PEC Zwolle kleding inzamelingsactie voor minima

Zwolle – Mr. Sticks 038 en Mr. Bram van Polen 002 zijn eenmalig veranderd van baan en in de huid gekropen van special agents. Speciaal voor PEC Zwolle United zijn zij op een inzamelings-missie genaamd PEC YOUR STUFF. Het doel is om zoveel mogelijk bruikbaar speelgoed en kleding (kinderen, dames en heren) in te zamelen voor kinderen wiens ouders het niet kunnen veroorloven. Maar ook voor volwassenen wordt kleding ingezameld.

De inzamelingsactie is in een ‘James Bond-achtig’ jasje gestoken. De Zwolse rapper Sticks, alsmede PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen fungeren als een soort geheim agenten om de inzamelingsmissie in goede banen te leiden. Zij gaan vanaf heden dan ook als respectievelijk 038 en 002 door het leven. Vandaag wordt de missie openbaar gemaakt voor het grote publiek via onder andere de website www.pecyourstuff.nl. Hier is ook een trailer te zien van deze spannende missie, met Mr. Sticks 038 en Mr. Bram van Polen 002 in de hoofdrol. Ook is de missie op Twitter te volgen, via @pecyourstuff.

De special agents roepen iedereen op om hun kledingkast en zolder op te ruimen en al het bruikbare speelgoed en/of kleding in te leveren. Het eerste inzamelingsmoment vindt plaats op zaterdag 23 november van 10.00 tot 15.00 uur, maar vandaag zullen de vele vrijwilligers op een geheime locatie al geïnformeerd worden over hun missie. Mensen die mee willen helpen met deze missie, kunnen zich aanmelden via mscheffer@peczwolle.nl.

De overige inzamelingsdata zijn op verscheidene zaterdagen (30-11 en 7-12) van 10.00 tot 15.00 uur, maandagen (25-11, 2-12 en 9-12) van 19.00 tot 21.00 uur en woensdagen (27-11, 4-12 en 11-12) van 19.00 tot 21.00 uur. Het inzamelpunt is op de parkeerplaats van het IJsseldelta stadion. 
PEC YOUR STUFF is een initiatief van PEC Zwolle en PEC Zwolle United. De missie wordt ondersteund door de verschillende partners van PEC Zwolle en PEC Zwolle United, te weten: SL!M communicatie, Advice, Coenradi, PEC Zwolle TV, IQ Media, de Vermakelaar, Roosdorp, Scheffer Groep, Volvo Furness Zwolle en Hermans Snackcorner. Dit geschiedt in samenwerking met PBN Music & Events, Inspiration Productions, Topcleaning en Theo Smits (fotografie).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “PEC Zwolle kleding inzamelingsactie voor minima”

Reacties zijn gesloten.