De Ambelt organiseert kerstmarkt

Zwolle – Op de Ambelt, locatie Oosterenk aan de Dr. Hengeveldweg 9, wordt op woensdag 10 december 2013 een kerstmarkt van 17.00 tot 19.30 uur gehouden. Op de markt zijn allerlei door leerlingen en docenten gemaakte producten te koop, zoals vogelhuisjes, kerstkransen, handgemaakte kaarsen en voederplankjes. Ook is er erwtensoep, glühwein, warme chocomel, worstenbroodjes en oliebollen te koop.

De opbrengst van de markt gaat naar de leerlingen, zodat zij aan het einde van het schooljaar een dagje uit, of een paar dagen op schoolkamp kunnen.

De Ambelt
De Ambelt is een onderwijsinstelling die (voortgezet) speciaal onderwijs en diagnostisch onderzoek biedt aan leerlingen die specialistische hulp nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld gaan om hulp of ondersteuning bij gedragsstoornissen, psychische problemen of ontwikkelingsstoornissen, zoals bijvoorbeeld ADHD, vormen van autisme, angsten en borderline. De oorzaak, maar ook de aard van de problematiek en de uitingsvorm is voor ieder kind anders. Na onderzoek en een diagnose volgt een specialistische aanpak afgestemd op de onderwijs- en ondersteuningsbehoefte van de leerling.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)