Chat Log 20

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 21 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

720 gedachten over “Chat Log 20”

  1. Vanavond ook maar ff naar dat betere voetbalprogramma kijken op 3. Holland Sport en misschien zelfs wel naar Johan-3 en Gijp.

  2. @ Derk, bedankt! Omdat ik em helemaal niet wil idd Appie. Wil ik em graag symbolisch uitreiken aan de VVD-ert als “Appie-Happie op ’t politieke log”.
    Heerlijk ook hoe mensen zo opzichtig antwoorden denken te omzeilen. Bedankt voor de extra brede glimlach.
    Mag dat Derk? Dan stuur je em zelf maar op, want je zult begrijpen dat ik geen moeite voor zulk soort sarcastisch/cynisch-verzuurde menschen wil doen.

  3. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Dick met zijn 1ste Gouden plak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 1: Papa val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Doeksen en Bertus
    met 2: Derk, Assendörper, Dame en Eva
    met 4: Joppuh

    :D:D:D

  4. zo woensdag nog even een keertje lachen bij DE club,de laatste wedstrijd van de mannen.kijken of ze de nul kunnen houden.
    en dan…….kaaystooterfestival

  5. Dus de Kwak kan gewoon nog promoveren met De Tuinders.

    En José als trainer van de Stork…uh wat is ook alweer de nieuwe naam van die Stork-boys 😉

  6. Ingrid, ik ga 10 dagen naar thailand, lekker uitrusten en het project van een maat van mij bewonderen hoever dat al is.

  7. In Enschede moeten ze misschien die cup onder de bus leggen; hebben ze ook een schaal

    Ben je helemaal gek, waar moeten Ingrid en ik het bier dan intappen? We gebruiken de JC-schaal wel voor de hapjes. Ik geef toe, die naam is een beetje ongelukkig maar met een stapeltje krentenwegge zie je er niks meer van.;)

  8. @ Dame, wilde het kwijt (Holland Sport klopt gewoon ook :D) dan ga ik natuurlijk niet wachten om het te posten: bedankt :-* Je blijft kandidaat voor de medaille waar ik dan wel een titel voor verzin 8)

  9. Het was me wel duidelijk Dick dat de drang om te posten groter was dan de wens om niet meer mee te racen. Dat vind ik nu net zo grappig van je. Een winnaar tegen wil en dank. Daarom nogmaals van harte.:)

  10. Wat een domme mutsen die 2 dames en fan van FC Twente in ’t journaal:

    – Ja wij zijn achtergebleven gebied
    – Ja in het Westen zijn ze verder

    oid

    Kruipen gewoon in een (zelf) aangeprate slachtofferrol >:(>:(>:( Tuurlijk zijn we nixxx minder als de Westelingen. Red me er altijd uitstekend!

    Maar uh Holland Sport AJAX Sport begint zo; laterrr

  11. Calimero, Dick. Heb daar ook een hekel aan. Wees trots op je achtergrond. Twente en heel Overijssel/Oosten hebben genoeg om trots op te zijn: schitterende natuur, mooie steden met veel cultuur, bescheiden mensen met naoberschap nog hoog in het vaandel. Het is hier anders dan in het westen, amar zeker niet minder.
    Het is toch mooi dat de nummer 2 gisteren een nog grootser onthaal kreeg dan de landskampioen?

  12. @Dame, inderdaad spannend, heeft ie al een beslissing genomen over waar de studie wordt voortgezet.
    Mijn jongste begint woensdag met Nederlands.

  13. De keuze begint eraan te komen. Eerst de examens maar eens doen en dan de knoop echt doorhakken. Is je zoon zenuwachtig en staat hij er goed voor?

  14. het kaaystooterfestival komt erg dicht bij nu,dus ik dacht laat ik mijn vrienden eens een indruk geven waar het gehouden word,en wat er te doen is
    bij deze

  15. Klopt. Jammer voor Twente die huldiging vandaag. Over die van gister moet je Theo maar eens vragen. VI begint weer, is erg lachen om beelden en gesprekken over Gullit en Maradonna. Ajax passeerde natuurlijk ook de revu. Feyenoord komt nu na de reclame.

    Holland Sport wat geweldig en wat een lieve opa (92 of 93) die archivaris van AJAX :D:D:D

  16. @Dame, hij staat er goed voor. Maar is ontzettend zenuwachtig. Zelfvertrouwen slinkt aardig. Zo af een toe maar een peptalk houden.
    En vertellen dat ie er niet zomaar goed voor staat.

  17. Dat is hier ook aan de orde. Toen ie thuiskwam dacht hij het redelijk gedaan te hebben, maar na een check op de antwoorden niet meer. Dat herken ik van mijzelf van vroeger ook nog wel, hoewel wij toen de antwoorden zelf moesten zoeken in de boeken en door vergelijking. Hoort er wel bij. Lekker verwennen die knapen deze week.

  18. J&W Eigen roem stinkt; wacht maar af. We doen alleen roem op tafel, neem ik aan. En maatslag niet overtroeven. En troef draaien of maken?

  19. @Dame, inderdaad hoort erbij, maar vind het wel moeilijk. (en hij ook)
    En inderdaad in de watten leggen, en moed in praten:).
    Ben nu des te meer bij dat ik momenteel gewoon weer 20 uur werk.

  20. Je staat erbij en kijkt ernaar. Dat is idd moeilijk. Maar over enkele weken: tas aan de vlaggenstok (moet wel eerst nog vlag e.d. kopen). Mijn ervaring van lang, lang geleden is, dat als je er goed voorstaat je gewoon slaagt.

  21. ga lekker m’n mandje op zoeken

    trusten allemaal en morgen gezond weer op

    dame je kan ook klaverjassen op de pc hé even oefenen

  22. Ga ook een tukkie doen. Hoop dat ik morgen niet weer bijna de hele dag in de keet moet doorbrengen. Vandaag bijna 4 uur aan het klaverjassen geweest.:o Welterusten allemaal.

  23. @Ingrid en Dame

    Ik ken dat wel, ik had precies hetzelfde. Mega goed gevoel tot dat ik de antwoorden ging nakijken op txt (destijds was dat de enige bron). Maar toen de leraar belde om te vertellen dat ik ”netjes” geslaagd was, was er niks meer aan de hand…

    Goedemorgen mensen!

    Trouwens Ingrid, meegekregen dat zwolle op EL 3 of 4 is?

  24. Playlist Joppuh??s candlelight special – May 13, 2011 Studio 1 @Inspirationfm 01-Gov’t Mule – Little Toy Brain 02- ⤽ – Wine And Blood 03- Ian Dury – Wake Up And Make Love With Me 04- Pat Travers — Magnolia 05 Heart – Treat Me Well 06 Family (Roger Chapman) My Friend The Sun (Album: Bandstand) 07- Jethro Tull Sossity; You’re a Woman (Benefit) 08 ?? Peter Frampton – Rise Up (breaking all the rules) 09 ?? Ian Hunter – Irene Wilde (All American Alien boy) 10- Outsiders – Monkey On Your Back 11- Patrick Bruël – Casser La Voix (On ??s etait dit) 12 ?? Aerosmith – Seasons of Wither (Get your wings) 13 ?? Molly Hatchet – The Look In Your Eyes (Devil??s canyon) 14-the_veldman_brothers-leavin 15- Joe Bonamassa -When She Dances 16 ⤽ The Last Matador Of Bayonne Check what you have been missing dumm-asses! @ tenooie!

  25. Goeiemorgen Plantje, Natas en doeksen!

    Welkom alexander, Charles en Q & hondje (neem aan dat ie een hondje uitlaat) Q

    @ Dame

    En troef draaien of maken

    draaien natuurlijk, lekker aan het toeval overlaten.

  26. En n vrouwen special en een bajes special met nrs met als onderwerp penitentiaire inrichtingen, dus met titels als “framed” “jailhouse rock”” , “Doing time”, “I fought the law”, “Breakin the law” etc, etc, nog suggesties?

  27. Allen goedemorgen.

    @Dick ; ik ken die Joep van D. niet (heb ik weer). Een expert op huldigingsgebied?

    Iedereen mag van die Twentse huldiging wat zeggen, en sommigen menen wat te moeten zeggen, net als sommigen hier.
    Mijn mening: SUPERNIEMEERNORMAAL:D:D

  28. Alleen die ijdele kop van Munsterman kan ik niet meer zien, en die vd Boog ook niet trouwens, stond ook ineens weer vol in beeld, t lijkt wel Jan Stap in Beeld, bah!

  29. 9:29 :D:D:D
    vrouwen special
    bajes special

    sexspecial….met nummers van Prince, je ’t emme etc?

    ————-

    @ Drama hahaha nee, zo ken ik de cabaretier/columnist niet maar wel als ’typische Nederlander die overal een mening over heeft’. 😉

    —————
    @ Joppuh; heb Jan van Halst haast niet gezien. Gister de aankondiging van Theo meegekregen, dat u weggiet? Zoals ik hier al vaker heb geschreven: het is een hele mooie club!

  30. Niet alleen politiek

    Bericht door dick, op 17 mei 2011 om 09:25
    Joep van Deutekom nu op 3fm: Kan iemand me uitleggen waarom tegenwoordig de verliezer ook 5 uur lang gehuldigd moet worden

    Kun je nagaan hoe goed oplettend die van deutekom is, er is namelijk bij de verliezer ook een kampioen gehuldigd 😉

  31. Het ziet er naar uit dat Theo Janssen de overstap naar Ajax gaat maken. Volgens de Telegraaf is de Amsterdamse club bereid de gelimiteerde transfersom van drie miljoen euro te betalen.

    “We zijn zeer geïnteresseerd in Theo⤝, liet De Boer tijdens het kampioensbezoek aan hoofdsponsor Aegon weten. “Thulani Serero is al overgenomen van Ajax Cape Town en daarnaast zijn we nog met drie jongens bezig⤝, zo zei kampioen De Boer tegen de Telegraaf.

    Janssen was na afloop van het kampioensduel tegen Ajax vrij hard voor zijn team. “Je kon in deze wedstrijd zien wie de mannen waren en wie niet. Ik ben teleurgesteld in mijn ploeggenoten⤝, zo zei de 29-jarige middenvelder, die vrijwel meteen aanstuurde op een vertrek uit Enschede. “Ik ga volgende week met mijn zaakwaarnemer zitten en dan hoop ik dat er iets moois bij zit.⤝ Het lijkt er nu dus sterk op dat de keuze op Ajax is gevallen.

  32. 3 meloen is een koopje. Als ik Theo was zou ik bij Twente blijven; en er komt daar nl. nog een Jansen bij, Willem van RohdaJC.

  33. En n vrouwen special en een bajes special met nrs met als onderwerp penitentiaire inrichtingen, dus met titels als “framed” “jailhouse rock”” , “Doing time”, “I fought the law”, “Breakin the law” etc, etc, nog suggesties?

    I got 99 problems but a bitch aint one – Jay-z

    http://www.teapottery.nl

  34. AjaxUpdate Weblog > Home / Team, Transfers / Boerrigter voor circa 600.000 naar Ajax Boerrigter voor circa 600.000 naar Ajax

    Rik van den Boog is op dit moment de transfer aan het afronden van Derk Boerrigter naar Ajax. De linksbuiten van de Jupiler Leaguekampioen RKC kwam half april al een driejarig contract met Ajax overeen. Ajax wil de ex-Ajacied voor een bedrag van circa zeshonderdduizend euro over nemen van RKC.

  35. Bericht door dick, op 17 mei 2011 om 10:32
    Natas…bij de dames bedoel je: het team van oud-Berkumse buuf en topper Mary Willemsen

    Juustem 😀 Ze ging lekker uit dr plaat en terecht natuurlijk ook al heb ik niet zoveel met vrouwenvoetbal

    Ik persoonlijk vind die evt transfer voor Janssen geen vooruitgang… Hij moet lekker bij Schalke (of een andere buitl club) ofzo gaan ballen..

  36. Bij nader inzien, misschien een mooie middenmoot club in Engeland? Hij zou daar toch thuis passen mensen? Ik bedoel, met zijn stijl van voetballen…

  37. Wat een vreselijke hersenloze reacties op dat stuk zeg, allemaal kerels met prestatiedrang maar geen prestatie kunnen leveren pffff zoals wichert van de week al zei: doe maar normaal dan doe je al gek genoeg!

  38. Dat dacht ik al Derk, anders was je er gauw klaar denk ik:(

    Trouwens ik hoop dat je de rust krijgt waar je naar op zoek gaat;) Veel plezier en rust gewenst in Thailand;D

  39. A man was stranded in the desert for ten years.

    One day, a woman in a wetsuit walked up to this man and said, “Would you like a cigar ?” The man said, “Lady, I ain’t smoked in ten years.” So, the woman unzipped the left arm of her wetsuit, and pulled out a cigar.

    Then, she said, “Would you like a drink ?” The man said, “Lady, I ain’t drank in ten years.” So, she unzipped the right arm of her wetsuit, and pulled out a bottle of Jack Daniels.

    Last, she unzipped the front of her wetsuit and said, “Would you like to play around ?”

    The man said with astonishment… “You mean to tell me that you got a golf set in there, too?!?!”

  40. De Wereld Draait Door (N3, 19:30)

    De toekenning van de Nipkowschijf vorige week kwam op een perfect moment voor DWDD: vanavond is de 1000ste uitzending, die gevierd word met een feestje in het teken van tv-legende Willem Duys, wiens Voor de vuist weg altijd een inspiratiebron is geweest voor DWDD. Speciale tafeldame is Mies Bouwman

    Met Martine Bijl, Fred Oster, tv-regisseur Bob Rooyens, Toots Thielemans, Lee Towers, vaste gast bij Voor de vuist weg Aleid Rensen, André van Duin, Bert van der Veer, Jan Mulder, Patricia Paay en Koos Postema.
    ———-
    Dan is Koos mijn favo gast 😀 Waarom mag Theo Maesen niet komen, oma Paay is er ook 🙁

  41. @Dick Dit lees ik net in een nieuwsrubriek. Een feestje waard lijkt me:

    Ajax nu evenveel sterren als middelmatige film en hotel met kakkerlakken

    😀

  42. Wie heeft gisteravond ons prinsesje Amalia horen zingen. heb het zelf niet gezien, maar net een stukje gehoord. Amalia got’s talent.:D

  43. Ik heb gisteren naar de uitzending gekeken. Het viel me idd op dat het meisje – zeker voor haar leeftijd – heel goed zingt.

  44. Denk niet dat ze me de komende dagen kunnen missen Derk. Het onkruid schiet de grond uit. Het wordt de komende dagen hard werken want gisteren hebben we ook helemaal niks kunnen doen.

  45. Dat ging deze week niet door Doeksen. Mooie avatar heb je. Zo ziet de binnenkant van mijn koelkast er ook ongeveer uit.

  46. Idd Doeks, strakke avator. Derk, geloof dat ik je vandaag al een keer of 3 op verschillende manieren een toffe vakantie heb gewenst….ben je er nu nog :o:o:o

  47. Ja dick, ik heb al afscheid van de kinderen genomen, vrouw hier ligt heerlijk te rusten op de bank en om 23.30 is mijn taxi daar

  48. dame,zeker heeft DE club wel kunstgras,en niet 1,niet 2,maarrrr 3 van die mooie velden

    maar het gras van tussen de tegels gaat het kunstgras in,en dat mag niet

  49. Fijne dagen mensen geniet ervan, las net dat het hier ook mooi weer gaat worden. Wees lief voor elkaar en zorg voor elkaar

    He Derk, ik wens je heel veel plezier in Thailand en hoop dat je ontspannen met een rugzak vol fijne belevenissen, goede herinneringen en leuke souvenirs terugkomt. :-*

  50. Nee, ook niet. Maar ben zo benieuwd hoe het gaat. Maar hij is hier bijna niet. Dus dan is vragen een beetje moeilijk. Misschien maar even met hem mailen van de week.

  51. Denk dat Koko het heel druk heeft want ik kwam hem gisterochtend om 3.45 uur al tegen in de P.C. Hooftstraat Wipstrik.

  52. Was jij er ook bij op de PC Hooftstraat vannacht, Doeksen en hebben Assie en jij samen gedanst? Dan wel jullie wel ver boven je theewater. 😮

  53. Ik heb altijd hele rare dromen Doeksen. Ben een keer bij een droomuitlegger geweest en zelfs die kerel wist zich geen raad met mijn dromen. Trusten jonge god.

  54. Poultje SCC-FCZ

    wichert 0-2
    Natascha 1-1
    drama 1-2
    dick 1-3 Die Mark de Vries ff tactisch goed uitschakelen: die tactiek geheel aan Japie overlaten…..dah kump goed :D:D:D

    Ff ruimte maken voor de heer zaagmans 😉

  55. @Drama

    Iets om vrolijk van te worden: Joey van de Berg speelt weer mee 😉 Maar sssstttt, dat hoeven de vrienden in LWD niet te weten ;D:D:P

  56. @Natascha 12:26. alg. direkteur bij een BVO, waarvan het eerste elftal één keer in de 14 dagen een thuiswedstrijd speelt; dat moet toch ook in part-time kunnen? Hoeveel uur in de week schat jij in?8)

  57. @14.06. Geen idee eigenlijk!

    @Drama
    Poeh, denk dat dat meer tijd in zit dan wij denken eigenlijk….En ook op de meest onmogelijke tijden ivm transfairs rondkrijgen etc.

    @14.26
    Wederom geen idee!

  58. Omrop Fryslân stjoert de neikompetysjewedstriden fan Cambuur live út op ynternet én op de radio. Op ynternet binne de wedstriden te sjen op http://www.omroplive.nl. De radio is yn de loft mei in ekstra sportprogramma.

    Cambuur nimt it yn de twadde ronde fan de play offs op tsjin Zwolle. Op tongersdeitejûn 19 maaie spylje de Ljouwerters thús. De wedstryd begjint om 20.00 oere. De return is op 22 maaie middeis om 14.30 yn Zwolle

    ———————————–
    dus live op internet, op http://www.omroplive.nl. ?

  59. Ongeluk bij ’t Harde…nu nog maar 2 km file.

    @ Drama: doet RTV Twente um niet 😮

    @ Natascha, Art, Claus en Jaap zouden elkaar nog beter kunnen aanvullen als ze zelf in verschillende linies hadden gevoetbald. Daarom noemde ik Jaap als tacticus hoe Mark de Vries te bestrijden. Ajax wilde hem toen (nog?) niet voor nixxx als verdedigers-trainer.

  60. VPRO, EO & MAX blijven zelfstandig. De rest gaat fuseren VARA bijvoorbeeld met BNN…Sprak laatst nog iemand van de VARA over fusie met VPRO; ze zei dat VPRO niet wilde. Jammer dat er niet nog minder omroepen overblijven…..zoals ik het ook jammer vind dat er veel te veel politieke partijen zijn in dit uberverzuilde edoch mooie land.

  61. @ Wichert, dit zegt nos.nl o.a.

    De VARA en BNN willen vanaf 2016 samen verder, net als de KRO en de NCRV. Dat staat in een brief (.pdf) van de Publieke Omroep, die morgen naar minister Van Bijsterveldt gaat.

    Vanaf 2016 krijgen nog maar acht publieke omroepen een licentie. Eerder was bekend dat AVRO en TROS samen verder gaan.

    De zes grote omroepen die mogelijk gaan fuseren hebben wel een aantal voorwaarden gesteld. Zo willen ze meer geld en meer zendtijd dan ze nu hebben.

    Bezuinigen
    EO, VPRO en MAX blijven zelfstandig. Ook de omroepen zonder leden, de taakomroepen NOS en NTR, blijven aparte organisties. Powned en WNL zijn niet bij de plannen betrokken omdat ze pas net zijn begonnen en het nog niet duidelijk is of ze door mogen.

    De Publieke Omroep moet vanaf 2015 200 miljoen euro bezuinigen. Door de fusies moet de bureaucratie worden teruggedrongen en kan er goedkoper worden gewerkt.

    Minister Van Bijsterveldt laat weten dat ze blij is dat de omroepen kiezen voor meer efficiency, maar ze wil pas over een maand inhoudelijk op de plannen reageren.

    2016 is ook nog ff weg.

  62. @ Joppuh (dan maar weer, Joop schreef wat lekkerder); Prima, met oa Sjors Baker en Teach In? Pussycat ook?

    Natuurlijk niet Dick, alleen kwaliteitsmuziek, Little green bag zou nog kunnen dan, maar verder the Scene, de Dijk, Outsiders, Cuby, Polle Eduard, Q65, Brainbox, Flavium, Free n Easy, Super Sister, Kayak, Finch, Ekseption, Earth&Fire, Golden Earring, Shoes, Julian Sas, Vengeance, Bodine etc etc, meer dat werk dus.

  63. Bericht door drama, op 18 mei 2011 om 15:27
    Omrop Fryslân stjoert de neikompetysjewedstriden fan Cambuur live út op ynternet én op de radio. Op ynternet binne de wedstriden te sjen op http://www.omroplive.nl. De radio is yn de loft mei in ekstra sportprogramma.

    Cambuur nimt it yn de twadde ronde fan de play offs op tsjin Zwolle. Op tongersdeitejûn 19 maaie spylje de Ljouwerters thús. De wedstryd begjint om 20.00 oere. De return is op 22 maaie middeis om 14.30 yn Zwolle

    Dit vertelde ik mars net ook nog 😀

  64. Leuk knipseltje uit de NRC:

    Belgie opgesplitst:
    “Met mijn zoon en zijn vriendin bespreken we tijdens het avondeten de politieke situatie in Belgie. Aan de eettafel zit ook mijn kleindochter die net zes jaar oud is geworden.
    We vinden dat ons buurland het beste zou kunnen worden opgesplitst in twee delen. Aan de ene kant natuurlijk Wallonie en aan de andere kant….
    Voordat we onze zin hebben kunnen afmaken, roept mijn kleindochter: PLOPSALAND!”

    Dat had onze dochter gezegd kunnen hebben 😉

  65. Bericht door JanD, op 18 mei 2011 om 09:22
    kwam hem gisterochtend om 3.45 uur al tegen in de P.C. Hooftstraat Wipstrik.

    Ben je een krantenwijk begonnen Assie?

    Nee JanD, ik vertel je zaterdag wel waarom ik op dat tijdstip daar was. Niet alles hoeft op het log h??;)

  66. Bericht door wichert, op 18 mei 2011 om 09:43
    Det waterbedde is zeker van de De Grolsch Assie

    Nee Wichert, det bedde is van mie. Mut zegg’n det ik noa ’n oavend Grolsch weh goed sloape.

  67. Nee hoor Dame het is gewoon erg rustig vanavond. Iedereen heeft blijkbaar weinig te melden.
    Jij nog wat leuks te melden.

  68. Poultje SCC-FCZ
    Cambuur-FC Zwolle
    wichert 0-2
    Natascha 1-1
    drama 1-2
    dick 1-3
    ingrid 0-1
    JanD 2-1
    Dame 2-3
    Assendörper 3-2

  69. Ik heb een lang dag gehad vandaag Ingrid, vanaf half acht tot half tien. Zeggen ze in Zwolle dan niet “ben aan de latte” oid.
    Hoe heeft je zoon het vandaag gedaan, eerste zenuwen een beetje bedwongen? Mijn zoon doet het redelijk tot nu toe. Aleen Nederlands maandag was erg lastig, maar het schijnt dat een kwart van de leerlingen daarover geklaagd hebben bij LAKS.

  70. Er komt nog eens een moment, assie, dat je door een paar mede WLZ-ers uit Zwolle wordt gejonast! Wat is dat nu weer voor een voorspelling voor de wedstrijd van morgen?:o

  71. Vandaag was zijn eerste examen Nederlands, dus je kunt wel nagaan erg zenuwachtig. Hij denkt het wel redelijk gedaan te hebben. In iedr geval voor zijn gevoel een voldoende.
    Morgen heeft ie Duits en biologie. Dus veel te leren/herhalen.
    Maar de kop is er af, zullen we maar zeggen.

    Klopt Dame dat zeggen ze dan:)

    En Assendörper ben helemaal jaloers op je, krijg er honger van.

  72. Ik heb vanavond ergens een buffet gehad. Wel lekker, maar veel verschillende kleine hapjes en natuurlijk allemaal zwaar op de maag vallend. Heb maar niet teveel gegeten.

  73. Bericht door ingrid, op 18 mei 2011 om 22:28
    En Assendörper ben helemaal jaloers op je, krijg er honger van.

    Ideaal Ingrid zo’n vreetzaakje om de hoek.

  74. Mijn zoon is vrijdag vrij. Dn heeft ie gesprek op wat hopelijk volgend schooljaar zijn 1e stageadres zal zijn. IJs en weder dienende natuurlijk.
    En nog een gesprekje voor wat hopelijk een vakantiebaan zal gaan worden.

  75. Ingrid, de conferentie veel een beetje tegen, maar heb tijdens buffet beetje genetwerkt of net gewerkt, net hoe je het zeggen wilt. 😉

  76. En wat moet hij volgende week dan nog voor examens doen? Mijn zoon moet nog Natuurkunde, Engels, Latijn en Biologie doen. Die laatste twee zijn op een dag en daar ziet hij nogal tegenop, want een hoop leerwerk.
    Hij heeft wel de knoop doorgehakt en gaat naar Nijmegen. We zijn bezig met een kamer en de kans lijkt heel groot dat het lukt. Dat is wel een mooie opsteker.

  77. Volgende week heeft hij nog wiskunde engels en natuurkunde/scheikunde het laatste ziet ie wel erg tegen op. Hij heeft volgende week gelukkig geen 2 examens meer op 1 dag.

    Mooi dat ie heeft gekozen, en dat een kamer ook al bijna rond is.

  78. welterusten allemaal. Assie, je kunt rustig komen op het log, want ik weet je daarbuiten ook wel te vinden (Pierik, Vd Kolk, DE club).;)

  79. Hey Doeksen, je bent eerder thuis dan mij. Maar ja je was ook op de brommerT he. Toch mooi voor de 22e keer de NUL gehouden.:D

  80. @ Joppuh (dan maar weer omdat ik geen commentaar lees op joop (.com)).

    Little green bag zou nog kunnen dan, maar verder the Scene, de Dijk, Outsiders, Cuby, Polle Eduard, Q65, Brainbox, Flavium, Free n Easy, Super Sister, Kayak, Finch, Ekseption, Earth&Fire, Golden Earring, Shoes, Julian Sas, Vengeance, Bodine etc etc, meer dat werk dus.

    :D:D:D En een special met zwoele/erotische muziek? Moet kunnen toch, 2 uurtjes?

  81. @ Dame, kun jij uitleggen wat ‘netwerken’ anders is dan ’tactisch slijmen’ om een gunst? Wat natuurlijk schriftelijk, mondeling en bijvoorbeeld ook digitaal kan. Weet jij nog waar het woord vandaan komt? Sterk in de markt gezet!
    In de jaren ’80 kenden we het nog niet en nu doet menigeen of je niet zonder zou kunnen. Kijk alleen eens naar

    World
    Wide
    WEB…netwerk?

  82. Zo gaat dat Natascha,in het begin ging alles prima en was Ton een goede trainer.Wat een wedstrijd Utrecht -Ajax 3-0.heb ook genoten van hun spel op europees terrein.,Misschien zijn al die wedstrijden iets te veel geweest.Jan Wouters maakt het af.

  83. Ja zo gaat dat wel idd Wichert maar ik persoonlijk ben niet zo gecharmeerd van zulke praktijken. Ik vind/vond Du Chatinier een prima trainier voor Utrecht met hart voor de zaak…

  84. ‘Het is jammer, dat we de rit niet gezamenlijk kunnen afmaken, maar wij vinden dat er onvoldoende basis is voor samenwerking in de toekomst’, verduidelijkte technisch directeur Foeke Booy op de clubwebsite.

    Du Chatinier is teleurgesteld. ‘Het is jammer dat het zo is gelopen, maar ik kijk terug op een prachtige periode. FC Utrecht heeft me destijds de kans gegeven trainer te zijn van deze mooie club en we hebben met zijn allen fantastische resultaten geboekt in zowel de competitie als op Europees niveau. Ik wens FC Utrecht in de toekomst veel succes toe.’

    Erwin Koeman is de belangrijkste kandidaat om Du Chatinier op te volgen. (VI)

  85. Erwin Koeman is de belangrijkste kandidaat om Du Chatinier op te volgen. (VI)

    Ik smste me vader dit nieuws en hij smste terug, koeman wordt de nieuwe!

  86. @ Natas, heb tussen de nieuwsberichten door (op ’t topic waar hij reageerde) Stadshagenees (=Utreg supporter) gevraagd of wanneer ie nieuws had, hij het hier wou brengen 😉

    Tuinders-ZAC; misschien nog wel leuk om ff te kijken. Jan J. zal er ook wel zijn. En ongetwijfeld wel meer van die toppers.

    Beide Zwolse vierdeklassers proberen om via de nacompetitie promotie af te dwingen naar de derde klasse van het zaterdagvoetbal. In competitieverband wist de ploeg van trainer Herman Oosterhaar twee keer met 1-0 te winnen van HTC, maar kan ZAC zich nog opladen voor de nacompetitie na het mislopen van het kampioenschap op de slotdag van de competitie?

  87. Wie had dat ooit gedacht:

    De redactie van het RTL-programma ??Wie is mijn vader??? deed deze week een opmerkelijke ontdekking.

    Bin laden was spermadonor in Zwolle[/url]

  88. Dame, kun jij uitleggen wat ‘netwerken’ anders is dan ’tactisch slijmen’ om een gunst?

    Dick, voor mij is ‘netwerken’ het in contact komen met mensen van organisaties waar je zakelijke contacten mee hebt/mee moet hebben, zodat zij een ingang hebben in jouw organisatie en jij in die van hen. Het biedt je ook de mogelijkheid om tijdens zo’n bijeenkomst een gesprek te hebben over zaken die niet zo lekker lopen dan wel over onderwerpen waarop je graag wilt samenwerken. Ik had ondermeer een interessant gesprek met iemand die qua gedachtengoed mijlenver van mij afstaat. In een ontspannen omgeving praat dat toch anders dan in een vergadering.
    Ik heb geen ‘gunsten’ nodig en ‘slijmen’ hou ik niet van. Ben (meestal) wel vriendelijk, maar dat is een houding van nature.
    Een uitleg naar jouw tevredenheid?

  89. De redactie van het RTL-programma ??Wie is mijn vader??? deed deze week een opmerkelijke ontdekking.

    Nu weet ik van wie mijn kinderen die neus hebben…;)

  90. @ Dame, duidelijk verhaal. Maar altijd in een (overdreven) vriendelijke sfeer. Omdat de één nou één keer wat nodig heeft (of in de toekomst kan hebben) van de ander. Al schrijf je dit

    Ik heb geen ‘gunsten’ nodig en ‘slijmen’ hou ik niet van.

    Je hebt toch wat van elkaar nodig, anders praat je toch niet met elkaar?

    over zaken die niet zo lekker lopen dan wel over onderwerpen waarop je graag wilt samenwerken.

    Kunnen geen van die zaken dan per mail of telefoon?

    En de tijd en kosten die ermee gemoeid zijn, zijn simpel weg te schrijven op “investeren”? Wat levert het op, zou ik willen weten als verantwoordelijke.

    Waarom was het toen nog niet

    In de jaren ’80 kenden we het nog niet en nu doet menigeen of je niet zonder zou kunnen. Kijk alleen eens naar

    World
    Wide
    WEB…netwerk?

    Hoe deden we dat toen of hadden we dat niet nodig?
    Vind praten, zelfs omgaan met mensen die heel anders denken heel normaal en plezierig overigens. Mijn aversie tegen de vergadercultuur ken je. Collega, plande vanmiddag nog even snel een vergadering in voor morgen. Waarop ik zei: “Moet dat nou, voor dat onderwerp en weer 1,5 – 2 uur?”. Was met 1 zin overtuigd van de noodzaak dat een bilateraaltje niet zou volstaan en…..

    Ik had ondermeer een interessant gesprek met iemand die qua gedachtengoed mijlenver van mij afstaat.

    .
    Dit is misschien wel zo

    In een ontspannen omgeving praat dat toch anders dan in een vergadering.

    maar gelukkig is de cultuur bij ons aardig ontspannen en gezellig. Bij ons horen we niets over “netwerken” misschien op P&O, maar verder.

    Nou ja, het is wel mode tegenwoordig. Hoe vaak ik het woord wel niet lees.

  91. Owww (aanvulling 19:38), komt door telefoontje tussendoor, die bewuste vergadering duurt morgen, door die opmerking, maar….hooguit 1 uur 😀

    Mooie mogelijkheid om nog 1 vraagje aan Dame te stellen. Heeft “netwerken” ook/alles te maken met beïnvloeding en overtuigen van de ander voor je eigen belang (=belang organisatie natuurlijk)?

  92. Kunnen geen van die zaken dan per mail of telefoon?

    Dick, je weet toch ook wel dat je elkaar s in de ogen moet kunnen kijken en zaken bespreken? het vergemakkelijkt de contacten daarna per telefoon of mail alleen maar. En netwerken is meer dan alleen maar elkaar ’s rug krabben.

  93. Kunnen geen van die zaken dan per mail of telefoon?

    Natuurlijk, maar het is wel handig te weten wie je hebben moet en het is vaak ook heel plezierig om elkaar in de ogen te kunnen kijken. Zie het als Haarlemmer olie.

  94. @ Joppuh, wat meer dan krabben?

    Als ik jouw mening er nog bij heb, kan ik er mooi eens een stukje over schrijven in de WVF-Kroniek. Vind het wel een hele interessante ontwikkeling….van nixxx in de 80’s tot veul in 2011.

  95. Dame 19:54, lekker makkelijk: uit de context halen. Maar die ?’s

    Ga ff journaal kijken; latersssssssss Ow misschien ook eerst nog een kratje Grolsch scoren.

  96. Bij ons horen we niets over “netwerken”

    Weer zo’n gevalletje van de bal voor open doel leggen, Dick. Dit keer beheers ik me en schop ‘m er niet in.:P

  97. Ik denk dat heden geen enkele grotere organisatie zonder netwerken kan. Maar niet iedereen binnen zo’n organisatie netwerkt; dat lijkt me nogal afhankelijk van je functie/positie.:)

  98. Waarom was het toen nog niet
    In de jaren ’80 kenden we het nog niet en nu doet menigeen of je niet zonder zou kunnen. Kijk alleen eens naar
    World
    Wide
    WEB…netwerk?
    Hoe deden we dat toen of hadden we dat niet nodig?

    Hier wil je ook nog antwoord op, begrijp ik? Tja, waarom schreven we in de middeleeuwen met een ganzenveer en nu met de PC? Waarom reden we begin 20ste eeuw met de paardentram en nu met de auto? Waarom schreven we in de jaren ’80 veel vaker een brief? Tja, Dick de wereld verandert. Misschien moet je eens wat lezen van Manuel Castells over de netwerksamenleving. Trouwens, ik geloof helemaal niet dat er in die tijd niet werd genetwerkt. Wellicht noemden ze het toen anders, maar netwerken is van alle tijden.

  99. Drama, als je morgen nog net aan het werk bent en ik net van mijn werk kom, dan kom ik nog even langs met een bestellinkje.:)

  100. Zie je wel Dame, dat je geen oogcontact (netewerken) nodig hebt om onze Joppuh mee te krijgen. Het feit dat je vrouwelijk bent kon al wel eens genoeg zijn 😉

    Maar uh, de ?’s 😮

  101. @ Dame, het doel maakt niet uit; scoren doe je toch niet. Wel jammer dat je doet overkomen of je denkt dat organisaties die niet/nauwelijks netwerken niet/minder goed functioneren.
    Zou je meer uren/geld (van de burger natuurlijk) aan netwerken willen besteden?

  102. @ Dame, wat wil ik dat je antwoord? Zou graag goede argumenten lezen, voor dat stukje. Heb de link al, binnen een vv wordt bij sponsorbijeenkomsten genetwerkt. Al noemen ze dat bij ons vast niet zo 😉

  103. Wel jammer dat je doet overkomen of je denkt dat organisaties die niet/nauwelijks netwerken niet/minder goed functioneren.

    Dat is interpretatie en speculatie, Dick. Ik heb dat nergens beweerd. Een organisatie die geen andere nodig heeft, kan prima zonder. Overigens kom ik ook weleens mensen van jouw organisatie tegen op dat soort bijeenkomsten.;)

  104. Echt? Ik weet het niet hoor…Geloof dat ik eerst maar eens naar zo’n sponsorbijeenkomst zal gaan (mezelf uitnodigen; wat ik nog nooit gedaan heb) voor ik een echt goede indruk heb.
    En uberhaupt een stukje ga schrijven. Heb hier ook niet veel volgens mij zelfs geen argumenten gelezen. Benieuwd of Dame vindt dat ze er wel meer tijd/uren aan zou willen besteden.

  105. @ Drama, voor de goede orde, ik ga uit van “min of meer vrijwilligheid”. Wie wil er naar toe? Zodat, het niet inherent is aan de functie en je wel zult moeten, omdat het anders werkweigering is.

  106. @Ingrid Ik heb het gelezen. Voordeel van als veel mensen het een moeilijk examen vinden, de puntentelling vast wel bijgesteld wordt. Ze laten het geen onvoldoendes regenen.
    Ik ben nu het examen Nederlands voor de gein aan het maken. Bij de eerste lezen leek het mij mee te vallen, maar wanneer je er echt aan begint, dan moeten de hersentjes kraken. Krijg zelf beetje last van examenvrees. Ben benieuwd hoe ik het ervan af breng.

  107. Dick 21:16 Een sponsorbijeenkomst is wel anders dan de bijeenkomsten die ik bezoek. Misschien kun je dat meer vergelijken met de de middenstander die (in beginsel) tegen alle klanten aardig moet zijn. Een vriendelijke uitstraling, toegankelijkheid, niet teveel tegenspreken is dan onderdeel van je professionele werkhouding. Zoals de moeder van mijn schoolvriendin zei toe ze stopten met de bakkerszaak “gelukkig, nooit meer lachen”. ;D

  108. Tragisch nieuws uit Staphorst: een vader heeft per ongeluk zijn driejarige zoontje aangereden met de auto. De peuter is overleden.

    De 34-jarige man wilde zijn auto achteruit inparkeren, toen plotseling zijn zoon achter de auto ging lopen. De vader zag dit helaas niet. Het jongetje overleed ter plekke, zo meldt de politie.

  109. @ Dame, waar zou ik dan heen moeten gaan om een indruk te krijgen? Onuitgenodigd…lees hierboven. En als het zoveel anders is dan een sponsorbijeenkomst is de link met de voetbal (waar het stukje voor bedoeld was) ook weg….laat maar. Aansprekende vergelijking. Zo werkt mijn dochter in de stad, heb ikzelf heuuuul vrogger vakken gevuld bij de Nieuwe Weme (overigens met veel plezier) en heeft iemand die me heel na staat in de stad gewerkt…ze deed het goed maar had veel moeite met het altijd aardig doen. Met name tegen Rijk de Gooyer (die ik wel lachen vind)…..ze doet het nu al lang niet meer.

  110. waar zou ik dan heen moeten gaan om een indruk te krijgen

    Dick, nu hou je me al de hele avond bezig met oordelen en vragen en nu blijkt dat je niet eens een indruk hebt van zo’n bijeenkomst.:o

  111. Dame, om dus een stukje te schrijven, leek me het noodzakelijk om eens ergens te kijken. Kom met de argumenten van vanavond ook niet veel verder. Moet je wel lezen wat ik schrijf. Die indruk schep je pas in je laatste post 21:34 besluit ik dan ook ervan af te zien.

  112. Dame 21:27 kom je pas met een indruk. Heb niet voldoende argumenten gelezen om een andere mening te hebben. Vind wel dat ik daar ook eens zou moeten kijken, als ik er wat over zou willen schrijven. Door je antwoord besluit ik 21:34 van alles af te zien. Had je kunnen weten, als je die gelezen had.

  113. JanD gefeliciteerd met de poule…

    Het is jammer maar ik zie perspectief voor zondag, 1-0 is genoeg en ik ben helemaal niet hatelijk maar ik hoop dat Mark de Vries en flinke streptokokinfectie krijgt ofzo…..:o

  114. Wie schrijft die blijft. We kunnen ze ook veel drankjes aanbieden en het zelf bij een sapje houden, dat helpt vast ook, maar is ook minder gezellig.

  115. Hoi dame, gaat wel maar alles is nu zo leeg. Ik ben druk met schrijven en dat helpt me. Maar ik ben zo verdrietig. Ik weet het soms allemaal niet meer, mag dat? Aan de ene kant ben ik strijdlustig en aan de andere kant maakt het me niets meer uit.

    Ik heb je nog nooit ontmoet wel veel gelezen van je.

    erica

  116. He Erica, je moet jezelf niet zo hard vallen hoor. Je hebt een heel zware operatie met narcose achter de rug. Dat je daarna wisselende stemmingen hebt is heel normaal. Geef het de tijd. Over een half jaar ziet het er allemaal weer heel anders uit. Zal ik je even mailen in plaats van op het log? Zelfde adres als Derk?

  117. Dame ik red het wel hoor, kan eddy ieder minuut bellen en hij heeft beloofd dat die er is binnen 24 uur als het nodig is. Ik zie dit zo niet zitten er is een vreemde vrouw bezig met mijn was en afwas en zet ook nog de kopjes verkeerd neer. Ik ben zo boos toen ik 20 was was er nog niets aan de hand maar nu………….. Dame ik huil ja mag je best weten.

    Wat moet ik doen?

  118. Je mag die “vreemde vrouw in huis” best zeggen, dat je graag samen met haar (op welke manier dan ook; jij zeggen, zij doen) de kopjes neerzet, hoor…
    Die vrouw is wel wat gewend. Als je haar duidelijk kan maken, dat je het waardeerd wat ze doet, maar dat je toch graag dingen anders gedaan ziet, zal ze dat waarschijnlijk alleen maar waarderen…

  119. Huilen kan erg opluchten, Erica. Daar is niks mis mee. Als je maar wel beseft dat het er morgen allemaal weer heel anders uit kan zien.

  120. Je valt ons helemaal niet lastig. Veel mensen hier op het log leven erg met je mee en begripen best dat je het niet makkelijk hebt. We willen allemaal dat het je goed gaat en ik weet zeker dat ik voor velen spreek als ik zeg dat je je zorgen en verdriet hier best mag delen. Dat is geen lastig vallen. Wij kunnen best wat hebben.

  121. Ik denk dat ik wel mag stellen dat minimaal de helft van de vaste kluit een zwak voor jou heeft… We gunnen je allemaal het allerbeste.

  122. Je verhaal doen lucht op. En wij willen je graag helpen.
    Lucht je hart maar op het log. We zitten voor je klaar en zijn blij dat we iets voor je mogen betekenen…

  123. Lieve allemaal,
    Ik ga offline, ik moet er morgen weer heel vroeg uit om mijn eerste werkdag in te luiden… Ik vertel jullie binnenkort meer…
    Weltrusten.

  124. Ik ga nu slapen. Erica, je mag me altijd mailen en zoals je leest wil iedereen hier graag met jou in gesprek. Voel je niet beschroomd maar mail of post wat je wilt. Er is hier alle begrip voor je.
    Je hebt het nu moeilijk, maar – geloof me – het gaat over. Er komt een tijd dat je terugkijkt op deze rottijd en beseft hoeveel goeds je om je heen hebt. Kop op, joh!

  125. Ik moet naar bed ben al laat, zal morgen proberen mijn verhaal te vertellen maar dat doe ik via mail eva en dame. Soms is leven leuk en soms moeilijk. Zucht van mij schouders morgen schrijf ik alles van mij af naar jullie en schrik niet ben raar en doe rare dingen.

  126. Erica, ik ben heel wat “raars” gewend hoor. Schrijf maar rustig van je af! Ga maar lekker slapen, dat helpt vaak ook. Welterusten.

  127. Goedemorgen, allemaal….

    Vandaag een rare ochtend voor de spiegel… wat trek ik aan op mn eerste dag, maar wat laat ik in de kast om op vakantie mee te nemen?

  128. Goede machtig mooie morgen mensen…Niet dat ut hier niet uit te houden is, ckus niet maar nog 8,5 uur 😀

    —–

    Straks bij Giel VANDIKHOUT met heur nieuwe album “Leef” 😀

  129. (Voorlopige?) aflsuiter “netwerken”:

    Je kunt WLZ natuurlijk met verschillende doelen gebruiken, een greep:
    – Communicatiemiddel
    – Gezelligheid
    – Nieuwsvoorziening
    – (machtig) mooie foto’s
    – Hobby
    – Maar ook als sociaal netwerk

    Vast nog wel meer redenen, voordeel van de laatste is dat het oa relatief weinig energie en geld kost in vergelijking tot fysiek netwerken. Dit lijkt mij (natuurlijk ook van het onvolprezen WLZ) een voorbeeld van te gek netwerk op kosten van de

    Burger

  130. Goedemorgen allemaal,
    Ben ik er gister even niet zie ik Erica online. Jammer gemist. En Erica laat hier rustig van je horen. Wie dingen met ons wil delen, dan kan dat in vreugde en verdriet. Heel veel sterkte. Maar vooral kop op, laat je niet kisten. Er zijn zoveel mooie en lieve dingen in je leven.

    En Eva een baan? Vertel!!!!!!!!

  131. Hij zat Botteghin continu te provoceren, tweede doelpunt kwam trouwens van hem toen Albert vd Haar bij hem stond…

    @Dick dat hadden echt MOETEN WETEN!:o

  132. Goedenmiddag Zwolle! 2e goal was een dikke fout bij het wegwerken van vd Haar, en vlak daarna stond hij MdV aan de buitenkamt te dekken, 1e goal was Botthegin niet alert! Jammer maar zondag dan maar goedmaken, 1-0 is genoeg!

  133. Het is en blijft een teamsport, dat voetbal, net als basketball. Ik heb niet op niveau gespeeld, maar als er bij de andere partij ook maar eentje begon met provoceren, duurde dat nooit lang, want wij waren met z’n vijven:P

  134. Botteghin,Van de Haar en Slot hebben bewezen dat ze weinig te zoeken hebben in eredevisie.Te Oud de laatste twee.De andere moet nog veel leren die dacht dat hij er al was.Toch gaan ze verder zondag ,maar dan, ja maar dan.Excelsior voetbalde ook als en krant tegen D Bosch.Denk dat VVV en EX gewoon in de eredevisie blijven.

  135. Bie al uut ekoud Joppuh,muj mörgen nog Naokompetitie spöllen??
    Denke dak ff naor de derby gao HTC -ZAC Altied gezellig bie de Tuinders

  136. @Wichert,

    ik vraag me af of Excelsior het red. Ik vind DB erg sterk (heb alleen eerste helft gezien) en dan vooral op wilskracht, iets wat er bij onze selectie aan breekt als je het mij vraagt…..:(

  137. WicherT, ik ebbe mien karrj?????ruh allange geleed-n af-ûh-sleut-n mie jonge! Dus inderdaad, ik oef niet meer te spöll-n! En die eerste gold-n plakkuh die is oe ook ûh-gund! :D;):)

  138. ’t is mooi weer, ik stappe ff lekker op de fietse! En degene die de gold’n plak ‘aalt, ahvast gefillûhsûhteerd!

  139. Veel plezier bij Stap Joppuh

    Bericht door Joppuh, op 20 mei 2011 om 12:14
    Als dat laatste zo is hebben ze het ook niet verdiend verder te gaan.

    : Duidelijk!

  140. en weer fijn de kids de kop gek maken:

    Nu.nl:

    ‘Groot nieuws in extra Sinterklaasjournaal’
    AMSTERDAM – Op Nederland 1 wordt zaterdagavond een extra uitzending van Het Sinterklaasjournaal uitgezonden. Wat er precies aan de hand is, wil een woordvoerder van de NTR niet zeggen.
    “Naar aanleiding van een bijzonder en urgent nieuwsfeit heeft de NTR, in overleg met de NPO, besloten tot het inlassen van een extra uitzending van Het Sinterklaasjournaal”, luidt een verklaring van de omroep.

    ———————————-
    bent ze elemaal vande r besn….>:(

  141. Volgende week een “Zwolle special” met dj JoppuH op Inspirationfm.eu van 22.00 tot middernacht. Allerlei historiusche en moderne Zwolse artiesten passeren de revue, be there!;):D:);D:D

  142. Andere Zwolse musici ken ik eigenlijk ook niet, behalve Jan Vayne en tante Kippe, en die zullen er wel niet tussen zitten.

  143. Hoi Erica, dat is mooi, die youtube link die je gedeeld hebt, maar mag ik je attent maken op Radical face met Coming home en dan met het prachtige piano uittro! Hij styaat ook op mijn hyve!

  144. VRIEND,ik een donders mooi feestje aan de wythemerplas.dat is van 12 tot24 uur
    dus dat gaan we niet redden
    zal wel even wennen zijn dat we elkaar niet zien,doe maar even een foto van je mailen kan ik die bekijken als ik je ga missen

  145. Dat kreeg ik al te horen aan de telefoon vanochtendvroeg dat de Pierik geen optie was om er tussenuit te gaan ivm het feest aan de Wythemerplas, dus ik ga morgen naar mijn schoonmoeder.

  146. Da’s niet helemaal hetzelfde als de Wythemerplas, Erica, tenzij natuurlijk je schoonmoeder ook van Dancemuziek en dansen houdt.;)

  147. “oezo Dame…klef? Alleen kwaliteitsmuziek van zwolse bodem om trots op te zijn.
    JanD…als er iets van de mozarts opschijf is draai ik ut graag!

  148. Nee dame met mijn schoonmoeder is het wandelen, boodschappen doen en lekker eten. Leer ik meteen wat bij met koken en is altijd gezellig.

  149. oezo Dame…klef? Alleen kwaliteitsmuziek van zwolse bodem om trots op te zijn.

    Joppuh, ik had het tegen Assie en Doeksen…

  150. Ik ga alleen, onze dochter is bij mijn ouders en “derk” heeft Thijmen bij een gezin in Dronten laten plaatsen. Doet me allemaal zeer maar ik kan het ook niet aan op het moment. Als ik weer oke ben dan kan ik alles weer aan maar ik besef me dat ik het nu niet kan. Rot gevoel voor een moeder hoor.

  151. Afschuwelijk moet dat zijn, Erica, maar misschien voor hem en jou wel beter op dit moment. Zodra je weer de oude bent moet je de verloren tijd maar inhalen met hem en je dochter.

  152. @Assie Ik vrees dat Joppuh’s avond met dit soort muziek wat minder succesvol zal blijken te zijn als vorige week. Ik haak iig binnen de minuut af. 😮

  153. Ik hoop niet dat ik je beledig Assie, maar mijn smaak is het niet. Laat een verdere kennismaking met jouw platencollectie maar zitten.:P

  154. Doeksen, Air bubble ken ik ook. Ik heb bijna alle teksten van de liedjes van de zanger van Air bubble. Er zitten hele mooie tussen.

  155. Ach Dame, ik heb je alleen maar gezegd dat ik jou kennis wilde laten maken met onze Zwolse artiesten. De één zal het mooi vinden en de ander weer niet. Loat goan. 😉

  156. 19.34 19.42

    het is maar goed dat ik alleen thuis ben,jullie dame(s) laten mij wel blpzen hoor ppppppffffffffff
    en ik ben al zo bleu

  157. @Dame, het nederlands examen nog afgemaakt.:)
    En hoe ging het met de examen van je zoon vandaag?

    @Erica, wat vervelend allemaal voor jullie. Fijn dat je in muziek een beetje troost vind.

  158. @Ingrid Ik had geen zin om die samenvatting te maken. Dat kostte me teveel tijd, maar voor het eerste deel was ik ruimschoots geslaagd.:)
    Duits en economie gingen goed vandaag, begreep ik. Nu nog vier vakken volgende week, even geduld en dan kan de vlag (die we nog moeten kopen) uit.
    Hoe verging het jouw zoon?

  159. en dan………………..sllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttt’nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  160. In de categorie “ouwe doos” heb ik vanmorgen de CD van Robert Long gedraaid… “Achter De Horizon”. Al een paar dagen zitten er een paar liedjes van in mijn hoofd, die ik maar niet kan afschuden…
    Toch blijft dat heel vrolijk en tijdloos…Maar wel een béétje schaamrood op de kaken…

    Hoe het komt dat ik de muziek uberhaupt ken???
    Toen ik een kleine meid was, hebben mijn broer ik het cassettebandje ervan (jawel), voor mijn moeder gekocht voor moederdag…

  161. Ik heb trouwens vandaag mijn eerste werkdag als examensurveillant er op zitten… Het kwam op mijn pad en ik denk dat ik het er erg leuk ga hebben… Was vandaag in ieder geval erg leuk!!

  162. oeioei, mijn bericht moet langs Admin omdat ik Doeksen opriep een juiste dosering te geven om te voorkomen dat w.s. tijdens het kaarten in slaap s*kkelt. Dat laatste woord zal de boosdoener wel zijn.

  163. @Ingrid; Nee, niet op een school…
    Joppuh had daar nog een pracht van een opmerking over, maar die mag ie zelf een keertje plaatsen… 😛

  164. Het is maar goed dat er geen Waalwijkers in de straat wonen :P;):D

    Film gaat over een vader van een 10 jarig donker meisje, die wordt verkracht onderweg naar huis door 2 van die kkk figuren. Nou ja en papa maakt ze van kant natuurlijk…. Wat ik dus ook zou doen.

  165. @Dame; Neuh, niet gespiekt… waren toetsen op de computer, met voor iedereen de vragen in een andere volgorde.
    Maar waren niet altijd even heldere lichten bij…

  166. Gisterenavond in de binnenstad was er een orkest aan het spelen tegen de hoe heet die kerk bij onze glazen enge(l)rd…
    Mn dochtertje vond het prachtig en wist prachtig op de maat en de emotie van de muziek mee te dansen… helemaal hyperdepieper…

    Maar ow, wat waren haar paps en mams trots!!!

  167. 23.55

    dame wij hijsen inderdaad wel wat meer hoor,maar daar praten we nog wel even over.onder het genot van een drankje en een fijn frans muziekje

  168. super jan d.
    gaan we op het kruispunt staan na dat we bij de troubadour zijn geweest,en ……………vergeet je ….. niet

  169. Gelukkig dan maar, want ik wilde die goeie Zwolse muziek weleens horen. Van dat voorbeeld van Assie werd ik niet vrolijk.

  170. Tjee, wat duurt het lang voor mijn reaktie is geplaatst… Dacht dat het aan mijn oude comp. lag. Heb hem net opnieuw opgestart.

  171. Dit weekend kan ik ook sowieso niet, Doeksen. Weet nog niet of het volgende week wat wordt. Wanneer wil je eigenlijk kaarten. ’s middags of ’s avonds en op welke dag?

  172. ik ook.ieder jaar weer.maar het is er wel gezellig

    ga de uit knijpen en naar m’n mandje

    doe mijn vriendinnetje een kus en slaap zacht

    ga je zien gozer

  173. Oeiii, het is pas half twee. Ik dacht dat het al half zes was. Ga nog even slapen. ik stond net in mijn boxershort op het balkon en zag een schitterende sterrenhemel.

Reacties zijn gesloten.