Chat Log 13

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 14 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

461 gedachten over “Chat Log 13”

  1. 489, Joppuh kan zijn principe weer laten varen… Principes zijn toch meer dingen voor orthodoxen en niet voor mannen met de blues on their mind. 😉

  2. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Dame met dr 2de Gouden plak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 1: Papa val, Natascha, Appie, Eva, Assendörper en Bertus
    met 2: Derk, Dame
    met 3: Joppuh

    :D:D:D

  3. hard werkende middenstander….

    😀 Ik wilde iets gemeens zeggen, maar hou het maar voor me. Kan beter genieten van mijn medaille.

  4. Zo dat was onverwachts snel. Gefeliciteerd Dame.
    @ Derk, heftige beslissing. Hopen dat nu ze een besluit heeft genomen, ze ook snel geholpen wordt.

  5. Zo, dat is heel erg snel. Wel mooi, des te eerder is er duidelijkheid. Geniet samen dan nog maar eens extra van deze avond.:-*

  6. 😮 Dame; meezingen of -neuriën op het werk moet toch kunnen: sfeerverhogend en als er iemand last van heeft zegt hij of zij het maar….kun je er reknening mee houden.

    PS die Joe B. is ook Joppuh’s favoriet geloof ik. Zal ook weer eens luisteren, heb em gister o.a. door interessante voetbalomstandigheden gemist.

  7. @ Derk: Geweldig nieuws van de directrice. :D:D:D Enig idee wanneer die behandeling ongeveer zou kunnen? Oeps, volgens mij lees ik uit 19:15 dat de behandeling morgen al start.

  8. Hoe laat is je eerste optreden op een tafel in Stappie?

    Zaak Wilders nu op ’t journaal….pfff wat zal die MoskoMosko lachen om de zakken vol dollars die richting de mooiprater komen.

  9. Denk dat het tegenovergestelde zal gebeuren….Ze zullen vanaf het terras door de ramen moeten kijken om je te zien. Andere gerenomeerde kroegen in mooi Zwollywood zouden niet weten hoe snel ze moesten zijn om je te boeken…..Give it a try?

  10. Antwoorden voor Derk en Dame voor het vorige log…

    Als de toets/dictee onvoldoende is, hoor ik dat ergens deze week, geen idee wanneer…
    Als de toets/dictee voldoende is, hoor ik dat maandag…

  11. Bah, Eva, wat een akelige spanning bouwen ze zo op. ze kunnen toch net zo goed duidelijkheid verschaffen over het moment waarop iedereen hoort hoe hij het heeft gedaan? Nu zit je de hele week bij elk telefoontje met zweet in je handen en wat een anticlimax als het dan weer zo’n call centre is.

  12. Eva raar hoor, hadden ze beter kunnen zeggen vrijdag voor 12.00 uur hoor je de uitslag. Durf je nog wel naar buiten te gaan om boodschappen te doen? Voor hetzelfde geld mis je een telefoontje 😮 Hmm zou jou niet gebeuren jij hebt je mobiel bij je 🙂

  13. @

    Bericht door Dame, op 13 april 2011 om 20:44
    Dick, ook naar Schalke-Inter Milan aan het kijken?

    Visite (coach die het overdoet aan mij as zaterdag) is net weg…een hele saaie Real Madrid staat hier op. Ff kijken: Schalke-Inter ook nog 0-0….Beiden zonde van de tijd, gespeeld.

    halve finales: Real-Barca en Man.Utd-Schalke

  14. Ik zie het al hier is het voetbal. Hoe laat is het afgelopen? Kan ik nog zo’n heerlijk zuiderlijks biertje nemen en kijk later op de avond wel weer.

    proost mensen!!!!!!!!!!! :D:D:D

  15. De docente zelf gaat het mailen… ook wel een beetje riskant voor sommige van mijn klasgenoten die niet zo vaak hun mail checken… ik daarentegen kan mn mail op mn mobiel lezen. Dus die heb ik nu steeds bij me, in plaats van in mn tassie… word ik wel wat neurotischer van…

  16. Nee assie kijkt om het hoekje 😉 Zit met koko in het vergaderhuisje aan de HJtjes volgens mij. Na puffen van Koko zijn tuin weer lente klaar te maken.

  17. Da’s waar ook, derk, was ik even vergeten. Joppuh is zeker nog aan het nagenieten van zijn radiosucces, Eva ijsbeert tot ze de uitslag heeft, Dick, ja wat zou Dick doen? En de anderen weet ik ook niet.

  18. Trouwens schoffelen werd hier niet op prijs gesteld maare zal ik u dame vertellen dat verdorie wel 4m2 aarde omgespit heb samen met onze zoon. Daarna de grond even geharkt en laten rusten. Samen naar de winkel geweest potgrond eroverheen en toen de zadje die die bij een patatje van Mac cain kreeg gepoot. Wij krijgen hier zonnebloemen en die gaan volgens Thijmen Heul groot worde nog groter als papa

  19. Is het voor een wedstrijd Derk, wie de grootste zonnebloemen heeft? Dat doen ze ook weleens met pompoenen. Is voor kinderen erg leuk.

  20. Dick, Ik ben altijd eerst voor Nederland, dan voor Engeland, Duitsland en België en de zuidelijke landen komen idd onderaan. Zit geen rationeel motief achter. Ook ben ik graag voor de underdog. En Italianen, zolang ze en masse achter Berlusconi staan, kan ik het geen leuk volk vinden.:(

  21. Ben eigenlijk altijd tégen Duitsland. Verzachtende omstandigheden zijn eigenlijk alleen maar als er 1 of meer Nederlanders in voetballen of ze een Nederlandse trainerT hebben. Moet wel zeggen dat “de Koningsblauwen” niet de on-sympatieksten zijn.

  22. Beetje ouwerwets sentiment, Dick? Ik kijk ook veel liever naar de Duitse TV bij voetbalwedstrijden. Hun commentaar is altijd een stuk reëler en rustiger dan dat gegil en demoraliserende praat bij een achterstand op de Nederlandse TV.

  23. Wat was het Duitse commentaar op onze ome Lowie van Gaal?

    Vind Franck Snoeks altijd wel een “te pruimen” tv-verslaggever. Heb er nog niet zo lang geleden een stukje over geschreven. Heb ik Franck naast zijn mede-presentator tijdens het WK gelegd. Heerlijke filosofische uitspraken.

  24. Zo even bij gelezen.
    @ Derk, groetjes aan Erica. Wens jullie veel sterkte de komende tijd. Hoe ons een beetje op de hoogte. Eva hoop dat je snel meer weet, dat gestreste wachten is niets.

    En voor de rest fijne avond nog en toedels, weltrusten.

  25. Ik lusiter nooit na het gel*l in de rust en nabeschouwing. Ik vind die Duitse commentatoren gewoon wat prettiger spreken, minder Theo Kooemn-achtig geschreeuw en ze zijn in de regel ook iets objectiever bij overtredingen en zo.

  26. Fortuyn ben ik met je eens, Dick, maar Wilders vind ik niet echt een grote leider met charisma. Dan zie ik Joop den Uyl eerder als grote leider.

  27. @ Dame; eens over 22:53!!

    Ok charisma heeft Geert niet in elk geval veel minder. Maar Joop den Uyl bracht niet zoveel teweeg in de maatschappij als Pim en Geert.

  28. Nou Dick, over Italië gesproken: het parlement heeft net een wet aangenomen die het omkoopproces tegen hem kan beëindigen.:(

  29. Goedemorgen en voorlopig geen aktuele neerslag en zo. Volgens buienradar mag het uitsluitend regenen op de zaterdag voor Pasen.

  30. Ik kreeg mail van mijn docente vanmorgen, dus ik schrok even, maar….

    YEEEEEEHAAAAAAHHHHHH!!!!!!!
    Een 8,4 voor de toets Medische Verslaglegging !!!!!!
    En daarmee is het officieel… GEEN ENKELE ONVOLDOENDE gehaald!!!!!!!!!

  31. Heb je al wat ijzers in het vuur, Eva? Of zijn in jouw field de banen ook dun gezaaid; hoe groot is de groep geslaagde cursisten? Kortom: hoe nu verder?

  32. Alles op maatschappelijk werk vlak en al helemaal op administratief vlak is zeer dun gezaaid…. erg weinig banen in te vinden.
    En ALS er al banen zijn (momenteel zijn er meer vacatures te vinden voor maatschappelijk werk, dan voor administratief werk, go figure!), dan hebben ze het voor het uitkiezen…
    Maatschappelijk werk is vooral in Enschede en omgeving, wat mij toch echt te ver is (en voor hen Zwolle ook). En dan kunnen ze nog kieskeurig zijn…. heel veel (specifieke) werkervaring, specifieke studierichting, specifiek nationaliteit of geslacht, enz enz enz.
    En als ze dan 200 brieven krijgen…. ja… daar is niet tegen op te boksen.

  33. @Derk; Cum Laude???? Wel nee joh, gekkie….
    @Drama; Ik hoopte mn c.v. wat op te leuken door de medische kennis in deze opleiding/cursus. Daarmee hoop ik me wat meer te onderscheiden van de rest…. we’ll see…
    @Wichert; Volgens het uwv is de allerbeste kans op een nieuwe baan, een goed netwerk…. weet je nog iets voor me??? 😉

  34. netwerk zit meer op het sportgebeuren .Doelnet,volleybalnet enz.Zonder dolle als ik iets hoor of weet dan weet jij het ook ,maar dat zullen alle bezoekers van wlz jou wel gunnen .

  35. Chelsea zoekt voor ’t nieuwe seizoen nog een nieuwe trainert.

    Als L. van Gaal nu even een korte sabbatical doet, kandie straks zo an de bak in Engeland…..

  36. @Drama Dvp is euhhhh dame van plezier………………..

    @Ingrid, morgenvroeg om 8 uur. Ze bellen als ze klaar zijn en dan rij ik die kant op. Moet alleen nog even een oplossing zoeken voor onze zoon want die is normaal vrijdagmiddag vrij.

  37. Koko 17:01; Ik ga morgen babbelen met een vrijwilligersadresje voor werkervaring, maar als dat niet wat wordt, dan ben ik zeker nog op zoek naar iets nieuws…

  38. @Derk, dat is zeker al snel morgenochtend. Zal aan jullie denken. En Eva wil jij weer een kaarsje laten branden, ben aan het werk, anders deed ik het zelf.

  39. Bericht door Dame, op 13 april 2011 om 21:49
    Wat doet iedereen en waar is Assie? zal toch niet ziek zijn?

    Ben niet ziek maar moet af en toe wat gas terug nemen want anders loop ik mezelf voorbij.;)

  40. Dat is een goede afspraak Derk. Hoe sneller Erica het achter de rug heeft, hoe beter voor haar en voor jullie allen. Dan kun je weer vooruit kijken.

  41. @Doeksen idd een deur gaat met moeite omhoog maar moet ook weer eens naar beneden wat juist energie opwekt. Dusse Assie dit weekend achteruit naar huis lopen vanaf de Pierik :D:D:D

  42. Bericht door Derk, op 14 april 2011 om 21:24
    @Assie jij hebt toch recht op ouwel*llendagen?

    Ik zit nog in de proefperiode en heb nog niet bij Freek geïnformeerd hoe dat allemaal is geregeld.

  43. Bericht door doeksen, op 14 april 2011 om 21:25
    21.03
    assie moet je eens achteruit gaan lopen

    Dat laat ik wel aan jou over Doeksen. Drie weken geleden had jij die achteruitloop er aardig in.:D

  44. Gewoon lid worden van de FNV Assie die regelen dat voor je en tegen de tijd dat jij met pensioen gaat is die man die het voor jou opnam MP van Nederland en die moet dan gaan bezuinigen. 😉

    *plop*

  45. Het is me eindelijk gelukt om een reactie binnen 1 minuut te plaatsen maar door de snelheid van het typen vergeet ik een el.:o

  46. De vakbond is niet een verzekeringsbedrijf, Derk. Je kunt wel rechtsbijstand krijgen, maar belangrijker is dat ze onderhandelen voor jouw CAO en dat ze op landelijk niveau de gesprekspartner zijn van de werkgevers en de overheid.

  47. @ Doeksen, gister (op ’t tijdstip van je post) zat ik ook bijna in de auto naar omgeving Witteveen-Westerbork….in 1 woord wowwwww wat een dag!
    Veel plezier in Gieten en lezen we hier nog een toeristische analyse? 8)

  48. @ (T)ja, neem er maar een vette prut op…hier zit ik nog ff aan de koffie met water, tot ik ook weer naar het inspirerende Stadshagen mag.

    Ga je nog ff terrassen bij Harold en zijn dame, in het Strandhuis?

  49. Nog niet de kleine jongen zit net zijn broodje te eten.

    Herstel kreeg net een telefoontje dat alles goed is gegaan en ze nu aan het afronden zijn. Over een anderhalf uur mogen we naar dr toe dus ik ga nu met die kleine hummel naar mijn stattie en schatie in Utreg :D:D:D
    Gelukkig wil en tante van me in Utreg ook komen en zich bezig houden met de kleine, dat had ik nooit van dr verwacht. :D:D

  50. ’t Benne krenge van dinge, ‘k wou dat ze ginge,
    Ik jakkert door stege en straatsjies
    Zo loop ik te leuren langs ramen en deuren
    M’n koffertjie vol apparaatsjies,
    Ze smakke me van de trap
    En ik voel me al zo slap
    Maar iedereen verwach,
    Dat ik toch nog zeg: ‘Goej’dag!’

  51. @ drama, heb tussen de middag expres vriendenlijk “goej’ndag” gezegd tegen 2 heulemaal ingepakte Moslimdames en ja hoor……vriendelijk “goej’ndag” terug.

    PS Is die verzamelde (van anderen) dichtbundel van die EO en KRO-jongen Boomsma al uit? Heb een paar aansprekende gedichten gehoord bij Frits Spits gister.

  52. Lijkt het bundeltje wat drama? Bedoel, ik heb ook een dikke bundel met gedichten van Dijkshoorn, Finkers, Deelder en wat in die geest van Van Kooten & De Bie….daar past Arie (al is het niet van hem zelf) mooi tussen 😉

  53. SERIEUS!

    Net precies bij Rob Stenders: Eric Dikep (van o.a. de hit “De Pizzahut) gaat zijn zaad (voor de goede orde, om een kind te verwekken) leveren aan ene luisterares Angela….wordt vervolgd. :o:o:o

  54. @ drama 15:50, serieus! @ ingrid, die Angela.

    Verhaal van die bierkratjesdief (met scheermesjes) in Steenwijk is ook tof. Was net op het 3fm-journaal.

    Ajax probeerde Hiddink los te weken: mislukt.
    en
    Hans Andersson interim-voorzitter VARA

    Ervaren bestuursadviseur leidt zoektocht naar samenwerking
    De VARA heeft een nieuwe tijdelijke voorzitter. Hans Andersson volgt Cees Korvinus de komende zes maanden op. Gedurende deze periode gaat hij op zoek naar mogelijke samenwerkingsverbanden binnen de publieke omroep. Die zoektocht heeft haast want in juni moet de publieke omroep een bezuinigingsplan indienen bij minister Marja van Bijsterveld.

    (als lid is mijn samenwerkings-voorkeur, met VPRO en of met BNN)

  55. :D:D:D het weekend is begonnen…nopwel met o.a. Joyride van Roxette door de auto. Volgend weekend bestaat uit maarliefst 4 dagen; wat een verwennerij 😉

    Heb een deelname-verzoek voor Koninginnenacht. Maar omdat we 30/4 altijd heftig vieren, laten we die denk ik maar lopen.

    Hoe is hier de animo voor Koninginnenacht/Koninginnedag in het mooie

    ZWOLLYWOOD?

  56. Bericht door Joppuh!, op 15 april 2011 om 15:15
    ” N50 Emmeloord-Zwolle…bij Emmeloord een SPOOKRIJDERT. ”

    Eentje???? Allemoale!!!!!!

    Eén spookrijder? Kzie er wel 100 !!!

    Das een voorbeeld die ik vaak gebruik als ik het gevoel heb, dat mijn mening, gevoel of handelen iets totaal anders kan zijn dan de uitkomst.

  57. 15:03 2e onderwerp…de ontknoping, incl dader:

    Een 39-jarige man uit Steenwijk heeft bekend dat hij onlangs messen in de handvatten van een bierkratje bevestigde. Hierdoor raakte een medewerkster van een supermarkt zwaargewond.

    De man is inmiddels opgepakt, tegen de politie onthulde hij dat hij het sluwe plan bedacht om wraak te nemen op een bierkratdief. Agenten kwamen hem op het spoor bij een huiszoeking in verband met hennepplanten, aldus RTV Oost.

    Een medewerkster van de Albert Heijn in Steenwijk (Overijssel) raakte zwaargewond toen ze vorige maand de krat optilde. De mesjes in het krat doorboorden zelfs de pezen van haar vingers.

  58. Ik heb dat verhaal gelezen, Dick. Het verbaasde me dat je het “tof” noemde terwijl er iemand ernstig verwond is door die scheermesjes.

  59. Bericht door dick, op 15 april 2011 om 14:10
    @ drama, heb tussen de middag expres vriendenlijk “goej’ndag” gezegd tegen 2 heulemaal ingepakte Moslimdames en ja hoor……vriendelijk “goej’ndag” terug.

    Konden ze jou wel verstaan of ben je al zover ingeburgerd dat je al die talen spreekt? Kom ook vaak van die ingepakten tegen in Assendorp maar ze durven me nooit aan te kijken, laat staan dat ze me goeiendag zeggen.

  60. @ dame, het woord “tof” komt door de context in het 3fm-journaal “boeiend of intrigerend” was wellicht beter geweest. Het moment zo snel mogelijk willen registreren licht ten grondslag aan mijn te spontane woordkeuze 😉

  61. Sommigen wel Dame, maar het valt me wel op dat bijna geen enkele ingepakte mij durft aan te kijken en er is er nog nooit één geweest die mij goeiendag heeft gezegd. Kom ze ook weleens tegen bij de Boni en dan staan er vaak een stuk of vier van die ingepakten bij elkaar om groenten af te wegen. Ze zijn dan in discussie met elkaar in een taal die ik niet versta en ik moet dan eerst een stuk of twee van die gasten een fikse schouderduw geven om bij die weegschaal te kunnen komen.

  62. “een fikse schouderduw”. Misschien zijn ze gewoon bang om je in de ogen te kijken…
    Het kan ook zijn dat ze de Zwolse gewoonte om niet te groeten hebben overgenomen. Gewoon goed geïntegreerd in deze samenleving dus.;)

  63. Dick 19:59 Wat mij betreft is de beste woordkeuze “schokkend”. Die gast wilde kennelijk een kratjesdief te grazen nemen, maar zijn methode is nu niet direct grappig. Past wel bij de geest van deze tijd, waarin de samenleving is teruggegeven aan de burgers inclusief eigenrichting.

  64. @ Dame ook “schokkend” behoord tot de mogelijkheden. Koos echter voor “boeiend of intrigerend” omdat ik het zo’n uniek vreemd verhaal vond. Wat bezielt je als je zo onbezonnen wraak wilt nemen op een bierkratdief 😮

  65. Pardon Dame

    Zwolse gewoonte om NIET te groeten

    😮

    Schat ik groet mijn hele leven in Zwolle ongeveer in 95% van de ontmoetingen. De ander groet ook altijd, soms is ie me net voor.
    Zwolse beleefdheidsvormen, geleerd in Westenholte.

  66. Joppuh, heb een hele mailwisseling met Marc van jouw zendert gehad. Over de ontvangst en een bepaalde poort ;). Misschien, vanavond nog eens proberen.

  67. Van God Los…kopte een Belgische krant over deze Katholieke afgezant van God. Dit was te zien in een reportage op het 8-uur journaal. Ook de President sprak er schande van. Dit schreef Joop.
    —-
    Woede en walging in België over gewetenloze bisschop

    Religieus leider over misbruik van neefje (5): ‘Het was een beetje een relatietje’
    In België wordt met grote verontwaardiging gereageerd op een tv-interview met de voormalige Brugse bisschop Roger Vangheluwe. Hij bagatelliseert daarin het seksueel misbruik dat hij pleegde bij zijn kleine neefjes.

    Vangheluwe die in mei moest aftreden na het bekend worden van het misbruik van een neefje, vertelt in het interview dat hij ook met een ander neefje ontucht heeft gepleegd. Hij zegt onder meer:

    “Het ging wel om aanraking van de intieme delen, maar het was geen brute seks. Volgens mij had het niet met echte seksualiteit te maken. Het was een stukje intimiteit van mij naar hem toe. Dat was eigenlijk meer een gewoonte. (??) Het is geen liefdesrelatie, ik was niet op zoek naar affectiviteit. Het was iets wat in die tijd ook niet zo abnormaal was, hoorde ik toch in een aantal kringen. Dat was een beetje een relatietje. En ik had van mijn kant het gevoel dat mijn neef daar helemaal niet tegenop keek. Integendeel.”

    Bij het biechten stelde hij collega’s op de hoogte van zijn gedrag, overigens zonder dat er ingegrepen werd. Vangheluwe heeft van het Vaticaan nog steeds de titel bisschop mogen behouden en peinst er niet over om het priesterschap neer te leggen. Ook vindt hij dat de kerk geen schadevergoeding hoeft uit te keren aan slachtoffers. Hij vertelt dat hij van fans, onder meer vanuit Nederland, aanbiedingen kreeg voor verblijfadressen nadat het misbruik werd geopenbaard.

    Lees hier bij de VRT de belangrijkste passages uit het gesprek met het VT4-programma “Vlaanderen vandaag”.

    De Belgische media reageren woest, walgend en verbijsterd op het interview. De Morgen biedt een overzicht van de kritiek:

    “Geen spoor van spijt, geen blijk van berouw, niet eens een begin van besef. Uit alles wat Vangheluwe zei, sprak ontkenning en miskenning, verongelijktheid en een moreel en religieus meerderwaardigheidsgevoel: hij, bisschop voor het leven en God in het diepst van zijn gedachten, tegenover de boze, ongelovige buitenwereld”, zegt Jan Segers in Het Laatste Nieuws. “Een man in het reine met zichzelf, meer nog: in zijn nopjes met zichzelf en trots op alle fanmail die hij mocht ontvangen. Stuitend.”

  68. Lieverd 20:33 uur. Het kan best zijn dat deze gewoonte zich uitsluitend uitstrekt tot de nieuwkomers in deze samenleving… Ik kan je wel vertellen dat onder deze groep de verbazing hierover als het onderwerp ‘integratie’ ter sprake komt geregeld onderwerp van gesprek is.

  69. Wat heb je toch met Joop Dick? Joop is de meest links extremistiche site die er bestaat en wordt ook nog eens betaald van onze belastingcenten. Het is een verlengstuk van de VARA en heeft tot doel om alles wat iets naar rechts riekt volledig af te kraken.

  70. @ Dame, vreemd. Maar we hebben het er volgens mij ook al eerder over gehad. Misschien zit er per wijk ook veel verschil in (zeg maar) vriendelijk- en beleefdheid?

  71. Assie wat ben je vandaag toch angstig (moslima en tot “extremisten” bombarderen)? Het is gewoon een draadje van de VARA waar nog nooit een leugen op gestaan heeft. In tegenstelling tot het pseudo- en vaak pispotlollige stijllozen.nl….de (extreem zo je wilt) rechtse tegenhanger.

  72. :):):) “onze belastingcenten” van de lidmaatschapsgelden van de VARA-leden. Niet alles geloven wat de stijllozen schrijven…..oeps, had ik al geschreven.

  73. Misschien wel, Dick, ik weet het niet. Ik heb het ook nooit begrepen waarom een klein beetje vriendelijkheid voor sommigen teveel is. Het gekke is dat het wisselt. Soms wel een groet, soms niet. Je weet dan niet wat voor een ‘misdrijf’ je hebt gepleegd.

  74. Betaalt de VARA de Joop-site? Is dat niet raar om daar omroepgelden voor de gebruiken? Ik dacht altijd dat het door een groep particulieren waaronder Francesco van Jole was opgezet.

  75. Ben nooit angstig Dick en over moslima tot “exremisten” bombarderen heb ik het niet gehad. Het is idd een draadje van de VARA die tot doel heeft om alles wat niet links is de grond in te trappen. De stijllozen lees ik nooit en kan daar dus niet over oordelen.

  76. De VARA-leden, begreep ik. Maar dat staat vast wel op hun site. Moet zeggen dat ik me er uitstekend mee vermaak in de wetenschap dat het allemaal waarheid is. Vreemd dat men hier (denk 1 persoon want van een ander weet ik dat ie VARA-lid is) Joop .nl weigert.

  77. Dick 20:58 jazeker of die opzichtig het hoofd afwenden wanneer je inn hun vizier komt, maar ook die grofweg strak voor zich uit blijven kijken en niks zeggen. Een collega van me vertelde dat ze op het schoolplein compleet genegeerd werd, ook als ze een opmerking maakte. Maar gelukkig zijn we inmiddels met velen.

  78. Dick 21:01 Vestzak, broekzak. Misschien kun je het vergelijken met de Avrobode, die ook meer een gezinsblad was dan een radiogids. Daar was destijds ook kritiek op. Ik weet eigenlijk niet goed wat ik ervan moet denken. Mijn eerste gevoel zegt dat omroepen zich moeten houden aan datgene waarvoor ze opgericht zijn: radio- en TV-programma’s maken.

  79. Bericht door dick, op 15 april 2011 om 21:01
    Moet zeggen dat ik me er uitstekend mee vermaak in de wetenschap dat het allemaal waarheid is.

    Hoe weet je nou dat dat de waarheid is als je niet verder komt dan het lezen van dat soort linkse sites.

  80. dat ik me er uitstekend mee vermaak in de wetenschap dat het allemaal waarheid is

    Geloof jij echt in het bestaan van DE waarheid? Ik helemaal niet. We hebben allemaal onze eigen waarheid en leven in onze eigen werkelijkheid.

  81. @ Dame 21:02; skoftentuig! Dat strak voor zich uit blijven kijken, heb ik wel eens meegemaakt. Zou het geen verlegenheid zijn?

    Die opmerking van je schoolplein-collega was dan zeker een buitenproportioneel domme opmerking 😉

  82. Dame, ik kan niet oordelen over de Joop-constructie puur omdat ik die alleen ken van horen zeggen. Maar kan wel melden dat ik erg blij ben met deze zeer actuele en aansprekend verschillige site. Ook de messcherpe opinies zijn overigens aan te bevelen op

    WWW. JOOP. NL :D:D:D

  83. 970 ug/l is toch aardig wat, of niet?

    Op donderdagavond 14 april werd het rijbewijs van een 43-jarige automobiliste uit Zwolle ingevorderd vanwege rijden onder invloed. Zij viel op doordat ze met hoge snelheid op de Hasselterdijk reed en bij het verlaten van de rotonde op de Stadshagenallee de betongeleiders raakte. Bij controle bleek de Zwolse teveel gedronken te hebben: 970 ug/l. Naast invordering van haar rijbewijs, kan de vrouw een proces-verbaal tegemoet zien.

  84. Idd Assendörper, op 15 april 2011 om 21:11….als je niet verder komt
    😉

    Als je wel verder komt (ook @ Dame) merk je dat er geen woord aan gelogen is…nogmaals, in tegenstelling tot de zogenaamde humor van de Stijllozen die nota bene minstens 2x zomaar een levend persoon dood verklaarden en diverse mensen helemaal (figuurlijk natuurlijk) kapot gemaakt hebben.

  85. Bericht door dick, op 15 april 2011 om 21:17
    Maar kan wel melden dat ik erg blij ben met deze zeer actuele en aansprekend verschillige site. Ook de messcherpe opinies zijn overigens aan te bevelen op

    Dick, ik ken er ook een paar dus als je daar belangstelling voor hebt dan wil ik je ze wel aanbevelen.

  86. Dick, volgens Wiki is Joop.nl meermaals betrapt op plagiaat, schending van het auteursrecht, twee canards en censuur, om nog maar niet te spreken van de cartoonrel. Wellicht idd een waardige tegenhanger van GS…

  87. Bericht door dick, op 15 april 2011 om 21:26
    Idd Assendörper, op 15 april 2011 om 21:11….als je niet verder komt

    Als je wel verder komt (ook @ Dame) merk je dat er geen woord aan gelogen is…nogmaals, in tegenstelling tot de zogenaamde humor van de Stijllozen die nota bene minstens 2x zomaar een levend persoon dood verklaarden en diverse mensen helemaal (figuurlijk natuurlijk) kapot gemaakt hebben.

    Ik lees de Stijllozen nooit maar als jij niet verder komt dan dat Linkse zooitje en de stijllozen dan zul jij nooit veel wijzer worden.

  88. Bericht door doeksen, op 15 april 2011 om 21:28
    assie morgen weer een terrasje

    Ha die Doeksen, jazeker ben ik morgen van de partij. 🙂

  89. @ Assie ik kijk dagelijks op diverse nieuws-verstrekkende sites.

    Die van de Volkskrant, incl opinies vind ik erg goed
    Die van De Stentor niet
    RTV Oost, redelijk
    Stadshagennieuws

    Maar het beste vind ik http://www.nos.nl ook (al allemachtig lang)…….TELETEKST 😀

  90. Dick 21:28 Ik reageerde op jouw opmerking dat het om een schoolplein buiten Zwolle zou gaan, n.a.v. mijn eerdere opmerking dat wij niet op hetzelfde schoolplein stonden.

  91. Ach Dick is dat alles?

    Lees ook eens Amsterdam Post, Artikel 7, het Vrije Volk, het Nieuwe Journaal, de Dagelijkse Standaard enz. enz enz. Allemal redelijk objectief en niet zo links als die rotzooi waar jij je dagelijks mee vermaakt.

  92. morgen eerst even bieren bij svi,samen met mijn andere vriend jan d.
    hoop wel dat ie nog even mee gaat

    Natuurlijk gaat ie mee.:D Vanmiddag weer een beetje het eiland gevoel gehad Doeksen. Lekker in het zonnetje gezeten, ploppertje erbij, en een cd-tje opstaan van de TROUBADOUR.8)

  93. @ Dame, aha “het Centrum”; zullen we het er op houden dat er in de binnenstad andere mensen wonen? Misschien wel met capsones?

    Nog 10 minuten dan gaat Joppuh los 😀

  94. Bericht door dick, op 15 april 2011 om 21:43
    Nogal subjectief oordeel Assie “Linkse rotzooi”. Waar staat “Links” eigenlijk voor in jouw beleving?

    Ben links noch rechts maar mag graag mijn blik verbreden en kraak niet alles af wat links of rechts is. Dat Linkse gedoe door sommigen hier op het Log doet me een beetje aan de Jehova’s denken.

  95. ga je morgen nog mee biertje doen met assie,misschien verteld ie mij nog een recept voor de kaaystooter.
    kan ik mijn meisje ook eens blij maken

  96. @ Dame…jammer, als je zoon bij ons zou moeten spelen en jij zou mee gaan; zouden we elkaar zeer waarschijnlijk (gezien ’t tijdstip) niet ontmoeten.

  97. Ik ga morgen naar het tuincentrum, kan helaas dus niet mee. Vind het wel leuk om te kijken, nog spannender dat de wedstrijden van FC Twente.

  98. Ow, Dame

    hoe vond je het eerste nummer van Johnny Guitar Watson? Jeugdsentiment, voor mij.

    Vrees dat ik hem gemist heb. Welke titel, ga ik ff youtuben. Maar uh, welke herinneringen horen nog meer bij dat jeugdsentiment?

  99. weet niet hoe het weer in de andere delen van zwolle is,maar aan de andere kant van het zwartewater is het nog donders lekker buiten

  100. Nou we zijn terug uit ons stattie (dick) Utreg en met de dame gaat het goed . Morgenvroeg gaan we weer heen maar nu eerst even een *plop*
    Dank jullie voor de reakties zal ik dr morgen ook laten zien als ik dr laptop breng.

  101. Hou ik je aan JanD, ik ga slapen morgenvroeg weer druk. Schoonouders gaan in de avond dus volgens mij kan ik 17.00 uur nog redden. Als ik het niet red dan stuur ik doeksen wel een sms ( sukkel is al zijn nrs kwijt LOL, daar doe ik er een voor in en dan allen vrolijk naar doeksen lachen)

  102. 23:25 eens en ok…dan mag je ze wat langer dankbaar zijn. Vrijdag zit ik op de tribune; jij ook?

    Het is niet zomaar vrijdag….GOEDE vrijdag :D:D:D

  103. Joppuh, je (jullie) kunt de concurrentie met dat duffe zangprogramma op RTL-4, met die over het paard getilde zoon van Sjeroen Krabbe & die verne*kte ex van Sander de B………………makkelijk doorstaan :D:D:D

  104. Bericht door dick, op 15 april 2011 om 20:33
    Pardon Dame
    Zwolse gewoonte om NIET te groeten

    Schat ik groet mijn hele leven in Zwolle ongeveer in 95% van de ontmoetingen. De ander groet ook altijd, soms is ie me net voor.
    Zwolse beleefdheidsvormen, geleerd in Westenholte.

    Dame, dan moet je eens met de bus door Westenholte rijden. Dick heeft in deze absoluut gelijk… Toen we een aantal jaren geleden in Westenholte kwamen wonen wisten we niet wat we meemaakten. Westenholte is SUPERvriendelijk, maar vooral bij de bus. De chauffeur groet je vriendelijk als je instapt en ook als je de bus verlaat. Niks geen chagerijn die geen zin heeft in zn werkdag! Altijd allemaal netjes, beleefd en vriendelijk… Nou ja, soms is er wel een uitzondering…

  105. Maar, Dick…. het moet wel gezegd….. Westenholte is eigenlijk geen Zwolle, he…. Ik vind het nog altijd een eigen dorp, in plaats van een wijk van Zwolle!

  106. Argh…. het lukt me nog altijd niet om een plaatje op de site te zetten vanaf internet!!!! Jammer hoor… maar dan zullen jullie het met je fantasie moeten doen…

  107. zal morgen even naar het kruitvat gaan of ze joppeh niet willen sponseren.
    in ruil voor papieren zakdoekjes voor de traantjes

  108. Voordat ik nachtmerries ga krijgen van een schuifelende JanD met Dick, wordt het toch maar hoog tijd om naar mn mandje te vertrekken….. Trusten en tot morgen (euh… vandaag…)

  109. Hier geen vrouwen meer, bij Joppuh en Marc in de studio niet. Hier thuis is ze net al naar boven gegaan (broertje dood aan de laatste platen van “De Joppenshow”) wat moeten we toch zonder vrouwen 🙁

  110. Tjonge wat hebben jullie het laat gemaakt. JanD en Dick aan het schuifelen? Moet niet gekker worden hier.
    Boodschapjes al binnen en opgeruimd nu nog even het huis en dan de kids wegbrengen. Fijne dag!

  111. Hoe komt het dat ik dit nu pas weet?

    Geen gratis bier meer in Zwitserland
    Wie tijdens evenementen in Zwitserland wil genieten van het gratis bier dat de organisatie verstrekt moet snel zijn, de regering wil het verstrekken van gratis bier bij wet verbieden. In Zwitserland is het niet ongewoon dat organisatoren van evenementen gratis bier schenken aan bezoekers van het evenement. De Zwitserse overheid is hier niet blij mee en denkt dat het schenken van het zogenaamde ⤽Freibier⤝ aanzet tot overmatig drankgebruik. En dus is er een wetsvoorstel in elkaar gesleuteld dat het schenken van gratis bier in de toekomst moet verbieden. Volgens het voorstel blijft het overigens wel toegestaan om een rondje te geven. Alleen fenomeen Freibier waarbij er onbeperkt, gratis bier wordt geschonken, wordt verboden als het aan de overheid ligt. De middenstand die graag gratis bier uitdeelt, is het voorstel in het verkeerde keelgat geschoten. In de Zwitserse zondagskrant Der Sonntag zeggen ze dat het verbod alcohol demoniseert. Het wetsvoorstel wordt naar verwachting deze zomer door het Zwitserse parlement behandeld.

Reacties zijn gesloten.