ZAC bereidt zich voor in Spanje

Zwolle – De herenselectie van ZAC is momenteel op trainingskamp in Calella. Onder leiding van hoofdtrainer Egbert Kragt en assistent trainer Theo Schotman wordt er stevig getraind, om in dit nieuwe jaar weer fit op de velden te verschijnen.

20150103_164747-1_resized.jpg 

Zondag stond er een strandloop op de agenda gevolgd door een training op het strand. Voor maandag staat er een wedstrijd en een stadiontour in Camp Nou, he tstadion van FC Barcelona, gepland. Dinsdag aan het eind van de middag vliegen de ZAC-mannen terug naar Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “ZAC bereidt zich voor in Spanje”

  1. Nou nou. Eredivisieclubs die in Nederland blijven en amateurclub ZAC gaat naar het zonnige zuiden? Puur veredeld vakantietripje? Hopen dat de vrouwen en kinderen ook mee mochten, want anders zijn die spelers wel heel erg egoïstisch!8)

  2. wat n overdreven gedoe, voor afdclubje uit Zwolle. Maar neem aan uit eigen zak, want geld is er niet !
    Onder het motto ” laten we eens gek doen”

  3. De spelers en staf zijn geheel op eigen initiatief en kosten naar Spanje afgereisd. Hier is geen verenigingsgeld ingestoken.

    ZAC kan trots zijn op een de spelersgroep die samen een mooi initiatief hebben weten te realiseren.

  4. Klinkt als een leuk initiatief van dit jong en sprankelende team dat vriend en vijand verraste in de eerste helft van de competitie. Waarom zou iemand hier een negatieve mening over moeten hebben, als deze jongens dit uit eigen zak betalen?? Is dat afgunst? Het zegt mij in ieder geval een boel over de saamhorigheid van dit team…..

  5. @henkieP @ZAC-er

    Ik ben het met jullie eens m.b.t. dat dit betaald is door de spelers zelf. Maar wees nou even eerlijk; dit is een leuk uitje voor de spelers zelf of niet? Maar meer ook niet. En de vrouwtjes maar lekker thuis laten zitten en op de kinderen passen, omdat pappa er even uit moet.

  6. Hoi,

    Als ouder van 1 van de selectiespelers kan ik bevestigen dat iedereen deze trip volledig zelf heeft betaald. Daarnaast zijn de meeste spelers student, of net met hun werkende carri?re gestart. De meeste spelers zijn zeker nog niet in de “vaderrol actief”. Het tekent eerder de saamhorigheid en onderlinge band van de spelers en technische staf. Een mooi initiatief en een onvergetelijke ervaring voor de spelers en staf. Benieuwd naar de 2e competitie helft:)=

  7. @Hans J

    Buiten de vaderrol om; Leuk dat je zoon speelt in het eerste van ZAC en dat hij dat tripje meemaakt, maar mijn opmerking is meer bestemd voor het kleine gedeelte dat wél in die situatie zit, wat ik heb omschreven. 8)

  8. Wat een leuk initiatief. Er is toch niets mis mee dat die jongens een weekje naar Spanje gaan om te trainen. Goed voor de teamband en een hartstikke leuk besteding van hun tijd. Veel plezier, ZAC-ers en laat na de trainingsweek maar op het veld zien wat de week heeft opgeleverd.:)

  9. @pecunited

    Dat gaat dan om de staf, en bij mijn weten 1 speler. En die kan prima samen met zijn partner een weloverwogen beslissing nemen. Thuisblijven was ook een keus. Gauw deze discussie stoppen, want we gaan over tot de orde van de dag. Gr.

Reacties zijn gesloten.