Zwolle op de kaart met Holland’s Got Talent

Zwolle – Theater De Spiegel in Zwolle is dit seizoen dé nieuwe thuisbasis voor de vijf auditie rondes van Holland´s Got Talent. In de eerste week van september heeft het Zwolse theater meer dan 160 acts en ruim 6500 bezoekers mogen verwelkomen. HIER alvast een bijzonder voorproefje!!

 

02-09-2013_holland_got_talent-theater_de_spiegel_03.jpg 

 

Vanaf zaterdag 26 oktober is de brede talentenjacht weer te zien bij RTL 4. Het gezellige programma dat heel Nederland een podium biedt, wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Robert ten Brink. En er is een nieuw gezicht! Naast Dan Karaty en Gordon maakt Chantal Janzen het deskundige jurytrio compleet. Naast een nieuw theater, een nieuw decor én een nieuw jurylid, komen er dit seizoen acts voorbij die nog niet eerder te zien waren in een talentenjacht. ¨We hebben die dagen de meest bijzondere acts voorbij zien komen. Variërend van een twaalfjarige messenwerper die de jury laat zweten achter hun desk tot een headbangende pony. Maar ook een acrobatische dalmatiër, steltenlopers en de ontdekking van een groot nieuw opera-talent. De kijker krijgt het allemaal te zien!¨, vertelt Audrey Kruisdijk, Salesmanager van Odeon De Spiegel theaters.

 

hgt.jpeg 

¨Zaterdag gaan we met chips en cola op de bank zitten en kijken naar de eerste uitzending van Holland´s Got Talent! In eerste instantie niet om de kandidaten te zien hoor, maar om te kijken hoe ons mooie theater De Spiegel en de stad Zwolle in beeld worden gebracht!¨, aldus Kruisdijk.

 

Kijk aankomende zaterdag om 20:00 uur naar de eerste aflevering van Holland´s Got Talent bij RTL4.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Zwolle op de kaart met Holland’s Got Talent”

  1. Wij zijn bij de opnames geweest, prachtige locatie, super optreden van Jonie v.d. Meij (met een lied van André Hazes) volgens ons de winnaar! Dat gunnen wij hem in ieder geval!

  2. was leuk om mee te maken, het gaat er een stuk rustiger aan toe als in de tv-uitzendingen, daar is alles snel achter elkaar geknipt, in het echt werd er tijd genomen per auditie, de jury tussendoor gepoederd. Was interessant, gaaf ook die camerakraan 🙂 We zaten vooraan , dus komen denk ik nog wel een paar keer in beeld.
    Jammer dat men slecht aangaf welke ingang we moesten hebben (1e dag, 1e auditie blok), hopelijk is dat erna verbeterd, we stonden dicht bij de deur en toen moesten we ineens naar een andere deur en stonden veel mensen die later kwamen ineens voor ons 🙁

Reacties zijn gesloten.