Schrijf uw eigen boek in 2015

Zwolle – Ook in het nieuwe jaar organiseert Pro-book weer een nieuwe reeks workshops. De eerstvolgende workshop ‘Boek maken in Word’ staat gepland op woensdag 14 januari. Schrijft u in 2015 uw eigen boek?

De workshop bestaat uit een aantal onderdelen en gaat dieper in op onder andere de indeling van een boek, het invoegen van foto’s en afbeeldingen en het ontwerpen van een omslag. Na afloop ontvangen de deelnemers een praktische handleiding om de verschillende onderwerpen thuis nogmaals door te kunnen nemen. Geïnteresseerden kunnen zich via www.pro-book.nl opgeven voor deze workshop. De workshopavond begint om 19.30 uur aan de Pascalweg 8 en duurt ongeveer 2 uur. Deelname aan deze workshop is gratis. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst geaccepteerd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Schrijf uw eigen boek in 2015”

  1. 2014 Was wat mij betreft het dieptepunt wat betreft boeken. Werden er te weinig uit gegeven? Nee integendeel !!!! Iedereen die zijn naam foutloos kon schrijven gooide een boek op de markt. Kiloos fotoboeken, opvoedboeken, bakboeken etc etc. Ik hoop dat 2015 anders wordt.

  2. Dat is ook zo met muziek. Iedereen die een sinterklaasrijm ritmisch kan opdreunen, kan zo op een festival in de gracht in Zwolle. Moet je wel pvda stemmen en voldoen aan de door hen gestelde juiste voorwaarden.

    En iedereen met een spiegelreflex camera is een fotograaf.

    Je hebt absoluut een punt Kees wat mij betreft.

Reacties zijn gesloten.