Chat Log 14

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 15 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie. .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

630 gedachten over “Chat Log 14”

  1. Wou even kijken welke avonturen ik gisteravond hier op het log had gemist. Blijkt er opeens een nieuw log te zijn.

    Heb gister een leuke avond bij Hedon gehad. Wat leuk om hem live te zien zingen, en wat deed ie het goed. Zo anders zo’n live optreden, dan een CD luisteren. En geweldig om al die jonge meiden om zo’n groep te zien springen. TOP AVOND was het dus.

  2. Vandaag kwam hij boos terug, niet zozeer vanwege het gelijkspel, maar vanwege de scheidsrechter die niet geheel objectief floot. Nu neem ik dat soort waarnemingen van mijn zoon meestal niet zo serieus, maar ditmaal was mijn man het er mee eens. Beetje jammer. Ze staan nog wel 5 punten voor.

  3. Derk, ga je nog naar de Pierik vanmiddag? Ik kom misschien ook nog even als ik me straks wat frisser voel (berouw komt na de zonde:().

  4. Da’s inderdaad balen Dame, een scheidsrechter die een wedstrijd zo beïnvloed, maar gelukkig kampioenschap is nig in zicht. Vorige week had de jongste dit nog bij HTC, en dat is niet de eerste keer dat we het daar mee maken, grensrechter totaal negeren, laten ingooien door HTC terwijl de bal voor ons, was en dan na die tijd zeggen ja zag het wel maar HTC had al ingegooid enz.enz.. Stonden ze met rust met 2-1 voor, wedstrijd van B1 was inmiddels afgelopen. Komen er 3 jongens uit dat team invallen. 1 jongen een spits scoort 3x en ze winnen. En dit gebeurt steeds ook ons B4 zit in dezelfde competitie en toen dede ze het ook. Terwijl er reserves op de bank zitten. Te gek voor woorden, maar ja wanneer je zo kampioen wil worden>:( Hoop dat WHC het word.

  5. Bericht door Dame, op 16 april 2011 om 13:51
    Derk, ga je nog naar de Pierik vanmiddag? Ik kom misschien ook nog even als ik me straks wat frisser voel (berouw komt na de zonde). /quote]

    Beetje doorgezakt Dame?:)

  6. @Ingrid Wat kinderachtig zeg! Bij ons gebeurde ook vreemde dingen. Een vrije trap van ons dreigde in een goal te eindigen waarna een speler van de tegenpartij de bal met zijn handen eruit hield. Werd niet voor gefloten. Toen kopte een van onze jongens de bal er toch in en telde die niet. Moest er een penalty komen. Ging er gelukkig ook in. Er werden geregeld jongens van ons naar de kant gestuurd terwijl forse overtredingen van de eigen club onbestraft bleven. Buitenspel vlaggen van de grens werd niet overgenomen, waarna tegenpartij kon scoren. Ze zijn deze scheids nu al voor een tweede keer tegengekomen en beide keren van hetzlefde laken en pak. Kennelijk is winnen belangrijker dan objectief zijn.

  7. @Dame net terug uit Utreg mijn stattie en taxi al onderweg geregeld ik ben er rond 16.30 Even er tussen uit………………..

  8. RTV Oost zendt volgende week vrijdag de wedstrijd FC Zwolle tegen RKC Waalwijk live uit op radio en televisie.

    De uitzending op televisie begint om 19.40 uur.

  9. Dame ook al thuis? We hebben gelachen in de taxi, ik liet hem door mastenbroek rijden had die nog nooit gedaan. Had hem van Kampen naar Genemuiden kunnen laten rijden maar niet gedaan hoor.

  10. @Ingrid hoe was is het met Erica, nou dat gaat goed geen complicaties en ze wil al nar huis maar dat kan nu even niet minimaal 14 dagen moet ze er nog blijven.

  11. Bericht door Dame, op 16 april 2011 om 19:04
    @Appie HTC en WVF

    Het is altijd hetzelfde gesodemieter met die boeren. De laatste keer dat ik tegen WVF heb gevoetbald liep het helemaal uit de hand door die eigen scheids. Ook bij CSV kunnen ze er wat van.

  12. Ingrid en Dame, bij ons (in Wezep) begon ie ook op een (bleek later) breakpunt in de wedstrijd een pengel te geven aan hun. Zij scoorden. Hij gaf aan mij al toe dat ie clubscheidsrechter was. Verder floot hij prima en hij was na afloop overtuigd van de juistheid van een pengel……Probeer zelf maar eens te fluiten. Het is nogal makkelijk om de scheids de schuld te geven. Ook hier lees ik weer uit bevooroordeelde hoek….ook dat nog 😉

  13. Toen ik vanavond naar huis fietste voelde ik me net die actrice in dat Rita Verdonk-filmpje, alleen met een tegenspeler uit een andere bevolkingsgroep. Er fietste een jongeman langs die eerst spuugde naar de bus en daarna mij iets lelijks toevoegde.

  14. @ Ingrid: Heb je er nog wat meer over te melden? Wilde er ook heen, maat liep daar (vast goed) mee, maar het kwam er niet van….Idd ook ivm gezellige omstandigheden 😉

    Net de 1e Zwolle-zuid loop gekeken was erg gezellig in de buurt. En best druk.

  15. Dit zijn ze voor dit weekend:

    CSV zou toch nog wel eens wat moois kunnen bereiken?
    En SVI wordt tricky?

    CSV ??28 3 – 1 Hardenberg ’85

    WVF 3 – 1 Be Quick ??28

    ZAC 1 – 0 HTC

    Wijthmen 11 – 1 Storica

    Oranje Nassau G 4 – 2 Berkum

    DVO ’71 1 – 5 Zwolsche Boys

    AZSV 2 – 1 SVI

    Edon 3 – 5 SV Zalk

    ’s Heerenbroek 0 – 1 VSW

    SV Zwolle ZO 17 APR Lemelerveld

    ZVV ’56 ZO 17 APR Dieze West

  16. @ Assie, wat is ‘snotneus’, iemand van dezelfde leeftijd die jij toen had 😮

    Bovendien weet ik al bijna wie je bedoelt, maar je zult em eerst moeten beschrijven 😛

  17. Bericht door Dame, op 16 april 2011 om 22:07
    Die eerste en derde hebben dus nu een lekker “nagevoel”.

    Die twee in ieder geval wel.:)

  18. Omdat het niet écht Politiek is (een knipje uit stijllozen.nl):

    Fleur Agema heeft een vriendje! Balen voor heel conservatief-rechtsfappend Nederland. De meest begeerde single van RechtsBlond schijnt volgens de tamtam weer in love te zijn. Na jarenlang (sinds 06-05-2007) gedisciplineerde onthouding ten faveure van Geert deelt ze de klamme lappen weer. Jazeker: Boerderij Agema heeft besloten haar onbeminde akker te laten besproeien. De dorre PVV-orchidee wordt eindelijk weer bevochtigd. Nu wil iedereen weten: Voor welke geluksvogel gooit Fleur heur strakke pony in de war? Dankzij welke stud vliegt die frigide leraresbril door de slaapkamer? Antwoord: De immense totaalsukkel en ex-LPF’er Olaf Stuger. Wie zegt u? Ja precies. De egotripper die sinds dit achterlijke filmpje door het leven gaat als Olaf *5 x pang!* Luger. De 32486543ste vervanger van Pim Fortuyn die op maatschoenen het Binnenhof wel eens even wakker zou gaan schudden. En die na het zoveelste politieke debacle verzuchte: “had ik maar een vak geleerd”. Na het onvermijdelijke zwarte gat zit Olaf tegenwoordig in de *kuch* nauwelijks overschatte public counsel business.

  19. Oeps, weer een stijlloze die wordt geweigerd door de Admin van WLZ….ff kijken waar de * moeten:

    Een kneepje uit Stijllozen.nl en omdat het niet echt politiek is, plof ik ut hier neer:

    Fleur Agema heeft een vriendje! Balen voor heel conservatief-rechtsfappend Nederland. De meest begeerde single van RechtsBlond schijnt volgens de tamtam weer in love te zijn. Na jarenlang (sinds 06-05-2007) gedisciplineerde onthouding ten faveure van Geert deelt ze de klamme lappen weer. Jazeker: Boerderij Agema heeft besloten haar onbeminde akker te laten besproeien. De dorre PVV-orchidee wordt eindelijk weer bevochtigd. Nu wil iedereen weten: Voor welke geluksvogel gooit Fleur heur strakke pony in de war? Dankzij welke stud vliegt die frigide leraresbril door de slaapkamer? Antwoord: De immense totaals*kkel en ex-LPF’er Olaf Stuger. Wie zegt u? Ja precies. De egotripper die sinds dit achterlijke filmpje door het leven gaat als Olaf *5 x pang!* Luger. De 32486543ste vervanger van Pim Fortuyn die op maatschoenen het Binnenhof wel eens even wakker zou gaan schudden. En die na het zoveelste politieke debacle verzuchte: “had ik maar een vak geleerd”. Na het onvermijdelijke zwarte gat zit Olaf tegenwoordig in de *kuch* nauwelijks overschatte public counsel business.

  20. @ Dame, er was er in de jaren dat ik er rondloop maar 1 discutabel. Deze persoon heeft echter wél zéér veel erkenning van de KNVB gekregen. Denk dat Nederlanders in het algemeen moeite hebben met iemand die de leiding heeft.

  21. Ach Dick, ik was toen een jaar of achttien en jij misschien een jaar of acht, dus een snotneus. WVF voetbalde toen nog op het oude sportpark.

  22. Denk dat Nederlanders in het algemeen moeite hebben met iemand die de leiding heeft.

    Weet ik niet, Dick, maar kritiekloos alle beslissingen accepteren is weer het andere uiterste.

  23. Assie, ben je 10 jaar ouder dan ik 😮

    Waarom geschokt? Je merkt die 10 jaar van extra ervaring en wijsheid toch wel in zijn postings?:P

  24. Assie, vind het artikel echt beneden alle Privé/Story en TeleTroepToeTerT- niveau. Ze hebben overigens wel eens wat leuks (maar da’s een uitzondering). Maar we hadden het er gister ook al over, toen het over sites ging….dagelijks ook altijd ff bij de buren kijken.

  25. Dame, weet je wel hoe moeilijk scheidsrechteren is? Uberhaupt als eens geprobeerd te grensrechteren?

    Dat weet ik, Dick, ik heb het hier op het log tijden geprobeerd.;)

  26. Bericht door dick, op 16 april 2011 om 22:32
    Dus je bent minstens 12 jaar ouder dan mij Assie Wat zie je er dan nog goddelijk jong uit

    Dank je dick.:)

  27. Bericht door dick, op 16 april 2011 om 22:32
    Dus je bent minstens 12 jaar ouder dan mij Assie Wat zie je er dan nog goddelijk jong uit

    Da’s dus via Assie een compliment aan jezelf, Dick.:D

  28. @ Assie 22:35 Je hoeft trouwens de naam niet van die scheids neem ik aan. Die kun je bij iedere WVF-er ouder dan 40 wel krijgen. Maar leeftijd….jazeker, vandaar natuurlijk die aantrekkingskracht op de dames.

  29. @ Dame 22:36, wat lief! Had het, oprecht, niet zo bedoeld. Trouwens, ik zou jou ook niet de leeftijd geven die je profiel vermeld……..langgggggggggggge niet 😉

  30. Vader doodgeschoten agent: geef asielzoeker duidelijkheid
    Vader van de in Baflo doodgeschoten agent maant regering asielzoekers sneller duidelijkheid te geven over procedure.

  31. @ Dick, 21.53 uur ging om een optreden van een neef, die is zanger bij Make Believe en die traden gisteren in Hedon.

    @ Dick, wanneer een scheidsrechter voor een wedstrijd met de leider van het thuisteam, in de bstuurskamer staat uit te leggen, dat hij wel zou zorgen dat het bij hem wel in vertrouwde handen is, dat het wel goed komt met de wedstrijd, en hij draait zich om en vraagt aan de persoon achter hem die er al even staat, dag en U bent. Antoord de leider van ZAC, oh en weg was ie.
    Dan weet je dus genoeg, en zo gaf hij ook leiding aan de wedstrijd.

  32. Voor iedereen, maar speciaal voor Joppuh….de Youpuh 😀

    Bedorven kalfsvlees

    Kalbfleisch! Mooi woord. Zeker als je het goed Duits uitspreekt. Gedisciplineerd. Herr Kalbfleisch! Klinkt toch anders dan kalfsvlees. Herr Kalbfleisch zit in de shit. En niet een beetje. Beticht van meineed en corruptie. Vriendje bevoorrecht. Corpsballenmaatje. Een zekere Westenberg heeft het klusje voor hem geklaard. De zaak kwam aan het rollen door een wraakzuchtige ex, die niet mals was met haar beschuldigingen. Niet in de dorpskroeg geuit, maar onder ede bij een rechtbank. Kalbfleisch ontkent uiteraard, Westenberg ook. Het gaat om een zaak tussen Van Andel en ene Jan Poot. Een proces over dure grond rond Schiphol. Poot verloor van Van Andel, een hele goede vriend van Kalbfleisch. Deze mocht ooit vakantie vieren in een huisje van Van Andel. Met de wraakzuchtige ex. Gratis uiteraard. Nou gratis? Achteraf de duurste vakantie ooit.

    Kalbfleisch is voorlopig geschorst. Dan kan hij zich concentreren op de zaak. Hij heeft veel schijn tegen. Hij gaf als voorzitter van het NMA nog wel eens klusjes aan Westerman. Goed betaalde schnabbeltjes. Nou mogen rechters niet bijbeunen, dus gebeurde het op naam van de vrouw van Westerman. Iedereen voelt de jeuk en de pukkeltjes. Juridisch gekonkel van zogenaamd onkreukbare juristen.
    Als alles waar blijkt te zijn dan is het een geweldige overwinning voor de krasse bejaarde Jan Poot. De 86-jarige zakenman heeft al die jaren geroepen, geschreeuwd, gekrijst en gefluisterd dat de zaak stonk. Dat het niet deugde. Hij plaatste paginagrote advertenties in kranten. Jan vertelde keer op keer dat het niet klopte. Hij schijnt miljarden te gaan claimen. Zou geweldig zijn als hij die kreeg. Hij is een straatvechter naar mijn hart. Knokken tot het gaatje.

    Het lekkerste aan de zaak is natuurlijk dat er liefde in het toneelstukje meespeelt. Een teleurgestelde ex. De griffier in dit geval. Zij deed het met Kalbfleisch. Neemt zij na jaren wraak? Die dient koud gegeten te worden, dus het zou zomaar kunnen. Is het privéwrok of gaat het haar echt om het onrecht dat die Jan Poot is aangedaan? Moeilijk om dat los van elkaar te zien. Begreep dat de vrouw ook bang is. Bang voor Westerman en Kalbfleisch? Zullen de heren wat maffiosi op de dame afsturen? Dat zal toch niet?
    En hoe zit het met Kalbfleisch en Van Andel? Was Kalbfleisch de familie Van Andel nog wat schuldig? Dat er in de studententijd ooit iets is voorgevallen tussen de heren? Iets met een mutsig kakkersmeisje! Zou toch geweldig zijn. Dat het verder gaat en dieper. Dat het uiteindelijk over een ontvreemde ijsmuts gaat of een collegeshawl. Zoiets onbenulligs. Dat dat voorval de uiteindelijke oorzaak van de val van Kalbfleisch is! Dan heb je een boek en een film en een toneelstuk. Niet veel later de musical. Prachtig toch?

    Ik vind het heerlijk nieuws. Het lucht me op. Toch wat verward door de chaotisch begonnen lente vol Japan, Alphen en Baflo. Nieuws dat je niet wilt. En dan wil Bonnie St. Claire ook nog dood. Althans dat las ik. Dacht eerlijk gezegd dat ze jaren geleden al was overleden. Nee, ik wil geweldloos nieuws. Nieuws zonder doden. Een lekkere Haagse rechtbankbeerput die goed stinkt. En waar nog veel meer troep uit komt. Misschien weet Kalbfleisch ook nog wel wat over vroegere collega??s. Andere corrupte rechters, die ook in de vakantiehuisjes van de familie Van Andel met eenzame griffiertjes lagen te hutseflutsen. Misschien wordt wel bekend dat de familie Van Andel jarenlang alle bedrijfsuitjes van de Haagse rechtbank financierde. Heerlijk lijkt me dat. Allemaal van die onverstaanbare corpsballen in de getuigenbankjes! En de rechters die die zaken behandelen blijken ook weer corrupt. Iedereen wraakt iedereen. Mij zou het niet verbazen. Maar dan

    vallen er misschien wel slachtoffers: Kalbfleisch eindigt hangend aan een brug, Westerman gaat voor een intercity, de griffier neemt een overdosis. Groot Italiaans drama. Hoe het eindigt? Op al hun begrafenissen zingt Bonnie. Die komt er door de affaire weer helemaal bovenop.

  33. @ ingrid, op 16 april 2011 om 22:56

    Oh ja, achteraf had ik het wel gelezen. Mooi dat het geslaagd was!

    Ach, de scheids kan het niet gauw goed doen. De 2 teams met haantjes en soms nog veel haniger begeleiding (anders zwaar overdreven ouders, daarmee zeg ik zeker niet dat jullie dat zijn), volgen elke beweging en elke uitspraak van de man. Heb zelf erg veel respect voor hen, alleen al voor het feit dat ze zich voor nop in hun vrije tijd zo (superkritisch) laten volgen. Buiten dat, zou ik een volwassenwedstrijd denk ik ook niet KUNNEN leiden. Je wilt de partij waarvan je bent zeker niet voortrekken etc, etc. Nee, laat mij af en toe maar vlaggen, daar heb ik al moeite genoeg mee.

  34. Oh ja, Ingrid die uitspraken van de scheids komen mij als een stukkie voetbalhumor over. Maar heeft niemand hem op die uitspraken aangesprokeen :o:o:o Als het wel serieus was, heb je natuurlijk achteraf geen poot om op te staan (geen bewijs).

  35. Dick, daar heb je natuurlijk helemaal gelijk in. Het is verd*md moeilijk grens- en scheidsrechteren. En het zijn ook maar goedwillende amateurs. Ik kan een wedstrijd al niet eens als publiek volgen. De bal is steeds op een andere plek dan mijn ogen. Dat wil niet zeggen dat er geen scheidsrechters zijn die niet altijd even objectief zijn; da’s jammer.

  36. Dames, misschien komt mijn houding ook wel door het feit dat ik het zelf altijd een uitdaging vond de scheids een beetje te bespelen. Om gebruik te maken van de momenten dat ie niet keek.

  37. @Dick, fouten maken daar heb ik totaal geen problemen mee. Maar wanneer je zit soort uitspraken doet, heeft dat wat mij betreft niets te maken, met wat er mis gaat tijdens een wedstrijd.

    Mijn jongste fluit ook, en hij doet dat met veel plezier. Hij gaat nog niet hoger dan de D’s. Maar vandaag liep hij naar de leider van de tegenstander om zich voor te stellen en aan te geven. Dat ze snel gingen beginnen omdat er wrg weinig ruimte is tussen de wedstrijden.
    Vroeg de leider en wie ben jij, antwoord ik fluit de wedstrijd, oh je eerste wedstrijd, nee ik fluit dit team het hele seizoen al.
    Verbaasd kijkend liet hij weg. Gelukkig kwam hij na de wedstijd naar hem toe, om te zeggen goed gefloten. Ben we benieuwd of hij dat ook had gedaan, wanneer ze verloren hadden.

  38. Klopt Dame,

    Dat wil niet zeggen dat er geen scheidsrechters zijn die niet altijd even objectief zijn; da’s jammer.

    Sta altijd zo in het leven dat iemand die fout is dat ook moet weten. Vind het in je quote danwel noodzakelijk dat ie (subtiel natuurlijk) op zijn fouten wordt gewezen.

    Gister dat potje in de eredivisie, de scheids (op het hoogste niveau dus) fluit een fractie van een seconde te vroeg….vrije trap dus, terwijl er uit de actie werd gescoord. Iedereen van het benadeelde team natuurlijk pissed-off maar het gezicht van de scheids zelf sprak boekdelen. Die kon wel door de grond zakken, maar het blijft mensen werk.

  39. @ Ingrid 23:14 ok, maar zijn de uitspraken serieus gedaan, was het geen humor? Is degene die het hoorde te vertrouwen? Waarom heeft ie er gelijk niet wat van gezegd?

    Ja, ’t is wat met die haantjes die de boel willen beïnvloeden

    Vroeg de leider en wie ben jij, antwoord ik fluit de wedstrijd, oh je eerste wedstrijd, nee ik fluit dit team het hele seizoen al.

  40. In de Donald Duck stond eens een strip waarin Willie Wortel n.a.v. het eeuwige gescheld op de scheids een superobjectieve robotscheidsrechter maakte. De wedstrijden daarna bleken echter dodelijk saai, zodat de Duckstadfans weer terugverlangden naar de vertrouwde thuis/uitfluiter. Leerzaam, de DD. 🙂

  41. KAH (RODA) wat een treffer! En vooral, wat een heerlijke show na afloop. Vind dat dat voor een keer best moet kunnen. Volgens Toine van P (vind ik goed) kun je nogsteeds op audiëntie bij Kah :D:D:D

  42. @ Dick, die persoon is zeker te vertrouwen, en wanneer je de manier van leiden zag, moet ie of stoppen met fluiten. Of hij deed wat ie gezegd had. En waarom niet direkt er iets van zeggen. Hij geloofde zijn oren niet.

    En weltrusten allemaal.

  43. Ik zal de volgende keer wat meer geduld proberen te betrachten (da’s mijn zwakte), want ik merk nu dat me dat veel gemak kan opleveren.;)

  44. Goeie dag…….. dame het presentje is over gekomen en ze was er heel content mee. Kaartje hangt aan het bord en het kaarsje met het kuikentje op dr nachtkastje. Alles gaat goed ze was alleen moe dus ben ik wat eerder weggegaan met de kinderen.

  45. Twente gelijk en de andere drie gewonnen. PSV staat weer bovenaan. Dat bevordert wel de sfeer in huis, da’s het positieve eraan.:(:)

  46. Vanmiddag naar Millingerplaya geweest. Erg gezellig en lekker druk (dus niet mega)… Heerlijk een ijsje gegeten in een plastic luie stoel en genoten om te zien hoe ons meissie bloempjes ging plukken voor de knijntjes van onze vrienden….

    Bericht door roofridder, op 17 april 2011 om 09:34
    Dame was het gezellig bij Cafe de Pierik.

    Hoe vond jij het bij de Pierik roofridder? Ik heb je niet gezien anders hadden we nog kunnen proosten.

  47. Wordt er hier wel eens naar dit gekeken

    Dat het TROS-programma De beste zangers van Nederland (gisteren, Nederland 1, 20:28 uur, 820.000 kijkers) ertoe doet bleek enkele weken geleden wel toen Glennis Grace haar versie van Volumia’s ‘Afscheid’ ten gehore bracht en prompt een nummer één-hit scoorde.
    Gisteren stond het oeuvre van Lange Frans centraal, en zong, of beter gezegd: rapte Grace haar versie van Het land van…
    De uitzending is hier terug te zien.

    Het enige goede TROS-programma dat ik ken. Heb er al veel gezien, die om Do draaide vond ik het mooist.

  48. Bericht door Assendörper, op 17 april 2011 om 19:54
    Bericht door Dame, op 17 april 2011 om 15:49
    Kun je me de foto’s mailen, Doeksen?

    Niet doen Doeksen

    Ik heb ze al: ze zijn geweldig!:D

  49. Bericht door Derk, op 17 april 2011 om 20:35
    Die pralines van dame waren goed hoor hmmmmmmmmmmmmm

    Zeg Derk, heb jij ze nu opgegeten? Maar ze waren wel lekker begrijp ik.:)

  50. Haha, Derk. Wij zijn ooit naar het Dolfinarium geweest toen mijn oudste zoon een jaar of 2 was. In de trein ging er al chocomel over zijn blouse en broek. Daarna een ijsje in het Dolfinarium. Je hebt een beetje een beeld van hoe hij eruit zag. Hij ging toen spelen met een klein meisje dat aan het eind van de dag nog een smetteloos wit jurkje aan had. We hebben er een foto van gemaakt. Heel koddig. Toch heb ik liever Piet de Smeerpoets mee naar huis dan een kind dat niet vies mag worden.

  51. Bericht door Assendörper, op 17 april 2011 om 20:44
    Ach Derk, moet maar even wat geduld hebben.

    Het is toch bekend dat geduld niet een van mijn goede eigenschappen is.:(

  52. @ Derk, hoe bedoel je

    Dick ik ben nog niet aan de Millingerplaya geweest van de week maar eens doen. Hebben ze de buitenboel opgeknapt?

    Kan me zo nixxx herinneren. Misschien komt dat doordat ik er elk weekend wel ff (langs) kom. Die nieuwe ligstoelen zijn wel goed.

    Overigens Millingerplaya Milligerplaya

  53. Bericht door Assendörper, op 17 april 2011 om 21:48
    Weer twee minuten. Wat een geduld en regelmaat.

    Het is nu 21:57 uur. Wat is er aan de hand?:P

  54. Is het lastig te vinden dan, Derk, die Milligerplaya? Ben er nog nooit geweest, maar als ik Dick mag geloven is dat een geslaagde uitspanning.

  55. Welingelichte Kringen:

    Opstand der Nederlandse katholieken: ze zijn hun hoogste prelaat zat

    Zelfs de behoudendste katholieken hebben schoon genoeg van de hoogste katholieke geestelijke van Nederland, aartsbisschop Eijk van Utrecht. Niet omdat de prelaat niet recht zou zijn in de leer, want hij is zeer recht in de leer. Maar omdat het een nare, onbehouwen onbetrouwbare vlerk is. De conservatieve krachten achter de schermen hebben, bericht De Volkskrant, hun goede banden met het Vaticaan gebruikt om te zeggen dat Eijk niet te handhaven is als hij zich niet anders gaat gedragen.
    Er zijn, naast een heleboel andere onverkwikkelijke zaken, twee klachten die in het oog lopen, in het 32-pagina’s tellende klachtenboek dat naar Rome is, De eerste is dat Eijk vorige maand privédetectives afstuurde op zijn medebisschoppen om hun computers en laptops te besnuffelen. Eijk was op zoek naar Kwalijke Zaken, maar vermoedelijk vooral naar aanwijzingen dat men samenspant tegen hem.
    De tweede opmerkelijke klacht van de conservatieve klagers is dat er rond het financiële beleid van Eijk een geur van misbruik en bedrog hangt.
    Eijk heeft ook nog iemand ontslagen die lange jaren voor de kerk werkte en aan een slopende ziekte lijdt. Niet christelijk, vindt men.
    De paus mag het nu oplossen.
    Voor zover ons bekend is het bisdom IJsland weer vacant
    Bron: De Volkskrant

  56. Is Sparta-FC vanavond live op radio-Oost? Mag je toch wel aannemen.

    ———–

    Mediamaatje Moszkowicz
    Jean-Pierre Geelen, 18-04-2011 (Tv recesent VK, ben het helemaal met hem eens)

    Jurisprudentie na het spontane telefoontje van Bram Moszkowicz: voortaan mag iedereen live inbellen bij Pauw & Witteman. De lijnen zijn nú geopend.
    ??Een advocaat tegenover je die zó tekeer gaat: hoe voelt dat??? Het was vrijdagavond, Pauw & Witteman blikte terug op het proces-Wilders met getuige Bertus Hendriks. Nog maar net had Witteman zijn vraag gesteld, of in de huiskamer konden we opnieuw ervaren hoe dat moet voelen. Het werd het meest spraakmakende tv-fragment van afgelopen weekend.
    ??Er komt een nieuw element bij??, zei Jeroen Pauw halverwege. Via zijn ??oortje?? had hij vernomen dat Bram Moszkowicz de redactie had gebeld en wilde reageren. Die had Hendriks in de rechtbank al van meineed beschuldigd, nu was hij boos omdat Hendriks ??voor een publiek van misschien wel een miljoen mensen wéér aan het liegen is??, zei hij.
    Spontaan. Spannend. Leve live-tv.
    Ontluisterend ook: Moszkowicz vond het ??niet kies?? van getuige Hendriks dat hij op tv was. Zegt dus het mediamaatje dat werkelijk élke zittingsdag besluit met een afzakkertje aan de stamtafels van DWDD of P&W.
    Hij zakte definitief door het ijs toen hij Hendriks zijn politieke stellingname (inzake de Hamas) voor de voeten wierp, een verwijt dat Hendriks soeverein pareerde door hem minzaam te prijzen als groots advocaat en acteur. ??Hij zit in zijn rol, en dat doet hij ontzettend goed.??
    Maar hoe spontaan was Brams belletje eigenlijk? De beelden deden mij twijfelen. Op het gezicht van Hendriks viel nauwelijks verbazing te bespeuren. Misschien dat die na vijf uur verhoor nergens meer van opkeek.
    Maar wat verder opviel, was dat het portret van Moszkowicz binnen twee, drie seconden nadat hij aan het woord was, al groot achter Pauw en Witteman prijkte. Logisch, wellicht: zijn naam zou ongetwijfeld vallen. Tegelijk kwam zijn naambordje onderin beeld, met links daarvan een cirkeltje met een telefoontje erin. Stond dat al klaar, of is zo??n bordje binnen enkele seconden gemaakt? Verbluffend snel dan.
    Even later kwam Witteman met de advocaat te spreken over een fragmentje met arabist Hans Jansen. Stond ook toevallig al klaar zeker? Verdacht.
    Mijn wantrouwen kan volledig onterecht zijn. Maar het leek erop dat eerder al contact was geweest tussen de advocaat en P&W. En dat toen al geopperd is dat hij altijd kon bellen als iets hem niet beviel – net iets minder ??spontaan?? dan in het belang van spannende tv werd gesuggereerd.
    Geen misdaad: hooguit een licht gevalletje van meineed. Hoewel: Moszkowicz wordt wel verweten van dat volkomen idiote proces een mediaspektakel te maken. Zaterdag nog in Nieuwsuur door Reinier van Zutphen van de Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak: ??Dat zouden we niet moeten doen, het tot entertainment maken van een proces.?? Hij doelde op de advocaat, maar evengoed had hij kunnen stellen: P&W had ook ??nee?? kunnen zeggen.
    Deden ze natuurlijk niet, met alle jurisprudentie van dien (het overkwam ironisch genoeg Witteman al in 1987 bij Achter het nieuws, toen minister Van den Broek belde om uitzending van een fragment van Rudi Carrell te verhinderen): vanaf nu mag iedereen live inbellen. Vernieuwende televisie. Avond aan avond mocht elke politicus vrijelijk zijn leugens spuien. Nu kan elke tegenstander rechtstreeks inbreken en zijn gal spuwen. Vanaf vanavond staat onderin beeld bij P&W een telefoonnummer. ??Onze lijnen zijn nú geopend. Bel!?? Eis uw recht op. Lukt het niet, dan weet ik nog een advocaat.

    Nawoord: Pauw & Witteman heeft inmiddels laten weten dat de advocaat geheel spontaan inbelde.

  57. Hé markel, ik heb niet veel met het Rooms Katholieke geloof. Vind die hierarchie heel vreemd en in dé vertegenwoordiger van Christus op aarde geloof ik al helemaal niet. Dit weet ik niet, over Wim

    Maar omdat het een nare, onbehouwen onbetrouwbare vlerk is.

    . Maar schijnbaar vinden de Katholieken dat zelf. Was wel benieuwd wat Rooms Katholieke webloggers bijvoorbeeld van die situatie vinden. Hoe komt het bericht op jou over, er van uitgaande dat er geen leugens in staan.

  58. Marcel 😮

    Hoe komt het bericht op jou over, er van uitgaande dat er geen leugens in staan

    ?

    Het was net (11:30) overigens al in het RTV-Oost-journaal. Een mevrouw schijnt naar de Paus te willen.

  59. @dick:

    ik geloof wel maar NIET in georganiseerd verband dmv een gebouw, boek, naam of leefwijze. Hetgeen in het artikel wordt weergegeven bevestigd mijn vertrouwen in de wijze hoe ik het geloof vorm geef. Daarmee zeg ik niet dat ik het eens/oneens ben met de tekst.

  60. Het artikel gaat over Nederlandse katholieken, niet over “het geloof in het algemeen”. Als we toch in hokjes denken, ben ik protestant, al doe ik er ook niet zoveel aan. En is het natuurlijk niet het enige ware geloof. Volgens mij kan een bezoekje af en toe wel inspirerend werken. Eens met je niet-veroordelen van de tekst.

  61. @dick:
    – ik geloof juist niet in hokjes
    – tekst gaat wel over de NL katholieken, maar ik lees (graag) tussen de regels 🙂

  62. Ben ook absoluut geen hokjesdenker, nergens in. Maar om het verschil in Christelijk Nederland aan te geven moet je wel wat. De Rooms katholieken met hun paus en hierarchie. En de protestanten Herv en Gereformeerd. Je hebt ook belachelijk veel stromingen. In Stadshagen ging een ze een hele tijd samen op, de hervormden, gereformeerden en de katholieken. Tot ieders tevredenheid. Sommigen wilden de moslims die wilden er nog wel bij.

    Ach ja, tussen de regels lezen is idd boeiend.

  63. Eens, ok Stenders op 3fm is nog wel tof. Maar de rest slaan wij al een hele tijd over:
    ———-

    PowNed-oprichter zwaar teleurgesteld in PowNed

    Ex-Telegraaf topvrouw over gebroken belofte kindmannenomroep

    Marianne Zwagerman, drijvende kracht achter de oprichting van de Telegraaf omroepen PowNed en WNL, is nu al teleurgesteld in de koers van de nieuwe omroep. In het NCRV radioprogramma Lunch verklaarde ze met ‘grote teleurstelling’ te kampen.

    Directe aanleiding voor haar ontboezeming is de start bij PowNed van het voetbalprogramma Heilig Gras, gepresenteerd door oerbabyboomer Henk Spaan (1948). Het na PowNews tweede tv-programma van de kindmannenomroep is gebaseerd op een bijna twintig jaar oud tijdschrift dat Spaan samen met Matthijs van Nieuwkerk oprichtte. PowNed werkte zich het publieke bestel binnen met de belofte zich op jongeren te richten met andersoortige onderwerpen en nieuwe mensen. In de praktijk blijkt de omroep gedomineerd door 40plussers, die net als Zwagerman opvallend vaak banden hebben met De Telegraaf.

    Spaan werkte diep in de vorige eeuw voor de VARA maar was ooit een van de eerste BN’ers die publiekelijk steun betuigde aan Geenstijl, de Telegraaf-website waar PowNed uit voortkomt.

    Zwagerman zelf werkt inmiddels niet meer bij De Telegraaf maar voor reclamebureau BBC van Jan Bennink (mede-oprichter en bestuurslid PowNed) en Michiel Bicker Caarten (ex-presentator en -hoofdredacteur WNL).

    Ze wil af van publieke omroepen en vindt dat hun taak overgenomen moet worden door commerciële partijen in samenwerking met de overheid, zegt ze in de discussie met Aad van den Heuvel, de éminence grise van de Nederlandse tv-journalistiek.

    Een van haar motieven om PowNed te starten was het ‘opblazen’ van het publieke bestel. Die ambitie werd al eerder uitgesproken door John de Mol die daartoe Talpa oprichtte maar mislukte. De Mol is grootaandeelhouder van – verrassing – De Telegraaf

  64. @ don 16:36

    -om eens met wat anders te komen
    -om discussies uit te lokken
    -om eens wat minder saais neer te zetten

    hoeveel redenen moet je nog hebben? Maar vanwaar je plotselinge verschijnen, of ben je hier zeer regelmatig op de achtergrond?
    Nou ja, “welkom” in elk geval.

  65. Bericht door dick, op 18 april 2011 om 09:12
    Mis hier de beschouwingen van

    Zwolse
    Jan D.
    Doeksen

    inzake de hoogste stadsderby in het amateurvoetbal WVF-BQ

    Kan er niets over zeggen Dick. Was afgelopen zaterdag bij SVI.

  66. Bericht door Dame, op 18 april 2011 om 21:36
    Boodschap begrepen

    Oh, ben jij er ook weer? Je was me nog niet opgevallen.:)

  67. Tip: ze heeft zichzelf bevrijd van drie ringen om hals en armen door jaren van boetedoening.
    Ik ga nu ook boete doen. Welterusten.:-*

  68. Ja sorry Derk, maar ik lag al in bed en moest naar het toilet en zag plots dit raadsel. Ik kon het niet laten. Trusten. 🙂

  69. Vrij… ja, dat is maar net hoe je het bekijkt…
    Ik word vandaag geacht een paar wassen te draaien, was te vouwen en op te bergen, een tent op te zetten, verstoppertje te spelen en tikkertje, meekijken of de gisteren geplantte Myosotis en Tuinkers al is gegroeid en dat waarschijnlijk wel een paar keer per uur :), samen de gisteren buiten geplante plantjes water te geven, naar Tuinland te gaan voor nog meer plantjes, op een bankje te zitten en toe te kijken hoe mn meissie zich in de ballenbak uitleeft (waarschijnlijk), boodschappen te doen (want mevrouw heeft geen crackertjes meer), nog ergens tussendoor een sollicitatiebrief schrijven, telefonisch bereikbaar zijn voor een verwacht telefoontje, de wasmachinemaker bellen, want hij maakt weer belachelijke herrie, en hopenlijk ook nog naar een kledingzaak voor kleertjes van ons meissie (t_ring wat groeit die hard!!!!) en een schoenenzaak (want, t_ring, wat groeit die hard!!!). Als ik dan nog tijd over heb, hoop ik nog een kast uit te mesten… Maar ja, mn dochter een beetje kennende komt van alles wat ik voor mezelf op bovenstaande lijst heb gezet, niets terecht…
    😉

    Maar het belooft wel een prachtige dag te worden!!!!!!

  70. Goedemorgen net na tienen.
    Iedereen goedgemutst vanweges tmooie weer (en de winst van onze FC!!)

    Tijd voor een kopje koffie.

    en tijd voor vooruitmijmeringen:

    FC Zwolle – RKC 3-2

  71. Ach Eva voor die hummel hier moeten we iedere 2 maand nieuwe schoenen kopen. Hoe duur je ze ook koopt na 2 maand zijn de neuzen door.

  72. Phoeh… nee, gelukkig is die (b)engel van mij niet zo’n klauteraar en doet ze moeilijk over fietsen, dus slijtage van schoenen valt hier nog aardig mee… alleen… Ze komt met haar 3,5 jaar nu al met dr hoofd ter hoogte van de deurkruk… kan je voorstellen hoeveel kleding ze dus uitstijgt…

  73. Een werkelijk PRACHTIG stuk van Sjoerd Mossou in het AD. Let op de voorlaatste alinea over domme architecten die exact verwoord wat mijn bezwaar tegen de huidige betonbak van fc Zwolle is (al hoop ik wel dat ze kampioen worden natuurlijk)

    Juichende supporters willen we zien, dronken van geluk
    Onderop de foto, vlak voor de reclameborden, iets voorbij de achterlijn, lag een groepje knuffelende voetballers van De Graafschap. Maar juist daar vlak achter, op de tribune. Daar gebeurde het. Kijk naar de foto die fotograaf Michael Kooren voor de Volkskrant maakte op de Vijverberg – en je weet hoe oceaanvreugde eruitziet.

    Iedereen die wel eens op een voetbaltribune heeft gestaan, in het heetst van de strijd, kent het gevoel. Dat idiote moment waarop je met de man achter je opeens op een plastic stoeltje staat te springen, verstrengeld in een innige omhelzing. Je kent elkaar niet, maar dat geeft niks, want er is gescoord, zojuist. Tientallen mannen en jongens, bijna allemaal met gebalde vuisten in de lucht. Ze schreeuwen het uit. Ze vallen half over elkaar heen. Ze lachen en ze gillen. Ze weten, dolgelukkig als ze zijn, even niet meer waar ze het zoeken moeten.

    Iedereen die wel eens op een voetbaltribune heeft gestaan, in het heetst van de strijd, kent het gevoel. Dat idiote moment waarop je met de man achter je opeens op een plastic stoeltje staat te springen, verstrengeld in een innige omhelzing. Je kent elkaar niet, maar dat geeft niks, want er is gescoord, zojuist. Er ontsnapt iets onverstaanbaars uit je keel. Je buurman huilt een beetje.

    Als je alle herhalingen van die wereldgoal van Theo Janssen tegen PSV terugkijkt, zie je halverwege één onbetaalbaar camerashot van twee mannen in een FC Twente-shirt. Ze zijn in beeld gebracht terwijl Theo nog aan het sprinten is. Ze sprinten mee, als het ware, onhandig hupsend op hun tenen. Ze kijken mee hoe de bal, heel traag en prachtig, met een boogje in het doel ploft. En dan schreeuwen ze het uit. Ze krijsen en gillen en dansen van geluk.

    Klaas-Jan Huntelaar vertelde ooit dat dat het allermooiste was aan scoren. Het gevoel dat je als spits een soort eruptie veroorzaakt, waarbij de mensen op de tribune even los raken van de wereld. Het idee dat je, door zoiets simpels als een doelpunt, alles om je heen een ander aangezicht kunt geven.

    Dat is slechts schijn vaak, natuurlijk, maar dat geeft niet. Heel objectief beschouwd was dat doelpunt van Rogier Meijer zondagmiddag niet ongelooflijk belangrijk, vanuit Doetinchems perspectief dan. De Graafschap redt het met één puntje minder ook heus wel dit jaar. Maar het prettige aan juichen voor een doelpunt is juist dat onvoorwaardelijke, dat ongeremd schaamteloze. Een doelpunt moet je vooral niet dood relativeren. Dan is er geen reet meer aan.

    Het mooist juichende tribunevak dat ik me kan herinneren, was die uitzinnige massa in Hamburg, na de 2-1 van Van Basten tegen Duitsland. Een soort enorme oranje pogo was dat, op een grote klassieke staantribune. Evert ten Napel zei precies het goede bovendien, ter illustratie van de beelden. ‘Het Volksparkstadion is van Oranje.’

    Lang zag je veel te weinig televisieshots van juichende tribunevakken. En in een tijdperk dat fotografen steeds meer gefocust zijn op die ene ingezoomde actiefoto, sterven ook foto’s zoals die van een doldwaze Vijverberg langzaam uit. Wat ook niet meehelpt: al die domme architecten, die de tribunes veel te hoog laten beginnen, zodat je als kijker tegen een blinde muur zit aan te kijken.

    Onbegrijpelijk, want juichende supporters willen we zien juist. Gelukzalig gillende mensen, samen in een chaotische vreugdedans, half over elkaar heen struikelend, dronken van geluk. (Sjoerd Mossou)

  74. @Wichert…. Er staat een bakje Tuinkers Waterkers, gisteren gekocht, nu op onze vensterbank. Onze dochter kijkt zo vaak ze kan om te kijken of ie al uit de grond naar boven komt… Nu is ze zo bekaf, dat ze niet meer buiten wilde zijn. Er staan nu 2 tenten buiten en mevrouw hangt op de bank binnen (!), met de duim in haar mond. De katten vinden die tenten trouwens fenomenaal! Die genieten er nu heerlijk in!
    Ik zal zo een grote bak met water neerzetten in de voortuin, zodat zij de plantjes water kan geven. Zo’n gehang op de bank vind ik ook niet wat!

  75. Nah… cursusje beter lezen, dan maar… Tuinkers Waterkers. Dus toch TUINKERS. Alleen verwarrend is het papiertje wel, want daarop staat: “Tuinkers – Watercress”.

  76. Einde RUST, Assie is zojuist vertrokken ri zwollywood. Ik vond het al knap dat ie hier zonder kleerscheuren aankwam. Gewapend met schoffel, schop, bezem, hark en straathamer kwam hij vroeg in de avond voorrijden op zijn fiets.
    Normaal denk je dat het gereedschap in de lengte langs de fiets hangt maar assie had het dwars op het stuur en is zojuist ook zo weer vertrokken.
    één ding is zeker: niemand krijgt de mogelijkheid om hem in te halen :o:o

    Assie tuintje ziet er weer perfect uit hoor, vrouw koko spreekt van jou als man men gouden handjes.
    Moet niet gekker worden.
    Bedankt kerel.

  77. dat zal toch niet waar zijn he,heb trouwens wel een brandweerauto gehoord koko
    hij zit zeker helemaal vast,of op de nieuwe spoorbrug

  78. ooooooo het zal toch niet waar zijn, doorrijhoogte nieuwe ijsselbrug is 3,7m. Hij zal toch niet het gereedschap rechtop vervoeren.

    Assieeeeeeeeee ben je al over??????

  79. @doeksen, we kunnen met een gerust hart gaan slapen hoor. Geen toeters en bellen thv ijsselbrug. Misschien brengt assie zijn gereedschap even naar de keet en gaat dan naar huis of slaapt in de keet.

  80. Ha, net terug van Matth?us Passion. Was weer ontroerend mooi. Ik heb me ingehouden, Drama, met meeneuriën, alleen zonder geluid meegezongen. Is wel een tip voor volgend jaar. De muziek doet je de harde kerkbanken vergeten.

  81. Mogguh, Gregory van der Wiel verruilt Ajax komende zomer voor Bayern Munchen. Dat schrijft de Duitse krant TZ.

    De club van Arjen Robben betaalt 10 miljoen voor de verdediger, die vorige zomer indruk maakte tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika.

    Ook Chelsea had interesse van de verdediger van Ajax, die daar nog een contract heeft tot 2013.

  82. @ Dame,
    Even terugkomend op die wedstrijd die jou zoon heeft gevoetbald bij WVF.
    Ik heb die wedstrijd toevallig ook gezien en ik zou mij als ouder en club dood schamen voor dat elftal van Berkum.
    Het woord kanker met aanvulling erachter klonk met regelmaat uit de mondjes van de spelers van Berkum. Geen ouder, leider, of trainer van Berkum die ingreep.
    Dat vind ik pas asociaal ipv van afreageren op een ouder die toevallig moet fluiten.

  83. Dan speelt FCZ DE wedstrijd van het jaar Derk;) Voor jou totaal niet interessant natuurlijk, dat snap ik helemaal…. Helemaal nu niet!

    @Appie, nog wel maar we de hele dag door zenuwen 😀

    Trouwens ff een afvalupdate, ik ben de -40 kg nu gepasseerd ;D

  84. Wat een fantastisch resultaat Natascha. Hoe heb je dat toch voor elkaar gekregen. Met een heleboel doorzettingsvermogen in ieder geval! Petje af hoor!

  85. Dick je ziet me zowiezo, voor de wedstrijd op t veld met de kids en juniorclub maar of ik jou zie, dat weet ik niet 😉

    Bedankt voor de lieve reacties:D

  86. Klasse Natascha, ben je bij een dieetiste, mij buurvrouw moet ook zeker 15 kg afvallen (suikerziekte)
    Hier zijn ook al behoorlijk zenuwachtig voor vrijdag:D:D:D

  87. @Kickert Ik was er zelf niet bij, dus kan ontkennen noch bevestigen dat er gescholden werd. Bij mijn eigen zoon rolt er weleens een vloekje uit zijn mond, maar nooit met ziektes. Dat doet hij uit principe niet, vanwege een vriendje die die ziekte heeft gehad. Het is een vrij sportief team met grotendeels een achtergrond waarin vloeken en schelden niet gebruikelijk is.
    Ze waren ditmaal echt boos en hebben behoorlijk gemopperd ?n hebben daarvoor in de kleedkamer op hun kop gehad van de trainer. Kennelijk denken we anders over de beslissingen van de scheidsrechter. In de ogen van de ouders aan onze kant waren die erg eenzijdig in het nadeel van onze club. Normaliter verdedigen we de scheidsrechter altijd, omdat ook wij beseffen dat het vrijwilligers zijn die weleens iets over het hoofd kunnen zien. Verliezen of – in dit geval – gelijkspelen is niet erg, als het maar op een faire manier gaat. In dit geval werd het aan onze kant anders ervaren. Daarover verschillen we dus kennelijk van mening. Het zij zo.

  88. Prachtige avond Dame. Gaan die rare duitsers op ZDF zomaar voetbal uitzenden; iets van Barcelona tegen RealMadrid. Toch maar even kijken, met een PLOP.

  89. Drama, we hebben eredivisie live en tijdelijk sport1 en er wordt hier dus ook gekeken. Het aantal avonden voetbal is hier tot grote hoogten gestegen. Zoveel hoeft voor mij nu ook weer niet. Ik verheug me wel op a.s. vrijdag als Zwolle RKC gaat verslaan. Daar ga ik tenminste van uit.

  90. nee,dame
    heb helaas wel moeten werken,maar de paasdagen gaan alles goed maken bij me,morgen en vrijdag eerst de koelcel in.1,4graden is erg koud met dit weer hoor

  91. Bericht door Assendörper, op 20 april 2011 om 22:37
    Gisteravond heeft Koko een paashassie kunnen strikken.

    Dan mag je nu wel beginnen met eitjes koken ze moeten ook nog gekleurd worden.

  92. Een goede paashaas neemt geen schoffelhouding aan Dame. Ben wel vaker paashaas geweest en weet heel goed hoe ik dat moet doen. Eigenlijk had ik een ander vak moeten kiezen.;)

    Trusten allen.

  93. Goedemorgen en ik hoop dat Doeksen toch nog een beetje kan genieten van het schitterende weer tussen zijn werkzaamheden in de vriescel met kaaystooters door.:)

  94. Goedemorgen deze mooie morgen. Nieuw woord (voor mij): pandiculatie, en het leuke is, iedereen heeft het vanmorgen al gedaan..

  95. Bericht door Dame, op 20 april 2011 om 23:46
    Paashaas zijn is seizoensarbeid, Assie. Wat moet je dan de rest van het jaar doen?

    Het liefst helemaal niks.;)

  96. Oproep van de vogelbescherming die ik hier graag herhaal:

    zet vers drinkwater neer voor de vogels! Door de aanhoudende mooie maar oh zo droge dagen komen de bronnen van waaruit vogels normaal drinken, droog te staan. Vogels hebben wel water nodig. Zaadeters meer dan insecteneters. Help ze en zet water voor ze neer. Ververs het wel elke dag anders gaan er zich weer allerlei onaangename zaken in ontwikkelen…

    /b]

  97. Job Klaassen en z’n interne bedrijfscursussen….

    Assie, zijn die ook bij jullie te volgen, en krijg je dan bij ’t behalen een streep op de schoffel?

  98. Ik heb doeksen vandaag ook nog even lekker lopen pesten via de sms :D:D:D krijg ik als antwoord; vrucht van een eikenboom 😮

  99. nrc.nl:

    Supermarkten, winkels en particulieren in de binnenstad van Amsterdam mogen tijdens Koninginnedag, volgende week zaterdag, slechts één alcoholische consumptie per klant verkopen. Dat meldt nu.nl.

    Op stations is alcohol helemaal niet toegestaan en ook de treinen van en naar Amsterdam worden drooggelegd, werd eerder deze week bekend. Op belangrijke stations in Noord-Holland wordt erop gecontroleerd voordat passagiers instappen. De vestigingen van AH to go op de stations zullen ook geen alcohol verkopen.

    ————————————————-
    zal wel in overleg met de horeca zijn….

    8)

  100. *gaat morgen snel een paar treetjes grolsch verstoppen/ingraven in Amsterdam* inkoop 68 euro cent een blikje verkoop 2,50 euro 24 op een tree 100 treetjes verstoppen ingraven Hmm toch een maand salaris
    🙂

  101. Prima idee doeksen ik leg het bootje vast in de voortuin en zet er alvast wat te drinken in. Hebben we ons eigen ark van Noach, hoe laat kom je?

  102. Nou Drama, ik heb vanochtend ook niet gepandiculeerd. Gewoon fris als een hoentje na een korte gebroken nacht onder de douche en op de fiets.:D

  103. @ Derk, kun je ook een paar grlsjs, boven in vak 19, Fred Patric tribune, verstoppen? Da’s voor het feestje morgenavond.:P:P;)

  104. Nee Dick, af en toe krijg ik door (op een andere comp.) dat de naam “papa” of papa val (van andere loc.) al bestaat, dus daarom even een toevoeging, af en toe.

  105. Bericht door drama, op 21 april 2011 om 15:13
    Job Klaassen en z’n interne bedrijfscursussen….

    Assie, zijn die ook bij jullie te volgen, en krijg je dan bij ’t behalen een streep op de schoffel?

    Drama, ik weet niet of dat bij ons kan. Het viel me wel op dat Freek drie strepen op zijn schoffel heeft. Ik zal hem dinsdag vragen of dat daarmee te maken heeft.

  106. Zaterdag ook weer de gehele dag voetbal, (fluiten) bij SVI, Internationaal jeugdtoernooi. Denemarken, Duitsland, Belgie, Engeland, Schotland en uiteraard Nederland. Zijn er nog zonen van webloggers die ook mee doen?

  107. Bericht door doeksen, op 21 april 2011 om 20:52
    assie ga je schamenje krijgt geen biertje van me zaterdag als je gelijk krijgt
    ik zet je buiten het terras

    Ben zaterdag niet aanwezig Doeksen want dan heb ik een etentje in Waalwijk.:P

  108. opnieuw:

    Bericht door Dame, op 21 april 2011 om 20:56
    Er is een verraaier onder ons.
    ——————

    tis de tied van tjeur

  109. Bericht door drama, op 21 april 2011 om 21:08
    de inspecteur van de schoffelploeg?

    Als dat zo is is Assie dr bij met zijn geklus in áttum

  110. Doeksen, kun jij nog een gratis kaartje voor mij ritselen? Ik ben nog nooit in die betonbak geweest en wil de kantine weleens zien.

  111. @ Papa Val

    Het Zwolse beroep zal vrijwel zeker donderdagavond dienen, met een uitspraak op vrijdagmorgen.

    Studio Sport is vandaag op de training geweest, opnamen maken.

  112. Dan maar even kijken Dick,
    maar heb ik het goed gelezen dat jij morgen ook gaat?
    Vooraf ook even een biertje drinken in het Home.:P

  113. @Dick

    Alweer? Eergister waren ze er ook al….. Ze weten de weg naar het Oosterenk wel weer te vinden 😀

    Diederik gaat dit seizoen niet meer spelen vermoed ik.

  114. Biertje vooraf is een goed idee, we moeten nog wat afspreken over vertrektijd/afloop wordt het em niet want dan heb ik een gezellige verjaardag. We zien wel, we weten het supportershome te vinden.

  115. Heb jij gezien dat ze opnames maakten Dick en ben jij zelf er ook bijop gekomen. Zo was ik maandag in de Galgenwaard, werden er opnames gemaakt door onze Friese weerman, niets van gemerkt, werd mij dinsdag verteld dat ik in beeld was geweest. T’ja, dat wil je toch niet.

  116. @ Natas, hoorde het net in onze mooie wijk. Voor hetzelfde geld is het gelul of hebben ze wel opnamen gemaakt maar doen er nixxx mee. Ach, kleine moeite om ff te kijken.

  117. Die rechtse is Assie die moet jij toch herkennen? komt net van het werk uit en z’n schofel staat bij de deur. Joppuh spreekt hem aan op het zwart bij klussen. Koko heeft de foto genomen.

  118. Bericht door Derk, op 21 april 2011 om 22:28
    Assie jij kan niet afsluiten in die kerk van jou staan de deuren altijd open

    Nee hoor Derk, ’s nachts zijn ze dicht.;)

  119. Bericht door Dame, op 21 april 2011 om 22:29
    Assie, ie bunt nie skerp oid

    Wat is dat voor een gebrabbel? Daar kan ik geen touw aan vast knopen. Assie bunt niks.

  120. Die trainer ken ik niet, maar ben na Twente wel voor NEC. Hun stadion ligt in een heel mooi park, met de akelige bijnaam ‘bloedkuul’.

  121. Ik ben vandaag na bezoek aan Erica eens door het wezenlandenpark gelopen, ligt overhoop maar was wel fijn. Even wat gegeten op terras en toen terug. Zwolle is best wel leuk.

  122. Die opnamen; zou goed kunnen Papa Val 😀 Wel een uitgebreide reportage over het van Marwijkplein in Deventer. En die waterpolo-dames dan in Italië 😮

  123. Idd geen reportage Papa Val, zou mooi zijn als ze beelden voor een kampioensreportage opnamen idd 😉 Wel een uitgebreide reportage over “het van Marwijkplein” in de Koekstad. En die waterpolo-dames in Italië 😮

  124. Dat gel*l van ouwe kerels boeit me meestal niet, net zoals de tussen- en nabeschouwingen. Alleen Jan van Halst vind ik interessant commentaar geven, als hij zijn PC meeheeft.

  125. @ Dame, kijk ook nooit naar dat popiejopie gel*l maar dit ging over de StudioSport-uitzending die dagelijks tussen 22:30 en 22:50 op Ned 2 is. Vind overigens dat Studio Sport daar met Thomas Egberts, Twan van Peperstraten en die jongen van Schut prima mensen heeft zitten. Kijk niet vaak naar live voetbal op Oost maar de laatste keer vond ik het commentaar slecht.

  126. He doeksen ik zit dan lekker bij het water en in het zonnetje zal aan je denken en als ik echt geniet je een sms sturen. Succes ijsbeer 😉

  127. Allen een goedevrijdagmorgen.

    Vanweges de aanhoudende droogte mag u niet uw heidens paasvuur ontsteken. Volgens sommige weerlieden zal dat wellus pinkstervuur worden. En ja, pinksteren en vuur ; is ook een combinatie.

  128. Bericht door Dame, op 21 april 2011 om 21:37
    Al een beetje rustiger, Natascha? Ik denk dat het een leuke pot gaat worden en dat Zwolle er met de punten vandoor gaat.

    Rust gaat niet meer werderkeren, het lijkt vandaag wel of ik spontane ADHD heb.

    Bericht door Papa val 1, op 21 april 2011 om 21:38
    @ Natascha, snelle maaltijd morgen, snelkookrijst ???

    Als het water kookt gooi ik ……….. in de pan;)

  129. Nee papa je weet best wat ik gisteravond in de pan heb gegooid om te koken!

    of je moet dat liedje destijds niet mee hebben gekregen van Ed en Ing maar dat geloof ik bijna niet😀

  130. Ja, vrouwen zijn absoluut (!) veel mooier om te zien dan mannen… maar dat gezwiep met de bovenverdieping vind ik wat overdreven, hoor… zeker voor een log dat voor alle leeftijden toegankelijk is…

  131. Weet iemand of ik mn dochter had moeten opgeven voor het eieren zoeken in de Stinsweide morgen???? Of is het vrije inloop?

    Als het maar vrije uitloopeieren zijn, hahaha…

  132. Dat zou mij wel goed uitkomen… meer kans voor mij om het te kunnen openen…. maar t zal wel niet…. we halen de 1.000 waarschijnlijk wel weer….

  133. Eva, je lijkt wel een Zwollesupporter, zo somber. Waarschijnlijk zit admin even te genieten in de tuin of wil hij/zij Derk niet stimuleren door toe te geven aan zijn pogingen om een logsluiting af te dwingen…

  134. Tijd voor een strakke verkoeling…

    De officiële tv-release van de nieuwe Grolsch commercial is pas op 25 april.
    Maar jij krijgt als Grolsch fan alvast een exclusieve sneak preview.

    In de commercial speelt de opkomende Nederlandse rock band Rigby. Fris en eigen.
    Net als de smaak van ons bier. Grolsch bier krijgt z??n verfrissende, karakteristieke
    smaak door pure ingrediënten. Een flinke dosis principes en het vakmanschap
    van onze brouwers maken het helemaal Grolsch

    De smaak die je pakt:D:D:D

  135. Ik kreeg net een url niet door de Adminfilter… maar op de Twistvlietbrug is een duikersteam aan het zoeken naar een misschien te water gevallen kindje…. er lag een onbemand fietsje op de brug…

    Dan krijg ik toch echt de bibbers…
    Ik hoop maar, dat het vals alarm is!

  136. Dat was al enige tijd gelden, Eva. Om 15:00 uur ongeveer rukte de brandweer uit. Laten we hopen dat het kind ergens aan het spelen is.

  137. Ja, ik las het bericht idd al om 15.09 uur…. en het is ook al een tijdje geleden dat ik die url wilde posten hier, maar Admin ligt echt ergens in het zonnetje… Daarom maar op deze manier gepost….

  138. @ Dame, waar dan Dame, op 22 april 2011 om 16:00? Hier staan hele nieuwsitems vol positieve reacties en ik kan je bezweren dat enorm veel stadionbezoekers positief gestemd zijn. Waaronder ikzelf 😉

  139. Prima Dick. Het weer is me te lekker om alle oude berichten voor je te gaan afstruinen. Ik ga er iig vanuit dat ze na vanavond officieus kampioen zijn.:)

  140. toen ik er om kwart over 1 over heen kwam

    lag er een rood fietsje bij de brug kinderen waren aan het spelen

    maar kan natuurlijk dat er 1 in gevallen is:o:o:o

  141. Ach en 1 zo’n negatieveling maakt nog geen winter…waar is het voorspellingenlijstje 😮
    Volgens mij is dit de laatste

    FC Zwolle-RKC

    Papa Val 2-1
    Dick 2-0
    Drama 3-2
    Doeksen 1-0
    JanD 1-1
    Dame 3-1
    Assie 1-2
    Bert J 2-2
    Ingrid 4-2
    Derk 1-1

    Ga ook weer in de zon liggen, al is ie wel heel behoorlijk warm.

  142. Ik ben er vandaag ook 2x overheen gefietst, iets voor 12 uur en tegen half 2…. extra bizar…

    Maar jouw bericht stemt mij wel gerust, ja-tja… Want kinderen laten altijd van alles liggen… dus waarschijnlijk is het kind gewoon naar huis gegaan zonder fiets…
    Ik hoop het maar!!!!

Reacties zijn gesloten.