Geen vervolg foto Jaarboek Zwolle

Zwolle – Er komt geen Zwolle in 2014 jaarboek. Een logisch vervolg van twee eerdere edities is geen haalbare kaart gebleken. Afgelopen oktober werd voor de derde editie Zwolle in 2014 een verkoopactie op touw gezet richting de Zwolse ondernemers om het nieuwe jaarboek als relatiegeschenk of kerstgeschenk af te nemen. Maar in november bleek dit onvoldoende resultaat op te leveren om het boek rendabel te kunnen uitgeven.

zwolle_in_2013.jpg 

Met de stadsfotografen Harry ten Klooster, Frans Paalman en Pedro Sluiter was afgesproken dat het boek zou verschijnen als er vooraf een substantieel aantal boeken verkocht zouden worden, dat is helaas niet gelukt. Het boek is daarmee nooit in productie gegaan. Het jaarboek met de mooiste persfoto’s uit Zwolle was een uitgave van Waanders Uitgevers, in nauwe samenwerking met het Historisch Centrum Overijssel, de Stentor en Odeon De Spiegel Theaters.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Geen vervolg foto Jaarboek Zwolle”

  1. Dat ze van de editie 2012 naar 2013 een andere formaat van het boek en layout gingen gebruiken was funest voor het aanleggen van een prachtige verzameling. Dit toch mooie initiatief miste (commercieel) inzicht!

  2. Met deze fotografen is het ook lastig grote aantallen boeken ter verkopen natuurlijk. Verstandig om de stekker eruit te trekken.
    Zooooo 1980 dit.

  3. Pedro Sluiter heeft zich een held getoond door iemand (in Noorwegen) uit een brandend huis te redden!
    Pedro is, zoals iedereen wel zal weten, een founder van het onvolprezen WeblogZwolle. Volgens mij is hij met Harry Plantinga één van de twee.

    Zie blz 5 in De Swollenaer van vorige week.

Reacties zijn gesloten.