Santa Run Zwolle

Zwolle – Op zondag 21 december lopen honderden Kerstmannen en -vrouwen door de binnenstad van Zwolle. Dan vindt het sportieve evenement Santa Run plaats. De start is 17.30 uur op de Melkmarkt. Voor jong en oud! Het parcours loopt door de binnenstad van Zwolle. De totale afstand is 1,8 km.

route_santa_run_zwolle.jpg 

De route maakt het voor jong en oud mogelijk om mee te doen, je conditie is niet belangrijk. Als je over voldoende gezelligheid beschikt, ben je van harte welkom! Stadsomroeper Peter Vader zal de Santa Run gaan presenteren. Loop mee met je vrienden, collega’s, familie of teamgenoten! Aan de groep met de meeste deelnemers wordt een prijs gegeven! Iedere deelnemer aan de Santa Run Zwolle krijgt op vertoon van het inschrijfformulier 2,50 euro korting op de toegang voor het IJsbeeldenfestival. Inschrijven kan HIER .

Het is aan jou als deelnemer zelf te bepalen in welk tempo en hoeveel rondjes je loopt. Ben jij een fanatieke renner, dan loop jij vast meerdere rondjes en start je vooraan. Ben jij er meer voor de gezelligheid en ben je na één rondje al toe aan een biertje, dan start je natuurlijk achteraan en doe je het op je gemakje.

De Speelgoedbank
Snelheid is leuk, maar tijdens dit ludieke evenement niet het belangrijkste. De deelnemer die het leukst gekleed is, wint een prijs, evenals de groep met de meeste deelnemers. Hopelijk is er tijdens de ProFit Gym Santa Run uiteindelijk maar één echte winnaar… de Speelgoedbank!

Houd rekening er rekening mee dat de Santa Run circa 50 min. duurt en je om 18.30 uur terug moet zijn voor de prijsuitreiking!

Let op: De route zal na 18.30 uur ook weer vrij worden gegeven voor het overige verkeer!

Route door de binnenstad
De route door de binnenstad is als volgt:
(Start) Melkmarkt – Diezerstraat – Rode Haanstraat – Gasthuisplein – Nieuwe Markt – Bethlehemkerkplein – Sassenstraat – Grote Kerkplein – Luttekestraat – Kamperstraat – Jufferenwal – Melkmarkt (Finish).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)