Chat Log 32

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 33 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

758 gedachten over “Chat Log 32”

  1. Bericht door dick, op 12 augustus 2011 om 10:50

    PSV hoeft dit jaar niet per se kampioen te worden.

    “Ons beleid is niet op dit jaar toegespitst, maar op de komende jaren”, zegt directeur Tiny Sanders.

    “We hebben bewust geen spelers gehaald die nu voor de titel moeten zorgen, maar juist jonge talenten die zich nog kunnen ontwikkelen.”

    Fred Rutten is al twee jaar trainer van de Eindhovenaren en hij eindigde beide seizoenen op de derde plek. Daarom leek dit jaar dus het seizoen van de waarheid te worden, maar daar denkt Sanders anders over.

    Staat er écht De algemeen directeur heeft liever dat het weer wat knusser wordt op de club. “Vroeger werden de termen ‘warm’ en ‘gezellig’ in een adem met PSV genoemd, dat gebeurt nu minder vaak.”

    Liever knusser dan voor de titel gaan!

    Dat vind Toivonen vast heeel leuk……

  2. Da’s minder, wel op gerekend, maar blijven hoper:

    Ajax dreigt Jan Vertonghen toch te verliezen. De centrale verdediger staat in de belangstelling van Internazionale.

    De Italianen hebben weer een gevulde portemonnee na de miljoenentransfer van Samuel Eto’o. Ajax zou zo’n 12 miljoen euro willen hebben voor de 24-jarige Belg. Eerder hadden ook Manchester City en Arsenal interesse.

    Vertonghen wil Ajax alleen verlaten voor de absolute top. Hij gaf al aan dat hij het geen straf vindt om nog een jaar voor de Amsterdammers te spelen.

  3. ‘Prominent figuur harde kern Ajax neergeschoten’

    nu.nl
    AMSTERDAM – Aan de Borgloonstraat in de Amsterdamse wijk Slotervaart heeft vrijdagochtend een schietindicent plaatsgevonden.
    Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. Oogetuigen melden dat een man zwaargewond is geraakt. De indenteit van het slachtoffer is bij de politie bekend.

    Volgens het NRC zou gaat het om Sven Westendorp. Westendorp wordt gezien als een prominent figuur binnen de harde kern van Ajax.

    Westendorp is eigenaar van het kledingmerk AFCA, dat door veel Ajax-supporters wordt gedragen. Daarnaast is hij eigenaar van Ticket Unlimited, een bureau dat in kaarten handelt voor onder andere concerten en voetbalwedstrijden.

    De toedracht van de schietpartij is nog onduidelijk. Volgens de Amsterdamse stadszender AT5 gingen agenten in een nabijgelegen parkje op zoek naar de dader. Het Parool meldt dat de schutter bekend is bij de politie.

  4. Komt ie ja-tja…

    De felicitatiedienst feliciteert:

    ja-tja met zijn 1e gouden plak!

    Eregalerij:

    met 1: Papa Val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Kire, MarKel, Tim, JanD, Blauwtje & ja-tja
    met 2: Derk, Assendorper, Doeksen, Eva en Bert J.
    met 4: Dame (Joppuh, pas op!)
    met 6: Joppuh :D:D:D

  5. Even de voorspellingen voor vanavond over genomen:
    Voorspelling: Fc Zwolle- FC Oss
    donquichote 2-1
    JanD 3-1
    Papa 4-0
    Appie 2-2
    Tim 3-2
    ja-tja 3-0
    Ingrid 2-0
    dick 1-0
    Assendörper 1-1
    De Taalpurist 4-0
    BertJ 4-2

  6. Voorspelling: Fc Zwolle- FC Oss
    donquichote 2-1
    JanD 3-1
    Papa 4-0
    Appie 2-2
    Tim 3-2
    ja-tja 3-0
    Ingrid 2-0
    dick 1-0
    Assendörper 1-1
    De Taalpurist 4-0
    BertJ 4-2
    Joppuh 0-1

  7. Au……..

    Nederlander wordt onder 2 ton glas bedolven

    MOL – Een Nederlandse vrachtwagenchauffeur heeft vrijdag in Mol (België) bij het lossen van een partij glas 2 ton over zich heen gekregen.

    De 60-jarige man raakte zwaargewond.

    Hij moest worden bevrijd door de brandweer. De vrachtwagenbestuurder van de firma Van Huët uit Gennep (Noord-Limburg) had al een deel van zijn lading met succes gelost, toen het misging.

  8. ingrid, druk met werk inderdaad, 48 uurtjes in de week, 5 dagen werken (waarvan 1 dag zaterdag). Tikt lekker an. En rijlessen gaan lekker, alleen wel een beetje weinig tijd voor de laatste weekjes 😉

  9. @Tim, ach ja aan het eind van de rit telt het geld. Hier wordt door de jongens ook druk gewerkt om hun zakgeld aan te vullen.

    En rijles pak je wel weer op wanneer je weer in je schoolritme zit.

  10. Dat had ik wel verwacht, een nieuw log vlak voor de wedstrijd.
    Ja-Tja, gefeliciteerd.

    @ Natas, loop je van het Home naar de tribune en staat er een fan te zwaaien, grandioos. Alleen, heel eerlijk, ik moest goed kijken, wie er zwaaide. Maar het kwartje viel even iets later. 😉

    @ Dick, is dat niet veel geld voor een matige verdediger?;)8)

  11. 😮 Papa, Jan Vertonghen vind ik heel sterk, rustig, kopsterk en een goede organisator. Prima persoonlijkheid ook! Zou donders jammer zijn als ie weggaat. Het prijskaartje…tja wat is ie waard? Goud voor ons.

    Maar hij zal wel niet te houden zijn 🙁

  12. Geweld met NL’s zowel in Noord als in Zuid:

    In de Spaanse badplaats Lloret de Mar zijn Nederlandse jongeren beschoten door de Spaanse politie. De groep keek vanaf het balkon hoe de ME op relschoppers schoot, toen ze plotseling zelf de kogels om hun oren kregen.

    Jongeren werden op hun balkon opgemerkt door een agent. Hij maant ze naar binnen te gaan en schiet vervolgens een kogel in de richting van de Nederlanders.
    ——
    Vier jongens zijn gistermiddag ernstig mishandeld door een groep van zes jongeren op een speelveldje in de Emmer wijk Bargeres.

    Kort voor de vechtpartij hadden de twee groepen volgens de politie een woordenwisseling. Twee van de vier tieners werden neergeknuppeld met een honkbalknuppel. Beiden zijn opgenomen in het ziekenhuis. Eén van liep zware verwondingen op aan zijn gezicht. De politie Drenthe is op zoek naar de daders en getuigen.

    Disco

    Het is al langer onrustig in Lloret de Mar, een populaire vakantiebestemming onder veel Nederlandse jongeren. Onrust ontstond donderdag toen de stroom uitviel tijdens een optreden van een bekende dj in een discotheek met bijna 2000 mensen. Met behulp van een noodaggregaat kon het feest worden voortgezet, maar de airco bleek defect in Megadisco Colossos. Dat leidde tot opstootjes met de politie.

    ———————

  13. Youpie!!! Voor een ieder die het leuk vind.

    Wolven

    Henk nam zijn oude moeder mee naar het Rotterdamse Maasstad Ziekenhuis.

    ⤸Ik ben toch niet ziek?⤝, vroeg de oude vrouw.

    ⤸Nee⤝, zei Henk, ⤸maar we gaan even op bezoek⤝.

    ⤸Bij wie dan?⤝, vroeg het oudje.

    ⤸Bij meneer de Vries⤝, zei Henk.

    ⤸Maar ik ken geen De Vries⤝, schreeuwde de moeder inmiddels in de hal van het ziekenhuis.

    ⤸Ze is een beetje in de war⤝, lachte de zoon naar de nieuwsgierige omstanders en hij raadde zijn moeder aan om alles goed aan te raken.

    ⤸Ik wil gewoon naar huis!⤝, krijste het oudje, ⤸naar huis, naar huis en nog eens naar huis!⤝

    ⤸Dit is een humane missie. Er zijn veel mensen die nooit of te nimmer visite krijgen en die gaan wij blij maken mama.⤝

    Opeens zag Henk Paul Smits door de gang schieten.

    Paul was de directeur van dit ziekenhuis.

    Hij herkende hem onmiddellijk uit de krant.

    Paul droeg een zware koffer.

    Een hele zware koffer.

    ⤸Mag ik u wat vragen?⤝ Henk stond pal voor de overduidelijk haastige directeur.

    ⤸Weet u waar de afdeling Intensive Care is?⤝

    ⤸Geen idee⤝, hijgde Paul, ⤸daarbij werk ik hier niet meer. Misschien kunt mij even helpen met het sjouwen van deze koffer.

    Volgens Adje Scheepbouwer was deze koffer niet zwaar, maar die is dit soort bonuskoffers gewend.⤝

    ⤸Kon het geld niet gegireerd?⤝, vroeg Henk.

    ⤸Gezien de huidige situatie van de banken leek het me beter als ik het contant kreeg. Als u mijn koffer sjouwt wijs ik u de weg naar de IC!⤝

    ⤸Neemt u dan mijn moeder bij de arm?⤝, grijnsde Henk, die meteen even vroeg hoe besmettelijk het bacterietje was.

    ⤸Geen idee⤝, sprak Paul, ⤸tot twee dagen geleden wist ik niet eens dat we last van dat beestje hadden. Ik ben aangenomen om het ziekenhuis meer werk te bezorgen. Meer patiënten en meer behandelingen. En we zaten lekker in de lift.

    Er werd goed doorgestuurd. Iemand die voor een gipsen poot kwam eindigde kotsend op de afdeling Interne. Dus??⤝

    ⤸Mag ik mijn moeder zomaar even langs een paar patiënten sturen? Dat ze ze sterkte wenst en even een klein kusje geeft? Moeder doet graag goed.⤝

    ⤸Op de IC is geen bezoekregeling. Alleen bij stervenden is bezoek toegestaan. En het is nogal druk de laatste tijd.⤝

    ⤸Maar kunt u voor moeder geen uitzondering maken? Ze heeft veel pech de laatste tijd. Ben nog met haar op werkbezoek naar Duitsland geweest, maar die EHEC-bacterie hapte niet toe.⤝

    ⤸U moet hier naar links, aan het eind van de gang de lift in, dan naar de drie en daar is het.⤝

    ⤸Doet u voorzichtig met tillen?⤝, lachte Henk, ⤸straks gaat u nog door uw rug en moet u naar een ziekenhuis? Dan gaat u zeker hierheen? Plek zat. Het heeft al de bijnaam InHolland. En wat wilt u na uw dood? Gewoon begraven? Dom gecremeerd? Of laat u zich milieuvriendelijk cryomeren? Resomeren kan ook!⤝

    ⤸Geen idee⤝, zweette Paul, ⤸eerst deze koffer thuis zien te krijgen. Houdt u wel uw moeder in de gaten? Straks stapt ze in de verkeerde lift en komt ze op Geriatrie.⤝

    ⤸Daar is ze al geweest⤝, zei Henk, ⤸maar daar is ze weggestuurd. Ze was nog helemaal goed. Ondanks het feit dat ze vertelde dat er 2,3 miljard jaar twee manen op elkaar gelazerd zijn en dat je met een winkelmandje aan je arm meer snoep koopt dan wanneer je een winkelwagentje voortduwt.⤝

    ⤸En niet ziek geworden?⤝, trilde Paul, ⤸geen longontsteking of rare wondinfectie? Daar begint het namelijk mee! U wilt van uw moeder af h?? Grote erfenis zeker? Vuile geldwolf!⤝

    ⤸Wat zegt u?⤝, vroeg Henk.

    ⤸Vuile geldwolf⤝, antwoordde Paul iets duidelijker.

    Waarop de moeder zei: ⤸Ik ben zo blij dat ik doof ben!⤝

  14. @ Natas; beide berichten van 11:43? Scalabreed van uber-Noord Nederland tot Lloret. Zouden wij ook een eigenwijs en heetgebakend volkje kunnen zijn? Of zouden wij gewoon lastig communiceren 😮 Nu bij het WLZ-nieuws ook weer aardig wat geweld.

  15. @ Ingrid Warm, ontspannend en veel mooie dingen gezien. Zelfs nog een voetbalstadion (Camp Nau) bewonderd. Indrukwekkend groot. Mooi vond ik dat de ervaring beneden bij het trapje waar de spelers het veld opkomen, je hoorde daar het geluid uit het stadion zoals de spelers dat horen. Ze hadden ook een fotomuur met allemaal supporters die het Barçalied zongen. En daarnaast natuurlijk veel van Gaudi gezien en het Picassomuseum bezocht. Aan het eind van de middagen was er strand en zee. Dus allemaal prima.
    Geen drupje regen tot we op de terugreis in België kwamen. Met airco vertrokken en met verwarming terug.

  16. @Dame, gaaf dus ook Barcelona bezocht, die stad staat bij mij ook nog op mijn verlanglijstje. En dan hoort voor een voetbalgezin inderdaad een bezoek aan het stadion er ook bij.
    Fijn dat jullie het zo geweldig hebben gehad.:)

  17. @Drama Zeker, hoewel het eerste weekend pas over 2 weken zal zijn. De ouders staan weemoedig naar de wegrijdende trein te kijken waarin de kinderen uitgelaten op weg zijn naar een nieuwe fase in hun leven. En zo hoort het natuurlijk ook.

  18. En van die demonstratie met die doodskist dan Joppuh, dikke 1000 voornamelijk kaalkoppies, sommigen omdat Sneeuwvlokje ooit bij Ajax heeft gespeeld 😮 Sta jij daar ook achter?

  19. Nee, natuurlijk niet, Koeman heeft r part noch deel aan, de demo was tegen de clubleiding gericht, Gudde cs, daar kan ik me wel in vinden maar die doodskist had voor mij ook niet gehoeven.

    Feit is dat het financieel en sportief na het gedwongen vertrek van van den Herik alleen maar slechter is gegaan. Bosz en jacobs zijn inmiddels opgestapt. Gudde heeft niet de uitstraling maar gezegd moet worden dat met behulp van enkele relaties de zaken er financieel iets beter voor komen te staan. Let wel dat er aandelen zijn verkocht en dat er dus voor weinig geld een grote mate van zeggenschap is verkocht.

  20. In een bijzin werd door Studio Sport gemeld dat sommige supporters zelfs Sneeuwvlokje niet moesten om zijn Ajax-verleden. Van de Herik kwam idd wel als redder over, maar vroeg ie niet buitensporig veel rente of zo?
    Klopt

    voor weinig geld een grote mate van zeggenschap is verkocht.

    Wel een mooie manier om geld te genereren. Herkenbaar ook, bij Ajax bijvoorbeeld.

    Mooie multiculturele zege op die bejaarde koepels. Die er ook niet veel van bakten. Cabral blonk uit, zou mooi zijn als ie dat een beetje vast kan houden. Keeper Mulder is ook niet slecht. Vind dat Feyenoord ook bovenin moet meedoen. Maar Excelsior en dit Roda zijn niet de sterkste tegenstanders. Ok net als de Superboeren. Standen worden natuurlijk pas opgemaakt als iedereen gespeeld heeft. Al kan er nog maar 1 ploeg boven komen….over 120 tellen begint ut.

    Nu ff kort Been over Van Geel op Langs de Lijn. Die gloeilampen zwijnden er weer aardig doorheen trouwens.

  21. Been, nogal gefrustreerd, ook al in tekst:

    in de steek gelaten door TD VanGeel. Die wist van de onvrede

    “Van Geel had eerder naar mij toe moeten komen”, aldus Been. “Hij wist al eerder af van de onvrede in de groep en dat er een mogelijke stemming zou komen. Toen had hij direct naar mij toe moeten komen en die stemming niet plaats moeten laten vinden.”

    Been denkt dat er mogelijk een oplossing had kunnen zijn als er geen stemming in de spelersgroep was geweest. “Ik had dat gesprek wel eens willen hebben en dan willen zien of nog steeds 13 van de 18 spelers tegen mij waren. De onvrede ging om puntjes waar echt wel over heen te komen was. Zo ging het over de trainingsintensiteit en vroegen bepaalde spelers zich af of ze zich nog wel konden doorontwikkelen bij Feyenoord.”

  22. Been laat zich van n slechte kant zien al begrijp ik wel dat de manier waarop het gegaan is niet de schoonheidsprijs verdient. Feit is dat deze groep onder Koeman (en niet te onderschatten de rol van v Bronckhorst en van Gastel) fris en vroijk naar voren probeert te ballen.
    Over vd Herik en de rente is al veel gezegd, hier werd informatie gemanipuleerd, de 12% rente was begin 90-er jaren toen de rentestand gewoon heel hoog was, bovendien betrof het een risicovolle lening (tbv project Ghana) ZONDER enig onderpand, vandaar dat %. Overigens begon vdH pas terugbetaling te verlangen nadat ie op uiterst onfatsoenlijke wijze met pek en veren de Kuip uit werd gejaagd en nog steeds is deze man niet gerehabiliteerd. uiterst spijtig dit.>:(

  23. Mooi dat je dat ff rechtzet. So, die lening was zelfs zonder onderpand. Stukje over terugbetaling is ook veelzeggend. Hier ben ik het helemaal mee eens

    uiterst onfatsoenlijke wijze met pek en veren de Kuip uit werd gejaagd en nog steeds is deze man niet gerehabiliteerd. uiterst spijtig dit.

    Een paar mensen kunnen het zo, heel makkelijk, voor heel velen verzieken.

  24. Laten we niet vergeten dat Kerkum, dezelfde die eind 80-er jaren bij Feyenoord het voor het zeggen had ten vd Herik de zaak moest redden, een kwalijke rol heeft gepseeld bj het wippen van vd Herik.

  25. 6 uit 2 Joppuh ze kunnen met vertrouwen afreizen naar Almelooooooooooooooo,denk dat we dit jaar wel mee kunnen doen voor de eerste 5 plaatsen:D

  26. zeker TP, heracles uut, altied lastig, maar ik heb r wel vertrouwen in. Feit is dat ik gisteren een lekker fris aanvallend Feyenoord heb gezien. Valt mij niks tegen van Koeman, vBronckhorst en vGastel!

  27. RIP Frits Korbach:

    Oud-voetbaltrainer Fritz Korbach is zondag op 66-jarige leeftijd overleden. Eerder dit jaar werd bij de Duitser keelkaner geconstateerd in een vergevorderd stadium. Korbach was zoon van een Duitse vader en een Nederlandse moeder.

    Korbach was in zijn trainerscarri?re onder meer oefenmeester bij PEC Zwolle, FC Twente, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en Rohda Raalte. In 1984 promoveerde hij met FC Twente van de eerste naar de eredivisie. Onlangs werd bekend dat hij nog enkele maanden te leven had en hij gaf aan die maanden strijdbaar in te gaan. Die tijd is hem dus niet gegeven. Korbach was een markante trainer en zat liefst 929 wedstijden op bank voor twaalf Nederlandse clubs.
    Bron: rtv oost.

  28. Oh Joppuh 😮 Gerard Kerkum gaf vdH een opdracht om hem daarna de Judaskus te geven. Allemaal ter meerdere glorie van zichzelf zeker; lekker jonk!

  29. Politiemissie Kunduz: Een ‘logistieke puinhoop’

    Militairen zijn na zes weken nog steeds niet aan de slag
    De politietrainingsmissie in het Afghaanse Kunduz is een ‘logistieke puinhoop’. Dat schrijven militairen aan de NOS. Doordat veel essentieel materieel nog ontbreekt, kan er nog geen start gemaakt worden met het trainen van de Afghaanse politieagenten. De in Kunduz gestationeerde militairen vervelen zich rot en zijn verbaasd over de trage start van de missie: ”T was nou ook weer niet een plots opkomende missie’.

    Onder het materieel dat nog ontbreekt zijn scherfvesten, ‘jammers’ en munitie. Ook zijn lang niet alle tolken gearriveerd: slechts twee van de beloofde twintig zijn in Kunduz.

    De militairen vervelen zich. “Na zes weken mag alles toch wel eens op orde zijn, ’t was nou ook weer niet een plots opkomende missie” schrijft één van hen aan NOS. Een ander schrijft:

    “We weten nog niet wat het niveau is van de Afghaanse agenten, hoeveel mensen er werken, welke middelen ze hebben, hoe het staat met drugsgebruik onder de agenten.”

    Het ministerie van Defensie heeft laten weten dat de eerste militairen vandaag hun eerste patrouille hebben gedaan. Voor de eerste zending militairen is daarmee de politiemissie dan ook bijna voltooid. Ze zullen zeker nog twee weken moeten wachten tot al het materieel is gearriveerd, voordat zij hun werk kunnen beginnen:

    “Dat betekent dat wij een maand ons werk kunnen doen, want in oktober komen onze opvolgers al die wij dan moeten inwerken”.

    Volgens Defensie loopt alles echter volkomen volgens plan, omdat de bedoeling altijd is geweest de ‘echte missie’ pas eind augustus te laten beginnen.

    Lees meer over de logistieke puinhoop bij NOS: http://nos.nl/artikel/264358-missie-kunduz-is-logistieke-puinhoop.html

  30. @Koko, fijne vakantie. Het mooie weer komt er aan. Een ieder krijgt wat ie toe komt toch.
    Vandaag me 1e werkdag weer gehad. Was een laaaaaaaaange dag.
    Even weer aan het ritme wennen. Maar ja voor hoe lang nog? Dus ook maar niet te veel wennen:)

  31. Dick hou het is kort en bondig ipv van die ellen lange lappen met tekst,of is het anders niet des ‘dickens’ als je niet zulke lange slapeloze teksten maakt, maar verdickeme het kan beter en bondiger8)

  32. Door al ’t mijnen en ’t geschut,
    Dat men daeglijcx hoorde,
    Menig Spanjaert in sijn hut
    In sijn bloed versmoorde.

    Dat waren nog eens tijden……..

  33. Bericht door dick, op 16 augustus 2011 om 10:44

    TP vrij land he je mag overslaan wat je wilt….doe ik ook bijzonder vaak

    Dat heb ik gemerkt, je hebt me niet eens antw gegeven ;):P

  34. Zoals je weet Joppuh, schrijf ik al een jaar of 10 op zeer uiteenlopende sites (bijna dagelijks) op verschillende manieren. Dus 9:13 is onzin en dat weet jij ook, waarschijnlijk bedoeld om op te naaien. Bedankt dat ik zodoende nog e.e.a. kwijt kon 😀

    Regel jij de YOUP-copy/paste voor de komende 2 zaterdagen? Maak ik me er daarna wel weer sterk voor. Bedoel Youpie is niet zomaar iemand 😉

    Stukken van Joop .nl KUNNEN alleen maar gekopieerd worden. Immers WLZ heeft censuur op 1 site…..juist deze onschuldige. Het moge duidelijk zijn dat er DAARDOOR hier alleen maar méér www. joop .nl-materiaal verschijnt en is verschenen 🙂

  35. Regel jij de YOUP-copy/paste voor de komende 2 zaterdagen? Maak ik me er daarna wel weer sterk voor. Bedoel Youpie is niet zomaar iemand

    Dat wil ik wel doen Dick, maar alleeen als door mij persoonlijk beoordeeeld is of het de moeite van het plaatsen waard is! En wat 9.13 betreft, ja….ik wilde graag een reacite uitlokken maar mij kennende had je dat dus al door! 😀

  36. Uiteraard Joppuh

    maar alleeen als door mij persoonlijk beoordeeld is of het de moeite van het plaatsen waard is!

    😀

    Ook de “ermpies duh lucht ein” voor

    ja….ik wilde graag een reacite uitlokken maar mij kennende had je dat dus al door!

    :D:D:D

  37. Dank je w. je sprintte aardig achter de veurzitter aan in zijn korte hose. En was jij niet naar de barbier geweest? Was zelf onderweg naar W.holte om te maaien maar moest verdeurie eerst de auto alweer ophalen om met de electrische maaiert naar ’s Heerenbroek te gaan. Hopen dat ie em voor 18:00 nog kan maken…Sebel zag er ook geen heil in.

  38. middag

    begrijp ik het goed dat we nog meer van die ellendig lange stukken krijgen,waarom doen jullie dat niet op de youp site plaatsen
    doen jullie een hoop mensen plezier mee

  39. Bericht door dick, op 16 augustus 2011 om 13:18

    Vakantie, bedoel je Natas (09:15)? Haha daar schrijf ik verder o.a. van veiligheidswege maar nixxx over. Geniet er in stilte naar toe

    Het kan ook over werken gaan Dick;)

  40. Overslaan DICK kan haast niet zulke lappen maar goed als jij er prettig bij voelt voila:) en idd is een vrij land dus mag ik erwat van zeggen toch(gelukkig)8)

  41. @ Papa, 17:57, idd. Dat lachen kan ik me voorstellen: prima kerel 8)

    @ haha wichert vöörlopig een fere in de konte vöör De Groot. En gelieke köör. Vöör zolange assu ut dut, natuurlijk want ej kan d’r zo weer uut spring’n dan mut ze n nije bestell’n. Moar net lup u nog as een tiet.
    Die 2 Pelgrimpies speul’n okke bei ’s Heer’nbroek heurd’n ik. Is ’t bej ZAC en The Boys toch wat minder ugoane. Geert zal zich wel vermaak’n met Dickie Kluuver en moat’n.

  42. Haha, dan maar snel wat zelfstandige naamwoorden, lidwoorden en ander gespuis er tussen flanzen …je hebt ook werkezels, die het werk voor een ander opknappen. Sommigen verrichten “de daad” als werk. Anderen vinden dat ze te veel of te weinig werk moeten/mogen doen bij de daad. Er is speciale kleding voor. En een speciaal stuk….meerderen zelfs. Een speciale plaats. Ook zit het “aan de winkel”. Het wordt ook wel arbeid genoemd. Je hebt zelfs een werkSTER. Heb je ook nog NETwerk, daar heb ik het laats lang met dame over gehad. Er zijn nog veeeeeeeeeeeeeeel meer vervoegingen met werk. Maar nu ff niet.

  43. Bericht door doeksen, op 16 augustus 2011 om 18:58
    lachen doen ze al snel in westenholte

    En zo is het!!! We zijn een enthousiast en positief volk… 😉

  44. Op een of andere manier wordt ie toch vern3ukt, want als je op reacties klikt krijg je nog steeds die uit elkaar getrokken link, maar als je op chatlog zelf klikt gaat het wel! 😮

  45. @Doeksen, ben er (eindelijk) helemaal klaar mee. Net ff wat spulletjes naar SVI gebracht voor de voetbaldagen van volgende week. Was dus net zoals zaterdag weer zeiknat toen ik thuis kwam.
    🙁

  46. @ Papa ik ben woensdagavond mee geweest met C1; ze speelden een oefenwedstrijd uit tegen AGOVV C1. En ze hebben de wedstrijd gewonnen met 2-1 😀

  47. Ja ze pasten nog de oudste groeit niet meer uit zijn schoenen gelukkig:). De jongste heeft aan het eind van het seizoen een paar nieuwe “moeten”kopen omdat ze sneuvelden, en toen hebben we ze ver het kon rekening gehouden met groeiende voeten, en dat lijkt goed te zijn gegaan. Voor hoelang? That’s the question.

  48. Voorspelling: AGOVV – FC Zwolle
    Tim 1-3
    gamble 1-3
    JanD 2-2
    Appie 0-2
    Doeksen 4-2
    ingrid 1-2
    drama 0-1
    wichert 0-0
    bernard 2-4
    Joppuh 2-0
    ja_tja 1-2
    donquichote 0-4

  49. Die dekselse Donkie. Vorige week Zwolle al goed, afgelopen zaterdag de pot bij de Pierik en nu alweer Zwolle goed. Gefeliciteerd Donkie ! (Zag je bij het 3e doelpunt nog op TV!!):D

  50. flippen zeg, heb je kaarten voor Malaga-Barcelona lijkt de wedstrijd niet door te gaan. Gelukkig heeft mijn Zwolse cluppie gewonnen zoals verwacht. Komt allemaal goed daar.

  51. Gaat goed met de FC… Ik denk dat ze met de winterstop wel 13 punten voorsprong hebben8)

    Vraagje aan de kenners: Vorig seizoen begonnen verschillende clubs met punten in mindering, waaronder FC Zwolle. Is dit nu niet aan de orde, of komt dit nog?

  52. Was gewoon een serieuze vraag hoor. Dit had toch te maken met de financiele huishouding vd clubs? Hebben ze nu alles voor mekaar of is dit afgeschaft ivm competitievervalsing?

  53. @BertJ, hieronder kun je lezen waarom de clubs geen punten in mindering hebben gekregen.

    Geen puntenaftrek voor clubs betaald voetbal

    (Novum) – Alle clubs in de Eredivisie en Eerste Divisie beginnen aan het seizoen 2011-2012 met nul punten. Geen enkele club krijgt dit jaar puntenaftrek omdat niet aan de eisen van de licentiecommissie is voldaan, meldt de KNVB. Vorig seizoen begonnen nog zes clubs uit de Eerste Divisie in de min en startte ook eredivisionist NAC Breda met een strafpunt.

    De voetbalbond is verheugd over het verbeterde resultaat. “Sportief gezien is dit natuurlijk wat wij willen”, verklaart hoofd licentiezaken Mark Boetekees. “We zien met name de laatste maanden een trend van bewustwording, een mentaliteitsverandering bij de clubs.”

    Behalve de minpunten aan het begin van het seizoen, greep de licentiecommissie tijdens de vorige jaargang nog diverse keren in. Zo werden FC Dordrecht, SC Cambuur en Almere City FC tijdens de competitie alsnog een straf opgelegd. RBC Roosendaal ging failliet voordat een puntenaftrek kon worden gegeven.

  54. Doeks en Joppeh bint een p?r oalde zeurders. Het zal niet lang meer duren dat ze allebei te bewonderen zijn bij de hangouderen die elke dag bij het begin van Diezerpromenade staan of bij de bushalte tegenover het Kerkbrugje.

  55. Ik heb vanmiddag een kippetje opgehaald bij Kip2day en die heb ik samen met mijn kat opgegeten. Ik stond net op mijn balkon maar heb geen brandlucht geroken. Het zal wel weer een gerucht zijn. 😉

  56. Gelukkig maar dat het bij een gerucht gebleven is. Zou een domper voor ze zijn geweest. Volgens mij beginnen ze net hun draai te vinden. En ze hebben er verdomd lekker kippetjes. Of zijn het nu haantjes.:)

  57. Wat een uitslagen, bwahaha!

    FTHeracles Almelo1 – 1Feyenoord Rotterdam
    FTAZ Alkmaar4 – 0NEC Nijmegen
    FTVVV Venlo2 – 2Ajax Amsterdam
    FTDen Haag0 – 3PSV Eindhoven

  58. Bericht door Appie, op 22 augustus 2011 om 21:12
    He Jan waar was je nou vandaag? Ik heb je niet bij SVI gezien.

    Klopt Appie, ik zat thuis.:'( Morgen en woensdag ben ik er wel.:)

  59. FC Zwolle- Sparta 26 augustus
    donquichotte 3-2
    Dame 2-1
    JW 2-0
    Ingrid 4-2
    JanD 3-1
    drama 3-0
    Doeksen 1-3

    Benfica – FC Twente
    drama2-2 FCt wns
    Dame1-2
    Donquichote 2-0
    JW 3-1
    Bernard 1-3 (zelfde uitslag als 19/2 ’69 toen Ajax de cup won.)
    Doeksen 4-1
    Ingrid 2-0

  60. Benfica – FC Twente

    drama 2-2 FCT wns
    Dame 1-2
    JW 3-1
    Bernard 1-3 (zelfde uitslag als 19/2 ’69 toen Ajax de cup won.)
    doeksen 4-1
    Ingrid 2-0
    JanD 3-0

  61. Ik heb er net 1 week opzitten. Heb nog 3 weken vakantie. 12 september begin ik weer. Ben in het huis bezig geweest, nu de voetbaldagen bij SVI en dan zien we wel wat we gaan doen. We hebben geen echte plannen.

  62. Als ik niet meteen echt wegga, dan kom ik niet echt los van mijn werk. Ik blijf dan de mail checken en reageren. Wij gaan nooit heel lang. Hooguit twee weken en dan kriebelt het weer om naar huis te gaan. Wel jammer dat het weer hier in Nederland te onvoorspelbaar is, want er zijn hier nog veel mooie streken om te verkennen.

  63. FC Zwolle- Sparta 26 augustus
    donquichotte 3-2
    Dame 2-1
    JW 2-0
    Ingrid 4-2
    JanD 3-1
    drama 3-0
    Doeksen 1-3
    ja-tja 4-0
    De Taalpurist 3-1

    Benfica – FC Twente
    drama2-2 FCt wns
    Dame1-2
    Donquichote 2-0
    JW 3-1
    Bernard 1-3 (zelfde uitslag als 19/2 ’69 toen Ajax de cup won.)
    Doeksen 4-1
    Ingrid 2-0
    JanD 3-0
    ja_tja 0-1
    De Taalpurist 3-3

  64. Zeg, Jatja en Taalpurist, zo blijven JanD en ik bezig. 😮 Volgende keer even kopiëren en eigen uitslag toevoegen. 😉

    FC Zwolle- Sparta 26 augustus
    donquichotte 3-2
    Dame 2-1
    JW 2-0
    Ingrid 4-2
    JanD 3-1
    drama 3-0
    Doeksen 1-3
    Jatja 4-0
    Taalpurist 3-1

    Benfica – FC Twente
    drama2-2 FCt wns
    Dame1-2
    Donquichote 2-0
    JW 3-1
    Bernard 1-3 (zelfde uitslag als 19/2 ’69 toen Ajax de cup won.)
    Doeksen 4-1
    Ingrid 2-0
    Jatja 0-1
    Taalpurist 3-3 (FCT door)

  65. Misschien kunnen we diensten draaien: jij op de even en ik op de oneven dagen.;D Maar ik ben ook al bezig om Ja-tja en Taalpurist op te voeden, dus misschien besparen ze ons in d etoekomst wel werk.:)

  66. FC Zwolle- Sparta 26 augustus
    donquichotte 3-2
    Dame 2-1
    JW 2-0
    Ingrid 4-2
    JanD 3-1
    drama 3-0
    Doeksen 1-3
    Jatja 4-0
    Taalpurist 3-1
    Bernard 4-1

    Benfica – FC Twente
    drama2-2 FCt wns
    Dame1-2
    Donquichote 2-0
    JW 3-1
    Bernard 1-3 (zelfde uitslag als 19/2 ’69 toen Ajax de cup won.)
    Doeksen 4-1
    Ingrid 2-0
    Jatja 0-1
    Taalpurist 3-3 (FCT door)

  67. Het is een even dag dus mijn beurt Dame.

    FC Zwolle- Sparta 26 augustus
    donquichotte 3-2
    Dame 2-1
    JW 2-0
    Ingrid 4-2
    JanD 3-1
    drama 3-0
    Doeksen 1-3
    Jatja 4-0
    Taalpurist 3-1
    Bernard 4-1

    Benfica – FC Twente
    drama2-2 FCt wns
    Dame1-2
    Donquichote 2-0
    JW 3-1
    Bernard 1-3 (zelfde uitslag als 19/2 ’69 toen Ajax de cup won.)
    Doeksen 4-1
    Ingrid 2-0
    Jatja 0-1
    Taalpurist 3-3 (FCT door)

  68. De eerste thuiswedstrijd weten we nog niet, zal ik je laten weten zodra het bekend is. Op 10 september moet ie uitspelen. Het valt samen met de eerste scoutingopkomst, dus hij moet nog kiezen.

  69. @Ingrid: Maandagmorgen gaat het gebeuren. Dan word ik eindelijk voor een half dagje opgenomen voor de zg “CardioVersie” en gaan ze proberen door middel van een of meerdere stroomschokken het hart in het gareel te krijgen. Wel jammer dat het zo lang geduurd heeft. Ik ben benieuwd.

  70. @Bernard, sorry beetje late terug reactie, werd even van de computer “weggejaagd”. Succes maandag, hoop dat “t het gewenste resultaat zal geven. Spannend zo’n eerste keer. Zal aan je denken.

  71. weersverwachting alhier:
    temperatuur 32 gr C. wind: koele wind vanuit zee.
    verwachting rest van de week: geen verandering tov vandaag. Succes daar in NL, hier genieten we nog even door (tussen de werkzaamheden door)

    8)

  72. Bernard wat vervelend voor je,kunnen ze er wat aan doen om de stollingsfactor naar boven te krijgen en moet het dan drie weken duren???Ik was gisteren voor een nucleair onderzoek het was echt lopendeband werk en ze kwamen overal vandaan,maar ik hoop voor je dat het snel kan verbeteren want in het ongewisse blijven is tergend.

  73. Wichert, ik heb vanmiddag al een voorraad bier ingeslagen. Dat zal vast wel helpen…

    Serieus: De stollingsfactor moet kennelijk twee weken lang de gewenste waarde hebben (2.50-3.50) voor ze zo’n stroomschok aandurven in verband met de mogelijkheid van losschietende bloedpropjes. Ik zat daar begin deze week fors onder. (1.73)

  74. Alcohol en aspirine heeft er inderdaad echt invloed op. Dus moet je daar mee uitkijken. Niet te veel.

    Maar in mijn geval wordt het met Acenocoumarol geregeld.
    Elke maandag laat ik in de Weezenlanden een beetje bloed aftappen waarvan de waarde bepaald wordt die weer aan de trombosedienst doorgegeven wordt. Vervolgens krijg ik dan weer een bericht hoeveel tabletten ik de komende dagen moet innemen. En kennelijk is dat vorige week enigszins ontspoort waardoor ik afgelopen maandag veel te laag zat.

    En nu ga ik voetbal kijken. Geloof dat het niet zo goed gaat daar in Portugal?

  75. Het staat nog 0-0, maar – eerlijk is eerlijk – tot nu toe is Benfica de betere ploeg. Niettemin, nog 45 minuten volop kansen voor Twente om te scoren. Een doelpuntje volstaat.

  76. Benfica-FC Twente
    JW 3-1
    Bernard 1-3 (zelfde uitslag als 19/2 ’69 toen Ajax de cup won.)

    De getallen wel, Bernard, maar meer ook niet.:P

  77. Met het wisselvallige weer dat we nu hebben, heb je ook ’s avonds geen gevoel van zomer of vakantie. Da’s wel jammer. Maar doeksen, nog twee dagen en dan is het weer weekend.:)

  78. Nou is d’r op korte termijn voor Bryan Ruiz vast nog wel een mogelijkheid om toch Championsleage te spelen:o

    en die van Ajax zijn er met het verlies van Twente weer een paar meloen beter van geworden….

  79. Beste mensen,

    Even wat anders dan de ‘knallende wedstrijd’ van FC Twente gisteren!
    In tegenstelling tot het mindere voetbal van Twente waren mijn vrienden en ik wel een goed balletje aan het trappen bij Be Quick ’28

    Rond 21.45 zijn we gestopt en in de auto gestapt. Toen ik eenmaal rijdend was richting centuurbaan, was er een vriendelijke meneer die zonodig achterop mijn auto moest knallen. Ik stap uit, kijk of het goed gaat met het persoon achter me en kom tot de ontdekking dat er geen persoon achter me is.. Beter nog, ik zie hem hard het trottoir op schieten en slingerend de bocht omgaan, richting de A28. Toevallig was er een agent aanwezig op de hoek (misschien voor een rood licht controle) die het helaas niet zag gebeuren, zowel het ongeluk als de man die door het rode licht knalde. Na drie keer te moeten hebben bevestigen dat een witte bus zojuist tegen mij aan is gereden en door is gescheurd kwam de agent in actie en schoot ervandoor. Helaas is de dader weggekomen, met schade aan de voorkant, te zien aan het glas op het wegdek. Dus nu hopen dat hij geflitst is, dan ziet hij de politie nog wel tegemoet.. En ja, vriendelijke medeburgers uit Zwolle.. Mochten jullie een witte bestelbus zien (middelgroot als caddy of transporter) met schade aan de voorkant, laat het me gerust weten of bel anders gelijk de politie, die zullen ook erg blij zijn met het pakken van deze kwakzalver..

    Bij voorbaat dank,

    Sean

  80. haha, lees net dat Paul en Gertie van Stapp’s Inn een boete van 500 Euro bij het stadskantoor alleen maar in muntjes van 50,20 en 10 Eurocent hebben voldaan. de boete hadden ze gekregen omdat de muziek in combinatie met open deur en/of raam op n zomerse dag te hard gestaan zou hebben. Wel heel goed om dit in de beste “blauwvinger” traditie te doen natuurlijk! :D:D:D

  81. Joppuh mooi he oude tijden herleven,alleen koj vrogger buuten eenbiertien drinken zonder gezeur.Ik heb er al genoeg over gezegd en ook antwoord van de gemeente was zeer onbevredigend.Men heeft zich aan de wet te houden ,een lachertje.

  82. Bericht door Joppuh, op 25 augustus 2011 om 16:01
    haha, lees net dat Paul en Gertie van Stapp’s Inn een boete van 500 Euro bij het stadskantoor alleen maar in muntjes van 50,20 en 10 Eurocent hebben voldaan.

    Ik was vanmiddag op het terras van Stappie en heb dat verhaal ook gehoord. Ik vind het een flauwe grap om die boete in kleine muntjes te betalen. Als ik kassier van de gemeente was geweest dan had ik die uitbaters van het van Velzencafé iedere keer gezegd dat ik de tel kwijt ben en dat ik weer opnieuw moet beginnen. Ben benieuwd of ze het nog leuk vinden als ze bij mij het kleine geld ’s morgensvroeg deponeren en dat ze er ’s middags nog staan omdat ik de tel steeds kwijt ben geraakt. ;D

  83. Het is mijn beurt vandaag, maar ik zal de door JanD gisteren vergeten voorspellingen ook meenemen.

    FC Zwolle- Sparta 26 augustus
    donquichotte 3-2
    Dame 2-1
    JW 2-0
    Ingrid 4-2
    JanD 3-1
    drama 3-0
    Doeksen 1-3
    Jatja 4-0
    Taalpurist 3-1
    Bernard 4-1
    Wichert 2-1
    Zwollenaar is away 3-2
    Joppuh 2-0
    Gamble 2-0

  84. Het vanVelzenterras is het terras van Stappie en hij is de leadzanger van dat spul.:o Het valt me nog mee dat ze dit jaar nieuw terrasmeubilair hebben. Het oude terrasmeubilair was volgens mij nog ouder dan de kroeg zelf.;D

  85. FC Zwolle- Sparta 26 augustus
    donquichotte 3-2
    Dame 2-1
    JW 2-0
    Ingrid 4-2
    JanD 3-1
    drama 3-0
    Doeksen 1-3
    Jatja 4-0
    Taalpurist 3-1
    Bernard 4-1
    Wichert 2-1
    Zwollenaar is away 3-2
    Joppuh 2-0
    Gamble 2-0
    Appie 2-2

  86. FC Zwolle- Sparta 26 augustus
    donquichotte 3-2
    Dame 2-1
    JW 2-0
    Ingrid 4-2
    JanD 3-1
    drama 3-0
    Doeksen 1-3
    Jatja 4-0
    Taalpurist 3-1
    Bernard 4-1
    Wichert 2-1
    Zwollenaar is away 3-2
    Joppuh 2-0
    Gamble 2-0
    Appie 2-2
    PECAssie 1-2

  87. Komme net tuus en leze det Assie aordig anti Stappie wördt,Mag ie bie de Pierik wel buuten zitten met muziek an.Ik vind et een ludieke aktie.
    Ach Assie ie laot zelfs Sperta al winnen van onze trots.Wie mutten toch is praoten met een lekker biertien want volgens mie git et niet goed met oe.

  88. Ingrid Piet had ons vandaag ook bij de veter .Gingen vanochtend al vroeg weg met de kleinkinderen omdat die gochemerd noodweer had voorspelt.Het was een prachtige dag.Geen pretpark of wat dan ook maar lekker in de natuur Pissebedden zoeken .Ik ga nou ook naar bed maar hopelijk geen Pissebed

  89. @Wichert, inderdaad dat weergedoe, mijn jongste ging ook met een vriend naar Walibi gisteren. en dan denk je afgaande op de voorspellingen van gisteren, wel of niet gaan. Gelukkig zijn ze gewoon gegaan en hebben een heerlijk zonnig dagje gehad.:)

  90. Drama alles ek binnen,maar veut dajt weten ist weer oge met dit weer.
    De bomen verliezen nou hun bladeren al,is erg vroeg volgens mij .Joppuh op naor de vief ondert.

  91. Op P2000 wordt toch wel aardig wat stormschade gemeld in de regio Raalte/Heino/Hoonhorst. Hier in Zwolle viel het gelukkig mee.
    Jammer dat onze weblog weer man MarKel niet online is. Maar ja werken gaat voor het meisje:)

  92. wichert, zoals ik rook, WIL je niet het bed in en dan in bad. En we hebben zo’n mooi kussen voor op de badrand, kun je niet wegglijden/omvallen. Handig voor als je in slaap sukkelt.

  93. wichert, zoals ik rook, WIL je niet het bed in en dan in bad. En we hebben zo’n mooi kussen voor op de badrand, kun je niet wegglijden/omvallen. Handig voor als je in slaap s*kkelt.

  94. FC Zwolle- Sparta 26 augustus
    donquichotte 3-2
    Dame 2-1
    JW 2-0
    Ingrid 4-2
    JanD 3-1
    drama 3-0
    Doeksen 1-3
    Jatja 4-0
    Taalpurist 3-1
    Bernard 4-1
    Wichert 2-1
    Zwollenaar is away 3-2
    Joppuh 2-0
    Gamble 2-0
    Appie 2-2
    PECAssie 1-2
    Tim 1-2 (1 van de 2 dp van Sparta = penaltie)

  95. FC Zwolle- Sparta 26 augustus
    donquichotte 3-2
    Dame 2-1
    JW 2-0
    Ingrid 4-2
    JanD 3-1
    drama 3-0
    Doeksen 1-3
    Jatja 4-0
    Taalpurist 3-1
    Bernard 4-1
    Wichert 2-1
    Zwollenaar is away 3-2
    Joppuh 2-0
    Gamble 2-0
    Appie 2-2
    PECAssie 1-2
    Tim 1-2 (1 van de 2 dp van Sparta = penaltie)
    BertJ 1-0

  96. Ingrid vanavond drie wedstrijden .De belangrijkste Zwolle-Sparta,dan Ajax -Vitesse en de mooiste hoogstwaarschijnlijk Barca-Porto.Kunnen we de tweede helft nog zien

  97. @ingrid: ja qua onweer is het meegevallen, zowel in Zwolle als in Deventer. Wel weerlicht en een spontane donderklap maar dat was het dan ook wel. Bijzonder was wel de heel donkere lucht en de regen die met bakken naar beneden kwam in Deventer. Er zal ook hagel bij waardoor er diverse auto’s beschadigd zijn. In zwolle is het meegevallen. Mijn weerstation (westenholte) heeft ‘slechts’ 8 mm geregistreerd terwijl een collega station in Zwolle-Zuid 10.4 mm neerslag mocht registreren.

    Voor de rest van deze avond en nacht verwacht ik niet veel spektakel meer. Vond het wel jammer dat ik vandaag niet in Zwolle was maar heb in Deventer wel mooie foto’s en video kunnen maken van het weer daar.

  98. @MarKel, heb niet zoveel verstand van alle weertermen maar vind het erg leuk om op onwee-online mee te lezen met vele weerfanaten. En de natuur met al zijn verschijnselen blijven vreselijk indrukwekkend. Kan dus inderdaad ook erg genieten van soms prachtige wolken partijen.

    Toch nog 10 cm regen in Zuid. Had ik niet verwacht dat het toch nog zoveel was.

  99. @ingrid: nee chasen is niet mijn ding. Waarnemen wel maar dan vooral het waarnemen met in het achterhoofd: wat betekent dit nu voor ons dagelijks leven en hoe kunnen we zorgen dat de nadelige gevolgen van ‘extreem weer’ beperkt blijven. Als je nu leest hoeveel finaniciele schade er is door noodweer (kijk maar eens naar de USA en de aanstaande hurricane Irene) dan moetenh we toch gaan nadenken hoe we dit kunnen beperken toch ?

    Dat boeit mij. maar kijk gerust op de website en de facebook pagina

    http://www.facebook.com/pages/Meteostat/153485114731450

  100. Inderdaad daarom vind ik het volgen van extreme weersverwachtigen volgen ook “leuk” om te volgen hoe het ons kan belemmeren. En inderdaad de impact die het nu weer in Amerika gaat hebben, is vreselijk.

  101. @Doeksen, ben niet zo geduldig, en wanneer het lang duurt voor dat een reactie geplaatst is, daar word ik een beeeeeeeeeetje boel ongeduldig van.

  102. @Ingrid; Nooterhof heeft 24 september een opening van de Sterrenwacht. MarKel is daar ook bij betrokken (voor het plaatsen van een weerstation aldaar) en dus ook die dag aanwezig!!!!!

  103. Is ons nog niet helemaal bekend, maar zo gauw we daar meer over weten, zullen we dat absoluut op weblogzwolle zetten… Ik meen wel, dat het ’s middags zou zijn…

  104. God wat lekker thuus koom-n, 2-0 veur Zwolle goed voorspeld (ik meld het zelf maar even want de rest is niet meer alerT) en nog steeds geen nij log dus de gouwe plak heb ik ook nog niet gemist Dame!!! 😀

  105. Precies WicherT , zo lang Henri nioet zingt is t er best uit te houden, en de pleur is lekkere koffie, we nemen altijd een grote zak koffie mee terug als we uit Cuba terugkeren. En rum en sigaren ook natuurlijk!

  106. Hallo mensen, hier een bericht uit coucancé. Wij beginnen hier aan onze laatste vakantieweek en tot nu toe ben ik iedere keer droog overgekomen van de tent noar de turfhutte.
    Vanavond nog een gezellige hollandse avond en volgende week een bbq met het hele veld.
    Volgend weekend weer richting .attem.

    Vakantiegroet veur jullie uut het mooie Drenthe.

  107. D’r is niks mis met et terras van Stappie zolang van Vee maa wegbl?f. De raam’n en deur’n mutt’n dichte maa die van Vee mag buut’n weh bl?r’n.:o

  108. Een andere keer Wichert. Vanmiddag goa’k noar de Pierik. Dör stiet alles oop’n met een bulte muziek erbeij en d’r is niemand die d’r oaver zeurt.

  109. @Tim, de foto stond in de krant van gister, hij is groter in het echt.
    En de streep is omdat hij over 2 pagina’s is geplaatst. Meiden je nieuwe klasgenoten:)

  110. ingrid, issie echt groter? Kun jij die 2 pagina’s inscannen voor me? En, meiden zijn geen nieuwe klasgenoten maar 2 waren mijn groepsgenoten, en de derde meid is ehm.. Just a girl 😉

  111. Voor de geïnteresseerden, pagina 30/31 van de stentor, foto, enige jongen daarop… dat ben ik.

    Sorry Tim, maar ik vind die anderen toch leuker! 😉

  112. @Tim, kan hem niet in kleur inscannen. Maar wil je de pagina’s met alle liefde toesturen.
    Geef me je adres maar via de mail.
    En inderdaad wat @Appie al aangeeft je kunt het orgineel (tegen betaling) ook bij de krant opvragen.

    @Joppuh, ik vind Tim leuker.8)

  113. Zoooooo, ben ook weer terug. Vanmiddag nog wel even in de stad geweest maar heb het van Veeterras overgeslagen. Ik heb een tijdje bij Public gezeten en voel me daar beter thuis. 😉

  114. De rest is de bitterballen aan het verteren die werden rondgedeeld, Assie. Je bent wel kritisch wat je terrassen betreft. Ik vind die uitbreiding op de Fundatie heel mooi, althans wat ik op papier heb gezien. Ben je er al weleens binnen geweest. Is echt de moeite waard. Kun het terras van Public eens van een andere kant zien.

  115. Ik ben er een paar keer binnen geweest Dame maar toen was het nog een Rechtbank.;) Ik begrijp niet wat jij aan die uitbreiding mooi vindt. Geeft niet want we zijn het wel vaker niet eens.:P

  116. Kwestie van smaak, Assie. Ik hou wel van modern en spectaculair. Ik vind het gebouw van ABN/AMRO ook een mooie binnenkomer. Dat geeft Zwolle meer steedse allure.

  117. De Assendörperk?rke want die doet toch geen dienst meer. De P?pperbusse, Sass’npoorte en Dominicanenklooster vind ik ook mooi. De Stadsmuure beij de Librije ook. Daar hebben ze bij het Beugeltje ook een leuk terrasje. Dat is wat anders dan het van Veeterras. 🙂

  118. Maar ik snap je wel, een man met klompen past beter tussen de middeleeuwse gebouwen. Ik vind de binnenstad heel mooi, maar ook beetje ‘ontdek-je-plekje-achtig’. En echte stad bruist en conserveert niet alleen maar bouwt ook.

  119. We hebben alleen nog tekeningen gezien; ik vind het lastig te beoordelen hoe het er in het echt uit zal gaan zien. Soms is het ook een kwestie van wennen, Ingrid. Misschien over 5 jaar een enquête?

  120. De gebouwen uit de jaren ’60 en vooral ’70 zijn vaak vrij lelijk, veel beton en goedkoop ramsjwerk. Ik vind de bouwstijl van de laatste decennia vaak mooi. Ik hou ook wel vancontrast tussen oud en nieuw.

  121. Het Eiland valt nog te pruimen vergeleken met die betonzooi van het overdekte winkelcentrum. Stel dat ze een UFO bovenop de Sassenpoort pleuren. Wat vind je daarvan Dame?

  122. Ik ben geen architect, Assie, ik word graag verrast door de creativiteit van anderen. Uiteraard leent niet elk gebouw zich voor een moderne toevoeging al was het – in dit geval – alleen al vanwege historische redenen.

  123. Zeker, jammer van alle leegstand. Op een of andere manier komt de loop er niet in. Misschien kan Xenos verhuizen naar het waanderspand en de rest van dat rijtje ook. Kan dat gesloopt worden voor iets mooiers.

  124. Ja wat mij betreft mag dat gedeelte van de binnenstad morgen tegen de vlakte. Maar ik denk dat Xenos de locatie van Waanders een te dure locatie vind. Maar is Xenos wel de winkel die het publiek naar dat gedeelte van de stad kan trekken.

  125. Ik vind vooral het so called “fietspad” achter Het Eiland een totaalmisser!!! Ik ben benieuwd, dat als daar op te fietsen zou zijn geweest, of er dan meer klanten zouden zijn op het Eiland…

  126. Goa de kroeg maa in Joppuh en komp vanaovond maa weer iens kiek’n of det nije log er is. Ie kunt weh bliev’n wachten maa det is toch zönde van oe dag?

  127. Mensen! Kan iemand mij eigenlijk vertellen wat er bij de foto in de stentor p30/31 van vrijdag staat? Ik ben benieuwd waarom precies mijn hoofd daarbij moet 😉

  128. @Joppuh, bedoel je nou dat wij niet zo leuk zijn om te zien:o. Of dat wij meisjes ook opeens leuk moeten vinden. Gaf al eerder aan dat wat mij persoonlijke smaak ik Tim het leukste op de foto vond.:-*

  129. Volgens mij was het meer een foto van:
    waar is het feestje hier is dat feestje.

    @Tim heb de foto met het verhaal erbij al op de bus gedaan voor je.
    Kun je het zelf lezen.

  130. Nee Ingrid, goed lezen, Als Tim een goede, betere smaak heeft betekent dat dus dat de meiden op de foto leuk zijn (vandaar zijn goede smaak) en dat Tim minder leuk is (vandaar de minder goede smaak van de dames), alles uiteraard grappig en mild cynisch bedoeld uiteraard, geloof dat de hoofdpersoon zelf, gezien zijn reactie van 12.59, het beter begrijpt!

  131. Wouw ingrid, dankjewel!

    Hoe ken je dat verhaal, van “waar is dat feestje, hier is dat feestje?” dat was ons groepsslogan 😉 😮 😮

    Verhaal erbij: Maandagavond, enigzins onder invloed de slaapzaal oplopen met 1 maat van me, fluisterend dansend en zingend ‘waar is dat feestje, hier is dat feestje’ – de groep pikte dat op en klaarrrr. Erachteraan werd gezongen ‘broek uit, op je hoofd – broek uit op je hoofd – HUJ’ – en we hadden een liedje van een paar regeltjes die ons onderscheidde van de rest van de groepjes. Interessant verhaaltje dit? Neu. Grappig? Valt mee. Goede herinnering? :D:D:D

  132. @Joppuh, ik snap hem nog steeds niet, maar Tim wel. En mijn reactie was ook zeker ironisch bedoeld.
    @Tim, zo is het wanneer je erbij bent lig je in een deuk, maar zoiets na vertellen is altijd lastig.

  133. @Joppuh, je maakt mijn dag weer goed. Balen dat het zulk pokke weer is. Vanmiddag verjaardag van de jongste vieren. En voor de aanwezige kinderen geen uitwijk mogelijkheid naar buiten.

  134. Contact gehad met De Stentor, die hebben me doorverwezen naar de (freelance) fotograaf, en ik heb het origineel van de foto gratis en voor niets gekregen!! Nu kan ik ‘m zelf afdrukken 🙂 Niets minder dan lof voor Freddy Schinkel!! website[/url] 🙂 Vind dat ik wel even mag linken naar z’n website ;p

  135. Joppuh oe kenk noe antwoorden ak niet achter det ding zitte,ik dache met det niuwe log zak wel een skreeuw geven,det duurt nog zon 300 reakties dus gaok weer wat anders doen.Mooie wedstrijd Fey –Heereenveen.zat alles in.

  136. Maar Jan, ik geef toe (en dat is heel wat voor zo’n eigenwijs typje) dat jij een groot voetbalkenner bent. Je zei al dat het verschil in kwaliteit heel groot was en dat MU er overheen zou walsen. M’n complimenten. De volgende keer zal ik goed luisteren en er een paar goals bovenop doen. Wie weet?

  137. Dame, vraag een volgende keer maar eens om advies bij Gamble. Dat is pas een voetbalkenner. Die weet alles van de top van Europa t/m bijv. de 4 divisie van Finland.;)

  138. Nou nee, met de juiste uitslag voorspellen heeft ie over het algemeen wat moeite, maar met diverse voetbaltoto’s heeft ie nog wel eens geluk.

  139. Die waar-n eel goed Assie, en de andere spuulegies ook, en ze waar-n fien gemarineerd! Dör Markie Mark! Welterusten nu, ik zie wel wie ut nij-e log ef oopn’d!

Reacties zijn gesloten.