Kerstmarkt op de Jenapleinschool in Assendorp

Zwolle – Gezelligheid en liefdadigheid ten bate van kinderen wereldwijd. Afgelopen donderdagavond stond de Jenapleinschool in Assendorp weer – zoals elk jaar in december – in het teken van kerstmis. Deze avond vond er een kerstmarkt plaats. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan UNICEF.

_mg_0738-20141218-groot.jpg

De kerstmarkt werd gehouden in het schoolgebouw, gezien het weer was dit ook de beste locatie. Al bij binnenkomst werden mensen hartelijk ontvangen door de mensen en het orkest in de hal. Overal zag je vaders, moeders, opa´s, oma´s en kinderen die bijna letterlijk gaten in de lucht springen.

_mg_0747-20141218-groot.jpg_mg_0703-20141218-groot.jpg

De kinderen maar ook ouders hebben een bijdrage geleverd aan de kerstmarkt. De kinderen waren vanaf september bezig met het maken van verschillende spullen, om deze uiteindelijk te kunnen verkopen op de kerstmarkt, en de ouders namen lekkernijen mee naar de markt. Overal diende men voor te betalen, allemaal ten gunste van UNICEF. Ook de inzet van leraren en andere medewerkers werd zeer op prijs gesteld. 

De vrijwilligers van UNICEF Zwolle waren ook te gast en verkochten artikelen van UNICEF.

De school heeft in het verleden erg veel betekend voor UNICEF. Daarom staat de Jenaplanschool bij UNICEF Zwolle bekend als één van de ´Unicef-scholen´ uit de regio Zwolle. Het is erg mooi dat scholen als de Jenapleinschool zoveel willen doen voor kinderen over de hele wereld (maar ook in Nederland) die de nodige hulp goed kunnen gebruiken. Daarom wordt hun inzet telkens weer zeer op prijs gesteld!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Kerstmarkt op de Jenapleinschool in Assendorp”

Reacties zijn gesloten.