Parkeren met je mobieltje begin 2014 in Zwolle

Zwolle – Eenvoudig je parkeertijd betalen met je mobieltje of App wordt vanaf begin 2014 mogelijk in Zwolle. Dat laat de gemeente Zwolle maandagmiddag via Twitter weten. De twee applicaties die daarvoor in de markt zijn heten Yellowbrick en Parkmobile. 

Yellowbrick is: voordelig bricken, makkelijk parkeren. Vanaf nu geen parkeerboetes en weggegooide euro’s meer. U parkeert gewoon supersnel met uw mobiele telefoon of app. En als u weg wilt, stopt u de tijd weer met een paar klikken. Bricken, noemt Yellowbrick dat. Met Parkmobile parkeert en betaalt u slim en voordelig voor parkeren via uw mobiele telefoon. Dit kan via bellen, sms’en of de hooggewaardeerde Parkmobile App. Parkmobile werkt hartstikke eenvoudig.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Parkeren met je mobieltje begin 2014 in Zwolle”

  1. In deze tijden van internet moet je parkeer tarieven opheffen. Je gaat toch geen vele euro,s onnodig uitgeven als je online kan bestellen??? Ze moeten eens beseffen dat mensen niet meer afhankelijk zijn van winkels en als winkels willen blijven bestaan moeten ze snel dure parkeertarieven afschaffen. Wordt nog wat als we gratis kunnen parkeren bij ikeeaaa. Dag binnenstad

  2. Heb daar een testprogramma over gezien maar dat is niet goedkoper parkeren eerder veel duurder omdat je abonnementgeld moet betalen want je moet je eerst registreren bij yellowbrick

  3. Ga inmiddels nooit meer met de auto naar de stad, neem altijd de fiets. Wil je toch met de auto betaal je tegenwoordig overal de hoofdprijs. Gratis parkeren word ook steeds moeilijker, je kunt dan eerst 10-15 minuten lopen voor je aan de rand van het centrum bent. Alle wijken rond et centrum hebben vergunningsysteem, tel uit je winst, gemeente !! Het parkeerprobleem schuift dan een paar straten op, wat tot gevolg heeft dat ook daar vergunningen a 100 euro of meer per auto binnenkomt. Nog even, en ik kan bij ons in stadshagen straks ook een vergunning aanschaffen. Nu even terug naar het startbericht, ik heb geen smartfoon, maar een eenvoudige waar ik mee kan bellen en een foto maken, hoef maar 1x in de 2 weken batterij op te laden, dus dat brikken zit er voor mij niet in.

  4. Precies, Mul… Dat is vandaag wel weer gebleken. Op één na hebben alle parkeerbedrijven hun gegevens gedeeld met de belastingdienst. Gelukkig is de enige die geweigerd heeft (SMS Parking) in het gelijk gesteld door rechter.

    ⤽Iedere burger moet in beginsel een auto kunnen parkeren op een door die burger verkozen plaats in Nederland, zonder dat de overheid behoeft te weten dat hij dat doet en waarom hij dat doet⤝, zo staat in het vonnis van de rechtbank.[/url]

  5. Het zijn inderdaad manieren om je te kunnen volgen, het zorgelijke is echter dat het niet alleen door de instantie gebruikt waarmee je zaken doet, maar dat deze het dus doorgeven.

    Yellowbrick heeft dus ook al eerder gewoon data verstrekt aan de belastingdienst. Nu ze merken dat een concurrerende partij door de rechter in het gelijk is gesteld, willen ze ook die kant op, maar wat mij betreft zijn ze daar gewoon te laat mee.

    (En nee, ik heb geen leaseauto waarover ik geen bijtelling betaal, het gaat me om het stuitende gemak waarmee data afgegeven wordt aan derden.)

  6. Parkmobile optie a: bij iedere parkeer aktie 0.25 of abonnements vorm met korting op parkeertarief.
    ook bij optie a veel goedkoper omdat alleen de tijd betaald die je parkeerd en geen minuut extra.
    Al met al een geweldig iets waar Zwolle veel te laat mee is, om dat ze dat extra verspilde parkeergeld zelf in de zak steken.
    Hopelijk snel parkeren in zwolle met PARK MOBILE

Reacties zijn gesloten.