Huiswerkbegeleiding op Sportpark Marslanden

Zwolle – Vanaf dit jaar, is het mogelijk om op Sportpark Marslanden huiswerkbegeleiding te krijgen. Vanuit de Stichting Sportpark Marslanden waarin 10 sportverenigingen samenwerken, is het mogelijk gemaakt voor leden (en ook niet-leden) om begeleiding te krijgen voor jouw specifieke leervraag. Of je nu moeite hebt met wiskunde, natuurkunde, het plannen van je huiswerk, het leren van een toets of examentraining wil, je kunt voor alle vragen terecht op Sportpark Marslanden bij BijlesZwolle.nl.

bijles_zwolle.jpeg 

Stichting Sportpark Marslanden en BijlesZwolle.nl werken samen om deze huiswerkklas vorm te geven. In het clubgebouw van SV Zwolle aan de Hyacinthstraat 66, is op de maandagmiddag en de woensdagmiddag een ruimte beschikbaar om huiswerkbegeleiding te volgen. Afgestudeerd docente Suzanne Poelenije verzorgt de lessen en begeleid de leervragen. Zij heeft diploma’s behaald in de vakken aardrijkskunde en geschiedenis. Daarnaast is zij werkzaam geweest als Cultureel Medewerker. Suzanne heeft ervaring met alle onderwijs vormen en niveaus, van middelbaar onderwijs, basisonderwijs tot MBO.

Stichting Sportpark Marslanden biedt haar leden een unieke mogelijkheid om huiswerkbegeleiding te krijgen op het sportpark. Vooraf aan de huiswerkbegeleiding is er de mogelijkheid om eerst even lekker te sporten of bewegen. Aansluitend kan er geconcentreerd gewerkt worden aan de leervraag. De leden van de aangesloten sportverenigingen bij de stichting hebben recht op 10% korting op de prijs van BijlesZwolle.nl. Wil jij graag huiswerkbegeleiding krijgen en wil je gebruik maken van de kortingsactie, omdat je lid bent bij een van de sportverenigingen op Sportpark Marslanden, mail dan naar info@bijleszwolle.nl of kijk op www.bijleszwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Huiswerkbegeleiding op Sportpark Marslanden”

  1. Ik vind niets er T.Est. Maar dan moet men ieder bedrijf in Zwolle dit toe staan. Ik ben dus alleen benieuwd wat de criteria zijn. Wordt dus ieder ingezonden stuk geplaatst? Zoals hierboven geplaatst.

  2. bron, wil jij graag commerciële uitingen op WLZ, nou bedankt!! Ik vind dat WLZ behoorlijk clean is, en huiswerkbegeleiding heeft een maatschappelijk nut, vind ik.

  3. Kijk even op hun site marianne. Denk dat veel gezinnen dat niet kunnen betalen. Wanneer het nu gratis is, heb je gelijk. Maar nu noem ik het commercieel.

Reacties zijn gesloten.