Onderzoek naar animo dames voor zaalvoetbal

Zwolle – Op zaterdag 27 december a.s. organiseert Zaalvoetbalvereniging WRZV het 1e Jopie van Kilsdonktoernooi voor damesteams. Gedurende deze dag strijden zaalvoetbalteams uit de gehele regio in de WRZV hallen om de felbegeerde Jopie van Kilsdonk wisselbeker.

Het Jopie van Kilsdonktoernooi voor heren wordt gelijktijdig en alweer voor de 37ste keer georganiseerd door de WRZV Zaalvoetbalvereniging. Het is een toernooi, dat in de ‘zaalvoetbalwereld’ grote bekendheid geniet. Dit jaar is de organisatie voornemens om het nog grootser aan te pakken! Dit jaar wil de organisatie tijdens het toernooi ook een poule met damesteams formeren. “Damesvoetbal is in een ver verleden bij de WRZV al onderdeel geweest van onze competitie in de IJsselhallen. Het 1e Jopie van Kilsdonktoernooi is op 27 december een uitgelezen moment om te kijken of er animo is voor een damescompetitie in de nabije toekomst. Het uitbreiden met damesvoetbal en ook een jeugdcompetitie is een van onze ambities”,  aldus WRZV zaalvoetbal voorzitter Freddy Eikelboom. 

Zowel teams uit de stad als ook van buiten de stad kunnen zich inschrijven voor het damestoernooi. Het is het 1e Jopie van Kilsdonktoernooi voor dames in de WRZV Hallen. Er is plaats voor maximaal zes teams, die in één poule zullen strijden om de felbegeerde wisselbeker. 

Uiteraard heeft de WRZV Zaalvoetbalvereniging de sportiviteit en Fair Play zeer hoog in het vaandel staan. De winnaar van de Fair Play wordt natuurlijk beloond met de sportiviteitsprijs.

Het toernooi begint op zaterdag 27 december a.s. rond 10.00 uur en de prijsuitreiking is om circa 18.00 uur. 

De deelnamekosten bedragen € 50,- per damesteam en inschrijven is vanaf nu mogelijk door een inschrijfformulier af te halen bij de WRZV- hallen of u kunt een digitale versie aanvragen door een mail te sturen naar: secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl.

Ook zijn er nog mogelijkheden voor de herenteams om zich in te schrijven voor het 37e Jopie van Kilsdonktoernooi, dat ook gehouden wordt op zaterdag 27 december 2014. Kosten deelname € 75,-.

De inschrijvingstermijn voor zowel dames als heren sluit op maandag 15 december 2014.

Voor meer informatie: Freddy Eikelboom (WRZV Zaalvoetbalvereniging) 06-12076740.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Onderzoek naar animo dames voor zaalvoetbal”

  1. Grappig dat inschrijven voor een damesteam minder kost dan voor een herenteam. Laten we het maar een aanmoedigingskorting noemen??

Reacties zijn gesloten.