Een avond met Michael Kroegman en Sander Dol

Zwolle – Michael Kroegman (acteur, regisseur, schrijver, trotse vader van Valentijn en trots baasje van Bella) en Sander Dol (restauranthouder, alleskunner, creatieve kameleon, eigenaar van ZoXander! en de Koperen Kees en trots baasje van cocker spaniel Wiebel) liepen al jaren met het idee om samen een voorstelling te spelen.

ouderwetse_gezelligheid_voorzijde.jpeg 

Geheel op eigen wijze en vol met hun eigen ideeën. Maar waar moesten ze de tijd vandaan halen als ze zo druk zijn met hun eigen projecten en hun maandelijkse column in de Zwolder? Die tijd is vrijgemaakt! En na 15 jaar is het dan eindelijk zo ver. Een grote wens wordt werkelijkheid. Een echte Oud & Nieuw voorstelling op 30 december!

Wat kunt u verwachten?
Een knusse en gezellige avond met mooie, lieve, integere liedjes, grappige sketches en een swingende band onder leiding van de geweldige pianist Robin Eenkhoorn. Michael en Sander nodigen u graag uit voor hun voorstelling waarin u naast een komische blik op het afgelopen jaar ook kunt genieten van een lekkere borrel met typische Hollandse hapjes. Daarnaast ontvangen de heren bijzondere gasten in hun show, die in Zwolle of omgeving iets bijzonders hebben betekend of gedaan.

Band o.l.v.: Robin Eenkhoorn
Waar: De Stentor Foyer, De Spiegel. Spinhuisplein 14, Zwolle
Kaarten: à 17,50 te bestellen via Odeon De Spiegel theaters (038 428 8280)

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Een avond met Michael Kroegman en Sander Dol”

Reacties zijn gesloten.