Chat Log 31

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 32 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

501 gedachten over “Chat Log 31”

  1. Dat had ik net gedaan, Koko, en keek toen even. Het stond er al even, want er stond alweer een ander bericht boven. We zitten minder op het vinkentouw. Jammer voor je, want ik had het jou ook wel gegund, en Blauwtje vanzelfsprekend ook.

  2. Dame hier komt ie:

    De felicitatiedienst feliciteert:

    Dame met haar 4e gouden plak!

    Eregalerij:

    met 1: Papa Val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Kire, MarKel, Tim, JanD & Blauwtje
    met 2: Derk, Assendorper, Doeksen, Eva en Bert J.
    met 4: Dame (Joppuh, pas op!) 😉
    met 6: Joppuh :D:D:D

  3. Dame ik was ook even achter mij laptop weggerold, ben namelijk in zwollywood en mag niet roken hier in deze ruimte waar de laptop staat.
    Tja en als koko eenmaal an de koffie zit met een peukkie dan kan het nog wel ff duren eer hij terug is.:D:D:D

  4. Verbaas me iedere keer weer over dit chatlog gedeelte. Volwassen mensen die elkaar prijsjes uitdelen en de felicitaties wensen, omdat ze de eerste reactie geven.

    En dan ook nog lijstjes bij houden.

    Kinderachtig…

  5. Ik verbaas me veel meer over reacties elders op WLZ waarin mensen elkaar uitmaken voor rotte vis.
    Dan maar liever “kinderachtig” en; er is meer than meets the eye in dit geval Bert038.

  6. Nee, Bert038 blijft niet weg van de weblog. Bert038 blijft weg van het Chatlog.

    Bert038 vindt elkaar prijsjes geven en lijstjes bij houden een beetje vreemd. Wat Bert038 ook een beetje vreemd vindt, is dat sommige mensen spreken in derde persoonsvorm.

    Bert038 gaat nu een bakje koffie drinken.

  7. Heb ik jullie al wel eens gezegd dat ik ook graag eens de eerste wil zijn die een log opent, wil dan ook een vermelding op het lijstje en graag een prijsje.;);)

  8. Bedankt allemaal voor de felicitaties! Erg leuke plaatjes die gewoon op ons dochtertje toegespitst zijn. Ik zal zeker zorgen dat mijn vriendin het ook te zien krijgt!

    Af en toe kan ik even weg bij de kleine en kan ik even de mails enz checken.

  9. Plantje en Melanie gefeliciteerd met de geboortje van jullie dochter. Volgens: Plantje, op 24 juli 2011 om 06:08. Geniet er maar van samen. Onze dochter gaat van de week al met anderen op vakantie. Had overigens woensdag als “datum” genoteerd.

  10. Hé Koko, nog 3 weken….eigenlijk OMDAT onze dochter begin van de week met familie naar een heerlijk land gaat en daarna gaat ze natuurlijk met ons mee. Kreeg net een sms-je van een maat die onderweg naar Italië vast staat met autopech. Ken 3 setjes die nu in de Hollandse regen bivakkeren….Gaan jullie nog?

  11. Ajax gaat serieuze pogingen ondernemen om de Rus Dmitri Boelikin over te nemen van Anderlecht. De centrumspits kwam vorig jaar nog op huurbasis uit voor ADO Den Haag.

    “Hij is het soort aanvaller die we nog niet hebben”, aldus Ajax-trainer Frank de Boer. Hij zei dat na de ruime oefenzege op het Argentijnse Independiente (5-1). “Hij is ook iemand die in de slotfase iets kan forceren als dat nodig is.”

    De fysiek sterke Boelikin verraste vorig jaar met 21 competitietreffers. Hij is eigendom van Anderlecht, dat de spits alleen wil verkopen. ADO deed eerder pogingen om de Rus weer te huren.

  12. Dick wij staan weer in coucancé, vanaf 15 aug zijn we daar 3 weken achtereen aanwezig. Je kent vast de smaak van de gakballen aldaar nog wel;) en het gezelschap.:o

  13. Plantje en vrouw.

    Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter.
    Wens jullie een liefdevolle toekomst met de pasgeborene,en hoop dat ze in goede gezondheid samen met jullie een fijn gezin zal vormen.

  14. Haha Natas, wij nog net iets langer. Als de eredivisie weer begonnen is.

    Fijn plekkie Koko Coucancé! Was idd deftig vreemd verwonderlijk gezelschap. Er gebeurde rondom die visite ook weer vanalles haha…..maar supergakballetje daar; zeker weten!

  15. Nogmaals bedankt voor de felicitaties. Erg leuk! We zijn nu als gezinnetje met zijn drieën thuis!

    Overigens, Dick, de officiële geboortetijd was 2.49 uur. Ze weegt 3110 gram.

    We zijn dolgelukkig!

  16. Man vermist uit afdeling Psychiatrie Isalaklinieken
    Zwolle, 24-07-2011

    Sinds, zondagavond 24 juli, 20.00 uur wordt een 67-jarige depressieve, suïcidale man vermist van de Psychiatrische afdeling van de Isalaklinieken aan de Dokter van Heesweg. De man is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een buikje, een grijs baardje (sik). Hij draagt een beige jas, een grijze joggingbroek en loopt op zwarte leren sloffen. Bij aantreffen contact opnemen met de politie Zwolle via 0900-8844. Door medewerkers van het ziekenhuis en de politie wordt momenteel naar de man gezocht.

  17. Mijn VRIEND Doeksie is er niet maar ik heb hem beloofd dat ik vanavond iedereen trusten zal zeggen.

    Goa sloapen.
    De mazzel zou Doeksie gezegd hebben.;)

  18. Bericht door dick, op 24 juli 2011 om 20:00

    Haha Natas, wij nog net iets langer. Als de eredivisie weer begonnen is.

    Ik zeg 3 weken om positief te blijven maar ik moet werken tot en met 17 augustus, de ere divisie begint volgende week vrijdag al;)

  19. Papa Plantje, van harte met Sanne 🙂 geniet ervan en feliciteer melanie ook even namens mij! Wanneer de beschuit met muisjes?

  20. Nou boeh nu willen ze het tegeltableau uit het Hanzebad (en daarvoor Stilobad) niet meenemen naar het nieuwe zwembad.
    Jammer toch???
    Ik ben tegel! Zullen we een tegelpartij oprichten? ACTIE! 😀

  21. @Nijntje ; dat wordt vechten tegen de bierkaai:
    diegenen die er over gaan vinden dat dit geen kunsthistorische waarde heeft, want er zijn er zoveel van gemaakt (dus hoe minder er over blijven, des te meer wordt de rest waard:o ), en de Commissie Beeldende Kunsten heeft natuurlijk allang een andere kunstenaar op het oog voor het nieuwe bad:o .

  22. Ja boeh, misschien zijn die tegels niet uniek, maar een zwembad is ook niet uniek (en van adviseurs en commissies zijn er ook wel meer…)
    Kunnen we ‘m dan niet uit sentimentele overwegingen op de muur plakken bij de ‘Zwampus’? (het nieuwe zwembad op de Campus)

  23. Ik heb ‘m gedeeltelijk gefietst, maar Westenholte was altijd tegen de wind in8)
    Het is met referentie aan Wichert’s spigiater in z’n collum in de Straatkant.

  24. Rondje andersom fietsen, Drama, met de wind mee.;D Ik heb de column deze week niet gelezen. Hij schrijft leuk, onze Wichert.

  25. Straatkrant>:(

    Een goede viskraam zou bij ons in de Assendörperstraote een welkome aanvulling zijn; maar nog liever een echte winkel zoals Muys.

  26. Dame, ben je je al het voorbereiden (afkicken!) op een logloos vakantietijdperk, of neem je je eigen advies aan Doeksen ter harte, en gaat er een notebook mee?

  27. 😀 Drama, we hebben vorig jaar speciaal voor vakantie en andere reizen een netbook gekocht. Ik kan WLZ wel een paar weekjes missen, zeker na sommige discussies op het pollog.:( Hier in de familie zijn nog enkele andere computerverslaafden, dus het wordt sowieso vechten als we ergens al wifi hebben. Ik gebruik ‘m vooral voor nieuws en check werkmail.

  28. Bericht door dick, op 24 juli 2011 om 18:09
    Ajax gaat serieuze pogingen ondernemen om de Rus Dmitri Boelikin over te nemen van Anderlecht. De centrumspits kwam vorig jaar nog op huurbasis uit voor ADO Den Haag.

    @Dick, ik heb vanmiddag gelezen dat hij zeer waarschijnlijk naar Bordeaux gaat.

  29. @ Dame, ook nog van mij de felicitaties.
    Ook al een (nieuwe) seizoenkaart FCZ aangeschaft, of alleen voor jullie zoon?

  30. Bericht door Dame, op 25 juli 2011 om 23:25 Vorig jaar had ik 11 toetsen in mijn hand en mijn zoon de bovenkant.

    Toch niet van de vleugel Dame?

  31. Bericht door bernard, op 22 juli 2011 om 21:13
    Ik heb een stapel rabarber-stengels in huis. Hoe maak je die eigenlijk klaar?

    Berhard, Rabarber wassen, Indien stugge stengels, iets schillen, stukken van ongeveer 1 tot 2 cm., in de pan, per kg 250 gr suiker (maar wel naar eigen smaak) en 1 uitgeknepen citroen. Deksel op de pan en op matige hittebron aan de kook brengen en even door laten koken. Wel met deksel.
    (hoog vuur geeft kans op carameliseren van massa, is aanbranden).
    We hoeven geen water toe te voegen. (door verhitting ontrek je vocht aan het produkt). Citroen geeft fruitzuur en daardoor meer smaak. Jonge stengels zijn smaakvoller als oudere, (raberber van mei/ juni is smaakvoller dan juli/aug.
    Zorg dat zuur en zoet in balans zijn. Te zoet is niet smakelijk.
    Het zuur (vroeger) in de rabarber werdt veroorzaakt door de dierlijke mest op de planten in het voorjaar.
    Als je geen water toevoegt hoef je hem ook niet af te binden.
    Rabarber combineert uitstekend met aardbeien.
    Eet smakelijk. 😛 😛 😛

  32. @ Papa, Boelikin; oh. Ja er wordt van alles geluld in deze periode. Het was ook nog wel even op het sportjournaal met de CvK’s van Ajax….op 1 na 😉

    Vertrouwen in Koeman? Ben in elk geval blij dat ie weg is als analist bij de tv.

    Vanavond Twente thuis in Arnhem 3e voorronde CL. Theo kwam ze gister nog een hart onder de riem steken…..heb nog niet gevonden wie het uitzendt RTV Twente toch vast wel?

  33. Het duel tussen FC Twente en FC Vaslui begint om 20.45 uur en is live te beluisteren via Radio Oost. Bert van Losser en Paul Schabbink doen verslag.

  34. @Nijntje: tja, heb net even gekeken op je link. Het tableau was me niet eerder opgevallen. Maar misschien omdat ik me meer in het andere deel van het bad bevind/bevond. Pas ‘ie in je achtertuin 😉
    Nee, zonder gekheid; het zou zonde zijn om dit verloren te laten gaan. Maar van mij hoeft het niet per sé in het nieuwe bad te komen.

  35. @Drama: je hebt gelijk, ik mis ook wel een goede vishandelaar in Assendorp. De viskraam bij de Boni sla ik altijd over… persoonlijk vind ik zijn waar niet zo aantrekkelijk.

  36. @ Marieke de 2e: misschien is het je ook minder opgevallen omdat jij als kind vast niet in het Stilobad hebt gezwommen… 😉
    Ik heb het altijd leuk gevonden dat de tegels meegingen naar het nieuwe zwembad.

  37. @Nijntje: nee, het Stilobad ken ik idd niet. Mijn roots liggen in het Helperzwembad. Deze is trouwens net weer in oude staat gerenoveerd, inclusief mozaïk 🙂 Ik denk dat het ongeveer dezelfde stijl is als het stilobad.
    Ik zou een foto van de voorzijde kunnen plaatsen, maar hij is een beetje groot op de site. Dan ruk ik de boel weer uit zijn verband. Laat ik dat maar niet doen 😉

  38. Een op de zeven mensen (15 procent) in landen met hoge inkomens krijgt waarschijnlijk een depressie. Frankrijk (21 procent), de Verenigde Staten (19,2 procent) en Nederland (17,9 procent) vormen de top drie.

    Dat blijkt uit Amerikaans onderzoek onder ruim 69.000 mensen in 18 landen, dat dinsdag in het vaktijdschrift BMC Medicine werd gepubliceerd. Meer dan 30 procent van de bevolking in Frankrijk, de VS en Nederland heeft al ooit een depressieve periode meegemaakt.

  39. Een onderzoek onder 69.000 mensen in 18 landen lijkt me niet geheel representatief????? Maar ik ben wel benieuwd naar een wat uitgebreidere versie van het onderzoek…

    Bovendien… is er ook vastgesteld wat de definitie is van “depressief”? Zijn dat mensen die door een arts zijn gediagnostiseerd? Of is er gevraagd of men zich wel eens depressief voelt??? Want dan is 1 op de 7 een bijzonder laag aantal… En dan hangt het ook nog erg af van het land of streek waar iemand zich bevindt… waar artsen anders omgaan met klachten van depressiviteit dan andere landen…

  40. Bericht door bernard, op 26 juli 2011 om 23:11
    Heerlijk snel die site vlak na dat hij er uit gelegen heeft.

    En zo zal-ie ook blijven. 😀 Het was ff wachten op de nieuwste Pagespeed Software[/url] die onze inconsistente problemen zou oplossen, die heb ik gisteravond met succes bijgewerkt.
    De servers draaien als een zonnetje (staan nu letterlijk meer dan ooit uit hun neus te vreten), sinds het bestaan van Weblog Zwolle is de site momenteel op z’n snelst.
    Iedere nacht pleeg ik bovendien database-onderhoud, zodat de site ook databasetechnisch op z’n snelst blijft, ongeacht het aantal gelijktijdige bezoekers. 😉

  41. Ik lees op twitter dat er een wolkbreuk was boven het centrum.
    Wij hebben een balletje getrapt op de Siggels in zuid en hebben een paar druppen gehad. Het donderde enigzins. hoe waren de andere ervaringen?

  42. @papa val 1: het heeft in Assendorp aardig gehoosd. De tuin stond volledig blank. Ik was op dat moment in de super, heb er niet veel van meegekregen. Op het moment dat ik weer terug ging regende het nog iets maar was de “afrondende fase” reeds ingezet.

  43. Alleen op zondagmiddag Dick, onder voorwaarde dat je tot de geselecteerden bent toegelaten;)
    Voor de rest van de week moet je doelgroepzwemmer zijn.

  44. @ drama; uitstekend moment: zondagmiddag…nu nog ff uitvissen hoe je de “status der geselecteerden” bereikt. Ga er niet voor slijmen. Misschien zoon of dochter koppelen aan uber-geselecteerden-commandant…..maar ja, die laten zich niet meer zo makkelijk koppelen. Sterker, denkt dat de spreekwoordelijke hel losbreekt. Nou ja we zien wel. Er is ook zwemmen op tv 😉

  45. Toen ik een uurtje geleden langs Hattem reed, zag ik je roze wolk richting noorden drijven. Ik denk dat ie zo bij je langs komt. Dat vrolijkt je vast wel een beetje op.:)

  46. Bericht door Eva, op 27 juli 2011 om 12:01
    Een onderzoek onder 69.000 mensen in 18 landen lijkt me niet geheel representatief????? Maar ik ben wel benieuwd naar een wat uitgebreidere versie van het onderzoek…

    Statistiek is niet je hobby he?

    69.000 mensen is ruim voldoende voor een representatief onderzoek 🙂

  47. Tim!

    Sinds donderdag is de Rijn in Duitsland vlakbij de Lorelei opnieuw gestremd. De rivier is geblokkeerd door twee vastgelopen schepen waaronder een Nederlands vrachtschip geladen met 1900 ton grind. Dat meldde verladersorganisatie EVO vrijdag.

  48. Drama ik lees nu je vraag pas ben er net weer, Rondje Zwolle doet gedeeltelijk de Zalkerdijk aan,net niet bij mij langs

  49. Ajax / Twente
    drama: 0 – 2
    dick 2-0
    japser 4-7
    ja-tja 1-2
    Appie 1-1 (Twente wns)
    Tim 2-1
    Dame 1-3
    wichert 1-1 (Ajax wnv)
    JanD 3-1

  50. Ajax / Twente
    drama: 0 – 2
    dick 2-0
    japser 4-7
    ja-tja 1-2
    Appie 1-1 (Twente wns)
    Tim 2-1
    Dame 1-3
    wichert 1-1 (Ajax wnv)
    JanD 3-1
    Papa 1-2

  51. Heb je het nog een beetje droog op de camping Koko?
    En wordt jouw auto nog weer voor het weekend gemaakt of wordt dat pas na het weekend? Sterkte.

  52. @ Dame, ha, ha, ha, nee ik zit niet onder moeders paraplu. 😉
    Val is er deze keer afgelaten, omdat ik op mijn vaste computer zit.
    Als ik vanaf mijn laptop iets wil posten en ik doe dat met papa, dan krijg ik een bericht dat deze naam al in gebruik is. Vandaar de toevoeging papa val = Van Andere Locatie. soms zit ik helemaal op een vreemde computer, dan geeft hij ook bij deze naam aan dat die reeds in gebruik is en dan zet ik er nog maar een 1 achter. 😉
    Vandaar. Misschien is het veel eenvoudiger, laat maar weten.:)

  53. En Plantje blijft gewoon Plantje hoor. Of ik nu wel of geen stekje heb 🙂

    Ik denk dat ik Sanne ook gewoon Stekje ga noemen op internet enz. Wel een goeie van je Tim!

  54. Ajax / Twente
    drama: 0 – 2
    dick 2-0
    japser 4-7
    ja-tja 1-2
    Appie 1-1 (Twente wns)
    Tim 2-1
    Dame 1-3
    wichert 1-1 (Ajax wnv)
    JanD 3-1
    Papa 1-2
    Bernard 2-2 (na 90 minuten, twente wint)
    Bert J. 4-2

  55. 2-1 geworden Donkie.:( Assie, is de Belchinees aangekomen? Ben nog een eind met hem opgefietst, maar hij moest om de minuut zijn telefoon opnemen. Ben op een gegeven moment afgehaakt en maar terug gegaan.
    Rare snuiter.;)

  56. JanD, hij is ongeveer een uurtje bij mij op de camping geweest en is ongeveer 59 minuten met zijn telefoon bezig geweest. Ik heb amper een woord met hem kunnen wisselen maar hij presteerde het wel om in een uurtje vier biertjes achter over te slaan.

  57. Assie, wel knap van hem dat ie je heeft gevonden. Heb hem onderweg wel 5x moeten vertellen dat ie op veld 3, 42 A moest wezen. In dat kwartiertje dat we samen fietsten heeft ie ook nog 2 blikjes bier achterover geslagen. Het is wel een liefhebber.!!!!!!;D

  58. Gefeliciteerd Dame, maar die schaal met karige hapjes wegen in de verste verte niet op tegen die 3e ster 😉

    Het zei de Tukkers gegund hoor, maar wat een schwalbes en wat miste Ajax belangrijke kansen op belangrijke momenten. Maar vooral….wat ging het balletje (nog) niet des-Ajax snel en precies rond. Toch hadden ze het gewoon in de 1e helft al af moeten maken en die pengel was gewoon dom. Desalnietemin: leuk voor die sympatieke club en vooral voor De Keu.

    Lachen dat Ruiz zichzelf nu ineens schijnbaar “Bryan” noemt.

  59. Kwalificatie voor Brasil 2014…met Turkije en Hongarije…iedereen trekt zijn/haar eigen conclusies maar. Het lijkt me wel geweldig als je als speler een WK in Brazilië mee mag maken! Kijken naar een WK met Oranje is ook al goed trouwens.

  60. Bericht door Dame, op 30 juli 2011 om 22:26
    Misschien moet je ‘m bellen als je met hem wilt praten, Assie.

    Hij is altijd in gesprek Dame.;D

  61. Bericht door JanD, op 30 juli 2011 om 22:29
    Assie, wel knap van hem dat ie je heeft gevonden.

    Hij heeft mij niet gevonden. De campingeigenaar heeft hem bezorgd bij mij.:o:)

  62. Ik heb al een warme douche, Dick, eentje met masssagestralen. EWerkt na vanavond opperbest. Ik proost met een lekker koel Grolschje tegen jouw lauwe Heineken.:P

  63. Wauw Dame

    Ik heb al een warme douche, Dick, eentje met masssagestralen.

    gevoegd bij het feit dat ik nogal een beeldend voorstellingsvermogen heb…Haha, PRUT terug maar een (lauwe) Heineken zul je niet heel snel in mijn omgeving zien. Hier staat de zoveelste steenkouwe Grolsch met dat mooie ingegoten logo. Heb eigenlijk weer zin in een ouderwetse beugel! Het liefst op het zonovergoten terras van “Het Beugeltje” maar misschien krijg ik er morgen een paar in de hand als ik op visite ben bij mijn maat/zwager/Grolsch én AJAX-fan….laten we het hier maar niet over politiek hebben in relatie tot hem, want dan houden de overeenkomsten op haha. Hé geniet van alles, ben weg.

  64. Dick, Ruiz noemt zich al sinds begin vorig seizoen Bryan.
    Heeft te maken dat ie niet meer aan zijn vader herinnerd wil worden, dacht ik. Die is er vandoor gegaan ofzo.

  65. Hier in de buurt denken ze kennelijk dat Feyenoord de JC-schaal heeft gewonnen. Er wordt heel luid een plaatje gedraaid, dat kennelijk bedoeld is als opvolger van het Hand in hand. Zit nog wel een zin in “Feyenoord op één”. Snap ik wel want “Feyenoord op zes” bekt niet zo lekker.;D

  66. Van Wiki

    Bryan Ruiz González (San José, 18 augustus 1985) is een Costa Ricaans voetballer die per seizoen 2009/10 onder contract staat bij FC Twente.

    en de Voetbalkrant:

    Overigens wil Ruiz zijn achternaam niet meer op zijn shirt. Vanaf nu is zijn voetbalnaam Bryan. “Mijn achternaam duidt op mijn vader en daar heb ik al heel lang niets van gehoord. Ik wil daarom liever niet meer met die naam spelen”, aldus de linkspoot.

    Bryan dus de voornaam, Ruiz de achternaam van zijn vader (en hemzelf natuurlijk), maar waar komt Gonzales vandaan?:)

  67. Zo, net terug van een leuke en gezellige avond bij kennissen. Op tv The Doors, blijft na zoveel keer al gezien te hebben mooi. o.a. “Indian summer” vind ik ook een mooi nummer. …………..Maar,… ahum,… ik zie dat Twente met 2 -1 van Ajax heeft gewonnen zoals Ja-Tja en ik voorspeld hadden. Voor Ja-Tja en mij was het geen gok, maar gewoon, aanvoelen, dat die Amsterdammers er nog niet klaar voor waren/ zijn. Wij noemen het ook wel “voetbal interlect” ;););)
    Niet iedereen zal het hier met eens zijn, maar dat is dan niet anders. lekker puh. :D:D volgende keer, meer succes.;)8)

  68. Goeiemorgen mede WLZ’ers! 😀

    Weer een goeie nacht gehad. Sanne was wat onrustig, maar op zich wel goed te doen.

    Alleen even kijken wat we met het “wildplassen” moeten doen 😉

  69. Een luier werkt inderdaad prima. Maar het probleem met Sanne is een beetje dat ze telkens besluit te gaan plassen als we net dde luier aan het verschonen zijn. Het is dan ook letterlijk wild plassen 😀

  70. Plantje… TIP….
    Leg een hydrofiel op het aankleedkussen. Haal de vieze luier bij haar weg maak haar schoon zoals het hoort en ga nog even lekker met haar spelen, terwijl ze nog geen schone luier aan heeft. Ze zal plassen op de hydrofiel… en die kan dan daarna gewoon in de was.

    TIP 2….
    Je hoeft niet direct na 1 plasje te verschonen, hoor… zeker niet als je NOG een plasje verwacht binnen korte tijd…

  71. TIP 2….
    Je hoeft niet direct na 1 plasje te verschonen, hoor… zeker niet als je NOG een plasje verwacht binnen korte tijd…

    Lekkere tip als ze net over Plantje heen geplast heeft. 😉

  72. Oh –P–

    Heeft te maken dat ie niet meer aan zijn vader herinnerd wil worden, dacht ik. Die is er vandoor gegaan ofzo.

    schokkend; bedankt voor de info!

  73. @ Assie 😮 Denk dat je omgeving je in de maling heeft genomen met Freddy’s. Wat bij jou ongetwijfeld verhelderend heeft gewerkt is een liter of 10 van het ‘Eerlijke ‘Elderde ver’Elderende ‘Eineken.

    Hou ze in de gaten Assie….

  74. Wij zijn vanmiddag in Dronten boodschappen gaan doen. Daar zijn de supermarkten open van 4 tot 7 uur…
    Ik heb gezien hoe er mensen voor de deur staan te wachten voor 4 uur en hoe iedereen als een gek naar binnen holt bij het openen van de winkel. Binnen een half uur had ik al zoveel mensen gezien (en toch niet overvol), dat ik van dat ene half uur al het idee kreeg dat er al voldoende geld was verdiend om die 3 uur rond te kunnen!!!!

    WAAROM KAN DAT WEL IN EEN GAT ALS DRONTEN EN NIET IN ZWOLLE?????????????

  75. Ik kreeg gisteren een verjaardagskaart van het uitzendbureau waar ik voor werk in de brievenbus. Heel aardig… alleen, euh…
    Ik snap ergens heus, dat er geen VVV- bon meer bij zit zoals vroeger… maar om me nou strafport van 0,92 cent cadeau te geven, vind ik nou ook weer niet nodig… :'(:o;)
    Ik ga morgen maar even bij ze langs met de envelop zonder postzegels en de kaart van de TNT…

  76. Dank voor de tips Eva!

    Die kregen we van de kraamhulp ook nog. Die was vandaag voor het laatst en hebben we bedankt met een bloemenbon en een flesje goede wijn. Wat een goed werk levert zo’n jongedame! Daar hebben we echt veel aan gehad!

  77. @Eva, sinds een half jaar is de Spar (Wipstrik) elke! zondag geopend van 16.00 – 19.00! zie voor juiste tijden de website.

  78. Bericht door Eva, op 31 juli 2011 om 19:28
    Wij zijn vanmiddag in Dronten boodschappen gaan doen. Daar zijn de supermarkten open van 4 tot 7 uur…
    Ik heb gezien hoe er mensen voor de deur staan te wachten voor 4 uur en hoe iedereen als een gek naar binnen holt bij het openen van de winkel.

    In Dronten wonen hardwerkende mensen en die hebben doordeweeks geen tijd om boodschappen te doen. In Zwolle wonen veel luilakken die alle tijd hebben om doordeweeks de boodschappen wel te doen. Ben er zelf principieel op tegen dat de winkels op zondag open gaan.

  79. Dan ben ik heel benieuwd naar je argumenten, Assendorper…

    Zelf zie ik steeds meer gebeuren, dat mensen op andere tijdstippen werken dan van 9 tot 5. En daar horen dan ook andere winkeltijden/dagen bij…

    En ik ben bijvoorbeeld erg blij met de drogist op het station, al weet ik niet of hij daar nog steeds zit. Maar toen mn dochtertje nog kleiner was, zijn we daar toch wel een paar keer in alle staten naar toe gereden, om er iets voor haar te halen. Toen zij last had van haar darmen, of zoutoplossing nodig had, of noem het maar… Maar ook voor onszelf trouwens, als we diarreeremmers nodig hadden…of dergelijke.
    En zo kan ik me dat met een supermarkt ook erg goed voorstellen. Het opeens ontdekken van het op zijn van wc- papier, of babymelk, of dat ene ingredient die je nodig hebt voor de maaltijd maar was vergeten.
    Zo hadden wij vandaag ook een ingredient niet meer in huis die we per se wel nodig hadden…

  80. mijn argumenten voor winkelsluiting:
    1e. 24 uurs maatschappij; iedereen blijft maar doorgaan, geen moment van even rust en dat heb je als mens toch echt af en toe nodig
    Ik verwonder me er altijd over dat mensen zo graag altijd willen winkelen en dus geld uitgeven; 2e paasdag moet half Nederland opeens meubels kopen…
    2e. winkelpersoneel en vooral kleine zelfstandige moet zo 7 dagen per week werken (of beschikbaar zijn voor werk); ik gun hen een gewone vrije dag net als iedereen (een dag waarop ook anderen zoals familie en vrienden vrij zijn zodat ze ook dingen samen kunnen doen)

    En ja, natuurlijk is het handig als je iets kunt kopen als je opeens zonder zit, maar dat is ook een kwestie van plannen en dingen thuis op voorraad hebben. Als je weet dat je iets echt nodig kunt hebben (zoals medicijnen of wc-papier) dan zorg je altijd dat je dat op voorraad hebt. Ik heb echt een vaste voorraad van dat soort zaken in huis. En als ik een keer iets mis aan etenswaren dan improviseer ik.

  81. @dame: wij hebben ook vrienden maar geen vrienden die altijd een complete drogisterij in huis hebben. jij dus wel 😉 Zegt meer iets over jou dan over ons denk ik dan maar !!!!

  82. Bericht door drama, op 31 juli 2011 om 22:03
    welk principe, Assendörper?

    Je kent mijn overtuiging toch wel en weet dat ik op zondag nooit iets koop? Ik wil rust op zondag.;D

  83. Ik vind de zondag ook een heerlijke dag omdat je gelegitimeerd niets hoeft, maar gelukkig wel van alles mag. Natuurlijk geldt dat voor een aantal beroepen niet, maar de sfeer op een zondag is toch anders dan op andere dagen. Beetje vrijdagmiddag in het kwadraat.:)

  84. Of er nu een supermarkt des zondags een paar uur open is, daar wordt jullie zondagbeleving toch niet anders van, Appie, Assie en Dame?;)

  85. wij hebben ook vrienden maar geen vrienden die altijd een complete drogisterij in huis hebben. jij dus wel Zegt meer iets over jou dan over ons denk ik dan maar !!!!

    Klopt, ik kies mijn vrienden met zorg.;)

  86. Die ís toch al open, drama? 🙂
    Volgens mij had Natascha het laatst over een winkel aan de Vechtstraat die open was op zo’n vrije dag waarvan ik was vergeten dat de winkels dicht waren, Hemelvaart geloof ik.

  87. Mooi om dit te lezen. Wist ik ook niet. Is dus de vierde vergunning die de gemeente verstrekt heeft. De andere drie aan avondwinkels. Welke zijn dat dan?
    In ieder geval staat deze Spar nu in mijn notitieboekje. Ga ik vast een keer gebruik van maken.

  88. Klopt Bernard, die vierde vergunning kon worden aangevraagd op het moment dat de 120000ste inwoner zich in Zwolle had aangekondigd. De Sparman had die kleine lettertjes goed gelezen, en was er toen als de kippen bij.
    Die avondwinkelvergunningen is altijd al een schimmig gebeuren. Er heeft er eentje bij ons in de Assendorp gezeten, maar dat rammelde aan alle kanten. De leveranciers moesten eerst cash worden betaald, voordat de goederen de winkel in werden gebracht. Uiteindeljk een noorderzonverhaal. Waar de andere zitten weet ik niet.

  89. De bedoeling was morgen, maar we ontdekten net vreemd ‘moeten’ in de banden van de vouwwagen, net alsof ie ingeklemd had gestaan. Even laten checken of het vertrouwd is, want we willen wel weer heelhuids thuiskomen. Maw, kan ook dinsdag worden. Geeft niet, want de vakantie is begonnen! Vier weken, elke dag zondag.
    Dat is een uitspraak va Godfried Bomans toen hij voor het eerst vanuit Haarlem in Nijmegen kwam: “het lijkt hier elke dag zondag”. Mooie uitspraak, vind ik.

  90. Bericht door drama, op 31 juli 2011 om 23:37
    Assie, hebben jullie op het werk ook van die oranje hesjes aan?

    Nee Drama, we schoffelen allemaal met stropdas voor.;D

  91. Dat de sfeer in Nijmegen die van een heerlijke zondag is. Vrolijk, hartelijk, beetje bourgondischer dan iig Haarlem. En dat ís ook zo, een heel fijne stad.

  92. door MarKel, op 31 juli 2011 om 22:34

    @dame: wij hebben ook vrienden maar geen vrienden die altijd een complete drogisterij in huis hebben. jij dus wel Zegt meer iets over jou dan over ons denk ik dan maar !!!!

    Als je kinderen hebt is het wel heel handig om zeker 3/4 van een drogisterij in huis te hebben, ook als je geen kinderen hebt trouwens;)

  93. Bericht door Plantje, op 30 juli 2011 om 10:11
    En Plantje blijft gewoon Plantje hoor. Of ik nu wel of geen stekje heb smilies/smiley.gif

    Ik denk dat ik Sanne ook gewoon Stekje ga noemen op internet enz. Wel een goeie van je Tim!

    :D:D

  94. Of druk luiers aan het verschonen! 😀

    Net samen met haar gedouched, maar dat is maar een onhandig geklungel! Ik moet eigenlijk zo snel mogelijk zo’n zwembandje regelen dat ze bij ons in bad kan. En dan de bubbels aan zetten! 😀

  95. Morgenavond komen veel grote voetballers naar het afscheidsduel van de legendarische doelman. Onder anderen Allesandro Del Piero, Paul Scholes, Rio Ferdinand, Jari Litmanen en Marc Overmars geven acte de présence. Heitinga vervangt de geblesseerde V/d Vaart. Rooney zal meedoen, Finidi George, Nwanko Kanu met Kluivert, Overmars, Rijkaard, Blind, De Boertjes

    Ajax ??95 (onder Lowie van Gaal) zal rond 18:10 tegen Oranje ??98 (onder Hiddink) spelen. Jonk, Bergkamp, Ooijer, Richard Witsche (! Fan van), Bronky, v.Hooijdonk, Hesp en Winter zullen in Hiddink??s team spelen.

    Daarna speelt Ajax tegen een 3mteam van Sar (19:10) olv Ferguson.

    De wedstrijd is live te volgen via de NOS. (volgens mij iets voor 19:00 PAS op 3)

    o.a. http://www.ajaxfans.net/nieuws-10298_Heitinga-vervangt-Van-der-Vaart-bij-afscheid.html

  96. Bericht door hjansen, op 2 augustus 2011 om 11:42
    Iedereen die interesse heeft in glasvezel internet in de diezerpoort/aa-landen/berkum/stadshagen en wipstrik moet een een mail sturen naar bbnet.
    Hoe meer interesse hoe meer kans.

    Weet je ook hoe het zit met het aansluiten van een Windows Media Center op glasvezel? Zijn er gewoon tuners voor een Windows pc te krijgen voor glasvezel?

  97. ‘Zo, ben ik weer terug van vakantie, voel ik gelijk de hete adem van Dame in mijn nek, gefeliciteerd alsnog! ook namens bertje038 ;-(

  98. Pfff…. weer ?? 10,50 door de Postcode Loterij afgeschreven wegens een “extra trekking”.
    Ik blijf vinden, dat ze die loterij moeten verbieden! Er is geen loterij die meer inspeelt op het gevoel “iets te missen” dan deze!

    En het argument “je bepaalt nog altijd zelf of je meedoet” is ook onzin.
    Vrienden van me uit Venray hebben het gehad. De straatprijs was in hun straat gevallen…iedereen had dik feest. De persoon met de meeste loten was al stinkend rijk, want die was al aan het rentenieren. En zij hadden NIETS! Dat is zo’n beetje hetzelfde als iemand een cheque van een miljoen in de handen te drukken en dan zeggen:”H? wat vervelend, ik zie nu dat ie niet voor jou maar voor je buurman is!”

  99. Welkom terug, Joppuh!!!

    @Plantje; Wij hebben de PostcodeLoterij opgezegd. Na de ongeveer 3e keer ijsprijs en in 6 jaar tijd 1x 3 en 1x 5 euro te hebben gewonnen, ondertussen wel een bijna verdubbeling van de maandkosten, waren we het zat! Dat we van 2 naar 1 inkomen gingen hielp daar ook wel aan mee, trouwens.
    Maar nu weer 2 inkomens (officieel 1,5) ga ik echt niet meer terug. Misschien Staatsloterij… daar denk ik nog even over na…

  100. Hé Joppuh, de gluurders en de slokdarm goed gebruikt in Cuba (neem ik aan)? Heb Youp ff laten zitten, vond vooral zijn laatste zin niet gepast. Verder ben ik nog steeds benieuwd naar je Koeman (en Fer) commentaar.

  101. Laatste zin idd erg cru Dick, breekt de hele column af, helaas. Fer, tja, hij wil weg dus van mij mag hij weg maar niet voor n appel en n ei!

  102. Joppuh, da’s toevallig….heb hier net veel muziek gekregen van een oudere muziekprofessor….

    Weet je wat ie oa voor mij op de pc heeft gezet:

    2 cd’s van Adele
    The Allman Brothers band (ken je die?)
    Alquin (ken je die?)
    Anneke van Giersbergen (ken je die?)
    Anouk-for bitter or worse
    Bachman ?????
    Caro Emerald
    CCR
    Cosmo’s factory (1970)??????????
    Pendulum (1970) ???????
    CUBY
    BieTieOoooooo
    David Cincaid ????????????????
    DeWolff
    Gavin de Grau???????????????
    Jon Allen???????
    Hugh Laurie????????????????????
    Mumford&Sons
    Neil Youg
    Procol Harum
    2x Racoon
    Roon eleven

    ENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SOLOMON & DE DIJK

    en vele anderen

    Moet zeggen: kllinkt best tot nu toe

    :D:D:D

  103. @Plantje; Wij hebben de PostcodeLoterij opgezegd. Na de ongeveer 3e keer ijsprijs en in 6 jaar tijd 1x 3 en 1x 5 euro te hebben gewonnen, ondertussen wel een bijna verdubbeling van de maandkosten, waren we het zat! Dat we van 2 naar 1 inkomen gingen hielp daar ook wel aan mee, trouwens.
    Maar nu weer 2 inkomens (officieel 1,5) ga ik echt niet meer terug. Misschien Staatsloterij… daar denk ik nog even over na…

    Nou Eva, dan snap je wel wat ik bedoel! We winnen er inderdaad potdomme weinig!
    Bovendien geeft de Postcode Loterij ook nog eens ongevraagd ontzettend veel (prijzen)geld weg aan goede doelen. Daar zitten zelfs goede doelen bij die ik helemaal geen warm hart toedraag of middels een maandelijkse bijdrage toch al steun.

    Maar nog altijd blijf je in de situatie zitten, dat je wel een “lotnummer” hebt, want iedereen heeft een postcode!

  104. Dick….dat is potdomme goeie muziek!

    Anneke van Giersbergen….purr…die dame heeft een stem als een nachtegaaltje!
    Cuby (& the blizzards?)…paar maanden geleden nog live gezien. Kunnen vele jongeren nog een puntje aan zuigen!
    Raccoon…rasmuzikanten met plezier in de muziek! Maar hetzelfde mag ook zeker voor De Dijk gezegd worden!

  105. @ Plantje, haha ja ik vind het in het algemeen ook heel goed klinken. & the blizzards ja. Anneke van G. heb ik nog niet gehoord. De Dijk is geweldig idd en die samenwerking met Solomon Burke was kippenvel vond ik.

    Room eleven is natuurlijk Room eleven. Goeie muziek, jammer dat ik zo slecht namen kan onthouden.

  106. En BT….. oftewel bietieooooo moet je toch ook genoeg zeggen Dick, En Anneke van G was de voorloopster van Nightwish, Within Temptation (die laatste cd is erg goed trouwens van WT) toen ze nog zong bij de Gothic band “The Gathering”! 😀

  107. En toch is The Gathering wel een heel ander slag dan Nightwish en Within Temptation.

    Ik weet nog dat ik mijn originele CD’tje Mandylion opgehaald heb! Man man! Wat heb ik dat ding heeeeleemaal grijs gedraaid! Maar ook Nighttime birds is geweldig! Aqua d’Annique (ook Anneke) heb ik nog niet echt goed geluisterd.
    Strange machines en Leaves blijven echter DE toppers!

    Veel luisterplezier Dick! 😉

  108. FC Zwolle – Harkemase Boys is 0-0 met rust. In 2e helft een nieuwe proefspeler in de spits: Igor Vetokele, 19 jr, Angolese Belg van AA Gent.

  109. @plantje
    Weet je ook hoe het zit met het aansluiten van een Windows Media Center op glasvezel? Zijn er gewoon tuners voor een Windows pc te krijgen voor glasvezel?

    Yep, dit is mogelijk. er wordt een multi pc modem (met utp en coax) gekoppeld (waar de aansluiting binnenkomt). Dus via een netwerk kabel of coax kabel te koppelen aan de windows media center.

  110. @ Joppuh 18:42; heb haar AvG NU aan staan en nu komt ze me bekend voor…..ben ook zo verrekte slecht in namen >:(>:(>:(
    Maar ik vind Sharon den Adel toch wel héélemaal geweldig (over WT gesproken).

    Wat hebben die Gothics eigens voor met hun teksten?

    Dank je Plantman! Als ik een dame als een engeltje hoor zingen zal ik er aan denken dat jij door een engeltje ondergepiest wordt 😉

    moggguhhhhh allen trouwens!

  111. hjansen: DIT kreeg ik als antwoord op je oproep om een mail te sturen:
    —————-
    BBned levert zelf geen diensten aan eindgebruikers maar wholesalediensten aan partners.

    U kunt via een van onze partners de dienst van uw keuze bestellen.
    Een overzicht van al onze partners vindt u op http://www.bbned.nl

    Wij verwachten u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

    Met vriendelijke groeten,
    ________________________________________
    BBned Customer Service

  112. Yep, dit is mogelijk. er wordt een multi pc modem (met utp en coax) gekoppeld (waar de aansluiting binnenkomt). Dus via een netwerk kabel of coax kabel te koppelen aan de windows media center.

    Hmmm…toch maar eens een keer uitzoeken hoe WMC die radio en tv kanalen dan “ziet”. Op gebied van DVB-C begint het net een kleeeeeein beetje op gang te komen (middels een work around), maar ik zie dat nog best een keer fout gaan.
    Voorlopig draait de boel hier nog gewoon, maar mocht Ziggo de stekker eruit trekken en Alphacrypt CAMs blokkeren dan ga ik eens verder kijken. En dan staan satteliet en glasvezel wel ergens bovenaan het lijstje!

  113. 😮 Tim, wat flik jij nou dan: halve lijsten kopiëren >:(

    Bericht door dick, op 3 augustus 2011 om 18:48
    Voorspelling Fc Den Bosch- Fc Zwolle

    donquichote 0-0
    JanD 2-1
    wichert 1-2
    dick 0-1

    Zo moet ie dus zijn:

    donquichote 0-0
    JanD 2-1
    wichert 1-2
    dick 0-1
    Tim 0-2

    😉

  114. De regen plaagde ook de Europese kampioenschappen inlineskaten in Zwolle. Een rit die op het programma stond, werd verplaatst naar donderdagochtend, omdat het door de regen te gevaarlijk was om te rijden.

  115. 3 lekkere felsjes Grolsch gehad Dick! En omdat ik niet kan slapen vanwege de jetlag denk ik nog maar nafzakkertje te nemen. Vanmiddag nog even naar Stappie toe!

  116. Heerlijk die flesjes Joppuh, ben bij 2 blijven steken. Had die 2e koffie niet moeten nemen. Geweldig zeg: lekker de kroeg in op slag van ’t weekend! Heb je nog lang vakantie?

  117. Lijkt een goeie keuze overigens he: Sar als analist bij Studio Sport….nu Sjek, troshoofd, van G. en de familie Mulder (hebben we nu wel gezien) nog weg. Komt van Halst daar ook niet met een nieuw analyse-apparaat?

  118. Goedenavond. Na 9,5 uurtjes werken in de zon, vonden ik en mijn collega het tijd om onder werktijd in de IJssel te gaan zwemmen. Paar minuten later lagen we erin, en niet veel later hoorden we met een plons de laatste collega het water in springen. Met z’n drieën rondje gezwommen en geconcludeerd dat deze werkdag top was.

    Zo 🙂

  119. Bericht door dick, op 4 augustus 2011 om 13:43

    Wij zijn eens vlakbij http://nl.wikipedia.org/wiki/Playa_del_ingles geweest. We hebben ons uitstekend vermaakt. Hoorde dit van een vriendin
    Fuerteventura betekent in het Spaans “sterke wind”.
    , heerlijk: altijd een verkoelende wind.

    Wanneer gaan jullie weer, vast weer buiten het seizoen?

    Op de canaries altijd veel wind he, wel heel erg prettig overigens en echt nodig daar:)

    Dit x niet buiten het hoogseizoen, we gaan met de hele familie:D Over 2 weken gaan we….

    Trouwens, het lijkt wel of ADO niet WIL scoren:(

  120. Heerlijk, Gran Canaria… We zijn er 2x geweest, beide Playa del Ingles. Daar kom je echt lekker tot je rust. Met groot gemak een dik boek uitgelezen in een paar daagjes.

  121. @ gamble

    Feyenoord wordt de 1e koploper. Wint vanavond met 4-1
    Excelsior is degradatiekandidaat nr.1

    verder:
    1. Ajax
    2. Twente
    3. PSV
    4. AZ
    5. Groningen

    Feyenoord: linkerrijtje, zonder Europees Voetbal helaas.

  122. Mooi Eva, kan wel wat rust gebruiken 😉 Heb een aantal boekjes bij me met grappige ondertoon. Kan er altijd nog 1 uit de bieb van mijn vrouw lenen. Maar oifoifoi wat verlang ik naar de

    ZEE

    (en natuurlijk de volle mooi bevolkte stranden ;))
    Al etend en drinkend genieten: dan ben ik zwaar tevreden

  123. Bert van Marwijk heeft Theo Janssen zeer verrassend niet opgeroepen voor de oefenwedstrijd tegen Engeland. De bondscoach geeft de voorkeur aan de PSV’ers Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum.
    “Ik heb heel veel goede middenvelders. In mijn selectie zitten misschien wel negen spelers die op de positie van Janssen kunnen spelen. Dan moet je kiezen. Iemand als Strootman heeft het tegen onder meer Brazilië en Uruguay heel goed gedaan.”
    Janssen (30) maakte afgelopen zomer de opvallende overstap van FC Twente naar Ajax. Hij speelde tot nu toe vijf interlands.
    Ook Ron Vlaar (Feyenoord) en Stijn Schaars (Sporting Lissabon) zijn niet opgeroepen voor Oranje.
    Strootman en Wijnaldum, met in hun midden ploeggenoot Dries Mertens
    Hebben de vele JOOP-HATERS hier JOOP .NL gehackt?

  124. Goedemiddag weer thuis. Van een lekkere vakantie in Zeeland.
    En de boys zijn al weer onderweg naar Den Bosch je moet er maar zin in hebben. Maar ja een “echte”supporter heeft dit er voor over.

  125. He kon opeens niet meer op het alg.log via reageer. Kwam steeds bij het onderwerp de herberg in holtenbroek. Maar nu ik op alg.log druk kwam ik er wel snap er niets van.

    Maar ja tis gelukt.

    Ach JanD, ik was ook niet gegaan, maar zij wel toen een vriend vroeg of ze alsnog met de auto heen wilden.

    Ik denk trouwens 1-3. voor Zwolle.

  126. Bericht door ingrid, op 5 augustus 2011 om 19:52
    He kon opeens niet meer op het alg.log via reageer. Kwam steeds bij het onderwerp de herberg in holtenbroek. Maar nu ik op alg.log druk kwam ik er wel snap er niets van.

    Ik heb de laatste tijd ook regelmatig, dat ik bij dat onderwerp of gewoon de hoofdpagina uitkwam.

  127. @Plantje ik heb het alleen zie ik nu wanneer ik op het chat.log wil via reageer. Wanneer ik via bijv. chat. log 31 ga lukt het wel op hem te openen. en kan ik reageren.

  128. Ja inderdaad dat heb ik ook Ingrid.

    Maar ook als ik op de link in de notificatiemails klik kom ik telkens ergens anders uit 🙁

  129. Bericht door dick, op 5 augustus 2011 om 14:14
    Hebben de vele JOOP-HATERS hier JOOP .NL gehackt?

    Ja, die haatzaaiende site hebben we in de pan gehakt en die willen we hier nooit meer zien.;D

  130. JanD, we blijven nog een week langer op de camping maar ben wel van plan om morgen nog even in de Pierik te komen. Kan ik eindelijk even bijkomen na al dat BBQgedoe.

  131. Wow! Dat was relaxed! Het gaat inderdaad om Sanne Assendörper.

    Gisteren wilde ze de hele tijd zo’n beetje om het uur te eten. En vannacht begon ook zo. Maar sinds 3 uur of zo hebben we haar niet meer gehoord en heeft ze ons heerlijk laten slapen tot bijna 8 uur!

  132. Dat scheelt een heleboel nachtrust. Dan zul je nu een stuk fitter zijn dan gisteren Plantje…
    Hopelijk krijgt ze nu door hoe het werkt!

  133. Joppuh en andere geïnteresseerden: Youp is weer goed 😀

    Lenen, lenen, betalen, betalen….

    De NS vaart vandaag ook mee met de gezellige nichtenboottocht door de Amsterdamse Prinsengracht. Ik denk als laatste. Ik vrees dat het bootje langs vaart als iedereen al weg is. Gewoon een half uurtje later dan de rest. Vertraging. Door het herfstige weer zijn er bladeren in de schroef gekomen. Hadden ze niet op gerekend. Het was de laatste tijd ongewoon guur geweest voor de tijd van het jaar. Vandaar de blaadjes. En daar was de NS niet op voorbereid. Sorry. Een woordvoerder van de Spoorwegen vertelt later dat het aan Pro Rail ligt. Te zwakke motor. Te oude schroef. Pro Rail ontkent. Ik hoop maar dat het vandaag allemaal goed afloopt in Amsterdam. Eerlijk gezegd vrees ik een bloedbad.

    Vorig weekend heeft de Amsterdamse politie een stevige matpartij tussen twee brommerclubs kunnen voorkomen, maar de heren schijnen toch uit te zijn op een heuse confrontatie. En dit weekend gaat het gebeuren. Ergens in de Amsterdamse binnenstad. Stel dat het de Reguliersdwarsstraat wordt. De homostraat bij uitstek. De ene club komt met wild geraas van de ene kant het straatje binnen gereden en de andere dendert recht tegen ze in. Brullende brommers. En daar tussen honderden onschuldige, zomerse korte broekhomo??s met een glaasje koude Sancerre in de hand. Ze worden vermorzeld. Het wordt een nieuw Utoya. Wereldnieuws. Een onthutste Rutte meldt dat hij dit niet had zien aankomen, Net als Maxime en Geert. Complete verrassing. Trix is diep geraakt.

    Maxima, toch een beetje de nieuwe homomoeder des vaderlands, is ontroostbaar. Terwijl ik deze fantasie op mijn beeldscherm tik schudt de financiële wereld op zijn grondvesten. Kelderende koersen. Sommige rijken worden per minuut miljoenen armer. En echte armen hoeven nergens meer op te rekenen. Vroeger werden ze door de winter geholpen door vermogende, schuldbewuste rijken, maar helaas! Die zijn failliet. Bankroet. Bankiers halen zelf het eind van de zomer niet. Ze hangen aan de bruggen over de Prinsengracht, waar boten vol joelnichten onderdoor varen. De financiële wereld kraakt werkelijk overal. Niet meer alleen in Griekenland, Ierland en Portugal, maar ook in de VS, Italië en Spanje. Uitzichtloze situaties. Regeringsleiders schreeuwen radeloos door elkaar heen. Wordt de euro opgeheven?

    Knalt de dollar uit elkaar? Moet je nu met je oude sieraden naar de lommerd of louche goudhandelaren? Schuldenplafonds worden opgehoogd en opgehoogd tot onneembare alpen, drukpersen kotsen het geld de wereld in. Ik leg mijn kinderen uit wat er in de jaren dertig van de vorige eeuw gebeurde. Een half brood voor zes miljoen. ⤽Wordt het oorlog?⤝, vragen mijn kinderen ongerust. ⤽Ik weet het niet, ik ben maar een eenvoudige columnist met acht jaar Mavo⤝, antwoord ik bescheiden als altijd. Maar ik vertel ze dat ik wel ongerust ben. En goed ongerust ook. Ooit had ik een liedje dat Lenen, lenen, betalen, betalen heette. Dat was in 1984. Het is nu actueler dan ooit. Het begon met Scheringa met zijn gebakken luchtbankje en nu is de hele wereld eigenlijk totaal failliet. ⤽Wordt het oorlog?⤝, herhalen mijn kinderen.

    Ik vertel ze dat ik Lenen, lenen, betalen, betalen wil gaan vertalen in het Italiaans, Grieks, Portugees, Engels, Spaans??..dat ik hoop op een hit, dat heel Europa danst op dit ritmische nummer. Een hit die mij uit mijn eigen financiële shit kan trekken. Hoop ik. Bid ik. Smeek ik. ⤽Wordt het oorlog?⤝, schreeuwen mijn kinderen.⤽Ja⤝, fluister ik verward, ⤽het wordt oorlog. Zaterdag 6 augustus 2011! In Amsterdam. De Harly??s tegen de Davidsons. Met honderden nichten als slachtoffer. Een bloedbad en niemand weet waar de ruzie om gaat. Waarschijnlijk om geld. Of om een meisje. Alle ruzies gaan daar namelijk altijd over. Geld of meisjes! Iets anders is er niet om ruzie over te maken. Alleen de homoseksuele NS-ers hebben geluk. Zij overleven de ramp. Door technische omstandigheden waren zij namelijk een half uurtje later⤝.

  134. Ook een sterk stukje Joppuh (van je link 13:51). Tekst over die camerageyle vrouwen van voetbalbinken klopt z?ker! Over Vlaar ook. Maar wel gefeliciteerd met de 1e plaats!!

    Ron Vlaar laat wekelijks zien, dat hij zich ten onrechte als leider van het Montessori-team heeft opgeworpen. Hij had geluiden waargenomen in de groep? Daarna naaide hij Mario Been, terwijl hij nog nooit iets gepresteerd heeft. Is meer geblesseerd geweest dan dat hij gespeeld heeft. Tegen Malaga dat op halve kracht speelde kwam hij twee klassen tekort. Dat zijn tenminste geluiden die ik in mijn eigen groep “Vrienden van Feyenoord” heb opgevangen. Die stemmen wij binnenkort weg, daarna Van Geel & vrouw, De Marktkoopan, die tennisser, en die voormalig A.D.-man die lekt wat het tuig in het Maasgebouw goed uitkomt??

  135. Donkie en JanD, ben vanavond nog even blijven plakken en kwam zeiknat op de camping aan.:( Tot overmaat van ramp hebben we ook nog lekkage in de voortent.:'(

  136. Ja Assie, we hebben je nog gewaarschuwd, blijf nou niet plakken. Eigen schuld, dikke bult. Die lekkage in de voortent kon wel eens door Gamble komen. Volgens mij stond ie van de week peukjes uit te drukken in jullie voortent.:o

  137. We staan toch 3e en meteen a.s zaterdag een topper tegen de Roda Juliana Combinatie,het kan nog leuk worden,beginnen in iedergeval al beter dan het vorig seizoen8)

  138. Dat eiland ken ik wel Dick, en is idd heel mooi, ben er zo’n 3 a 4x met Julia geweest toen ze nog klein was, met zijn 2-tjes op zomervakantie!

  139. Ow wat gaaf zeg vader en dochter. Ben een keer of 3,4 met vrienden in de buurt van Midsland geweest. Gezellige camping waar je net zo snel afgekickt wordt als weer op komt. Oeps, toen had 1 van ons nog verkering met een meisje die een hele tijd verkering had met Frank Berghuis….nu zien we zijn zoon op Studio Sport. Ook eens met de voetbal op Terschelling geweest; altijd lachen!

  140. @Natascha, ja een lekkere vakantie gehad. Wel in Nederland dus het weer was wat minder, maar ja ook in andere delen van Europa was het niet de hele tijd goed. Dus je moet er zelf wat van maken, en dat hebben we gedaan:)

  141. Hallo allemaal, hoe is het met het waterafstotend gevoel van Koko in Koekange? Koko zwem je nog of houd je het buiten de plopjes droog? 😉

  142. @ Natas:
    Britse verloren generatie maakt oorlog

    Structurele ongelijkheid in Londense achterstandswijken is niet op te lossen met een paar pooltafels … In Tottenham zijn 10.000 mensen werkloos … De rijkste Britten werden het afgelopen jaar alleen maar rijker
    Groot-Brittannië heeft te maken met de ergste rellen van de afgelopen 25 jaar. Gisteravond hebben de rellen zich van Londense achterstandswijken uitgebreid naar andere grote steden als Birmingham, Manchester, Liverpool en Bristol. De oorzaken: sociale onrust, hoge armoede en werkloosheid. Maar de echte aanleiding kan maar met één woord omschreven worden: Machteloosheid.

    Volgens de Britse journaliste Laurie Penny (24) heeft de Britse overheid al die jaren haar ogen gesloten gehouden voor de alsmaar groter wordende kloof tussen de middenklasse en de lage sociale klasse.

    Tottenham is de armste wijk in Londen met 10.000 werkzoekenden. Jongeren jagen met zijn vijftigen tegelijk dezelfde vacature na. In andere wijken als Hackney heeft de overheid jongerenclubs gesloten omdat daar geen geld meer voor was. In de Britse media wordt veel gesproken over de bezuinigingen die vooral de jongeren in achterstandwijken treffen, maar volgens Penny is dat niet het punt. “Deze rellen gaan niet over slechte opvoedingen en jongerenvoorzieningen. Het gaat over sociale ongelijkheid en dat los je niet op met een paar pool-tafels.”

    Telegraph journalist Mary Riddell ziet de rellen als terugkerend fenomeen op het moment dat de wereld in een crisis verkeert. De rellen zijn voor haar het bewijs dat de onderklasse van de klif van een afbrokkelende natie is vallen. Het gebeurde eerder tijdens de grote beurscrisis in 1929. Dezelfde factoren zijn weer aanwezig: Een slechte inkomensverdeling, een overheid zie zich alleen maar bezig houdt met fraude, een zwakke bankenstructuur en een import export die uit balans is. Opmerkelijk is dat de rijkste duizend mensen van Groot-Brittannië het afgelopen jaar alleen maar rijker zijn geworden. Hun gezamenlijke inkomen steeg met 30 procent tot 333,6 miljard pond. “De Europese leiders en onze eigen minister-president Cameron lagen op stretchers terwijl Londen in rook op gaat”, aldus Riddell.

    Hier ook nog e.e.a. http://nos.nl/artikel/262991-live-rellen-in-engeland.html

    Schade kan in de 10-tallen miljoenen ponden lopen.

  143. Heb laatst een docu gezien van een 34 jarige vrouw die gewoon niet aan de bak kon komen terwijl ze aan de uni had gestudeerd en ze kreeg geen enkele tegemoedkoming in kosten oid (de reden ben ik even vergeten maar wist wel dat het echt heel raar was)

  144. Verhoek toch niet naar Forest
    »
    Wesley Verhoek
    NOS Toegevoegd: dinsdag 9 aug 2011, 12:50

    De transfer van Wesley Verhoek naar Nottingham Forest gaat niet door.

    ADO Den Haag en de Engelse club waren het al eens over de transfersom en ook Verhoek was dinsdagochtend tot een akkoord gekomen met Forest.

    De aanvaller zag vanwege persoonlijke redenen op het allerlaatste moment af van de overgang. De 24-jarige Verhoek wil niet in het buitenland spelen, maar gewoon in Nederland.
    ————
    FC Utreg haalt de 42-jarige Rob van Dijk
    ————
    Tennisster Tamaëla in elkaar geslagen
    »
    Tennis algemeen
    EPA Toegevoegd: dinsdag 9 aug 2011, 13:03

    Elise Tamaëla is maandag in het Duitse Versmold in elkaar geslagen door de vader van speelster Karen Barbat.

    Tijdens een wedstrijd tussen Danielle Harmsen en Karen Barbat zat Tamaela als toeschouwer langs de kant. Mihai Barbat maakte tijdens de partij racistische opmerkingen aan het adres van de Nederlandse.

    Toen Tamaela daar een opmerking over maakte, begon de vader van de Deense te slaan. De 27-jarige Culemborgse is naar het ziekenhuis vervoerd en heeft een hersenschudding en opgezwollen gezicht opgelopen.

    Vader en dochter Barbat zijn op de vlucht geslagen en de politie is naar hen op zoek.

  145. @ Joppuh, en anderen, door getwitterd,

    Arsenal Arsenal.com
    by RonaldvdGeer65
    Ryo Miyaichi has been granted the work permit he requires to play first-team football for the Club this season http://t.co/ITEfDAM
    3 hours ago Favorite Retweet Reply

  146. Bericht door Natascha, op 9 augustus 2011 om 14:33
    Heb laatst een docu gezien van een 34 jarige vrouw die gewoon niet aan de bak kon komen terwijl ze aan de uni had gestudeerd en ze kreeg geen enkele tegemoedkoming in kosten oid (de reden ben ik even vergeten maar wist wel dat het echt heel raar was)

    Ik heb niet aan uni gestudeerd, maar HBO. Maar verder had dit precies over mij kunnen gaan. Zelfs de leeftijd (nou ja, tot 8 dagen geleden, dan). Na een periode met ww ging de geldkraan dicht, moest mijn man me onderhouden…

  147. En hoe gaat het nu dan met je Eva?

    Hier moeten we ook nog maar bezien wanneer mijn vriendin weer aan het werk kan. Eerst maar eens een operatie en dan mag ze ook weer aan het solliciteren slaan!

    Zelf ook ooit meegemaakt met een HBO diploma op zak. Eerste baantje in 2000 voor een werkgever uit Utrecht, maar ik kon wel in Zuid-Limburg blijven wonen. In 2001 ging het wat minder en werd er gezegd:”Verhuizen richting Randstad of een andere werkgever zoeken.” Nou, ik wist het wel! Ik zou zo een nieuwe baan hebben….toen werd het 11 september 2001 🙁
    Pas in 2003 heb ik weer een baan op niveau gevonden…. Lekker gat in mijn cv.
    Bovendien heb ik enkele jaren moeten wennen aan het idee dat ik hier niet zomaar weer op straat gezet zou worden. En tenslotte denk ik wel 5 keer na voordat ik zou overstappen naar een andere werkgever; iets wat ik op den duur eigenlijk haast wel moet doen. (In verband met reistijd enz)

  148. Bij een grote, uitslaande brand in een bedrijfsmeubelhal aan de Spoorstraat in IJsselmuiden is asbest vrijgekomen. Dit meldde de gemeente Kampen vandaag.

    De brand duurde niet lang en er raakte niemand gewond. Gisteravond rond elf uur begon de fik en anderhalf uur later hadden de brandweerlieden de situatie onder controle.

    De politie heeft vanwege het vrijgekomen asbest een aantal straten geheel afgesloten. Om half elf houdt de gemeente een persconferentie in het stadhuis

  149. We nemen zelf alles (bal en pilonnen) mee Appie.
    (Wel eens een discussie of die bal over was of net wel zat).
    De jongens hebben dat de gehele zomer al gedaan.8)8)
    Alleen vorige week zaten er aardig wat Tieners in Amsterdam en de rest vond het wat te veel regenen.

  150. Snap het. De selectieteams zijn ook weer van start gegaan. Maar op de site stond zo nadrukkelijk dat maandag, dinsdag en donderdag er wel kan worden getraind maar op woensdag niet, vandaar dat ik dacht het gaat niet lukken.

  151. Bericht door Natascha, op 10 augustus 2011 om 12:49
    Uhm tja, had geen andere reactie verwacht vanuit dat land!

    http://www.nu.nl/buitenland/25…dzaam.html

    Ja Natascha, in dat soort landen zijn ze er goed in om de boel altijd om te draaien. Er zijn nog veel meer landen in die buurt die dat goed kunnen.:o

  152. Haha Jan, Heb je em daarom maar weggelaten om 20:55 😉

    Voorspelling: Fc Zwolle- FC Oss
    donquichote 2-1
    JanD 3-1
    Papa 4-0
    Appie 2-2
    Tim 3-2
    ja-tja 3-0
    Ingrid 2-0
    dick 1-0

  153. Nou, laat ik ook even een gokkie wagen.
    Voorspelling: Fc Zwolle- FC Oss
    donquichote 2-1
    JanD 3-1
    Papa 4-0
    Appie 2-2
    Tim 3-2
    ja-tja 3-0
    Ingrid 2-0
    dick 1-0
    Assendörper 1-1

  154. @JanD er mag wel 2x dezelfde uislag voorspeld worden.

    Weet ik Ingrid. Ik bedoelde dat Dick me net voor was met het kopieren van de lijst.:)

  155. Nu Jasper Cillessen onhaalbaar is, richt Ajax zijn pijlen op Dennis Gentenaar. De doelman van VVV-Venlo moet tweede keeper worden achter Kenneth Vermeer.

    De 35-jarige Nijmegenaar speelde van 2006 tot 2008 ook al voor Ajax. Destijds vertrok hij vanwege een conflict met trainer Van Basten, hij speelde in totaal zeven competitiewedstrijden.

    Ajax zoekt een nieuwe doelverdediger sinds Maarten Stekelenburg naar AS Roma is vertrokken. Aanvankelijk wilde trainer Frank de Boer NEC’er Cillessen kopen, maar zijn werkgever vraagt 6 miljoen euro voor de jeugdige doelman. Een absurd bedrag, aldus een woordvoerder van Ajax.

  156. PSV wil Niklas Moisander overnemen van AZ. De Eindhovenaren hebben zelfs al twee boden uitgebracht op de 25-jarige verdediger, maar het verschil tussen vraag en aanbod is erg groot.

  157. Jeroen Ketting, de nieuwe spits van FC Zwolle, maakt vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Oss nog niet zijn debuut voor de club uit de Jupiler League. Volgens RTV Oost-verslaggever Nico Wantia is zijn overschrijving van het Belgische Lommel United naar FC Zwolle namelijk niet op tijd rondgekomen. Dit vanwege de vakantie van een belangrijke Belgische schakel.

    bron: sportiefzwolle.nl

  158. Voorspelling: Fc Zwolle- FC Oss
    donquichote 2-1
    JanD 3-1
    Papa 4-0
    Appie 2-2
    Tim 3-2
    ja-tja 3-0
    Ingrid 2-0
    dick 1-0
    Assendörper 1-1
    De Taalpurist 4-0

  159. Voorspelling: Fc Zwolle- FC Oss
    donquichote 2-1
    JanD 3-1
    Papa 4-0
    Appie 2-2
    Tim 3-2
    ja-tja 3-0
    Ingrid 2-0
    dick 1-0
    Assendörper 1-1
    De Taalpurist 4-0
    BertJ 4-2

  160. OK, dan graag een nieuw log. Duik nu mijn bed in, en morgen wanneer ik op sta graag een nieuw log. Anders toch maar even uitzoeken hoe ik er van af kom .
    Weltrusten allemaal.

  161. PSV hoeft dit jaar niet per se kampioen te worden.

    “Ons beleid is niet op dit jaar toegespitst, maar op de komende jaren”, zegt directeur Tiny Sanders.

    “We hebben bewust geen spelers gehaald die nu voor de titel moeten zorgen, maar juist jonge talenten die zich nog kunnen ontwikkelen.”

    Fred Rutten is al twee jaar trainer van de Eindhovenaren en hij eindigde beide seizoenen op de derde plek. Daarom leek dit jaar dus het seizoen van de waarheid te worden, maar daar denkt Sanders anders over.

    Staat er écht De algemeen directeur heeft liever dat het weer wat knusser wordt op de club. “Vroeger werden de termen ‘warm’ en ‘gezellig’ in een adem met PSV genoemd, dat gebeurt nu minder vaak.”

    Liever knusser dan voor de titel gaan!

Reacties zijn gesloten.