Chat Log 22

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 23 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

490 gedachten over “Chat Log 22”

  1. Ja hoor, die donderse Doeksen toch ook

    Kump an

    Doeksen:D:D:D

    Ha die Doeksen, kun je mij nog even helpen want ik voel me behoorlijk in het nauw gedreven door die dames hier. JanD laat het ook al afweten.

    Doeksen was met andere dingen bezig, Assie, die had geen tijd voor jou.:D

  2. @Ingrid
    Je verslagen familie is gearriveerd…. Behoorlijk verslagen, net als iedereen net op het stadion.

    FIjne avond nog mensen.

  3. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Doeksen met zijn 2e Gouden Plak 😀 😀 😀

    Eregalerij

    met 1: Papa val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick en Bertus
    met 2: Derk, Assendörper, Doeksen, Dame en Eva
    met 5: Joppuh

    :D:D:D

  4. Natascha, sterkte ermee, wij (de meesten dan) treuren met je mee. Het was zo mooi geweest, een spetterend feest op het rodetorenplein. Het was ze zo gegund, maar het heeft niet zo mogen zijn. Doodzonde.

  5. Bericht door Dame, op 29 mei 2011 om 21:47
    Derk wat is een flash mob?

    Geen journaal gezien dame? Een orkest uit het niets op een onverwachte plaats.

  6. Nee, de TV wordt in beslag genomen door een x-box voetbalspel. En ik ben bezig met een couplet voor een afscheidsliedje voor a.s. woensdag. Is lastig want de persoon is niet fijn vertrokken.

  7. Bericht door doeksen, op 29 mei 2011 om 21:44
    VRIEND dank je wel,en geniet van je sjekkie

    Daar heb ik niet lang van kunnen genieten Doeksen. Kwam net met mijn hoofd met mijn sjekkie tussen de lippen door het kattenluikje en kreeg een haal van mijn kat.:o

  8. @Dame wij hebben ook geen hond. Maar laten sinds een 1/2 jaar de hond van de achterburen s’avonds uit. Meestal mijn man dan, maar ja die was er niet.

  9. Bericht door drama, op 29 mei 2011 om 22:25
    @Assie, was sich liebt, das neckt sich,

    Ja, vertel mij wat Drama. Ik heb dat wel wat vaker.

  10. Ja er was iets met een ballenjongen die aan het eind van de wedstrijd de bal niet wilde geven, en toen schijnt hij hem een klap te hebben gegeven. Maar wat er van waar is?

  11. Bericht door ingrid, op 29 mei 2011 om 22:31
    Weet jij wat er waar is over aanhouding van Boer i.v.m incident met ballenjongen.

    Geen idee, maar Boer is idd wel zo’n mannetje…. helaas….

  12. Goede morgen allen, zo telefoon bij me laptop en agenda in de auto kopje koffie en dan gaan we eens proberen om wat geld te verdienen vandaag, kijken of ik het niet verleerd ben.

    Fijne dag allemaal, gaat stralend weer worden.

  13. Handige site van Odeon de Spiegel. Wacht je 2 uur voordat je toegang krijgt, staat er nog gewoon bij elke voorstelling: Verkoop start op 30 mei. Alleen Najib Amhali is te boeken. Dan maar niet naar het Theater volgens seizoen.>:(

  14. Odeon De Spiegel is inderdaad om te janken.
    Honderden wachtenden voor je online en telefoonlijnen overbelast.
    Geef mij het oude lotingssysteem maar terug, dan kan je tenminste op je dooie gemak een keer boeken.

  15. Odeon De Spiegel is inderdaad om te janken.
    Honderden wachtenden voor je online en telefoonlijnen overbelast.

    Dat wachten vind ik dan nog daar aan toe, maar als je uiteindelijk binnen bent wil je ook aan de slag en niet dat overal nog bijstaat. Reserveren kan vanaf 30 mei.
    Oude systeem was inderdaad veel beter, maar goed dit zal wel door Rutte zijn bezuinigingen komen. Iedere instantie wil nu zo snel mogelijk zijn geld binnen hebben.

  16. Spiegel ,zojuist alle voorstellingen geboekt waar ik heen wou en je kunt plaats ook nog eens uitzoeken.Heeft inderdaad lang geduurt voor ik er in kwam maar na die tijd was het zo gepiept.Als vaste bezoeker had je immers al een boek met alle gegevens.
    Alleen als je nu op vakantie bent is het L*llig

  17. Weet iemand eigenlijk of de Kroon nu wel 3d films heeft? Voordat ze overgenomen werden door Pathé waren ze ermee bezig. Nu staat op de Pathé website dat ze 3d films draaien in Zwolle, klopt die informatie wel?

  18. Humor? Hoef je van de week de deur niet voor uit. Humorweek op 3….Vanavond 21:15 Theo Maassen, dagelijks een andere (aankomend) topper.

    Humor tv-dag begint iets voor half 8 met Evenblij :D:D:D

  19. Maar natuurlijk JoppuH zorg alleen als ik kom dat de kids weg zijn en trek er 2 uur voor uit dan pakken we alles in een keer aan.

  20. Nee, maar wat ik ervan hoorde spreekt het me ook niet zo aan. Slim om elke aflevering een nieuw verhaal te pakken met een andere regisseur. Wel een mooi tijdstip, zo na ’t journaal ongeveer op 3. Hadden we gister ook niet kunnen zien.

    Vond je het tof?

    (Goed he dat ik speciaal voor dat filmpje 14:08 nog ff langs kwam ;))

  21. Het is wel nagespeeld zoals het gegaan is Dick. maar oke jij verdiept je in andere zaken.

    Als ik een vrouw zie kijk ik eerst naar de ogen dan het totaal beeld en dan laat ik het los en besluit dan pas of het mijn prooi gaat worden oieeeeeeeee nu krijg ik alle dames over me heen. 😛

  22. Ha ha leve de verdieping 14:39 (waar is ie eigenlijk?). Chat en Politieke Log hebben we vanochtend al besproken over de mailert.

    Wel lachen toch dat iedereen die die vrouw tegenkwam naar hetzelfde keken 🙂

    Vind de uitstraling van een vrouw belangrijk: 1e indruk. Goedlachs krijgt een vette -plus. Je moet haar ook in de ogen kunnen kijken; oogcontact is onontbeerlijk. Belachelijke trent die donkere zonnebrillen. Alsof ze wat te verbergen hebben. Bij nee, niet over thuis. Maar jij doet 14:39 wel voorkomen of je elke “prooi” succesvol “arresteert” 😮

  23. Iedereen KEEK niet keken. 3 fm/Paul R. draait lekker dit uur!

    De nieuwste Zwoele Zomerhit op de Playa’s kon de naam zo snel niet horen maar dat wordt er één :D:D:D

    Dit soort vroegere De Docter-muziek al zo lang niet meer gehoord! The Cure/ the Cult etc Destijds door de bijzonder vriendelijke en beste dj van Zwolle (Hans S.) gepresenteerd.

    Voor de afwisseling nog Keane

    ———

    Vrogger hadden we in Zwolle het Zwolse Zomer Zotheidsfestival in het (volgens mijn toen nog) PEC Zwolle-stadion. Die keer met Herman Brood….Heb toen nog foto’s van topfotograaf-Harry ten K. aangeschaft.

  24. @Natascha, het was goed dat het een uitwedstijd was. Konden ze al stoom af blazen voordat ze thuis waren:):)
    En nu vanavond de spelers uitzwaaien en napraten.

  25. @Ingrid

    de begrafenis stemming is hier nog steeds….

    Ben bang dat ik dat nog wel ff ga houden. Kom net van het werk, ga nu lekker douchen en me bed maar weer in ofzo…

  26. inderdaad voetbal heet dat en gaat als volgt, per team sta je in een veld met aan beide kanten een soort van doel en daar moet het balletje in schiet je er minder in heb je verloren schiet je er meer in heb je gewonnen. Ik snap die commotie er omheen niet einde is toch einde?

  27. We krijgen eerst 2 dagen koeler en nat weer en daarna gaat het weer omhoog maar niet zo hoog als vandaag. Gaat helemaal goed komen.

  28. Spelletjes speel je om te winnen Doeksen…En we hebben het niet gered en ik kan niet goed tegen me verlies….

    Maar het is zo veel meer dan een spelletje 😉 Ik opperde vandaag aan mijn man, dat ons huwelijk uit 3 partijen bestaat, hij, ik en Fc Zwolle… 1 van de partijen heeft het zwaar, dus hebben we het alle 3 zwaar 😉
    Hij zei, zo had ik het nog niet bekeken maar zo voelt het inderdaad.

    Dat is niet te begrijpen voor iemand die niet dat zelfde soort gevoel heeft en dat snap ik ook volledig……

    Sommigen verklaren ons voor gek, ook dat snap ik;);D

  29. Bericht door Derk, op 30 mei 2011 om 19:34
    inderdaad voetbal heet dat en gaat als volgt, per team sta je in een veld met aan beide kanten een soort van doel en daar moet het balletje in schiet je er minder in heb je verloren schiet je er meer in heb je gewonnen. Ik snap die commotie er omheen niet einde is toch einde?

    Dat klopt einde is einde en nu is het tijd om er verdrietig over te zijn….

  30. Bericht door Derk, op 30 mei 2011 om 14:39
    (… )oieeeeeeeee nu krijg ik alle dames over me heen.

    De wens is de vader van de gedachte…:P

  31. Maar speciaal voor Derk, zal ik wel stoppen, met vragen er over aan iemand te stellen of mijn gevoelens met diegene te delen op het chatlog…

    Fijne avond mensen!

  32. Ach Natascha, zo heeft ieder mens zijn manier om om te gaan met tegenslagen, trek het je niet aan van mij. Brul gewoon door 😉

  33. @Natascha, blijf rustig hier je gevoelens delen over wat dan ook. Omdat anderen zich dat niet voor kan stellen, betekent niet dat jij (jullie) ze niet mogen hebben. Ik herken dit goed van jaren geleden. En ook hier hebben ze het moeilijk om er zo maar over heen te stappen.

  34. Ik zie net een scherper filmpje op WLZ (bij item over verlies op nippertje). daar zie je dat die ballenjongen teriterig de bal vasthoudt en daarna omhoog gooit waarna Boer hem slaat of duwt(?). Van al die fanatieke VVV-ers achter het doel zal er ook wel iemand een filmpje hebben. Vraag me af of dat zal opduiken. Zal wel met een sisser aflopen gezien de onsportieve actie van dat joch.

  35. Ik had – ondanks dat niet alles goed afliep – al met al een goed voetbaljaar: genoten van Zwolle-GAE, Twente de beker en mijn zoon kampioen.:)

  36. @Dame, het feit blijft dat FCZ een geweldig jaar heeft gehad, maar de nasmaak is zo wrang bij de supporters die er iedere week bij waren.

    Ben benieuwd welke verassing er vanavond nog uit de hoed komt tijdens de uitzwaaiavind van de Zwolle spelers. v.d Haar schijnt contractverlenging afgeslagen te hebben.

    En het filmpje over de Boer, moeilijk, deze ballenjongens hebben ongetwijfeld de insruktie gehad, om de bal rustig terug te gooien bij een voordelige stand voor VVV. Maar slaat de Boer, vind het moeilijk te zien, hij is wel een opgewonden standje. En wat als een keeper/tegenstander ditzelfde bij een ballenjongen van FCZ had gedaan. Waren dan ook de rapen gaar, denk het wel.

  37. En wat als een keeper/tegenstander ditzelfde bij een ballenjongen van FCZ had gedaan. Waren dan ook de rapen gaar, denk het wel.

    Dat denk ik ook wel…Maar ik baal er van dat ik de actie niet goed kan beoordelen, ik heb het niet gezien, was er niet bij en vind het filmpje erg onduidelijk….

    En nu ga ik echt naar bed om tv te kijken;)

    Nogmaals, fijne avond!

  38. Ja het is stil, ik ben ook druk moet nog een kleine 4 pagina’s schrijven en dan printen en hoppa handtekening er morgen onder,

  39. Dame ik heb iets kunnen afsluiten waar ik al dik een jaar of meer mee bezig was, toevallig op het juiste moment was ik daar had geen afspraak, wel even gebeld dat ik even langs kwam en zie daar…………. Mooi he mijn concurent zat ook al aan tafel, kreeg wel even op mijn kop waarom ik de laatste dagen niet bereikbaar was maar naar uitleg was dat handje schudden deal afronden en die conculega zat en zag aan. Heeeeeeeeeeeeerlijk, zit meteen weer in het zadel

  40. Wouter Bos? Wie is dat? wat heeft die met zorg te maken? oh wacht even dat was die uit het kabinet, zit die tegenwoordig in de verpleging? 😛

  41. Bericht door Derk, op 30 mei 2011 om 23:14
    Wouter Bos? Wie is dat? wat heeft die met zorg te maken? oh wacht even dat was die uit het kabinet, zit die tegenwoordig in de verpleging?

    Die zat toch in de olie?

  42. Bericht door doeksen, op 31 mei 2011 om 09:15
    goed voor de tuin natas,anders word alles nog duurder

    Schijnt wel heel wat te moeten vallen willen we het duurder worden voorkomen….

  43. Ik ben dr ook wel blij mee, zaterdag is het weer dames Dijk shop dag dus een bakkie met zon kunnen we goed gebruiken!:D:D

  44. Tante nicht en ik (allemaal Dijk), 1 x pj shop till we drop in een andere stad… Dit jaar is Arnhem aan de beurt 😀

  45. Zo een Dijkallert naar de winkeliersvereniging gedaan aldaar, ze waren heel content en jullie zullen goed ontvangen worden.

  46. Bericht door doeksen, op 31 mei 2011 om 15:41
    west is belangrijker derk

    Daar heb ik een Doeksen-JanD-boekhoudersallert naar gezonden, was maar goed ook want Hessel reageerde als eerste dat die meer bier moest inkopen en hij bedankte me. Heel het eiland in rep en roer

  47. Er wordt aanbevolen rond Zwolle om te rijden ivm ongeluk vanonchtend. Zo ging het:

    A28
    Zwolle richting Amersfoort tussen Strand Nulde en Nijkerk is de rechterrijstrook dicht, door een ongeluk.

    A287 km
    Zwolle richting Amersfoort tussen afrit Ermelo en Nijkerk 7 km, door een ongeluk. Filelengte neemt toe

    A28
    Zwolle richting Amersfoort bij knp. Hattemerbroek door een ongeluk. omleiding ingesteld. Verkeer richting Amersfoort volg Apeldoorn (A50, A1)

  48. Bron: Nu.nl:

    DEN HAAG – Een 95-jarige man is in Den Haag betrapt, toen hij condooms wilde stelen. Dat heeft de politie laten weten.
    De hoogbejaarde stopte een pakje condooms in zijn zak in een winkel aan de Leyweg. Toen hij probeerde weg te rennen, hield het personeel hem tegen.

    Hij werd overgeleverd aan de politie. Op het bureau verklaarde hij later geen idee te hebben waarom hij de condooms had willen meenemen.

    De politie gaf hem een reprimande en besloot er gezien zijn leeftijd geen zaak van te maken.

    ———————————————–

    is deze leeftijdsdiscriminatie positief of negatief?:o

  49. Dick,Nu weer 1 minder te mooi weer.WvF wint Johan Pannen toernooi voor spelers onder de 23 .Htc was de mede finalist en bood grote tegenstand .Zit volgens mij veel talent bij de Tuinders

  50. 😮 nonjuuuuuuu Doeksen een boek voor je verjaardag gehad?

    Ferrariboek iets goedkoper dan auto
    The Official Ferrari Opus verschijnt pas in september, maar de eerste bestellingen zijn al gedaan. De meest luxe editie van het Ferrariboek kost maar liefst 175.000 euro, maar zelfs dat schrikt dat de ware fan niet af. “Ik ben zelf nogal een autofanaat en mijn broer werkt in de autojournalistiek. Zodra wij lucht kregen van de komst van dit boek, hebben we contact gelegd met de Amerikaanse uitgever”, zegt Christ van den Acker. Hij is eigenaar van boekhandel ‘De Boekenlegger’ in Eersel en de enige die het Ferrariboek in Nederland mag verkopen. Het boek wordt uitgegeven in een beperkte oplage van 5000 exemplaren, verdeeld over drie edities: De Classic van 2350 euro, de Cavallino Rampante van 4375 euro en de Enzo-editie die 23.500 euro kost. Inhoudelijk zijn de boeken hetzelfde. De verschillen schuilen in de uitvoering van de band, de kist waarin het boek geleverd wordt en de handtekeningen waarmee het boek verrijkt is. “De Enzo-editie is persoonlijk gesigneerd door alle levende Formule 1-wereldkampioenen.” Toch kan het nog luxer. De Enzo Diamante is ingelegd met 30-karaats diamanten en kost 175.000 euro. Per land is er maar één exemplaar beschikbaar. In België is het boek al besteld, maar Nederlanders kunnen hun slag nog slaan. Maar: “schrik niet, het is wel sjouwen. Het boek weegt namelijk 37 kilo”, zegt Van den Acker. De boekverkoper kan zich niet herinneren dat er ooit een nieuw boek is geweest dat zo veel heeft gekost. “Een gloednieuwe Ferrari kost volgens mij zo’n 2,5 ton, dus met het boek ben je nog iets goedkoper uit”, grapt Van den Acker.

  51. Gehoord idd Wichert …. 6 potjes volgens sportiefzwolle.nl

    KNVB wil Boer zes wedstrijden schorsen

    Gepubliceerd op woensdag 1 juni 2011 om 14:44

    FC Zwolle-doelman Diederik Boer hangt een zware straf boven het hoofd. De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft de keeper een schikkingsvoorstel gedaan van zes wedstrijden schorsing. Boer krijgt het voorstel omdat hij in de slotfase van de wedstrijd om promotie tegen VVV Venlo een klap zou hebben uitgedeeld aan een ballenjongen. Deze zou, naar de mening van Boer, de bal niet snel genoeg teruggegeven hebben. Boer heeft tot 16.00 uur de tijd om in beroep te gaan.

  52. Nieuws

    Boer niet akkoord met schikkingsvoorstel

    Gepubliceerd op woensdag 1 juni 2011 om 16:54

    Diederik Boer is niet akkoord gegaan met het voorstel van de KNVB om hem voor zes duels te schorsen. De doelman van FC Zwolle zou in de uitwedstrijd tegen VVV een ballenjongen hebben geslagen, omdat hij de bal niet snel genoeg gaf. Het voorval werd niet waargenomen door scheidsrechter Eric Braamhaar en daardoor startte de KNVB een onderzoek. Woensdag kwam daar een schikkingsvoorstel van zes duels schorsing voor de doelman uit voort. De zaak verschijnt volgende week voor de tuchtcommissie.

    Bron: sportiefzwolle.nl

  53. Eerst nog even je verjaardag goed vieren, Doeksen, je bereikt maar eens in je leven deze respectabele leeftijd! En een boek? Je hebt toch al een boek?;)
    Iig heel veel plezier op jullie eiland, drink maar een lekker biertje op je nieuwe status als 50+-er. Enjoy the club.:D

  54. En nu ook heerlijk vier hele dagen vrij! Ik kom net van een afscheid waar de traantjes vloeiden. Soms gaat het (werkzame) leven anders dan gedacht, maar ook dat hoort erbij. “Alles sal reg kom”, moeten we maar denken.

  55. Hallo mensen 🙂

    Ik ben dus een flinke poos afwezig ‘eweest, vanwege drukte op school en in verband met examens, welke ik denk ik vrij goed gemaakt heb. Ik heb jullie wel gemist hoor, en af en toe ook nog wel meegekeken. Volgende week een weekje eemhof met vrienden, dan ben ik d’r weer niet 😉

    al met al,
    goedenavond!

  56. Thanks Natascha 😉 Morgen beetje rustig aan doen, overmorgen werken, zaterdag dagje d’r uut en zondag bijkomen… Om dan maandag tot vrijdag te knallen 😉

  57. Ha die Tim, had me net voorgenomen naar je te vragen. Ik miste je al op het log. Fijn dat je de examens goed hebt gedaan. Weet je al wat je volgend jaar wilt gaan doen?

  58. ha, dat is nog eens info waar ik iets aan heb. Dank je , Natas! Het is natuurlijk wel een uitdaging om alles na te snuffelen om te zien wat je er voor een maaltje van kunt maken, maar dan mis je net de komkommers of andere groente. 🙂

  59. komkommers? en dan EHEC krijgen? mij niet gezien 😉

    (grapje, gewoon blijen eten)…

    En je kunt ook altijd nog bloembollen bij de GAMMA halen 😉

  60. Hé Tim kerel; dat waren nog eens streken om er zo tussenuit te knijpen. En ik maar dagelijks wachten op die ochtendservice.
    Dacht trouwens je verloving kwam aankondigen. “Goed goan” jongen en gezellig dat je weer eens langs komt.
    Nu Koko nog; Larry; Verdieping; Rudeboy etc etc

    Ga zelf eens door onze mooie wijk trekken, Tjoo!

    (Blijft wennen zo’n woensdag zonder voetbal, maar Roué Verveer om 21:45).

  61. Bloembollen? Weet je hoe ziek je daar van kunt worden? Jaren terug wilde een onderwijzer met zijn lleerlingen “de Tweede Wereldoorlog en hongewinter” ondergaan door bloembollen (narcissen) te eten. Ze zijn allen in het ziekenhuis belandt door het gif in de bollen.:(

  62. Ha die Tim, dat had ik wel door hoor.8) De namen die je noemt, Larry, Rudy heb ik hier nooit gezien. Koko laat zich – tussen zijn drukke bezigheden – af en toe nog horen. Maar jij bent er – gelukkig – ook weer: gezellig!:D

  63. Haha. Larry heb ik al lang niet gezien, Rudy reageert nog wel eens her en der, maar is ook nog op de sociale netwerken actief 😉

  64. Haha. Larry heb ik al lang niet gezien, Rudy reageert nog wel eens her en der, maar is ook nog op de sociale netwerken actief 😉

  65. Rudeboy is wel iets anders, ik weet het 😉

    Rude boy, rudeboy, rudie, rudi or rudy are common terms used in Jamaica. In the 1960s it was also used for juvenile delinquents and criminals in Jamaica, and has since been used in other contexts.[1][2] During the late-1970s 2 Tone ska revival in England, the terms rude boy, rude girl and other variations were often used to describe fans of that genre, and this new definition continued to be used in the third wave ska subculture. In the United Kingdom in the 2000s, the terms rude boy and rude girl have become slang which mainly refer to people (largely youths) who are involved in street culture, similar to gangsta or badman.[3]

  66. Doeksen nog gefeliciteerd met je verjaardag. Niet te veel Kaaystooters h? want anders krijg je een boek van minstens 1000 bladzijden. 😉 Dat laatste geldt ook voor jou JanD.:)

    Veel plezier op het eiland. Kunnen jullie Stado ook meenemen? Ben ik ook eens een weekend van hem verlost.:D

  67. Bericht door Dame, op 1 juni 2011 om 22:35
    800 bladzijden, dat klinkt interessant, mits het uiteraard niet een telefoonboek is. Titel?

    Tips & Trucks voor bij het klaverjassen !!;D

  68. Goedeavond allemaal.
    @Tim leuk dat je er weer even bent. Lees dat je examens goed zijn gegaan/ En hoe gaat het met je verkering.
    @Allen wie gaan er 11 juni naar Hedon voor de weblog meeting?

  69. Tips & Trucks voor bij het klaverjassen

    Dat is nog eens verstandig, JanD. Spelen tegen een sterk team vergt een gode voorbereiding.8)

  70. Ik wil wel dat jij d’r ook zit, Assendörper, lijkt me gezellig

    Tim, volgens mij behoort Assie tot het inventaris van de Pierik…;)

  71. Klopt, Ingrid, sinds vorige week donderdag. De eerste twee dagen beantwoordden geheel aan mijn verwachtingen. De groep is ook leuk, dus ik ga ee fijne tijd tegemoet. Moet wel weer met mijn neus in de boeken, die nu nog heel netjes in de kast staan.

  72. Ik zit er bijna elke dag Tim maar wel op verschillende tijden. Kan desnoods doordeweeks ook wel een keer op een middag want dan stop ik gewoon eerder met het schoffelwerk. Zeg het maar een keer.

  73. Met mij gaat alles lekker, Derk 😉 Met jou? En met de alfa? 😉

    En Assendörper, sowieso de komende week wordt het niets, ik laat het je wel weten als ik een keertje tijd heb 😉

  74. @Tim die alfa ligt volgend mij op de sloop, vrijwaring heb ik er van . maare was wel leuk he, eens een motor op geblazen te zien. 🙂

  75. Weet zelf ook nog niet helemaal zeker of ik 11 juni ga, druk weekend zal eens even overleggen. Vind het altijd jammer dat wanneer ze zoiets regelen dat ik dan niet kan.

  76. Nou echt dauwtrappen, maar er staat altijd zo’n leuke foto fietstocht in de Stentor, en die zou ik graag een willen doen. Maar krijg ze hier echt niet mee. Misschien eens wat actiever om me heen gaan vragen voor volgend jaar, of iemand mee wil. Maar ben wel een mooi weer fietser.

  77. Dame gewoon doen, maak de belofte met jezelf en ga om 07.00 uur op de fiets en voor 12.00 mag je niet thuiskomen, fietsen zul je…………

    wij gingen altijd van Nunspeet naar Flevopark of zo iets Nu is het Wabi

  78. Nou Derk, je ziet dat ik – zonder jouw oproep te lezen – me al heb aangemeld bij Ingrid. Begint het om 7.00 uur? Da’s vroeg.

  79. @Dame, weet het niet precies en kan het ook niet meer nakijken. De Stentor is vandaag met de oudpapierbak mee gegaan.
    En hebben nu voor morgen afgesproken dat we op visite gaan.
    Maar ik hou me aanbevolen voor volgend jaar lijkt me erg leuk.

  80. 07:00 met fietsje klaarstaan is chill 🙂 Ik ga morgen lekker pitten tot half 10, dan wat inkopen doen voor volgende week.. Of is de aldi ook niet open?

  81. Ja Ingrid ik ga een middag en nacht met de heren mogen meebeleven :D:D:D

    Tim kom eens wat vaker, miste je hier wel hoor, hebben je ouders nog last gehad van de lage waterstand ?

  82. Dat Ruud van Nistelrooy niet wilde terugkeren bij zijn oude liefde PSV lijkt zeer logisch na het horen van zijn jaarsalaris bij Málaga. De 34-jarige spits gaat in één jaar 6 miljoen euro verdienen.

  83. @Tim, heb jij wel goed de meeste winkels zijn dicht. En de Aldi denk ik ook. Dus ook jij moet shoppen in je eigen kast. Of op de vechtstraat net zo als Dame.

  84. Bericht door ingrid, op 1 juni 2011 om 23:41
    @Dame lijkt me erg leuk, terrasje hier terrasje daar. Helemaal te gek

    Lijkt het Kaaystooterfestival wel !:)

  85. Bericht door Dame, op 1 juni 2011 om 23:29
    Nou Derk, je ziet dat ik – zonder jouw oproep te lezen – me al heb aangemeld bij Ingrid. Begint het om 7.00 uur? Da’s vroeg.

    Nou Dame, veel plezier ik kijk al ui om vrijdag tegen 7.00 naar Harlingen te rijden :D:D:D

  86. Ingrid, we hoeven natuurlijk niet tot hemelvaartsdag te wachten, maar kunnen ook op een andere dag met mooi weer gaan. Lijkt me wel leuk. Ben benieuwd wat de andere dames vinden.

  87. @ Tim

    Overigens reageert Rudy onder een pseudoniem 😉

    Rudy en Rudeboy zijn niet dezelfde volgens mij. Rudeboy is bij meerdere personen bekend (juist ook hier ;))

  88. @ Tim, geen verkering (meer) en dus ook geen aanstaande verloving: jammer maar keus genoeg :D:D:D

    Misschien kan Derk wel wat coachend en scoutend werk verrichten?

  89. Bericht door ingrid, op 1 juni 2011 om 23:47
    Dus Derk veel plezier met die mallooten, ga mijn bed in nog even lezen.

    Dat zijn geen malloten dat zijn lieve mensen. 😉

  90. @ ingrid, op 1 juni 2011 om 23:46
    Dan gaat het over een spits in de nadagen van zijn carriere in een crisis in een land waar ze vorige week nog de straat op gingen tegen die crisis >:(>:(>:(

    Zelfs mijn directrice vindt het ongelooflijk dat Blatter is herkozen 😮

  91. Raou Verveer was gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf en de verkenningstocht van een uurtje door Stadshagen was leverde een aantal verrassende doorkijkjes op :D:D:D Geloof niet dat ik hier heul veel gemist heb. Ok wel veel letters 😉

  92. @ Dame, op 1 juni 2011 om 23:47
    😮 Nehhhh, als die over politiek gaat wauwelen gaat ie gewoon weer in de negeer stand. Wel opvallend hoe snel er van een onderwerp wordt af-ge-oh-d zal het zo weer ff terug halen.

  93. JanD, veel plezier. Maak er maar een paar heerlijke dagen van met w.s., Doeksen, de boekhouder en anderen. Jullie een beetje kennende gaat dat wel lukken.:-*

  94. Dick het is weekend, geniet ervan ik ga even een paar uur proeven van het kaaystootersFestival , heerlijk op een eiland met mooie figuren. Crisis is dus pas maandag als ik in de knip kijk 😉

  95. Hahahaha fijn lang XXL weekend gewenst, ik neem het er nou even van. aankomende weken zullen zwaarder zijn , dus nu feest!

  96. Wie van statistieken houdt:
    https://www.weblogzwolle.nl/livestats/

    Rond de brand bij Humphrey’s waren er lange tijd ongeveer 140 kliks per seconde.

    De afgelopen week was de score ongeveer 1 miljoen hits per dag. Dat is heel veel!!
    Van woensdag is de verwachtingg dat dat er wel 2,5 miljoen zijn, en dat is een topdag voor onze Weblog.

  97. @ Admin, bedankt voor het opschonen van de 3-dubbele post (natuurlijk geen opzet) maar nu staat er helemaal geen antwoord meer op Derk. Nou ja.

  98. Bericht door admin., op 2 juni 2011 om 00:12
    Wie van statistieken houdt:
    https://www.weblogzwolle.nl/livestats/

    Rond de brand bij Humphrey’s waren er lange tijd ongeveer 140 kliks per seconde.

    De afgelopen week was de score ongeveer 1 miljoen hits per dag. Dat is heel veel!! Er zijn rond het incident op een moment wel bijna 1.100 gasten gezien.
    Van woensdag is de verwachting dat dat er wel 2,5 miljoen zijn, en dat is een topdag voor onze Weblog.

    Moet ik jullie nou een veer in de reet steken of zeggen dat jullie fantastisch zijn? Ik kies voor het laatste Toppie!!!!!!!!!!

  99. Dit liedje uit Ja zuster, nee, zuster, spookt door mijn hoofd:

    ‘k Zou zo graag ‘es willen weten of ze nog bestaan
    Zijn ze ons vergeten, hoe zou ’t met ze gaan
    ‘k Zou zo graag es willen weten hoe het met ze ging
    De jongens van de reisvereniging

    Met de hele club op reis naar de Lorelei
    Met Marinus en Mathijs naar de Lorelei
    Met Evert en met Vic
    Met Robbie en met Dick
    Wat hadden we een gein met Johan en Boudewijn
    (Dat was langs de Maas en langs de Waal)

    refr.

    Met de hele club op reis naar de Lorelei
    Met Cornelis en met Gijs naar de Lorelei
    Met Lennie en met John
    Die altijd zoveel kon
    Hoe zou het met ze zijn sinds dat reisje op de Rijn

    refr.

    De jongens van de reisvereniging
    De jongens van de reisvereniging

  100. lieve VRIENDJES en VRIENDIN(netjes)
    zoals jullie weten ben ik het weekend weg.hoop dat jullie me niet te veel gaan missen
    misschien kunnen we nog wat regelen,maar dat zien jullie dan wel
    een mooi weekend voor jullie allen

    tjuuuuuussss

  101. We gaan je zeker missen, Doeksen, hoewel het mooie weer een goede plaatsvervanger is.;) Heel veel plezier op het eiland in ‘jullie’ huisje.:)

  102. Edje….dat wordt lachen. Als ie zijn streken tenminste niet verleerd is 😀

    Davids en Cruijff beoogd commissaris
    »
    Edgar Davids

    Edgar Davids en Johan Cruijff behoren tot de namen die aan de Ajax-ledenraad worden voorgedragen als mogelijke leden van de Raad van Commissarissen.

    De drie andere namen op de lijst zijn beoogd voorzitter Steven ten Hage, Paul Römer en Marjan Olfers.

    Op de ledenraadsvergadering van 6 juni zal worden voorgesteld om de vijf voor plaatsing op de voordrachtslijst aan te bevelen.

    De zittende raad besluit daarna over die voordracht. Een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders moet de benoeming van de commissarissen uiteindelijk ook nog goedkeuren.
    ——
    Is die Paul Römer niet die regisseur; 1 van de familie?

  103. Bericht door Joppuh!, op 1 juni 2011 om 10:56
    je hebt 50-ers, 50+ers en 60-ers, die laatste catagorie zit ik onderhand wel in, Doeksen, fijne dag(en) !

    @Joppuh… voel jij je soms ouder dan je bent???? Bij de laatste telling kwam ik op 57 uit…

    @Tim; Fijn dat je er weer bent, ik ga voor je duimen voor je cijfers!! Wel k*t van je relatie, maar dan bij deze maar meteen een oproep aan alle meiden van 16 – 20 jaar die vrijgezellig zijn: “Meiden, sla je hengels uit, die Tim is een goede vangst!!!!”
    Enneh Tim… Je weet de werkwijze van een kat he… Lui liggend in het gras, wachtend tot de muizen voor je snoet voorbij springen, in EEN KEER flink uithalen en een paar uurtjes lekker spelen met je prooi…

    Hmmmmm…. het vrijgezellenleven….. was best een leuke tijd…;);):o

  104. 57 is toch 60- Eva en geen 50+?
    Verder is JoppuH nog zeer jong van geest en gaat ie vanmiddag lekker met zijn dochter uit eten in Amsterdam want JoppuH is ook nog ’s een zeer trotse pa en als t te lang duurt dat ie haar weer’s ziet dan meldt ie zich gewoon in Amsterdam voor iets gezelligs!:)

  105. aaaah Eva, ik snap m, jij las 60ers terwijl ik 60-ers (Zestigminners) bedoelde! Woeahaahaa, maar je hebt wel gelijk met je eerdere opmerking, zo kan je het heel makkelijk lezen ja!

  106. Aaanvaard, Tim. 😉 Ik heb overigens een maaltje uit de diepvries bereid; spinazie met zalm. En – ik geef het toch maar toe – ook lekker uitgeslapen.:)

  107. Gaaf initiatief![/url] Polderrock in Mastenbroek. Bier voor een euro (moet je de flesjes zeker met de tanden openmaken). 3 bands:
    1 B.Z.A.
    2 Ol??Deezer
    3 Rainbow In The Dark

    Trekkertrek demo aan de Ouwe Wetering :D:D:D

  108. Ha die Tim. Wij zijn net naar binnen, vandaar. Relatie voorbij? Mijn jongste tante had nogal wat kinderen, en kreeg regelmatig thuis te horen dat het “uit” was; haar uitspraak was dan: vor diss’n ’n friss’n.
    Voorlopig vakantie/werk? In september technische informatica oid op Windesheim?

  109. Geen technische informatica, maar informatica. Na het eerste jaar moet ik bepalen of het bedrijfskundige, technische of ‘gewoon’ informatica wordt. En ja, d’r kump vast wel wat nieuws op mien padde 😉

  110. Eerst in het huis van m’n ouders die er alleen in het weekend zijn, in Kampen dus. Allicht als het niet bevalt op kamers, maar dit is eerst de planning 😉

  111. Als je ouders er toch niet zijn, dan is het toch net alsof je op kamers woont, lijkt me. Mijn zoon gaat het huis uit in augustus. Zal voor ons wel wennen zijn, maar ik vind het ook wel weer goed om niet te lang bij moeders pappot te blijven hangen.

  112. Inderdaad, Dame. Alleen het verschil met kamers is, is dat ik hier verantwoordelijkheid over een heel huis heb, en met kamers is dat wat minder…

  113. Dat klopt, maar is meteen wel wat luxer en waarschijnlijk schoner… Op zich is het natuurlijk ook een hele ervaring om met anderen in een huis te wonen en gezamenlijk verantwoordelijk te zijn voor schoonmaak. Daar wordt je iig zelfstandig van. En Tim, je bent weer “op zoek” begrijp ik: de hedendaagse vrouwen houden wel van mannen die kunnen koken en schoonmaken. Maar volgens mij leren schipperskinderen dat al heel vroeg, dus dat zal wel goed zitten.;)

  114. Dame, ik heb al 13 jaar niet bij mijn ouders geleefd in een eigen kamer die ik de laatste 7 jaar moest schoonmaken; dat zelfstandig zijn zit wel goed hoor 😉

  115. Routinier Van der Haar vertrekt bij FC Zwolle
    02/06/2011 20:31 (WWW.VI.NL)

    Aanvoerder Albert van der Haar vertrekt deze zomer bij FC Zwolle. De 35-jarige verdediger ging niet in op het voorstel dat de nummer twee van de Jupiler League hem deed.

    De afwijzing betekent dat Van der Haar na vijftien seizoen afscheid neemt van Overijssel. ‘In januari heeft de club me een voorstel gedaan’, vertelt de routinier aan Voetbal International.

    ‘De vraag was of ik vijftig procent van mijn salaris wilde inleveren’, vervolgt Van der Haar. ‘Er sprak zo weinig vertrouwen uit. Weet je, alles wat er bij mij wordt afgetrokken krijgen andere spelers er weer bij. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om niet meer in gesprek te gaan met de club.’

    Zelf vond Van der Haar dat hij nog van waarde had kunnen zijn voor Zwolle. ‘Ik zie mezelf als een speler die de kar ook volgend jaar kan trekken. Bij FC Zwolle noemden ze me al een twaalfde of dertiende man. Die rol zag ik uiteraard niet zitten. Ik wil nog een jaar spelen.’

    Van der Haar die dit jaar 31 wedstrijden speelde voor de Blauwvingers, twijfelt nog over zijn toekomst. ‘Als er een andere club komt ga ik daar serieus over nadenken. Toch hoop ik in de toekomst iets bij FC Zwolle te gaan doen. Het idee was dat ik na mijn actieve carri?re aan een trainersloopbaan zou beginnen. Dat kan nog altijd bij FC Zwolle. Het is en blijft mijn club.’

  116. @ Tim, Doe Maar van 20:09 = tribute band (van facebook)
    Doris Day unplugged Doe maar Eerbetoonband [HQ]
    by Geert Leurink (videos)
    0:42
    .Straks (02-06’11) op het Grote Kerkplein te Zwolle om 20:20 Doe Maar tribute band met Dirk en Mark Schreuders Gert (Jansz) van der Weerd en Geert Leurink.

    Wel geinig hoor (gezien de clip die daar staat)

  117. Hmm, dan toch maar op kamers! Ik vond het heerlijk toen ik op kamers ging. Ik was toen bijna 18, maar had al wel een jaar eerder op mijzelf willen wonen. Niet dat mijn ouders zo beroerd waren, maar de vrijheid lonkte. Ik kon eigenlijk niet veel. Wel beetje schoonmaken, maar zoveel is dat niet wanneer je alleen bent en koken had ik nooit hoeven doen. Maar met een kookboek ernaast lukt het best. Beetje experimenteren is wel leuk.

  118. Ja, ik ook. Lekker gelanterfant met een boek van Mankel in de zon. Ook nog wat onkruid weggehaald en gewandeld door de mooie omgeving hier.

  119. En net genoten van Micha Wertheim. Dat deed ik gister ook van Verveer en maandag van Maassen. Dinsdag niet gekeken. Morgen (na Toren C, da’s vaak ook wel lachen) “Dames voor na vieren: hijgende hakken”….er kan niet genoeg gelachen worden 🙂

  120. Een mooie toertocht gemaakt? Welke richting ben je opgegaan? En – nieuwsgierig als ik ben – in welk boek ben je bezig?

  121. Haha nee mijn fietstochtje was een spontane van een half uurtje. Mag qua duur geen naam hebben. Hou sowieso niet van vastomkaderde routes. Als ik loop loop ik ook maar ins blauen hinein. Al was een onderdeel van de route van gister, volgens WLZ een route. Tijdschrijften gelezen. Ben in een leuk verzamelde column-boek van Grolsch bezig, maar kwam er vandaag niet aantoe. De stukjes hebben wel een mooie lengte voor mij.

    Oeps, schiet me een citaat te binnen van (good-old) Jan Schaefer:
    “Een goed idee moet op een A4 passen” 😀

  122. Daar had Jan groot gelijk aan. Ik vind het makkelijker om lange lappen te schrijven dan een kort betoog aan papier toe te vertrouwen. Dat vergt heel wat meer denkwerk. De lezer wil natuurlijk het liefst in zo min mogelijk woorden weten wat je wilt zeggen.
    Hoewel ik wel van erg dikke boeken hou, maar dat is niet hetzelfde als een artikel.

  123. Ik ben nu een beetje aan het snuffelen op Eurostat. Dat is machtig interessant, al die vergelijkingen tussen Europese landen. Onze belastingdruk is bijvoorbeeld relatief helemaal niet zo hoog als weleens beweerd wordt. Van vermogensbelasting wist ik dat wel; er zijn niet voor niets zoveel vestigingen van multinationals in Nederland. Maar voor inkomstenbelasting is dat nieuw voor mij. In 2010 was ons cijfer 11.8 en dat van bijvoorbeeld Denemarken 30.0.

  124. Be Quick’28 zit zonder voorzitter. Henry Beekman, pas een klein half jaar in functie, vertrekt met onmiddellijke ingang vanwege een verschil in inzicht met andere bestuursleden.

    Beekman wil naar eigen zeggen geen blokkade vormen voor de ontwikkelingen bij de eersteklasser. “Simpel gezegd kan ik te weinig mijn stempel drukken op de vereniging, terwijl ik als voorzitter wel een boegbeeld ben van de club.”

    Be Quick’28 heeft het al sinds jaar en dag moeilijk op het financiële vlak. Beekman vindt dat de oplossingen die begin dit jaar zijn aangedragen niet snel genoeg zijn geïnitieerd. Voor maandagavond staat een algemene ledenvergadering op de kalender.

  125. Goeiemorgen deze mooie morgen. Heeft er overhethoofd nog iemand hier dauwgetrapt?
    Naar verluid was het gisteren weer st*rvensdruk bij alles waar je massaal naar toe kunt om je te laten vermaken: Wilp, tuincentra, meubelboulevards, en koophemelvaartsdagen.

    Ons picknickmandje stond in het Fochteloërveen.

  126. Herken jij veel vogels, Drama? Ik zou dat zelf graag willen, maar kom niet veel verder dan de huis-tuin-en-keuken-vogels. Heb even plaatje van een slangenarend opgezocht.

    Goedemorgen.
    Lijkt mij ook geweldig ergens lopen/fietsen en dan of aan het zingen van de vogel, of ze zien vliegen in de lucht en dan kunne zeggen, dat is een…Maar denk dat dit heel veel tijd kost, en dat je heeeeel veel in de natuur moet zijn.

  127. Vrouwdrama en ik hebben ons een paar jaar beziggehouden met roofvogels in een bepaald gebied in de omgeveing van Zwolle. Wegens tijdgebrek daarmee gestopt, maar zo’n tic raak je niet meer kwijt.

  128. Heb ook een aantal collega’s die dit kunnen Ingrid

    aan het zingen van de vogel, of ze zien vliegen in de lucht

    . Die jongens zijn dat ook voortdurend buiten. Het is wel intrigerend om mee te maken. Het heeft wat heerlijk onbereikbaars dat vliegen als een vogel

  129. Jean-Paul van Gastel en Henk Fr?ser kunnen vanaf komend seizoen aan de slag als hoofdtrainer in het profvoetbal.

    De twee oud-Feyenoorders zijn geslaagd voor de cursus Coach Betaald Voetbal.

    Ook Hans van Arum, Eric Hellemons, Michel Jansen, Anton Janssen, Marcel Keizer, Frank van Kempen, Johan de Kock, Wilfred van Leeuwen, Robert Molenaar, Jasper de Muijnck, Richard Roelofsen en Maurice Steijn haalden hun papiertje.

    Albert van der Dussen, Mart Nooij, Eric van der Luer en André Paus zijn nog niet geslaagd. Deze vier trainers zitten in de afrondende fase van de cursus, zo maakte de KNVB bekend.

    Nieuwe lichting
    De KNVB Academie liet verder zes ex-internationals toe tot de cursus Trainer-Coach I Senioren. Onder anderen Ronald de Boer, Paul Bosvelt, Edgar Davids, Jaap Stam, Gaston Taument en Jon Dahl Tomasson volgen de komende maanden deze opleiding, die in mei 2012 eindigt.

    Lammers (47) hoofdcoach Excelsior

  130. Dick, laat dat stuk gezien met Ullie van Gobbel? Was op ned 1 2 of 3 dat weet ik niet meer precies. Was erg emotioneel en interessant.

  131. Peter W. is ’t geworden maar…..wist niet dat hij genomineerd was:

    De Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) wijst jaarlijks één trainer per district aan die kans maakt op de titel Amateurtrainer van het Jaar. In de afgelopen jaren werd deze titel gewonnen door Henk de Jong (toenmalig Harkemase Boys) en Dennis Demmers (Excelsior’31). De opvolger van Demmers zal op zaterdag 28 mei tijdens het trainerscongres in Tilburg bekend worden.

    Naast Ten Bosch en Lauers zijn ook genomineerd: Westenholtenaar Berry Zandink (Hoogeveen) :D:D:D , Peter Wesselink (SVZW), Robbert de Ruiter (Noordwijk) en Bas Gösgens (UNA).

  132. Over het einde van z’n carriere, heeft ie veel pijn van hoe het is gelopen. Zat voor heel NL dikke tranen te huilen er om. En over de geruchten van zijn bezigheden na de voetballerij, zijn kant van het verhaal zeg maar ivm de oproep van justitie, dat is niet te vinden was etc.

  133. In 2003 kwam hij samen met John Veldman en Glenn Helder in het nieuws door een conflict met het pensioenfonds voor profvoetballers, CFK. Beiden eisten onmiddellijke uitbetaling van hun opgebouwde pensioen. Toen werd duidelijk dat Van Gobbel financieel aan de grond zat. Zijn winti-winkel in Rotterdam ging al snel failliet.

    In 2006 werd hij verdacht van het verduisteren van leaseauto’s. Daarna vluchtte hij en werd er een opsporingsadvertentie in een krant geplaatst om hem bij een rechtszitting te krijgen. Ook is er beslag gelegd op zijn bezittingen. Eind maart 2006 werd Van Gobbel veroordeeld tot 4 maanden celstraf. In april 2008 werd deze straf door het Gerechtshof te Den Haag omgezet in een voorwaardelijke taakstraf van 120 uur. Van Gobbel is nu bezig als trainer in de jeugd van Alexandria ?66 (in Rotterdam).

  134. @ Appie, dat wist ik allemaal niet (meer, vrees ik). Wel van de shit van. Bedankt, mooi dat van G. de draad weer lijkt te hebben opgepakt.

  135. 21:59 klopt als een bus MarKel 😉

    23:10 is nieuws voor mij, 4 jaar uitstel en de gemeente hoopt nog op particulier initiatief. Dit wist ik ook niet maar is een duidelijk signaal

    Al eerder dit jaar liet het college weten dat een verlenging van het huidige huurcontract gezien het financiële klimaat – onder meer op de woningmarkt – waarschijnlijker was dan een herplaatsing.

  136. @dick 23:39

    Particulier initiatief ?
    Goed idee, laat dhr Van der Most maar eens gaan praten op het stadskantoor 🙂

    Of misschien Joop vd Ende ?

    beetje ambitie kan geen kwaad toch 😉

  137. Score verloop 1-0 Natascha 1-1 Drama 2-1 Ingrid en 2-2 eigen doelpunt.ben nog even bij olde zakken toernooi geweest bij CSV 28 .Jammer dat er zo weinig ploegen mee doen en zo weinig animo is.Vroeger was dit toch een toernooi van de herkenning en de gezelligheid.

  138. Maar wat was het mooie zonnige dag vandaag. Vind de avondtemperatuur wel tegen vallen. Had gehoopt op een lange buiten zit avond. Maar dat valt tegen.

  139. Die rode kaart was nog het spannendst. Ik hoor trouwens pas net da het een vriendschappelijke wedstrijd is; is sowieso minder spannend. Maar ‘onze’ jongens doen het niet echt slecht, gezien de verwachtingen hierboven..

  140. Da’s pas saai om te zien, vind ik. Doen is leuker. Ik zag net mijn eerst vleermuis van dit jaar. Ik vond het altijd leuke beestjes, maar sinds ik op een vleermuizenexcursie ben geweest in Park De Weezenlanden en een DVD meekreeg, vind ik ze een beetje eng. Van dichtbij lijken ze echt op Dracula, met van die enge scherpe tandjes. 🙂

  141. Ik vind Darts ook fantastisch leuk om naar te kijken (en soms zelfs om te doen, maar bak er niet veel van…)!!!
    De emotie in de close up gezichten, de pijltjes die met grootste gemak in de trippel 20 belanden, de puntentelling (ik houd van hoofdrekenen), maar bovenal……

    THERE’S ONLY ONE……. ANDY FORDHAM!!!!

    Helaas… die heeft het al een tijd niet meer tot de top weten te halen… Maar wat houd ik van het hoge teddybeergehalte van DIE man!!

  142. De Eemhof. Daar liggen de sleutels van onze voorvorige auto in het water… 🙂 Is een leuke plek; ik hoop op een beetje mooi weer voor jullie.

  143. Foi, dat had me leuk geleken admin, maar gezien het feit ik dan net terugkom van vakantie lijkt het me niet héél verstandig… Wel een mooi initiatief en blijk van betrokkenheid met de bezoekers 🙂

  144. @Doeksen en Jand. Jullie hebben het vast geweldig gehad. In ieder geval mooi weer. Maar begrijp het nou goed, is Derk er helemaal niet geweest. Of zijn jullie hem op de terugreis kwijt geraakt.

  145. Vreemd dat Derk spoorloos is. Ik was van plan om vanmiddag thuis te blijven maar kijk zo wel even in de Pierik of hij daar zit.

  146. Maar Doeksen en Jand toch wel, als je afspreekt op een eiland, maar niet tegelijk vertrekt. Lijkt het mij handig om elkaars 06 nummers te hebben.

  147. Misschien wel weer eens gezellig om te gaan kijken:

    Volgende week zondag, 12 juni, een heel ander optreden. Als is het dan wel Pinksteren natuurlijk. Staat er vast iets op stapel. Nou ja, voor alle belangstellenden:

    TENTMUZIEK:

    DeAnn, Soul en poprock.

    DeAnn??s eerste nummer werd 10 jaar geleden al geschreven. Maar sinds die tijd is er veel veranderd. Onder andere een ??solid?? opleiding aan het Conservatorium en veel ervaring. Na het optreden in verschillende formaties bleef het maken van eigen nummers toch kriebelen. Met de band kregen deze nummers de ruimte en invulling die ze nodig hadden.
    Nu is het dan toch echt tijd om de wereld in te gaan met de verse EP. De nummers gaan over allerlei onderwerpen uit het leven, van een geweldige liefde (La La Loversland) tot een oproep om het uiterste uit het leven te halen (Regret is worse than fear).

    Reacties uit het publiek:
    ⤽Leuke show, we hebben zelfs meegezongen⤝
    ⤽De melodie blijft in mijn hoofd zitten⤝
    ⤽Het zijn niet alleen leuke nummers, maar de teksten zitten ook goed in elkaar⤝
    ⤽Wanneer komen jullie weer langs?!⤝
    De band bestaat uit vier geweldige muzikanten.
    Peter van der Gaag ?? toetsen, backing vocals en bij de meeste nummers co-writer van de muziek.
    Bas Schouten ?? gitaar, backing vocals
    Joost Visser ?? drums, backing vocals
    Reinier Top ?? bass
    Dian ?? vocals
    Wijkcentrum de Enk en Eureka zijn geopend voor een hapje en een drankje. Uiteraard bij Eureka weer overheerlijke pannenkoeken van Ed.
    Tijd: 14.00 ?? 16.00 uur.

  148. http://www.sportiefzwolle.nl

    Diederik Meijntjes terug naar FC Zwolle

    Diederik Meijntjes gaat opnieuw aan het werk bij FC Zwolle. De 38-jarige Zwollenaar zal zich per direct bij de club uit de Jupiler League bezig gaan houden met de
    veiligheid in en om het stadion. Daarnaast krijgt Meijntjes bij de betaald voetbalorganisatie ook het vrijwilligers- en onderwijsbeleid in zijn portefeuille.

    FC Zwolle heeft het afgelopen jaar voor vele duizenden euro??s aan boetes moeten betalen, omdat supporters zich misdroegen. Met het oog op een overgang naar de eredivisie in de komende jaren, wil de FC
    meer gaan samenwerken met supporters en steviger gaan optreden tegen raddraaiers.
    Meijntjes was eerder ook al verantwoordelijk voor de veiligheid bij eredivisionist FC Utrecht en heeft reeds van 1993 tot 2004 meerdere functies bekleed bij FC Zwolle, waar hij nu overigens niet fulltime aan de slag gaat. Ook Landstede heeft namelijk een beroep op hem gedaan. Daar gaat Meijntjes vanaf 1 september aan de slag om leerwerkplekken in de sportsector te vinden en de verbindingen tussen sport en onderwijs verder vorm te geven. Momenteel is Meijntjes verenigingsmanager op sportpark De Pelikaan. Die functie vervult hij vanaf 1 september nog één dag in de week.

    Gefeliciteerd! 😀

  149. Joppuh en andere belangstellenden.

    Vond de Youp een mooi eerbetoon aan de overleden Willem Duys:

    Duyselig van geluk

    Even een jeugdanekdote. We gaan meer dan veertig jaar terug. Een van de hoogtepunten in het zich toen ook al dood vervelende Goois Natuurreservaat was het jaarlijkse tennistoernooi op ??t Melkhuisje. In die tijd sliepen de deelnemers niet in hotels, maar nog bij Brenninkmeijerachtige families thuis. Het Melkhuisje lag niet in een Vogelaarwijk. Dubbele namendames sloegen dan ??s ochtends vroeg op de privétennisbaan in hun lommerrijke tuinen een balletje met Rod Laver of Tom Okker en dachten dat zij dat ook leuk vonden.
    Voor ons was het tennistoernooi onbetaalbaar. Dus moesten we glippen. Hoe? Simpel: je zorgde dat je ??s morgens vroeg – als de auto??s van de televisie arriveerden ?? bij de poort stond en hielp de technici met het sjouwen van de kabels. Eenmaal binnen liet je die vallen en had je verder een leuke dag.

    De eerste keer was dit een sensationeel gevoel, maar bij de derde finale zat ik me ouderwets balorig te vervelen. Ik was een gezonde puber en kwam meer voor het glippen dan voor het tennis. Zittend op de eretribune zag ik aan de overkant de toen in Nederland wereldberoemde Willem Duys. Hij gaf op gedragen toon commentaar. Hij legde uit dat een volley een bal was die de speler in een keer uit de lucht plukte. Dus die bal had niet gestuiterd. Ook de baseline moest nog aan het volk verklaard. Ik vroeg aan mijn vrienden wat ik kreeg als ik binnen een half uur aan de overkant naast Duys zou zitten! De beloning zou iets met gratis bier zijn. Bier waar we allemaal nog te klein voor waren. Al gauw stond ik bij de deur van het Melkhuisje te overleggen met iemand van de bewaking. Dat was toen geen gorilla met een V op zijn revers, maar een lieve vrijwilliger. Een buurtvader met een hockeyhoofd.

    Ik legde uit dat ik de zoon van meneer Duys was en dat ik door mijn moeder gestuurd was om hem iets te zeggen. Ik mocht door. Zoiets kan iemand niet verzinnen. Eenmaal in het huisje was de missie nog niet geslaagd. Ook voor de deur van het balkonnetje waarop Duys zat stond controle. Een andere raskakker. Met hem ging ik gewoon slijmpraten. Dat alles vlekkeloos verliep, dat het een internationaal toptoernooi was, iets waar Hilversum trots op mocht zijn en meer van dat soort kulcomplimentjes. Ik haalde een drankje voor de man, wisselde nog wat details en ja hoor: hij moest naar het toilet. Of ik even wilde opletten. Natuurlijk.
    Toen de man weg was schoot ik het balkon op. Ik knikte naar Duys, die niet onder de indruk was. Hij knikte vriendelijk terug. Hij had wel andere dingen aan zijn hoofd. Onder andere een gigantische koptelefoon. Terwijl Willem zijn volzinnen op het Nederlandse volk losliet zat ik op een stoeltje naast hem voorzichtig te zwaaien naar mijn vrienden.

    Toen de controlevader terugkwam van het toilet wist hij niet dat ik aan de andere kant van die deur naast Willem Duys zat. Voor mij was dit als vijftienjarige sensationeel. Hoger kon ik in dit leven niet komen. Zondagmiddag, finale Melkhuisje en dan naast de grote Willem Duys op het balkon! Zonder betaald te hebben! Dat ook nog. Duys sloot na de prijsuitreiking af met een brede epiloog en vroeg toen bij wie ik eigenlijk hoorde.
    ⤽Bij niemand⤝, stamelde ik en legde hem stotterend uit hoe het zat. Weddenschapje. Jeugdige overmoed! Meer niet. Nou zal meneer Duys wel heel kwaad worden, dacht ik en was klaar voor een sprintje. Het tegendeel was waar. Hij lachte, gaf me een hand, sprak de vrolijke woorden: ⤽Goed gedaan!⤝ en vroeg wat ik wilde drinken. Het werd een flesje. Een flesje Joy. Joy Sinas. En aan dat gelukzalige flesje moest ik deze week toch weer even denken. Met een hele grote glimlach.

  150. Dick; Is dit JOUW 😀 manier van Admin aansporen een nieuw log te openen??? Wel een prettigere dan die van Derk ;). Bij die van hem kan ik niet beneden op weblog, als mn dochtertje nog wakker is…

  151. @ Eva 🙂 Maar ik denk zeker te weten dat de Admin zelf wel bepaalt wanneer ie wat opent. De Youp mocht natuurlijk niet ontbreken dit heerlijke weekend 😉 Eens over die bewegenende borsten-plaatjes. Als je toch wilt schokkeren…..die het dan goed. Wellicht is dit onvolprezen WLZ dan idd niet de goede plaats.

  152. Ha die Doeksen, We hebben je gemist op het vasteland; het was wel erg rustig. Was Derk er echt niet of halen jullie een geintje met ons uit?

  153. Vreemd, want ik begreep al op donderdag dat hij er helemaal klaar voor was, ticket in de zak en al. Maak me een beetje zorgen; heb hem gemaild en wacht nu op antwoord. Neemt hij ook de telefoon niet op?

  154. zeker was weer een super weekend,alleen verkeerd bier hertog jan,bbrrrrrrrr.wat een bende,en dat vind ik niet alleen

  155. Morgen op vakantie, tjonge, wat heb ik een zin. De boodschappen en 4 kratten Amstel worden morgen gebracht, we gaan zelf met OV. Dat word nog wat…

  156. Ik heb hem vanmiddag ook niet in de Pierik ontmoet. Tegen mijn zin in ben ik nog een uurtje extra gebleven maar heb hem niet gezien.:o

  157. Ik heb even gecheckt hier, maar hij heeft vanaf donderdag 2 juni ’s ochtends niet meer gepost. Maak me wel wat zorgen; ik hoop dat er niets vervelends aan de hand is.

  158. @Dame, raar blijft het inderdaad. Heb er ook gemengde gevoelens over zo van Derk loopt niet in 10 sloten tegelijk. En zo van werk gaat voor het meisje, dus wie weet wat er op zijn pas kwam, maar hij was zo enthousiast. En van maat toch….

    @Tim, fijne week, maar dat komt vast wel goed8)

Reacties zijn gesloten.