jaar buiten eten. :D:D:D

    Nu eerst een *plop* in het zonnetje

  31. Bericht door Dame, op 10 april 2011 om 10:08
    Gek, na een halfuurtje is het plaatje opeens verdwenen.

    Dan zal de admin jouw plaatje niet leuk hebben gevonden denk ik.;)

  32. @Ingrid die was lekker ik heb zelf andere rijst gebruikt die met die zwarte stukjes ertussen, maare was heerlijk hoor :D:D:D

    @Dame wat is het recept voor morgen? Kan ik er rekening mee houden met de boodschappen :-*

  33. Eagels bedankt!:D

    Zou Cambuur ons volgende week ook een dienst willen bewijzen? Come on Cambuur!

    Zwolle wel zelf winnen van Sparta!

  34. Een paar weken terug liet ik – geheel per ongeluk – meeslepen in een spreekkoor, Papa Val en nu danken we rood-geel op onze blote knieën voor het gelijkspel. Het kan verkeren…:)

  35. Bericht door Dame, op 10 april 2011 om 17:31
    Eagles bedankt!

    Toch wel mooie kleuren: rood-geel…

    De kleuren blijven walgelijk, samen….. Buiten GAE vind ik die kleuren gewoon echt niet mooi bij elkaar, het vloekt wat mij betreft.

  36. Eigenlijk vind ik gewoon de kleur geel al niet mooi en als je daar dan ook nog eens iets bij doet, vind ik het al helemaal niks meer hahaha….

  37. Heb er ook jaren over gedaan, Ingrid, maar zie dat Assie voor een keer eens gelijk heeft: Admin vindt het niet geschikt voor publicatie.:( Nu weet ikzelf ook niet wat ik met het resultaat moet doen. Dat ligt ook al jaren opgevouwen in een doos.

  38. Ach, dat Twente en PSV beide gelijk spelen is niet zo erg en ook wel te begrijpen na die zware wedstrijd van de week. Jammer alleen dat Ajax er garen bij spint.:(

  39. Natascha 1833 Daar ben ik het wel mee eens. Op de Antillen is het misschien nog wel wat, maar met onze Nederlandse luchten combineert het rood-geel slecht.

  40. Wat raar Dame, waarom is dat plaatje nou steeds weg. Kan me niet voorstellen dat ie weggehaald wordt. Heb ze hier wel andere plaatjes gezien die daar eerder voor in aanmerking kwamen:)

  41. Ingrid, het is mij ook een raadsel. Ik heb er een tinyurl van gemaakt omdat het een nogal grote url was. De vorige met fotoverkleiner. Misschien zit het daar in? Derk, heb jij een verklaring?

  42. Wat een heerlijk dagje hebben we weer achter de rug en we krijgen er morgen nog een tegen de 20 gr aan zag ik net Hmmmmmm

    Sorry Assie maar kon vandaag niet in de Pierik zijn, het eten volgens recept van Dame heeft mijn doen laten thuisblijven even heerlijk nabuiken en met de kids op de trampoline geweest.

  43. Bericht door Dame, op 10 april 2011 om 18:43
    Assie 15:39 Dat viel wel mee. Ik doe een nieuwe poging om het te bewijzen. Ben wel benieuwd of deze blijft staan.

    Dat rode kruisje blijft net als de vorige gewoon staan. Begrijp niet helemaal wat jij wilt bewijzen.:o

  44. Dat het een “net” plaatje is, Assie, waarvan ik me niet kan voorstellen dat Admin het “niet leuk” zou vinden zoals jij eerder suggereerde. Maar kennelijk ken jij de smaak van Admin beter dan ik.:)

  45. Bericht door Derk, op 10 april 2011 om 20:46
    Sorry Assie maar kon vandaag niet in de Pierik zijn, het eten volgens recept van Dame heeft mijn doen laten thuisblijven

    Ben heel erg benieuwd naar dat recept want dan kan ik ook eens een dagje thuisblijven.:)

  46. Bericht door Dame, op 10 april 2011 om 20:58
    Dat het een “net” plaatje is, Assie, waarvan ik me niet kan voorstellen dat Admin het “niet leuk” zou vinden zoals jij eerder suggereerde. Maar kennelijk ken jij de smaak van Admin beter dan ik.

    Jou kennende heb ik sterke twijfels of dat plaatje wel door de beugel kon. Denk dat ik de smaak van Admin beter ken dan jij. 😉

  47. “Hotlink” en “default”, ik snap er niks van, maar als het plaatje er over een halfuur nog staat, dan ben je geweldig, Derk!:)

  48. Bericht door Derk, op 10 april 2011 om 21:12
    Assie kom met mooi weer hier maar eens samen met jou vriendin dat gerecht van dame proeven hoor Jullie zijn welkom

    Vind de rest van jouw dorp ook goed dat er zo’n lawaaimaker als ik bij jou op bezoek komt?

  49. Bericht door Dame, op 10 april 2011 om 21:15
    Nou Assie, wat vind je van het plaatje dat Derk om 21:10 uur heeft geplaatst? Kan het door de censuur?

    Gezien zijn vorige plaatjes kan deze zeker door de censuur.:)

  50. Hahahaha , zal ik je een leuk verhaal over vanmiddag vertellen. Wij lekker buiten. Beide kinders in de tuin en lekker gegeten. Toen dacht ik, ik kruip ook eens op die trampoline was leuk. Maar ik zag de haag en dacht die kan ik nu wel even op maat maken. Klein haagje 70 cm hoog ( je weet wel zoals we die met schoffelen ook wel eens tegen komen) Krijg ik me daar een commentaar van 2 huizen verder dat het zondag is……………… Nouja je kent me dus je weet dan ook wel hoe ik gereageerd hebt. Haagje staat er weer fatsoenlijk bij. 😉

  51. Derk, ik wil wel komen maar het lijkt me ook leuk dat Freek en consorten met de schoffels mee komen. Kunnen we een keer de boel bij jullie op een mooie zondagmiddag op stelten zetten. 😀

  52. Wij hebben vanmiddag een paar familiefoto’s laten schieten door 1 van de 2 founders van WLZ…Pedro S. 2 vergrotingen voor de ouders. Zijn vast mooi geworden in het enorm drukke Engelse Werk, waar gelukkig nog rustige plekjes genoeg waren. Natuurlijk zorgden een paar steenkouwe skuimers in de volle lentezon voor een mooie afsluiting. :D:D:D

  53. Assie dat is ook leuk houden we er een BQQ bij, zal Freek waarderen. Moeten wel overleggen wanneer want die hoeveelhied drank moet ik op tijd bij de groothandel doorgeven. 😉

  54. Bericht door Dame, op 10 april 2011 om 21:31
    Wij zijn vanmiddag naar Delden gereden om te wandelen in de Tuinen van Twickel. Wat denk je? Gesloten op zondag.

    Dank je voor de tip Dame. Wij waren van plan om volgende week zondag te gaan en dat gaat dus niet door.:)

  55. Dame, wat verspeelde Twente dat sukkelig 😮 Zie ook liever Twente kampioen worden dan PSV, maar nog liever AJAX :D:D:D En aangezien Twente nog naar de ArenA moet 😮

  56. Nog maar eens dan: @ Dame. Wat verspeelde Twente dat dom vandaag 😮 Zie ook liever Twente kampioenworden dan Pisvee maar nu word het wel erg lastig….Twente moet nog naar de ArenA 😮

  57. Bericht door dick, op 10 april 2011 om 21:28
    Whahahaha, prutsers. Hou je vage normen lekker binnenskamers.

    Ja Dick zo gaat het hier maar als ze weten dat de kerk uit is stappen ze in de auto naar fam. Hun hadden immer naar de kerktelefoon geluisterd, ondertussen hoor ik wel de wasmachine van mijn buren. Hoezo hypocriet?

  58. Eigenlijk wandel ik liever door een bos dan een tuin, zeker op zondag, want dan lopen er mij teveel mensen (en honden:o) rond. Het Engelse Werk heeft idd nog mooie rustige plekjes. Ga er ook graag naar toe.:) Ook nog foto’s bij dat grote rad gemaakt, Dick?

  59. Ja, Dick, maar omdat Ajax al eerder was afgevallen in de Champions Leage waren ze natuurlijk fitter dan de jongens van PSV en Twente. Dat zal in de Arena wel anders gaan. Dan keilt Janssen er vast wel een paar in.:P

  60. Juist die kleine mannetjes zien er schattig uit in dat rad. Ik heb er veel foto’s van uit de tijd dat mijn jongens nog klein waren. Hield wel mijn hart vast als ze gingen klimmen, maar de plaatjes waren geweldig.

  61. @ Dame; Ben jij fan van die drankrijder (die zijn maat bijna verongelukte) met dat blauwe shirt onder zijn Twente-shirt 😮

    Europa League (die bedoel je zeker) was toch een grote afgang afgelopen donderdag, ook voor Pisvee?

  62. Bericht door Dame, op 10 april 2011 om 21:51
    Derk 21:47 Ook een default hotlink?

    Plaatje staat er nog steeds op en de link van mij is aanklikbaar 😉

  63. Maar er gebeurt niets als ‘m aanklik. Dan kom ik gewoon weer in deze pagina. Maar wel goed dat het borduurplaatje er nog opstaat. Mijn respect voor je duivelse kunsten op het net.:)

  64. 😮 Stuurlozen? De organisatie in het veld onder de bezielde leiding van een potentieel topcoach staat prima. Alleen gaf ik tot vandaag geen cent voor de kansen van Ajax op de landstitel. Had absoluut verwacht dat Twente en Pisvee gewoon hun thuiswedstrijd wonnen. Maar zo zie je maar: de bal is rond.

  65. “Middag buurman (schildert hekje op zondag :o), zondagswerk is niet sterk!”

    “Dag buurvrouw, juist daarom gaan wij zondags niet naar de kerk.”

    Sindsdien eeuwige zondagsrust; heerlijk:)

  66. Dick, dat was geen fraaie actie van Janssen, maar in de historie van Ajax zijn er wel vergelijkbare incidenten met heel ernstige afloop te vinden en die figuren hebben nog jaren gewoon gevoetbald. Zat dat bijtertje niet ook bij Ajax?:P

  67. @ Dick, potentieel topcoach ben ik met je eens. Alleen duurt het nog enkele jaren voordat Ajakkes de kampioensvlag mag hijssen. 8)

  68. Bericht door drama, op 10 april 2011 om 21:57

    @ papa val….nog steeds topscorer van NL geloof ik….ging zich helemaal raar gedragen. Maar ojfojfoj wat heeft ie dat gehoord en gelezen in de media maar vooral…van de tribunes. Volgens mij is die man waarvan je geen huid meer op de armen herkend er héél goed afgekomen, ook in de media en qua spreekkoren?

    Overeenkomst is idd dat Patrick K en Janssen hele goede voetballers zijn.

  69. Drama, ik ken nog een aardige van een boer die bezig was op zijn land. Komt de pastoor langs, die even blijft kijken naar de bloeiende akker. Zegt de pastoor bewonderend tegen de boer “dat hebben God en jij toch maar mooi voor elkaar gekregen”. “Nou, meneer pastoor”, zegt de boer, “dan had u het hier eens moeten zien toen God het nog alleen moest doen”.

  70. @ Dick, heb ik al eens eerder verteld, NEE, NEE, NEE. Geef mij maar het team uit de lichtstad. Maar van mij mag ook Twente kampioen worden.
    Hoelang is het alweer geleden dat Ajakkes kampioen werd ?

  71. Overeenkomst is idd dat Patrick K en Janssen hele goede voetballers zijn

    was en is

    Daar slaat het op, Dick. Overigens was dat ongeluk niet het enige misdrijf van K.

  72. Ik ga er van tussen, morgen lange dag en zware dag. Fijne avond allen en tot later!!!!!!!!!!!

    Ik wil jullie allemaal wel even dankje zeggen voor de gezelligheid hier 😉

  73. @ Papa Val, zeg eens eerlijk, waar was jij toen Ajax in 1995 zo schitterend van Milan won? Ze wonnen de Champions League door……juist de punt van de skoen van Patje. Zelf vergeet ik het nooit weer, we hebben tot diep in de nacht feestgevierd in Babbel…OOK met veel niet-Ajacieden, kon gewoon! Wat een feest bij Marcel M. :D:D:D

    En nu? Wat stellen Nederlandse clubs nu internationaal voor? Onze (tot voor gister;)) enige 2 kandidaten voor de landstitiel….Heb je afgelopen donderdag kunnen zien tegen teams die zeker geen landskampioen worden.

  74. Het was er gezellig, leuke muziek. Toch knap hoor om in zo’n omgeving (lees: rumoerig, spelende kids om je heen en zonlicht waardoor de dirigent soms niet goed zichtbaar is) muziek te maken 😀

  75. Dick, ik dacht dat ik daar mee begonnen was, dat het geen fraaie actie was van Janssen. Je denkt toch niet dat ik rijden onder invloed toejuich?:o
    Hij heeft wel zijn oprechte spijt betuigd.

    Janssen heeft nog steeds veel last een schuldgevoel ten opzichte van Moeliker. “Het is een litteken dat misschien wel nooit meer weggaat. Ik heb er zo veel spijt van.”

    Die zwaargewonde speler ligt niet meer in coma:

    Moeliker lag na het ongeval enige tijd in coma en herstelde vervolgens zeer langzaam. Na een lange revalidatie staat hij weer op het trainingsveld van FC Lienden en hoopt binnenkort zelfs zijn rentree te maken bij de beloften van de Gelderse amateurclub.

  76. Heerlijk die Gert-Jan Verbeek met zijn opmerking tegen zure journalist die altijd zure vragen stelt tijdens de persconferentie….”Die leuke juffrouw naast je (idd leuk 8)) is dat je dochter of je assisitent? …..Heb in elk geval wel liever dat je haar wat vaker meeneemt, dat maakt de sfeer hier wel een heel stuk beter”

    Net op SportStudio

    Pfff die goal van Toifonen ook >:(>:(>:(

  77. Partijdig, laatste opmerking 22:28 uur.:)
    Spijt is natuurlijk gemakkelijk geuit, maar wanneer je daarna weer in de fout gaat (zoals meneertje K.) dan is de vraag of je het echt hebt gemeend.

  78. 😉 Ach “spijt in de media” is idd makkelijk geuit. Ben weg, ga ff naar een eindelijk Mulderloze SportStudio kijken…Lekkere avond verder en trusten alvast.

  79. Morgen allen.

    Het beloofd weer een prachtige dag te worden,het zal de dag van gisteren niet overtreffen,met een zonnige dag en puntverlies van de lampiesclub en de tukkers was dat een superdag.:D:D:D

  80. Mugguh Henk, Harry was de founder en samen met Pedro heeft hij WLZ tot iets geweldigs ontwikkeld. Samen founders dus, Harry was de pionier en het brein?

  81. @Dick

    ” Pappa val, jij bent fan van Feyenooit”
    Dat valt me nu weer tegen van je, zo-n weinig originele verbastering , zelf zal ik ook nooit ajakkes of 020 gebruiken. n beetje respect is wel op zijn plaats. Bovendien, repsect voor Ajax in 1995 maar wat dacht je van Feyenoord in 2002, de laatste Nederlandse club met Europees succes, Dick!

  82. En inderdaad zie ik nu dat papa Val zich eveneens bezondigd heeft aan de al even weinig originele woordgrap zoals net hierboven aangehaald, dus waarschijnlijk komt daar je reactie uit voort. Maar het blijft jammer dat je jezelf dan gelijkschakelt naar dit niveau.

  83. ” @ Jopppuh, je staat niet bij de dj’s op die link. Hans Stroeve wel….ze draaien nu overigens een lekker muziekje.”

    Het wordt een gastoptreden Dick! Ik zit te gast bij dj Marc!

  84. @ Joppuh eens, al was het toen de EC 3 die voornamelijk door Pi-Air werd gewonnen. Vond het toen ook geweldig; een Nederlandse club. 😀
    Jammer dat de wedstrijd en de festiviteiten overschaduwd werden door de dood van Professor Pim.

    Het begtof trouwens een vraag “Pappa val, jij bent fan van Feyenooit”. Hoe had ik Feyenoord anders in de snelligheid ludiek moeten noemen. De havenarbeiders vind ik nixxx. Maar je begrijpt en weet dat ik ALLE respect voor Feyenoord heb. Hoop ook oprecht dat het volgend jaar een stuk beter gaat: 4 teams die om de landstitel strijden is ook wel weer eens leuk!

    Lees nu je 9:27 klopt en deze spreektaal (al betreft het 1 woord) tegen Feyenoorders persoonlijk (natuurlijk ;); bijv. Marky S. en tegen jou) was hier misschien minder gepast.

    =====

    Ff Nico Dijkshoorn zo op 3fm :D:D:D

    ======

    @ 9.30 ok gastoptreden, wel een ongunstig radioluistertijdstip. Na Dijkshoorn lus ik de link ff in hier. Werkze!

  85. Heb de nodige zweetdruppels ook alweer afgeveegd al eetwandelend door Meppel. Woensdag naar buiten en morgen buiten (De Buf helpen) dan wordt het weer geloof ik minder 🙁

  86. 🙂 MarKel, donderdag ga ik nu “Buffelen” in ons geweldige veld. Maar Wichert heeft gelijk. Het wordt verdeurie wel weer 17.00 uur plus vandaag hier >:( Nou ja, as’t maar gezellig is.

  87. Ik heb me al voorbereid op het woord palpabel, iets wat qua uitspraak verschrikkelijk is om te verstaan en om het dan te typen… Maar ook auto-immuun hepatitis ipv auto-immuunhepatitis, plaveiselcelcarcinoom, en lien (spreek uit: en lie en) is een verschrikkelijk woord bij dictee met dictafoon en koptelefoon), geen rectaaltoucher, maar rectaal toucher, geen post-operatieve, maar postoperatieve, geen per operatief, maar peroperatief, sondevoeding is met kleine letter en collegiale hoogachting, mag niet geschreven worden als collegeale hoogachting (wat ik tot nu toe altijd dacht). Ach en zo nog een paar breinbrekers waarop je eigenlijk niet kan oefenen…

  88. Voorbeeldbrief:
    Wij zien een man in een redelijke conditie. Pols 80 regulair. Hoofd/hals geen bijzonderheden. Pulmones; de percussie van de li long is gedempt. Re is een sonore percussie. Vesiculair Hepar en lien. Hepar scherpe rand, één vinger onder de re ribbenboog palpabel. Percutoir; niet vergroot. Abdomen; geen peristaltiek. Aan de extremiteiten geen oedeem. Rectaal toucher; geen afwijkingen.

    Matig gedifferentieerd plaveiselcelcarcinoom. Resectievlakken vrij. Bilaterale halskliermetastasen met extranodale groei……

    enz enz enz enz

    (en dan ben ik nu nog niet eens op het echt moeilijke stuk beland nog)

  89. @Drama in jou toko heb je vanalles, nou komt die heb jij ook nog van die handjes die je vroeger bij het achterraam van je auto deed zat een veertje en zuignapje aan.

  90. @ Joppuh & Dick, ik ben trots op het bereikte resultaat van iedere Nederlandse sportploeg op het Europees en wereld toneel.
    Het maakt ons sterker als voetballand. Zie ook de successen en bijna successen van “Oranje”. Tevens geeft elke behaalde punt weer een mogelijkheid om met meerdere Nedelandse clubs in de div. Europese competities uit te komen. Ik steun zo wie zo, elke Nederlandse club Europees.
    Maar dat hoeft zeker niet op nationaal niveau. Daar heb ik mijn eigen voorkeur(en). Maar ook clubs, die denken dat ze door resultaat, behaald in het verleden, denken dat ze recht hebben op een koppositie. Nee, laat ze daar eerst maar eens voor werken en zeker de organisatie eens naar behoren neer zetten.
    Niet voor niks wordt gerefereerd aan de successen van enige noordelijke en oostelijke ploegen.
    Niet voor niets, wordt er gesteld dat deze (voormalige) toppers bestuurlijk (hebben) liggen slapen.
    Afgelopen week nog een gesprek gehoord met Tineke Netelenbos, ken jij die nog Joppuh? Toen zat het bij F’oord bestuurlijk en financieel nog behoorlijk dichtgetimmerd. Moest ze weg omdat ze een verhouding had met een Ajax bestuurder. Ach wat is er van over gebleven. Maar hier hebben we het al eens eerder over gehad.
    Het zal nog wel enige tijd duren voordat er weer een enigzins gezonde basis ligt.
    Maar als men de ego’s en het haantjes gedrag niet op zij zet, zal het héél lang gaan duren voordat er weer een aardig succes kan worden geboekt.

  91. @ papa val, de tien-tieneke tien…Tineke?

    wacht maar ff….deze?:

    Songtekst: Paul de Leeuw – “Tien Tineke Tien”

    refr.:
    Tien, Tineke, tien mag ik je legging effe zien
    Hij zit zo strak van achter en van voren
    Tien, Tineke, tien mag ik je legging effe zien
    Trek ‘m op tot vlak onder je oren
    Wat zit er in die legging blijft voor ons de grote vraag
    Dus wil je ons verblijden door je dijen uit te spreiden
    Dan roepen wij gezamenlijk omlaag, omlaag, omlaag

    Tineke dat is een majorette bij de harmonie van Rotterdam
    Zij loopt daar met die staaf wat af te sletten
    Daar doet ze dingen mee die ik niet zingen kan
    Maar ’s avonds in ’t cafe wie mag dan met haar mee
    Daar komt ze aan, je ziet de mannen duimen
    Een diep decollete, en kijk nou, jeminee
    Een legging vol met appeltjes en pruimen
    Wat roept de hele zaal, tien, Tineke, tien
    Dat is toch niet paranormaal

    refr.

    Tineke dat is een echte koele
    Aan ’t strand van Spijkenisse-West
    Dan gaat ze monokini jeu de boulen
    Alleen een legging aan, dan zweet ze als de pest
    Maar na een barbecue dan komt ze naar je toe
    Wie mag er mee, je ziet de mannen zwaaien
    De legging zit weer strak, je ziet haar hele prak
    Daar loopt ze ons dan flink mee op te naaien
    We hijgen allemaal, tien, Tineke, tien
    Dat is toch niet paranormaal
    Een legging vol met ruitjes, of met kerst 1 met kalkoen,
    Met toeters, bellen, fluitjes, 1 met Feijenoord kampioen
    Ze noemen Tinekes legging soms een fluisterbroekje, echt
    Je ziet haar lipjes praten maar je weet niet wat ze zegt
    Dag allemaal, tien, Tineke, tien, dat is toch niet paranormaal

    refr….

  92. Nou dan plaats ik het wel in delen:

    Dit blijft geweigerd worden; zoek het foute woord:

    Waarom is dit tot 3x toe spam >:(>:(>:(

    Deze Tieneke 10 Papa Val?

    Songtekst: Paul de Leeuw – “Tien Tineke Tien”

    refr.:
    Tien, Tineke, tien mag ik je legging effe zien
    Hij zit zo strak van achter en van voren
    Tien, Tineke, tien mag ik je legging effe zien
    Trek ‘m op tot vlak onder je oren
    Wat zit er in die legging blijft voor ons de grote vraag
    Dus wil je ons verblijden door je dijen uit te spreiden
    Dan roepen wij gezamenlijk omlaag, omlaag, omlaag

  93. Papa Val Tineke Netelenbos? Onze voormalig minister? Ik ben even gaan snuffelen omdat ik me dat absoluut niet kon voorstel. Je hebt de klinkers ongeveer goed: het gaat om Nicole Edelenbos die een verhouding had met Maarten Oldenhof van Ajax. Het is wel standaard in dit soort gevallen dat de vrouw dan het veld moet ruimen, maar ja, dat is weer een andere discussie die ik met mijn huidige avatar maar niet zal starten.;)

  94. Deel 3

    Tineke dat is een echte koele
    Aan ’t strand van Spijkenisse-West
    Dan gaat ze monokini jeu de boulen
    Alleen een legging aan, dan zweet ze als de pest
    Maar na een barbecue dan komt ze naar je toe
    Wie mag er mee, je ziet de mannen zwaaien
    De legging zit weer strak, je ziet haar hele prak
    Daar loopt ze ons dan flink mee op te naaien
    We hijgen allemaal, tien, Tineke, tien
    Dat is toch niet paranormaal
    Een legging vol met ruitjes, of met kerst 1 met kalkoen,
    Met toeters, bellen, fluitjes, 1 met Feijenoord kampioen
    Ze noemen Tinekes legging soms een fluisterbroekje, echt
    Je ziet haar lipjes praten maar je weet niet wat ze zegt
    Dag allemaal, tien, Tineke, tien, dat is toch niet paranormaal

    refr….

    Hmmmm 1 * maar 😮

    Deel 2 is weg en te vinden op google: sorry 😉

  95. Nee, ik kom dan wel uit Carnavalsland, maar van sommige carnavalshits moet ik weinig hebben… Volgens mij gaat deze over Tineke de Nooij, die Veronicapresentratice. Ik had niks met d’r, maar als ik zo’n hit lees, dan krijg ik wel de neiging het voor haar op te nemen. Get, wat een platte humor. De Limburgers zouden zeggen “Hollandse carnavalshumor”. Overigens vergiste Papa Val zich in de naam. Ze heet geen Tineke.

  96. JP Geelen scoort weer bij mij met dit:

    Monstertje kijken

    Jean-Pierre Geelen, 11-04-2011 09:40

    Extra nieuwsuitzendingen, live persconferenties – wij willen alles weten en begrijpen, en wel meteen. Maar wat viel er eigenlijk te melden, na het schietincident van Alphen?
    Rob Trip in het achtuurjournaal: ??Het is on-Nederlands nieuws, zeg je dan bijna.?? Bijna? Hij had het die zaterdag al tien keer echt gezegd. Vreemd, want Nederland is na ??Fortuyn??, ??Van Gogh?? en ??Apeldoorn?? net zo on-Nederlands als de rest van de wereld.
    Pas in Nieuwsuur klonk de relativering, uit de mond van Eelco Dykstra, hoogleraar crisisbeheersing. Amerikaanse toestanden? ??Amerika is een continent. Je moet niet Nederland met de VS vergelijken, maar heel Europa met VS. Pas dan vergelijk je een appel met een appel.??
    ??On-Nederlands?? ook: nieuwe tijden in de media. Terughoudendheid is uit. De ??keurige?? NOS noemde van begin af aan de gehele naam van de dader, een ??autochtoon??. Geen punt meer, bij de NOS. Onverwacht correct was Hart van Nederland (SBS 6), dat consequent sprak van ??Tristan van der V.?? RTL 4 had zaterdag de ??primeur?? van de foto, later ook door de NOS getoond – en heel internet uiteraard.
    De schandpaal is terug. Het monster moet een gezicht krijgen, het beest bij de naam genoemd. Is het niet om onze wraaklust te projecteren, dan wellicht om de illusie dat we het monster kunnen temmen door het in de ogen te kijken.
    Wij willen alles weten, en wel meteen. Ruim 2,8 miljoen kijkers zagen zaterdag het NOS-Journaal – een record, juichte de NOS. Eeuwig dilemma: extra nieuwsuitzendingen, die wat traag op gang kwamen (de NOS begon om 14.45 uur, RTL wachtte rustig tot 16.00 uur), maar wat te melden? Zelfs de overheid zwichtte voor de hijgerige horden, door de pers om de haverklap een persconferentie voor te houden. Die live wordt uitgezonden – afgelopen weekend viermaal te zien.
    Het klinkt als openheid en informatie, maar het netto uitlekgewicht is ontnuchterend laag. Met omhaal van woorden wordt niets gezegd. Zaterdag vroeg Lidwien Gevers (NOS) naar ??geruchten dat de dader een brief had nagelaten??. Officier van Justitie Kitty Nooy: ??Wat ik daarover wil zeggen is dat het wordt onderzocht.?? Geruchten over drugsgebruik: ??Daar kan ik niets over zeggen.?? Zijn er explosieven gevonden in de woning van de dader? ??Daar kan ik geen antwoord op geven.??
    De roep om nieuwer nieuws voerde speculaties en geruchten. Geruchten ??waar we op dit moment heel voorzichtig mee moeten zijn??, zei verslaggever Henk van der Aa zaterdag in EenVandaag. En die hij toch maar even doorgaf: Tristan was oud-militair, had een drugsprobleem en had ook zijn moeder doodgeschoten. De NOS meldde zondag dat een meisje van 10 was omgekomen.
    Allemaal niet waar.
    Door de nieuwe openheid van de oude en de ??sociale?? media kon een andere gek zich op Twitter voordoen als drager van dezelfde naam als de dader. Zelfs de politie trapte erin, korpschef Jan Stikvoort wist op de persconferentie zondag stellig te melden dat deze man ??momenteel geen leven meer heeft??. Aan het einde van de middag moest ook dat bericht weer worden ingetrokken.
    Voor het overige gold de wet van rampen-tv: improviseren, en de tijd volpraten. Met lege handen. NOS-verslaggever Jeroen Wollaars, die verder adequaat en zonder opgelegde emotie verslag deed vanuit Alphen: ??Ik zie op dit moment een wagen van Adembescherming van de brandweer langsrijden. Dat zou erop kunnen duiden dat ze naar een plek rijden waar ze denken adembescherming nodig te hebben.??
    Tot zover de feiten. Terug naar de studio in Hilversum.

  97. Gelukkig mag het Medisch Zakwoordenboek mee en mogen we internet gebruiken. In plaats daarvan neem ik ook even een gewoon woordenboek mee, om sommige vreemde “klinkt als” woorden sneller te kunnen opzoeken.

  98. Toitoitoi klinkt net zoals je het schrijft en niet als twatwatwa.;)
    Maar nogmaals, je kunt niet meer doen dan je hebt gedaan en het gaat je gewoon lukken!

  99. Tineke Netelenbos

    Je bedoelt Nicole Edelenbosch Dick.

    Verder werd Feijenoord inderdaad zo gespeld maar omdat ze als 1e club de EC1 wonnen, de beker met de grote oren, in 1970, hebben ze de naam in Feynoord veranderd omdat dat internationaal wat makkelijker te behappen zou zijn!

  100. Je hebt 18:14 gemist, Joppuh. Wel verwarrend dat een club van naam of spelling verandert. Dat gaat er bij sommigen nooit meer in. Net zoals D66 waar geen komma meer tussen hoort. Dat zie je ook nog overal verkeerd gespeld.

  101. Lieve mensen, I’m off…. Ik ga zo de toets in. Jullie horen me waarschijnlijk wel weer na 10 uur vanavond.

    Geachte inbreker… doe geen moeite… er is, net als iedere andere avond, gewoon iemand thuis!

  102. Doeksen, mag ik je buks lenen: we hebben een smerige duif oftewel vliegende rat in de tuin die de leuke vogels verjaagt en ons met de stront laat zitten.>:(

  103. @Doeksen, zaterdag bij de Pierik? Ik heb uit het zuiden een lekker biertje voor je meegenomen waar een bavje 8.6 niet aan kan tippen :D:D:D

  104. Krijgen we geen rokjesdag maar broekjesdag deze zomer:

    Veel blote mannenknieën deze zomer

    AMSTERDAM – De korte broek voor de man is gewilder dan ooit. De catwalks toonden shorts in alle soorten, kleuren en maten en verschillende winkels zien een grote stijging in de verkoop.

  105. Bericht door Eva, op 11 april 2011 om 19:00
    Lieve mensen, I’m off…. Ik ga zo de toets in. Jullie horen me waarschijnlijk wel weer na 10 uur vanavond.

    Geachte inbreker… doe geen moeite… er is, net als iedere andere avond, gewoon iemand thuis!

    vergeet ook dee twee waakhonden, alarminstallatie, panicroom en honkbalknuppel niet te benoemen als reden om NIET bij ons te gaan shoppen ;D

  106. @ Appie 19:58, als jij het zegt/schrijft is dat zo. Dan hebben ze dat van die meeuw als rat mij wijs gemaakt….vond het zo mooi passen bij het PVV-logo.

    20:03 best een opwindend pakje.

  107. 1e deel van DWDD met die aansprekende filosoof en die maf met die WARUM/waarom-borden, was erg bezienswaardig.

    Ben ook met mijn directrice tot de slotsom gekomen dat die mooie nieuwslezeres (die vrouw van Rick Niemann….tuurlijk Sacha de Boer ;)) écht 2 behoorlijk verschillende kleur ogen heeft.

  108. Dick vind hem mooi/opwindend, als hij er minimaal 35 dagen mee gaat rondlopen in Zwolle en cafe’s krijgt die zoiets van mij. 🙂

  109. Klopt JanD en het wachten is nog op het eerste punt.:o Die zeperd van afgelopen zaterdag was wel een beetje geflatteerd vond ik. 🙂

  110. ik roek oe

    Klinkt haast een beetje Zwols, Doeksen. Roek oe mie? Helaas kan dat duivengekoer me minder bekoren dan het merelgezang of andere vogelvrienden. Het zijn ook geen sierduiven maar vieze dikke stadsduiven. Daarvan is bekend dat ze allerlei ziektekiemen meenemen en verspreiden.

  111. Derk Dit is de tweede domme jongen van 17 en het zal niet de laatste puber zijn die zijn gebrek aan humor via twitter etaleert. De jaren van onderscheid zijn nog niet gekomen, dus ik vind dat we niet moeten overreageren.

  112. Bericht door Dame, op 11 april 2011 om 21:45
    Jij bent wel lekker rechtstreeks, Koko.

    Tja Dame ik hou er niet van om er eerst veel woorden aan vuil te maken.
    Recht op de man / vrouw af, zo werkt koko:D;)

  113. Gelijk heb je Koko, ‘nee’ heb je en ‘ja’ kun je krijgen. En het is je nog gelukt ook. Die tegenprestatie is wel mooi. Kun je goed fietsenpoetsen? Misschien nog wat kleine reparaties zoals piepende ketting smeren en zo?

  114. In mijn schuurtje heb ik zo’n fietsentakel. Zo kan ik de fietsen op de juiste hoogte hangen en kleine reparaties moet wel lukken hoor.
    En voor het uurloon hoef je het niet te laten hoor;)
    Wel ga ik er van uit dat je de fiets komt brengen en bij kleine reparaties “klaar terwijl u wacht en wacht en wacht en wacht” :D:D:D

  115. Jammer Koko, dit was toch je vak van oorsprong. Of heb ik dat mis. En inderdaad keuze’s maken hoort bij het leven. Maar dat is niet altijd makkelijk.

  116. Bericht door Koko Hattem, op 11 april 2011 om 22:08

    ……..Wel ga ik er van uit dat je de fiets komt brengen en bij kleine reparaties “klaar terwijl u wacht en wacht en wacht en wacht”

    Ja die HJtjes moeten ook op he 😀

  117. Ben ik weer… ik heb veel klasgenoten horen zuchten en puffen, maar ik vond het wel aardig meevallen….Maar goed, misschien ben ik wel die ene spookrijder in het mopje: “Eén spookrijder? Ik zie er wel 100!”
    Volgende week weet ik meer. ?f ik moet hem herkansen op 18 april, of ik hoor 18 april dat ik um gehaald heb.

  118. Ingrid, we kunnen ook samen naar Koko gaan. Gaan wij lekker kletsen in de tuin, terwijl hij onze fietsen oplapt. Een paar HJ-tjes erbij en voor Koko flesje kruidenbitter. Dat zijn de ingrdiënten voor een heerlijk middagje lijkt me:)

  119. OK, had ik dus goed onthouden, gelukkig ben je niet een man die bij de pakken neer gaat zitten.Je hebt nog genoeg andere dingen te doen. Maar jammer blijft het wel. En Dame een fiets van na de oorlog. Dus die kun je weer op weg helpen.

  120. Ha die Derk, idd die HJtjes laten niet op zich wachten:o

    Bericht door Dame, op 11 april 2011 om 22:16
    Gelukkig heb ik sinds enkele jaren luchtbanden, die hoeft Koko niet te bewerken

    Rij je inmiddels al wel zonder zijwieltjes???:D:D:D

  121. Ha die Eva, nou dat klinkt iig goed. Natuurlijk weet je het nooit zeker, maar een goed gevoel klopt meestal aardig. Dit was het laatste meen ik. Daarna, op naar een nieuwe baan!

  122. OK Eva, positief denken, nu maar even loslaten, je hebt het niet meer in eigen hand.
    Ga als ze het willen betalen via mijn werk nog een computercurcus doen, red me wel, maar excel en dergelijk is nog steeds niet mijn sterkste kant. En nu ik toch in de loop ban het jaar op zoek moet naar een andere baan, lijkt me het toch wel handig wanneer ik wat meer computervaardigheden heb.

    Hoe zit het trouwens met jou Dame, jij wilde toch ook nog een curcus gaan doen. Maar die was nog wel behoorlijk pittig.

  123. ja, zijwieltjes heb ik nooit gehad, Koko. Ik heb het op de harde manier moeten leren, met veel vallen en opstaan. Ja, die goeie ouwe tijd was niet altijd zo prettig hoor. Maar je raakt er wel door gehard.8)

  124. Dame ik begrijp uit assie zijn reacties dat hij na 15.00 uur een biertje pakt als hij aan het werk is. Gewoon tijdig in .attem landen en dan kump alles goe

  125. Als het mee zit en er voldoende aanmeldingen zijn start ik in mei met die cursus. Heb al wel alvast een boek besteld om me vast wat in te lezen. Ik heb er erge zin in.

  126. Ok, heb ik pech met mijn fiets zal ik aan je uitnodiging denken. En misschien zie Assie dan ook eens aan het werk:) En wil die mijn tuin ook nog een keer doen, we hebben een voortuin waarmee we nog steeds niet weten wat we er mee willen. Bakken er in maken, perken met grind, en zo hebben we nog wel meer wilde plannen.
    Willen wel een ontwerp laten maken. maar ja met de vooruitzichten dat ik mijn baan ga verliezen, twijfelen we. Met gevolg het word een rommeltje in de voortuin.

  127. Bericht door Koko Hattem, op 11 april 2011 om 22:23
    Dame en Ingrid jullie zijn van harte welkom hoor, met een beetje geluk is assie dan in de tuin aan het werk

    Koko, dan moeten ze wel heel veel geluk hebben.;)

  128. Dat weet ik niet Ingrid. Ze zijn wel een beetje sloom. Volgens het laatste bericht hoopten ze nog op een paar aanmeldingen, maar door de crisis zijn veel werkgevers wat terughoudender met aanbieden cursussen. Zou wel een teleurstelling zijn als het niet doorgaat. Voorlopig ga ik ervan uit dat het gewoon doorgaat.

  129. Ingrid ik begreep van assie dat hij vanwege zijn werk de tuintjes in Zwolle niet mag doen

    Ach ja dan zelf in de mei vakantie maar aan de slag

  130. Assie in ieder geval kunnen ze je prachtige ontwerp van mijn tuin zien, de buren hier proberen hetzelfde te krijgen maar het lijkt er nog niet erg op.
    Wat betreft het tuinieren heb je gouden handjes kerel.
    Mijn vrouw is helemaal weg van die vijver.
    Complimenten hoor.

  131. Bericht door Koko Hattem, op 11 april 2011 om 22:31
    Dame dat kan ik niet maken hoor, voor assie leg ik er een paar achteruit

    Zo ken ik je weer Koko.;)

  132. Ok, sorry Assie, nu Koko heeft uitgelegd waarom je zo leunt, verdien je mijn respect.
    Ga nu mijn zonden maar eens overdenken dan, weltrusten allemaal.

  133. Ik hou je op de hoogte Ingrid. Zal mijn logbezoek dan wel wat moeten minderen, want er zit ook gemiddeld een dag per week huiswerk aan vast. Maar dat moet te doen zijn.

  134. Bericht door ingrid, op 11 april 2011 om 22:36
    Wil elkaar best helpen, maar dan moet ik wel weten welke winkel het op de assendorperstraat is.

    Ja, daar heb je me… dat weet ik ook niet… :(:(:o

  135. Goedemorgen, Zwolle…
    Gisteren om 19.45 uur een bekertje koffie genomen, om scherp te kunnen zijn tijdens de toets… dat heeft dus zo zn nadelen…

  136. Mogguh mensen en (hard)werk ze 😉 Dan neem ik nu mijn 2e bak koffie….heb verdeurie alweer hard genoeg gewerkt met dat beton storten in kruiwagens. Heerlijk zweten en genoten van de kracht en (minimale) souplesse van “Onze Buf”.
    Natuurlijk ook nog wat noodzakelijke boodschappen gedaan voor vandaag.

    Straks eerst douchen.

  137. Wat moeten al die tellers voor de zoveelste keer de autostromen in Stadshagen te tellen? 20-25 tellers? 100 euri per dag? Is gewoon 2000-2500 Euri zwaar overbodig ………….gemeenschapsgeld!

    PER DAG!!!!

    Tuurlijk, meten is weten maar waarom tig keer hetzelfde gemeten?
    Het is nl al veel vaker gebeurd en zal wel voor of tegen De Knip zijn.
    —————–
    Hmm eigenlijk is dit een mooie post voor een ander topic.

  138. Goedemorgen allen.

    @Derk ; die handjes hebben wij niet. Als jij nou voor de zuignappen zorgt, is er misschien op dit log nog een krea-bea die de handjes kan maken?;)

  139. Drama ze zijn weer top hoor maar wanneer ben je bij mij in de tuin geweest om het werk van assie op beeld vast te leggen;)
    Volgende keer even bellen man, dan kun je binnen komen voor een bakkie of een HJtje:D

  140. @Koko ; ik dacht al dat het afbeeldingen waren van Assie’s fröbelwerk uit z’n begintijd. Ik zou ze niet aan die schoffelploeg laten zien; komt niet goed.

  141. Ja hehe Koko die Hjtjes waren er een hoop van die tegen de datum aanzaten dus van dat net is niets gekomen, was al blij dat de taxichauffer me de auto in hielp 8)

  142. Ah Dame dacht dat u uit de kast kwam

    Derk, dat is nu absoluut niet het goede moment :(, ik kan beter intreden in het klooster. 😉

  143. Tuurlijk kom ik die banden plakken, waarom dacht je dat ik de dopjes met de kroon omhoog neergelegd had? Binnenkort dus weer HJtjes 😀

  144. Ben benieuwd naar de smaak van Doeksen. Maar ondanks dat hij niet van deze muziek houdt, vind ik het jammer als hij zo’n lekker biertje wegspoelt. Daar zouden wij ook van hebben kunnen genieten m?t de muziek.

  145. Ach doeksen soms moet je ook huilen, ik vind het wel lekker hoor maar niet de hele avond 😉 Zo is het met meerdere dingen bij mij 😛

  146. Ga vrijdagavond naar Hedon, lang geleden dat ik daar ben geweest.
    Naar MakeBelieve, mijn neefje. Eerste keer dat ik hem live, behalve dan tijdens privé aangelegenheden, zie optreden. Heb er erg veel zin in:)

  147. Vind de muziek van Joppuh mooi om te horen, maar niet de hele avond. Smaken verschillen. Ik heb niet echt een favoriete muziekstroom. Doe mij maar gewoon van alles wat. Vind iets gewoon wel of niet mooi.

  148. Geinig Joppuh, maar niet mijn muziek….dat uh nee laat ik het maar niet anders noemen van dit moment ook.

    Je hebt wel een souverein Glory Glory Man.United gemist :D:D:D

  149. Dit is ook geen muziek voor in de huiskamer, maar voor een rokerige oud caf? of tent in Drenthe, Achterhoek of ergens anders met veel bier en leuk gezelschap.:)

  150. Bericht door doeksen, op 12 april 2011 om 22:38
    met het kaaystooterfestival draaien ze alleen maar duitse hoempapamuziek,dat is pas ruig

    Dit jaar gaan ze op de Franse toer Doeksen….:P

  151. Dame, rolkerig hoeft niet (laat maar eigenlijk) maar met tof gezelschap en een lekker sapje is het toch al snel gezellig….ok een goed stukkie muziek is dan meegenomen. Maar bijvoorbeeld die schijf die ie nu draait, zou niet in mijn favo top 300 staan.

  152. Doeksen, ik zocht net op wat er op 21 mei is bij de Wythemerplas, maar las shocking nieuws. Volgens ene Harold Camping (wat een naam) blijkt uit jarenlange intensieve bijbelstudie dat Jezus die dag zal herrijzen en dat niet het horen en zien zal vergaan maar de aarde:o

  153. jan d.ik wil de traanbuisjes ook een keertje schoon hebben hoor,of jij moet zaterdag’s weer mee voetballen dan heb ik het iedere week:D

  154. Bericht door dick, op 12 april 2011 om 22:43
    @ JanD, op 12 april 2011 om 22:39
    Wie mag HEIDI zijn? Of zijn er meer

    Wat bedoel je Dick ?

  155. Jan D….reactie was bedoeld op

    Bericht door doeksen, op 12 april 2011 om 22:38
    met het kaaystooterfestival draaien ze alleen maar duitse hoempapamuziek,dat is pas ruig

    Duitse muziek wordt pas écht leuk met een paar “Heidi’s” in the house….Heidi’s met de nadruk op de vrouwelijkheid 🙂

  156. Verzoekplaatjes?

    Dan voortaan even in de chat komen, op inspiration fm ff op het camsymbooltje klikken, je naam ingeven (password niet nodig) en je verozekje indienen. Ik heb een geweldige avond gehad! Er was nog zo veel wat ik wilde draaien maar wellicht een volgende keer! 🙂

  157. De laatste plaat van Joppuh klinkt wel weer beter….lekker tempo

    @Dick, dat was Glenn Highes met “im the man” afkomstig van zijn “Blues” album, Blues is ook de titel van de cd , google anders maar ff, cd is dacht ik uit 1994!

  158. Yesterday??s playlist!

    The Veldman Brothers ?? Spreadin?? around
    Free ??n?? Easy ?? A happy man
    Scott Henderson & Gary Willis ?? Big girl Blues
    Joe Bonamassa ?? Sloe Gin
    Gary Moore ?? Stop messin?? around
    Rory Gallagher ?? A million miles away
    G3-Joe Satriani, Eric Johnson, Steve Vai ?? Red house
    Blues Dimension ?? Blues Dimension
    Glenn Hughes ?? I??m the man

    Dit alles natuurlijk op?!?!? : http://www.inspirationfm.eu/index.html
    Inspiration Webradio 24/7 Online Hitmix Radio Station

  159. Goodmorning Zwolle e.o.

    @Joppuh ; is jouw uitzending nog terugteluisteren / playlist?

    Mijn eerste kennismaking met de Blues was via Cuby, met o.a. Champion Jack DuPree, Van Morrison, Eddie Boyd. Platen grijs gedraaid. Eén van de mooiste nummers: Windows of my eyes.

  160. @Drama, van de uitzending krijg ik nog n cd-tje, de playlist…..zie hierboven. Ik had nog veel meer willen draaien maar de nummers zijn nogal lang, er zaten er van 9 minuten tussen en dan wordt in n uurtje de spoeling dun. Eens in de zoveel tijd hoop ik nog eens terug te komen. Mijn specialiteit blijft de blues/rock, en er zijn dus ook andere specialiteiten waarvoor dan weer andere gasten in aanmerking kunnen komen om een uurtje te presenteren, dit alles gaat in goed overleg met de heren dj’s van de zender, aan wie ik grote dank verschuldigd ben!

  161. Man beledigd politie na inbeslagname Quad
    dinsdag 12 april 2011

    Op maandagmiddag 11 april werd aan de Linnenweverstraat een bekeuring uitgeschreven aan een bromfietser toen er een man op een miniquad aan kwam rijden. Deze bleek niet verzekerd te zijn en werd daarom inbeslag genomen. De bestuurder ging naar huis en haalde zijn vader op, een 41-jarige man uit Zwolle die verhaal kwam halen bij de politie. Vervolgens ging de man weg maar kwam weer terug en beledigde de agenten.

    Hierop rende een van de agenten naar de man toe om hem aan te houden voor belediging. Een man en een vrouw bemoeiden zich nog met de aanhouding maar nadat er aangegeven werd dat zij zich niet met de aanhouding moesten bemoeien, kon de Zwollenaar worden aangehouden.

  162. 🙂 Onbedoeld Derk. Wel opvallend dat het systeem nu wel (nu ie het zelf veroorzaakt) 5 posten in een minuut pikt……zonder een vette bannert 😮

  163. Nog een paar postings te gaan voor de 500…. maar ja, het zal wel weer naar de 1.000 gaan…

    Nog geen reactie van de docent voor een herkansing… blijft best wel een beetje spannend, hoewel ik het gevoel heb, dat ik me geen zorgen hoef te maken…

  164. ’t was vanmorgen op de schuur
    en op de schutting van de buur
    pracht duet van ’t kattenkoor
    als gevolg van fors geweld
    is er één erg ongesteld
    en krolst nu op één oor.

  165. Hé Joppuh, Ik heb vandaag via youtube een groot deel van je playlist nog eens beluisterd. Geweldig. Met name dat nummer van Joe Bonamassa vind ik erg mooi.:)

  166. Heb je ook gelijk in ik luister altijd cd in de auto, maarja als de telefoon gaat moet ik geouweh*er aan horen 8)

    Nieuwtje de Dame hier heeft vandaag besloten om dr toch te laten behandelen :D:D:D Rust in de tent eindelijk 🙂

  167. Ha Derk, dat is in een woord Geweldig!!! Wat ben ik blij voor jullie allemaal. Het is natuurlijk wel heftig, maar in ieder geval met uitzicht.:D

  168. Ik moet mijn koptelefoon ook regelmatig afzetten, als er iemand langskomt met een vraag ofzo. Geeft niet, want dat is onderdeel van mijn werk. Ik kan ook alleen luisteren naar muziek als ik langere stukken moet lezen. Er zijn meer mensen die met die kleine oordopjes naar hun ipod luisteren. Lastige is dat als je tegen ze begint te kwekken, pas ontdekt dat ze je niet horen. Ik vind koptelefoons beter dan zoals het vroeger ging, dat iemand met een radio aan iedereen in dezelfde ruimte zat te terroriseren. Het enige waar ik op moet letten is dat ik niet ga meezingen of neuriën.

Reacties zijn gesloten.