Opening Kinderdagverblijf Pi Hanzeland

Zwolle – In de wijk Hanzeland aan de Zuiderzeelaan, in de nabijheid van het station, is donderdag kinderdagverblijf Pi geopend. Wethouder René de Heer was bij de opening.

dsc_3577.jpg 

Bij Pi hebben kinderen in de grote groepsruimte en de speelhal voldoende ruimte en mogelijkheden om zich uit te leven. De omgeving zorgt ervoor dat elk kind wordt uitgedaagd om te spelen en te ontdekken. Spelen en spelend leren staat bij het centrum centraal. Er zijn inmiiddels 35 kinderen aangemeld. Pi Hanzeland bestaat uit 4 grote groepsruimten en een prachtige grote speelhal. Dus ook bij slecht weer kunnen kinderen zich uitleven. Voor de peuters worden er specifieke peuteractiviteiten aangeboden. Activiteiten op hun eigen ontwikkelingsniveau niveau. Over enige tijd zal Pi een speciale peutergroep starten. Hiermee kunnen we de kinderen nog beter en gerichter volgen in hun ontwikkeling en ze stimuleren op een speelse uitdagende manier.

dsc_3580.jpg 

dsc_3582.jpg 

dsc_3592.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

dsc_3579.jpg
 
dsc_3585.jpg
 
dsc_3588.jpg
 
dsc_3590.jpg
 
 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Opening Kinderdagverblijf Pi Hanzeland”

  1. Danielle denk dat voor de meesten toch eerder penitiaire inrichting in gedachten komt dan t middelpunt van een cirkel wel leuk bedacht trouwens veel succes voor de mensen van tvdagverblijf

  2. En dat speelhoekje met die tralies helpt ook niet echt… 🙂
    Pi is trouwens niet het middelpunt van een cirkel, maar de verhouding tussen de diameter en de omtrek van een cirkel. Wil je de omtrek van een cirkel meten, dan meet je de diameter en vermenigvuldig met het getal pi.

Reacties zijn gesloten.