Lunch voor autismespecialisten in Zwolle

Zwolle – LunchAut is een voortreffelijke 3-gangenlunch voor in autisme gespecialiseerde professionals, die elke keer op een andere locatie plaatsvindt. Het is een vrijblijvende, flexibele en verfrissende manier van netwerken. Onder het motto ‘lunchen moet je toch’ schuiven professionals in autisme eenmalig bij elkaar aan. 

Autisme heeft invloed op alle terreinen van het leven. Leren, wonen, vriendschap, werken. Het branche onafhankelijk netwerk Autismespecialisme brengt gepassioneerde professionals uit verschillende beroepen met elkaar in contact om zo de hulpverlening aan mensen met autisme te verbeteren. De LunchAut vindt 6 februari plaats op in Zwolle, de volgende in Ede en Assen. LunchAut wordt georganiseerd door gecertificeerde professionals met het Keurmerk Autisme. Dirk Schakelaar, werkend bij ActAut, is gastheer.

LunchAut begint altijd om 12.00 uur en eindigt om 14.00 uur. de lunch in Zwolle is 6 februari bij De Lunchwinkel. Vooraf aanmelden via de agenda op de website www.autismespecialisme.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Lunch voor autismespecialisten in Zwolle”

Reacties zijn gesloten.