Kroegentocht op kerstavond: Kerstival!

Zwolle – Op woensdag 24 december is het weer tijd voor het gezelligste kerst-evenement van de Zwolse binnenstad. In dertien verschillende kroegen zijn er optredens van lokale en regionale muzikale helden. Midwinterhoorngroep Lievelde maakt een rondgang langs alle deelnemende kroegen om met hun unieke geluid de kerstsfeer compleet te maken. Het evenement start om 16.00 uur en gaat in sommige kroegen tot in de late uurtjes door. De toegang is gratis.

kerstival_zotte_zusjes.jpg

Optredende artiesten zijn onder anderen Wimmie, George Lotze, Rob Hollander, Henk Klompenmaker en Leen Ripke. Een aantal van hen zal verschillende kroegen aandoen. De kroegen zijn verdeeld in drie groepen en binnen die groepen gaan de artiesten rouleren. Een actueel overzicht van alle deelnemende kroegen en de optredende artiesten is te vinden op www.hesz.nl. De organisatie van het Kerstival is in handen van de HESZ. Deze stichting zet zich sinds haar oprichting in 1991 in om van de binnenstad van Zwolle een gezellig uitgaanscentrum te maken. De HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) organiseert terugkerende én vernieuwende evenementen, waarvan carnaval in de binnenstad, Rhythm en Blues night, Koningsnacht en -dag en het Stratenfestival bekende voorbeelden zijn.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “Kroegentocht op kerstavond: Kerstival!”

  1. Heb niks tegen zanger wimmie, maar de muzikanten (en kroegen waarsch ook) zijn wel weer op 1 specifieke groep zwollenaren gericht. Dat vind ik dan toch weer jammer.

Reacties zijn gesloten.