FC Zwolle krijgt geel rood niet onderuit

|   Laatste wijziging

Zwolle – Zondag was het zo ver. De IJsselderby tussen FC Zwolle en G.A. Eagles. Deze eindigde in een 0-0 eindstand. Zwolle blijft daardoor met grote afstand koploper in de Jupiler League. Voor eigen publiek was FC Zwolle de betere club tegen de Deventenaren. De kansen in de eerste helft liepen op niets uit. De kansen lagen aan de kant voor Zwolle bij Jesper Drost en Frank Olijve. Ook Go Ahead had een kans via Jarchinio Antonia.

12-02-2012_fc_zwolle-goahead_eagles_03.jpg

De tweede helft was het aanzien bij vlagen nauwelijks waard. Aan de kant van de Go Ahead viel Jan Kromkamp geblesseerd uit. De precieze ernst van de blessure van de verdediger is nog niet bekend.

12-02-2012_fc_zwolle-goahead_eagles_01.jpg

 

12-02-2012_fc_zwolle-goahead_eagles_02.jpg

12-02-2012_fc_zwolle-goahead_eagles_04.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

19 gedachten over “FC Zwolle krijgt geel rood niet onderuit”

  1. Nou, Zwollenaar (dat ben ik trouwens ook), er waren nog heel wat stoeltjes onbezet! Aan Art L. heeft het niet gelegen. Mede door kou en het harde veld een slechte wedstrijd gezien en het “IJsselderby” gevoel was ditmaal ver te zoeken. 0-0, een terechte uitslag.

  2. Och Marion, tis maar net waar je mee vergelijkt he, en ik zeg ook niet dat het uitverkocht was. Menig Jupiler voetbal team mocht willen dat ze zoveel publiek hadden.
    Ik schat dat er toch ruim 8000 bezoekers waren.

    En uhh, hard veld? tis kunstgras….

  3. Was er ook bij. Verrekte koud…

    Ik vond het erg opvallend dat veel mensen zo ontzettend negatief reageerden op het spel van Zwolle… Dan worden er dingen naar het veld geroepen, waarvan ik nou niet echt de indruk krijg dat ze er beter van gaan voetballen…

  4. Ik vond het erg opvallend dat veel mensen zo ontzettend negatief reageerden op het spel van Zwolle…

    Tja welkom bij FC Zwolle. Die luitjes kunnen zelf geen poot voetballen, maar hebben wel de grootste mond als het even niet loopt. Zat je misschien in vak 17?

  5. Menig Jupiler voetbal team mocht willen dat ze zoveel publiek hadden.

    Almere city – cambuur
    904 toeschouwers
    Zwolle – GAE
    9380 toeschouwers

  6. Bericht door 38, op 12 februari 2012 om 18:48
    wedstrijd was niet veel helaaasss.. en nu officieel DE derby leeft niet meer.. !

    Dat is ook mede veroorzaakt door de KNVB.
    De wedstrijden tegen gae worden zo gepland dat er geen belangen op het spel staan. Zo??n wedstrijd wordt nooit tegen het einde van een periode gespeelt of zoals lang geleden op de laatste wedstrijddag.
    Bovendien moeten we altijd eerst uit en dan meestal in februari thuis op een zeer ongelukkig tijdstip.

  7. Gezien de publieke belangstelling leeft de Derby wel terdege…

    Bij de derby was (ja, ik bedoeld was) de belangstelling niet het belangrijkste. 2 maanden vooraf aan de wedstrijd al zenuwachtig worden, op de dag 2 uur van tevoren al voor het hek staan om naar binnen te mogen, kleine pesterijtjes over en weer. DAT was de derby, nu is het gewoon een wedstrijd waar veel publiek op af komt.

  8. Tja welkom bij FC Zwolle. Die luitjes kunnen zelf geen poot voetballen, maar hebben wel de grootste mond als het even niet loopt. Zat je misschien in vak 17?

    Vak 16… Ik kom niet niet vaak meer bij de FC (omdat ik niet meer in Zwolle woon). Eerste thuiswedstrijd sinds tijden die niet gewonnen wordt en men begint al te zeiken.

  9. En dan Berry als ze in de Eredivisie zitten het volgende seizoen wat kunnen we dan verwachten.Geld is er niet het niveau ligt hoger omdat te handhaven moeten er wel goede spelers bij komen .Het mooie ervan is dat er top ploegen hier komen voetballen wat dan weer leuk is voor het publiek en hopelijk levert dat weer wat geld op voor de club .Ik gun het ze van harte en hoop dat ze de krachten hebben dat ze zich er kunnen handhaven .Dus kan niet anders zeggen succes FC Zwolle

Reacties zijn gesloten.