Paal en lat hoofdrol bij WRZV zaalvoetbal

Zwolle – Een unieke uitslag konden we afgelopen maandag noteren in de hoofdklasse A in het duel tussen Dozend en Stip Entertainment. Het doelpuntloze duel was vooral spannend, waarbij paal, lat en de keepers van beide teams de hoofdrol vervulden en de aanvallers van het scoren wisten af te houden. In de zaalvoetbalcompetitie van de WRZV kan men zich niet meer herinneren, wanneer en of er ooit een doelpuntloos duel was voorgekomen.

Door het puntenverlies ziet het team van Dozend koploper Wolters Recycling steeds verder uit het zicht verdwijnen. Ook DTG wist door een knappe en duidelijke 10-1 overwinning op Wehkamp.nl langszij te komen. De koploper Wolters had geen “makkie” aan de routiniers van promovendus Opgezwolle, wie goed stand wisten te houden, maar uiteindelijk genoegen moesten nemen met een 4-8 nederlaag tegen de niet te stoppen titelverdediger. Nico Brillen wist in de kelder van de hoogste klasse een belangrijk overwinning te boeken op het dit seizoen tegenvallende Woord & Daad . In een boeiend duel wist Nico Brillen met 4-3 te winnen. Diaspora wist ook na een leuk uitgevochten duel met  Bola-Lah! op te rukken naar de middenmoot van de hoofdklasse. Diaspora was met 7-5 te sterk.

In de 2e klasse A wist Bafana Bafana met een 5-3 winst op AA Taxi Zwolle redelijk in het spoor te blijven van koploper Tabonon Sportschool. Ook 2Connext Zwolle wist weer drie punten bij te schrijven door een 9-3 zege te boeken op Cycloon. Met deze overwinning is het team 2Connext Zwolle van Bé Rigter in het eerste seizoen knap terug te vinden in de middenmoot van de 23 klasse. Asero Futsal verloor de aansluiting met de subtop doordat zij een nederlaag moesten slikken tegen het sterk voor de dag komende Minoyu Restaurant. Asero verloor met 2-6. 

Bordeaux Groen is weer redelijk goed in doen. Na een aantal mindere wedstrijden met zelfs puntenverlies werd deze week in een goede wedstrijd met 8-4 gewonnen van Eco Groen. Ittersum was minder te pas gezien de grote nederlaag tegen YBC. De spelers van YBC scoorden er vrolijk op los en wisten met 10-2 de dubbele cijfers te behalen. Ook van Panhuis speelde Poppe Advocatuur aardig van de met getuige de 9-1 zege. Verrassend was dat het hoog geklasseerde FC Hummel na een spannend duel, met 3-4 verlies de punten moest laten aan de Belgische Keizer 2. Het team van Krijtje FC weet steeds beter de weg naar boven te vinden door wederom te winnen. Dit keer werd in een leuk duel met 8-5 gewonnen van Neptunes’12.

In de 1e klasse B leed ZVV Pruts het eerste punten verlies in dit seizoen. Een sterk Karba wist met een 5-5 gelijke spel een punt af te snoepen van de mede koploper. Lijstaanvoerder The Green Room “Jan Groen” kwam door de 7-3 winst op Amicitia Fortior alleen aan kop. Ook Outsport kon een punt bijschrijven na de 5-5 eindstand in het duel tegen Ghana’82.  Allesoverrechten.nl boekt een knappe 5-3 overwinning op Sleuteldienst.

Komende week staan er leuke wedstrijden op het programma. Op maandag 24 november beginnen we om 18:30 uur met het duel in de hoofdklasse tussen Dozend en Woord & Daad en op woensdag 26 november starten we om 18:30 uur met o.a. All Start en Iron Art.

U kunt het nieuws, programma, uitslagen en standen volgens op www.wrzvzaalvoetbal.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)