Chat Log 25

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 26 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

565 gedachten over “Chat Log 25”

  1. Nog een paar uurtjes, dan weet ik het.. Nu eerst maar eens een tukkie doen, de dag is nog lang tot het moment van het telefoontje daar is…

  2. @Tim, gefeliciteerd. Je dag kan niet meer stuk vandaag. Nu de eerste plaats en dan straks de vlag in top. Hoe laat krijg je de uitslag?
    We hebben hier het eerste feestje er al op zitten. Wat een uitgelaten stel:)

  3. Mogguh mensen! Dame:

    Wat moeten we je in heaven’s name teruggeven nu we hier zo’n schitterend gezak/geslaagd shirt binnen kregen…..zoon Dame zal het zo wel horen.

    Zoon collega heeft her….ze waren 100% overtuigd van slagen.

    Haha NEE zoon-dick heeft geen enkele behoefte om in de Sensator te staan met tekst en zeker niet met beeld. Wel leuk voorgesteld.

    Studie: Nav. vorige log: voor sommige mensen zijn sommige deuren toch echt gesloten, geloof mij maar. Misschien vertel ik je nog wel eens enkele praktijkvoorbeelden. Niet iedereen kan zijn/haar talenten ontwikkelen, sommigen zullen ze misschien niet eens herkennen. Ben eigenlijk wel benieuwd of het huidige onderwijs ook wat aan herkenning en uitvergroting doet?

  4. Ingrid, half 12/kwart voor 12 beginnen ze met bellen, eerst de gezakten, dan de geslaagden.. Maar ik ga nu naar Almelooo (treinn) ik laat het zo snel mogelijk weten als ik het weet 🙂

  5. Nu de stadsbeiaardier live bij Giel/3fm. Hij laat nu wat horen dat momenteel over heel Zwollywood galmt….”A-team met hindernissen”? De vraag: kies je elke keer zelf je liedjes of mogen bezoekers dat ook?

    JAZEKER, een uitbater van een kroeg geeft het door.

    Nu gaat ie studeren op “Begin de dag met een dansje” :D:D:D

    ZWOLLE staat er weer goed op.

    Chiel: prutsvraag: in welke wijk van Zwolle zitten we eigenlijk?
    Nu speelt ie wat en mogen wij het raden…..nou al schiet je me half lek: Let it be, zou het zijn.

    Er komt nog niemand langs die naar boven schreeuwt: “Dimmen!”. Beschaafde mensen in Zwolle he 😉

    Giel en ik zijn benieuwd of mensen in Zwolle dit ook echt horen 😮

  6. Lees ik net het bericht van een vriendin, die in Aa-landen in haar achtertuin de inhoud van een damestas heeft gevonden! Ze heeft al contact opgenomen met de politie. Weet ook van wie de spullen zijn (alle id-gegevens zitten in de tas)…
    Alleen wel een beetje griezelig om te weten dat zo’n dief dus bij haar achtertuin geweest is…

  7. @Eva, kan ie de tas niet over de schutting gegooid hebben. Maar anders, niet een prettig gevoel dat zo’n mafkees bij je achter thuis geweest is.

  8. Zooo de uitslagen om mij heen dropen binnen.. En ik maar wachten… Tot 12.45: Tim, gefeliciteerd, je bent GESLAAGD 😀 :D:D:D Nu hangen er 2 tassen aan de mast hier 😀

  9. Champagne…

  10. Bedankt, redactie 🙂 Dát is waarom ik van WLZ houd: de betrokkenheid. Aan iedereen: Drink d’r vanavond eentje op mij, en op alle anderen die je kent die geslaagd zijn.

  11. @Tim, wat mij betreft wij hebben er gister ook wel een paar op gedronken. Dat ga jij toch ook nog wel doen. Denk dat het vanavond in Zwolle wel druk zal zijn met al die geslaagden.

  12. Inderdaad ingrid, wat denk jij dan 😉 Morgenavond feestje in Dalfsen, allemaal geslaagden bij elkaar, wordt dus weer gezellig. Vanavond alleen met mijn vader aan boord, Almeloooo dus dat wordt hier wel wat opdrinken ja 🙂

  13. Mijn posting om 10.05 uur krijgt nog een extra staartje!!!

    Mijn vriendin heeft contact gehad met de eigenaresse van het tasje. Deze heeft haar persoonlijke spulletjes opgehaald en aan mijn vriendin verteld wat er nou was gebeurd…
    @Admin; let op… zit ook een verhaal in voor een nieuwsitem…

    Het verhaal bleek zo in elkaar te steken: vannacht om 2 uur was ze naar bed gegaan. Blijkbaar wisten de inbrekers dat, omdat ze stonden te posten. Die inbrekers hebben slaapgas door de brievenbus gespoten, zodat het hele gezin bedwelmd was en niets heeft gehoord. De inbrekers hebben op hun dooie gemakkie alle lades en kasten doorgespit. Er zijn nu sieraden, bankpassen, contant geld en nog wat spulletjes vermist. Autosleutels, fietssleutels zijn blijven liggen, alle huissleutels hebben ze meegenomen. Ook geld en spulletjes van de kinderen. Het leek erop, dat ze contant geld zochten.

  14. Het verhaal bleek zo in elkaar te steken: vannacht om 2 uur was ze naar bed gegaan. Blijkbaar wisten de inbrekers dat, omdat ze stonden te posten. Die inbrekers hebben slaapgas door de brievenbus gespoten,

    Zo doen ze het ook bij vrachtauto’s, chauffeur ligt te slapen maar altijd met raampje stukje open voor de frisse lucht, en dan spuiten ze er ook slaapgas doorheen en dan kunnen ze ongestoord de wagen plunderen…

  15. Dame en zoon gefeliciteerd

    Bedankt Dick en Ingrid. Het was een gekke dag vandaag, want ondanks dat ik ervan overtuigd was dat hij geslaagd zou zijn, werd ik toch nerveus rond het middaguur. Heb nog snel een vlag gescoord. Nu ja snel, in Assendorp was 10 minuten voor mijn komst de laatste verkocht. Uiteindelijk dankzij de tip van Donkie bij Huisman geslaagd.:)

  16. @Dame, raar he, dat gevoel. En mijn zoon heeft vandaag nog wel een paar x gezegd, ben geslaagd raar gevoel. Eerst 3 weken denken, als ik maar geslaagd ben. En dan nu, dat niet meer denken, maar weten ik ben geslaagd. En dan vanmiddag terug komen van school, in de veronderstelling dat je met één 5 bent geslaagd, en daar was ie al blij mee, bleek dat ie verkeerd begrepen had, hij had een 5 gehaald voor het eindexamen, maar door de 7 die er tegen over stond had ie een 6 op zijn eindlijst. Dus geslaagd zonder onvoldoende’s dat was weer een klein feestje vandaag.

  17. Da’s helemaal super, Ingrid. Het geeft nog wat extra glans aan het diploma.:D Ha heerlijk toch.
    Ik word er ook wel een beetje sentimenteel van, maar dat komt ook omdat hij na de zomer op kamers gaat wonen. Zo zijn ze klein en zo zijn ze het huis uit.

  18. Oh inderdaad Dame ben ik helemaal met je eens. Voor 3 jaar terug had ik dat al bij de oudste. Maar bij de jongste, met al zijn ups en downs, geeft dit diploma een extra dementie. Even een periode afsluiten. En er weer op na het volgende. Dat zal ook niet zonder slag of stoot gaan. Maar dat zien we dan wel weer.

    En inderdaad omdat jou oudste nu het huis uit gaat, is het helemaal afsluiten van een periode. Straks na de vakantie zal hij steeds minder thuis zijn. Wat zijn moeders soms een mutsen, zou mijn jongste zeggen:)

  19. Iedereen die geslaagd is, en familie, vrienden: van Harte gefeliciteerd:D Ik ken binnen “mijn kringetje” niemand die gezakt is. Hoorde vanmiddag dat iemand, die geslaagd was, nu maar een her ging aanvragen voor een vak waarvoor die een 7 had op z’n eindlijst…… Dat kon nog beter…..

  20. Haha, Drama
    En Balkenende destijds maar zeuren over de ‘zesjes’-mentaliteit… Een goede eindlijst is wel mooi, maar wat mij betreft moet je het ook niet overdrijven. Het gaat toch om de kennis die hebt opgedaan en niet om het cijfer. De vrienden van mijn zoon zijn ook allen geslaagd, zodat de feestvreugde compleet is.:D

  21. hier vieren we ook een slaagfeestje. Mijn nichtje was er van overtuigd dat ze gezakt was, maar ze is toch geslaagd!!!:D:D

  22. NichtAppie: van harte en alle anderen bedankt voor de felicitaties. We hebben het vanavond gevierd met een extra wijntje of in logtermen een extra *plopje*.:)

  23. FCZ gaat samenwerking aan met Real Madrid.
    Ben benieuwd.

    FC Zwolle gaat naar alle waarschijnlijkheid samenwerken met Real Madrid. De club uit de Jupiler League heeft vrijdag overleg gevoerd met een delegatie van de Koninklijke uit Madrid.Wat de samenwerking concreet gaat betekenen voor de Zwollenaren, is nog niet bekend. ⤽Het gaat om een brede samenwerking,⤝ aldus een woordvoerder van FC Zwolle. De samenwerking is nog niet definitief bezegeld. In de loop van volgende week hopen beide clubs het contract te ondertekenen. (Bron: RTV Oost)

  24. Samenwerking met Real Madrid…..:
    FCZwolle krijgt de alleenverkoop voor alle merchandising artikelen van RM, en in Madrid gaan ze exclusief de verkoop op zich nemen van de zeldzame FCZwolle schoolagenda….

  25. Hallo, een ieder trouwens,
    is een tijdje geleden, maar druk, druk, zeer drukke periode gehad.
    Alle geslaagden en ouders van geslaagden, gefeliciteerd.:D:D:D

  26. Geen idee, PapaV. Voor zover ik weet zijn ze nog niet in de handel….; en ik heb ook geen idee hoeveel je er op zou moeten leggen (oplage).

  27. @Appie, tijdje niet geweest, maar de SVI familie dag is toch al geweest? Morgenmiddag maar even een zomer(gast)biertje halen.

  28. PapapV.:o

    We hadden het hier laatst over Arretjescake. Dame vroeg zich af of het kwaad kon om de eieren rauw als ingrediënt te gebruiken. Na één nachtje instijven in de koelkast is de cake klaar om te serveren.

    Heb jij een antwoord op de vraag?

  29. @ Drama, Ik moest even wat recepten bij elkaar zoeken, want deze taart maak ik niet dagelijks. Maar de oudere recepturen geven aan dat er met rauwe eieren (opgeslagen met suiker. Tijdens het -luchtig- opslaan, vormt zich rondom de suiker kristallen lucht. Dat is ook bij cake en kapsel zo) wordt gewerkt. hierdoor komt dan nog weer gesmolten boter met een bepaalde hitte.

    Maar….ik heb even navraag gedaan, er wordt i.v.m. het tegen gaan van salmonella bacteriën, vaak geen gebruik meer gemaakt van (rauwe) eieren maar van vla. 1 eetlepel vla per 100 gr. boter.

    T’ja je wilt de oudere mensen ook tracteren op een stukje Arretjescake, dacht ik zo.
    Overigens, in mayonaise wordt ook rauwe eieren gebruikt, maar hier wordt azijn aantoegevoegd. Dan kan het weer wel.
    Zie anders de site van de universiteit van Wageningen,
    http://www.food-info.net
    Hierop staan alle wetenswaardigheden en stoffen die in voedsel en produkten zitten. Hier staan ook allerlei vragen over voeding, bacteriën, e-nummers, weetjes en van alles.
    Succes. 😛

  30. @Appie, dat is vaak een goed tijdstip om op de fiets te stappen richting de “k’tine”. K’ zie je nog wel even.;)

  31. Bericht door Assendörper, op 17 juni 2011 om 21:37
    Is de kantine morgen bij DE club ook open?

    Denk van 15:00 tot 18:00 uur Assie.

  32. Ja, denk het wel. De voetbal is afgelopen en dan loop ik geen risico meer om een bal tegen mijn harsens te krijgen. 🙂

  33. Inderdaad, mooie docu over Herman Brood,
    mooi dat moment dat Harry dat nummer opzette.
    Die blikken, mooie registratie. Heb “Cats Lost” nu maar even opgezet.
    Straks nog even C + B live 68 Rheinhall Dusseldorf. Hier speelde Herman op Piano. Op de LP staan wel meerdere nummers op. Ook een vrij lange solo van Herman. Heb jij die lp ook Joppuh?8)

  34. En waar komen die smilies van jou toch vandaan? En soms maak je ook zelf dingen, zoals met die kaaystooterwolken. Hoe doe je dat?
    Vind ik ontzettend leuk namelijk.

  35. Bericht door Dame, op 17 juni 2011 om 23:37
    Haha, JanD, niet voor vrouwen maar door vrouwelijke popmuzikanten. Je kent er vast wel een paar.

    Oohhh wat stom van mij…….

    Bedoel je dit, Doeksen? Een onverwachte kant van je.

    De god voorziet ons altijd van alles wij moeten geestelijk groeien. De veranderingen die op elk niveau plaatsvinden over de hele wereld maken ons allen een weinig onzeker van wat de toekomst houdt, en hoe al deze veranderingen het leven zullen beïnvloeden dat wij hebben geleid. Het is perfecte timing voor het Tess Syndroom – die warme en prachtige engel die wij met onze eigen ogen kunnen zien en horen met ons hoort.

  36. en een paar goeie vrouwelijke muzikanten noemen. Ik noem alvast Janis Joplin, Patti Smith. Willeke Alberti en de ZzN mogen niet.:P

  37. en wanneer komt Joppuh nu eens met een ‘vrouwen’avond

    Die heb ik vanavond gehad Dame, in t cafe!
    En Doeks, idd geen special vanavond, maar morgen….. live bij Stap’s Inn…. dj Joppuh’s “Running special” ivm de halve zolen marathon! dr bij!!!!!

  38. Dame, An & Nancy Wilson komen natuurlijk in zo’n vrouwen special zeker aan bod….enm Cher denk ik ook wel..Patti Smith, ook heel fijn en eeeuh nou noem maar op! 😀

  39. Nou, Ingrid, noem jij er ook een paar, dan kan Joopuh er niet meer onderuit. Of zou ie ook een complex of syndroom hebben?

  40. Dit staat er

    Dusk is het eerste erotische tv kanaal voor vrouwen. Porna, erotiek voor vrouwen op de televisiezenders van UPC, Ziggo en Caiway.

  41. Nee, geen plak, maar eigenlijk vind ik er op dit moment even niks aan. eerst moet onze vriend terug zijn of iig bekend waar ie uithangt.:(

  42. Maakte dochterlief je wakker?
    Was hier vroeger tenminste wel zo; soms zelfs om 6.00u.. Nu zijn het pubers en zie je ze ’s morgens voor eind van de morgen niet (als ze geen voetbalverplichtingen hebben); tja ’t kan verkeren.

  43. @Doeksen 0:54 Jouw laptop was traag, maar die van mij te snel. Ik kreeg om 0:56 een ban omdat er maar 1 seconde tussen mijn postings zou zitten. Dat verbaast me wel, want ik kan echt geen hele zin in een seconde typen. Maar, ik ben er weer.:D

  44. @ MarKel; dat weet ik; heb een heel mooie foto van haar gezien. Ik bedoelde dan ook dat ze als ze zo klein zijn ze je heel vroeg wakker kunnen maken omdat hun dag dan begint.
    Hier hebben ze nu de uitslaapleeftijd en begint de dag zo rond het middaguur. (kon ik me niet voorstellen toen ik zo’n 12 jaar geleden om 7.00u een spelletje met ze zat te doen )
    Maar je hebt natuurlijk wel een punt; als ze ouder worden dan maken ze je juist om die tijd weer wakker als ze “stilletjes” naar boven sluipen na het stappen.

  45. Excuses JanD: het mailprogramma heeft je mail bij ‘ongewenst’ gezet. Nou vraag ik je. 😮 Dat maak ik zelf nog wel uit. Dank je wel.:-*

  46. Dan ga je over 12 jaar hele korte nachten krijgen, MarKel… ;-).
    Maar goed, blijf jij lekker wakker de hele nacht…. ik zal wel van het gestommel wakker worden…
    Zijn we weer een goed team, samen 😉

  47. Bericht door Dame, op 17 juni 2011 om 23:50
    en een paar goeie vrouwelijke muzikanten noemen

    Dame, heb eens even in mijn cd collectie gekeken en kwam o.a. deze dames tegen:Adele, Alison Krauss, Andrea Corr, Anouk, Bettye LaVette, Blondie, Bonnie Raitt, Christina Crofts, Dana Fuchs, Dixie Chicks, Dolly Parton, Emmylou Harris, Ana Popovich, Fiona Boyes, Ilse de Lange, Joan Armatrading, Joanne Shaw Taylor, Kellie Rucker, Koko Taylor, Linda Ronstadt, Lisa Lois, Sharrie Williams, Lucinda Williams, Madonna, Marcia Ball, Margriet Eshuijs, Maria Muldaur, Melanie Mason, Shemekia Copeland, Rory Block, Ann Rabson, Barbara Blue, Marcy Levy Band, Motorcity Woman & Detroit Express, Pat Mears, Shaun Murphy, Elizabeth Lee, Tamara Peterson, Natalie Cole, Olivia Newton John, Sheryl Crow, Susan Tedeschi, Sweet Suzi & the Blues Experience, Teeny Tucker, The Judds, Trijntje Oosterhuis.

  48. En dan mis ik ook nog een paar goeie zangeressen… maar die zal ik een ander keertje noemen, is me nu iets te veel werk…
    Maar wat dachten jullie bijvoorbeeld van Norah Jones, Corinne Bailey Rae, The Cranberries, Heather Nova, Katie Melua, Lisa Loeb, Sarah Bettens, Melissa Etheridge, enz enz

  49. Wat zeggen jullie van Tracey Chapman? of heb ik over haar heen gelezen?

    Na een heerlijke week Frankrijk nu weer home sweet home!:D

  50. @MarKel, las het inderdaad ook. En ik moet bekennen dat ik daar ook zelden of nooit bij één van de winkels die daar zit binnen ben geweest.

  51. @Appie, wel eens van gehoord Dille&Kamille, maar ook daar nog nooit binnen geweest. Is toch een winkel met allerlei soort producten op kook gebied?

  52. Klopt Ingrid; kookdingen en wat leuke hebbedingetjes voor in huis. Ik zal hier maar geen link neer zetten anders wordt het gezien als reclame…

  53. Het weer was perfect en we zijn idd ook hoog in de bergen geweest, toch blij dat ik nu kan meepraten over de alpe d’huez, ook al gingen wij dan met de auto omhoog;)

    Echt diep diep diep respect voor de alp duzes gangers!!!;D

  54. nee nee Dame, de running special staat natuurlijk in verband met de halve marathon van vanavond! De vrouwen kunnen nog wel even wachten! 🙂

  55. @ Natascha, de alp op tv is het al mooi om te zien. Dus in het echt moet het echt pratig zijn. En inderdaad respect voor de klimmers.

  56. Vanmiddag teruggekeken

    Bericht door Papa, op 17 juni 2011 om 22:07
    Inderdaad, mooie docu over Herman Brood,

    was idd interessant: de andere delen maar eens in de gaten houden. Volgende week vrijdagavond zijn we in de stad, ook zaterdag ff kijken.

  57. Joppuh, we wilden wel naar de 1/2 marathon, er lopen erg veel bekenden mee. Maar uh, wel een beetje droog graag; anders maar niet. Vriendin wilde afspreken bij Huub, zij gaat sowieso. Zal haar maar naar Stap sturen 8)

    Gister erg druk en gezellig bij vv Berkum, over het voetbal zal ik het maar niet hebben: William gefeliciteerd!

  58. Weet je hoe je het moet plaatsen. dat heb ik van Derk geleerd. Met rechtermuis klikken op eigenschappen. Dan de url kopiëren. Vaak is dat te groot. Dan moet je een scherm openen met tinyurl waarin je de url plakt en de verkleinde url krijgt. Die laatste zet je hier tussen de haken.

  59. Je hebt het al aardig door Dame.

    Nee Dame, net terug van de marathon. Was erg gezellig. Neem eerst even een drankje. Oefenen wordt hopelijke morgen maar vond het lezen al ingewikkeld. Maar ja als ik wil oefenen kan ik wanneer ik dit zie beter nu doen. Verder dan Eva het log uitrekken lukt vast niet Hoewel ik als digibeet:)

  60. Assie,

    Je moet ook naar de afmetingen kijken. Ik geloof dat 400-600 pixels de uiterste omvang is. Is ie groter dan programma met fotoaanpassing gebruiken. Dat lukt mij vaak niet zo goed, trouwens. Ook daarvoor moet Derruk terugkomen, want de cursus ‘opleuken postings’ was nog niet voltooid.

  61. @eva: niet zeggen waar we wonen he ?
    heren en dames inbrekers, we hebben ook twee waakkatten en een dubbel uitgevoerde alarminstallatie

  62. Bericht door Eva, op 18 juni 2011 om 23:06
    Die heeft ie zelf gemaakt, JanD… DAT is nou ZIJN hobby!!

    De tuin staat hier vol met weerapparatuur…

  63. @MarKel; Moet je wel even uitleggen, dat onze dochter dat altijd tegen een van ons zegt, als ze het gevoel heeft, dat die de ander onrecht heeft aangedaan…. 😉

    JanD: zeg maar even sorry

  64. Op TV hebben ze het wel begrepen, Joppuh. Ik heb nu het concert “Girls first”, georganiseerd door PlanNederland in Amsterdam opstaan.:P
    Was het leuk vanavond in Stappie?

  65. De playlist van gisteren bestond oa uit Lenny Kravitz – Always on the run, Level 42 – Running in the family, Van Halen, Running with the devil, U.D.O. – born to run (hele heavy duitse krautrock), Doobie brothers – long train running, Steve Miller -take the money and run. Er kwam een heel mooi verzoekje binnen van Trudy voor Jackson Browne met running on empty welk ik natuurlijk met veeel plezier gehonoreerd heb. En ik sloot af met Herman Brood en MC Drama- papa komt vanavond niet thuis! Kortom, het was weer zeer gelsaagd. Daarna was de draaibeurt weer aan dj Markie Marc, die met zijn meer dan aanstekelijke bijdragen de goede sfeer moeiteloos handhaafde!

  66. Nee Joppuh, het is vaderdag, he…
    Dus pappa’s mogen uitslapen, krijgen ontbijt op bed, cadeautjes, tekeningen.
    Gaan zich vervolgens relaxed douchen… en dan is de dag alweer bijna om 😉

  67. Vanmiddag even uitgewaaid in het Engelse Werk. de mooie nieuwe fietsbrug bekeken. De afstand naar Koko is een stuk verkleind, niet alleen in kilometers maar ook psychologisch. Goed plan, die fietsbrug.
    En dan dat park, wat is dat toch mooi. Kent er iemand in Nederland een stadspark dat mooier is dan het Engelse Werk? Ik niet. Ik vind het ook zo mooi omdat het naast de uiterwaarden ligt, zodat je het rivierenlandschap er gratis bij krijgt. Dat mist de Goffert en Sonsbeek.

  68. Zelfs Central Park is jaloers op het engelse werk,zou het franse werk zijn geweest dan was het anders denk ik 😉

  69. ha TP, ben je er weer en nog? Hoe was het wokken?
    Dus jij kent ook geen mooier stadspark in Nederland? Zwolle kan er trots op zijn.

  70. Het lukt me niet met dat url gedoe om een plaatje geplaatst te krijgen. Moet straks maar even één van de jongens erbij halen. Blond….. nee niet eens. Grijs……. steeds meer:)

  71. Het plaatje maken en opslaan in documenten dat lukt wel.Maar om hem dan weer hier te plaatsen. Dus vanuit dicumenten en als dat url gedoe dat lukt niet.

  72. Misschien volgende handleiding:
    1. naar site gaan;
    2. plaatje uitzoeken en tekst intypen;
    3. de moeilijk zichtbare code invullen en beeld genereren;
    4. op plaatje gaan staan met cursor en rechtermuis klikken;
    5. kiezen voor ‘eigenschappen’
    6. bij adres (url): gehele adres selecteren, met rechtermuisknop op selectie gaan staan en kiezen voor ‘kopiëren’;
    7. naar WLZ, kiezen voor ‘img’ (6e vakje van links);
    8. met de cursor in het midden gaan staan, rechtermuisknop en kiezen voor ‘plakken’;
    9. versturen.
    Et voilà, het plaatje staat er.

  73. Ik volg je pogingen met argusogen Ingrid. Ik wil het ook leren, maar krijg het ook niet voor elkaar. Ik kan alleen zo een klein plaatje van het wwweb vissen en dat op WLZ plaatsen, verder lukt me niet.

  74. Opslaan in documenten hoeft dus niet Ingrid. Het lukt mij ook niet om een plaatje vanaf mijn eigen bestand hier geplaatst te krijgen.

  75. Grote plaatjes hebben soms als nadeel, Appie, dat het log uit zijn verband wordt gerukt. Daarom kijk ik altijd eerts op ‘voorbeeld’ naar het effect van een plaatje. Want zo’n log zoals dit, is oervervelend.

  76. Precies Dame; ik heb het ook een keer gehad dat mijn plaatje het log uit zijn fatsoen trok; ik baalde en kreeg een mailtje van de webmaster 😮
    Ik kijk nu altijd goed dat het plaatje dat ik wil gebruiken klein is anders gebruik ik het niet. Maar soms zijn grote plaatjes zo leuk of toepasselijk en dan baal ik er van dat ik het niet kan gebruiken.

  77. Appie, viel mee, niet? Ik heb het van Derk geleerd en de site van JanD doorgekregen. Nu Ingrid nog. Je kunt een plaatje verkleinen met ‘foto aanpassen’. Dat vind ik vaak ook nog lastig, maar soms lukt het opeens.

  78. Beste mensen, sorry dat ik lange tijd afwezig ben geweest maar ik steek momenteel veel tijd in
    stichting gehandicaptenvoordeel.

    Kan daar veel in kwijt en krijg er heel veel voor terug.
    Ondanks dat denk ik dagelijks aan WLZ en jullie maar moet wel keuzes maken en kies dan momenteel wel voor me zelf

  79. Appie, dat had ik gisteren dus ook. ik plaatste op het eind van de avond een plaatje met Zwolse malloten en toen bleek het plaatje dat ik ’s middags had geplaatst ook opeens in hetzelfde plaatje te zijn gewijzigd. JanD snapte het ook niet. Misschien een andere ‘handige jongen’?

  80. Ja we merken dat vele dingen en waaronder ook het pgb wel invloed heeft.
    Maar ook de bezuinigingen van de wmo is te merken.

    We hebben behoorlijk wat contacten opgebouwd en kunnen goed inspelen op div dingen.

    Inmiddels heeft de stichting steunpunten in middelburg hoogeveen amsterdam alkmaar eindhoven bergen op zoom,
    zijn ook bezig met groningen leeuwarden enschede delft en roermond

  81. Koko, heb je al meegekregen dat onze WLZ-vriend Derk met de noorderzon is vertrokken? We hebben sinds 2 juni niets meer van hem vernomen. Hij reageert niet op de mail en neemt de telefoon niet op. Heel mysterieus, allemaal.:(

  82. KOKO ik vind het gezellig dat je er weer bent. Na de zomer moeten we maar weer ‘ns een balletje prikken! En trouwens, ik heb er volgens mij nog 1 tegoed van Assendorper in de Pierik 😉

  83. Er wordt fors gehakt op allerlei voorzieningen voor chronisch zieken en gehandicapten. 😮 Ben wel blij dat jij je er niet door uit het veld laat slaan en dat het zo voorspoedig gaat met de stichting.

  84. Dame de wok was gezellig,we zijn in het ‘mooie”Kampen geweest(alleen de skyline,het mooiste is en blijft de weg naar Zwolle;D).Verder even in de kroeg geweest in Kampen en toen met de trein van 10 voor 12 ri het mooie Zwolle gekoerst,heb zelf nog even een mini kroegentocht gehouden

    Beleving.Swolsch Café,Stapps is Inn en nog ff bij de 2 Heeren aangeweest

    :D:D

  85. Dame ik heb het meegekregen 😉 heb vanochtend nog geprobeerd op twee van zijn 06 nummers om contact te
    krijgen maar helaas.
    Misschien moeten we maar eens een onderzoeksplan opstellen, graag onder 4 ogen:)

    Tim wat maak je me nu? Na de zomer? man zolang kan ik niet wachten hoor.
    Een dag zonder bal is een dag niet geleefd :D:D

  86. Dame, ik wil graag zo veel mogelijk verschillende balletjes prikken 😉 En die van Assie ligt bij de pierik te wachten voor een Review.. Heb je dat nog meegemaakt, Dame, dat Koko en ik gakballen testten? 😉

  87. @ Dame; wat betreft de plaatjes.
    Volgens de deskundigen hier in huis heeft het te maken met de afbeeldingslocatie. Die blijft blijkbaar steeds hetzelfde en daardoor worden steeds alle plaatjes vervangen. Een andere afbeeldingslocatie kan alleen als je het plaatje ergens op internet kunt opslaan, maar dat kan niet iedereen.

  88. Ik kan dat zeker niet, Appie. Toch staan er van mij wel twee soorten plaatjes op nu. Misschien komt het omdat het nu een andere dag is of dat ik het uit een andere categorie heb geplukt???

  89. Het goede doel als mijn buik ja 😉 En de gezelligheid. Ook wel ’n keer met Dick gedaan overigens, in westenholte. Met koko in AA-landen, Daisy snack gehad, gratis koffie gekregen. En dus de pierik nog tegeoed. Oh, en bij koko op de camping hebben ze ook lekkere ballen (van gehakt).

    Zo, is dame ook weer up 2 date 😉

  90. @Dame; categorie maakt geen verschil; heb ik net geprobeerd. Sterker nog; ik hoef alleen maar het plaatje te veranderen en niets eens de afbeeldingslocatie te kopiëren en alle plaatjes hierboven veranderen al!

  91. Ga a.s. vrijdag bij de concurrent kijken van het afscheid van 1 van de gemeenste voetballers van het laatste decennium

  92. Een vraag; is een vierkante gehaktbal ook een gehaktBAL?

    @Koko, bedankt voor je mail. Leuk dat je hier weer even mee kletst.
    Kom echt even bij je aan bij je bedrijf zodra ik even tijd heb. Natuurlijk bel ik eerst even.
    Klasse Appie dat het gelukt is, lukt mij nog steeds niet:(. Maar eens geef het nu maar even op.

  93. Volgens Doeksen is is dat de voetballer van DE club met het meeste verstand, TP. Zo zie je maar weer, dat iedereen er anders over kan denken.:(

  94. Da’s geen gakbal, Appie, maar wel ‘out of the box’-denken. Past in dat opzicht wel goed bij dit log.
    Heb je mijn handleiding niet gevolgd, Ingrid. Dan moet het lukken.

  95. Nou Dame dan ziet Doeksen in mijn ogen dat wel heel verkeerd,heb een hekel aan die wit/zwarten maar goed dat hebben ze erzelf naar gemaakt

  96. @Dame, heb je handleiding gevolgd ergens gaat het mis. Heb he gebruiksaanwijzing opgeslagen en blijf oefenen. Maar nu even niet meer.

  97. De zangeres zonder naam zong het al, TP “jaloezie doet mijn hart toch zo lijhijden, jaloezie doet mijn hart toch zo’n pijn. “:P

  98. Nou dan ken je mij niet goed Dame,jaloezie heb ik niet en vooral niet naar die club niet,jaloezie is een slechte eigenschap en ik weet niet waar ik jaloers op moet zijn.

  99. Koko, welkom terug. Ik wil jullie eigenlijk wel helpen met vrijwilligers werk voor de stichting op 1 of andere manier. We moeten maar eens even wat afspreken.

  100. Ik heb ze ook van harte gefeliciteerd, TP, volgens mij komt er een heel beloftevolle generatie aan bij BQ. Ik vind het jammer dat ik er vrijdag niet bij kan zijn, want ik had nog een weddenschap met Doeksen lopen, die we dan zouden beslechten. Misschien komt er nog wel een kans als BQ eens promoveert.

  101. Nee, ik heb de heren dit weekend niet gezien, behalve hier op het log. Ik zal dan maar zorgen dat ik mijn beeld van jou eens bijstel. Misschien dat je na vrijdag milder gestemd bent over ons clubje.:)

  102. Bericht door Tim, op 19 juni 2011 om 20:42
    En die van Assie ligt bij de pierik te wachten voor een Review

    Je mag op mijn kosten een middagje/avondje onbeperkt gakballen eten in café de Pierik. 🙂

  103. Bericht door De Taalpurist, op 19 juni 2011 om 21:15
    Je hebt toch wel een totaal verkeerd beeld van mij Dame

    Dat had ze van mij ook TP maar achteraf viel het haar mee.;D

  104. @Koko, tis dat je zo druk bent, maar ben zo benieuwd naar je gakballen, dat ik wel een bestelling had willen plaatsen voor zondag. Maar ja zaken gaan voor het meisje:)

  105. Het spreekwoord luidt “’s avonds een man, ’s ochtends een man”. Er is daarbij geen rekening gehouden met gevallen zoals Doeksen.;)

  106. Ik doe het zelf vanaf punt 5 anders dan Dame, misschien helpt je dat?

    1. naar site gaan;
    2. plaatje uitzoeken en tekst intypen;
    3. de moeilijk zichtbare code invullen en beeld genereren;
    4. op plaatje gaan staan met cursor en rechtermuisknop klikken;
    5. kiezen voor ‘afbeeldingslocatie kopiëren
    6. naar WLZ, kiezen voor ‘img’ (6e vakje van links);
    7. met de cursor in het midden gaan staan, rechtermuisknop en kiezen voor ‘plakken’;
    8. versturen.
    Et voilà, het plaatje staat er.

  107. Natasha bedankt voor je reactie en aanmelding om te kijken wat je voor de stichting kunt betekenen.
    Via het contactformulier op de website kun je contact opnemen.

    Tim dat aanbod van assie zou ik niet afslaan, heeft ie mij nooit aangeboden:D

  108. Tjonge jonge, ik ben vandaag naar de ikea in delft geweest en heb daar een doosje met onderdelen op de p
    parkeerplaats laten staan.
    Als ik de krant zo lees en het nieuws hoor dan heeft dat doosje aardig wat problemen veroorzaakt:o

  109. Dus, Koko, je zegt eigenlijk dat mijn oorspronkelijke beeld van Assie dichter bij de waarheid ligt, dan het beeld dat ik nu heb, nu ik hem wat beter heb leren kennen?:o

  110. @Koko, wat vraag je nu aan assendörper of hij werkt in de buurt van de marslanden. Noemen ze dat schoffelleunen nu ook al werken;)

  111. Je hebt gelijk Koko, niet alles hoeft op het log, zoals hier de laatste tijd al vaker is gezegd. Ik spreek je nog wel eens onder vier ogen en dan kun je me uitgebreid bijpraten. Kennelijk schiet mijn mensenkennis toch wat tekort.;)

  112. Nou ik sluit ook af en hoop jullie weer snel te speken, ontmoeten of te horen en misschien te voelen:D:D:D:D
    Bedankt voor jullie hartelijke welkom en weerhoren.

    Groet en liefs KOKO

  113. Koko heeft een eigen geheim receptuur, heb ik weleens begrepen. Maar ik heb het genot van proeven ook nog niet mogen smaken. Die van Assie trekken me op de een of andere vreemde manier, minder aan.;)

  114. Ben je op de boot? Of zeggen jullie schip? Volgens mijn vader (die in de scheepsbouw werkte) spreken echte schippers van ‘boot’ en plezierschippers van ‘schip’. Zal wel hetzelfde verschil zijn als tussen ‘gebakje’ (gewoon volk) en ’taartje'(zgn sjiek volk).

  115. Nou, Tim, zo gezellig is het dit laatste kwartier met jou ook niet.:( Dit spook gaat nu echt sluiten, dat scheelt alweer voor jou vannacht. 😉

Reacties zijn gesloten.